Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Villanueva de la Concepción

maks.  4   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
90m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: VTAR/MA/01726

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 48 km

48 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 5 km

5 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Zračna luka 43 km Aeropuerto de Málaga (AGP)

43 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Jahački sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


237 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.6 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Arthur Eikelenstam

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

The House

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

Noemi Stircz

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

gomez iglesias

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži španjolski

Marijke Claes

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Erik Horré

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Jeremy de Boeve

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bert Degryse

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Jean-pierre Oosterlinck

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Fabrice Maduli

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži francuski

Unajmili smo Villu Celeste na dva tjedna u kolovozu i to je bio nezaboravan trenutak. Vila je izolirana u planinskoj andaluzijskoj unutrašnjosti. Naći ćete tamo mir i spokoj. Seljak Villanueva de la Concepción udaljen je 5 km vožnje, naći ćete tamo restorane i mali supermarket Dia za nekoliko kupovina. Vila se nalazi u srcu Andaluzije, veliki gradovi su na razumnoj udaljenosti vožnje, Malaga je na primjer samo 30 minuta udaljena. Prekrasno mjesto El Torcal de Antequera udaljeno je 15 minuta vožnje... Vila je vrlo dobro opremljena i čista, klimatizacija u svakoj sobi, kao i u glavnoj sobi. Bazen je velik i čisti se 2 puta tjedno. Sve je pri ruci za ugodan boravak. Vlasnica je vrlo ljubazna, unatoč jezičnoj barijeri, mogli smo se osloniti na nju ako bi došlo do problema. Struja, voda, drva i čišćenje su uključeni u cijenu. Nijedna kaucija nije tražena od vlasnice. Ostaje vam samo uživati u svom odmoru!!

Jaap Kleijwegt

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Lijepo primljeni od upraviteljice kuće koja prilično dobro govori engleski. Bila je odmah spremna odgovoriti na naša pitanja. Dovoljno je samo nazvati, i za nekoliko minuta je bila kod vile. Prekrasna vila u vrlo mirnom ruralnom okruženju. Jedina mana bila su problemi s opskrbom toplom vodom za tuširanje.

Marijke Claes

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Vrlo ljubazan doček, vrlo lijepa i čista kućica na vrhu brda, prekrasno i vrlo mirno mjesto. Nismo primijetili nedostatak tople vode u tušu o kojem se govorilo u prethodnim recenzijama, imali smo obilje tople vode.

Dirk Jansen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Lijepo i čisto turističko mjesto u mirnom okruženju. Sve što vam treba je dostupno. (mnogo kuhinjskih pomagala, daske za peglanje, pegla, sušilo za kosu, deterdžent za pranje rublja, deterdžent za suđe, itd.) Vrijedni doček. Put prema mjestu nije označen.

Sandra E Stahlhofer-Nuis

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio malo zbunjujući zbog položaja kuće, ali nakon poziva vlasnici, došla je za nekoliko minuta s ključem. Kuća je fantastična sa svim sadržajima. Svuda je klima uređaj, koji smo na kraju koristili samo u spavaćoj sobi. Wifi je također dobro radio, čak i vani na terasi. Bazen je divan i dobro održavan. U najbližem selu otkrili smo vrlo lijep restoran u koji smo odlazili više puta. Okolina je prekrasna, a kuća je mirna sa predivnim pogledom. Ukratko, odličan odmor!

Anton De Beij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Kuća je bila teško pronaći s navedenim koordinatama. Vakantiehuis ligt ca. 6 km južno od Villenueva de la Conception, ali koordinate pokazuju ca. 25 km istočno od mjesta. Prijateljska vlasnica je došla po nas iz sela. Kuća je sama po sebi u vrlo dobrom stanju. Sve je novo i dobro održavano. Čak su bili ručnici za ležaljke! I također tablete za perilicu, deterdžent, te neke stvari za kuhanje, poput papra, soli i maslinovog ulja. Pogled je fenomenalan. Pogotovo u mjesecima travnju i svibnju kada je sve još tako svježe i zeleno. Ipak, primjedba: tuš je podešen na oko 2 minute tople vode, nakon čega slijede 2 minute hladne vode, pa opet 2 minute tople vode itd. Mnogo je kratko za tuširanje i također je rasipanje vode. Prilagodba tople vode mogla bi biti malo dulja. Mali natpis 'Budite štedljivi s toplom vodom' ili nešto slično bio bi gostoljubiviji. Uz dolje navedene upute, kuća se lako može naći. Iz Seville 1. Uzmite autocestu (A-92) u smjeru Malaga-Antequera (simpatičan grad s velikim supermarketom ako trebate nešto kupiti). U Antequeri lako možete pronaći put prema niže opisanom putu. 2. Prije Antequerei izađite s autoceste i uzmite A-343. Nastavite ovim putem kroz prekrasnu planinu El Torcal do Villenueva de la Conception. U selu, uzmite drugu ulicu lijevo (Avenue de la Libertad) i vozite izvan sela. Tada ćete voziti po A-7075 cesti. 3. Nakon otprilike 5 km (10 min.) vidjet ćete s lijeve strane ceste mali natpis 'Villa Celeste'. Parkirajte auto na putu s desne strane tog natpisa. S desne strane puta nalazi se velika kuća 'Villa Palmera' gdje možete preuzeti ključeve. Do 'Villa Celeste' je oko 250 metara neasfaltiranog puta. Tada ćete vidjeti kuću s lijeve strane brda. Iz Malage Uzmite A-45 u smjeru Cordobe i vozite do Casabermeje. Nakon ovog mjesta uzmite izlaz za (lijevo) vožnju na MA-3404. Nastavite ovim putem otprilike 6 km. Nakon toga skrenite desno prema Villanuevi de la Concepcion. To je A-7075. Nakon otprilike 1,2 km sa desne strane je kuća 'Villa Palmera', koja je ključna adresa. S lijeve strane ove vile je makadamski put gdje se nalazi natpis 'Villa Celeste'. Pogledajte opis iz Seville.

Berrie Hendriks

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća, sa svim mogućnostima. Malo teže je pronaći jer nema natpisa na cesti. Put od glavne ceste do kuće je loš. Vrlo lijep položaj na vrhu brda.

Peggy Keppens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Sjećamo se predivnog odmora, mirno uživajući u prekrasnom pogledu i jedni u drugima. Kuća je bila vrlo dobro opremljena, s lijepim i dobro održavanim bazenom. Sve je bilo vrlo čisto i predaja ključeva prošla je vrlo glatko.

J van Burik

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Kuća u kojoj sve postoji i vrlo je čista! Položaj i pogled su prekrasni. Uživajte puno! Kreveti su izvrsni, tuš je ugodan. Kuhinja ima sve uređaje koje možete poželjeti, hladnjak ima veliki zamrzivač :<). Jedino što smo primijetili je fiksno osvjetljenje zida u sobi, ako npr. želite čitati navečer, svjetlo je loše, stojna lampa bi bila rješenje.

Nathalie Compernolle

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Točno ono što mi nazivamo odmorom. Mirno smještena na brdu do kojeg se stiže samo zemljanim putem. Vrlo lijep pogled na okolicu s terase kuće i iz bazena. Kuća je vrlo praktična, potpuno nova i opremljena perilicom posuđa i perilicom rublja. Tablete za perilicu i čak prašak za pranje rublja su bile dostupne. Kuću smo zatekli vrlo urednom. Klima uređaj je prisutan u svakoj sobi i koristili smo ga noću (listopad). Također smo koristili roštilj vani. Drvo za roštilj je dostupno za korištenje. Vlasnica je vrlo prijateljska i govori malo engleski. To nam je bio prvi odmor u Andaluziji. Osim odmora, posjetili smo i neka druga mjesta poput Granade, Antequere i Ronde, gradova koji se lako mogu posjetiti iz Villanueva de la concepcion.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete. Kakva su to fantastična 2 tjedna bila. Kućica je bila super, sve je bilo dostupno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za sendviče, zapravo sve što vam treba kao Nizozemcu. Okolica je prekrasna i boravite na mirnom mjestu. Izuzetno smo uživali, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije. Dolazi 2 puta tjedno očistiti bazen rano ujutro, tako da to uopće ne primijetite, osim ako ne uživate u čistom i svježem bazenu. Ova kućica zaslužuje od nas čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Ingrid Fennema

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Kakva divna kuća i što nevjerojatno mjesto... Tako lijepo i mirno, s fantastičnim pogledom i lijepim bazenom! Kuća je dobro opremljena, sve što vam treba se nalazi tu. U kuhinji također imate malo začina, tableta za perilicu, deterdženta za pranje posuđa, spužvica, itd. To štedi trošak ;-) Također, dnevni boravak je veći nego što izgleda na fotografijama. ' U listopadu je ognjište bilo super, koristili smo ga nekoliko večeri. Nažalost, nismo imali sreće s vremenom (sunčano, ali samo 14 do 19 stupnjeva). Bazen nije grijan, što tijekom ljeta nije problem, ali krajem listopada je bazen samo dobar za fotografije. Terasa je dobro opremljena stolom i 4 stolice. Također, imate 4 ležaljke s ručnicima za plažu. Sve je pažljivo planirano! Za vlasnike imam jedan savjet: stavite dodatni korak uz terasu, sada je sa strane i s prednje strane oko 40 cm visok, malo previsok za normalno spuštanje. Oh, i druga rasvjeta u kući bi dodala atmosferu. Hladno plavo svjetlo nije ugodno za sve. Inače, savršeno je! Jedino što smo već dobro istražili okolicu, inače bismo zasigurno ponovno došli! Kakvo divno mjesto! :-D

Herwig Sinnesael

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Kada smo stigli, odmah nas je dočekala ljubazna domaćica. Kuća je bila besprijekorno čista i ugodno svježa. Pokazala nam je što sve ima za vidjeti u okolici, gdje možemo kupovati... Hladnjak je bio pun raznih pića. Kakav pogled, kakav mir! Bazen je čišćen 2 puta tjedno. Jedne večeri primijetili smo nekoliko osinjaka, a već sljedećeg jutra to je bilo riješeno. Iz tog smo mjesta mogli obići El Torcal, Rondu, Granadu, Sevillu, Cordobu, obalu, Antequerru... Iako je kućica malo izolirana, brzo se možete povezati na autocestu. Prekrasan odmor za one koji vole mir.

B. Kuiper

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Tko želi potpuno namještenu kuću, voli privatnost, sa pogledom sa svih strana bez prozora, ovo je divno mjesto. Kuća je završena 2017. godine i opremljena je svim udobnostima. Sve sobe imaju zaseban klima uređaj. Nešto prije dolaska poslali smo e-mail upit da li je moguće ranije stići (dolazak u 10:40 na aerodromu Malaga). Brzo smo dobili odgovor. Već u 14:00 smo mogli ući i dočekao nas je vrlo prijateljski vlasnik s bocom vina. Nakon prvog tjedna donijeli su svježe voće iz vlastitog voćnjaka. Kada staviš smjer od Belville aplikacije u pametni telefon na aerodromu (Google karte), automatski te vodi prema kući (45 minuta vožnje od aerodroma). Svaka čast Belvilli. Prije odlaska branitelju samo odsviraš i unutar minute on je bio tamo i odvezao nas je do kuće. Kuća je na padini brda uz A7075 oko 25 m prije kilometarske oznake 31 prema Villanueva de la Concepción s desne strane ceste. Ako dolaziš iz Villanueva de la Concepción, naravno, 25 m nakon kilometarske oznake 31. Na tabli piše ime kuće Villa Celeste. Prilaz je oštećen zbog jake kiše u proljeće i moraš uzeti prilaz oko 20 m prije toga. Bazen se redovito čisti. Savjet za prvu kupovinu. U Villanueva de la Concepción (udaljenost 5 km) nalazi se mala trgovina za početne kupovine. Povrće i meso nisu uvijek svježi. Za sljedeći put preporučujem da sa Malage odete u prvu trgovinu. Potražite Lidl i lako ćete je pronaći putem Google karti. Ako želite kupiti namirnice tijekom boravka, Antequera je pravo mjesto na pola sata vožnje kroz El Torcal. Također stavi Lidl u pametni telefon. Nasuprot Lidlu velika trgovina. Savjetujem vam da unajmite automobil s malo jačim motorom. Ford Focus klase ili ekvivalentan. To je zbog nagiba u brdima. Što se tiče samog smještaja, kuća je u savršenom stanju i vrlo čista. okolina Malage, Gibraltar (dva sata vožnje) i planinski vrh El Torcal vrijedni su posjeta. Sve u svemu, prekrasan odmor na prekrasnom mjestu za nas.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo tu 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva su to bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo dostupno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za tost, zapravo sve što ti kao Nizozemac treba

Okolica je predivna i boravak je na mirnom mjestu.

Mi smo se jako lijepo proveli, vlasnica je jako prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama dolazi 2 puta tjedno čistiti bazen rano ujutro, tako da o tome uopće ništa ne primijetiš, osim čistog i svježeg bazena. Ovom kućicom dajemo čistu desetku i prvo mjesto u Belvilli.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva su to bila nevjerojatna 2 tjedna. Koliba je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za tost, zapravo sve što vam je potrebno kao Nizozemcu.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Jako smo uživali, vlasnik/ca je izuzetno prijateljski nastrojen/a i lako dostupan/a preko aplikacije.

Dolazi 2 puta tjedno očistiti bazen rano ujutro, stoga to uopće ne primijetite, osim čistog i svježeg bazena. Ova koliba zaslužuje našu najveću ocjenu, desetku i prvo mjesto na Belvilli.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo dostupno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za tost, zapravo sve što vam treba kao Nizozemcu.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Jako smo uživali, vlasnica je izuzetno prijateljska, lako dostupna putem aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, pa stvarno ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kuća zaslužuje čistu 10 od nas i prvo mjesto na Belvilli.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo tu 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva su to bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od kavnog aparata do dječje stolice, tostera i aparata za sendviče, zapravo sve što vam je potrebno kao Nizozemcu.

Okolina je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo puno, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama dolazi 2 puta tjedno čistiti bazen rano ujutro, tako da to uopće ne primijetite, osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas debelu desetku i prvo mjesto na Belvilli.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva su sjajna 2 tjedna bila. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za sendviče, zapravo sve što kao Nizozemac trebate.

Okolina je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Jako smo uživali, vlasnica je izuzetno ljubazna i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da to uopće ne primjećujete, već imate čisti i osvježavajući bazen. Ova kućica zaslužuje čistu desetku od nas i prvo mjesto na Belvilli.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Koliko su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za tost, zapravo sve što vam je potrebno kao Nizozemcu.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo puno, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, što ne primijetite, osim svježeg i čistog bazena. Ova kućica zaslužuje debeli deset i prvo mjesto na Belvilli iz naše strane.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo dostupno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za tost, zapravo sve što vam kao Nizozemcu treba.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Izuzetno smo uživali, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama dolazi 2 puta tjedno očistiti bazen rano ujutro, tako da uopće ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kuća zaslužuje od nas visoku ocjenu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Ovo su bile sjajne 2 tjedna. Kućica je bila odlična, sve je bilo tu od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za tost, zapravo sve što trebate kao Nizozemac.

Okolina je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Jako smo uživali, vlasnica je nevjerojatno ljubazna i lako dostupna putem aplikacije.

Sama dolazi 2 puta tjedno čistiti bazen rano ujutro, tako da uopće ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ovoj kućici dajemo čistu desetku i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odraslih i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna bila su ova. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za tost, zapravo sve što trebate kao Nizozemac.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Jako smo uživali, vlasnica je vrlo prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Dolazi 2 puta tjedno očistiti bazen rano ujutro, tako da to uopće ne primijetite, osim što imate čist i svjež bazen. Ova kućica zaslužuje od nas čisto desetku i prvo mjesto na Belvilli.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i toster-a, zapravo sve što vam treba kao Nizozemcu.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Nevjerojatno smo uživali, vlasnica je nevjerojatno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama dolazi 2 puta tjedno očistiti bazen rano ujutro, uopće ništa ne primjećujete osim čistog i svježeg bazena nakon toga, ova kućica dobiva od nas čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva sjajna 2 tjedna! Kućica je bila super, sve je bilo dostupno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za sendviče. Zapravo, sve što je potrebno Nizozemcu.

Okolina je prekrasna i boraviš na mirnom mjestu.

Jako smo uživali, vlasnica je iznimno ljubazna i lako dostupna putem aplikacije.

Sama dolazi 2 puta tjedno očistiti bazen, rano ujutro, tako da ne primjećujete ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas punu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva su sjajna 2 tjedna bila ovo. Kućica je bila super, sve je bilo dostupno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za tost, zapravo sve što vam je potrebno kao Nizozemcu.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo puno, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, pa stvarno ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas čistu 10 i prvo mjesto na Belvilli.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Mi smo bili ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je super, sve je tu, od aparata za kavu do stolice za dijete, tostera i tostera - zapravo sve što ti kao Nizozemac treba.

Okolina je prekrasna i boraviš na mirnom mjestu.

Mi smo uživali, vlasnica je iznimno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, pa uopće ne primijetiš ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kako su ovo bila nevjerojatna 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo tamo, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za tost, zapravo sve što nizozemci trebaju.

Okolina je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Jako smo uživali, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama dolazi 2 puta tjedno očistiti bazen rano ujutro, tako da uopće ništa ne primijetite, osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas čistu desetku i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva su to bila fantastična 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za sendviče, zapravo sve što vam treba kao Nizozemcu.

Okolina je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo puno, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama dolazi 2 puta tjedno čistiti bazen rano ujutro, tako da uopće ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas čistu desetku i prvo mjesto na Belvilli.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Koliko su ovo bile sjajne 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do stolice za dijete, tostera i aparata za sendviče - zapravo sve što ti kao Nizozemac treba.

Okolina je prekrasna i boravište je na mirnom mjestu.

Jako smo uživali. Vlasnica je izuzetno ljubazna i lako dostupna putem aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, pa zapravo ne primijetiš ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva divna 2 tjedna su to bila. Kućica je super, sve je tu, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tosterskog aparata, zapravo sve što je potrebno Nizozemcu.

Okolina je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo jako, vlasnica je iznimno ljubazna i lako dostupna putem aplikacije.

Ona osobno dolazi dvaput tjedno čistiti bazen rano ujutro i zapravo ništa ne primijetite, osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su to bila. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i sendvič pekare, zapravo sve što vam je potrebno kao Nizozemcu.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo, vlasnica je iznimno ljubazna i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, pa na to uopće ne obraćate pažnju, i dobijete čist i svjež bazen. Ova kućica zaslužuje od nas visoku ocjenu 10 i prvo mjesto kod Belvilla.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do stolice za dijete, tostera i sendvič pekaca, zapravo sve što je jednom Holanđaninu potrebno.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo puno, vlasnica je iznimno ljubazna i dostupna putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da niti ne primjetite ništa osim čistog i svježeg bazena, ova kućica zaslužuje 10 s debelim slovima i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su bila ovo. Kućica je bila super, sve tu od kave do dječjih stolica, tostera i tosterica, zapravo sve što ti kao Holanđanin treba.

Okolina je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Mi smo jako uživali, vlasnice su izuzetno prijateljske i dostupne preko aplikacije.

Ona čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, stvarno ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena, ovaj apartman zaslužuje od nas desetku i prvo mjesto u Belvilli.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo tu 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su to bila. Kućica je bila super, sve je bilo dostupno, od aparata za kavu do dječjeg stolca, tostera i peći za tost, zapravo sve što vam je potrebno kao Holanđanin.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo, vlasnica je nevjerojatno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Ona čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas ocjenu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva sjajna 2 tjedna su to bila. Kućica je bila super, sve od kave do dječje stolice, tostera i aparata za tost, zapravo sve što vam je potrebno kao Nizozemcu.

Okolina je predivna i boravište je mirno.

Uživali smo maksimalno, vlasnica je vrlo prijateljska i lako dostupna preko aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da za to ne primjećujete ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kuća zaslužuje našu najvišu ocjenu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva su to nevjerojatna 2 tjedna bila. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostera, zapravo sve što trebaš kao Nizozemac.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo, vlasnica je jako ljubazna i dostupna putem aplikacije.

Sama dolazi 2 puta tjedno očistiti bazen rano ujutro, tako da ništa ne primijetite osim čistog i svježeg bazena, ova kućica dobiva od nas 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva su to bila nevjerojatna 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo dostupno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostera, zapravo sve što hrvatskom treba.

Okolina je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Neprocjenjivo smo uživali, vlasnica je iznimno ljubazna i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, i ne primijeti se ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas čvrstu 10 i prvo mjesto kod Belvillea.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna dva tjedna su bila ova. Kućica je bila super, sve je bilo tu, od kuhalice za kavu do dječje stolice, tostera i sendvič-grila, zapravo sve što vam kao Nizozemcu treba.

Okruženje je predivno i nalazite se na mirnom mjestu.

Mi smo jako uživali, vlasnica je vrlo prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, pa ne primjećujete ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas punu ocjenu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva sjajna 2 tjedna su to bila. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i sendviča - zapravo sve što nizozemske osobe trebaju.

Okolina je prekrasna, a boraveći na mirnom mjestu.

Uživali smo, vlasnica je nevjerojatno ljubazna i lako dostupna putem aplikacije.

Sama dolazi 2 puta tjedno čistiti bazen rano ujutro, ali ti to uopće ne primijetiš, jer ostaje čist i svjež bazen. Ova kućica zaslužuje sve pohvale i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva su ovo bila fantastična 2 tjedna. Kuća je bila super, sve je bilo tu, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tost-pirjača, zapravo sve što trebate kao Holanđanin.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Puno smo se zabavljali, vlasnice su nevjerojatno ljubazne i lako dostupne putem aplikacije.

Sama ih dolazi očistiti bazen 2 puta tjedno, rano ujutro, pa to ni ne primijetite, osim čistog i svježeg bazena. Ova kuća zaslužuje 10 s debelim prvim mjestom kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su bila ova. Kućica je bila super, sve je bilo dostupno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostera, zapravo sve što kao Nizozemac trebate.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo, vlasnica je izuzetno ljubazna i dostupna putem aplikacije.

Ona čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da to uopće ne primjećujete, osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica je od nas dobila čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su ovo bila. Kućica je bila super, sve dok je od kave do dječje stolice, tostera i pekača, zapravo sve što vam kao Nizozemcu treba

Okolica je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Puno smo uživali, vlasnica je vrlo prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, pa ništa ne primjetite osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica od nas zaslužuje 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovde 2 nedelje sa 4 odrasle osobe i 1 dete.

Kakve sjajne 2 nedelje! Kućica je super, sa svim što vam treba, od aparata za kafu do dečijeg stolice, tostera i tostera. Zapravo, sve što vam treba kao Holanđanin.

Okolina je prelepa i vi se nalazite na mirnom mestu.

Uživali smo. Vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna preko aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta nedeljno, rano ujutro, pa ne primetite ništa osim čistog i svežeg bazena. Ova kućica zaslužuje 10ku od nas i prvo mesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Koliko su ovi tjedni bili sjajni. Kućica je bila super, sve je bilo dostupno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i toplija, zapravo sve što je potrebno Hollanderu.

Okolina je predivna i boraviš na mirnom mjestu.

Jako smo uživali, vlasnica je izuzetno ljubazna i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama dolazi 2 puta tjedno čistiti bazen rano ujutro, a ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje naš maksimalan dvojac i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva fantastična 2 tjedna su bila. Kućica je super, sve je prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i pekača za sendviče, zapravo sve što ti treba kao Holanđanin.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Jako smo uživali, vlasnica je iznimno prijateljska i dostupna putem aplikacije.

Sama dolazi dva puta tjedno čistiti bazen rano ujutro, ali ne primijetiš ništa osim čistog i svježeg bazena, ova kućica zaslužuje puno 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su bila. Kućica je bila super, sve je bilo dostupno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tost-željeza, zapravo sve što vam je potrebno kao Nizozemcu.

Okolina je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Nevjerojatno smo uživali, vlasnica je izuzetno ljubazna i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da apsolutno ništa ne primijetite osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva izvrsna 2 tjedna su bila ova. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostera - zapravo sve što vam je potrebno kao Nizozemcu.

Okolina je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo beskrajno, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama dvaput tjedno čisti bazen rano ujutro, na to zapravo ne primjećujete ništa, osim čiste i svježe vode u bazenu. Ova kućica od nas zaslužuje čistu desetku i prvo mjesto na Belvilli.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva sjajna 2 tjedna! Kućica je bila super, sve je bilo tu, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i sendvič grill-a, zapravo sve što Hollander treba.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo jako, vlasnica je izuzetno ljubazna i lako dostupna putem aplikacije.

Sama dolazi 2 puta tjedno čistiti bazen rano ujutro, pa uopće ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje debelu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odraslih osoba i 1 djetetom.

Kakva sjajna dva tjedna su to bila. Kućica je super, sve je dostupno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tosti-pekare, zapravo sve što Hollanderu treba.

Okolina je prekrasna i nalazite se na mirnom mjestu.

Uživali smo i vlasnica je vrlo ljubazna i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da ništa ne primijetite osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna! Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tosteriranog željeza. U stvari, sve što Hollander treba.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Jako smo uživali, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da zapravo ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica od nas zaslužuje čistu desetku i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su ovo bila. Kućica je bila super, sve prisutno od kave aparata do dječje stolice, tostera i aparata za sendviče - zapravo sve što nizozemac treba.

Okruženje je prekrasno i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo, vlasnica je iznimno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama dolazi dvaput tjedno očistiti bazen rano ujutro, ali to uopće ne primijetite osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje našu čvrstu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva divna 2 tjedna su ovo bila. Kućica je bila super, sve je bilo tu, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za tost, zapravo sve što Nizozemac treba.

Okolina je prekrasna i boraviš u mirnom mjestu.

Uživali smo puno, vlasnica je nevjerojatno ljubazna i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno, rano ujutro, tako da ne primjećujete ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva sjajna 2 tjedna su ovo bila. Kućica je bila super, sve je bilo dostupno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i sendvič pekare, zapravo sve što vam kao Nizozemcu treba.

Okolina je prekrasna i vi boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo, vlasnica je izuzetno ljubazna i lako dostupna putem aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, pa ništa ne primijetite osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva divna 2 tjedna su to bila. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostirala, zapravo sve što Hollanderu treba.

Okolina je predivna i boraviš na mirnom mjestu.

Uživali smo, gazdarice su vrlo ljubazne i lako dostupne putem aplikacije.

Ona sama dvaput tjedno čisti bazen rano ujutro, to ništa ne primjećuje, nakon toga ima čist i svjež bazen. Ovoj kućici dajemo čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su ovo bila. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostera, zapravo sve što je potrebno Nizozemcu.

Okolina je predivna i boraviš na mirnom mjestu.

Uživali smo, vlasnica je vrlo prijateljska i dostupna putem aplikacije.

Cisti bazen dvaput tjedno rano ujutro, to niste niti primijetili, osim što je bazen čist i svjež. Ova kućica zaslužuje čistu desetku od nas i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su ovo bila. Kućica je bila odlična, sve je tu, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i sendvič-pekare, zapravo sve što hrvatskom trebaš.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo vrlo puno, vlasnica je jako prijateljska i dostupna preko aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno, rano ujutro, tako da ne primijetite ništa, osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas čistu desetku i prvo mjesto na Belvilla.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva su ovo bila fantastična 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostera - zapravo sve što Hollanderu treba.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Mi smo uživali, vlasnica je izuzetno ljubazna i dostupna putem aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, pa zapravo ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva su bila nevjerojatna 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostera, zapravo sve što vam treba kao Holanđanin.

Okolina je prekrasna i nalazite se na mirnom mjestu.

Nevjerojatno smo uživali, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama dolazi dva puta tjedno čistiti bazen rano ujutro, tako da ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas čistu 10 i prvo mjesto u Belvilli.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su ovo bila. Kućica je super, sve je tu, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i sendvič pekara - zapravo sve što trebate kao Nizozemac.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Puno smo uživali, vlasnica je iznimno ljubazna i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama dolazi dva puta tjedno čistiti bazen rano ujutro, tako da ništa ne primijetite, osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica dobiva našu čvrstu desetku i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su ovo bila. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostera - zapravo sve što ti kao Nizozemac treba.

Okolina je prekrasna i boraviš na mirnom mjestu.

Mi smo jako uživali, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama dolazi 2 puta tjedno očistiti bazen rano ujutro i ne primjetiš ništa osim čistog i svježeg bazena, ova kućica zaslužuje od nas najbolje ocjene i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Koliko je samo bilo sjajnih 2 tjedna. Kućica je super, sve je bilo dostupno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tosterica, zapravo sve što vam treba kao Nizozemcu.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, što uopće ne primijetite osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje čistu 10 od nas i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva fantastična dva tjedna! Kućica je bila super, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostera, zapravo sve što vam je potrebno kao Holanđaninu.

Okolina je prekrasna i nalazite se na mirnom mjestu.

Mi smo jako uživali, vlasnica je izuzetno ljubazna i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da zapravo ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje najvišu ocjenu od nas, 10, i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su bila ova. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za sendviče, zapravo sve što vam Hollanderu treba.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Jako smo uživali, vlasnica je izuzetno ljubazna i dostupna putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno, rano ujutro, tako da ne primjete ništa drugo osim čistog i svježeg bazena. Ova kuća zaslužuje čistu 10 i prvo mjesto kod Belvile prema našem mišljenju.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva sjajna dva tjedna su bila ova. Kućica je bila odlična, sve je bilo dostupno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i pekača za toste - zapravo sve što nizozemcima treba.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Jako smo uživali, vlasnica je jako prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Ona osobno čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, pa zapravo niste ni svjesni toga, osim što imate čisti i svježi bazen. Ova kućica zaslužuje čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odraslih osoba i 1 dijete.

Kakva sjajna 2 tjedna su bila ova. Kućica je bila super, sve prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za tost, zapravo sve što vam je potrebno kao Holanđaninu.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Mi smo jako uživali, vlasnice su izuzetno prijateljske i dostupne putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, pa od toga zapravo ne primijetite ništa, osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas čistu desetku i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva su to bila fantastična 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo dostupno, od aparata za kavu do stolice za dijete, tostera i sendvičara, zapravo sve što ti kao Nizozemac treba.

Okolina je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo puno, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama dolazi dva puta tjedno čistiti bazen rano ujutro, ali to uopće ne primijetite osim ako nemate čist i svjež bazen. Ova kućica zaslužuje od nas čvrstu desetku i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna bila su ovo. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za sendviče. Zaparavo, sve što vam je potrebno kao Nizozemcu.

Okolina je predivna i boraviš na mirnom mjestu.

Uživali smo enormno, vlasnice su iznimno prijateljske i lako dostupne putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno, rano ujutro. To ništa ne primjećujete, osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas čistu desetku i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva sjajna 2 tjedna su bila ova. Kućica je super, sve je tu, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tosti-željeza, zapravo sve što trebate kao Nizozemac.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo u ogromnom broju, vlasnica je izuzetno ljubazna i dostupna putem aplikacije.

Ona sama dolazi dva puta tjedno očistiti bazen, rano ujutro, tako da to ni ne primjećujete - osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva sjajna 2 tjedna su bila ova. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i sendvič štednjaka, zapravo sve što trebate kao Nizozemac.

Okolina je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Nevjerojatno smo uživali, vlasnica je iznimno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama dolazi 2 puta tjedno čistiti bazen rano ujutro, o tome uopće ne primijetite ništa, osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje našu punu preporuku i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su bila ovo. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostiraja - zapravo sve što kao Nizozemac trebate.

Okolica je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Mi smo iskreno uživali, vlasnici su jako prijateljski raspoloženi i lako dostupni putem aplikacije.

Sama dolazi dvaput tjedno čistiti bazen rano ujutro, pa zapravo niti ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica od nas zaslužuje čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva sjajna 2 tjedna su ovo bila. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do stolice za sjedenje za dijete, tostera i aparata za tost. U osnovi, sve što vam kao Nizozemcu treba.

Okolina je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo puno, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno, rano ujutro, tako da na to uopće ne primijetite, osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas visoku ocjenu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva sjajna 2 tjedna su ovo bila. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i sendvič pekača, zapravo sve što vam kao Nizozemcu treba.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo jako, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama dolazi 2 puta tjedno čistiti bazen rano ujutro i stvarno ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odraslih osoba i 1 djetetom.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i sendvičara, zapravo sve što Holanđaninu treba.

Okolina je prekrasna i nalaziš se na mirnom mjestu.

Uživali smo u tome, vlasnica je iznimno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, ali ti to uopće ne primijetiš, osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje debelu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su ovo bila. Kućica je bila super, sve je bilo dostupno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i sendvič-peciva, zapravo sve što bi Nizozemac mogao trebati.

Okolina je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Ona dolazi 2 puta tjedno čistiti bazen rano ujutro. Zapravo ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje punu peticu od nas i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva fantastična 2 tjedna. Kućica je super, sve je prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostera, zapravo sve što vam kao Holandu treba.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Nevjerojatno smo uživali, vlasnice su izuzetno prijateljske i dostupne putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da o tome uopće ne primjećujete ništa, osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas čistu 10 i prvo mjesto kod Belvilla-e.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva su ovo bila divna 2 tjedna. Kućica je super, sve je tu, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i pekara - zapravo sve što vam kao Nizozemcu treba.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Nevjerojatno smo uživali, vlasnica je vrlo prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama dolazi dva puta tjedno čistiti bazen, rano ujutro, tako da to uopće ne primjećujete, osim kad se radi o čistom i svježem bazenu. Ova kućica zaslužuje od nas čistu desetku i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odraslih osoba i 1 djetetom.

Što su to bile sjajne 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i sendviča - zapravo sve što jednom Holanđaninu treba.

Okruženje je prekrasno i boravište je na mirnom mjestu.

Uživali smo, vlasnica je izuzetno ljubazna i dostupna putem aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da gotovo ništa ne primijetite, osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje našu čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jack Cubitt

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

Prekrasno malo mjesto koje nije pretrpano i potpuno je privatno. Baš onako kako smo željeli. Bazen je odličnih dimenzija, a mjesto je bilo vrlo čisto i moderno. Uskoro ćemo ponovno rezervirati.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva sjajna 2 tjedna su ovo bila. Kućica je super, sve je tu od aparata za kavu, do dječje stolice, tostera i sendvičare, zapravo sve što Hollanderima treba.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo, vlasnica je iznimno ljubazna i dostupna putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, ali to ne primjećujete, nakon toga imate čist i svjež bazen. Ova kućica zaslužuje od nas 10/10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva divna 2 tjedna su bila ovo. Kućica je bila super, sve je bilo dostupno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i sendvičare, zapravo sve što jedan Nizozemac treba.

Okolina je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Mi smo jako uživali, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna preko aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas ocjenu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva su bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo tu, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za tost, zapravo sve što ti treba kao Nizozemcu.

Okolina je prekrasna i boraviš na mirnom mjestu.

Uživali smo, vlasnica je izuzetno prijateljska i dostupna preko aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da uopće ne primjećuješ, samo imaš čist i svjež bazen. Ova kuća zaslužuje našu visoku ocjenu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva sjajna 2 tjedna su bila ova. Kućica je bila super, sve je bilo dostupno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostirača, zapravo sve što vam kao Nizozemcu treba.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Nevjerojatno smo uživali, vlasnica je izuzetno prijateljska i dostupna preko aplikacije.

Ona sama dolazi dvaput tjedno čistiti bazen, rano ujutro, ali za to zapravo ne primijetite ništa, samo čist i svjež bazen. Ova kuća zaslužuje našu čvrstu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva sjajna 2 tjedna. Kućica je super, sve je tu, od kave do dječje stolice, tostera i tostera, zapravo sve što vam kao Nizozemcu treba.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Mi smo jako uživali, vlasnice su jako prijateljske i dostupne putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da nigdje ne primijetite, osim što imate čist i svjež bazen. Ova kućica zaslužuje 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna. Kućica je bila fantastična, sve je bilo dostupno od aparata za kavu, dječje stolice, tostera i tostera, zapravo sve što bi vam kao Nizozemcu moglo trebati.

Okolina je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo maksimalno, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno, rano ujutro, ali to uopće ne primijetite, osim ako imate čist i svjež bazen. Ova kućica zaslužuje 10-ku od nas i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva fantastična 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za sendviče, zapravo sve što vam treba kao Holanđaninu.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo puno, vlasnica je iznimno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Ona čisti bazen 2 puta tjedno vrlo rano ujutro i ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas ocjenu 10 i prvo mjesto u Belvilla.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su bila ova. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do stolice za dijete, tostera i pekača za tost; zapravo sve što vam treba kao Nizozemcu.

Okolina je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Nevjerojatno smo se uživali, vlasnica je jako prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, pa to uopće ne primijetite, osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas ocjenu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva divna 2 tjedna su bila ova. Kućica je bila super, sve je bilo dostupno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i sendvič pečnice, zapravo sve što Hollanderu treba.

Okolina je prekrasna i boraviš u mirnom mjestu.

Jako smo uživali, domaćica je izuzetno ljubazna i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje čvrstu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 djecom.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su bila ova. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostirača - zapravo sve što Hollander treba.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo jako, vlasnik kuće je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama dolazi 2 puta tjedno očistiti bazen rano ujutro, a od toga nitišta ne primjetite, osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas debeli 10 i prvo mjesto kod belvile.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odraslih osoba i 1 djetetom.

Kakva su to divna 2 tjedna bila. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostera, zapravo sve što trebate kao Nizozemac.

Okolina je prekrasna i boraviš na mirnom mjestu.

Nevjerojatno smo uživali, vlasnica je izuzetno prijateljska i dostupna putem aplikacije.

Ona sama dolazi dva puta tjedno čistiti bazen, rano ujutro, pa ne primjećujete ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostera - zapravo sve što trebaš kao Nizozemac.

Okolina je predivna i boraviš na mirnom mjestu.

Uživali smo jako puno, vlasnica je izuzetno ljubazna i lako dostupna putem aplikacije.

Ona dolazi dvaput tjedno čistiti bazen rano ujutro, ali ti to uopće ne primijetiš, osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva divna 2 tjedna su bila ova. Kućica je bila super, sve je bilo dostupno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za tost, zapravo sve što Hollanderu treba.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo jako, vlasnice su jako ljubazne i dostupne putem aplikacije.

Sama dolazi 2 puta tjedno čistiti bazen rano ujutro i zapravo ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje čistu 10 od nas i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva sjajna 2 tjedna bila su ovdje. Kućica je bila super, sve je bilo tu, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i sendvič pekare, zapravo sve što vam kao Nizozemcu treba.

Okolina je predivna i boraviš na mirnom mjestu.

Uživali smo jako, vlasnica je izuzetno draga i lako dostupna putem aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da to ništa ne primijetite, osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas debelu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva su ovo bila nevjerojatna 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tosti pekare, zapravo sve što vam kao Nizozemcu treba.

Okolina je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Jako smo uživali, vlasnica je iznimno prijateljska i dostupna putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, i to uopće ne primjećujete, nakon toga imate čist i svjež bazen. Ova kućica zaslužuje našu čistu desetku i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva sjajna 2 tjedna su bila ova. Vila je super, sve je prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i toster-pegla, zapravo sve što Hollanderima treba

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Jako smo uživali, vlasnica je iznimno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da uopće ne primijetite, osim čistog i svježeg bazena. Ova vila s naše strane zaslužuje glatku desetku i prvo mjesto u Belvilli.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odraslih osoba i 1 djetetom.

Kakva fantastična 2 tjedna su ovo bila. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tosti-pekare, zapravo sve što trebate kao Nizozemac.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo jako, vlasnica je nevjerojatno prijateljska i dostupna putem aplikacije.

Ona dolazi dvaput tjedno očistiti bazen rano ujutro, tako da jedva primijetite, osim čistog i svježeg bazena, ova kućica zaslužuje od nas čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su ovo bila. Koliba je bila super, sve je bilo tu, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za tost, zapravo sve što hokezašu treba.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo jako, vlasnica je izuzetno ljubazna i dostupna putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da uopće ne primijetite, osim čistog i svježeg bazena. Ova koliba zaslužuje čistu 10 od nas i prvo mjesto kod Belvillea.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva su divna 2 tjedna bila. Kućica je bila super, sve je bilo dostupno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i sendvič pekare, zapravo sve što vam kao Nizozemac treba.

Okolica je prekrasna i boravište je na mirnom mjestu.

Uživali smo puno, vlasnica je vrlo prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama dva puta tjedno čisti bazen rano ujutro, ovdje stvarno ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje našu čistu desetku i prvo mjesto u Belvilli.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva je nevjerojatna dva tjedna bila ovo. Kućica je super, sve je tu, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostera, zapravo sve što trebaš kao Nizozemac.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Jako smo uživali, vlasnica je nevjerojatno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama dolazi dva puta tjedno čistiti bazen rano ujutro, tako da ništa ne primijetite osim čistog i svježeg bazena, ova kuća zaslužuje od nas visoku ocjenu, desetku, i prvo mjesto na Belvilli.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odraslih osoba i 1 djetetom.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su to bila. Kućica je bila super, sve je bilo dostupno od aparata za kavu do dječjeg stolca, tostera i aparata za tost, zapravo sve što je potrebno za Holandane.

Okolica je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo, vlasnica je izuzetno prijateljska i dostupna putem aplikacije.

Ona sama dolazi i čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da ništa ne primijetite, osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva sjajna 2 tjedna su bila ova. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tosti-pekare, zapravo sve što vam je potrebno kao Nizozemcu.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Jako smo uživali, vlasnica je vrlo ljubazna i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da ne primijetite ništa, osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje 10 i prvo mjesto kod Belvilla iz našeg dijela.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva divna 2 tjedna su bila ovo. Kućica je bila super, sve je bilo dostupno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i pekača za tost, zapravo sve što vam kao Nizozemcu treba.

Okolina je predivna i boravište je mirno.

Jako smo uživali, vlasnica je izuzetno prijateljska i dostupna putem aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da ništa ne primijetite i imate čist i svjež bazen, ova kućica zaslužuje od nas čistu desetku i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odraslih osoba i 1 djetetom.

Kakva sjajna 2 tjedna su to bila. Kućica je super, sve je tu: aparat za kavu, dječja stolica, toster i tostirnica, zapravo sve što je potrebno za Holanđanina.

Okolina je predivna, nalazite se na mirnom mjestu.

Nevjerojatno smo uživali, vlasnice su jako ljubazne i lako dostupne putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, a to uopće ne primijetite osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje punih 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su to bila. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tosterice, zapravo sve što je potrebno Hollandu.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Mi smo se jako zabavljali, vlasnica je jako prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Ona dolazi 2 puta tjedno čistiti bazen, rano ujutro, ali ne primjećujete ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su bila ova. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tosterice, zapravo sve što trebate kao Nizozemac.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Jako smo uživali, vlasnica je iznimno prijateljska i dostupna preko aplikacije.

Sama dolazi 2 puta tjedno očistiti bazen rano ujutro, tako da to niti ne primijetite, a bazen je čist i svjež nakon toga. Ova kućica zaslužuje ocjenu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Koliko su bila sjajna ova 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo tu, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostera, zapravo sve što Hollanderu treba.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo. Vlasnik je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Dolazi 2 puta tjedno čistiti bazen rano ujutro, tako da to uopće ne primijetite, osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostera, zapravo sve što kao Nizozemac trebate.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo, vlasnica je iznimno ljubazna i lako dostupna putem aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da ništa ne primijetite osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje 10 s debelim i prvim mjestom kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su ovo bila. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno - od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za topli sendvič, zapravo sve što je potrebno Hollandcu.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Mi smo zaista uživali, vlasnica je predivna i lako dostupna putem aplikacije.

Ona dolazi dva puta tjedno očistiti bazen rano ujutro, ali ne primjeti se ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas čistu 10 i prvo mjesto kod Belville- ne.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Koliko su ovi tjedni bili sjajni. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostera, zapravo sve što Nizozemac treba.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo dok je vlasnica izuzetno ljubazna i dostupna preko aplikacije.

Sama dolazi 2 puta tjedno čistiti bazen rano ujutro, tako da to niti ne primjetite, osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas čistu desetku i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su bila ova. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tosterača, zapravo sve što vam treba kao Nizozemcu.

Okolina je prekrasna, a boravite na mirnom mjestu.

Mi smo uživali u vlasnici, ona je općenito vrlo prijateljska i dostupna putem aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, to ne primjetite jer imate čist i svjež bazen nakon toga. Ova kućica zaslužuje čvrstu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su to bila. Kućica je bila super, sve je bilo dostupno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostera - zapravo sve što je potrebno Nizozemcu.

Okolina je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Nevjerovatno smo uživali, vlasnica je jako prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, što zapravo ne primijetite osim ako nemate čist i svjež bazen. Ova kućica zaslužuje od nas čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva sjajna 2 tjedna su ovo bila. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostera, zapravo sve što vam kao Nizozemcu treba.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Jako smo uživali, vlasnica je nevjerojatno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama dolazi dva puta tjedno očistiti bazen rano ujutro, tako da ne primjećujete ništa osim čistog i svježeg bazena, ova kućica zaslužuje veliku desetku od nas i prvo mjesto kod Belvilla.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva su bila fenomenalna 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo od kave aparate do dječje stolice, tostera i sendvič pećnice, zapravo sve što kao Holanđanin trebate.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Mi smo uživali, vlasnica je jako prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama dolazi 2 puta tjedno čistiti bazen rano ujutro, pa na to uopće ne obraćamo pažnju, osim što imamo čist i svjež bazen. Ova kućica zaslužuje od nas čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva divna 2 tjedna su bila. Kućica je bila odlična, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za tost, zapravo sve što vam treba kao Holanđanin.

Okolina je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Nevjerojatno smo uživali, vlasnica je izuzetno prijateljska i dostupna putem aplikacije.

Dolazi 2 puta tjedno čistiti bazen, rano ujutro, ali ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ovoj kućici dajemo debelu 10 i prvo mjesto u Belvilli.

Marijke Claes

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Vrlo prijateljski doček, vrlo lijepa i čista kućica na vrhu brda, predivna i vrlo mirna lokacija. Nismo primijetili nedostatak tople vode u tušu o kojem se govori u prethodnim recenzijama, imali smo obilje tople vode.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su bila ovo. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do stolice za dijete, tostera i tosterom - zapravo sve što vam treba kao Nizozemcu.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo, vlasnica je iznimno prijateljska i dostupna putem aplikacije.

Sama dolazi dva puta tjedno i čisti bazen vrlo rano ujutro, ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas čvrstu desetku i prvo mjesto kod Belvilla.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva su to sjajna 2 tjedna bila. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za sendviče, zapravo sve što je Hollanderu potrebno.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo ogromno, vlasnica je izuzetno prijateljska i dostupna putem aplikacije.

Sama dolazi 2 puta tjedno čistiti bazen rano ujutro, tako da tome uopće ne primjećujete, samo je čist i svjež bazen nakon toga. Ovaj kuća zaslužuje od nas debelu 10 i prvo mjesto na Belvilli.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva sjajna 2 tjedna su ovo bila. Koliba je bila super, sve je bilo prisutno od kave, dječje stolice, tostera i tostera, zapravo sve što trebate kao Nizozemac.

Okolina je predivna i boravište je na mirnom mjestu.

Uživali smo iznimno, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da ne primjećujete ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova koliba zaslužuje od nas debelu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su bila ovo. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i sendvič pekaca, zapravo sve što vam je potrebno kao Nizozemcu.

Okolina je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo, vlasnica je iznimno ljubazna i lako dostupna putem aplikacije.

Ona dolazi 2 puta tjedno čistiti bazen rano ujutro, tako da uopće ne primjetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas čistu 10-ku i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva sjajna 2 tjedna su bila ova. Kućica je bila super, sve je bilo dostupno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostera, zapravo sve što Hollanderu treba.

Okolina je prekrasna i boravište je na mirnom mjestu.

Uživali smo, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, što znači da uopće ne primjećujete ništa osim čistog i svježeg bazena. Ovaj kućica zaslužuje našu peticu i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za tost. Zapravo, sve što je potrebno Nizozemcu.

Okolina je predivna i boravak je na mirnom mjestu.

Jako smo uživali, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro. Dakle, ne primijetite apsolutno ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva divna 2 tjedna su bila ova. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i toster-a zapravo sve što trebaš kao Nizozemac.

Okolina je predivna i boraviš na mirnom mjestu.

Jako smo uživali, vlasnica je nevjerojatno prijateljska i dostupna putem aplikacije.

Sama dolazi 2 puta tjedno čistiti bazen, rano ujutro, pa to uopće ne primijetiš, osim što dobiješ čisti i svježi bazen. Ova kućica zaslužuje od nas čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su ovo bila. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tosti-pekare, zapravo sve što Hollanderu treba.

Okolica je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Nevjerojatno smo uživali, vlasnica je izuzetno prijateljska i dostupna putem aplikacije.

Ona sama dolazi 2 puta tjedno očistiti bazen, rano ujutro, tako da o tome ništa ne primjećujete, osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje desetku od nas i prvo mjesto kod Belville.

Nathalie Compernolle

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Točno ono što nazivamo odmorom. Smješten na brdu nedaleko od zemljane ceste. Prekrasan pogled s terase kuće i sa bazena na okolicu. Sama kuća je vrlo praktična, potpuno nova i opremljena perilicom posuđa i perilicom rublja. Tablete za pranje posuđa i čak prašak za rublje bili su dostupni. Našli smo kuću vrlo urednom. Klima uređaj je dostupan u svakoj sobi i koristili smo ga noću (listopad). Također smo koristili i roštilj vani. Drva su vam stavljena na raspolaganje. Vlasnica je vrlo prijateljska i govori malo engleski. Bilo nam je prvo putovanje u Andaluziju. Osim odmora, posjetili smo i neke lokacije kao što su Granada, Antequera i Ronda, gradovi koje lako možete posjetiti iz Villanueva de la Concepcion.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Mi smo bili ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva sjajna 2 tjedna su to bila. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i toster. Zapravo sve što vam treba kao Holanđaninu.

Okolica je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Mi smo jako uživali, vlasnica je izuzetno ljubazna i dostupna putem aplikacije.

Ona sama dolazi 2 puta tjedno čistiti bazen rano ujutro, pa to uopće ne primijetite, osim ako se radi o čistom i svježem bazenu. Ova kućica zaslužuje od nas čistu desetku i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odraslih osoba i 1 djetetom.

Kakva sjajna 2 tjedna su bila ovo. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostera, zapravo sve što je potrebno Hollanderu.

Okolina je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo enormno, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro ovdje ne primjećujete ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica od nas zaslužuje čistu 10 i prvo mjesto u Belvilli.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna. Kućica je super, sve je tu, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i sendvičara, zapravo sve što je potrebno Holanđaninu.

Okolina je predivna, boraviš na mirnom mjesu.

Mi smo se jako uživali, vlasnica je izuzetno prijateljska i dostupna putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno, rano ujutro, ali to uopće ne primjećujemo jer imamo čist i svjež bazen. Ova kućica dobiva od nas čvrstu desetku i prvo mjesto kod Belville.

Anton De Beij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Kuća je bila teška za pronaći s dostavljenim koordinatama. Kuća za odmor se nalazi otprilike 6 km južno od Villenueva de la Conception, ali koordinate pokazuju otprilike 25 km istočno od tog mjesta. Ljubazna vlasnica nas je pokupila iz sela. Sama kuća je u redu. Sve je novo i dobro održavano. Čak su bili i ručnici za plažu za ležaljke! I također tablete za pranje posuđa, deterdžent i nekoliko stvari za kuhanje, poput papra, soli i maslinovog ulja. Pogled je fenomenalan. Pogotovo u mjesecima travnju i svibnju kad je sve još uvijek tako svježe i zeleno. Međutim, imam primjedbu

tuš je podešen na otprilike 2 minute tople vode, zatim slijedi 2 min. hladne vode, a zatim opet 2 min. tople vode itd. Puno je prekratko za tuširanje i također rasipanje vode. Ta podešavanja tople vode mogla bi biti nešto duža. Mali natpis "Budite štedljivi s toplom vodom" ili nešto slično također bi bilo gostoljubivije. S dolje navedenim uputama kuća se lako pronalazi.

Iz Seville:

1. Uzmite autocestu (A-92) prema Malagi-Antequeri (lijepom gradu s velikim supermarketom ako još trebate nekih namirnica). U Antequeri možete lako pronaći put do opisane rute u nastavku. 2. Prije Antequere napustite autocestu i uzmite A-343. Nastavite slijediti ovaj put kroz prekrasno gorje El Torcal do Villenueva de la Concepcion. U selu skrenite lijevo na drugu cestu (Avenue de la Libertad) i vozite tako iz sela. Tada vozite na A-7075. 3. Nakon otprilike 5 km (10 minuta) s lijeve strane ceste vidjet ćete malu ploču s natpisom "Villa Celeste". Parkirajte automobil na stazi s desne strane te ploče. Desno od staze nalazi se velika kuća "Villa Palmera" gdje možete preuzeti ključeve. Do "Villa Celeste" je otprilike 250 metara po makadamskoj stazi. Vidjet ćete kuću s lijeve strane brda. Iz Malage:

Uzmite A-45 prema Cordobi i vozite prema Casabermeji. Nakon ovog sela skrenite na izlazu (lijevo) na MA-3404. Pratite ovaj put oko 6 km. Zatim skrenite desno prema Villenuevi de la Conception. Ovo je A-7075. Nakon otprilike 1,2 km sa desne strane je kuća 'Villa Palmera', koja je adresa za ključeve. S leve strane ove vile je makadamski put na kojem se nalazi znak 'Villa Celeste'. Pogledajte opis iz Sevilje.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva su bila nevjerojatna 2 tjedna. Koliba je bila super, sve je bilo dostupno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i toster-a, zapravo sve što Hollander-u treba.

Okolina je predivna i boraviš na mirnom mjestu.

Jako smo uživali, vlasnica je jako ljubazna i dostupna preko aplikacije.

Sama dolazi 2 puta tjedno čistiti bazen rano ujutro, tako da ne primjećuješ ništa, osim čistog i svježeg bazena. Ovoj kući dajemo čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva je to bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i sandwich pekara, zapravo sve što je Hollanderu potrebno.

Okolina je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Puno smo uživali, vlasnica je iznimno ljubazna i dostupna putem aplikacije.

Ona sama dvaput tjedno čisti bazen rano ujutro, što se uopće ne primjećuje, osim čisto i svježe bazena. Ova kućica zaslužuje čistu desetku od nas i prvo mjesto kod Belvile.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva fantastična 2 tjedna su ovo bila. Kućica je bila super, sve je bilo tu od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i sendvič-pekare, zapravo sve što je potrebno Holandjaninu.

Okolina je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Jako smo uživali, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna preko aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno, rano ujutro, tako da se uopće ne primjećuje, osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatanih 2 tjedna. Kućica je super, sve je prisutno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostera, zapravo sve što je potrebno Nizozemcu.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo puno, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama dolazi dva puta tjedno čistiti bazen rano ujutro, tako da uopće ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kuća zaslužuje od nas čvrstu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su ovo bila. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tosterice, zapravo sve što Hollanderu treba.

Okolina je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo, vlasnica je nevjerojatno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da niste ni svjesni toga, već samo imate čist i svjež bazen. Ova kućica zaslužuje čistu desetku od nas i prvo mjesto kod Belvilla-e.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva sjajna 2 tjedna su bila ova. Kućica je bila super, sve je bilo dostupno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za tost, zapravo sve što je potrebno Nizozemcu.

Okolina je prekrasna, a boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo, vlasnica je iznimno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, ali zapravo ništa ne primijetite, osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Koliko su ovi 2 tjedna bili nevjerojatni. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za sendviče. U biti, sve što Hollanderu treba.

Okolina je prekrasna, a ti se nalaziš na mirnom mjestu.

Uživali smo nevjerojatno, vlasnica je iznimno ljubazna i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama 2 puta tjedno čisti bazen rano ujutro, tako da uopće ne primjećuješ ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica od nas zaslužuje čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odraslih osoba i 1 dijetetom.

Što su to bile sjajne 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostera, zapravo sve što je potrebno Nizozemcu.

Okolina je prekrasna i boravi se na mirnom mjestu.

Uživali smo enormno, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Ona dolazi 2 puta tjedno čistiti bazen, rano ujutro, to ništa ne primijetite, osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje od nas čistu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bili smo tu 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva sjajna 2 tjedna su ovo bila. Kućica je bila super, sve dostupno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i grilla. Zapraavo sve što vam treba kao Nizozemcu.

Okolina je prekrasna i nalazite se na mirnom mjestu.

Uživali smo i vlasnica je izuzetno prijateljska i dostupna putem aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da to uopće ne primijetite, osim na čistom i svježem bazenu. Ovoj kućici dajemo čistu desetku i prvo mjesto na Belvilli.

Anton De Beij

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Kuća je bila teško pronaći s priloženim koordinatama. Vikendica se nalazi oko 6 km južno od Villenueva de la Conception, ali koordinate pokazuju oko 25 km istočno od mjesta. Simpatična domaćica nas je pokupila iz sela. Kuća je sama po sebi u redu. Sve je novo i dobro održavano. Čak su postojale ručnici za ležaljke! A i kockice za pranje suđa, deterdžent i neke stvari za kuhanje, poput papra, soli i maslinovog ulja. Pogled je fenomenalan. Posebno u mjesecima travnju i svibnju kada je sve još tako svježe i zeleno. Ipak, postoji primjedba.

Tuš je podešen na oko 2 minute tople vode, a zatim slijedi 2 min. hladne vode, a zatim ponovno 2 min. tople vode itd. Prekratko za tuširanje i također pitanje rasipanja vode. Podešavanje tople vode moglo bi biti nešto duže. Mali natpis 'Budite štedljivi s toplom vodom' ili nešto slično bi također bilo gostoljubivo. Navedene upute ceste dobro vode do kuće.

Iz Seville

1. Uzmite autocestu (A-92) prema Malagi-Antequeri (lijepome gradu s također velikim supermarketom u slučaju da morate obaviti kupovinu). U Antequeri lako možete pronaći put do rute opisane u nastavku. 2. Prije Antequere skrenite s autoceste i uzmite A-343. Nastavite ovim putem kroz lijepu planinu El Torcal do Villenueva de la Conception. U selu skrenite lijevo na drugoj cesti (Avenue de la Libertad) i vozite se tako izvan sela. Tada vozite A-7075. 3. Nakon otprilike 5 km (10 minuta) vidjet ćete sa lijeve strane ceste malu pločicu s natpisom 'Villa Celeste'. Parkirajte automobil na stazi s desne strane te pločice. Desno od staze nalazi se velika kuća 'Villa Palmera' gdje možete preuzeti ključeve. Do 'Villa Celeste' je oko 250 metara na makadamskoj stazi. Vidjet ćete kuću lijevo na brdu. Iz Malage

Uzmite A-45 prema Cordobi i vozite prema Casabermeji. Nakon ovog mjesta skrenite (lijevo) na izlaz kako biste ušli u MA-3404. Slijedite ovaj put oko 6 km. Nakon toga skrenite desno prema Villenuevi de la Conception. To je A-7075. Nakon otprilike 1,2 km s desne strane nalazi se kuća 'Villa Palmera', koja je adresa za ključ. Lijevo od ove vile je makadamski put na kojem je natpis 'Villa Celeste'. Pogledajte opis iz Seville.

Jolanda Van Bruggen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva je to nevjerojatna 2 tjedna bila ovo. Kućica je bila super, sve što je potrebno je bilo prisutno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tostera izdanak, zapravo sve što bi Hollander trebao

Okolina je predivna i boravite na mirnom mjestu.

Nevjerojatno smo uživali, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako je dostupna putem aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno u rano jutro tako da na čist i svjež bazen ne utječe ništa, ova kuća zaslužuje od nas debeli 10 i prvo mjesto na Belvilli.

Jolanda Van Bruggen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna! Kućica je bila super, sve prisutno od aparat za kavu do dječje stolice, tostera i tostera, zapravo sve što Hollanderima treba.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama dolazi 2 puta tjedno očistiti bazen rano ujutro, tako da ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje čvrstu 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su bila ovo. Kućica je bila super, sa svime što vam treba od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za tost, zapravo svega što Hollander treba.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Mi smo se ogromno zabavili, vlasnica je strašno ljubazna i lako dostupna putem aplikacije.

Sama čisti bazen dva puta tjedno rano ujutro, pa ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje debelu 10 od nas i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna bila su ova. Kućica je bila super, sve je bilo dostupno od aparata za kavu do stolice za dijete, tostera i pekare, zapravo sve što kao Nizozemac trebate.

Okolina je prekrasna, a boravite na mirnom mjestu.

Puno smo uživali, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Dvaput tjedno dolazi očistiti bazen rano ujutro, tako da to uopće ne primijetite, a dobijete čist i svjež bazen. Ova kuća zaslužuje peticu iz naše strane i prvo mjesto na Belvilla-i.

Jolanda Van Bruggen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva su to nevjerojatna 2 tjedna bila. Kućica je bila super, sve što vam treba kao Holanđanin, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za tost.

Područje je prekrasno i boravite na mirnom mjestu.

Puno smo se zabavili, vlasnica je izuzetno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Ona sama 2 puta tjedno čisti bazen u ranim jutarnjim satima, tako da ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje našu čistu desetku i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kakva su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tosterice, zapravo sve što je potrebno Hollandcu.

Okruženje je lijepo i mirno mjesto za boravak.

Zaista smo uživali, vlasnica je nevjerojatno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama dolazi dvaput tjedno očistiti bazen rano ujutro, tako da se ne primjećuje ništa drugo osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje našu ocjenu deset i prvo mjesto na Belvilli.

Jolanda Van Bruggen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Bile su to nevjerojatne 2 tjedne. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od kave do dječje stolice, tostera i aparata za tost, zapravo sve što vam kao Holanđaninu treba.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Jako smo uživali, vlasnica je nevjerojatno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama dolazi dva puta tjedno očistiti bazen rano ujutro tako da o tome uopće ne primijetite, osim svježeg i čistog bazena. Ova kućica zaslužuje našu najvišu ocjenu i prvo mjesto na Belvilli.

Jolanda Van Bruggen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Što su to bile sjajne 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tosterice, zapravo sve što Hollanderima treba.

Okolina je prekrasna, a ti boravi na mirnom mjestu.

Uživali smo, vlasnica je iznimno prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, što ovdje zapravo ne primjetite, osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje našu ocjenu 10 i prvo mjesto u Belvilli.

Jolanda Van Bruggen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva sjajna 2 tjedna su to bila. Kućica je bila odlična, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i tosterice, zapravo sve što nam je kao Nizozemcima bilo potrebno.

Okolina je prekrasna, a boravište je mirno mjesto.

Neprekidno smo uživali, vlasnica je izrazito prijateljska i na raspolaganju putem aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da to ne smetajući, a bazen je čist i svjež. Ovoj kućici dajemo čistu 10 i prvo mjesto u Belvilli.

Jolanda Van Bruggen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna sa 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva sjajna 2 tjedna su bila ovo. Kućica je bila super, sve prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za sendviče - zapravo sve što vam kao Nizozemcu treba.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo, vlasnica je izuzetno prijateljska i dostupna putem aplikacije.

Ona sama dolazi dva puta tjedno čistiti bazen rano ujutro, tako da to uopće ne primjetite osim po čistom i svježem bazenu. Ova kućica zaslužuje od nas deblju 10 i prvo mjesto kod Belville.

Jolanda Van Bruggen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna! Kućica je bila super, sve je tu od aparata za kavu do dječjih stolica, tostera i aparata za topli sendvič - u osnovi sve što trebate kao Holanđanin.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo, vlasnica je iznimno prijateljska i lako dostupna preko aplikacije.

Sama dolazi dva puta tjedno očistiti bazen rano ujutro, što znači da ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje debelu 10 i prvo mjesto kod Belvilla-e po našem mišljenju.

Jolanda Van Bruggen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva su bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i toster-a, zapravo sve što Hollander-ima treba.

Okolina je prekrasna i nalazite se na mirnom mjestu.

Nevjerojatno smo uživali. Vlasnica je nevjerojatno prijateljska i dostupna putem aplikacije.

Čisti bazen sam dolazi čistiti 2 puta tjedno rano ujutro, što znači da ne primijetite ništa osim čistog i svježeg bazena. Ova kućica zaslužuje desetku od nas i prvo mjesto na Belvilla-i.

Jolanda Van Bruggen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva sjajna 2 tjedna su to bila. Vila je super, ima sve od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i aparata za sendviče, zapravo sve što kao Holanđaninu treba.

Okolina je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo i vlasnica je nevjerojatno prijateljska i dostupna putem aplikacije.

Ona sama dolazi očistiti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da se ništa ne primijeti osim čistog i svježeg bazena, ova vila zaslužuje našu najbolju ocjenu od 10 i prvo mjesto kod Belville.

Sandra E Stahlhofer-Nuis

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio malo zbunjujući zbog položaja kuće, ali nakon poziva vlasnici, bila je s nama u roku nekoliko minuta s ključem. Kuća je fantastična sa svime što je potrebno. Posvuda je klima uređaj što smo na kraju koristili samo u spavaćoj sobi. Wi-Fi je također dobro radio, čak i vani na terasi. Bazen je divan i dobro održavan. U najbližem selu otkrili smo jedan vrlo lijep restoran u kojem smo bili nekoliko puta. Okolica je prekrasna, a kuća je mirna s prekrasnim pogledom. Sve u svemu, sjajan odmor!

Jolanda Van Bruggen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kakva nevjerojatna 2 tjedna su ovo bila. Kućica je bila super, sve je bilo prisutno, od aparata za kavu do dječje stolice, tostera i stroja za sendviče, zapravo sve što je potrebno Nizozemcu.

Okolica je prekrasna i boravite na mirnom mjestu.

Uživali smo i vlasnica je jako prijateljska i lako dostupna putem aplikacije.

Sama dolazi 2 puta tjedno očistiti bazen rano ujutro, tako da apsolutno ništa ne primijetite osim čistog i svježeg bazena. Ovo mjesto zaslužuje našu najveću ocjenu i prvo mjesto na Belvilli.

Jolanda Van Bruggen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 dijete.

Kakva je to bila divna 2 tjedna. Kućica je bila super, sve prisutno od kave do stolice za dijete, toster i aparata za sendvič, zapravo sve što Hollander treba. Okoliš je prekrasan i boravite na mirnom mjestu.

Nevjerojatno smo uživali, vlasnica je izuzetno prijateljska i dostupna putem aplikacije.

Sama čisti bazen 2 puta tjedno rano ujutro, tako da na čist i svjež bazen ne primijetite ništa. Ova kućica zaslužuje od nas punu peticu i prvo mjesto na Belvilli.

Marijke Claes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo ljubazan doček, vrlo lijepa i čista kućica na vrhu brda, prekrasno i vrlo mirno mjesto. Od malo tople vode u tušu o kojoj se govori u prethodnim recenzijama, nismo primijetili ništa, imali smo obilje tople vode.

Nathalie Compernolle

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Točno ono što zovemo odmorom. Mirno smješteno na brdu dostupnom samo ruralnom cestom. Prekrasan pogled na okolicu sa terase kuće i iz bazena. Sama kuća je vrlo praktična, potpuno nova i opremljena perilicom posuđa i perilicom rublja. Tablete za perilicu posuđa i čak deterdžent za pranje rublja su također bili dostupni. Pronašli smo kuću vrlo urednom. Klima uređaj je dostupan u svakoj sobi i koristili smo ga noću (listopad). Također smo koristili vanjski roštilj. Dostupno je drvo za upotrebu. Vlasnica je vrlo prijateljska i govori malo engleski. Bilo je našeg prvog odmora u Andaluziji. Osim opuštanja, posjetili smo i neka mjesta poput Granade, Antequere i Ronde, gradova koji su lako dostupni iz Villanueva de la Concepcion.

Berrie Hendriks

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća, sa svime što vam je potrebno. Malo teže za pronaći jer nedostaje natpis na cesti. Put od javne ceste do kuće loš je. Vrlo lijepo smješten na brdu.

Dirk Jansen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Lijep i čist apartman u mirnom okruženju.

Sve što vam treba je dostupno. (mnogo kuhinjskog pribora, daska za peglanje, pegla, sušilo za kosu, deterdžent za pranje rublja, deterdžent za pranje posuđa, itd.)

Prijateljski doček.

Put do apartmana nije označen.

B. Kuiper

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Ovo je izvrsna lokacija za one koji žele potpuno namješten dom, vole privatnost i pogled na sve strane bez da budu zanemareni. Kuća je dovršena 2017. godine i kompletno je opremljena. Odvojena klima u svim sobama.



Poslali smo e-poruku nekoliko dana prije dolaska da li se dolazak može pomaknuti unaprijed (dolazak u 1040 sati u zračnu luku Malaga). Prilično brz odgovor. U 1400 već smo mogli krenuti i dočekao nas je vrlo ljubazan vlasnik s bocom vina. Nakon prvog tjedna svježe voće je dovezeno iz vlastitog voćnjaka.



Kada se opis rute iz aplikacije Belvilla ubaci u pametni telefon u zračnoj luci (Google maps), bit ćete odvedeni do vikendice prije ulaza (45 minuta vožnje od zračne luke). Pohvali Belvillu. Nazvali smo vlasnicu prije ulaza i za minutu je bila na ulazu i odvezla se do kuće za nas. Kućica je na strani brda na A7075 oko 25 metara prije oznake 31 kilometra na putu za Villanueva de la Concepción s desne strane. Iz Villanueva de la Concepción, naravno, dolazite 25 metara nakon oznake 31. kilometra. Na njemu je tabla s nazivom kuće Villa Celeste. Zbog obilnih proljetnih padalina ovaj je ulaz odnijela voda i mora se ulaziti 20-ak metara ispred njega.



Bazen se redovito čisti.



Savjet za prvi shopping. U Villanueva de la Concepción (5 km udaljeno) nalazi se mali supermarket za vaše prve namirnice. Povrće i meso nisu svi jednako svježi. Za sljedeći put bih uzeo prvi supermarket iz Malage. Samo potražite u Lidlu i pronađite ga putem Google maps. Ako se tijekom boravka želite opskrbiti namirnicama, Antiquera je pravo mjesto, pola sata vožnje duž El Torcala. Također sada stavite Lidl u pametni telefon. Preko puta Lidla veliki supermarket. Savjet je unajmiti automobil s malo težim motorom. Klasa Ford Focus ili ekvivalent. Ovo zbog postotak povećanja u brdima.



u vezi područje Malaga, Gibraltar (više od dva sata vožnje) i vrh planine El Torcal vrijedi posjetiti.



Sve u svemu, prekrasan odmor na, za nas, prekrasnom mjestu.

Fabrice Maduli

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži francuski

Iznajmili smo Villu Celeste na 2 tjedna u kolovozu i bio je to nezaboravan trenutak. Vila je na osami u planinskom krajoliku Andaluzije. Tamo ćete pronaći mir i spokoj. Selo Villanueva de la Concepción udaljeno je 5 km vožnje automobilom, tamo ćete pronaći nešto za jelo i također mali Dia supermarket za kupovinu. Vila se nalazi u srcu Andaluzije, veliki gradovi su unutar razumne udaljenosti vožnje, Malaga je na primjer udaljena samo 30 minuta. Veličanstveno mjesto El Torcal de Antequera udaljeno je 15 minuta vožnje automobilom...

Vila je vrlo dobro opremljena i čista, klima uređaj u svakoj spavaćoj sobi, kao iu glavnoj sobi. Bazen je velik i čisti se dva puta tjedno. Sve je na raspolaganju za ugodan boravak.

Vlasnica je jako ljubazna, unatoč jezičnoj barijeri, mogli smo računati na nju ako ikada bude problema.

Struja, voda, drva i čišćenje su uključeni u cijenu. Vlasnik ne traži depozit. Sve što trebate učiniti je uživati u odmoru!!

D. Vanhoutte

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Lijepa udobna kuća s privatnim bazenom. Idealno za obitelj s 2 djece/tinejdžera (2 spavaće sobe). Prema španjolskim standardima, kuća je prilično moderna i opremljena svime (kuhinjsko posuđe, ručnici, plahte, ležaljke, vrtni namještaj). Posebno smo uživali u mirnom okruženju i samo smo čuli cvrkut ptica i poneki traktor. Vrlo lijep pogled sa svih strana posjeda. Paqui je vrlo ljubazan i uslužan. Supermarket na 5-10 minuta u gradu Villanueva de la Conception. Ako volite šetati, svakako preporučamo posjet El Trocalu (formacije stijena). Malaga i Antequera također se preporučuju kao jednodnevni izlet. Ne možemo pronaći niti jednu manu i svakako bismo ga preporučili svima koji traže mir. Hvala na lijepom boravku, kući smo se vratili s lijepim uspomenama.

J van Burik

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Kuća u kojoj je sve prisutno i vrlo čisto! Položaj i pogled su prekrasni. Uživati!

Kreveti su izvrsni, tuš je ugodan. Kuhinja sadrži svu opremu koju možete poželjeti, hladnjak ima veliki odjeljak za zamrzavanje :<).

Jedina mana koju smo primijetili je fiksna zidna rasvjeta u sobi, ako želite ovdje čitati npr. navečer, onda je svjetlo slabo, podna lampa bi bila rješenje.

Jaap Kleijwegt

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Uredno primljen od strane kućepazitelja koji prilično dobro govori engleski.

Odmah nam je bila dostupna s pitanjima. Samo nazovi i za nekoliko minuta bila je u vili.

Prekrasna vila u vrlo mirnom ruralnom području.

Jedina mana je što je bilo problema s dovodom tople vode za tuširanje.

Ina Potiek

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Kućica je bila vrlo kompletna i bilo je lijepo što su prisutne osnovne potrebe kao što su sol i papar i deterdžent itd. Pogled je nevjerojatno lijep i stvarno smo uživali u miru. Zbog jake oluje početkom ove godine put do kuće je bio jako loš.

Peggy Keppens

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Osvrćemo se na prekrasan odmor, tiho uživajući u prekrasnom pogledu i jedni u drugima.

Kuća je bila vrlo dobro opremljena, lijep i dobro održavan bazen.

Sve je bilo vrlo uredno i primopredaja ključa prošla je vrlo glatko.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi očistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da nećete primijetiti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

B. Kuiper

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je izvrsna lokacija za one koji žele potpuno namješten dom, vole privatnost i pogled na sve strane bez da budu zanemareni. Kuća je dovršena 2017. godine i kompletno je opremljena. Odvojena klima u svim sobama.



Poslali smo e-poruku nekoliko dana prije dolaska da li se dolazak može pomaknuti unaprijed (dolazak u 1040 sati u zračnu luku Malaga). Prilično brz odgovor. U 1400 već smo mogli krenuti i dočekao nas je vrlo ljubazan vlasnik s bocom vina. Nakon prvog tjedna svježe voće je dovezeno iz vlastitog voćnjaka.



Kada se opis rute iz aplikacije Belvilla ubaci u pametni telefon u zračnoj luci (Google maps), bit ćete odvedeni do vikendice prije ulaza (45 minuta vožnje od zračne luke). Pohvali Belvillu. Nazvali smo vlasnicu prije ulaza i za minutu je bila na ulazu i odvezla se do kuće za nas. Kućica je na strani brda na A7075 oko 25 metara prije oznake 31 kilometra na putu za Villanueva de la Concepción s desne strane. Iz Villanueva de la Concepción, naravno, dolazite 25 metara nakon oznake 31. kilometra. Na njemu je tabla s nazivom kuće Villa Celeste. Zbog obilnih proljetnih padalina ovaj je ulaz odnijela voda i mora se ulaziti 20-ak metara ispred njega.



Bazen se redovito čisti.



Savjet za prvi shopping. U Villanueva de la Concepción (5 km udaljeno) nalazi se mali supermarket za vaše prve namirnice. Povrće i meso nisu svi jednako svježi. Za sljedeći put bih uzeo prvi supermarket iz Malage. Samo potražite u Lidlu i pronađite ga putem Google maps. Ako se tijekom boravka želite opskrbiti namirnicama, Antiquera je pravo mjesto, pola sata vožnje duž El Torcala. Također sada stavite Lidl u pametni telefon. Preko puta Lidla veliki supermarket. Savjet je unajmiti automobil s malo težim motorom. Klasa Ford Focus ili ekvivalent. Ovo zbog postotak povećanja u brdima.



u vezi područje Malaga, Gibraltar (više od dva sata vožnje) i vrh planine El Torcal vrijedi posjetiti.



Sve u svemu, prekrasan odmor na, za nas, prekrasnom mjestu.

S. Opdenakker

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bio je to fantastičan boravak u 2 tjedna koliko smo bili tamo. Dočekali su nas s velikom košarom voća, bocom vina i prekrasnim pogledom. Vlasnik je bio ljubazan i veseo. Vikendica je kompletno opremljena. Na stranici nije navedeno da postoji klima, ali tako je iu dnevnoj i u obje spavaće sobe! ovo je bilo dobrodošlo iznenađenje jer je bilo vruće (što je naravno i za očekivati u današnje vrijeme). Dosadašnja iskustva govore da tuš naizmjenično daje toplu i hladnu vodu, što je slučaj samo s ručnim tušem, a ne s kišnim tušem. Mi sami nismo imali problema s tim, savjet ako potpuno otvorite tuš za toplu vodu i zatim ga vratite u sredinu, neće vam smetati različite temperature. Samo je stvar otkriti kako to najbolje funkcionira! Osim toga, ako se vozite do kuće od Villa de la Conception, prvo ćete vidjeti (nakon otprilike 5 km) znak s 'la palmera' s druge strane ceste, u suprotnom smjeru naići ćete na znak iz 'la Celeste'. To je mala stvar, ali je korisno znati. Malaga je lako doći unutar pola sata vožnje! Onda idite rutom kroz unutrašnjost (7075) umjesto autocestom, puno ljepše i 10 minuta duže! Ukratko, imali smo fantastičan odmor!

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi čistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da se ne primijeti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi očistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da nećete primijetiti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi čistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da se ne primijeti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi čistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da se ne primijeti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi čistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da se ne primijeti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Sandra E Stahlhofer-Nuis

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio malo zbunjujući zbog lokacije kuće, ali nakon telefonskog razgovora s vlasnicom, bila je kod nas s ključem za nekoliko minuta. Kuća je fantastična sa svim detaljima. Klima uređaj posvuda, koji smo na kraju koristili samo u spavaćoj sobi. Wi-Fi je također dobro radio, čak i vani na terasi. Bazen je divan i održava se vrlo čistim. u najbližem selu smo otkrili vrlo lijep restoran u kojem smo bili nekoliko puta. Okolina je prekrasna, a kuća predivno tiha s prekrasnim pogledom. Sve u svemu vrhunski odmor!

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi očistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da se ne primijeti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

D. Vanhoutte

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Lijepa udobna kuća s privatnim bazenom. Idealno za obitelj s 2 djece/tinejdžera (2 spavaće sobe). Prema španjolskim standardima, kuća je prilično moderna i opremljena svime (kuhinjsko posuđe, ručnici, plahte, ležaljke, vrtni namještaj). Posebno smo uživali u mirnom okruženju i samo smo čuli cvrkut ptica i poneki traktor. Vrlo lijep pogled sa svih strana posjeda. Paqui je vrlo ljubazan i uslužan. Supermarket na 5-10 minuta u gradu Villanueva de la Conception. Ako volite šetati, svakako preporučamo posjet El Trocalu (formacije stijena). Malaga i Antequera također se preporučuju kao jednodnevni izlet. Ne možemo pronaći niti jednu manu i svakako bismo ga preporučili svima koji traže mir. Hvala na lijepom boravku, kući smo se vratili s lijepim uspomenama.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi očistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da se ne primijeti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi čistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da se ne primijeti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi očistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da nećete primijetiti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi očistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da nećete primijetiti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi čistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da se ne primijeti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi čistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da se ne primijeti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi očistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da nećete primijetiti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi čistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da se ne primijeti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi očistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da nećete primijetiti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Herwig Sinnesael

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Kada smo stigli, odmah nas je dočekala ljubazna domaćica. Kuća je bila besprijekorna, lijepa i svježa. Pokazala nam je što vidjeti u okolici, gdje kupovati...

Hladnjak je bio pun pića. Kakav pogled, kakav odmor! Bazen se čistio dva puta tjedno. Kad smo jedne večeri ustanovili da ima nekoliko osinjih gnijezda, to je već sljedeće jutro bilo riješeno. Odatle bismo mogli nekoliko puta posjetiti El Torcal, Rondu, Granadu, Sevillu, Cordobu, obalu, Antequerru ... Iako je kuća pomalo udaljena, začas ste na autocesti. Prekrasan odmor za one koji vole mir.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi očistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da se ne primijeti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi očistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da nećete primijetiti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi čistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da se ne primijeti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi čistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da se ne primijeti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi očistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da nećete primijetiti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi čistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da se ne primijeti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi čistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da se ne primijeti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi čistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da se ne primijeti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi očistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da nećete primijetiti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

J van Burik

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Kuća u kojoj je sve prisutno i vrlo čisto! Položaj i pogled su prekrasni. Uživati!

Kreveti su izvrsni, tuš je ugodan. Kuhinja sadrži svu opremu koju možete poželjeti, hladnjak ima veliki odjeljak za zamrzavanje :<).

Jedina mana koju smo primijetili je fiksna zidna rasvjeta u sobi, ako želite ovdje čitati npr. navečer, onda je svjetlo slabo, podna lampa bi bila rješenje.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi očistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da nećete primijetiti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi čistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da se ne primijeti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi čistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da se ne primijeti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi očistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da nećete primijetiti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi čistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da se ne primijeti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi čistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da se ne primijeti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi očistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da nećete primijetiti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi očistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da se ne primijeti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi očistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da nećete primijetiti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi očistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da se ne primijeti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jaap Kleijwegt

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Uredno primljen od strane kućepazitelja koji prilično dobro govori engleski.

Odmah nam je bila dostupna s pitanjima. Samo nazovi i za nekoliko minuta bila je u vili.

Prekrasna vila u vrlo mirnom ruralnom području.

Jedina mana je što je bilo problema s dovodom tople vode za tuširanje.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi očistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da nećete primijetiti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi očistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da nećete primijetiti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi očistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da nećete primijetiti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi čistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da se ne primijeti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Peggy Keppens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Osvrćemo se na prekrasan odmor, tiho uživajući u prekrasnom pogledu i jedni u drugima.

Kuća je bila vrlo dobro opremljena, lijep i dobro održavan bazen.

Sve je bilo vrlo uredno i primopredaja ključa prošla je vrlo glatko.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi očistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da se ne primijeti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Berrie Hendriks

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ima lijepa kuća, sa svime na njoj.

Malo ga je teško pronaći jer nema znaka na cesti.

Put od javne ceste do vikendice je loš.

Vrlo lijepo smješten na vrhu brda.

Fabrice Maduli

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži francuski

Iznajmili smo Villu Celeste na 2 tjedna u kolovozu i bio je to nezaboravan trenutak. Vila je na osami u planinskom krajoliku Andaluzije. Tamo ćete pronaći mir i spokoj. Selo Villanueva de la Concepción udaljeno je 5 km vožnje automobilom, tamo ćete pronaći nešto za jelo i također mali Dia supermarket za kupovinu. Vila se nalazi u srcu Andaluzije, veliki gradovi su unutar razumne udaljenosti vožnje, Malaga je na primjer udaljena samo 30 minuta. Veličanstveno mjesto El Torcal de Antequera udaljeno je 15 minuta vožnje automobilom...

Vila je vrlo dobro opremljena i čista, klima uređaj u svakoj spavaćoj sobi, kao iu glavnoj sobi. Bazen je velik i čisti se dva puta tjedno. Sve je na raspolaganju za ugodan boravak.

Vlasnica je jako ljubazna, unatoč jezičnoj barijeri, mogli smo računati na nju ako ikada bude problema.

Struja, voda, drva i čišćenje su uključeni u cijenu. Vlasnik ne traži depozit. Sve što trebate učiniti je uživati u odmoru!!

Dirk Jansen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Lijepa i čista kuća za odmor u mirnom području.

Sve što treba je dostupno. (mnoštvo kuhinjske opreme, daska za glačanje, glačalo, sušilo za kosu, deterdžent, sredstvo za pranje posuđa itd.)

Prijateljski prijem.

Put do kuće nije označen.

Mohamed Zizaoui

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio savršen! Vlasnica je bila spremna i vlastitim se automobilom dovezla do kuće za odmor. Kuća je bila vrhunska! Imao je sve: klimu u svakoj sobi, kuhinju sa svime, perilicu rublja i što god želite. Okruženje je bilo jednom riječju: PREKRASNO.

Fab Mad

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži francuski

Iznajmili smo Villu Celeste na 2 tjedna u kolovozu i bio je to nezaboravan trenutak. Vila je na osami u planinskom krajoliku Andaluzije. Tamo ćete pronaći mir i spokoj. Selo Villanueva de la Concepción udaljeno je 5 km vožnje automobilom, tamo ćete pronaći nešto za jelo i također mali Dia supermarket za kupovinu. Vila se nalazi u srcu Andaluzije, veliki gradovi su unutar razumne udaljenosti vožnje, Malaga je na primjer udaljena samo 30 minuta. Veličanstveno mjesto El Torcal de Antequera udaljeno je 15 minuta vožnje automobilom...

Vila je vrlo dobro opremljena i čista, klima uređaj u svakoj spavaćoj sobi, kao iu glavnoj sobi. Bazen je velik i čisti se dva puta tjedno. Sve je na raspolaganju za ugodan boravak.

Vlasnica je jako ljubazna, unatoč jezičnoj barijeri, mogli smo računati na nju ako ikada bude problema.

Struja, voda, drva i čišćenje su uključeni u cijenu. Vlasnik ne traži depozit. Sve što trebate učiniti je uživati u odmoru!!

Robert Mellors

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

Prijava je bila jednostavna jer je Fran bila ovdje da nas pozdravi. Vila je čista, dobro namještena i ima dobro grijanje i dosta cjepanica za vatru. Lijepi pogledi na mirnoj, ruralnoj lokaciji i vrlo privatni. Fran je odmah riješio mali problem s vodovodom koji smo imali, što smo cijenili. Komunikacija je jako dobra. Ovo je vrlo udobna vila i preporučujemo je.

Jolanda Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo 2 tjedna s 4 odrasle osobe i 1 djetetom.

Kako su ovo bila sjajna 2 tjedna. Kućica je bila super sve što vam treba od aparata za kavu do visoke stolice, tostera i aparata za sendviče, sve što trebate kao Nizozemcu

Okruženje je lijepo i ostajete na mirnom mjestu.

Zaista smo uživali jer su vlasnici nevjerojatno ljubazni i lako dostupni putem aplikacije.

Ona sama dolazi očistiti bazen 2x tjedno rano ujutro, tako da se ne primijeti baš ništa o čistom i svježem bazenu nakon što ova kuća zaslužuje veliku 10 od nas i prvo mjesto u Belvilli

Ina Potiek

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Kućica je bila vrlo kompletna i bilo je lijepo što su prisutne osnovne potrebe kao što su sol i papar i deterdžent itd. Pogled je nevjerojatno lijep i stvarno smo uživali u miru. Zbog jake oluje početkom ove godine put do kuće je bio jako loš.

Ingrid Fennema

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Kakva divna kuća i kakvo fantastično mjesto ... Tako predivno mirna lokacija, s fantastičnim pogledom i lijepim bazenom!



Kuća je dobro opremljena, sve što je potrebno je tu. Kuhinja također ima nekoliko stvari u smislu začinskog bilja, tableta za perilicu posuđa, tekućine za pranje posuđa, spužvica itd. To vam štedi kupovinu ;-)



Nadalje, dnevni prostor je veći nego što se čini na fotografijama. '

Kamin je također bio vrlo lijep u listopadu, koji smo koristili nekoliko večeri. Nismo baš imali sreće s vremenom (sunčano, ali samo 14 do 19 stupnjeva).

Bazen također nije grijan. Ljeti to naravno nije problem, ali krajem listopada bazen je lijep samo za fotografije.



Terasa je dobro opremljena sa stolom i 4 stolice. Tu su i 4 ležaljke s ručnicima. Na sve se mislilo!



Imam 1 savjet za vlasnike: napravite dodatni korak uz terasu, sada je oko 40 cm s jedne strane i sprijeda. visoko, jednostavno previsoko da bi se pravilno skinuo. Oh, i drugačije osvjetljenje u kući također bi pridonijelo atmosferi. Hladno plavo svjetlo nije ugodno za svakoga. Osim toga savršen je!



Jest da smo sada dobro istražili područje, ali inače bismo se sigurno vratili! Kako lijepo mjesto! :-D

Ingrid Fennema

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Kakva divna kuća i kakvo fantastično mjesto ... Tako predivno mirna lokacija, s fantastičnim pogledom i lijepim bazenom!



Kuća je dobro opremljena, sve što je potrebno je tu. Kuhinja također ima nekoliko stvari u smislu začinskog bilja, tableta za perilicu posuđa, tekućine za pranje posuđa, spužvica itd. To vam štedi kupovinu ;-)



Nadalje, dnevni prostor je veći nego što se čini na fotografijama. '

Kamin je također bio vrlo lijep u listopadu, koji smo koristili nekoliko večeri. Nismo baš imali sreće s vremenom (sunčano, ali samo 14 do 19 stupnjeva).

Bazen također nije grijan. Ljeti to naravno nije problem, ali krajem listopada bazen je lijep samo za fotografije.



Terasa je dobro opremljena sa stolom i 4 stolice. Tu su i 4 ležaljke s ručnicima. Na sve se mislilo!



Imam 1 savjet za vlasnike: napravite dodatni korak uz terasu, sada je oko 40 cm s jedne strane i sprijeda. visoko, jednostavno previsoko da bi se pravilno skinuo. Oh, i drugačije osvjetljenje u kući također bi pridonijelo atmosferi. Hladno plavo svjetlo nije ugodno za svakoga. Osim toga savršen je!



Jest da smo sada dobro istražili područje, ali inače bismo se sigurno vratili! Kako lijepo mjesto! :-D

Fab Mad

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži francuski

Iznajmili smo Villu Celeste na 2 tjedna u kolovozu i bio je to nezaboravan trenutak. Vila je na osami u planinskom krajoliku Andaluzije. Tamo ćete pronaći mir i spokoj. Selo Villanueva de la Concepción udaljeno je 5 km vožnje automobilom, tamo ćete pronaći nešto za jelo i također mali Dia supermarket za kupovinu. Vila se nalazi u srcu Andaluzije, veliki gradovi su unutar razumne udaljenosti vožnje, Malaga je na primjer udaljena samo 30 minuta. Veličanstveno mjesto El Torcal de Antequera udaljeno je 15 minuta vožnje automobilom...

Vila je vrlo dobro opremljena i čista, klima uređaj u svakoj spavaćoj sobi, kao iu glavnoj sobi. Bazen je velik i čisti se dva puta tjedno. Sve je na raspolaganju za ugodan boravak.

Vlasnica je jako ljubazna, unatoč jezičnoj barijeri, mogli smo računati na nju ako ikada bude problema.

Struja, voda, drva i čišćenje su uključeni u cijenu. Vlasnik ne traži depozit. Sve što trebate učiniti je uživati u odmoru!!

Jelle Vanderlee

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Kuća za odmor na mirnoj lokaciji s velikim privatnim bazenom i prekrasnim pogledom od 360°. Sama kućica je prilično mala, ali ima sve i više što vam je potrebno tijekom vašeg boravka. Ovdje imate potpunu privatnost, ali u isto vrijeme možete biti u centru Malage za nešto više od pola sata. Da se ponovi.

Robert Mellors

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži engleski

Prijava je bila jednostavna jer je Fran bila ovdje da nas pozdravi. Vila je čista, dobro namještena i ima dobro grijanje i dosta cjepanica za vatru. Lijepi pogledi na mirnoj, ruralnoj lokaciji i vrlo privatni. Fran je odmah riješio mali problem s vodovodom koji smo imali, što smo cijenili. Komunikacija je jako dobra. Ovo je vrlo udobna vila i preporučujemo je.

Mohamed Zizaoui

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio savršen! Vlasnica je bila spremna i vlastitim se automobilom dovezla do kuće za odmor. Kuća je bila vrhunska! Imao je sve: klimu u svakoj sobi, kuhinju sa svime, perilicu rublja i što god želite. Okruženje je bilo jednom riječju: PREKRASNO.

Jelle Vanderlee

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Kuća za odmor na mirnoj lokaciji s velikim privatnim bazenom i prekrasnim pogledom od 360°. Sama kućica je prilično mala, ali ima sve i više što vam je potrebno tijekom vašeg boravka. Ovdje imate potpunu privatnost, ali u isto vrijeme možete biti u centru Malage za nešto više od pola sata. Da se ponovi.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 307077

Posljednje ažuriranje: 30.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/307077.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Villanueva de la Concepción» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 237 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina