Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Sayalonga

maks.  6   Gosta/Gostiju
134m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
134m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: VTAR/MA/0863

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 15 km

15 km

Mogućnost kupovine 3.5 km

3.5 km

Restoran 3.5 km

3.5 km

Centar grada/mjesta 4.5 km

4.5 km

Autobus 3.5 km

3.5 km

Zračna luka 66.5 km Aeropuerto de Malaga

66.5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


23 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Thijs Mahieu

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Patrick de Waal

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Jolande Beerman

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

antonius sleegers

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lucia Riccio

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa kuća s spektakularnim pogledom. Kuća nije velika, ali se osjeća prostrano zbog velikog dnevnog boravka. Glavna spavaća soba vrlo je lijepa, dovoljno velika i ima lijepu kupaonicu koja se dijeli s drugom spavaćom sobom (dvije odvojene kreveta), gdje su bili naša djeca. Krevet u glavnoj spavaćoj sobi bio je odličan. Druga spavaća soba je manja, ali vrlo lijepa. Kuhinja, koju smo koristili 3 puta dnevno, tijekom 7 dana, ima veliki hladnjak i zamrzivač na dnu. Cijenio sam plinsku pećnicu... kuhinja je dobro opremljena. Najbolja stvar u ovoj kući mora biti bazen. Pogled s bazena je predivan, gledajući prema dolje na more. Bilo je vrlo čisto kad smo stigli, što je bilo olakšanje. Sve biljke koje vidite na slikama na web stranici zapravo su stvarne i vrlo dobro održavane. To daje bazenskom području i vrtu vrlo svjež i dobrodošao izgled. Napomena vlasnicima: vrtlar koji dolazi jednom tjedno, dobro je uložen novac. Rezervirao bih ovo mjesto svake godine, da kuća nije tako daleko od... svega. Shvaćam da je 'udaljenost' vrlo subjektivna stvar, pa ću se truditi koristiti samo činjenice: put od kuće do Sayalonge je malo uski i nema ogradu posvuda. Ne mislim da bih riskirao taj put kad je mrak. Treba oko 15 minuta vožnje do Sayalone (vrlo mala trgovina), ako uzmete manje 'opasan' put; i od tamo je potrebno 15 minuta do Algarroba (velike trgovine, plaža...). Za većinu nas, to nije problem, ali meni je bilo malo predaleko. Zaključak: vrlo lijepa kuća, spektakularan pogled, ali trebate dobar automobil i vještog vozača.

Willeke Foks

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

To je lijepa kuća na predivnoj lokaciji s prekrasnim pogledima. Put do kuće je malo težak, ali prohodan. Kuća ima centralno grijanje, ali trebalo je nekoliko dana dok ga upravitelj nije aktivirao. Nakon što smo pronašli upute za termostat u ladici, mogli smo postaviti centralno grijanje. Prvih 5 dana bilo je vrlo hladno na brdu. Unatoč tome što je navedeno u opisu, Smart kartica od Canal Digitaal nije aktivirana. Dakle, ne možete gledati televiziju.

Molina Galan

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Predivna kuća s prekrasnim pogledom. Sve za savršen tjedan je prisutno (osim tave za paellu). Jedini nedostatak je udaljenost i teški putevi do kuće. Apartman pored bazena trebao bi biti nešto luksuznije namješten, i ponekad ima loš miris.

Anthonius de Groot

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Unatoč korištenju auto-navigacije i Google Maps-a, put od obalne ceste do Casa Irisa praktički se sastojao od neasfaltiranog puta bez prometnih oznaka i/ili oznaka mjesta. Ovaj put se može klasificirati kao opasan zbog nedostatka zaštite ceste. Ovo je suprotno onome što je navedeno u opisu na vašoj web stranici, gdje se govori samo o malom dijelu neasfaltiranog puta.

Lucia Riccio

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa kuća s spektakularnim pogledom. Kuća nije velika, ali zbog velikog dnevnog boravka se osjeća prostrano. Glavna spavaća soba je vrlo lijepa, dovoljno velika i ima lijepu kupaonicu koju dijeli s drugom spavaćom sobom (sa dvije odvojene kreveta), gdje su bili naša djeca. Krevet u glavnoj spavaćoj sobi je izvrstan.
Druga spavaća soba je manja, ali također vrlo lijepa.
Kuhinja, koju smo koristili 3 puta dnevno, 7 dana, ima veliki hladnjak i zamrzivač na dnu. Cijenio sam plinski štednjak... kuhinja je dobro opremljena.
Najbolja stvar u ovoj kući je bazen. Pogled s bazena je prekrasan, gledate dolje niz brdo prema moru. Bazen je bio vrlo čist kada smo stigli, što je bilo olakšanje. Sve biljke koje vidite na slikama na web stranici zapravo su stvarne i vrlo dobro održavane. To daje bazenskom području i vrtu vrlo svjež i gostoljubiv izgled. Napomena vlasnicima: novac koji potrošite na vrtlara koji dolazi jednom tjedno dobro se isplati.
Rezervirao bih ovo mjesto svake godine, kada samo kuća ne bi bila tako daleko od... svega. Shvaćam da je "udaljenost" vrlo subjektivna stvar, pa ću se pokušati koristiti samo faktima: put od kuće do Sayalonge je malo uski i nema svugdje zaštitnu ogradu. Ne vjerujem da bih se usudio voziti taj put kad je mrak. Treba vam otprilike 15 minuta vožnje do Sayalonge (vrlo mali dućan), ako koristite manje "opasni" put; i od tamo treba 15 minuta do Algarroba (veliki dućani, plaža...). Za većinu nas ovo nije problem, ali meni je bilo malo predaleko. Zaključak: vrlo lijepa kuća, spektakularan pogled, ali trebate dobar automobil i dobrog vozača.

Romke Ribbels

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Predivna vila i lokacija. Pogled je fantastičan, a bazen izvanredan. Vila je prostrana i potpuno opremljena, iako neki od kuhinjskih pomagala možda trebaju zamjenu u budućnosti. Izazov predstavlja put do vile; trebat će vam vozačke vještine da biste došli tamo prvi put... ali vjerujte mi... svidjet će vam se vožnja i pogled. Sveukupno: 9/10

Lucia Riccio

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa kuća s spektakularnim pogledom. Kuća nije velika, ali prostorna zbog velikog dnevnog boravka. Glavna spavaća soba je vrlo lijepa, dovoljno velika i ima lijepu kupaonicu koju dijeli s drugom spavaćom sobom (dvije odvojene kreveta), gdje su bili naša djeca. Krevet u glavnoj spavaćoj sobi je bio izvrstan.
Druga spavaća soba je manja, ali također vrlo lijepa.
Kuhinja, koju smo koristili 3 puta dnevno, 7 dana, ima veliki hladnjak i zamrzivač na dnu. Cijenio sam plinsku peć... kuhinja je dobro opremljena.
Najbolja stvar u ovoj kući je bazen. Pogled s tog bazena je predivan, jer gledate prema dolje niz brdo prema moru. Bio je vrlo čist kad smo stigli, što je bio olakšanje. Sve biljke koje vidite na slikama na web stranici su zapravo stvarne i vrlo dobro održavane. Daje prostoru bazena i vrtu vrlo svjež i dobrodošao izgled. Napomena vlasnicima: vrtlar koji dolazi jednom tjedno je dobro potrošen novac.
Rezervirao bih ovo mjesto svake godine, samo da kuća nije tako daleko od... svega. Shvaćam da je "udaljenost" vrlo subjektivna stvar, pa ću se truditi koristiti samo činjenice: put od kuće do Sayalonge je malo uski i nema zaštitnu ogradu posvuda. Mislim da ne bih vozio taj put kad je mrak. Treba otprilike 15 minuta vožnje do Sayalonge (vrlo mala trgovina prehrambenih proizvoda) ako idete manje "opasnim" putem; i odande treba 15 minuta do Algarroba (velike trgovine, plaža...). Za većinu nas, to nije problem, ali meni je bilo malo predaleko. Zaključak: vrlo lijepa kuća, spektakularan pogled, ali trebate dobar automobil i dobrog vozača.

Stijn Verkoelen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Lijepa lokacija, lijepo održavana kuća sa svim potrepštinama. Pogled fenomenalan. Put do nje je malo uspon po uskim, ponegdje neasfaltiranim cestama, pa ne zaboravite na namirnice. Usluga Belvilla odlična! Zaista mjesto za potpuno opuštanje pod španjolskim suncem.

Anthonius de Groot

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Unatoč korištenju auto navigacije i Google Mapsa, cesta od obalne ceste do Casa Iris sastojala se praktički samo od makadamske ceste bez prometa

oznake i/ili rezervirana mjesta. Ova cesta je klasificirana kao opasna

dijelom zbog nedostatka zaštite uz cestu. To je u suprotnosti s navedenim

u opisu na vašoj web stranici gdje se govori o samo malo

dionica zemljanog puta,

Molina Galan

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Odlična kuća s prekrasnim pogledom. Sve za savršen tjedan je tu (osim tave za paellu). Jedina mana je udaljenost i teški putevi do kuće. Apartman pored bazena bi bio malo luksuznije opremljen, a ponekad i smrdi.

Jeannie Weda

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ova vila doista ima sve u čemu možete uživati punim plućima! U redu, potrebno je malo truda da se popnete automobilom, ali isplati se! Pogled je fenomenalan, kućica ima divne krevete, dobre tuševe i divan bazen.

Willeke Foks

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

To je lijepa kuća na lijepoj lokaciji s prekrasnim pogledom. Put do kuće je malo nezgodan, ali izvediv. Kuća ima centralno grijanje, no trebalo je nekoliko dana da ga upravitelj pusti u rad. Nakon što smo u ladici pronašli priručnik za termostat, mogli smo namjestiti centralno grijanje. Prvih 5 dana na planini je bilo jako hladno. Unatoč navedenom u opisu, Canal Digitalova pametna kartica nije aktivirana. Dakle, gledanje televizije nije moguće.

J.m. Den Hollander

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa lokacija i sve u vezi kuće je kao na slikama. Put do kuće je težak, ali savladan s dobrim autom. Mirno područje gdje možete u potpunosti uživati u odmoru. Preporučeno!

Stijn Verkoelen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijepa lokacija, lijepo održavana kuća sa svim potrepštinama. Pogled fenomenalan. Put do nje je malo uspon po uskim, ponegdje neasfaltiranim cestama, pa ne zaboravite na namirnice. Usluga Belvilla odlična! Zaista mjesto za potpuno opuštanje pod španjolskim suncem.

Anthonius de Groot

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Unatoč korištenju auto navigacije i Google Mapsa, cesta od obalne ceste do Casa Iris sastojala se praktički samo od makadamske ceste bez prometa

oznake i/ili rezervirana mjesta. Ova cesta je klasificirana kao opasna

dijelom zbog nedostatka zaštite uz cestu. To je suprotno onome što je navedeno

u opisu na vašoj web stranici gdje se govori o samo malo

dionica zemljanog puta,

Molina Galan

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Odlična kuća s prekrasnim pogledom. Sve za savršen tjedan je tu (osim tave za paellu). Jedina mana je udaljenost i teški putevi do kuće. Apartman pored bazena bi bio malo luksuznije opremljen, a ponekad i smrdi.

Jeannie Weda

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ova vila doista ima sve u čemu možete uživati punim plućima! U redu, potrebno je malo truda da se popnete automobilom, ali isplati se! Pogled je fenomenalan, kućica ima divne krevete, dobre tuševe i divan bazen.

Willeke Foks

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

To je lijepa kuća na lijepoj lokaciji s prekrasnim pogledom. Put do kuće je malo nezgodan, ali izvediv. Kuća ima centralno grijanje, no trebalo je nekoliko dana da ga upravitelj pusti u rad. Nakon što smo u ladici pronašli priručnik za termostat, mogli smo namjestiti centralno grijanje. Prvih 5 dana na planini je bilo jako hladno. Unatoč navedenom u opisu, Canal Digitalova pametna kartica nije aktivirana. Dakle, gledanje televizije nije moguće.

J.m. Den Hollander

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa lokacija i sve u vezi kuće je kao na slikama. Put do kuće je težak, ali savladan s dobrim autom. Mirno područje gdje možete u potpunosti uživati u odmoru. Preporučeno!


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 307147

Posljednje ažuriranje: 10.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/307147.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Sayalonga» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 23 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat