Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Boissieres

maks.  5   Gosta/Gostiju
130m²  stambena površina
4 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
130m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Roštilj
Bazen
Teniski teren
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Indukcijski štednjak

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Daska za peglanje
Suncobran
Namještaj za terasu
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

3 jednokrevetna soba
1 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


44 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Eric Van Den Berge

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Sam TIELENS

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Christine Stadius

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Paul Roels

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Suzanne Langeland

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Arnold Zörgiebel

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Christophe Bogaert

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Talini Patrick

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dobili smo izvrsnu dobrodošlicu od Hansa, imali vrlo dobro vođeni obilazak, smještaj je imao sve što je bilo potrebno, perilicu posuđa, perilicu rublja... vrlo lijepa kuća s puno svjetla. Smještena usred prirode gdje smo potpuno mogli odmoriti. Bazen i vrt su vrlo njegovani. Preporučujemo!!! Potreban je automobil. Sigurno se vraćamo. Patrick, Katrien i Matisse.

Sarah Rae

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Fenomenalni smještaj u prekrasnoj modernoj kući. Nalazi se izvan malog sela i potpuno je privatno. Hans nas je dočekao po dolasku i dao nam nekoliko odličnih savjeta o restoranima i mjestima za posjetiti u lokalnom području.

Evert Van Reijswoud

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Po dolasku srdačno nas je dočekao vlasnik koji živi pored kuće. Međutim, to nije vidljivo jer se zgrada potpuno nalazi u šumi, što nam je pružilo divan osjećaj slobode. Kuća je bila uredno čista po dolasku. Kuća je vrlo stilski i praktično uređena. Izgrađena je i uređena kao stambeni prostor i to se osjeća. Dnevna soba je izuzetno prostrana i ima prekrasne prozore s pogledom na šumu. Drugog večera je jelena prošetao kroz vrt. Vrlo ugodno su bile velike klizne stijene koje smo cijeli dan držali otvorene. Nije bilo komaraca. Kuhinja je bila dobro opremljena sa svime što nam je potrebno i bila je vrlo dobro uređena. Obje kupaonice bile su ugodne s super kišnim tušem. Bazen je bio prostran i imao na početku malu platformu gdje je bilo duboko 15 cm, od te platforme dolazila je stepenica koja je pod vodom vodila do ostalog dijela bazena gdje je svugdje bila ista dubina (do razine prsa). Voda u bazenu bila je vrlo čista i dobro održavana. Veliki vrt zapravo je bio otvoreno mjesto u šumi gdje je bilo divno boraviti na suncu ili u hladu, sve je bilo tu. Ukratko, to je bila idealna kuća. Jesmo li imali nešto za prigovoriti? Zapravo ne. Samo možemo zamisliti da će neki ljudi smatrati da zvuk nije ugodan između soba. Vlasnik će poduzeti mjere. Sigurno se vraćamo da još jednom navečer sjednemo pored bazena s čašicom vina uživajući u pogledu.

Birgit Hennephof

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasna vila sa svim sadržajima. Udoban krevet, dobre lampe za čitanje, ljubazan doček, lijep bazen, ugodna terasa, 'sopstvena' šuma, i kakav mir! Sve to u predivnom području gdje ima dovoljno za vidjeti.

Yvette Hoitink

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Mi (muškarac, žena, dijete od 11 godina) proveli smo jesenske praznike u ovoj prekrasnoj vili. Vila je lijepo uređena, mirno je smještena, ali ipak u blizini supermarketa i restorana. Potrebna je automobil. Vlasnik nas je ljubazno dočekao, sve nam je objasnio o kući, a i komunikacija je bila glatka. Kao što smo i očekivali, bilo je prehladno za nezagrijani bazen, ali bilo je dovoljno toplo da možemo uživati u sjedenju vani uz bazen. Stolni tenis je bio posebno uspješan kod našeg sina. Hvala vam puno na ugodnom boravku!

Henk Eerkes

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Srdačan doček od vlasnika koji nam je pokazao kuću i dao potrebna objašnjenja Boca bijelog i crvenog vina već je bila spremna Zaista je učinio sve da boravak tamo bude što ugodniji, što mu je definitivno uspjelo Ponavljao nam je nekoliko puta da, ako nam nešto ne odgovara ili ako nam nešto treba, to obavezno trebamo reći Imali smo ovdje stvarno prekrasnih 3 tjedna u kojima smo istražili mnogo predivne okoline To je lijepa kuća s velikim prozorima u dnevnoj sobi i kliznom vrata u kuhinji kroz koje možete gledati u šumu Par puta smo vidjeli jelene kako šeću po našem vrtu i čak jednom jelena s dva mladunca! Također imamo lijepi veliki bazen koji se odlično održava U kući je sve što vam može zatrebati, a vlasnik je učinio više od onoga na što je bio obvezan prema ugovoru, poput osiguravanja kuhinjskih i kupaonskih ručnika Na nekoliko kišnih dana koje smo imali, veliki televizor s ravnim ekranom i nizozemskim programima bio nam je itekako koristan.

Roel Keizer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Jedan izuzetno čest i vrlo gostoljubiv domaćin pružio nam je dobrodošli osjećaj tijekom više od dva tjedna. Sam objekt, uređenje, bazen, vrt, privatnost i okolina su apsolutno preporučljivi za ljude koji vole mir i luksuz. Savjeti našeg domaćina su se pokazali iznimno korisni, hvala Hans. Voljeli bismo se vratiti!

Jappe Blaauw

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuća je zaista ljepo dizajnirana. Vrlo moderna i svijetla. Vrlo velika vrt omogućuje puno privatnosti. U vrtu ima i sunčanih i hladovitih mjesta. Kuća je skoro prelijepa za kuću za odmor. Dobrodošlica od vlasnika (koji živi blizu) vrlo srdačna i spreman je odgovoriti na sva pitanja i dati savjete koje imate. Naravno, o kući, ali i o restoranima i aktivnostima u blizini. Bazen je divan i s dobro opremljenom kuhinjom i roštiljem možete zaista odmoriti. U blizini možete uživati u šetnjama, mali lokalni supermarket je udaljen 15 minuta hoda (naravno, dostupan i automobilom). Iako je kuća izolirana, automobilom ćete brzo stići do različitih izleta (karting, gradići, vinarije, itd). Zaista mjesto za predivan odmor gdje možete kombinirati opuštanje i izlete.

Iemke Kuijper

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio ugodan, vlasnik nam je sve objasnio o kući i što je moguće raditi u okolici. To je lijepa i moderna kuća s ugodnim bazenom, samo je šteta što bazen navečer više nije na suncu, jer tada postaje hladno. Također nije bilo vanjskog stola za ručanje, što smo jako žalili, ali vlasnik će to riješiti za sljedeću godinu.

Jochen Hammer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Bili smo vrlo ljubazno dočekani od strane Hansa - iznajmljivača - i upućeni u kuću za odmor. Kuća je vrlo lijepa, udobna i vrlo dobro opremljena. Hans je uvijek bio vrlo susretljiv i samo je imao savjete.

Henk Eerkes

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Srdačno doček od vlasnika koji nam je pokazao kuću i dao neophodna objašnjenja. Boca bijelog i crvenog vina su već bile spremne. Učinio je sve da boravak bude što ugodniji, u čemu je svakako uspio. Ponovio nam je više puta da, ako nam nešto ne odgovara ili nam nešto treba, to svakako trebamo reći.

Tako smo proveli tri divna tjedna u kojima smo istražili prekrasnu okolicu.

To je lijepa kuća s velikim prozorima u dnevnom boravku i kliznim vratima u kuhinji, pa možete gledati u šumu. Vidjeli smo nekoliko puta jelene kako šeću našim vrtom, čak i jednom s dvoje malih. Također, tu je lijep veliki bazen koji se dobro održava. U kući je sve što vam može biti potrebno, a vlasnik je čak učinio više nego što je bio dužan prema ugovoru, kao što je osiguravanje kuhinjskog i kupaonskog rublja. Na nekoliko kišnih dana koje smo imali, veliki televizor sa nizozemskim kanalima je bio ugodan.

Gilbert Pieters

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prijateljski doček od vlasnika. Osjećali smo se vrlo dobrodošlo u prekrasnoj kući, opremljenoj svim potrebnim. Sjajan smještaj koji je također bio izuzetno čist. Kuća pruža puno privatnosti i nalazi se u prekrasnom vrtu s puno stabala. Bazena je također lijep i praktičan.

Ineke Hilgers

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ova smještajna jedinica ispunila je sva naša očekivanja. To je prekrasna moderna kuća s lijepim, dobro održavanim bazenom na lijepoj šumskoj parceli. Okolina je bila vrlo lijepa i raznolika. Vlasnik je imao jako dobre savjete na listi za područje, što je također bilo vrlo korisno. Za nas je ovo bio prvi put predsezona, ali uz vrućinsko val od gotovo 40 stupnjeva. Dakle, ipak tropsko. Kuća i vrt su bili savršeni za to, spavaća soba je bila i dalje hladna i bilo je ventilatora. Za kišni dan je kuća također ugodna za boraviti. Odličan odmor!

Peter van der Torn

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Srdačan doček u lijepoj vili. I lokacija i smještaj su predivni. Sve je tu da bi omogućilo lijep odmor. Bazena smo dobro iskoristili u ovom toplom periodu. Predivna sela i gradići su na kratkoj vožnji udaljenosti.

Sarah Rae

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Fabulozan smještaj u prekrasnoj modernoj kući. Nalazi se izvan malog sela i potpuno je privatno. Hans nas je dočekao po dolasku i dao nam nekoliko odličnih ideja o restoranima i mjestima koje treba posjetiti u lokalnom području.

Rob van Renssen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Mjesto je bilo teško pronaći, ali nakon dolaska doček je bio odličan. Vlasnik je sve dobro objasnio. Smještaj je ispunio naša očekivanja i bio je izvrstan, nekoliko malih nedostataka, ali neugodnosti. Okolina je prekrasna! Puno prirode i lijepih sela / gradova za istraživanje.

Talini Patrick

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dobra smo dobrodošli od strane Hansa, imali smo vrlo dobar obilazak, smještaj je imao sve što je potrebno - perilicu posuđa, perilicu rublja... vrlo lijepa kuća s puno svjetlosti. Smještena usred prirode gdje smo se potpuno mogli opustiti.

Bazen i vrt su vrlo dobro održavani. Preporučujemo!!! Trebate automobil.

Dolazit ćemo sigurno.

Patrick, Katrien i Matisse

Janosch Krzywania

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

To je mirno mjesto s puno zelenila oko kuće. Ako želite privatnost tijekom svog odmora, to je savršeno mjesto za vas. Kuća je jednostavno predivna: sanjska vila s lijepim bazenom i vrlo udobna. I doček je bio - opet jednom -

Yvette Hoitink

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Mi (muškarac, žena, dijete od 11 godina) proveli smo jesenski odmor u ovoj prekrasnoj vili. Vila sama po sebi je lijepa, mirno smještena, ali ipak na kratkoj udaljenosti od, na primjer, supermarketa i restorana. Automobil je potreban. Vlasnik nas je ljubazno dočekao i objasnio nam sve o kući, a također je sve komunikacija bila glatka. Kao što smo očekivali, bilo je prehladno za nezagrijani bazen, ali bilo je dovoljno toplo da uživamo sjedeći pored bazena. Stolni tenis je bio posebno uspješan kod našeg sina.

Hvala vam na ugodnom boravku!

Ilse Van Aken

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prijem je bio u redu, malo nespretan ali ljubazan. Nažalost, vila nije bila čista i morali smo se prvo jedan i pol sat čistiti kako bismo je malo ugodnije učinili. Vila hitno treba osvježenje, čišćenje, poliranje i održavanje vrta. Položaj je odličan, lijepo mirno sa puno privatnosti. Vlasnik je diskretan. Bazena je samo navečer čistio robot, što nikada nije imalo željeni rezultat.

Evert Van Reijswoud

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Po dolasku nas je srdačno dočekao vlasnik koji živi pored kuće. Međutim, to nije vidljivo jer je zgrada potpuno slobodna u šumi, što nam je pružalo predivan osjećaj slobode. Kuća je bila uredno čista pri dolasku. Kuća je vrlo stilski i praktično uređena. Izgrađena je i namještena kao stan, i to se može osjetiti. Dnevna soba je izuzetno prostrana i ima predivne prozore s pogledom na šumu. Drugu večer je srndać prošao kroz vrt. Ono što je vrlo ugodno su velika klizna vrata koja smo cijeli dan imali otvorena. Nije bilo komaraca. Kuhinja je bila dobro opremljena sa svime što nam je trebalo i bila je vrlo dobro uređena. Obje kupaonice su bile ugodne s super kišnim tuševima. Bazen je bio prostran i imao je na početku malu pločicu gdje je dubina bila 15 cm, a s ove pločice je bila podvodno stepenica, ostatak bazena je bio svugdje jednako dubok (do prsa). Voda u bazenu bila je vrlo čista i dobro održavana. Veliki vrt je zapravo bio otvoreni prostor u šumi u kojem je bilo divno boraviti, ima sunca ili sjene. Ukratko, to je bila idealna kuća. Zar stvarno nije bilo ničega na što bi se moglo požaliti? Zapavo ne. Jedino možemo razumjeti da neki ljudi neće biti zadovoljni zvukovnom izolacijom između soba. Vlasnik će poduzeti mjere u vezi s tim. Sigurno ćemo se vratiti kako bismo opet sjedeli pored bazena navečer uz čašu vina i uživali u pogledu.

Birgit Hennephof

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasna vila sa svime što vam treba. Udoban krevet, dobre lampe za čitanje, srdačan doček, lijep bazen, ugodna terasa, "sopstvena" šuma, i kakav mir!

I sve to u prelijepom području u kojem ima dovoljno za vidjeti.

Jappe Blaauw

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Kuća je stvarno lijepo dizajnirana. Vrlo moderan i lagan. Vrlo velik vrt tako da ima puno privatnosti. U vrtu imate i sunca i hlada. Kuća je gotovo prelijepa za kuću za odmor. Prijem od strane vlasnika (koji živi u blizini) je vrlo topao i spreman je za sva pitanja i savjete koje možete imati. Naravno o kući, ali i o restoranima i aktivnostima u okolici. Bazen je prekrasan i zajedno s dobro opremljenom kuhinjom i roštiljem možete se stvarno opustiti. Možete uživati u lijepoj šetnji u okolici, mali supermarket u susjedstvu udaljen je 15 minuta hoda (naravno, dostupan i automobilom). Iako je kuća udaljena, automobilom možete vrlo brzo doći do raznih izleta (go-karting, gradovi, vinarije itd.). Zaista mjesto za prekrasan odmor gdje možete spojiti opuštanje i izlet.

Evert Van Reijswoud

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Po dolasku srdačno nas je dočekao vlasnik koji živi pokraj kuće. No, to se ne vidi jer je zgrada potpuno slobodna u šumi, što nam je dalo prekrasan osjećaj slobode. Kuća je bila uredna i čista po dolasku. Kuća je vrlo stilski i povoljno namještena. Građena je i namještena kao dom i to se osjeti. Dnevni boravak je izuzetno prostran i ima prekrasne prozore koji gledaju na šumu. Druge večeri jelen je šetao vrtom. Ono što je jako lijepo su velika klizna vrata koja su nam bila otvorena cijeli dan. Nije bilo komaraca. Kuhinja je bila dobro opremljena svime što nam je bilo potrebno i bila je vrlo dobro opremljena. Obje su kupaonice bile lijepe sa super kišnim tušem. Bazen je bio prostran i imao je mali plato na početku gdje je bilo 15 cm dubine sa ovog platoa su bile stepenice ispod vode, ostatak bazena je svuda bio iste dubine (visina prsa). Voda u bazenu bila je vrlo čista i dobro održavana. Veliki vrt je zapravo bio otvoreni prostor u šumi gdje je bilo divno boraviti, sunce ili hlad, svega je bilo. Ukratko, bila je to idealna kuća. Zar se tada nije imalo što prigovoriti? Ne baš. Možemo samo zamisliti da se nekim ljudima ne sviđa prijenos zvuka između prostorija. Vlasnik će poduzeti mjere za to. Sigurno ćemo se vratiti ponovno sjediti uz bazen navečer uz čašu vina uživajući u pogledu.

Iemke Kuijper

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio ugodan, vlasnik je objasnio sve o kući i što raditi u okolici. to je lijepa i uglađena kuća, s lijepim bazenom, samo šteta što bazen više nije na suncu navečer, jer tada zahladi. Vani također nije bilo stola za blagovanje, što smo smatrali vrlo nesretnim, ali vlasnik će to srediti za sljedeću godinu.

Jochen Hammer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Hans - stanodavac - dočekao nas je vrlo prijateljski i uputio nas u kuću. Kuća je vrlo lijepa, udobna i vrlo dobro opremljena. Hans je uvijek bio vrlo susretljiv i uvijek je imao spremne napojnice.

Peter van der Torn

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Topla dobrodošlica u prekrasnoj vili. I lokacija i smještaj su prekrasni. Sve je tu da omogući ugodan odmor. Bazen smo dobro iskoristili u ovom toplom razdoblju. Prekrasna sela i gradovi udaljeni kratkom vožnjom.

Ineke Hilgers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovaj smještaj je ispunio sva naša očekivanja. To je lijepa moderna kuća sa lijepim, dobro održavanim bazenom na lijepoj šumskoj parceli. Našli smo područje vrlo lijepim i vrlo raznolikim. Vlasnik kuće imao je vrlo dobre savjete na listu za to područje, što je također bilo vrlo korisno. Za nas prva predsezona, ali s toplinskim valom od gotovo 40 stupnjeva. Tako tropski. Kuća i vrt bili su savršeni za to, spavaća soba je još bila hladna i bilo je ventilatora. Kuća je također ugodna za boravak po kišnom danu. Vrhunski odmor!

Janosch Krzywania

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Nalazi se na mirnoj lokaciji sa puno zelenila oko kuće. Ako želite privatnost tijekom svog odmora, ovo je savršeno mjesto. Kuća je jednostavno prekrasna: vila iz snova s lijepim bazenom i povrh toga super udobna. Doček je također bio - evo ga opet - super. Dodatna imovina: vanjski stol za stolni tenis i boce vina po dolasku. Vratit ćemo se jednom.

Rob van Renssen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bilo je teško pronaći lokaciju, ali kad su stigli, recepcija je bila u redu. Vlasnik je sve dobro objasnio. Smještaj je ispunio naša očekivanja i stoga je bio izvrstan, s nekoliko malih nedostataka, ali ne uznemirujućih. Okolina je prekrasna! Puno prirode i lijepih sela/gradova za istraživanje.

Henk Eerkes

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Topla dobrodošlica vlasnika koji nam je pokazao kuću i dao potrebna objašnjenja.Butelja bijelog i crnog vina je bila spremna.Učinio je zaista sve da boravak u njoj učini što ugodnijim,što mu je svakako i uspjelo.više puta nas je impresionirao da ako nam nešto nije bilo po volji ili ako nam je nešto trebalo, trebali bismo to javiti.

Stoga smo ovdje proveli 3 prekrasna tjedna u kojima smo istražili velik dio prekrasnog okruženja

Lijepa kuća sa velikim prozorima u dnevnom boravku i kliznim vratima u kuhinji kroz koja se gleda ravno u šumu.Nekoliko puta smo vidjeli jelene kako šeću našim vrtom i čak jednom jelena sa dvoje mališana! Tu je i lijep veliki bazen koji je dobro održavan. U kući sve što vam može zatrebati, a vlasnik je učinio i više od onoga što je bio dužan po dogovoru, kao što je nabavka kuhinjskog i kupatila. Tijekom nekoliko kišnih dana koje smo imali, veliki TV ravnog ekrana s nizozemskim kanalima također je bio dobar

Sarah Rae

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

Sjajan smještaj u prekrasnoj modernoj kući. Nalazi se izvan malog sela i potpuno je privatno. Hans nas je poželio dobrodošlicu po dolasku i dao nam nekoliko izvrsnih ideja o restoranima i mjestima koja bismo mogli posjetiti.

Talini Patrick

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Hans nas je super primio, imali smo jako dobar obilazak, smještaj je imao sve što je bilo potrebno, perilicu posuđa, perilicu rublja ... vrlo lijepa kuća s puno svjetla. Smješten usred prirode gdje smo se mogli potpuno opustiti.

Bazen i vrt vrlo dobro održavani. Preporučeno!!! Trebaš auto.

Vratit ćemo se sigurno.

Patrick, Katrien i Matisse

Yvette Hoitink

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Mi (muž, žena, dijete od 11 godina) proveli smo jesenske praznike u ovoj prekrasnoj vili. Sama vila je lijepa, nalazi se na tihoj lokaciji, ali još uvijek na maloj udaljenosti od, primjerice, supermarketa i restorana. Auto je neophodan. Vlasnik nas je ljubazno primio i objasnio sve o kući i sva komunikacija je tekla glatko. Očekivano, bilo je prehladno za negrijani bazen, ali je bilo dovoljno toplo za sjedenje vani uz bazen. Stolnoteniski stol je bio veliki uspjeh, pogotovo kod našeg sina.

Hvala vam puno na lijepom boravku!

Gilbert Pieters

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Prijateljski doček vlasnika. Osjećali smo se dobrodošli u prekrasnoj kući, opremljenoj svime što je potrebno. Sjajan smještaj koji je također bio vrlo uredan. Kuća nudi puno privatnosti i nalazi se u prekrasnom vrtu s mnogo drveća. Bazen je također lijep i praktičan.

Ilse Van Aken

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Recepcija je bila ok, pomalo nestašna, ali prijateljska. Nažalost, vila nije bila čista i prvo smo morali čistiti sat i pol kako bismo bili malo ugodniji. Villi je hitno potrebno osvježenje, čišćenje, čišćenje i održavanje vrta. Lokacija je odlična, lijepa i tiha s puno privatnosti. Vlasnik je diskretan. Bazen je samo navečer čistio robot, što nikad nije dalo željeni rezultat.

Birgit Hennephof

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Prekrasna vila sa svim detaljima. Lijep krevet, dobra svjetla za čitanje, prijateljski doček, lijep bazen, lijepa terasa, 'vlastita' šuma, a kakav odmor!

I sve to u prekrasnom kraju, gdje se ima što vidjeti.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 307313

Posljednje ažuriranje: 05.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/307313.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Boissieres» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 44 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina