Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Santa Cristina d'Aro

maks.  8   Gosta/Gostiju
250m²  stambena površina
4 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
250m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: HUTG-020873

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
balkon balkon

Vanjsko područje

balkon
Roštilj
Bazen
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 2


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

CD-Player
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

4 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 6 km

6 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Zračna luka 30 km Girona

30 km

Kolodvor 17 km Caldes de Malavella

17 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


10 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Frances van Heijst

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži engleski

Geeske van Beers

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća s prekrasnim pogledom i prekrasnim bazenom. Mogućnosti za vanjsko sjedenje pored bazena i na balkonu su odlične. Perilica je također dodatak! 10 minuta do najbliže plaže bilo je super. Kuća je bila malo dalje od supermarketa i pekare nego što smo mislili. Definitivno vam treba auto za kretanje. Nedostajao je klima uređaj dolje, bilo je jako vruće tijekom našeg boravka. Klima u spavaćoj sobi dolje ili velikom hodniku bila bi dobrodošla. Sve u svemu, uživali smo u kući, plažama, gradovima i mogućnostima izlaska u Platja d'Aro i okolici!

irma van den heuvel-kuijt

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Došli smo tamo u subotu kasno popodne. Kuća u koju smo došli je ogromno oštećena, puna pukotina i rupa, betonska staza za parkiranje automobila je također raščupana i loša da nismo smjeli parkirati automobil tamo jer je vlasnik kuće bio zabrinut da bi cijela staza mogla skliznuti dolje. U Nizozemskoj bi takva zgrada bila zapečaćena. Roletne su bile pokvarene, tako da se kuća nije mogla dobro zaključati. Svi prozorski okviri su bili poderani. Ograda na natkrivenoj terasi s prednje strane, koja je visoka oko 10 metara, bila je puknuta na jednom mjestu iz kamene kolone, što je stvorilo izuzetno opasnu situaciju. To je bilo privremeno popravljeno jednostavnim remenom. Ulazna vrata su se mogle otvoriti samo oko 50 cm. Alarm se nije mogao ili smio koristiti. Na vrhu svega, tri pločice su bile odvojene na vanjskoj stazi od 20 metara prema ulaznim vratima. Jer su se te pločice pomično, moj je suprug s koferom pao niz stepenice. rezultirajući u izvrnutom koljenu i uganutoj ruci. To je bilo za nas previše i odmah smo otišli sljedeće jutro nakon što smo tamo proveli jednu noć. Još jedna vrlo iritantna stvar bila je ogromna buka u obliku stalnog laveža pasa. Činilo se kao da smo pored psarnice. Odmah smo obavijestili upravitelja i Belvillu o svemu tome. Bili su tužni i nudili su napojnicu kao odštetu. Nismo pristali na to, pa će se to nastaviti. Da moj suprug ima neugodnu ozljedu, smeta im, ali nije ništa više od toga. Najgora stvar je što je Belvilla propustila redovito provjeravati građevinsko stanje nekretnina koje iznajmljuju. Time mogu namjerno dovesti svoje klijente u probleme. Stoga je naš savjet: nikako ne odaberite ovu nekretninu jer će vam odmah uništiti odmor ako ne pripazite.

Euan Sinclair

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan boravak u El Limonero. Kuća izgleda baš kao na slikama. Velika je, čista i dobro uređena. Terasa dobiva lijepu povjetarac i savršena je za obroke i uživanje u predivnom pogledu. Bazen je vrlo čist i dubok (preko 1,90m) i savršen za našu tinejdžersku djecu. Kuhinja je također velika i ima sve što vam treba. Naša kontakt osoba Astrid bila je vrlo korisna i nabavila je podlogu za kupaonicu za moju stariju majku kako ne bi kliznula pod tušem. Kuća ima 3 kupaonice i 3 tuša, pa je savršena za veće obitelji (WiFi signal je također snažan i brz!). Supermarket je udaljen 5 min vožnje, a najbliža plaža je manje od 15 minuta vožnje s mnogo restorana. Do kuće s ceste vode nekoliko stepenica (nalazi se na brdu), pa to morate uzeti u obzir - nije prilagođeno osobama u kolicima. Ponovno ćemo rezervirati ovdje u budućnosti!

Danielle Jacobs

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Morali smo pričekati dok nije stigao ključ/gospođa koja vodi kuću. No, to nam nije smetalo. Ljubazna žena i lako dostupna ako bi nešto trebalo. Kuća je bila divno prostrana, čista, ugodne spavaće sobe i kupaonice, a terasa je imala prekrasan pogled s uvijek ugodnim povjetarcem. Okolica na brdu bila je mirna (samo malo lajući psi). Sve dobro dostupno automobilom.

Geeske van Beers

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća s prekrasnim pogledom i prekrasnim bazenom. Mogućnosti izlaska izvan bazena i na balkon su odlične. Pranje rublja također je definitivno dodatak!

10 minuta do najbliže plaže bilo je odlično. Kuća je bila nešto dalje od supermarketa i pekare nego što smo mislili. Trebat će vam auto da biste se mogli kretati. Nedostajalo nam je klima uređaj dolje, bilo je vrlo vruće za vrijeme našeg boravka. Klima uređaj u spavaćoj sobi dolje ili velikom holu bio bi dobrodošao. Sve u svemu, uživali smo u kući, plažama, gradovima i mogućnostima izlaska u Platje d'Aro i okolici!

Danielle Jacobs

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Morate pričekati dok se ključ/beheerster ne pojavi. Ali to nam nije smetalo. Ljubazna žena i lako dostupna ako nešto treba. Kuća je bila divno prostrana, čista, ugodne spavaće sobe i kupaonice, a terasa je imala prekrasan pogled uz uvijek ugodan povjetarac. Okolica na brdu bila je mirna (samo nekoliko lajućih pasa). Sve je lako dostupno autom.

Euan Sinclair

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan boravak u El Limonero. Kuća je baš kao na fotografijama. Velika je i čista i dobro uređena. Terasa dobiva lijepo osvježenje i idealna je za obroke te uživanje u nevjerojatnom pogledu. Bazen je vrlo čist i dubok (preko 1,90 m) te idealan za naše tinejdžerske djece. Kuhinja je također velika i ima sve što vam treba. Naša kontakt osoba Astrid bila je vrlo korisna i nabavila je podlogu za kadu za moju stariju majku kako se ne bi poskliznula pod tušem. Kuća ima 3 kupaonice i 3 tuša, pa je idealna za veće obitelji (WiFi signal je također snažan i brz!). Supermarket je udaljen 5 minuta vožnje, a najbliža plaža manje od 15 minuta vožnje s puno mjesta za jelo. Do kuće ima nekoliko stepenica koje vode s ceste (nalazi se na brdu), stoga to morate uzeti u obzir - nije za korisnike invalidskih kolica. U budućnosti ćemo opet rezervirati ovdje!

Esther Hortensius-Van Woerkens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Nedavno smo se vratili s dva tjedna odmora (lipanj 2022.) u Casa El Limonero i sve nam se jako svidjelo! Samostojeća kuća smještena je u prekrasnom stambenom kvartu, a okruženje je prekrasno mirno, osim pasa susjeda koji tu i tamo zalaje (izgleda poput Tintinovog psa, pa smo ga nazvali Bobbie ;-). Kuća je velika i prostrana te opremljena svim udobnostima. Sve što je potrebno u kuhinji na raspolaganju je u dostatnoj količini za 8 osoba. Ima mnogo kuhinjskih uređaja i roštilj. Uvijek je lijepo imati na raspolaganju perilicu rublja. Televizor sa uobičajenim nizozemskim kanalima je također dostupan. Zbog položaja kuće, doživjeli smo u i oko kuće puno privatnosti, kao i kod bazena. Bazen je divan (posebno tijekom toplinskog vala kojeg smo ondje doživjeli), a ugodno je što uvijek možete pronaći mjesto gdje je ugodno sjediti uz sunce, hlad ili osvježavajući vjetrić: na prostranom balkonu s prekrasnim pogledom, kraj bazena ili čak na prednjoj strani kuće. Smatrali smo da je položaj kuće idealan. Prijevozno sredstvo je ipak nužno, ali tada ste u 10 minuta na plaži, u trgovinama - abundance supermarketa - ili u živahnom središtu Platja d'Aro. Ugodno je što je kontakt osoba (također) nizozemski govornik. Bila je lako dostupna putem WhatsApp-a te nam je pomogla pri pitanjima ili pronalaženju rješenja za problem. U našem slučaju postojao je problem s Wi-Fi-jem. A što se poboljšanja tiče? Tijekom toplinskog vala nedostajala nam je klima uređaj u donjem dijelu kuće, iako smo znali da su prisutni samo na gornjim etažama. Kreveti nisu bili najudobniji, ali to je uvijek stvar osobnog izbora i nije toliko podložno poboljšanju.

irma van den heuvel-kuijt

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Stigli smo tamo u subotu kasno popodne. Kuća u kojoj smo se našli imala je velike nedostatke, puna pukotina i rupa, betonski prilaz za parkiranje automobila bio je tako puknut i loš da nam nije bilo dopušteno parkirati auto tamo jer se vlasnik bojao da bi cijeli prilaz mogao skliznuti nizbrdo. U Nizozemskoj bi takva imovina bila zaključana.

Roletne su bile slomljene pa se kuća nije mogla dobro zatvoriti. Sve mreže za komarce bile su slomljene. Vrata terase na prednjoj strani, visoka oko 10 metara, pukla su na mjestu iz kamene kolone, što je stvorilo vrlo opasnu situaciju. Ovo je bilo privremeno popravljeno pomoću jednostavne trake.

Prednja vrata koja nisu mogla biti otvorena više od 50 cm. Alarm koji se nije mogao ili smio koristiti. I kao što se dogodilo, tri pločice su također bile labave na vanjskoj stubištu od 20 metara do ulaznih vrata. A zbog tih pločica, moj muž je pao dolje sa svojim koferom, što je dovelo do izvrtanja koljena i istezanja zgloba.

To je bio kap koja je prelila čašu, pa smo otišli odmah sljedeće jutro nakon što smo tamo proveli samo jednu noć. Druga vrlo iritantna posljedica je ogromna buka u obliku neprestanog lajanja pasa. Izgledalo je kao da sjedimo pored psa kamp.

Odmah smo obavijestili upravitelja i Belvillu o svemu tome. Žao im je zbog situacije i ponudili su nam određenu odštetu, ali nismo se složili s tom odlukom i planiramo poduzeti daljnje korake. To što je moj muž ozbiljno ozlijeđen nije im se činilo ništa više od neugodnog događaja.

Najvažnije je da Belvilla nije redovito provjeravala strukturno stanje imovine koju iznajmljuju. Time svjesno dovode svoje klijente u probleme. Stoga naše savjet: zasigurno ne odaberite ovu imovinu jer će vam vaš odmor biti uništen ako ne pazite.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 306181

Posljednje ažuriranje: 11.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/306181.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Santa Cristina d'Aro» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 10 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat