Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Santa Cristina d'Aro

maks.  8   Gosta/Gostiju
225m²  stambena površina
4 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
225m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: HUTG-013203-36

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
balkon balkon
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Bazen
Teniski teren
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Sušilica rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

4 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 6 km

6 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2.5 km

2.5 km

Centar grada/mjesta 2.5 km

2.5 km

Autobus 1 km

1 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


19 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.6 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Jeroen Bos

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Barbara Schinkel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Anita van de Pol

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Marieke van Woerkom

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Helen Aarts

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Anne Wehkamp

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Björn Brüggemann

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Smještaj je vrlo lijep i potpuno odgovara naših 7. Bilo bi lijepo da je bazen sada u listopadu topliji. Možda bi bilo dovoljno da se smanji količina svježe vode koja se dodaje svaki dan.

Robin van Schoote

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Mi (obitelj s 2 odrasla djeteta) i djed i baka smo imali priliku koristiti ovu vilu u listopadu 2021. Ključ je bio uredno obješen u kutiji za ključeve kako je dogovoreno (napomena! Dolazak je u 16:00 sati, a ne u 11:00 kako stoji na stranici Belville). Vožnja uz brdo je vrlo strma, obratite pažnju na to. Ako niste dobro pješice, nećete moći šetati. Auto je zaista prioritet. Kuća je bila vrlo čista i divno je mirisala. Pri dolasku je jedan od roleta bio pokvaren, tako da svjetlost nije mogla prodrijeti u dnevnu sobu/kuhinju. Nakon prvog dana saznali smo da topla voda radi samo na solarnim kolektorima. O tome smo obavijestili tvrtku za najam u nedjelju. Lijepo su odgovorili da će se time pozabaviti. Iste je večeri došao montažer koji je to pogledao. Nažalost, nije mogao popraviti kvar. Lijepo smo razgovarali s nizozemskim iznajmljivačem koji je rekao da će sljedeći dan doći drugi montažer koji će to riješiti. Sljedećeg je dana došao montažer i utvrdio da je toplinska pumpa oštećena. Nažalost, problem nije riješen tijekom tjedna. Srećom, gotovo cijeli tjedan bilo je prekrasno vrijeme, pa smo ipak imali malo tople vode. Nažalost, nismo dobili povratnu informaciju tijekom tjedna. Sada sve to zvuči kao loše iskustvo, ali upravo suprotno. Unatoč tome, proveli smo divan tjedan s šestero ljudi. Spavaće sobe imaju ugodne krevete Karlson boxspring. Ugodni jastuci i deke. Stolno rublje, posteljina i ručnici su divni. Kuća je prostrana i vrlo lijepo uređena. Nizozemska televizija. 2 divne kupaonice i fenomenalan pogled, posebno s krovnog terasa. Kuća je sagrađena u brdu, pa je lijepo skrivena od susjeda i čak je u listopadu još bilo ugodno boraviti. Skoro ništa nije smetalo vjetar koji je ponekad puštao. Mnogo smo koristili prekrasni bazen i stolni tenis. Također, igračke koje su bile prisutne su bile lijepi dodatak. Američki hladnjak s aparatom za led je divan. Definitivno preporučujemo i sigurno ćemo se još jednom vratiti.

Marcello Monarca

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Prekrasni smještaj, sve što vam treba za ugodan odmor je dostupno. Put do Ville je prilično strm, ali bit ćete nagrađeni prekrasnim pogledom. Pazite da ne zaboravite ništa prilikom kupovine jer inače morate ponovno silaziti s brda, najbliža trgovina je udaljena 3 km, što nije tako daleko.

Björn Brüggemann

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Smještaj je vrlo lijep i savršeno odgovara za nas sedmero. Bilo bi lijepo da je bazen topliji u listopadu. Možda bi bilo dovoljno da se svaki dan manje svježe vode dodaje.

John Driessens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća dobro i lijepo uređeni odlični kreveti, čisto, lijep bazen i dobro održavan. Nekoliko sitnica koje nisu nepremostive, prijavio sam agenciji za najam kako bi se to popravilo prije dolaska sljedećeg najmoprimca. Vrlo mirna lokacija. Divno.

Jos Kroot

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća. Izuzetno fleksibilan u rješavanju kasnih dolazaka, uredan kvart sa strmim pristupnim cestama. Kuća je prostrana, hladna i udobna. Kuća ima stepenice, nema lift, za nas nema problema.

R. Coupé

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ugodno smo iznenađeni kad smo stigli zbog okruženja (na vrhu planine) i udobne prekrasne vile. Lijep bazen, ali voda od 25 °C zahtijeva nekoliko stupnjeva više s obzirom na privlačnost vile. Međutim, izmjenjivač topline je bio prisutan.

Gert Weckx

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Nekoliko tjedana prije našeg odlaska već smo dobili e-mail da prođemo kroz nekoliko stvari. Završni doček također je bio vrlo topao. Smještaj je bio stvarno odličan. Pogled je također vrlo lijep.

Marcello Monarca

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Praktičan smještaj, sve je na raspolaganju za ugodan odmor.



Put do vile je prilično strm, ali ćete nakon toga biti nagrađeni prekrasnim pogledom.



Pazite da ne zaboravite ništa u kupovini, inače se morate opet spustiti niz planinu.Najbliža trgovina je udaljena 3 km, što također nije tako daleko.

Klaas Ballegeer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Kuća je lijepo smještena na padini s pogledom na planine. Puno sunca na terasi cijelo poslijepodne. Bazen koji se grije uz nadoplatu pravi je užitak za mlade i velike. Unutar kuće imate sve što vam može zatrebati. Četiri prekrasne spavaće sobe i dvije kupaonice. Dolje velika, dobro opremljena kuhinja i ugodan dnevni boravak. Nema negativnosti za napomenuti. Nedaleko od Barcelone i Girone i puno lijepih plaža u blizini. Ukratko, topla preporuka.

Rob

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Prekrasan bungalov za odmor na vrlo lijepoj lokaciji tik uz Schoorl dine, Idealan za biciklističke izlete ili šetnje, Sauna je bila na dobroj temperaturi, Jedina točka za poboljšanje su jastuci za krevet, Oni su previše mekani i bez zavoja,

Stijn Weyn

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Fantastična kuća na prekrasnoj lokaciji. 4 spavaće sobe imaju klima uređaj. Ne kuhinja, dnevni boravak i blagovaonica. Parkirate vani na mirnom trgu. Bazen je vrlo lijep, ali je hladan, dobar je za plivanje u krugove, ali previše svjež za rekreacijsku upotrebu. Vrt je također dobro održavan.

Robin van Schoote

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Nama (obitelji s 2 starije djece) te djedu i baki dopušteno je korištenje ove vile tjedan dana u listopadu 2021. Ključ je uredno visio u pretincu za ključeve prema dogovoru (napomena! Vrijeme dolaska je 16:00, a ne 11 :00 AM: 00 kako je navedeno na stranici Belvilla). Vožnja uz planinu je vrlo strma, pazite. Kratka šetnja nije moguća ako niste dobro na nogama. Auto je stvarno prioritet.

Kuća je bila vrlo čista i prekrasno je mirisala. Prilikom dolaska, jedna od grilja je bila polomljena tako da nažalost nije sva svjetlost mogla prodrijeti u dnevni boravak / kuhinju. Nakon prvog dana saznali smo da opskrba toplom vodom radi samo na solarnim kolektorima. Prijavio ovo uredu za iznajmljivanje u nedjelju. Upravo su dobili odgovor da rade na tome. Isti dan došao je mehaničar i pogledao ga. Nažalost, nije to mogao popraviti. Uredno napričao nizozemski stanodavac da će drugi dan doći drugi mehaničar koji će to riješiti. Sutradan je došao inženjer i ustanovio da je dizalica topline neispravna. Nažalost, tijekom tjedna problem nije riješen. Srećom, vrijeme je bilo lijepo gotovo cijeli tjedan, pa smo ipak imali malo tople vode. Nažalost, tijekom tjedna nismo dobili nikakve povratne informacije.

Sada ovo zvuči kao loše iskustvo, ali upravo suprotno. Ipak, proveli smo prekrasan tjedan s nas šestero. Spavaće sobe su opremljene prekrasnim oprugama Karlson. Prekrasni jastuci i deke. Stolnjaci, posteljina i kupaonice su prekrasni.

Kuća je prostrana i vrlo lijepo uređena. Nizozemska televizija. 2 divne pekare i fenomenalan pogled, posebno sa krovne terase. Kuća je ugrađena u planinu, tako da je divno zaklonjena od susjeda, a čak je iu listopadu bilo prekrasno boraviti. Jedva da sam imao problema s vjetrom koji je tu i tamo puhao.

Puno je koristio prekrasan bazen i stol za stolni tenis. Prisutne igračke također su bile lijep dodatak. Američki hladnjak s ledomatom je prekrasan.

Apsolutno obavezno i sigurno ćemo se vratiti.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 306223

Posljednje ažuriranje: 01.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/306223.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Santa Cristina d'Aro» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 19 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina