Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Rojales

maks.  4   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
100m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: VT-473847-A

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 1.5 km

1.5 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 37 km Alicante

37 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


19 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

dirk

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Antoon Elings

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži engleski

Jeroen van Rumund

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

dirk exsteyl

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Nadine de Roo

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća je samo obična, sigurno nije luksuzna! Ono što nam je najviše smetalo bilo je uređenje kuhinje, stvarno katastrofalno. Šest tanjura za četiri osobe, morate pokrenuti perilicu posuđa jer nemate dovoljno posuđa!!! Tave i ploča za kuhanje su stvarno katastrofa. Ima puno mrava, vidiš ih posvuda u kući, i ako ostaviš bagetu u kuhinji, za pola sata će biti puna mrava! TV je također vrlo mali i ponekad ne radi. Ima bazen, ali nije grijan i također nije dovoljno održavan, već je bio zelen. U vlasnikovom priručniku stoji da dolaze dva puta tjedno. Mi smo bili tamo mjesec dana i došli su samo jednom, čak i to u 6 ujutro. Bilo je još mrklo, pitam se kako onda mogu čistiti bazen!!! Ne može se spavati zbog buke! Ova kuća treba ozbiljno osvježenje i čišćenje unutra. Svakako bi trebali temeljito renovirati i nadopuniti kuhinju!!! Za one koji žele odmor s malo udobnosti i luksuza, ovu kuću svakako ne trebate iznajmiti!!

Diane Boschma

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži engleski

Ugodan doček i objašnjenje. Uživali smo u lijepoj i ugodnoj kući. Sve odgovara fotografijama i opisu. Pored kuće se grade nove zgrade, ali to nas nije smetalo. Svako jutro smo doručkovali vani pod nadstrešnicom. I uživali u suncu. Restorani u blizini i veliki supermarketi (dostupni autom). Kuća je stvarno preporučljiva!

Eric Laurens Berkhout

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

U zimskim mjesecima temperatura je oko 15 stupnjeva, što je bilo i prilikom dolaska. Kuća je bila pomalo vlažna iznutra. Mogli smo se grijati, ali to je išlo preko klima uređaja; ti uređaji su prilično bučni i zbog visokih troškova energije koristili smo samo klima uređaj u dnevnoj sobi. Kuća je inače bila izvrsna s prekrasnim bazenom, ali više nećemo dolaziti u ovo doba. Eric Berkhout

Tanja Koekkoek

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Fantastična kuća, sve što vam treba je dostupno. Udoban namještaj, predivan krevet za spavanje. Mirno okruženje, nismo imali puno problema s građevinskim radovima. Šteta što je voda u bazenu bila prehladna za plivanje, ali bilo je početkom studenog. Trgovina je u blizini za male kupovine, inače je super lako dostupna autom. Sve u svemu, imali smo divan odmor i super domaćina. Nekoliko puta smo prošetali stazom u obližnjem prirodnom rezervatu. Sve je lako dostupno autom, trgovinski centar u La Zeniji ili Torrevieji. Iz kuće se lako može doći bilo gdje.

Tanja Koekkoek

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Fantastična kuća, sve što vam je potrebno je prisutno. Udoban namještaj, predivan krevet za spavanje.
Mirno okruženje, malo smetnji od građevinskih radova. Šteta je što je voda u bazenu bila prehladna za plivanje, ali bilo je početak studenog. Supermarket se može pješice obaviti za manje namirnice, inače vrlo lako dostupan automobilom. Ukratko, imali smo predivan odmor i vrhunskog domaćina. Nekoliko puta smo prošetali stazom u obližnjem rezervatu prirode. Sve je lako dostupno automobilom, trgovački centar u La Zeniji ili Torreviejia. Iz kuće se može lako doći bilo gdje.

Kyra Schuddebeurs

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži engleski

Predivna kuća, prostrana ali ipak ugodna. Udobno uređena, bez starih namještaja bake koje ponekad viđate u Španjolskoj. Ugodni sjedeći kutak na verandi, ugodan bazen s četiri ležaljke. Mirno okruženje bez nelagode od susjeda. Sve je tu, u obije spavaće sobe su odlični kreveti, perilica rublja, sušilica i perilica posuđa u ostavi. U kuhinji se nalazi veliki hladnjak s velikim ledenicom i mikrovalna pećnica (obratite pažnju, nema pećnice!). Trenutno se na susjednom zemljištu zaista grade nekoliko vila, moguće je da ćete doživjeti malo buke, ali neće biti galame radnika ili glazbe. Provela sam 12 predivnih dana.

Diane Boschma

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži engleski

Ugodno doček i objašnjenje. Uživali smo u lijepoj i ugodnoj kući. Sve odgovara fotografijama i opisu. Pored kuće su radovi (nove kuće) ali to nas nije smetalo. Svako jutro smo doručkovali vani ispod verande. I uživali u suncu. Restorani su u blizini i veliki supermarketi (dostupni autom).

Kuća je stvarno preporučljiva!

Eric Laurens Berkhout

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

U zimskim mjesecima temperatura je oko 15 stupnjeva, a tako je bilo i prilikom dolaska.

Kuća je bila malo vlažna iznutra.

Mogli smo se grijati, ali to je bilo putem klima uređaja; ove stvari su prilično bučne i zbog visokih troškova energije koristili smo samo klima uređaj u dnevnom boravku.

Kuća je inače odlična s predivnim bazenom, ali više nećemo dolaziti u ovo doba.

Eric Berkhout

Nadine de Roo

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća je samo obična, definitivno nije luksuzna! Ono što nas je najviše smetalo je uređenje kuhinje, stvarno grozno. Šest tanjura za četiri osobe, morate pokrenuti perilicu posuđa jer nemate potrebne stvari!!! Tave i ploča za kuhanje su katastrofa. Ima puno mrava koji idu posvuda, i ako ostavite štrucu kruha u kuhinji, za pola sata će biti puna mrava! TV je također vrlo mali i ponekad ne radi. Ima bazen, ali nije zagrijan i nije dovoljno održavan, već je bio zelen. Ipak, u vlasnikovom priručniku piše da dolaze dva puta tjedno. Mi smo bili tamo mjesec dana i došli su samo jednom, i to u 6 ujutro. Bilo je još tamno, pitam se kako su mogli očistiti bazen!!! Spavanje više nije moguće zbog buke!

Ova kuća treba temeljito osvježenje i čišćenje. Moraju sigurno temeljito riješiti problem u kuhinji i nadopuniti!!!

Za one koji žele odmor s malo udobnosti i luksuza, sigurno ne trebate iznajmiti ovu kuću!!

MICHAEL SHIELDS

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži engleski

OVA REZERVACIJA JE ZATVORENA KAO ZAVRŠENA, ŠTO JE NETOČNO. NISAM MOGAO PUTOVATI ZBOG COVID RESTRIKCIJA IZ UJEDINJENOG KRALJEVSTVA I U ŠPANJOLSKU ZBOG ZAKLJUČKA. POKUŠAO SAM OTKAZATI PRIJE KONAČNE UPLATE. ALI JE TO PREZRENO I NAPLATA JE NAPRAVLJENA RANO. DOBIVAO SAM INFORMACIJE DA NEMA PROBLEMA I DA MOGU PUTOVATI. BILA JE ILEGALNA VOŽNJA DO ŠPANJOLSKE ZA ODMOR. MOJ LET ODBIJEN OD AVIO KOMPANIJE. MOJI ZAHTJEVI ZA OTKAZIVANJE NISU ČAK NITI ZAPISANI NA MOJEM RAČUNU I IMAJU BEZOBRAZLUKA DA ME PITAJU KAKO MI JE BILO DURING MY STAY. NISAM PUTOVAO NA ZABAVAN ODMOR, VEĆ DA POSJETIM MOJE VRLO BOLESNE RODITELJE. MORAO SAM PONOVNO REZERVIRATI I PLATITI DA PUTOVANJE U LIPNJU KAD JE MOJA MAJKA ZAPRAVO UMRLA. VRLO SAM NEZADOVOLJAN JER MORAM POTROŠITI DODATNIH £1200 UZ VEĆ PLAĆENIH I NEOPOREZOVANIH £1480. UVJETI KOJE SU MI PREDALI JASNO NAVODE DA AKO NE MOŽETE PUTOVATI ZBOG COVID RESTRIKCIJA, IZDAVAT ĆE KREDIT KOJI TRAJE 3 GODINE. JAKO BIH CENIO DA MOGU BITI HONESTNA KOMPANIJA I UČINI UPRVO TO. JER MORAM PONOVNO OTIĆI U LISTOPADU DA RAZRIJESHIM FINANCIJE MOG OCA I NJEGU KOJA SE PRODUŽAVA, S OBZIROM DA JE NA DIJALIZI I U KOLICI SA SAMO DJELOMIČNIM VJENSITOM. OVO JE BIO UŽASAN VREMENSKI PERIOD KOJI JE OTEŽAN OD STRANE BEZOBRAZNE KOMPANIJE.

Diane Boschma

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Ugodan doček i objašnjenje. Uživali smo u lijepoj i ugodnoj kući. Sve odgovara fotografijama i opisu. Pored kuće su građevinski radovi (nove kuće), ali nas to nije smetalo. Svako jutro smo doručkovali vani ispod nadstrešnice. I uživali u suncu. Restorani u blizini i veliki supermarketi (dostupni autom).

Kuća je stvarno preporučljiva!

Kyra Schuddebeurs

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Predivna kuća, prostrana ali udobna. Udobno uređena, ne poput starih namještaja bake koje često vidite u Španjolskoj. Ugodan prostor za sjedenje na verandi, ugodan bazen s 4 ležaljke. Mirno područje i nema smetnji od susjeda. Sve je prisutno, u obje spavaće sobe odlični kreveti, perilica rublja, sušilica i perilica posuđa u ostavi. U kuhinji veliki hladnjak s velikim zamrzivačem i mikrovalna pećnica (pazite, nema pećnice!). Trenutno se na susjednom zemljištu doista grade neke vile, moguće da ćete doživjeti neki zvuk, ali ne vičući radnici ili glasna glazba. Provela sam 12 predivnih dana.

MICHAEL SHIELDS

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

OVA REZERVACIJA JE ZATVORENA KAO DOVRŠENA ŠTO JE NETOČNO. NISAM MOGAO PUTOVATI ZBOG OGRANIČENJA ZBOG KOVID-a KAKO BILO LETITI IZ UK I U ŠPANJOLSKU ZBOG ZAKLJUČAVANJA. POKUŠAO OTKAZATI PRIJE ZAVRŠNE UPLATE. ALI JE ZANEMIRIO I PREUZEO PLAĆANJE PRIJEGODNO. OBAVIJEŠTAN JE NEMA PROBLEMA I MOŽE PUTOVATI. BILO JE NEZAKONITO PUTOVATI U ŠPANJOLSKU NA ODMOR. ZRAKOPLOVNA KOMPANIJA JE OTKAZALA MOJ LET. MOJI ZAHTJEVI ZA OTKAZIVANJE NISU NI BILJEŽENI NA MOJ RAČUN I IMALI SU GLUPOSTI PITATI ME KAKO MI JE BIO BORAVAK. NISAM PUTOVAO RADI ZABAVNOG ODMORA, VEĆ POSJETITI SVOJE JAKO BOLESNE RODITELJE. TREBAO SAM PONOVO REZERVIRATI I PLATITI ZA PUTOVANJE U LIPNJU KADA JE MOJA MAJKA ZAPRAVO UMRLA. VRLO NESRETAN JER MORAM POTROŠITI JOŠ 1200 FUNTA UZ VEĆ PLAĆENE I NEPOVRAĆENE 1480 £. U UVJETIMA I ODREDBAMA KOJE SU PRUŽILI JASNO SE KAŽE DA ĆE ONI IZDATI KREDIT KOJI TRAJE 3 GODINE, AKO MOŽETE PUTOVATI ZBOG OGRANIČENJA ZBOG KOVID-a. STVARNO BIH CIJENIO DA SU MOGLI BITI POŠTENA TVRTKA I RADITI BAŠ TO. BUDUĆI DA MORAM PONOVNO IĆI U LISTOPADU DA SREDIM OČEVE FINANCIJE I NJEGOVU KONTAKTNU NJEGU BUDUĆI DA JE NA DIJALIZI I SAMO JE DIJELOMIČNO VEZAN ZA INVALIDSKA KOLICA. OVO JE BILO STRAŠNO VRIJEME KOJE JE POGORŠALO BEZBRIŽNA TVRTKA.

Nadine de Roo

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća je sasvim obična, nikako luksuzna!Najviše nam je zasmetao dizajn kuhinje,stvarno katastrofalan.Šest tanjura za četiri osobe,moraš pustiti perilicu jer nemaš komoditeta!Tave i ploča su prave katastrofa.Puno mrava vidiš ih kako hodaju posvuda i ako ostaviš baget u kuhinji nakon pola sata je puna mrava!TV je također jako malen i ponekad ne radi.Ima bazen , ali nije grijano i nedovoljno održavano, već je bilo zeleno. Vlasnička mapa još uvijek navodi da dolaze dva puta tjedno. Bili smo tamo mjesec dana i došli su samo jednom, u 6 ujutro Morgens. Još je bio mrak, pitam se kako mogu očistiti bazen!!!Ne moraš više spavati od buke!

Ovu kuću treba temeljito osvježiti i očistiti iznutra.Sigurno se mogu temeljito pozabaviti i nadopuniti kuhinju!!!!

Za one koji žele odmor uz malo udobnosti i luksuza, ovu kuću nikako ne bi trebali iznajmiti!

Eric Laurens Berkhout

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

U zimskim mjesecima je oko 15 stupnjeva i bilo je na dolasku.

Dakle, kuća je iznutra bila pomalo vlažna.

Mogli smo grijati, ali to se radilo klima uređajima; te stvari su prilično bučne i zbog visokih troškova energije koristili smo samo klimu u dnevnoj sobi.

Kuća je također bila izvrsna s prekrasnim bazenom, ali nećemo više dolaziti u ovom razdoblju.

Eric Berkhout


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 306096

Posljednje ažuriranje: 06.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/306096.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Rojales» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 19 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina