Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Sayalonga

maks.  6   Gosta/Gostiju
185m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
185m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 3

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 1


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Ležaljke
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 15 km

15 km

Centar grada/mjesta 1.5 km

1.5 km

Zračna luka 60 km

60 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


46 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Egbert Van der Elst

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Adrianus Rombouts

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

liesbeth Van Wassenhoven

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

D Kohl

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ben Youssef Samir

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži francuski

Angelique Boekhout

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuća je vrlo lijepa, udobna. Veliki bazen, ali nažalost nije grijan i zbog visoke nadmorske visine, zapravo je bilo prehladno (početak listopada). Također, bilo je previše stršljenova i muha zbog kojih se nije moglo opušteno ležati. Do vile se dolazi vrlo uskim (neosvijetljenim) dijelom neasfaltiranog puta dugog 2 km strmog uspona, bez zaštitne ograde. Imam dosta iskustva u vožnji, i to u inozemstvu, ali rijetko sam vozio tako opasnu cestu. Hvala Bogu, nisam sreo suprotni promet. Najamite vozilo s pogonom na sva četiri kotača jer s običnim automobilom, posebno navečer u mraku ili nakon kiše, to jednostavno nije izvedivo. Smatram da je to što je kućica tako izolirana stvarno nedostatak. Malo predaleko od svih zanimljivih mjesta, trgovina i mjesta za izlazak. Samo ćete već izgubiti 25 minuta spuštajući se s brda. Preporučio bih ovaj smještaj samo ako planirate provesti stvarno miran odmor u vili. Ponesite hrpu namirnica za cijelo razdoblje (hlađenje i zamrzavanje bili su dostupni) i dovoljno čitateljskog materijala, tada ćete se zabaviti. Ali kao bazu za istraživanje Andaluzije, odabrao bih neki drugi smještaj.

A. Viegen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Divna je bila sedmica - jednostavan i neformalan doček od nizozemske dame koja govori engleski - smještaj je bio odlično uređen, čist i opremljen svim pogodnostima. (3 kupaonice !!) - prekrasna prostrana kuhinja opremljena svim potrebnim (perilica posuđa, pećnica, 2 hladnjaka, 2 aparata za kavu) - predivan bazen s puno privatnosti - prekrasan pogled na more (iz guesthouse-a izlazak sunca je magičan) - Malaga je lijep i živahan grad. Sevilla je vrijedna posjeta! ali i okolna sela su vrlo lijepa. Ukratko, preporučujemo!

Dennis Sailer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Bili smo šestero (tri para) u prekrasnoj vili Aurora u Sayalongi. Kuća je bila čista i jako nam se svidjela, a i preuzimanje ključeva je prošlo bez problema. Sigurno ćemo ponovno rezervirati!

Tom van Dokkum

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasna vila opremljena svim pogodnostima, prekrasan pogled na brda i more s prostranog bazena. Mali podsjetnik za vlasnika: teren oko bazena dostupan je samo stepenicama, što nije dobro vidljivo na fotografijama. Također, dobar automobil je neophodan zbog uskog, strmog i neravnog pristupnog puta. Zbog toga nije baš jednostavno otići 'samo tako' do sela ili supermarketa. Bez obzira na sve, proveli smo prekrasan tjedan u Vili Aurora, definitivno vrijedi! Arnold, puno hvala na opsežnim informacijama i odličnoj usluzi!

Christian Kaiser

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Već drugi put smo bili u Casa Aurori i proveli predivan i opuštajući odmor. Kuća je vrlo čista i ima sve što vam treba. Kamin je bio predivan. Predaja ključeva je prošla odlično. Rado ćemo se vratiti!

Hilde Minnaert

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Proveli smo vrlo ugodan odmor, kuća se nalazi u brdovitom području s pogledom na Sayalongu i more. Sayalonga se nalazi izvan područja gdje je gužva. Obližnja sela imaju Aldi i Lidl (oba su otvorena do 22 sata), što je ogromna prednost. Također, u luci u susjednom selu od Sayalonge nalazi se mnogo lijepih restorana, možete birati ovisno o cijeni. Za kruh i ostalo, najbolje je ići do aldia ili lidla, jer je kruh od zanata prilično tvrd i ne drži se dobro. Sam objekt bio je besprijekorno uređen, a bazen je izgledao predivno. Sve je bilo čisto i vrlo moderno uređeno. Sve nam je bilo objašnjeno na nizozemskom jeziku kako sve funkcionira. Također, već smo imali kontakt s vlasnikom, koji je bio izuzetno susretljiv u rješavanju malih problema. Za ljude koji uživaju u miru i ne vole gužvu, ovo je idealno mjesto! Izvrsno!

J.c. Van Der Meer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Iz Sayalonge nas je dočekala nizozemska žena koja je govorila na nizozemskom i vodila nas prema gore. Prilično jezahtjevno, ali auto je to dobro podnio. Ali tada stignete na prekrasno mjesto. Različita sjedala vani, unutra ukusno uređeno i opremljeno svim udobnostima. Zasebni apartman bio je vrlo privlačan za nas jer smo bili s prijateljima. Put do Sayalonge (oko 10 minuta vožnje) također je imao svoje čari s prekrasnim cvjetovima i pogledima.

Jordy Kaldenberg

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Mogli smo provesti tjedan dana u ovoj prekrasnoj kući! Komunikacija je bila izvrsna, kako s vlasnikom, tako i sa lokalnom kontakt osobom Gitti. Mogli smo u bilo koje vrijeme poslati poruku, što je bilo vrlo korisno. Sayalonga je udaljena 15/20 minuta, a supermarket Lidl 20/25 minuta vožnje. Preporučujemo da odmah nakon dolaska na aerodrom to obavite kako biste već imali zalihe! Smještaj je predivan. Sve je bilo čisto i uređeno, a pogled je zaista impresivan. Jedini nedostatak je put do kuće; makadam i uski. S dobrim automobilom možete se sasvim dobro snaći! Uživali smo u ovom odmoru i definitivno preporučujemo boravak ovdje.

Iris Balaes

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Uživali smo u boravku u vili Aurora, predivna lokacija, ali morate imati određenu vozačku vještinu da biste došli tamo - posebno u kasnim satima kad je mrak - i imati kvalitetan (najam) automobil. Kućica je bila vrhunska, dobro i pravilno primljena. Prekrasan bazen, predivan pogled. Idealno za izlete, ugodno ručali u selu Sayalonga. Prekrasna sjećanja!

Hilde Minnaert

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imali smo jako lijep odmor, kuća se nalazi u brdovitom području odakle imate pogled na Sayalongu i more. Sayalonga je sam po sebi izvan područja gdje je gužva. Obližnja sela imaju Aldi i Lidl (oboje otvoreni do 22:00), što je ogromna prednost. Također, u luci u selu pored Sayalonge ima puno lijepih restorana, možete birati koliko skupo želite da bude. Za kruh i slično najbolje je ići do aldi ili lidla, jer je kruh od lokalnih pekara jako tvrd i ne čuva se dobro. Sama kuća je bila izuzetno uredna i bazen izgledao prelijepo. Sve je bilo čisto i vrlo moderno uređeno. Objasnili su nam na nizozemskom jeziku kako sve funkcionira. Također smo već imali kontakt s vlasnikom koji je bio izuzetno uslužan u rješavanju manjih problema. Za ljude koji uživaju u miru i nemaju puno volje za gužvu, ovo je idealno mjesto!

Izvrsno boravište!

Mnh Hoekstra

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Super lijepa kuća. Lijepo uređena, predivna lokacija s prekrasnim pogledom. U okolici ima dovoljno mjesta i lijepih lokacija za posjetiti autom. Stvarno preporučljivo. Jedini nedostatak su bili ose, ali to je nepredvidljivo.

Christian Kaiser

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Bili smo već drugi put u Casa Aurori i proveli smo bajkoviti i opuštajući odmor. Kuća je vrlo čista i opremljena tako da nema nikakvih želja. Kamin je bio divan.

Predaja ključeva je odlično prošla.

Rado ćemo se vratiti!

Fleur Janvier

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prošlog proljetnog odmora boravili smo s dvoje djece u ovoj šarmantnoj vili s prekrasnim pogledom na more i okolne brežuljke. Djeca su uživala u lijepo smještenom bazenu i igrala se u i oko kuće. Osim toga, postoji dovoljno mirnih mjesta za uživanje u suncu ili sjeni. Vila je prilično blizu Malage ili plaže, ali treba uzeti u obzir nešto duže vrijeme putovanja zbog zavojitih planinskih cesta. Sve u svemu, divno mjesto za opuštanje ili istraživanje okolice Andaluzije.

Iris Balaes

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Uživali smo u našem boravku u vili Aurora, predivna lokacija, da biste stigli tamo, trebat će vam određene vozačke vještine - posebno kasno uvečer u mraku - i dobar (najam) automobil. Kućica je bila vrhunska, dobro i pravilno dočekana. Divan bazen, predivan pogled. Idealno za izlete iz tog mjesta, dobro jelo u selu Sayalonga. Prekrasna sjećanja!

J.c. Van Der Meer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Iz Sayalonge smo dočekani od strane holandske žene koja je govorila nizozemski i vodila nas prema gore. Prilično je uzbrdo, ali automobil se dobro nosio s tim. Ali onda stižete na predivno mjesto. Različita sjedeća mjesta vani, ukusno uređen interijer i opremljen svim pogodnostima. Zaseban gostinjski objekt bio je vrlo privlačan za nas jer smo bili s prijateljima.

Putovanje prema Sayalongi (oko 10 minuta) također ima svoje čari, lijepi cvjetovi i panorame.

liesbeth Van Wassenhoven

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Proveli smo prvi tjedan školskog praznika u ovoj fantastičnoj kući na čarobnom mjestu s 360 ° pogledom na planine i more. Osjećaj izolacije od svijeta, ali zapravo nismo bili daleko od naseljenog područja. Postoji mnogo kutaka s kojima smo mogli upotpuniti svaki lijep trenutak dana: šalica kave u rano jutro s pogledom na more, doručak na velikoj terasi na jutarnjem suncu, drijemanje pod suncobranom pored vode, a ne zaboraviti: aperitiv u kasno popodne na bazenu! Put do kuće je prvog puta jako uzbudljiv, ali brzo i naviknete... U obližnjem selu ima dovoljno ponude restorana, ali ima i nekoliko vrlo dobrih adresa uz obalu.

Ukratko, kuća u kojoj smo uživali sa našom dvoje djece od 12 i 9 godina, gdje ništa nije bilo obavezno, a sve je bilo moguće! Kuća kao i prelijepi vrt su održavani i kontakt s upraviteljicom kao i s vlasnikom je bio vrlo dobar!

Lydia van Gijn

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuća je predivna. Opremljena svim udobnostima. Nalazi se na oko 600 m nadmorske visine. Sve je raspoređeno na različitim nivoima, puno stepenica. Svuda su mjesta za sjedenje na suncu / sjeni. Na vidiku se vidi more. U okolici su još neke kuće rasute po planinama. U planinama je nekoliko stupnjeva hladnije nego na moru. Zimi je ovo važno. Kuća ima električno grijanje i prekrasnu peć na drva. Drva se mogu kupiti u Saylongi ili kod kuvarske. Možete pohraniti zalihu namirnica (koju trebate dobro planirati jer morate malo voziti) u 2 hladnjaka i zamrzivaču.

Angelique Boekhout

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuća je vrlo lijepa, udobna. Veliki bazen, ali nažalost nije grijan i zbog visine u planinama, bilo je zapravo previše hladno (početkom listopada). Također puno stršljenova i muha zbog kojih nije bilo moguće opušteno ležati. Do vile se stiže vrlo uskom (neosvjetljenom), djelomično neasfaltiranom putanjom od 2 km strmog uspona, bez zaštitne ograde. Imam dosta iskustva u vožnji, i u inozemstvu, ali tako opasnu cestu rijetko sam vozio. Zahvaljujući Bogu, nisam sreo suprotnog vozača. Izaberite automobil s pogonom na sve kotače jer s običnim automobilom, posebno navečer u mraku ili nakon kiše, jednostavno nije moguće. To što je kuća tako izolirana smatram pravim nedostatkom. Previse daleko od svih znamenitosti, trgovina i mjesta za izlazak. Samo trebate 25 minuta da siđete s planine. Preporučujem ovo smještaj samo ako planirate provesti zaista miran odmor u vili. Ponesite puno namirnica za cijelo razdoblje (hladnjak i zamrzivač su bili dovoljni) i dovoljno literature i bit će vam zabavno. Ali ako želite koristiti kao bazu za istraživanje Andaluzije, odabrala bih drugi smještaj.

David Bobeldijk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Villa Aurora je divno mjesto. Kuća je lijepa i moderna iznutra. Osim toga, kuća je opremljena svim udobnostima poput dobrog kombi pećnice i perilice rublja. Misli se i na detalje, ima puno i dobrog kuhinjskog pribora, poput više nego dovoljno tava, dobrih noževa i čak štapnog miksera. Vanjsko je prekrasno, svuda su predivni pogledi, različita mjesta na kojima možete sjediti i cijeli dan možete uživati u suncu. Bazen je divan! Komunikacija s vlasnikom i upraviteljem je bila savršena: uvijek smo dobivali brze odgovore. Ukratko, ova kuća je apsolutna preporuka, nećete požaliti, samo što niste dulje rezervirali!!!

Juliette Houtepen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vila je bila fantastična! Tiha lokacija pruža prekrasan pogled na more, a sve što vam treba nalazi se u kući. Kuhinja je prostrano opremljena, a spavaće sobe ostaju hladne zahvaljujući klima uređaju. Sve u svemu, imali smo divan tjedan i sigurno ćemo se ponovno vratiti.

A. Viegen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Uživao sam u predivnom tjednu

- jednostan i neformalan doček od nizozemske dame koja govori nizozemski

- smještaj je bio izvrsno održavan, čist i opremljen svim pogodnostima (3 kupaonice !!)

- prekrasna, dobro opremljena kuhinja (perilica posuđa, pećnica, 2 hladnjaka, 2 aparata za kavu)

- prekrasan bazen s puno privatnosti

- prekrasan pogled na more (izlazak sunca iz gostinjske kuće je magičan)

- Malaga je lijep i živahan grad. Sevilla vrijedi posjetiti! ali i okolna sela su vrlo lijepa.

Ukratko, preporučljivo!

Tom van Dokkum

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasna vila koja je opremljena svim udobnostima, predivan pogled na brda i more s prostranim bazenom. Mali detalj za vlasnika najma: površina oko bazena može se doći samo stepenicama, što nije jasno vidljivo na slikama.



Također, dobar automobil je neophodan jer je pristupni put uski, strm i neujednačen. Zbog toga ne možete "samo tako" otići u selo ili supermarket.



Unatoč svemu ovome, proveli smo predivan tjedan u vili Aurora, definitivno je vrijedno toga!

Arnold, srdačno hvala na detaljnim informacijama i odličnoj usluzi!

Dries Aerts

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijepa vikendica i područje bazena s prekrasnim pogledom. Kuhinja je opremljena s 2 hladnjaka i zasebnim zamrzivačem, idealno. U kući se nalaze 2 spavaće sobe, ali da biste došli do druge spavaće sobe, morate proći kroz prvu. Za obitelj s djecom to nije problem, ali može biti problem ako se iznajmljuje više parova. Unatoč činjenici da je kuća za 6 osoba, na bazenu su osigurana samo 4 odgovarajuće ležaljke, trebale bi biti 6.

Dennis Sailer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Bili smo šestorica (tri para) u prekrasnoj vili Aurora u Sayalongi.

Kuća je bila čista i svidjela nam se, a također je jednostavno proteklo preuzimanje ključeva.

Sigurno ćemo opet rezervirati!

Jordy Kaldenberg

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Mogli smo provesti tjedan dana u ovoj predivnoj kući! Komunikacija je iznimno dobra, i vlasnik i lokalna komunikacija s Gitti su odlični. Uvijek smo mogli slati poruke i to nam je bilo vrlo ugodno. Sayalonga je udaljena 15/20 minuta, a Lidl supermarket 20/25 minuta vožnje. Preporučljivo je da to odmah obavite nakon dolaska na aerodrom kako biste imali zalihe!

Smještaj je zadivljujuće lijep. Sve je uredno čisto, a pogled je zaista impresivan. Jedino što možda nije tako dobro je put do kuće; neasfaltiran i uski. S dobrom automobilom možete tamo stići bez problema! Uživali smo u ovom odmoru i svakako preporučujemo da ovdje ostanete.

Dennis Sailer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Bili smo šest (tri para) u prekrasnoj vili Aurora u Sayalongi.

Kuća je bila čista i jako nam se svidjela, a i preuzimanje ključeva je prošlo bez problema.

Sigurno ćemo opet rezervirati!

A. Viegen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imao sam prekrasan tjedan

- jednostavan i neformalan prijem od strane dame koja govori nizozemski

- smještaj je bio super održavan, čist i potpuno opremljen. (3 kupaonice!!)

- prekrasno opremljena kuhinja (perilica suđa, pećnica, 2 hladnjaka, 2 aparata za kavu)

- prekrasan bazen s puno privatnosti

- prekrasan pogled na more (izlazak sunca iz pansiona je čaroban)

- Malaga je lijep užurbani grad. Sevilla se isplati! ali i okolna sela su jako lijepa.



Ukratko, topla preporuka!

J.c. Van Der Meer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Iz Sayalonga nas je primila žena koja govori nizozemski i otpratila nas na kat. Priličan uspon, ali auto ga je dobro podnio. Ali onda dolazite i na prekrasno mjesto. Različiti prostori za sjedenje izvana, ukusno uređeni iznutra i potpuno opremljeni. Odvojeni pansion bio nam je vrlo privlačan jer smo bili s prijateljima.

Uvijek na jezeru do Sayalonge (oko 10 minuta) također je imala svoje čari, prekrasno cvijeće i poglede.

Hilde Minnaert

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo jako lijep odmor, kuća se nalazi u planinskom području gdje imate pogled na Sayalongu i more. Sayalonga je pomalo izvan prometnog područja. Obližnja sela imaju Aldi i Lidl (oba rade do 22 sata) što je velika prednost. Također ima mnogo lijepih restorana u luci u selu pokraj Sayalonge, možete birati koliko će skupo biti. Za kruh i slično najbolje je otići u Aldi ili Lidl jer je craft kruh dosta tvrd i slabo se čuva. Sama kuća je bila u savršenom redu, a bazen je izgledao prekrasno. Sve je bilo čisto i vrlo moderno. Na nizozemskom su nam objasnili kako sve funkcionira. I sami smo bili u kontaktu s vlasnikom koji nam je bio od velike pomoći u rješavanju manjih problema. Ovo je idealno mjesto za ljude koji uživaju u miru i tišini i ne žele puno gužve i strke!



Vrhunski boravak!!

Mnh Hoekstra

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Super lijepa kuća. Lijepo uređeno, prekrasna lokacija s prekrasnim pogledom. U okolici ima mnogo mjesta i prekrasnih mjesta za posjetiti automobilom. Zaista preporučljivo. Jedina mana su bile ose, ali da, to je viša sila.

Christian Kaiser

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Ovo je bio drugi put da smo odsjeli u Casa Aurora i imali smo prekrasan i opuštajući odmor. Kuća je vrlo čista i nema ništa što se tiče opreme. Kamin je bio prekrasan.



Primopredaja ključa je bila sjajna.



Rado bismo se vratili!

Fleur Janvier

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Prošle svibanjske praznike boravili smo s 2 djece u ovoj atraktivnoj vili s prekrasnim pogledom na more i okolna brda. Djeca su uživala u lijepo smještenom bazenu i igrali se u kući i oko nje. Osim toga, bilo je dosta tihih mjesta za uživanje na suncu ili hladu. Vila je prilično blizu Malage ili plaže, ali treba uzeti u obzir nešto duže vrijeme putovanja zbog grada. vijugavim planinskim cestama. Sve u svemu prekrasno mjesto za opuštanje ili istraživanje okolice Andaluzije.

Iris Balaes

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Uživali smo u našem boravku u Vllla Aurori, prekrasnoj lokaciji, da biste stigli tamo morate imati određene vozačke vještine - osobito u kasnim satima po mraku - i imati pristojan (unajmljen) automobil. Vikendica je bila vrhunska, dobar korektan prijem. Divan bazen, prekrasan pogled. Idealno za izlete, dobra hrana u selu Sayalonga. Lijepe uspomene!

liesbeth Van Wassenhoven

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ostali smo prvi tjedan školskih praznika u ovoj fantastičnoj kući na čarobnom mjestu s pogledom od 360° na planine i more. Osjećaj odmaka od svijeta, ali bez ikakve udaljenosti od civilizacije. Brojni su kutci s kojima bismo mogli povezati svaki ugodan trenutak u danu: šalica rane jutarnje kave s pogledom na more, doručak na jutarnjem suncu na velikoj terasi, siesta pod suncobranom uz vodu, i ne previše.zaboravio: apero na kasnopopodnevnom suncu na bazenu! Put do kuće prvi put je vrlo uzbudljiv, ali brzo se naviknete... U obližnjem selu ima dosta izbora što se tiče restorana, ali ima i nekoliko vrlo dobrih adresa na obali.



Ukratko, kuća u kojoj smo maksimalno uživali s dvoje djece od 12 i 9 godina i u kojoj se ništa nije moralo raditi, a sve se moglo! Kuća, ali i prekrasna okućnica, savršeno su održavani i kontakt s domarom i vlasnikom je prošao jako dobro!

Lydia van Gijn

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Kuća je prekrasna. Potpuno opremljen. Nalazi se na oko 600 m nadmorske visine. Sve je na različitim razinama, puno stepenica. Posvuda ima mjesta za sjedenje na suncu/sjeni. U daljini se vidi more. Ostale kuće su raštrkane po planinama u tom području. U gorju nekoliko stupnjeva hladnije nego na moru. Zimi je to predmet pažnje. Kuća ima grijalicu na struju i lijepu peć na drva. Drvo se prodaje u Saylongi ili kod domaćice. Svoju zalihu namirnica (koju morate dobro isplanirati jer se do nje morate voziti) možete spremiti u 2 hladnjaka i zamrzivač. Zaleđe je lijepo, bijela sela u planini. Oaza mira. Lijepo je ako vaš automobil ima malo snage da se lako možete popeti svim planinskim cestama. Sve u svemu prekrasno mjesto za odmor.

Angelique Boekhout

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Kuća je vrlo lijepa, udobna. Veliki bazen, ali nažalost nije grijan, a budući da ste visoko u planinama, bilo je prehladno (početak listopada). Također puno osa i muha pa opuštanje nije bilo moguće. Do vile se dolazi vrlo uskom (neosvijetljenom) djelomično neasfaltiranom cestom od 2 km strmo uzbrdo, bez branika. Imam poprilično vozačko iskustvo, također u inozemstvu, ali rijetko sam vozio ovako opasnu cestu. Hvala Bogu nisam naišao na nadolazeći promet. Iznajmite 4WD jer s normalnim automobilom to je jednostavno nemoguće, pogotovo noću po mraku ili kad pada kiša. Smatram da je pravi nedostatak što je kuća tako izolirana. Jednostavno predaleko od svih znamenitosti, trgovina i noćnog života. Izgubiš 25 minuta samo da siđeš niz tu planinu. Ovaj smještaj preporučam samo ako planirate provesti stvarno miran odmor u vili. Ponesite hrpu namirnica za cijeli period (bilo je dosta opcija za hlađenje i zamrzavanje) i dovoljno štiva i onda ćete uživati. Ali kao bazu za otkrivanje Andaluzije uzeo bih neki drugi smještaj.

David Bobeldijk

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Villa Aurora je nevjerojatno mjesto. Kuća je iznutra lijepa i moderna. Osim toga, kuća je opremljena svim pogodnostima poput dobrog konvektomata i perilice rublja. Mislilo se i na detalje, ima puno dobrog posuđa, kao što je više nego dovoljno tava, dobrih noževa, pa čak i štapni blender. Vani je prekrasno, posvuda su prekrasni pogledi, različita mjesta gdje možete sjediti i uživati na suncu cijeli dan. Bazen je predivan! Komunikacija s vlasnikom i upraviteljem bila je savršena: uvijek smo dobivali brz odgovor. Ukratko: ova kuća je apsolutni must, nećete požaliti, samo da niste rezervirali duže!!!

Jordy Kaldenberg

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Možete ostati tjedan dana u ovoj prekrasnoj kući! Komunikacija je vrlo dobra, kako vlasnik tako i lokalna komunikacija s Gittijem. Mogli smo poslati poruku u bilo koje vrijeme i to je bilo jako lijepo. Sayalonga je udaljena 15/20 minuta, a Lidl supermarket 20/25 minuta. Preporučljivo je to učiniti odmah po dolasku u zračnu luku kako biste imali zalihe!

Imanje je prekrasno lijepo. Sve uredno i čisto, a pogled je za reći. Jedini nedostatak je put do njega; neasfaltirana i uska. Do tamo se može doći s dobrim autom! Stvarno smo uživali u ovom odmoru i svakako preporučujemo boravak ovdje.

Juliette Houtepen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Vila je bila fantastična! Mirna lokacija pruža vam prekrasan pogled na more i sve što vam je potrebno dostupno je u kući. Kuhinja je prostrana, a spavaće sobe ostaju hladne zahvaljujući klima-uređaju. Sve u svemu, imali smo prekrasan tjedan i sigurno ćemo se opet vratiti.

Tom van Dokkum

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Lijepa vila potpuno opremljena, prekrasan pogled na brda i more s prostranog bazena. Mala pozornost za iznajmljivača: do bazena se može doći samo stubištem koje nije jasno vidljivo na fotografijama.



Nadalje, dobar automobil je bitan, jer je pristupna cesta uska, strma i neravan. Kao rezultat toga, nakratko ne idete u selo ili supermarket.



Osim svega ovoga, proveli smo prekrasan tjedan u Villi Aurori, definitivno se isplati!

Arnolde, hvala vam puno na opširnim informacijama i dobroj usluzi!

Dries Aerts

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Prekrasna vila za odmor i bazen s prekrasnim pogledom. Kuhinja je opremljena sa 2 hladnjaka i odvojenim zamrzivačem, idealno. U kući postoje 2 spavaće sobe, ali da biste došli do 2. spavaće sobe morate proći kroz prvu spavaću sobu. To nije problem za obitelj s djecom, ali može biti problem kod najma za više parova. Unatoč tome što se radi o kućici za 6 osoba, na bazenu su samo 4 pristojne ležaljke, pa bi ih trebalo biti 6.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 306205

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/306205.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Sayalonga» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 46 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina