Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Rojales

maks.  6   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
100m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: VT-487849-A

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica
Aparat za kavu
Indukcijski štednjak

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 1.6 km

1.6 km

Centar grada/mjesta 1.6 km

1.6 km

Zračna luka 39 km Alicante

39 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


30 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Ludovic Thorez

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Stwanley Kemper

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Mario ten Berge

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Dennis Kok

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Erwin Roovers

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća, mirno okruženje (buduće građevinsko zemljište?), odlični kreveti i tuševi. Supermarketi i restorani su blizu. Ograđeno dvorište, puno privatnosti, lijep namještaj za vrt. Puno tragova upotrebe (kraj sezone?), prljav kauč i presvlake na stolicama za blagovanje te vrlo oskudna kuhinjska oprema: nema zdjela, loš nož za kruh, nema noža za krumpir/voće (npr. za sjeckanje luka), samo 1 kuhinjska krpa. Dovoljno posuđa i staklenih čaša za 2 osobe, ali ne za 6. Šteta što nema roštilja.

mounim azouguagh

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuća je vrlo ugodna. Lijep vrt, dobro funkcionira klima uređaj. Međutim, usluga oko nje još uvijek ostavlja mnogo toga za poželjeti. Po dolasku smo čuli da perilica posuđa ne radi i osoba koja upravlja ključevima će se potruditi da tijekom te tjedna pošalje nekoga. Međutim, više nismo ništa čuli o tome. Nekoliko stvari koje treba unaprijediti: -Električna instalacija u kući nije bila posve ispravna. Pri dodiru električnih aparata stalno smo dobivali električne udare zbog čega ih više nismo koristili. -Po dolasku smo imali pola rolne toaletnog papira za cijelu obitelj -Ako perilica posuđa ne radi, barem osigurajte spužvicu za pranje, stalak za sušenje i više kuhinjskih ručnika. -Nema dodatnih vrećica za smeće. -Premalo ručnika za kupaonicu za cijelu obitelj Kao šlag na tortu, našli smo (pseće?) izmet pored bazena. Kada sam to pitao upravitelja, rekla je da prethodni najmoprimci nisu imali psa. Ne znam koliko je to tamo ležalo, ali pretpostavljam da ako se kuća čisti nakon svakog najmoprimca, to bi trebalo biti primijećeno. Ukratko: kuća je vrlo lijepa u lijepom susjedstvu, ali s sve navedenim nedostacima mi u budućnosti nećemo koristiti ovaj smještaj. Pogotovo za tu cijenu očekuje se više usluge.

Aranzazu Solis Megia

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži španjolski

Kuća ima sve što je potrebno, super smo se proveli i vrlo smo ugodno, nema buke u okolici, vrlo vrlo mirno područje, posljednji dan imali smo nesreću s vratima jedne od spavaćih soba, rekao sam to Aniti i nije bilo nikakvih problema, žena je divna.

marco hansen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

To je prekrasna kuća, posebno izvana i vrt. Namještaj je bio vrlo razočaravajući. Vrlo hladan, mali kauč za 2 osobe i neudobne blagovaonske stolice. Štoviše, ono što nas je najviše smetalo i zbog čega smo otišli 2 dana ranije je gradilište nasuprot kuće od kojeg smo puno trpjeli buku. Vrlo je žalosno jer zbog toga nismo mogli mirno sjediti u vrtu.

Kees Zwart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Na suprotnoj strani grade. Mnogo buke. Bilo bi dobro da su nas obavijestili. Ujutro rano već buka. Klima uređaj gore curi, a kuhinjski pribor nije baš najbolje kvalitete. Tava se raspada, stvarno su opremili za vani jesti.

Jacqueline Komphavong zeroual

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Proveli smo ugodan boravak od 3 tjedna u mjesecu kolovozu s obitelji u ovoj prekrasnoj, vrlo čistoj vili, sa prilično velikim bazenom, vrlo mirnom četvrti i susjedima koji su vrlo simpatični! Toplo preporučujem ovu vilu.

Aranzazu Solis Megia

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži španjolski

Kuća ima sve što je potrebno, sjajno smo se proveli i jako udobno, nema buke u blizini, vrlo vrlo mirno područje, posljednjeg dana imali smo problema s vratima jedne od spavaćih soba, rekao sam to Aniti i nije bilo nikakvih problema, žena je divna.

mounim azouguagh

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća sama po sebi je vrlo ugodna. Lijepo dvorište, dobro funkcionirajući klima uređaj. Međutim, usluga oko toga ostavlja puno toga na želji. Po dolasku su nam rekli da perilica posuđa ne radi i da će zadužena osoba pokušati poslati nekoga tijekom tjedna. Međutim, nismo ništa više čuli o tome. Neke stvari koje se mogu poboljšati:

-Električni sustav u kući nije bio u potpunosti ispravan. Kad smo se dodirnuli električnih uređaja, neprestano smo dobivali električne udarce zbog čega ih više nismo koristili.

-Po dolasku smo dobili pola role toaletnog papira za cijelu obitelj.

-Ako perilica posuđa ne radi, osigurajte barem spužvicu, sušilo za suđe i više kuhinjskih krpa.

-Nema dodatnih vrećica za smeće.

-Premalo ručnika za cijelu obitelj.

Kao šlag na kraju, kod bazena smo našli izmet (psa?). Kada sam pitala upravitelja o tome, rekla je da prethodni najmoprimci nisu imali psa. Ne znam koliko je toga tamo ležalo, ali pretpostavljam da ako se kuća čisti nakon svakog najmoprimca, to bi trebalo biti primijećeno.

Ukratko: kuća je vrlo lijepa u lijepom susjedstvu, ali zbog svih ovih nedostataka nećemo je više koristiti u budućnosti. Posebno za ovu cijenu očekivali bismo malo više usluge.

marco hansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

To je prekrasna kuća, ali posebno s vanjske strane i vrtom. Unutrašnjost je jako razočaravajuća. Vrlo hladno, mala sofa za 2 osobe i neudobne stolice za blagovaonicu. Osim toga, ono što nas je najviše smetalo i zbog čega smo otišli 2 dana ranije je građevinska jama nasuprot kuće od koje smo puno trpili buku. Vrlo šteta jer zbog toga nismo mogli mirno sjediti u vrtu.

Erwin Roovers

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća, mirno okruženje (buduće gradilište?), odlični kreveti i tuševi. Supermarketi i restorani su blizu. Ograđeno dvorište, puno privatnosti, lijep namještaj za dvorište.

Puno tragova korištenja (kraj sezone?), prljava sofa i tapecirane stolice za blagovanje te vrlo oskudna kuhinjska oprema: nema zdjela, loš nož za kruh, nema noža za krumpir / voće (npr. za režanje luka), samo 1 kuhinjski ubrus. Dovoljno posuđa i stakla za 2 osobe, ali ne za 6. Šteta što nije bilo roštilja.

Jessica Looij

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži engleski

Kuća i vrt su savršeni! Jedina šteta je što se gradi pored kuće i radnici već u 7 sati stvaraju buku i mogu cijeli dan gledati u vrt. Ovo nije unaprijed prijavljeno, inače bih nešto drugo rezervirao.

Kees Zwart

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Sa suprotne strane se gradi. puno buke. Bilo bi dobro da se javi. Ujutro već rano buka. Klima iznad curi, a pribor za kuhanje nije baš najbolji. Tava se raspada, stvarno je namješteno za izlazak vani.

Kees Zwart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

S druge strane, oni grade. puno buke. Moglo se najbolje odmah prijaviti. Ujutro već rano buka. Klima na spratu curi i kuhinjski pribor nije baš najbolji. Tava se raspada, zaista je namješteno za izlazak vani.

Aranzazu Solis Megia

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži španjolski

Kuća ima sve što je potrebno, proveli smo se sjajno i jako ugodno, nema buke u okolici, vrlo vrlo mirno područje, posljednji dan smo imali problem s vratima jedne od spavaćih soba, rekao sam to Aniti i nije bilo nikakvih problema, žena je očaravajuća.

mounim azouguagh

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Sama kuća je vrlo ugodna. Lijepa bašta, dobro funkcioniran klima uređaj. Međutim, usluga oko toga ostavlja još mnogo toga za poželjeti. Pri dolasku su nam rekli da perilica posuđa ne radi i upravitelj ključeva će se potruditi da taj tjedan pošalje nekoga. Međutim, više nismo ništa čuli. Neke stvari koje se mogu poboljšati su:

- Električni strujni sistem u kući nije bio potpuno dobar. Pri dodiru električnih uređaja neprestano smo dobivali električni udarac, zbog čega smo više nismo koristili.

- Pri dolasku imali smo pola role toaletnog papira za cijelu obitelj.

- Ako perilica posuđa ne radi, osigurajte bar spužvicu, sušilo i više kuhinjskih krpa.

- Nema dodatnih vrećica za smeće.

- Premalo kupaonskih ručnika za cijelu obitelj.

Kao šlag na tortu pronašli smo izmet (psa?) pokraj bazena. Kad sam upitala upraviteljicu o tome, rekla je da prethodni najmoprimci nisu imali psa. Ne znam koliko dugo je to bilo tamo, ali pretpostavljam da ako se kuća čisti nakon svakog najmoprimca, to bi trebalo biti primijećeno.

Ukratko, sama kuća je vrlo lijepa u lijepom kvartu, ali s svim nedostacima, ubuduće to nećemo koristiti. Posebno za ovu cijenu očekujemo malo više usluge.

Erwin Roovers

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Fina kuća, mirno okruženje (budući građevinski teren?), odlični kreveti i tuševi. Supermarketi i restorani su vrlo blizu. Ograđeno dvorište, puno privatnosti, lijepi vrtni namještaj.

Mnogo tragova korištenja (kraj sezone?), prljav kauč i presvučene blagovaoničke stolice, vrlo oskudni pribor za jelo: nema zdjela, loš nož za kruh, nema noža za krumpir / voće (npr. nasjeckati luk), samo jedan kuhinjski ručnik. Dovoljno posuđa i stakla za 2 osobe, ne za 6. Šteta što nema roštilja.

marco hansen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

To je lijepe kuće, ali uglavnom izvana i u vrtu. Namještaj je bio jako razočaravajući. Vrlo hladno, mala sofa za 2 osobe i neudobne stolice za blagovaonicu. Osim toga, ono što nas je najviše smetalo i zbog čega smo otišli 2 dana ranije je gradilište preko puta kuće od kojeg smo imali puno problema s bukom. Vrlo šteta jer zbog toga nismo mogli sjediti mirno u vrtu.

Jessica Looij

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

Kuća i vrt su savršeni! Jedina šteta je što se gradi pored kuće i građevinski radnici već u 7 sati stvaraju buku i cijeli dan mogu gledati u vrt. To nije bilo najavljeno unaprijed, inače bih nešto drugo rezervirao.

Jessica Looij

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

Kuća i vrt su savršeni! Jedino je šteta što se gradi pored kuće i građevinski radnici već u 7 sati stvaraju buku i čitav dan mogu gledati u vrt. Ovo nije bilo prethodno prijavljeno, inače bih nešto drugo rezervirao.

Aranzazu Solis Megia

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži španjolski

Kuća ima sve što vam je potrebno, bilo nam je super i bilo je vrlo ugodno, nema buke, vrlo vrlo tiho područje, prošli dan smo imali nezgodu s vratima u jednoj od spavaćih soba, rekla sam Aniti i Nije bilo problema, žena je šarmantna.

mounim azouguagh

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Sama kuća je vrlo ugodna. Lijepa okućnica, klima koja dobro radi. Međutim, usluga oko njega ostavlja mnogo za poželjeti. Po dolasku rečeno nam je da perilica posuđa ne radi i da će vlasnik ključeva dati sve od sebe da pošalje nekoga preko tog tjedna. Međutim, o tome nismo čuli baš ništa. Nekoliko stvari koje bi se mogle poboljšati:

-Struja u kući nije bila u redu. Stalno smo dobivali strujne udare pri dodirivanju električnih uređaja, pa ih više nismo koristili.

-Pri dolasku smo imali pola role toaletnog papira za cijelu obitelj

-Ako perilica posuđa ne radi, nabavite barem jastučić za ribanje, stalak za sušenje i više kuhinjskih ručnika.

-Nema dodatnih vreća za smeće.

-Premalo ručnika za cijelu obitelj

Povrh svega, pronašli smo (pseće?) gone na bazenu. Kada sam o tome pitao upraviteljicu, rekla je da prijašnji stanari nisu imali psa. Ne znam koliko dugo je tu, ali pretpostavljam da ako se kuća čisti za svakim stanarom, to se moralo vidjeti.

Ukratko: kuća je vrlo lijepa u lijepom susjedstvu, ali uz sve nedostatke nećemo je koristiti u budućnosti. Pogotovo za ovu cijenu očekujete malo više usluge.

Erwin Roovers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća, mirno područje (buduće građevinsko zemljište?), dobri kreveti i tuševi. Supermarketi i restorani u blizini. Ograđeni vrt, puno privatnosti, lijep vrtni namještaj.



Mnogo znakova istrošenosti (kraj sezone?), prljavi kauč i tapecirani blagovaonski stolci i vrlo oskudan kuhinjski inventar: bez posuđa, loš nož za kruh, bez noža za krumpir/voće (npr. nasjeckajte luk), samo 1 kuhinjska krpa. Za 2 osobe dovoljno posuđa i stakla, ne za 6. Šteta što nije bilo roštilja.

marco hansen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

To je lijepa kuća, ali posebno izvana i vrta. Uređaj je bio vrlo razočaravajući. Vrlo hladno, mali kauč za 2 osobe i neudobne blagovaonske stolice. Osim toga, ono što nas je najviše zasmetalo i zašto smo otišli 2 dana ranije je gradilište nasuprot kuće koje nam je stvaralo veliku buku. Šteta jer niste mogli mirno sjediti u vrtu.

Aranzazu Solis Megia

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži španjolski

Kuća ima sve što vam je potrebno, bilo nam je super i bilo je vrlo ugodno, nema buke, vrlo vrlo tiho područje, prošli dan smo imali nezgodu s vratima u jednoj od spavaćih soba, rekla sam Aniti i Nije bilo problema, žena je šarmantna.

mounim azouguagh

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Sama kuća je vrlo ugodna. Lijepa okućnica, klima koja dobro radi. Međutim, usluga oko njega ostavlja mnogo za poželjeti. Po dolasku rečeno nam je da perilica posuđa ne radi i da će vlasnik ključeva dati sve od sebe da pošalje nekoga preko tog tjedna. Međutim, o tome nismo čuli baš ništa. Nekoliko stvari koje bi se mogle poboljšati:

-Struja u kući nije bila u redu. Stalno smo dobivali strujne udare pri dodirivanju električnih uređaja, pa ih više nismo koristili.

-Pri dolasku smo imali pola role toaletnog papira za cijelu obitelj

-Ako perilica posuđa ne radi, nabavite barem jastučić za ribanje, stalak za sušenje i više kuhinjskih ručnika.

-Nema dodatnih vreća za smeće.

-Premalo ručnika za cijelu obitelj

Povrh svega, pronašli smo (pseće?) gone na bazenu. Kada sam o tome pitao upraviteljicu, rekla je da prijašnji stanari nisu imali psa. Ne znam koliko dugo je tu, ali pretpostavljam da ako se kuća čisti za svakim stanarom, to se moralo vidjeti.

Ukratko: kuća je vrlo lijepa u lijepom susjedstvu, ali uz sve nedostatke nećemo je koristiti u budućnosti. Pogotovo za ovu cijenu očekujete malo više usluge.

Erwin Roovers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća, mirno područje (buduće građevinsko zemljište?), dobri kreveti i tuševi. Supermarketi i restorani u blizini. Ograđeni vrt, puno privatnosti, lijep vrtni namještaj.



Mnogo znakova istrošenosti (kraj sezone?), prljavi kauč i tapecirane blagovaonske stolice i vrlo oskudan kuhinjski inventar: bez posuđa, loš nož za kruh, bez noža za krumpir/voće (npr. nasjeckajte luk), samo 1 kuhinjska krpa. Za 2 osobe dovoljno posuđa i stakla, ne za 6. Šteta što nije bilo roštilja.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 306108

Posljednje ažuriranje: 07.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/306108.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Rojales» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 30 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat