Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Thedirac

maks.  10   Gosta/Gostiju
270m²  stambena površina
5 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
270m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Teniski teren
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

Kupaonica 1

kupaonica sa kadom


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 10

5 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 7 km

7 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 5 km

5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


38 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Kelly Puttenaers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Sandra Sabo

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

karel de coster

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Jan Scheerlinck

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

g.g galle

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži francuski

Pieter Verhoog

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

André Develter

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vanessa Lotaut

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži francuski

Proveli smo sjajan boravak u ovoj kući za Božić. Vrlo ugodna kuća, dobro opremljena i čista. Središnji kamin je pravo uživanje u ovo godišnje doba. Vlasnici su vrlo srdačno dočekali. Toplo preporučujemo ovaj smještaj.

Fred de Kruijf

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Bili smo prvi najmoprimci sezone. Nažalost, bilo je loše vrijeme zbog kojeg je kuća bila hladna (17 stupnjeva) i vlažna. Također je bila loše očišćena. Posteljina nije bila svježa, a dječji krevetić i stolica bili su prljavi! Prema upravitelju, grijanje nije moglo biti uključeno. Vrlo neugodno s bebom od 3 mjeseca i mlađim djetetom od 2 godine! Srećom, imali smo kamin s kojim smo donekle mogli sami riješiti problem. Upravitelj nas je dočekao s kolačem od jagoda, dobronamjerno, ali bilo bi ugodnije da je kuća bila čista i topla.

Myriame Aerts

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Super vila prekrasno smještena vrlo mirno. Sve je prisutno, ali bilo je vrlo vruće razdoblje, nedostajalo je klima uređaj u sobi za djecu, dnevni boravak i kuhinja su dovoljno hladni. Vanjska kuhinja je neophodna. Što se tiče čistoće, može biti bolje, ali posteljina je u redu. Jako smo uživali!

Yvonne Slob

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća u prijateljskom selu. Bili smo u grupi od 8 ljudi, jedan par automobilom, a drugi par avionom iz Nizozemske preko Toulousea. Nijedna grupa nije imala problema doći tamo. Gradovi Cahors srijedom ujutro imaju lijepu tržnicu, a Gourdon je također na pola sata vožnje od kuće. Vlasnici kuće su jako prijateljski i susretljivi, čak i kada smo bili malo prekasni. Bazen je održavan svaka 2 dana od strane gospodina, ali nikada nismo imali osjećaj da smo promatrani. Ljudi u selu također su jako prijateljski, a pekar nas je naučio nekoliko novih francuskih riječi. Ukusni kolači od oraha i velika zdjela šljiva bile su spremne za nas, jako velikodušno! Vrt je bio pun cvijeća i cvjetajućih grmova, ima mnogo zrelih stabala šljiva i mnogo leptira. Bilo je lijepo za malog psa što je vrt potpuno ograđen i mogao je slobodno trčati. Kuća je unutra još ljepše uređena nego što smo očekivali prema fotografijama. Vanjska kuhinja također je stvarno fantastična, bila su nova ležaljke kraj bazena i vidjeli smo puno životinja i prirode. Ogromni ormari puni (ručnih) ručnika koje smo smjeli koristiti i nismo imali nikakvih problema s kućom. Kreveti su bili malo skučeni za naše visoke, velike nizozemske muškarce, ali to je bio jedini komentar :) Hvala na lijepom tjednu, svakako preporučujemo!

Jessica Guddens

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vlasnici kuće bili su vrlo gostoljubivi. Po dolasku su nas dočekale 2 torte. Tijekom boravka dodatno su nas razmazili sitnicama. Kada bi se nešto pokvarilo, odmah bi se pobrinuli za to. Velika, lijepa kuća. Vrlo potpuna. Ručnici i posteljina bili su dovoljno dostupni. Predivan bazen s prekrasnim pogledom. Smještena je u mirnom selu s pekarom za svježe kroasane. Udobna i ugodna sela dostupna su vožnjom. Definitivno preporučujemo!

Peter Messalla

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Kuća je vrlo lijepa! Posebno prostrana dnevna soba i vanjski prostor s terasom i bazenom su sjajni. Lokacija je bajkovito mirna - potpuno ruralna Idila u prekrasnoj regiji. Doček je bio vrlo ljubazan, iako smo zbog gužvi stigli jako kasno. Na nas je čekao genijalni domaći kolač od šljiva. Jedino pitanje je u vezi s opisom na internetu koji spominje pokrivače za krevet veličine 1,60. Prema našem mišljenju, kreveti su bili značajno uži, 1,40? Nama to nije smetalo, no možda nekima jest zbog veličine... Sve u svemu, za nas vrlo lijep boravak. Vrlo zadovoljni! Preporučujemo!

J. Kragten

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vlasnici su nas dočekali s preukusnom tortom od jagoda. Brzim francuskim jezikom smo obišli cijelu kuću. Kuća je lijepo uređena i opremljena svim potrebnim stvarima. Kad je postalo hladnije, u kući smo se mogli lijepo zabavljati, između ostalog i pored kamina. Predivna vanjska okolina s fantastičnim pogledom i prekrasnim bazenom. Pekara u selu s odličnim kruhom, ali supermarket je dosta daleko. Jedina mana bilo je jako puno muha u kući. Kuća je malo izolirana, trebate malo voziti da biste negdje stigli.

F.W.H. Kampers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Ovo je vrlo lijepa velika kuća opremljena svim udobnostima. Nalazi se prekrasno i mirno na rubu sela s prekrasnim pogledom na dolinu. Selo je vrlo malo i nudi vrlo malo. Pekara i crkva, to je to. Za kupovinu uvijek morate malo voziti autom. Oni koji su spremni voziti se malo dalje, u okolici ima puno toga za vidjeti (preporučeno: Rocamadour; St. Cirq Lapopie, Špilje Pech Merle; Vrtovi Eyrignac).

Liesbeth Kellens

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži engleski

Jako smo uživali u miru i zelenom okruženju! Kuća je udobna, uredna i prostrana, divno je sjediti na terasi s vanjskom kuhinjom, ali jednako tako i na drugoj terasi s pogledom na bazen i zelenu okolicu. Odmah dobijete osjećaj odmora! Također su nam se svidjeli i klavir i stereo (s kojima su se i djeca zabavljala). Vlasnici su vrlo prijateljski, dostupni i susretljivi (jedno od djece je bilo bolesno, pa nas je vlasnica spojila s liječnikom). Doček je bio vrlo srdačan i prijateljski, naime, bila je tamo i domaća torta :) Ukratko, mjesto u koje se definitivno vrijedi vratiti!

Pichereau

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži francuski

Pri dolasku smo preuzeli ključeve i dobili obilazak mjesta od vlasnice. Smještaj je dobro smješten (30 minuta od Cahorsa, 45 minuta od Rocamadoura), vrt je vrlo ugodan, a mali selo vrlo mirno što je vrlo opuštajuće.

S.k Schelkens

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo prijateljska domaćica, očito je vrlo ponosna na kuću. Napravila je pizzu i kolač. Kuća sama po sebi stvarno ima sve što vam treba. Ne kao često samo 10 tanjura, ovdje ima dovoljno svega. Ova kuća s velikim bazenom i vrlo prostranim vrtom svakako je preporučljiva. Idealno za punjenje baterija.

Bert Bollen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Izuzetno lijepa i praktična vila. Sve je bilo savršeno i unutra i izvan. Posebno ljubaznim dočekom su nas dočekali gospođa Delair i njen suprug. Domaći kolač od šljiva bio je ukusan. Već smo iznajmili dosta sličnih kuća u Francuskoj, ali ova se definitivno nalazi među prvih 3. Mir i prostor, a ipak i pekara na nekoliko minuta hoda. Također je lijepo što možete birati između da sjedite ili pred ili iza kuće kako biste jeli ili se opustili. Stvarno preporučujem.

Yvonne Slob

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Predivna kuća u prijateljskom selu. Bili smo u grupi od 8, par po automobilu i par avionom iz Nizozemske preko Toulousea. Nijedna od grupa nije imala problema s dolaskom. Gradovi Cahors srijedom ujutro imaju lijepu tržnicu, a Gourdon je također pola sata vožnje od kuće. Vlasnici kuće su vrlo prijateljski i susretljivi, čak i kad smo došli nešto ranije. Bazena je svaka 2 dana uredno održavao Gospodin, ali nikad nismo imali osjećaj da nas promatraju. Ljudi u selu su također vrlo prijateljski, a pekar nam je naučio neke nove francuske riječi. Čekale su nas ukusne kolače od orašastih plodova i ogromna zdjela šljiva, vrlo darežljivo!

Vrt je bio pun cvijeća i cvjetajućih grmova, sve zrele šljive i puno leptira. Također je bilo lijepo za malog psa što je dvorište potpuno ograđeno i mogao je slobodno šetati. Kuća je unutra još ljepše uređena nego što smo očekivali s fotografija. Vanjska kuhinja također je stvarno fantastična, bilo je novih ležaljki kod bazena i puno životinja i prirode vidjeli smo. Ogardari su bili puni (ručnika) koje smo smjeli koristiti i nismo imali problema s kućom. Kreveti su bili malo uski za naše visoke, velike nizozemske muškarce, ali to je jedina primjedba :) Hvala na divnom tjednu, definitivno preporučujem!

Liesbeth Kellens

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži engleski

Mi smo uživali u miru i zelenoj okolini! Kuća je ugodna, uredna i prostrana, ugodno je sjediti na terasi s vanjskom kuhinjom, ali jednako tako i na drugoj terasi s pogledom na bazen i zelenu okolinu. Osjećajte se trenutno kao na odmoru! I piano i stereo bili su ugodno iznenađenje (oni su se zabavljali i djeca). Vlasnici su vrlo prijateljski, dostupni i korisni (jedno dijete je bilo bolesno, a vlasnica nas je povezala s liječnikom). Recep cija je bila vrlo topla i prijateljska, jer je bio jedan domaći kolač :) Ukratko, mjesto na koje se sigurno treba vratiti!

H. van der Meer - Lolkema

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća na lijepoj lokaciji, "šetnica" u kući je lijep detalj. Sve dobro njegovano i lijep prostrani bazen. Izvrsna vanjska kuhinja sa svim potrepštinama. Vrlo topla dobrodošlica od strane vlasnika s ne manje od 2 kolača i ukusnom bocom vina. Svakako za preporuku!!!

R.L. Manson

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan s našom obitelji u kući koja se nalazi na rubu mirnog sela Thedirac. Samo selo ima samo pekaru. Za supermarket se morate voziti oko 15 km. Posjetili smo između ostalog Cahors, Sarlat i Rocamadour, a također smo se vozili kanuom po Dordogni.

Kim Sanders

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Lijepo renovirana štala! Psi su mogli uživati potpuno ograđeni. Dobili smo tortu po dolasku od vlasnika, vrlo ljubazni ljudi. Pekara u selu je bila zatvorena, tako da smo uvijek morali voziti u drugo selo, tamo je stvarno ništa u okolici.

J. Kragten

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Domaćini su ga dočekali s ukusnom tortom od jagoda. Obišao sam cijelu kuću na brzom francuskom. Ugodno namještena kuća, potpuno opremljena. Kad je malo zahladilo, mogli smo uživati u zatvorenom prostoru, pa tako i uz kamin. Prekrasno vanjsko okruženje s fantastičnim pogledom i lijepim bazenom. Pekara u selu s ukusnim kruhom, ali supermarket daleko. Jedini nedostatak je bilo puno muha u kući. Kuća je malo udaljena, morate se voziti neko vrijeme da stignete bilo gdje.

Fred de Kruijf

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Bili su prvi stanari u sezoni. Nažalost, vrijeme je bilo loše, pa je kuća bila hladna (17 stupnjeva) i vlažna. Također je umjereno očišćen. Posteljina nije bila svježa, a krevetić i visoka stolica prljavi! Prema riječima upravitelja, grijanje nije moglo biti uključeno. Jako dosadno s bebom od 3 mjeseca i malim od 2 godine! Srećom, postojao je kamin koji nam je omogućio da donekle sami riješimo problem. Upravitelj nas je primio s dobronamjernom tortom od jagoda, ali svježa i topla kuća bila bi ugodnija.

B.S Barlow

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži engleski

Kuća je točno onakva kakva izgleda na slikama i nalazi se u prekrasnom okruženju, no bili smo dovedeni do uvjerenja da gospođa koja je vlasnica kuće govori engleski. Po dolasku je rekla da vrlo malo govori engleski, ali je inzistirala da nam priča na francuskom koji nismo mogli razumjeti. Činilo se da je vrlo nepopustljiva u vezi s određenim stvarima, posebno pokazujući koliko je malo novca dobila od Belville za našu rezervaciju. Ne želite čuti o tome kada se spremate započeti godišnji odmor koji ste toliko veselili! Spomenula je čišćenje, ali nismo mogli sve razumjeti. Našeg posljednjeg dana proveli smo 2 sata meteći, brišući prašinu, perući ručnike itd., ali kad se gospođa pojavila, gunđala je i buncala na nas i psovala nas, implicirajući da je prljavo. Osjećali smo da smo ga ostavili čišćim nego kad smo stigli. Potpuno je uništila lijepa sjećanja koja smo imali o našem boravku u vili i sigurno nikome ne bi preporučila odlazak tamo!!!!

Peter Messalla

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća! Iznad svega, sjajni su prostrani dnevni boravak i vanjski prostor s terasom i bazenom. Lokacija je fantastično mirna - puna ruralne idile u odličnoj regiji. Prijem je bio vrlo lijep, iako smo stigli prekasno zbog prometnih gužvi. Spremna nam je bila genijalna domaća Mirabelle torta. Jedini upitnik u internetskom opisu je nešto od 1.60er popluna. Po našem mišljenju, kreveti su bili znatno uži, 1,40? Nije nam smetao, možda malo uzak za druge kalibre...

Sve u svemu, vrlo lijep, miran i opuštajući boravak za nas. Vrlo zadovoljan! Preporučeno!

S.k Schelkens

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo ljubazna domaćica, s pravom je jako ponosna na kuću. Napravila je pizzu i kolač. Sama kuća je zaista opremljena svime što vam je potrebno. Ne tako često, ali samo 10 tanjura, ovdje svega ima više nego dovoljno.

Svakako se preporučuje ova kuća s velikim bazenom i vrlo prostranim vrtom. Idealan za punjenje vaših baterija.

Pichereau

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži francuski

Po dolasku preuzimamo ključeve, te imamo obilazak prostora od strane vlasnika.



Smještaj je dobro smješten (30 min od Cahorsa, 45 min od Rocamadoura), vrt je vrlo ugodan, a malo selo vrlo tiho, što je vrlo opuštajuće.

Jessica Guddens

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Domaćini su bili vrlo gostoljubivi. Na dolasku su bile 2 torte. Između također razmaženo dodacima. Kad bi se nešto pokvarilo, odmah se zbrinulo.

Velika, lijepa kuća. Vrlo kompletan. Ručnici i posteljina su dostupni u dovoljnoj količini. Prekrasan bazen s prekrasnim pogledom.

Nalazi se u mirnom selu s pekarom za svježe kroasane. Do lijepih i ugodnih sela može se doći automobilom.

Preporučuje se!

F.W.H. Kampers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Ovo je vrlo lijepa velika kuća koja je potpuno opremljena. Nalazi se na lijepoj i mirnoj lokaciji na rubu sela s prekrasnim pogledom na dolinu.
Međutim, selo je vrlo malo i nudi vrlo malo. Pekara i crkva, to je to. Za namirnice se uvijek morate dugo voziti autom.
Ako ste voljni voziti malo dalje, ima mnogo toga za vidjeti u okolici (preporučeno: Rocamadour; St. Cirq Lapopie, Caves of Pech Merle; Jardins d'Eyrignac).

Frank Verhagen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vlasnik je bio vrlo ljubazan. Na dolasku smo dobili ukusnu tortu i cvijeće na stolu. Kuća je vrlo lijepa, posebno je kamin bio lijep. Unatoč činjenici da je već bila sredina listopada, još uvijek smo mogli koristiti bazen. To je prekrasno mirno područje gdje se možete potpuno opustiti. Imali smo jako lijep odmor.

Vanessa Verbeke

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

La Pouzaque je prekrasna vila na mirnoj lokaciji s prekrasnim pogledom na dolinu. Vila je dobro opremljena. Međutim, prijem nije bio topao kao što je opisano u prethodnim recenzijama. Vlasnik je bio jako požuren i dao je vrlo malo objašnjenja o kući i ništa o području. U kući također nema informacija o mogućim izletima. Najviše me uznemirilo to što je kuća bila samo površno očišćena, prašine je i dalje bilo posvuda, paučine, dlaka pod tušem, mrtvih insekata, prljave stolice za hranjenje. Moj muž je astmatičar i imao je dosta problema tijekom boravka. Ukratko, vrlo dobar dom za ljude koji nisu previše kritični u pogledu higijene i čistoće.

Marc Maassen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prostrana kuća u mirnom dijelu s prekrasnim pogledom. Sve je tu i različiti prostori za sjedenje unutra i izvana. Nismo imali sreće s vremenom, pa je bazen bio malo prohladan. Pekara na 300 metara, ostali sadržaji 15 minuta vožnje.

AnneClaire Brabers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Ovdje ćete pronaći puno mira i prostora…. Kako smo uživali u ovoj prekrasnoj kući za odmor u vrlo mirnom malom selu, s lijepim bazenom u prekrasnom vrtu. Također je lijepo sjediti na raznim terasama, s prekrasnim pogledom na sve strane. Kuća je potpuno opremljena, ima sve na i na i dobro je održavana. Dodajte tome toplu dobrodošlicu uz ukusnu domaću orahnjaču gostoljubivih vlasnika i vaš odmor je potpun. Vlasnici su nevjerojatno ljubazni. Ako nešto ima, uvijek su dostupni. Definitivno smo se osjećali dobrodošli, svakako vrijedi ponoviti!

Vanessa Lotaut

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži francuski

Imali smo sjajan boravak u ovoj kući tijekom Božića.

Vrlo lijepa kuća, dobro opremljena i čista. Centralni kamin prava je poslastica ove sezone.

Vrlo ljubazna dobrodošlica vlasnika.

Toplo preporučujemo ovu lokaciju.

Myriame Aerts

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Super vila na lijepoj lokaciji, vrlo tiha

Sve je prisutno, ali vrlo vruće razdoblje, nedostajala je klima u sobi kako bi dječji dnevni boravak i kuhinja bili dovoljno hladni

Vanjska kuhinja obavezna

Međutim, čistoća na francuskom bi mogla biti bolja, ali posteljina je ok

Jako sam uživao!!!!!!


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na farmi

Broj objekta: 309068

Posljednje ažuriranje: 04.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/309068.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Thedirac» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 38 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina