Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Antequera

maks.  4   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
80m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: HUTG-000004

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player
HiFi-uređaj

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 25 km

25 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.8 km

0.8 km

Centar grada/mjesta 6 km

6 km

Zračna luka 55 km Málaga Aeropuerto

55 km

Izlaz s autoceste 16 km

16 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


15 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.7 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.7 Servis
4.7 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Dennis Verschuren

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

W. van Sinderen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Philippe MOREL

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži francuski

INge Pirlet

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Proveli smo 14 dana na imanju u planinama El Torcala, posjećujući različite gradove poput Antequere, Malage, Cordobe, Granade, Marbelle i Costa del Sol. U usporedbi s gužvom Costa del Sol, imanje Lomas de Tienda je oaza mira. Plavo nebo, svjež bazen, vrlo ljubazni domaćini. Sve je bilo savršeno. Jeli smo kod Španjolaca u Villanuevi, jako ukusno i nije skupo. Između planina, svježe i ugodno, slobodno roaming koze na cesti... To je prava Španjolska! Preporučujemo za obitelji s dvoje djece ili kao mi, par s sestrom... 100% savršeno!

M.M Müller

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Dolazak je bio odličan, dočekali su nas vrlo srdačno. Putokaz je olakšao dolazak. Položaj kuće je izvanredan, na malom brdu, zaista spektakularan pogled i apsolutni mir. Sve je također jako dobro održavano. Prostrani bazen je zaštićen u dvorištu, tako da se možete sunčati i zaštićeni od vjetra. Cijeli vanjski prostor je vrlo lijep i prostran s nekoliko terasa, gdje možete sjediti i jesti vani. Vlasnici ne bi mogli biti bolji, vrlo su srdačni, nenametljivi i vrlo susretljivi ako imate bilo kakvo pitanje. Također, možete kod njih kupiti ukusno maslinovo ulje, ocat, marmelade i sl., sve preporučeno!

Marinus Josephus Heesakkers

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Prekrasno mjesto i prekrasna kuća. Mnogo privatnosti. Stanovnici se ne guraju i vrlo su susretljivi i srdačni. Ako volite prirodu i panoramske poglede, preporučujemo ovu kuću i okolicu. Bazena gotovo da ne koriste stanovnici i predivno je. To je uredan dom - ne luksuzan - koji izgleda tradicionalno i iznutra. Za vrhunske kulinarske specijalitete trebate voziti daleko. Lokalni restoran na 6 km udaljenosti je pristojan i nije skup.

F.B.P. Holm - van Lieshout

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Zaista vrlo lijepa i njegovana kuća u predivnom okruženju. Samo područje je suho i oskudno (mi smo bili ovdje krajem kolovoza), ali oko kuće je posađeno puno palmi, biljaka i cvijeća. Kuća je također vrlo mirna, udaljena od ceste, daleko izvan sela. Vlasnici su vrlo prijateljski. Njihova kuća graniči s kućom za odmor. Kada smo stigli kasno navečer, ostavili su pivo i sok u hladnjaku. Kasnije te tjedna dobili smo i rajčicu i krastavac iz vlastitog vrta, vlastito grožđe, kruh i tapase. Osjećali smo se potpuno razmaženo tamo. Za djecu su životinje vrlo zabavne. Svaki dan bišmo s našim dvogodišnjakom išli vidjeti magarca i konja, maziti psa itd. Bazem je bila divna. Vlasnici tamo gotovo da ne dolaze (ponekad samo zaplivaju nekoliko krugova).

S poštovanjem, Femke

F.B.P. Holm - van Lieshout

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Zaista vrlo lijepa i dobro održavana kuća u prekrasnom okruženju. Sama po sebi regija je suha i sušna (bili smo ovdje krajem kolovoza), ali oko kuće je zasađeno mnogo palmi, biljaka i cvijeća. Vikendica je također vrlo mirna, povučena od ceste, daleko izvan naselja.

Vlasnici su vrlo ljubazni. Njihova kuća se nalazi uz kuću za odmor. Kako smo stigli kasno navečer, stavili su pivo i bezalkoholna pića u hladnjak. Kasnije tog tjedna dobili smo rajčice i krastavce iz vlastitog vrta, vlastito grožđe, kruh i tapase. Tamo smo se osjećali potpuno razmaženo. Životinje su velika zabava za djecu. Svaki dan smo s dvogodišnjim sinom išli vidjeti magarca i konja, pomaziti psa itd.

Bazen je bio divan. U principu, vlasnici rijetko dolaze (povremeno plivanje u krug).


S poštovanjem,
Femke

R.J.S. Vanschoonbeek

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Ova kuća za odmor nudi savršenu udobnost i mir te jedinstven pogled na ruralnu Andaluziju. S terase ili pored bazena, brdovita okolica (uključujući impresivan stjenoviti park prirode El Torcal) bila je stalni vizualni užitak. U neposrednoj blizini otkrili smo autentičnost Villanueva de la Concepcion, La Hoya, Almogia i Antequera. Glavne znamenitosti: Cordoba, Granada, Sevilla, Ronda ... bile su lako dostupne, ali također smo smatrali da je vrijedno otkriti Picassov muzej u Malagi i originalnu formulu restorana El Tintero na obali. Vlasnici su nas s entuzijazmom i elanom obavijestili o svojoj Finci io regiji: dokazali su koliko je koristan boravak u regiji - čak i za stalno! - ispada da jest.

Liesbeth Thomas

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačan domaćin / domaćica, prekrasna kuća na lijepoj lokaciji, potpuno opremljena (i ne samo privatni bazen). Odavde ima mnogo toga za učiniti i vidjeti ako idete zbog kulture, tada svi zanimljivi gradovi nisu predugo udaljeni. A tu je i prekrasna priroda. Preporučeno!

Marinus Josephus Heesakkers

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Lijepo mjesto i lijepa kuća. Puno privatnosti. Stanovnici se ne nameću i vrlo su uslužni i srdačni. Ako volite prirodu i pogled, ova kuća i njena okolica su topla preporuka. Bazen rijetko koriste stanari i prekrasan je.
To je uredna kuća - ne luksuzna - koja također izgleda tradicionalno iznutra.
Za kulinarske užitke morate se dugo voziti. Lokalni restoran na 6 km je razuman i nije skup.

A. Beemer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dobro opremljena finca nalazi se u unutrašnjosti Andaluzije. Vlasnici su vrlo ljubazni i pomažu gdje god je to moguće, bez napadanja. Prostrana područja oko finca za sjedenje na suncu ili u hladu ili ležanje u bazenu na nekoliko mjesta. Nema užurbanog turizma, nema diskoteka, malo prometa, mala sela (La Higuera, Villanueva de la Concepcion, La Joya i Antequera u području s trgovinama i restoranima, priroda na vašem pragu. Prekrasne pješačke staze, uključujući kroz park prirode El Torcal ( u blizini) Malo dalje od mjesta kao što su Malaga, Cordoba i Granada Zbog nagnutog terena, automobil s malo snage nije luksuz!

M.M Müller

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Dolazak je bio u redu, dočekani smo vrlo prijateljski. Upute su olakšale dolazak tamo.

Lokacija kuće je vrhunska, na malom brežuljku, zaista spektakularan pogled i apsolutni mir. Sve je također vrlo dobro održavano. Prostrani bazen je zaklonjen u terasu, tako da se možete i sunčati zaštićeni od vjetra. Cijeli vanjski prostor je vrlo lijep i prostran s nekoliko terasa, ima dosta mogućnosti za sjedenje i jelo vani.

Domaćini ne mogu biti bolji, vrlo ljubazni, nenametljivi i vrlo korisni ako imate pitanje. Kod njih možete kupiti i ukusno maslinovo ulje, ocat, džemove i sl. koje sami rade, svaka čast!

INge Pirlet

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

14 dana na finci u planinama El Torcal odatle smo posjetili nekoliko gradova, Antequera, Malaga, Cordoba, Granada, Marbella i Costa del Sol. U usporedbi s užurbanom Costa, finca Lomas de Tienda je oaza mira. Azurno plavo nebo, svježi bazen, vrlo ljubazni domaćin i domaćica. Sve je bilo savršeno. Idem jesti kod Španjolaca u Villanuevu, jako ukusno i uopće nije skupo. Usred planina, prekrasno svježe s trenucima, koze lutalice posvuda na ulici ... Španjolski nije moguć! Topla preporuka za obitelj s 2 djece ili, poput nas, par sa sestrom ... 100% savršeno!

Familie Verheijde

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Još ljepša nego na slikama! I o svemu se pobrinulo do posljednjeg detalja, jako dragi ljudi. Kuhinja je dobro opremljena sa svime što vam je potrebno. Dobri kreveti. Bazen je predivan. Unutra ukusno uređeno. Ukratko, odlično mjesto!


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 307088

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/307088.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Antequera» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 15 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina