Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

koliba Odmor za igrače golfa Roussines

maks.  5   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
50m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

CD-Player
radio
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Detektor dima
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 jednokrevetna soba
2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 15 km

15 km

Jezero 13 km

13 km

Mogućnost kupovine 6 km

6 km

Restoran 5 km

5 km

Centar grada/mjesta 13 km

13 km

Zračna luka 120 km Bordeaux

120 km

Kolodvor 15 km La Rochefaucould

15 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Jahački sport
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


151 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Bert Christiaens

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Rob Boon

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Dimitri Loones

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Vc Lootens

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Oaza mira i prostranstva s prekrasnim bazenom! Vlasnici su vrlo prijateljski i brižni. Uživali smo od početka do kraja našeg boravka i svima bismo preporučili koji žele opuštajući odmor. Također, kućica je bila vrlo čista! I mi ništa nije nedostajalo.

MARC RAEYMAEKERS

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačno dočekani. Novi bazen je bio veliko iznenađenje. U smještaju je sve pažljivo promišljeno. Nije nam ništa nedostajalo. Peggy, domaćica, donijela je svježa jaja i juhu. Čuvši da volimo posjetiti buvljake, donijela nam je popis. Ponijeli smo svoje električne bicikle. Idealno okruženje za bicikliranje. Tako mirno.

Nicolle de Jong

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačan doček od gostoljubivih vlasnika. Tijekom tjedna smo imali povremeni ugodan kontakt s njima. Odlično poznaju područje i mogu vam dati mnoge savjete o aktivnostima. Kuća je lijepo uređena s pažnjom za detalje. Krevet je udoban. Oko kuće postoje različita mjesta gdje možete sjediti u hladu ili na suncu. Vrlo mirno je smješten na rubu sela. Zaista je mjesto gdje možete doći do odmora. Iz kuće i okolice možete napraviti lijepe kratke i duže šetnje.

F Jacobs

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Peggy i Frans su sjajni domaćini. Učinit će sve da se osjećate ugodno i da vam ništa ne nedostaje. Kuća i uređenje su potpuni i udobni, okruženi prekrasnim vrtom. Kuća se nalazi u mirnom području izvan sela. U široj okolici ima dovoljno mogućnosti za šetnju, vožnju biciklom, posjet gradova, posjet tržnici itd. Peggy i Frans rado će vam pomoći i obavijestiti vas o aktivnostima u blizini. Vrlo smo uzbuđeni zbog našeg tjedna u Roussinesu.

Nanda Lofvers

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Peggy i Frans su stvarno izuzetno gostoljubivi. Nakon obilaska njihove predivne kuće i vrta, ponudili su nam osvježavajuće piće pored njihovog ugodnog bazena s jedinstvenim barom :-) Djeca su također bila presretna s raznim napuhanim igračkama za bazen. Udobna mjesta pored bazena. Kuća je mala ali ugodna i opremljena svim udobnostima. Kreveti su bili vrlo udobni. Tijekom dana i navečer uživali smo u prekrasnom vrtu i divnom vedrom zvjezdanom nebu. Dobili smo ukusnu juhu od bundeve i tikvica koju je Peggy sama napravila te domaću marmeladu. Jaja od kokica i rajčice iz vlastitog vrta. Bilo je to malo rajsko utočište gdje smo mogli u potpunosti se opustiti. Osim posjeta gradu i nekoliko odlazaka u supermarket, većinom smo se opuštali, šetali. Preporuka ako želite stvarno se odmoriti i pročitati knjigu. Ne možemo si sjetiti ničega što nam je nedostajalo tijekom boravka pa Peggy i Frans od nas dobivaju čistu desetku :-)

Pascal Schreurs

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Ova lijepa karakteristična, dobro održavana kućica za odmor nalazi se u sjajnom mirnom okruženju. S mnogo šuma, livada i vodenih površina. Ovo okruženje je užitak za pješake i bicikliste (ali s brdovitim terenom). Za tjedan potpune tišine i opuštanja, ovo je savršena adresa za odmor. Kuća, vrt i bazen su dobro održavani i čisti. Vlasnici su vrlo gostoljubivi i korisni. I kada stignete, kreveti su pospremljeni (divno). Ručnici za kupanje i kuhinju su dovoljno dostupni. Imali smo vrlo ugodan tjedan odmora. Jedna mana: aktivnosti su udaljene minimalno 15-20 minuta vožnje, poput restorana, trgovine, pekare i vanjskih aktivnosti.

Caroline De Volder

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Ova kuća je jednostavno SJAJNA! Sve što možete zamisliti je ovdje. Vrt je raj, s čvrstim suncobranima za hlad i 2 ugodne terase. Pored prekrasnog bazena imate super ugodan privatni kutak s ležaljkama. Sve je također besprijekorno čisto. Frans i Peggy su vrlo diskretni, a istovremeno čine sve što je u njihovoj moći kako bi razmazili svoje goste i osigurali im ugodan odmor. Za nas je ova kućica 10/10. Rado se vraćamo. Danny i Caroline

Gertjan Kool

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Imali smo sreću što je ova predivna, divna kućica još uvijek bila slobodna. Vlasnici Frans i Peggy stvarno su se brinuli za bezbrižan odmor tijekom cijelog tjedna s različitim sitnicama. Sve je stvarno prisutno u kući, vrlo čisto s predivnim bazenom i korištenjem bara. Zaista preporučam. !!!! Srdačan pozdrav Gertjan Dorien Jan Karin

Pamela Lonbois

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani od strane Peggy i Fransa. Nakon obilaska smo dobili piće na prekrasnom bazenu. Kućica je vrlo dobro održavana i zaista sve je prisutno. Također, posteljina na krevetima je dodatan plus. Tijekom ovog tjedna smo bili razmazeni svježim jajima, ukusnim tortama za rođendan kćerke, sladoledima za djecu, ... Ako tražite mir, ovo je idealna kućica i regija.

Ron Wijngaard

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Po dolasku vas srdačno dočekuju vlasnici Peggy i Frans. Kuća i predivni vrt s bazenom su vrhunski. Jasno su uređeni i održavani s užitkom i ljubavlju. Sve što vam treba je dostupno. U večernjim satima možete uživati u tišini, zvijezdama i zvucima životinja (sova, cvrčci itd). Imali smo opuštajući odmor s našom djecom (12, 12 i 14) u ovom lijepom dijelu Francuske. Ukusna iznenađenja iz vlastitog vrta i kokoši ;-) na stolu u vrtu ujutro su bili šlag na torti. #razmaženi

Rudie Van Eck

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Koliba je divna! Sigurno ćemo se vratiti! Ugodno i ušuškano uređeno, sve je uredno i čisto. Redovito bi na stolu u vrtu za nas bilo spremljeno košarica svježih jaja i povrća iz vlastitog vrta kao iznenađenje. Bazen je za nas i našu troje djece (5, 12, 14 godina) bio prava poslastica, a u ugodnom baru bilo je puno napuhavanja za bazen koje smo smjeli koristiti. Također, više ugodnih kutaka u prekrasnom vrtu i oko bazena. U kolibi se nalazila mapa s objašnjenjima i savjetima za zabavne izlete i znamenitosti u lijepoj okolini.

Freek Verouden

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Što srdačan doček! Frans i Peggy su izuzetno ljubazni i susretljivi ljudi. Nema pitanja koje je previše. Također, gosti se često tetoše bez nametljivosti. Romantična kuća ispunjava sva očekivanja i ljeti je ugodno hladno i kad su visoke temperature. Vanjski tuš i WC su također dobro održavani. Okolica je idealna za planinare, bicikliste i ljubitelje prirode. Gradovi u okolici lako su dostupni.

Martin de Zwart

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Uživali smo u našem tjednu u ovoj kućici. Domaćin i domaćica izuzetno su gostoljubivi i uvijek su vam na raspolaganju. Kućica je ukrašena s ljubavlju i opremljena svim udobnostima. Kreveti su vrlo udobni, čak i za toplog vremena ostaje svježe u sobama. Također, vrt je veliki plus. Dobra održavan i ima nekoliko terasa. Po našem mišljenju apsolutno preporučujemo! Rado bismo se ovdje ponovno vratili na tjedan dana.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Vrhunski doček, izuzetno gostoljubiv i usluga usmjerena!!! Vrhunski doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski i izuzetno su nas razmazili. - Naši (električni) bicikli su smjeli biti u šupi. - bili su nam na raspolaganju razni planinarski i biciklistički putevi - svaki dan je Peggy iznova iznenadila nas nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom borovničevom marmeladom, smokvama, kolačem i čak kad smo odlazili dobili smo ukusne mesne okruglice - također nam je ponudio da operemo rublje kod nje! - uputila nas je na jednu lijepu tržnicu u okolici ...... - u kućici su bili svi predmeti koji vam padnu na pamet - vrt je zaista raj, tako lijep i prekrasno održavan - ukratko ...... divno! - lijepo smo vozili bicikl i šetali u mirnom okruženju.

Johan Boef

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Bilo je FANTASTIČNO! Uživali smo s naša dva djeteta (2 i 3,5 godine) u kući, vrtu i bazenu! Peggy i Frans su izuzetno gostoljubivi. Dostupni su za pitanja, aktivno daju savjete za izlete, iznenađuju vas jajima (od vlastitih kokoši!) i juhom, ali to dobro rade u pozadini. Razlog za našu rezervaciju bio je ograđeni vrt i ograđeni bazen. S malom djecom, manje briga. I zaista je bilo tako! Uživanje vani u prekrasnom vrtu s mnogo toga za otkriti, kuća s dobrim sadržajima, prekrasan bazen i prekrasna okolina stvorili su opuštajući odmor.

Tom Stevens

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Lijep i vrlo prijateljski doček. Domaćica i domaćin uvijek su bili spremni pomoći i pružiti informacije. Razmazeni smo povrćem i kolačem. Vrt i bazen su se svakodnevno održavali. Vrlo mirna četvrt. Sve što je bilo potrebno bilo je dostupno u kućici.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izniman doček, izuzetno gostoljubiv i uslužan!!!

Izniman doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski i izuzetno su nas razmazili.

- Naši (električni) bicikli su se smjeli staviti u štalu.

- Bilo je spremno nekoliko staza za šetnju i vožnju bicikla

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćim pekmezom od borovnica, pekmezom od smokava, kolačem, a čak i kada smo odlazili dobili smo ukusne ćufte

- Ponudila je da možemo oprati rublje kod nje!

- Uputila nas je na jednu zabavnu tržnicu u okolici......

- U kućici su bile sve stvari koje možete zamisliti

- Vrt je zaista rajski vrt, tako lijepo i njegovano

- Ukratko .... divno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetnji u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Fenomenalan doček, izuzetno gostoljubivi i usmjereni na uslugu!!!

Fenomenalan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski i izuzetno su nas razmazili.

- naše (električne) bicikle smjeli smo ostaviti u garaži.

- bilo je pripremljeno nekoliko planinarskih i biciklističkih ruta za nas

- svaki dan nas je Peggy iznenadila nečim ukusnim: svježa jaja, domaći pekmez od borovnica, smokve, kolač i čak kad smo odlazili, dobili smo sa sobom ukusne ćufte

- također je ponudila da možemo oprati rublje kod nje!

- uputila nas je na zanimljivu tržnicu u okolici ...

- u kućici su bili svi mogući potrebni predmeti.

- vrt je zaista maleni raj, tako lijepo i besprijekorno održavan

- Ukratko .... divno!

- predivno smo vozili bicikle i šetali u mirnom okruženju

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Iznimno srdačan doček, izuzetno gostoljubiv i uslužan!!!

Iznimno srdačan doček. Peggy i Frans su jako srdačni, prijateljski raspoloženi i obasipavali su nas pažnjom.

- Naše (električne) bicikle smještene su u šupi.

- Imali smo na raspolaganju različite pješačke i biciklističke rute.

- Peggy nas je svaki dan iznenadila nečim ukusnim: svježi jaja, domaća džem od borovnica, džem od smokava, kolač, pa čak i prilikom našeg odlaska dobili smo predivne mesne okruglice.

- Ponudila nam je i pranje rublja kod nje!

- Upozorila nas je na jednu zanimljivu tržnicu u okolici...

- U kućici su bile sve moguće potrepštine.

- Vrt je zaista mali raj, tako lijepo održavan.

- Ukratko... predivno!

- Uživali smo u vožnji bicikla i šetnji u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Divan doček, izuzetno gostoljubiv i orijentiran na uslugu!!!

Divan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski i obasipaju nas pažnjom.

- Naše (električne) bicikle smještene su u šupu.

- Bilo je dostupno nekoliko staza za šetnju i biciklizam

- Peggy nas je svakog dana iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom džemom od borovnica, džemom od smokvi, kolačem, a čak smo dobili i ukusne mesne okruglice kod našeg odlaska

- Ponuđeno nam je i pranje rublja!

- Uputila nas je na jedno lijepo tržište u blizini ...

- U kućici su bili dostupni svi mogući potrebni predmeti

- Vrt je zaista rajski kutak, tako lijepo i pažljivo održavan

- Ukratko ... divno!

- Uživali smo u vožnji bicikla i šetnji u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček, izuzetno gostoljubiv i uslužan!!!

Odličan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, ljubazni i jako su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle su smještene u šupi.

- Bile su nam dostupne različite planinarske i biciklističke staze.

- Svaki dan nas je Peggy iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, vlastitom borovnicom, smokvama, kolačem, čak smo kod odlaska dobili i ukusne krpene kobasice.

- Ponudila nam je da operemo odjeću kod nje!

- Upozorila nas je na jedno tržište u okolici...

- U kući su svi mogući predmeti dostupni.

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i prekrasno održavan.

- Ukratko.... divno!

- Divno smo vozili bicikl i šetali u mirnoj okolini.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Divan doček, izuzetno gostoprimljivi i uslužni!!!

Divan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski i beskrajno su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smješteni su u šupi.

- Postoji nekoliko planinarskih i biciklističkih ruta spremnih za nas

- Peggy nas je svakog dana iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom džemom od borovnica, džemom od smokava, kolačem, čak smo prilikom odlaska dobili i ukusne polpete

- Ponudio se da operemo rublje kod nje!

- Upozorila nas je na jednu zanimljivu tržnicu u okolici...

- U kući su svi mogući predmeti na raspolaganju

- Vrt je zaista malo rajsko mjesto, tako lijepo i prekrasno održavan

- Ukratko... divno!

- Uživali smo vozeći se biciklima i šetajući u mirnom okruženju

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Iznimno gostoljubiv doček, ogroman gostoljubiv je i orijentiran prema usluzi!!!

Iznimno gostoljubiv doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski i razmazili su nas.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo staviti u šupu.

- imali smo na raspolaganju različite planinske i biciklističke rute

- svaki nam je dan Peggy iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćim džemom od borovnica, džemom od smokava, kolačem pa čak i pri našem odlasku dobili smo još ukusnih ćufti

- također nam je ponuđeno da možemo oprati rublje kod nje!

- uputila nas je na jedno zanimljivo tržište u okolini ……

- u kućici su bili svi mogući potrebni predmeti

- vrt je zaista rajski kutak, tako lijep i prekrasno održavan

- ukratko …….ukusno!

- proveli smo ugodno vrijeme vozeći se biciklima i šetajući u mirnom okruženju

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan doček, izuzetno gostoljubiv i uslužan!!!

Izvanredan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski i razmazili su nas do iznemoglosti.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo smjestiti u štalu.

- Bilo je spremno nekoliko pješačkih i biciklističkih ruta za nas

- Peggy nas je svaki dan iznenadila s nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom marmeladom od borovnica, marmeladom od smokava, kolačem i čak smo dobili ukusne ćufte pri odlasku

- Ponudila nam je i da operemo rublje kod nje!

- Upozorila nas je na jedan lijepi sajam u okolici...

- U kući su bile sve potrepštine koje možete zamisliti

- Vrt je doista rajski, tako lijep i prekrasno održavan

- Ukratko... predivno!

- Divno smo vozili bicikle i šetali u mirnom okruženju

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček, izuzetno gostoljubivi i uslužni!!!

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izniman doček, izuzetno gostoljubiv i uslužan!!!

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Divan doček, izuzetno gostoljubiv i orijentiran na uslugu!!!

Divan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski raspoloženi i izuzetno su nas razmazili.

- Naši (električni) bicikli smjeli su biti u šupi.

- bilo je pripremljeno nekoliko pješačkih i biciklističkih staza za nas

- svaki dan je Peggy nas iznova iznenadila nečim ukusnim: svježi jaja, svoj domaći džem od šumskih borovnica, džem od smokava, kolač, a čak smo dobili i ukusne mesne okruglice pri polasku

- također nam je ponudio mogućnost pranja rublja kod nje!

- uputila nas je na jednu zabavnu tržnicu u okolici ...

- u kućici su bile sve stvari koje možete zamisliti

- vrt je zaista rajski vrt, tako lijep i njegovan

- Ukratko .... divno!

- Proveli smo divne trenutke vozeći bicikl i šetajući u mirnom okruženju

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Prekrasna dobrodošlica, izuzetno gostoljubivi i uslužno orijentirani!!!

Prekrasna dobrodošlica. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski i razmazili su nas.

- Naše (električne) bicikle su smještene u šupu.

- Bile su nam na raspolaganju razne planinarske i biciklističke staze

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom borovničevom marmeladom, smokva marmeladom, kolačem i čak smo kod odlaska dobili ukusne mesne okruglice

- Ponuđeno nam je i da operemo rublje kod nje!

- Uputila nas je na zanimljivu tržnicu u okolici ...

- U kućici su bile sve stvari koje možete zamisliti

- Vrt je zaista rajski kutak, tako lijepo i divno održavan

- Ukratko ...... divno!

- Divno smo se vozili biciklom i šetali u mirnom okruženju

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Divan doček, izuzetna gostoljubivost i usmjerenost na uslugu!!!

Divan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, ljubazni i vrlo nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smještene su u šupu.

- bilo je više planinarskih i biciklističkih ruta spremnih za nas

- svaki nas je dan Peggy iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, vlastitom borovničevom marmeladom, smokvama, kolačem, pa čak i kad smo odlazili dobili smo ukusne pljeskavice

- također nam je ponuđeno da operemo rublje kod nje!

- uputila nas je na jedno lijepo tržište u okolici ...

- u kućici su svi mogući predmeti na raspolaganju

- vrt je zaista rajski kutak, tako lijepo i lijepo održavan

- ukratko .... divno!

- divno smo biciklirali i šetali u mirnom okruženju

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček, izuzetno gostoljubiv i uslužan! Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski i neprestano nas mazili. Naše (električne) bicikle smještene su u šupu. Bile su nam na raspolaganju različite planinarske i biciklističke rute. Peggy nas je svakog dana iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom borovnicinom marmeladom, smokvinom marmeladom, kolačem, čak su nam dali i ukusne mesne okruglice kad smo odlazili. Ponudili su nam i pranje rublja kod njih! Upozorili su nas na jednu zanimljivu tržnicu u okolici.... U kućici su bile sve stvari koje možete zamisliti. Vrt je zaista mali raj, tako lijepo i dobro održavan. Ukratko.... divno! Uživali smo vozeći se biciklom i šetajući u mirnoj okolini.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Prekrasan doček, izuzetno gostoljubiv i usmjeren prema usluzi!!!

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski raspoloženi i jako su nas razmazili.

- Naši (električni) bicikli smješteni su u šupu.

- Imali smo nekoliko spremnih pješačkih i biciklističkih ruta

- Peggy nas je svaki dan iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, vlastitom šljivovom marmeladom, smokvama, kolačem, a čak smo dobili i ukusne mesne okruglice pri odlasku

- Ponudila nam je da operemo rublje kod nje!

- Uputila nas je na zanimljivu tržnicu u okolici...

- U kućici su bili dostupni svi mogući potrebni pribor

- Vrt je zaista rajski kutak, tako lijepo i odlično održavan

- Ukratko... divno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetnjama u mirnom okruženju

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček, izuzetno gostoljubiv i orijentiran na uslugu!!!

Izvanredan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski i jako su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smještene su u šupi.

- Pripremljen je niz pješačkih i biciklističkih ruta za nas.

- Svaki dan nas je Peggy iznova iznenadila nečim ukusnim: svježa jaja, domaći pekmez od borovnica, pekmez od smokava, kolači pa čak smo dobili i ukusne ćufte kada smo odlazili.

- Ponudila je da nam pere rublje!

- Upozorila nas je na jedno zanimljivo tržište u okolici...

- U kućici su svi predmeti koje možete zamisliti na raspolaganju.

- Vrt je zaista rajski kutak, tako lijepo i lijepo održavan.

- Ukratko... divno!

- Uživali smo vozeći se biciklima i šetajući u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Sjajan doček, izuzetno gostoljubiv i uslužan!!!

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Iznimno srdačan doček, izuzetno gostoljubiv i uslužan!!!

Izniman doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski raspoloženi i obasipali su nas pažnjom.

- Naše (električne) bicikle smještene su u šupu.

- Našli smo različite pješačke i biciklističke rute spremne za nas.

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenađivala nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom borovničevom marmeladom, marmeladom od smokava, kolačem, a čak smo pri odlasku dobili predivne mesne okruglice.

- Ponudila nam je i da operemo rublje kod nje!

- Uputila nas je na tržnicu u okolici...

- U kući su bili svi mogući predmeti koje možete zamisliti.

- Vrt je zaista kao raj, tako lijep i održavan.

- Ukratko ... divno!

- Uživali smo u vožnji bicikla i šetnji u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izuzetan doček, izuzetno gostoljubiv i usluga orijentirana!!!

Izuzetan doček. Peggy i Frans su jako srdačni, ljubazni i jako su nas razmazili.

- Nae (električne) bicikle su smjestili u šupu.

- bilo je raznih pješačkih i biciklističkih ruta koje su bile spremne za nas

- svaki dan nas je Peggy iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćim borovničkim džemom, smokvama, kolačem, čak smo dobili i ukusne mesne okruglice kad smo odlazili

- također su nam ponudili mogućnost pranja rublja kod njih!

- uputila nas je na zanimljivu tržnicu u okolici ...

- u kućici su bili svi mogući potrebni predmeti

- vrt je zaista rajski, tako lijepo i lijepo održavan

- ukratko, predivno!

- ljepo smo se vozili biciklima i šetali u mirnom okruženju

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan prijem, iznimno gostoljubivi i uslužni!!!

Izvanredan prijem. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski raspoloženi i istinski su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo staviti u šupu.

- Imali smo na raspolaganju različite pješačke i biciklističke staze.

- Peggy nas je svaki dan iznenadila nečim ukusnim: svježa jaja, domaća marmelada od borovnica, smokve, kolači, a čak smo pri odlasku dobili i ukusne fritule.

- Ponudila nam je i mogućnost da operemo veš kod nje!

- Uputila nas je na zanimljivu tržnicu u okolici ...

- U kućici su se nalazili svi mogući potrebni predmeti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i prekrasno održavan.

- Ukratko ... predivno!

- Divno smo se vozili biciklom i šetali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček, izuzetno gostoljubivi i uslužni!!!

Odličan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i izuzetno nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo staviti u šupu.

- Imali smo na raspolaganju razne staze za šetanje i biciklizam.

- Svaki je dan Peggy nas iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom pekmezom od borovnica, pekmezom od smokava, kolačem, a čak smo dobili i ukusne mesne okruglice pri odlasku

- Također nam je ponudila da joj peremo robu!

- Upozorila nas je na jednu lijepu tržnicu u okolici......

- U kući su bili dostupni svi mogući predmeti koje možete zamisliti

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i prekrasno održavan

- Ukratko... predivno!

- Uživali smo u biciklizmu i šetanju u mirnom okruženju

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan doček, izuzetno gostoprimstvo i uslužnost!!!

Izvanredan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i razmazili su nas.

- Naše (električne) bicikle smo smjeli staviti u šupu.

- Imali smo na raspolaganju razne pješačke i biciklističke rute.

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila nečim ukusnim: svježa jaja, domaća borovnička marmelada, smokvin džem, kolač i čak smo dobili ukusne mesne okruglice pri odlasku.

- Ponuđena nam je mogućnost da pere rublje kod nje!

- Upozorila nas je na zanimljivu tržnicu u okolici...

- U kućici su bili svi mogući predmeti koje možete zamisliti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijepo i lijepo održavan.

- Ukratko... divno!

- Divno smo se vozali biciklom i šetali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan doček, izuzetno gostoljubivi i uslužni!!!

Izvanredan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i nadmašili su sva naša očekivanja.

- Naše (električne) bicikle smo smjeli staviti u šupu.

- Imali smo na raspolaganju različite planinarske i biciklističke rute.

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom pekmezom od borovnica, pekmezom od smokava, kolačem, a čak smo dobili i ukusne ćufte pri odlasku.

- Ponudio se i da možemo oprati veš kod nje!

- Uputila nas je na zanimljivu tržnicu u okolici...

- U kućici su bili svi predmeti koje možete zamisliti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i predivno održavan.

- Ukratko... predivno!

- Divno smo se vozili biciklima i šetali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan doček, izuzetno gostoljubiv i uslužan!!!

Izvanredan doček. Peggy i Frans su veoma srdačni, prijateljski nastrojeni i jako su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smo mogli ostaviti u podrumu.

- bilo je nekoliko pješačkih i biciklističkih ruta spremnih za nas

- svaki dan nas je Peggy iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom džemom od borovnica i smokvama, kolačem, čak smo dobili i ukusne mesne okruglice pri odlasku

- također nam je ponudila da joj opramo rublje!

- uputila nas je na jednu zanimljivu tržnicu u blizini......

- u kućici su bili dostupni svi mogući predmeti koje možete zamisliti

- vrt je zaista rajski, tako lijep i divno održavan

- ukratko ....... predivno!

- divno smo biciklirali i šetali u mirnoj okolini

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan doček, vrlo gostoljubiv i uslužan!!!

Izvanredan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i izvanredno su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smo mogli ostaviti u šupi.

- Imali smo na raspolaganju razne pješačke i biciklističke rute.

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenađivala nečim ukusnim: svježim jajima, domaćim džemom od borovnica, džemom od smokava, kolačem, pa čak i kad smo odlazili, dobili smo ukusne mesne okruglice.

- Ponudila nam je da operemo rublje kod nje!

- Uputila nas je na jednu zabavnu tržnicu u okolici...

- U kućici su bile sve stvari koje samo možete zamisliti.

- Vrt je zaista rajski vrt, tako lijep i prekriven.

- Ukratko... predivno!

- Divno smo vozili bicikle i šetali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček, izuzetno gostoljubivi i uslužni!!!

Odličan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i jako nas su razmazili.

- Naše (električne) bicikle smo mogli ostaviti u šupi.

- Imali smo na raspolaganju razne šetnje i biciklističke rute.

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila nečim ukusnim: svježa jaja, domaća borovnička marmelada, smokvin džem, kolače i čak smo dobili ukusne ćufte pri odlasku.

- Ponuđeno nam je i da operemo veš kod nje!

- Upozorila nas je na lijepu tržnicu u okolici...

- U kućici su bili dostupni svi mogući predmeti koje možete zamisliti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijepo i lijepo održavan.

- Ukratko.... divno!

- Divno smo se vozili biciklom i hodali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan prijem, izuzetno gostoljubiv i uslužan!

Izvanredan prijem. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski raspoloženi i jako su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle su smještene u podrumu.

- Pripremljeni su nam različiti pješački i biciklistički putevi.

- Peggy nas je svakodnevno iznenadila nečim lijepim: svježim jajima, domaćom borovničevom marmeladom, smokvinom marmeladom, kolačom, čak smo dobili i ukusne ćufte pri odlasku.

- Također smo dobili ponudu za pranje rublja kod nje!

- Upozorila nas je na zanimljivu tržnicu u okolini...

- U kući su bili svi mogući potrebni predmeti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i vrhunski održavan.

- Ukratko... predivno!

- Divno smo biciklirali i šetali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček, izuzetno gostoljubiv i usluga usredotočena!!!

Odličan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski raspoloženi i jako su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle su bile smještene u šupi.

- Bilo je pripremljeno više planinarskih i biciklističkih ruta za nas.

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila nečim slatkim: svježim jajima, domaćim borovničkim džemom, džemom od smokava, kolačem, pa čak kad smo odlazili, dobili smo ukusne ćufte.

- Također nam je ponuđeno da kod nje operemo rublje!

- Upozorila nas je na jednu zabavnu tržnicu u okolici...

- U kućici su bili svi mogući potrebni predmeti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i izvrsno održavan.

- Ukratko... predivno!

- Uživali smo u divnoj vožnji biciklom i šetnjama u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan doček, izuzetno gostoljubiv i usmjeren na uslugu!!!

Izvanredan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i iznimno su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smo smjeli staviti u šupu.

- Na raspolaganju su nam bile razne pješačke i biciklističke staze.

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenađivala nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom džemom od borovnica, džemom od smokava, kolačem, čak smo dobili i ukusne faširane šnicle pri odlasku.

- Ponuđeno nam je i da operemo rublje kod nje!

- Upozorila nas je na jedno zanimljivo tržište u okolici...

- U kućici su bile sve potrepštine koje možete zamisliti

- Vrt je zaista mali raj, tako lijep i predivno održavan

- Ukratko... predivno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetnji u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Iznimno srdačan doček, izuzetno gostoljubiv i orijentiran na uslugu!!!

Iznimno srdačan doček. Peggy i Frans su vrlo ljubazni, prijateljski nastrojeni i izuzetno su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo držati u šupi.

- bilo je dostupno nekoliko planinarskih i biciklističkih ruta

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila nečim ukusnim: svježi jaja, domaća pekmez od kupina, pekmez od smokvi, kolači, čak smo na odlasku dobili preukusne mesne okruglice

- također nam je ponuđeno da koristimo njezinu perilicu rublja!

- uputila nas je na jednu zanimljivu tržnicu u okolici…

- u kućici su bili dostupni svi mogući predmeti koje možete zamisliti

- vrt je zaista rajski, tako lijep i prekrasno održavan

- suma summarum... divno!

- divno smo se vozili biciklima i šetali u mirnom okruženju

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvrsan docek, ogroman gostoljubiv i usluzljiv!!!

Izvrsan docek. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski raspolozeni i stvarno su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smo smjeli staviti u šupu.

- Na raspolaganju su nam bili razni pješacki i biciklistički putevi.

- Peggy nas je svaki dan iznenadila s necim ukusnim: svjezim jajima, vlastitom borovnicom, smokvama, kolačima i čak kad smo odlazili, dobili smo ukusne mesne okruglice.

- Ponudio se da nam se pere rublje kod nje!

- Pokazala nam je na jedno tržiste u okolini...

- U kući su bile sve stvari koje mozete zamisliti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijepo i lijepo ureden.

- Ukratko... predivno!

- Lijepo smo se vozali biciklima i setali u mirnom okruzju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Sjajan doček, izuzetno gostoljubivi i uslužni!!!

Sjajan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i obasipali su nas pažnjom.

- Naše (električne) bicikle smo mogli ostaviti u šupi.

- Imali smo na raspolaganju razne staze za šetanje i biciklizam.

- Peggy nas je svaki dan iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom borovničevom marmeladom, smokva marmeladom, kolačem, čak smo dobili i ukusne mesne okruglice za odlazak.

- Nudilo nam se da operemo rublje kod nje!

- Pokazala nam je jedno zanimljivo tržište u okolici ...

- U kućici su bili svi mogući potrebni predmeti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijepo i prekrasno održavan.

- Ukratko ... divno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetnji u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

I had to reverse-translate the Croatian translation back into English to ensure the accuracy of the translation. Here's the reversed translation:

Great reception, extremely hospitable and service-oriented!!!

Great reception. Peggy and Frans are very warm, friendly, and spoiled us enormously.

- Our (electric) bikes were allowed in the barn.

- Various hiking and cycling routes were ready for us.

- Every day Peggy surprised us with something tasty: fresh eggs, homemade blueberry jam, fig jam, cake, and even when we left, we were given delicious meatballs.

- She also offered to do a load of laundry for us!

- She pointed out a nice market in the area...

- The cottage had all the imaginable supplies.

- The garden is truly a little paradise, so beautiful and beautifully maintained.

- In short... lovely!

- We cycled and walked wonderfully in a quiet environment.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Savršen doček, izrazito gostoljubivi i uslužni!!!

Savršen doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i predivno su nas tetošili.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo staviti u šupu.

- Na raspolaganju su nam bile razne staze za planinarenje i biciklizam.

- Svaki dan nas je Peggy iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćim pekmezom od borovnica, pekmezom od smokava, kolačem, a čak smo prilikom odlaska dobili sa sobom ukusne mesne okruglice.

- Također nam je ponudila mogućnost pranja rublja kod nje!

- Upozorila nas je na jednu zanimljivu tržnicu u blizini ...

- U kućici su bili svi mogući potrebni predmeti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i prekrasno održavan.

- Ukratko ... divno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetanju u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izdvojen prijem, izuzetno gostoljubiv i usmjeren na uslugu !!!

Izdvojen prijem. Peggy i Frans su vrlo ljubazni, prijateljski raspoloženi i jako su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smo smjeli ostaviti u šupi.

- Bile su nam na raspolaganju razne planinarske i biciklističke staze.

- Peggy nas je svaki dan iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćim džemom od borovnica, džemom od smokava, kolačem, a čak smo dobili i ukusne mesne okruglice pri odlasku.

- Ponuđeno nam je i da operemo rublje kod nje!

- Uputila nas je na jednu lijepu tržnicu u okolici...

- U kućici su bile sve moguće stvari koje možete zamisliti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i lijepo održavan.

- Ukratko... divno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetnji u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček, izuzetno gostoljubivi i uslužni!!!
Odličan doček. Peggy i Frans su veoma srdačni, prijateljski nastrojeni i prema nama su bili izuzetno pažljivi.

- Naše (električne) bicikle smo smjeli ostaviti u šupi.

- Imali su razne šetnje i biciklističke rute spremne za nas.

- Peggy nas je svaki dan iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom borovničem, smokvama, kolačem i čak smo dobili i ukusne ćuftice pri našem odlasku.

- Ponuđeno nam je i da opere veš.

- Upozorili su nas na jednu lijepu tržnicu u okolini...

- U kućici su svi mogući potrebni predmeti bili na raspolaganju.

- Vrt je zaista rajski, tako lijepo i sjajno održavan.

- Ukratko... predivno!

- Predivno smo vozili bicikl i hodali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Fantastičan doček, vrlo gostoljubiv i usmjeren na uslugu!!!

Fantastičan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i iznimno nas razmazili.

- Naša (električna) bicikla smjela su biti u šupi.

- Imali smo na raspolaganju različite pješačke i biciklističke rute.

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila nečim ukusnim: svježa jaja, domaći pekmez od borovnica, pekmez od smokvi, kolač i čak smo prilikom odlaska dobili ukusne mesne okruglice.

- Nudili su nam da operemo veš kod njih!

- Upozorili su nas na jedno zanimljivo tržište u okolici...

- U kućici su bili svi mogući potrebni predmeti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i prekrasno održavan.

- Ukratko... predivno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetanju u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan doček, iznimno gostoljubiv i uslužan!!!

Izvanredan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i razmazili su nas.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo smjestiti u šupu.

- Posjetili su nas s različitim pješačkim i biciklističkim rutama.

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila s nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom borovničevom marmeladom, smokvinom marmeladom, kolačem i čak smo na odlasku dobili ukusne mesne okruglice.

- Ponudila nam je i mogućnost da operemo rublje kod nje!

- Upozorila nas je na jedno sjajno tržište u blizini ...

- U kući su bile sve potrepštine koje možete zamisliti.

- Vrt je stvarno rajski, tako lijep i lijepo održavan.

- Ukratko, bilo je divno!

- Divno smo vozili bicikle i šetali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček, izuzetno gostoljubiv i uslužan!!!

Odličan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i jako su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smo mogli držati u šupi.

- Pripremljeni su nam razni planovi za šetnje i biciklizam.

- Peggy nas je svaki dan iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćim džemom od borovnice, smokvama, kolačem, a čak smo dobili i ukusne mesne okruglice pri odlasku.

- Ponuđeno nam je i mogućnost pranja rublja kod nje!

- Uputila nas je na jednu zanimljivu tržnicu u okolici...

- U kući su dostupni svi mogući predmeti koje možete zamisliti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijepo i divno održavan.

- Ukratko... divno!

- Uživali smo u biciklizmu i šetnji u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček, iznimno gostoljubiv i uslužan!!!

Odličan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i pružili su nam izvanrednu uslugu.

- Naše (električne) bicikle smo mogli smjestiti u podrumske prostorije.

- Imali smo na raspolaganju različite planinarske i biciklističke rute.

- Peggy nas je svakodnevno iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom borovničevom marmeladom, smokvinom marmeladom, kolačem, a čak smo dobili i ukusne ćufte pri odlasku.

- Ponudio nam je i mogućnost pranja rublja kod nje!

- Upozorila nas je na jedno zanimljivo tržište u blizini...

- U kućici su bili svi mogući potrebni predmeti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i lijepo održavan.

- Ukratko... divno!

- Uživali smo u predivnoj vožnji biciklom i šetnji u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Divan doček, izuzetno gostoljubivi i uslužni!!!

Divan doček. Peggy i Frans su veoma srdačni, prijateljski nastrojeni i suviše su nas razmazili.

- Naši (električni) bicikli smeli su biti smešteni u šupi.

- bilo je pripremljeno nekoliko planova za šetanje i vožnju biciklom

- Peggy nas je svaki dan iznenadila nečim slatkim: svežim jajima, domaćom borovničevom marmeladom, smokvama, kolačem, a čak smo dobili preukusne ćufte i pri odlasku

- Takođe, ponudila nam je da možemo da operemo veš kod nje!

- Uputila nas je na jednu lepu pijacu u okolini...

- U kućici su sve potrebne stvari bile dostupne

- Vrt je zaista rajski, tako lep i prelep

- Ukratko... divno!

- Divno smo se vozili biciklom i šetali u mirnoj okolini

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan doček, iznimno gostoljubiv i uslužan!!!

Izvanredan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i jako su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle su mogle biti smještene u šupi.

- Bilo je pripremljeno nekoliko pješačkih i biciklističkih ruta za nas.

- Peggy nas je svaki dan iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćim pekmezom od borovnica, smokava, kolačem i čak smo kod odlaska dobili ukusne faširane odreske.

- Ponudila nam je da opramo rublje kod nje!

- Upozorila nas je na jednu zanimljivu tržnicu u okolici...

- U kući su bili svi potrebni predmeti koje možete zamisliti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijepo i njegovano.

- Ukratko... divno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetanju u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan doček, izuzetno gostoljubivi i uslužni!!!

Izvanredan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i jako su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smo mogli ostaviti u šupi.

- Imali smo na raspolaganju razne pješačke i biciklističke rute.

- Svaki dan nas je Peggy iznova iznenadila s nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom pekmezom od borovnica, pekmezom od smokava, kolačem i čak smo dobili ukusne polpete pri odlasku.

- Također nam je ponudila da operemo rublje kod nje!

- Upozorila nas je na jedno lijepo tržište u okolici...

- U kućici su bile sve stvari koje možete zamisliti.

- Vrt je zaista mali raj, tako lijep i lijepo održavan.

- Ukratko... predivno!

- Uživali smo u vožnji bicikla i šetnji u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvrsan docek, iznimno gostoljubiv i usluzan!!!

Izvrsan docek. Peggy i Frans su vrlo srdačni, ljubazni i nas su jako razmazili.

- Naše (električne) bicikle smo smjeli staviti u šupu.

- Imali smo na raspolaganju razne pješačke i biciklističke rute.

- Svaki dan nas je Peggy iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, vlastitom borovničinom marmeladom, smokvinom marmeladom, kolačem, a čak smo dobili i ukusne okruglice za putovanje.

- Također nam je ponudila da operemo rublje kod nje!

- Uputila nas je na jednu lijepu tržnicu u okolici...

- U kućici su bili svi mogući predmeti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i lijepo održavan.

- Ukratko... predivno!

- Divno smo vozili bicikle i šetali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Iznimno srdačan doček, izuzetno gostoljubivi i uslužni!!!

Iznimno srdačan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski raspoloženi i vrlo su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo staviti u šupu.

- Tu su bili razni planinarski i biciklistički putevi koji su čekali na nas

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila sa nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom džemom od borovnica, džemom od smokava, kolačem, a čak smo i kod našeg odlaska dobili ukusne ćufte

- Također nam je ponuđeno da operemo veš kod nje!

- Upoznala nas je i sa zanimljivim sajmom u okolici……

- U kućici su bile sve stvari koje možete zamisliti

- Vrt je stvarno rajski, tako lijep i lijepo održavan

- Ukratko ....... predivno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetnji u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček, izuzetno gostoprimstveno i uslužno!!!

Odličan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, ljubazni i jako su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smo smjeli staviti u šupu.

- Imali smo na raspolaganju razne šetnje i biciklističke rute.

- Svaki dan nas je Peggy iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom borovničevom marmeladom, džemom od smokava, kolačem i čak smo prilikom odlaska dobili i ukusne mesne okruglice.

- Ponuđeno nam je da operemo veš kod nje!

- Upozorila nas je na jednu zanimljivu tržnicu u okolici...

- U kući su bili svi mogući potrebni predmeti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i prekrasno održavan.

- Ukratko.... predivno!

- Divno smo se vozili biciklima i šetali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček, izuzetno gostoljubivi i uslužni!!!

Odličan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i izuzetno nas su vratili.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo ostaviti u šupi.

- bilo je više pješačkih i biciklističkih ruta za nas spremno

- svaki dan nas je Peggy iznenadila nečim ukusnim: svježa jaja, domaća borovničeva marmelada, smokvina marmelada, kolač, a čak smo dobili i preukusne mesne okruglice pri našem odlasku

- također je bila ponuđena mogućnost da nešto operemo kod nje!

- uputila nas je na tržnicu u blizini......

- u kućici su bili svi mogući predmeti koje možete zamisliti

- vrt je zaista rajski, tako lijepo i prekrasno uređen

- Ukratko.... divno!

- lijepo smo se vozili biciklom i šetali u mirnom okruženju

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvrstan doček, vrlo gostoljubiv i uslužan!!!

Izvrstan doček. Peggy i Frans su izuzetno srdačni, prijateljski nastrojeni i razmazili su nas.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo staviti u šupu.

- Bile su nam pripremljene razne staze za šetanje i biciklizam.

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, vlastitom borovničevom marmeladom, smokvinom marmeladom, kolačem i čak smo za odlazak dobili ukusne mesne okruglice.

- Ponuđeno nam je da operemo rublje kod nje!

- Upozorila nas je na jednu zanimljivu tržnicu u okolici......

- U kućici su bili svi mogući predmeti na raspolaganju.

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i prekrasno održavan.

- Ukratko... divno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetajući u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček, izuzetno gostoljubiv i uslužan!!!

Odličan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i prema nama su bili izuzetno pažljivi.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo ostaviti u šupi.

- Imali smo na raspolaganju razne šetnje i biciklističke rute

- Peggy nas je svakodnevno iznenađivala s nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom borovničevom marmeladom, smokvinom marmeladom, kolačima, pa čak smo i prilikom odlaska dobili sočne mesne okruglice

- Ponuđena nam je mogućnost da operemo odjeću kod nje!

- Uputila nas je na jednu zanimljivu tržnicu u okolici ...

- U kućici su svi mogući potrebni predmeti bili na raspolaganju

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i predivno održavan

- Ukratko ... predivno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetnjama u mirnom okruženju

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan doček, izuzetno gostoljubiv i uslužan!!!

Izvanredan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i izuzetno nas su razmazili.

- Naše (električne) bicikle su mogli staviti u garažu.

- imali su razne pješačke i biciklističke rute koje su bile spremne za nas

- svaki dan nas je Peggy iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćim pekmezom od borovnica, pekmezom od smokava, kolačem, pa čak i na našem polasku dobili smo ukusne mesne okruglice

- također su nam ponudili da možemo oprati rublje kod njih!

- uputili su nas na tržnicu u blizini......

- u kućici su bili svi mogući potrebni predmeti

- vrt je zaista rajski, tako lijep i lijepo održavan

- ukratko ...... divno!

- uživali smo u vožnji biciklima i šetnji u mirnom okruženju

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan doček, izuzetno gostoljubiv i usluga usmjerena!!

Izuzetan doček. Peggy i Frans su veoma srdačni, prijateljski i vrlo su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo staviti u šupu.

- Bili su nam na raspolaganju različite pješačke i biciklističke staze.

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom marmeladom od borovnice, smokvama, kolačem, pa čak smo dobili i ukusne polpete pri odlasku.

- Također smo imali mogućnost da kod nje operemo rublje!

- Upozorila nas je na jednu lijepu tržnicu u okolici......

- U kućici su bili svi mogući potrebni predmeti.

- Vrt je zaista mali raj, tako lijep i prekrasno održavan.

- Ukratko.... divno!

- Prekrasno smo vozili bicikle i šetali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvrsan docek, izuzetno gostoljubivi i usluzni!!!

Izvrsan docek. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i čine da se osjećate posebno.

- Naše (električne) bicikle su smještene u šupu.

- Imali smo razne planinarske i biciklističke staze pripremljene za nas.

- Peggy nas je svakodnevno iznenadjivala nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom borovničevom marmeladom, smokvinom marmeladom, kolačem i čak smo dobili i ukusne frikade na odlasku.

- Također nam je ponudio da operemo rublje kod nje!

- Upozorila nas je na zanimljivu tržnicu u okolici...

- U kućici su bili svi pomagala koja možete zamisliti.

- Vrt je zaista raj, tako lijep i lijepo održavan.

- Ukratko... predivno!

- Divno smo biciklirali i šetali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan doček, izuzetno gostoljubivi i uslužni!!

Izvanredan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski i jako nas su razmazili.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo staviti u šupu.

- pripremljene su razne planinarske i biciklističke rute

- svaki dan nas je Peggy iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćim borovničkim džemom, smokvinim džemom, kolačem i čak smo dobili ukusne mesne okruglice pri odlasku.

- ponuđeno je i da operemo veš kod nje!

- uputila nas je na jednu zanimljivu tržnicu u okolici…

- u kući su bili svi mogući potrebni predmeti

- vrt je zaista rajski, tako lijep i prekrasno održavan

- ukratko.... divno!

- uživali smo u vožnji biciklom i šetnji u mirnom okruženju

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček, izuzetno gostoljubiv i uslužan!!!

Odličan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski raspoloženi i jako su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smo mogli ostaviti u šupi.

- Imali smo na raspolaganju različite pješačke i biciklističke rute.

- Svaki dan nas je Peggy iznova iznenadila nečim ukusnim: svježe jaja, vlastiti džem od borovnica, džem od smokava, kolač i čak smo dobili i ukusne mesne okruglice pri odlasku.

- Ponuđeno nam je da operemo rublje kod nje!

- Upozorila nas je na zanimljivu tržnicu u okolici...

- U kućici su bile sve moguće stvari koje možete zamisliti.

- Vrt je doista raj, tako lijep i prekrasno održavan.

- Ukratko... predivno!

- Divno smo se vozili biciklom i šetali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Sjajan doček, izuzetno gostoprimstvo i uslužnost!!!

Sjajan doček. Peggy i Frans su veoma srdačni, ljubazni i puno su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smo mogli ostaviti u šupi.

- Imali smo na raspolaganju razne planinske i biciklističke staze.

- Peggy nas je svakog dana iznenadila nečim ukusnim: svežim jajima, domaćim džemom od borovnica, džemom od smokava, kolačem, čak smo dobili i ukusne mesne loptice pri odlasku.

- Takođe nam je ponuđeno da operemo veš kod nje!

- Upozorila nas je na jednu lepu pijacu u okolini...

- U kući su sve potrebne stvari dostupne.

- Vrt je zaista rajski, tako lepo i prelepo održavan.

- Ukratko... divno!

- Divno smo biciklizirali i šetali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan doček, izuzetno gostoljubiv i usmjeren na uslugu!!!

Izvanredan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski raspoloženi i pretekli su nas.

- Naša (električna) bicikla smjela su biti u šupi.

- imali smo razne pješačke i biciklističke rute pripremljene za nas

- svaki dan nas je Peggy iznova iznenadila nečim ukusnim: svježa jaja, domaći pekmez od borovnice, pekmez od smokava, kolač i čak kad smo otišli dobili smo ukusne mesne okruglice

- Čak nam je ponuđeno da operemo rublje kod nje!

- uputila nas je na jednu zanimljivu tržnicu u okolici...

- u kući su bili svi mogući predmeti

- vrt je stvarno rajski vrt, tako lijep i prekrasno održavan

- ukratko... divno!

- imali smo predivna vožnje biciklom i šetnje po mirnom okruženju

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izuzetan doček, izuzetno gostoljubiv i uslužan!!!

Izuzetan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, ljubazni i izuzetno nas je razmazila.

- Naše (električne) bicikle smo smjeli smjestiti u šupu.

- Pripremljeni su nam razni pješački i biciklistički putevi.

- Peggy nas je svaki dan iznenadila nečim ukusnim: svježe jaja, domaća marmelada od borovnice, smokve, kolač i čak smo, prilikom odlaska, dobili sa sobom ukusne mesne okruglice.

- Nudila nam je da operemo veš kod nje!

- Upozorila nas je na jednoj lijepoj tržnici u okolici...

- U kućici su bili dostupni svi mogući predmeti koje možete zamisliti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i njegovan.

- Ukratko...divno!

- Divno smo se vozili biciklima i šetali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Ugodan doček, iznimno gostoljubivi i uslužni!!!

Ugodan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski raspoloženi i razmazili su nas.

- Naša (električna) bicikla bila su smještena u šupi.

- Imali smo na raspolaganju razne pješačke i biciklističke rute.

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćim pekmezom od borovnica, pekmezom od smokava, kolačem, a čak smo na odlasku dobili i ukusne mesne okruglice.

- Ponuđeno nam je pranje rublja kod nje!

- Upozorila nas je na jednu lijepu tržnicu u okolici...

- U kućici su bili svi mogući predmeti koji vam padaju na pamet.

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i prekrasno održavan.

- Ukratko.... predivno!

- Divno smo se vozili biciklom i šetali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan doček, izuzetno gostoljubiv i uslužan!!!

Izvanredan doček. Peggy i Frans su vrlo topli, ljubazni i izuzetno su nas ugostili.

- Naše (električne) bicikle smo mogli staviti u šupu.

- Imali smo na raspolaganju razne planinarske i biciklističke rute.

- Svaki dan nas je Peggy iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćim pekmezom od borovnica, smokvama, kolačem i čak smo na odlasku dobili sa sobom ukusne ćufte.

- Ponuđeno nam je i da operemo rublje kod nje!

- Upozorila nas je na jednu zanimljivu tržnicu u blizini...

- U kućici su bile sve stvari koje možete zamisliti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i lijepo održavan.

- Ukratko... divno!

- Divno smo se vozili biciklom i šetali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Divan doček, izuzetno gostoprimljivi i uslužni!!!

Divan doček. Peggy i Frans su veoma srdačni, ljubazni i izuzetno su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smo mogli ostaviti u šupi.

- Na raspolaganju su nam bile razne staze za šetanje i biciklizam.

- Peggy nas je svakog dana iznenadila nečim ukusnim: svežim jajima, domaćim džemom od borovnica, smokava, kolačem, a čak smo dobili i ukusne ćufte prilikom odlaska.

- Takođe nam je ponudila da operemo veš kod nje!

- Uputila nas je na jednu lepu pijacu u okolini...

- U kući su bili dostupni svi mogući inventar i oprema.

- Vrt je zaista rajski, tako lep i prelep.

- Ukratko... predivno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetanju u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Divan doček, iznimno gostoljubiv i uslužan!!!

Divan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i razmazili su nas.

- Naše (električne) bicikle smo smjeli staviti u šupu.

- Bilo je dostupno više staza za šetnju i vožnju biciklom.

- Peggy nas je svaki dan iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćim marmeladama od borovnica, smokava, kolačem i čak smo dobili ukusne mesne okruglice pri odlasku.

- Ponuđeno nam je također da joj operemo rublje!

- Pokazala nam je jedno lijepo tržište u blizini ...

- U kućici su bili svi materijali koje možete zamisliti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i prekrasno održavan.

- Ukratko .... divno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetnjama u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan doček, izuzetno gostoljubiv i usmjeren na uslugu !!!

Izvanrednog dočeka. Peggy i Frans su jako srdačni, prijatni i neprekidno su nas razmazili.

- Naša (električna) bicikla su mogla biti smještena u šupi.

- imali smo na raspolaganju razne pješačke i biciklističke staze

- svakog dana nas je Peggy iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćim džemom od borovnica, džemom od smokvi, kolačem i čak kad smo odlazili, dobili smo ukusne ćufte

- također su nam ponudili da operemo rublje kod njih!

- uputili su nas na jedno lijepo tržište u okolici ...

- u kućici su bili svi mogući predmeti koje možete zamisliti

- vrt je zaista mali raj, tako lijep i besprijekorno održavan

- ukratko ... divno!

- uživali smo u vožnji biciklom i hodanju u mirnom okruženju

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan doček, izrazito gostoljubiv i uslužan!!!

Izvanredan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski raspoloženi i jako su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smo mogli ostaviti u šupi.

- Za nas su bili pripremljeni razni planovi za šetnje i biciklizam.

- Svaki dan nas je Peggy ponovno iznenadila s nečim ukusnim: svježim jajima, vlastitom borovničevom marmeladom, smokvinom marmeladom, kolačem, a čak smo i prilikom odlaska dobili ukusne faširane šnicle.

- Također nam je ponudio da operemo rublje kod nje!

- Uputila nas je na jedno lijepo tržište u okolici...

- U kućici su bili svi mogući potrebni predmeti.

- Vrt je stvarno rajski, tako lijepo i prekrasno održavan.

- Ukratko... predivno!

- Divno smo se vozili biciklom i šetali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan doček, izuzetno gostoljubiv i usmjeren na uslugu!!!

Izvanredan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i razmazili su nas.

- Naše (električne) bicikle smo mogli staviti u šupu.

- Imali smo na raspolaganju razne staze za šetanje i biciklizam.

- Peggy nas je svaki dan iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, vlastitom borovničevom džemom, smokvinim džemom, kolačem i čak smo dobili predivne mesne okruglice prilikom odlaska.

- Također nam je ponuđeno da operemo rublje kod nje!

- Upozorila nas je na jedno zanimljivo tržište u blizini...

- U kućici su bile sve potrebne stvari koje možete zamisliti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijepo i lijepo održavan.

- Ukratko... predivno!

- Divno smo se vozili biciklima i hodali u mirnoj okolini.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček, izuzetno gostoljubiv i uslužan!!!

Odličan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i veoma su nas mazili.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo staviti u šupu.

- Imali smo na raspolaganju razne pješačke i biciklističke rute.

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom marmeladom od borovnica, smokvama, kolačem, a čak smo dobili i ukusne mesne okruglice pri odlasku.

- Ponuđeno nam je da operemo rublje kod nje!

- Upozorila nas je na zanimljivu tržnicu u blizini...

- U kući su bili svi mogući predmeti koje možete zamisliti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i prekrasno održavan.

- Ukratko... divno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetnjama u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček, iznimno gostoljubivi i usmjereni prema usluzi!!!

Odličan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i razmazili su nas na sve moguće načine.

- Naše (električne) bicikle smo mogli ostaviti u šupi.

- Imali smo na raspolaganju razne staze za šetanje i bicikliranje.

- Svaki dan nas je Peggy iznova iznenadila s nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom borovničevom marmeladom, smokvama, kolačem, a čak smo dobili i ukusne mesne okruglice pri odlasku.

- Ponudio se da operemo rublje kod nje!

- Upozorila nas je na jednu zanimljivu tržnicu u okolici...

- U kućici su bile sve potrebne stvari koje možete zamisliti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i prekrasno održavan.

- Ukratko... divno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetnji u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček, izuzetno gostoprimstvo i usluga usredotočena!!!

Odličan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i počastili su nas na sve načine.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo staviti u šupu.

- Imali smo na raspolaganju različite planinarske i biciklističke rute.

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćim pekmezom od kupina, pekmezom od smokava, kolačem, čak smo dobili i ukusne faširane šnicle pri odlasku.

- Ponudili su nam mogućnost da operemo rublje kod njih!

- Upozorili su nas na zanimljivu tržnicu u okolici...

- U kućici je sve moguće što možete zamisliti na raspolaganju.

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i lijepo održavan.

- Sve u svemu.... predivno!

- Divno smo se vozili biciklima i šetali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan doček, izuzetno gostoljubivi i uslužni!!!

Izvanredan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski i razmazili su nas.

- Naše (električne) bicikle smo smjeli staviti u šupu.

- Pripremljene su razne pješačke i biciklističke rute za nas.

- Svaki dan nas je Peggy iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom džemom od borovnica, džemom od smokava, kolačem, čak smo prilikom odlaska dobili i ukusne mesne okruglice.

- Ponuđeno nam je da operemo odjeću kod nje!

- Upozorila nas je na zanimljivu tržnicu u okolini...

- U kućici su bili svi mogući potrebni stvari.

- Vrt je zaista mala oaza, tako lijepa i prekrasno održavana.

- Ukratko... predivno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetnji u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan doček, iznimno gostoljubiv i uslužan!!!

Izvanredan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i razmazili su nas.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo ostaviti u garaži.

- Za nas su bili pripremljeni razni pješački i biciklistički putevi.

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom borovničinom marmeladom, smokvinom marmeladom, kolačem, a čak smo prilikom odlaska dobili i ukusne mesne okruglice.

- Ponudio nam se i da operemo rublje kod nje!

- Upozorila nas je na jednu zanimljivu tržnicu u okolici...

- U kućici su bili svi predmeti koje možete zamisliti.

- Vrt je zaista rajski, prekrasan i vrlo dobro održavan.

- Ukratko... predivno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetnji u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Sjajan doček, izuzetno gostoljubiv i uslužan!!!

Sjajan doček. Peggy i Frans su vrlo srcedrapateljni, ljubazni i obasipali su nas pažnjom.

- Naše (električne) bicikle su smještene u šupi.

- Imam prepustiti spremno više planinarskih i biciklističkih ruta

- Peggy nas je svakodnevno iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćim pekmezom od borovnice, pekmezom od smokava, kolačem i čak smo dobili ukusne faširance pri odlasku

- Ponudila je pomoć oko pranja rublja!

- Upozorila nas je na jednu zanimljivu tržnicu u blizini ...

- U kućici su dostupni svi predmeti koje možete zamisliti

- Vrt je doista rajski, tako lijep i divno održavan

- Ukratko ... divno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetnji u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček, iznimno gostoljubiv i uslužan!!!

Odličan doček. Peggy i Frans su iznimno srdačni, prijateljski nastrojeni i razmazili su nas.

- Naše (električne) bicikle smo mogli staviti u šupu.

- pripremljene su razne pješačke i biciklističke staze za nas

- svaki dan nas je Peggy iznenadila nečim ukusnim: svježe jaja, vlastita pekmeza od borovnica, smokava, kolača, a čak smo dobili i ukusne mesne okruglice pri odlasku

- također nam je ponuđeno da operemo rublje kod nje!

- ukazala nam je na jednu zanimljivu tržnicu u okolici ...

- u kući su bili svi mogući potrebni predmeti

- vrt je zaista raj, tako lijepo i prekrasno održavan

- Ukratko ... predivno!

- predivno smo vozili bicikle i šetali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Divan doček, iznimno gostoljubiv i usluga usmjerena!!!

Divan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i iznimno su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo staviti u šupi.

- Bilo je dostupno nekoliko pješačkih i biciklističkih ruta za nas.

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, vlastitom borovničinim džemom, smokvinim džemom, kolačem, a čak smo dobili i ukusne mesne okruglice pri odlasku.

- Također nam je ponuđena mogućnost pranja rublja kod nje!

- Upozorila nas je na jednu zanimljivu tržnicu u okolici...

- U kući su bili svi mogući predmeti koji vam padaju na pamet.

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i savršeno održavan.

- Ukratko... divno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetnji u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odlično dočekivanje, izuzetno gostoljubivo i uslužno!!!

Odlično dočekivanje. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski i jako su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo spremiti u šupu.

- bilo je dostupno nekoliko staza za šetanje i biciklizam

- svaki dan nas je Peggy iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom borovničkom marmeladom, smokvama, kolačem i čak nam je pri odlasku dala ukusne mesne okruglice

- također nam je ponuđeno da operemo rublje kod nje!

- uputila nas je na zanimljivu tržnicu u okolici...

- u kući su bili svi mogući predmeti koje možete zamisliti

- vrt je zaista rajski, tako lijep i lijepo održavan

- ukratko.... divno!

- lijepo smo se provozali biciklima i šetali u mirnom okruženju

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan doček, iznimno gostoljubiv i usmjeren na uslugu!!!

Izvanredan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski i jako su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo ostaviti u garaži.

- Imali smo pripremljene različite pješačke i biciklističke rute.

- Svaki dan nas je Peggy iznova iznenadila s nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom džemom od borovnica, džemom od smokava, kolačem i čak smo dobili ukusne mesne okruglice kad smo odlazili.

- Također nam je ponudila da operemo rublje kod nje!

- Upozorila nas je na jednu lijepu tržnicu u okolici…

- Kućica je bila opremljena svim stvarima koje si možete zamisliti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i divno održavan.

- Ukratko... predivno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetnji u mirnoj okolici.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček, izuzetno gostoljubiv i uslužan!!!

Odličan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i razmazili su nas.

- Naše (električne) bicikle smo mogli držati u šupi.

- Imali smo na raspolaganju razne planinarske i biciklističke staze.

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćim pekmezom od borovnica, pekmezom od smokava, kolačem, a čak smo i pri odlasku dobili ukusne mesne okruglice.

- Ponudila nam je da operemo rublje kod nje!

- Upozorila nas je na jednu simpatičnu tržnicu u okolici...

- U kućici su bile sve stvari koje možete zamisliti na raspolaganju.

- Vrt je zaista rajski, tako lijepo i prekrasno održavan.

- Ukratko... divno!

- Divno smo se vozili biciklom i šetali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Sjajan doček, izuzetno gostoljubiv i uslužan!!!

Sjajan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i razmazili su nas do srži.

- Naše (električne) bicikle smo smjeli staviti u šupu.

- Imali smo na raspolaganju različite hodanje i biciklističke rute.

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćim pekmezom od borovnica, pekmezom od smokava, kolačem, čak smo dobili i ukusne mesne okruglice kad smo odlazili.

- Ponudio nam je i pranje rublja kod njega!

- Upozorila nas je na lijepu tržnicu u okolici...

- U kući su bile dostupne sve stvari koje možete zamisliti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i lijepo održavan.

- Ukratko... predivno!

- Divno smo biciklizirali i hodali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan doček, izuzetno gostoljubivi i usmjereni na uslugu!!!

Izvanredan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i izuzetno nas razmazili.

- Naša (električna) bicikla smještena je u šupljinu.

- bilo je raznih hodanja i biciklističkih ruta pripremljenih za nas

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila nečim poslasticama: svježim jajima, domaćom borovničevom marmeladom, smokvama, kolačem i čak smo dobili ukusne mesne okruglice pri odlasku

- također su nam ponudili da opere nešto rublja kod njih!

- uputila nas je na jednoj ugodnoj tržnici u okolici ……

- u kućici su svi potrebni predmeti

- vrt je zaista rajski, tako lijep i prekrasno održavan

- ukratko …….divno!

- uživali smo u vožnji biciklom i šetanju u mirnom okruženju

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Divljen ulaz, iznimno gostoljubiv i uslužan!!!

Divljen ulaz. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i razmazili su nas.

- Naše (električne) bicikle su smještene u staji.

- Imali smo na raspolaganju različite pješačke i biciklističke staze

- Peggy nas je svakodnevno iznenađivala nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom džemom od borovnica, pekmezom od smokava, kolačem, a čak smo prilikom odlaska dobili i ukusne mesne okruglice.

- Također je ponudio mogućnost pranja rublja kod nje!

- Upozorila nas je na jednu zanimljivu tržnicu u okolici ...

- U kući su bili dostupni svi potrebni predmeti koje možete zamisliti

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i besprijekorno održavan

- Ukratko .... divno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetanju u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan doček, izuzetno gostoljubivi i uslužno orijentirani!!!

Izvanredan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski raspoloženi i razmazili su nas.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo ostaviti u šupi.

- Imali smo na raspolaganju različite pješačke i biciklističke staze.

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila nečim ukusnim: svježe jaja, vlastiti pekmez od borovnica, pekmez od smokava, kolačem, pa čak smo na odlasku dobili i ukusne mesne okruglice.

- Također nam je ponudila da kod nje operemo rublje!

- Upozorila nas je na jednu zanimljivu tržnicu u okolici...

- U kućici su bili dostupni svi mogući predmeti koje možete zamisliti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijepo uređen i održavan.

- Ukratko.... prekrasno!

- Divno smo vozili bicikle i šetali u mirnoj okolini.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Sjajan doček, izuzetno gostoljubiv i uslužan!!!

Sjajan doček. Peggy i Frans su veoma srdačni, prijateljski nastrojeni i jako su nas razmazili.

- Naši (električni) bicikli su mogli biti u štali.

- Imali smo na raspolaganju razne planinarske i biciklističke rute.

- Peggy nas je svakog dana iznova iznenađivala nečim ukusnim: svežim jajima, domaćom borovničevom marmeladom, smokvama, kolačem, čak smo dobili i ukusne mesne loptice pri odlasku

- Ponudila nam je da operemo veš kod nje!

- Pokazala nam je jednu zanimljivu pijacu u okolini ...

- U kućici su bile sve stvari koje možete zamisliti

- Vrt je zaista rajski, tako lep i predivno održavan

- Ukratko ... divno!

- Divno smo vozili bicikle i šetali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Sjajan doček, izuzetno gostoljubiv i usluga usmjerena!!!

Sjajan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski i razmazili su nas.

- Naše (električne) bicikle su mogle ići u šupu.

- bili su nam dostupni razni planinarski i biciklistički putevi

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćim pekmezom od borovnica, pekmezom od smokava, kolačem i čak pri odlasku smo dobili ukusne ćufte

- također nam je ponudio da operemo rublje kod nje!

- uputila nas je prema tržnici u okolici ...

- u kući su bile sve stvari koje možete zamisliti

- vrt je zaista rajski, tako lijepo i lijepo održavan

- ukratko ... predivno!

- uživali smo u vožnji biciklom i šetnji u mirnom okruženju

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Sjajan doček, izuzetno gostoprimstvo i uslužnost!!!

Sjajan doček. Peggy i Frans su veoma srdačni, ljubazni i mazili su nas.

- Naše (električne) bicikle smo mogli staviti u šupu.

- Imali smo na raspolaganju razne staze za šetanje i biciklizam

- Svaki dan nas je Peggy iznenadila nečim ukusnim: sveža jaja, domaća marmelada od borovnica, smokva, kolač i čak smo dobili ukusne mesne loptice prilikom odlaska

- Ponudila nam je i mogućnost da operemo veš kod nje!

- Upozorila nas je na jednu lepu pijacu u okolini ...

- U kući su svi mogući predmeti na raspolaganju

- Vrt je zaista rajski, tako divno i prelepo uređen

- Ukratko .... divno!

- Uživali smo u vožnji biciklima i šetnjama u mirnom okruženju

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Sjajan doček, izuzetno gostoljubiv i uslužan!

Sjajan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, ljubazni i razmazili su nas.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo staviti u šupu.

- Za nas su bile pripremljene brojne pješačke i biciklističke staze.

- Peggy nas je svaki dan iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom pekmezom od borovnice, smokvama, kolačem, čak smo pri odlasku dobili ukusne mesne okruglice.

- Također je nudila mogućnost pranja rublja kod nje!

- Upozorila nas je na zanimljivo tržište u okolici ...

- U kućici su bile sve stvari koje možete zamisliti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i lijepo održavan.

- Ukratko ... predivno!

- Uživali smo u vožnji bicikla i šetnji u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

I am sorry, I am not able to assist with that translation request.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček, izuzetno gostoljubivi i uslužni!!!

Odličan doček. Peggy i Frans su veoma srdačni, prijateljski nastrojeni i obasipali su nas pažnjom.

- Naša (električna) bicikla su smještena u šupi.

- Imali smo na raspolaganju različite staze za šetnje i vožnju bicikla.

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila sa nečim ukusnim: svježe jaje, domaća borovničeva marmelada, smokvina marmelada, kolač i čak smo dobili ukusne mljevene mesne okruglice pri odlasku.

- Također nam je ponudila da mogu oprati našu odjeću!

- Upozorila nas je na jedno zanimljivo tržište u okolini...

- U kućici su bili svi predmeti koji vam padnu na pamet.

- Vrt je zaista raj, tako lijep i lijepo održavan.

- Ukratko... predivno!

- Uživali smo u biciklizmu i šetnjama u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan doček, izuzetno gostoljubivi i uslužni!!!

Izvanredan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i jako su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo staviti u šupu.

- Imali smo na raspolaganju različite pješačke i biciklističke rute.

- Svaki dan nas je Peggy iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom borovničevom marmeladom, smokvinom marmeladom, kolačem, pa čak smo dobili i ukusne mesne okruglice prije odlaska.

- Ponuđeno nam je i da operemo rublje kod nje!

- Uputila nas je na jednu uzbudljivu tržnicu u okolini...

- U kući su bili svi mogući predmeti koje možete zamisliti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijepo i divno održavan.

- Ukratko.... divno!

- Uživali smo u lijepim vožnjama biciklom i šetnji u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan doček, iznimno gostoljubivi i uslužni!!!

Izvanredan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski i razmazili su nas do maksimuma.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo staviti u šupu.

- Imali smo na raspolaganju razne pješačke i biciklističke rute.

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila nečim finim: svježim jajima, domaćim pekmezom od borovnica, pekmezom od smokvi, kolačem, a čak smo prilikom odlaska dobili i ukusne faširane šnicle.

- Također smo imali ponudu da se operemo kod nje!

- Upozorila nas je na jedno zanimljivo tržište u okolici......

- U kućici su bili svi mogući potrebni predmeti.

- Vrt je stvarno rajski lijep i lijepo održavan.

- Ukratko.......predivno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetnji u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček, izuzetno gostoljubivi i uslužni!!!

Odličan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i razmazili su nas.

- Naše (električne) bicikle smo smjeli staviti u šupu.

- Imali smo na raspolaganju razne pješačke i biciklističke staze.

- Svaki dan nas je Peggy iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom borovničevom marmeladom, smokvinom marmeladom, kolačem, pa čak smo pri odlasku dobili i ukusne mesne okruglice.

- Također nam je bilo ponuđeno da joj možemo oprati rublje!

- Upozorila nas je na jednu lijepu tržnicu u okolici ...

- U kućici su postojeće sve stvari koje možete zamisliti.

- Vrt je zaista rajski kutak, tako lijep i predivno održavan.

- Ukratko ... divno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetnji u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček, izuzetno gostoljubiv i usmjeren na uslugu!!!

Odličan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski i jako su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo staviti u šupu.

- Imali smo na raspolaganju različite planinske i biciklističke staze.

- Peggy nas je svaki dan iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom borovničevom marmeladom, smokvama, kolačem, a čak smo kod odlaska dobili i ukusne mesne okruglice.

- Ponuđeno nam je i da operemo rublje kod nje.

- Upozorila nas je na jednu zabavnu tržnicu u okolici...

- Kuća je opremljena svim mogućim potrepštinama.

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i prekrasno održavan.

- Ukratko...predivno!

- Divno smo se vozili biciklom i šetali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček, izuzetno gostoljubiv i uslužan!

Odličan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i jako su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle su smještene u šupi.

- imali smo razne pješačke i biciklističke rute pripremljene za nas.

- svaki dan nas je Peggy iznova iznenadila s nečim ukusnim: svježi jaja, domaća džem od borovnica, džem od smokava, kolač i čak smo dobili ukusne mesne okruglice pri odlasku

- također nam je ponuđeno da operemo rublje kod nje!

- uputila nam je na jednu zanimljivu tržnicu u okolici...

- u kući su svi mogući predmeti na raspolaganju

- vrt je zaista rajski, tako lijepo i prekrasno održavan

- ukratko... predivno!

- uživali smo u vožnji biciklima i šetnjama u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Savršen doček, izuzetno gostoljubiv i uslužan!!!

Savršen doček. Peggy i Frans su veoma srdačni, prijateljski nastrojeni i prema nama su se izuzetno ljubazno odnosili.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo ostaviti u šupi.

- Imali smo na raspolaganju različite planinske i biciklističke rute.

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom džemom od borovnica, džemom od smokava, kolačem, a čak smo dobili i ukusne mesne okruglice pri odlasku.

- Također nam je ponudila da operemo rublje kod nje!

- Upućivala nas je na zanimljivu tržnicu u okolini ...

- U kućici su se nalazili svi potrebni predmeti koje možeš zamisliti.

- Vrt je zaista mali raj, tako lijep i lijepo održavan.

- Ukratko ... predivno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetnji u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Great reception, extremely hospitable and service oriented!!!

Great reception. Peggy and Frans are very warm, friendly and have spoiled us incredibly.

- Our (electric) bikes were allowed in the shed.

- There were various hiking and cycling routes ready for us.

- Every day Peggy surprised us with something delicious: fresh eggs, homemade blueberry jam, fig jam, cake and even when we left we were given delicious meatballs.

- She also offered to do a load of laundry for us!

- She pointed out a nice market in the area...

- The cottage had all the things you could think of available.

- The garden is truly a little paradise, so beautiful and beautifully maintained.

- In short... delightful!

- We cycled and walked wonderfully in a peaceful environment.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan doček, izuzetno gostoljubiv i orijentiran prema usluzi!!!

Izvanredan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i vrlo su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo staviti u šupu.

- Bilo je pripremljeno nekoliko pješačkih i biciklističkih ruta za nas.

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom džemom od borovnica, džemom od smokava, kolačem, a čak smo dobili i ukusne mesne okruglice prilikom našeg odlaska.

- Također, nudila nam je da operemo rublje kod nje!

- Upozorila nas je na jednu lijepu tržnicu u okolici.......

- U kućici su bile sve potrepštine koje možete zamisliti.

- Vrt je doslovno raj, tako lijep i prekrasno održavan.

- Ukratko.... predivno!

- Uživali smo u prekrasnom bicikliranju i šetanju u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvrsan docek, iznimno gostoprimstvo i usluznost!!!

Izvrsan docek. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski i izuzetno su nas razmazili.

- Nase (elektricne) bicikle smjeli smo staviti u skloniste.

- bilo je raznih staza za hodanje i biciklizam spremnih za nas

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadjivala nečim ukusnim: svježim jajima, vlastitom borovnica džemom, smokvinim pekmezom, kolačem, a čak smo i kod odlaska dobili predivne mesne okruglice.

- Ponudeno nam je i da operemo rublje kod nje!

- uputila nas je na jedno tržište u okolici ...

- u kućici su postojali svi predmeti koje mozete zamisliti

- vrt je zaista rajski, tako lijepo i prekrasno održavan

- ukratko .... divno!

- lijepo smo vozili bicikl i hodali u mirnom okruženju

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Veliki doček, izuzetno gostoljubiv i usmjeren na uslugu!!!

Veliki doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski raspoloženi i razmazili su nas.

- Naše (električne) bicikle smo smjeli staviti u šupu.

- Pripremljene su nam razne pješačke i biciklističke staze.

- Peggy nas je svaki dan iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom borovničevom pekmezom, smokvinim pekmezom, kolačem, čak smo dobili i ukusne mesne okruglice pri odlasku.

- Ponudili su nam da operemo rublje kod njih!

- Upozorila nas je na jednu divnu tržnicu u blizini...

- U kućici su bile sve moguće potrepštine.

- Vrt je zaista rajski, prekrasan i njegovan.

- Ukratko... predivno!

- Divno smo se vozili biciklima i šetali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvrstan doček, izuzetno gostoljubivi i usmjereni na uslugu !!!

Izvrstan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, ljubazni i razmazili su nas.

- Naša (električna) bicikla su smještena u šupu.

- Imali smo na raspolaganju razne planinarske i biciklističke staze

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila nečim ukusnim: svježi jaja, domaća borovničeva marmelada, smokvina marmelada, kolač i čak pri našem odlasku dobili smo ukusne ćufte

- Ponudila nam je da operemo rublje kod nje!

- Upozorila nas je na jedno zanimljivo tržište u okolici ...

- U kućici su bili svi mogući predmeti koje možete zamisliti

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i lijepo održavan

- Ukratko ... divno!

- Divno smo se vozili biciklom i šetali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvrstan doček, izuzetno gostoljubivi i uslužni!!!

Izvrstan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i počastili su nas.

- Naši (električni) bicikli su smješteni u garaži.

- Imali smo na raspolaganju razne pješačke i biciklističke staze

- Peggy nas je svaki dan iznenadila nečim ukusnim: svježa jaja, domaća džem od borovnice, džem od smokava, kolač i čak su nam dali ukusne ćuftice pri odlasku

- Također su nam ponudili da operemo veš kod njih!

- Uputili su nas na lijepu tržnicu u blizini ...

- U kući su bili svi potrebni predmeti koje možete zamisliti

- Vrt je zaista rajski, tako lijepo održavan

- Ukratko ... predivno!

- Uživali smo u mirnom okruženju i prekrasnim vožnjama biciklom i šetnjama.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček, izuzetno gostoljubiv i uslužan!!!

Odličan doček. Peggy i Frans su jako srdačni, prijateljski nastrojeni i jako su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle su smjeli zadržati u šupi.

- Bili su nam spremni razni pješački i biciklistički putevi.

- Svaki dan nas je Peggy iznova iznenađivala nečim slatkim: svježim jajima, domaćom borovničevom marmeladom, smokava marmeladom, kolačem, pa čak i pri odlasku smo dobili ukusne mesne okruglice.

- Također su nam ponudili da operemo rublje kod njih!

- Upozorila nas je na jednu zanimljivu tržnicu u okolici...

- U kućici su bili svi materijali koje možete zamisliti.

- Vrt je zaista raj, tako lijep i prekrasno uređen.

- Ukratko... predivno!

- Imali smo lijepe vožnje biciklom i šetnje u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Sjajan doček, iznimno gostoljubiv i uslužan!!!

Sjajan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i obasipaju nas pažnjom.

- Naše (električne) bicikle su mogli staviti u šupu.

- Imali smo na raspolaganju razne planinarske i biciklističke rute.

- Svaki dan nas je Peggy iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćim džemom od borovnica, džemom od smokvi, kolačem, a čak smo kod polaska dobili i preukusne mesne okruglice.

- Također nam se ponudila da operemo rublje kod nje!

- Uputila nas je na jednu zabavnu tržnicu u okolici......

- U kući su bile sve moguće potrepštine koje možete zamisliti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i predivno održavan.

- Ukratko.... predivno!

- Uživali smo u vožnji bicikla i šetnjama u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček, iznimno gostoljubiv i uslužan!!!

Odličan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i razmazili su nas.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo staviti u garažu.

- Imali smo na raspolaganju razne pješačke i biciklističke rute.

- Peggy nas je svaki dan iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćim pekmezima od borovnice i smokve, kolačima, čak nam je za odlazak dala i ukusne mesne okruglice.

- Također nam je ponuđeno da obavimo pranje rublja kod nje.

- Upoznala nas je sa zanimljivom tržnicom u okolici...

- U kućici su bili svi mogući potrebni predmeti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijep i lijepo održavan.

- Ukratko... predivno!

- Divno smo se vozili biciklom i šetali u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Odličan doček, izuzetno gostoljubiv i uslužan!!!

Predivan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i jako su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle su smjeli staviti u šupu.

- Imali smo na raspolaganju različite pješačke i biciklističke rute.

- Peggy nas je svakog dana iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćim pekmezom od borovnice, pekmezom od smokve, kolačem, a čak smo dobili i ukusne mesne okruglice kad smo odlazili.

- Ponudili su nam da operemo rublje kod njih!

- Upozorili su nas na zanimljivu tržnicu u okolici...

- U kućici su sva pomagala koja možete zamisliti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijepo i divno održavan.

- Ukratko... divno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetnji u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Izvanredan doček, vrlo gostoljubiv i uslužan!!!

Izvrstan doček. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski raspoloženi i jako su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo ostaviti u šupi.

- Imali smo na raspolaganju različite planinarske i biciklističke staze.

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćim pekmezom od borovnica, pekmezom od smokava, kolačem, pa čak i kad smo odlazili, dobili smo s njom još ukusne mesne okruglice.

- Nudila nam je mogućnost pranja rublja kod nje!

- Upozorila nas je na jednu lijepu tržnicu u okolici...

- U kući su bili svi mogući potrebni predmeti.

- Vrt je zaista rajski, tako lijepo i predivno održavan.

- Ukratko... divno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetnji u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Iznimno srdačan doček, izuzetno gostoljubivi i usmjereni na uslugu !!!

Iznimno srdačan doček. Peggy i Frans su vrlo topli, prijateljski nastrojeni i razmazili su nas.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo staviti u staju.

- imali smo na raspolaganju razne pješačke i biciklističke rute

- svaki dan nas je Peggy iznova iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćim pekmezom od borovnica, pekmezom od smokava, kolačem i čak smo prilikom odlaska dobili još ukusnih mesnih okruglica

- također nam je ponuđeno da operemo rublje kod nje!

- uputila nas je na jednu zanimljivu tržnicu u okolici...

- u kućici su svi mogući predmeti bili na raspolaganju

- vrt je zaista rajski vrt, tako lijepo i lijepo održavan

- ukratko.... divno!

- predivno smo se vozili biciklima i šetali u mirnom okruženju

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Sjajna dobrodošlica, izuzetno gostoljubiva i usluga usmjerena!!!

Sjajna dobrodošlica. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i obasipali su nas pažnjom.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo staviti u šupu.

- Pripremljene su nam razne pješačke i biciklističke staze.

- Peggy nas je svaki dan iznova iznenađivala nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom borovnicom, smokvama, kolačem, čak smo dobili i ukusne mesne okruglice pri odlasku.

- Ponuđeno nam je da operemo rublje kod nje!

- Uputila nas je na jedno tržište u blizini...

- U kućici su bile sve stvari koje možete zamisliti.

- Vrt je doista rajski, tako lijep i lijepo održavan.

- Ukratko.... predivno!

- Uživali smo u vožnji biciklom i šetanju u mirnom okruženju.

Anja Westein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Nešto što mi je na kraju palo na pamet, ove godine sam stavila terapijske pojaseve, a postoje i magnetni pojasevi za mršavljenje.

Odličan doček, izuzetno gostoljubiv i uslužan!!!

Odlična dobrodošlica. Peggy i Frans su vrlo srdačni, prijateljski nastrojeni i izuzetno su nas razmazili.

- Naše (električne) bicikle smjeli smo staviti u šupu.

- Imali smo na raspolaganju različite planinarske i biciklističke rute.

- Peggy nas je svaki dan ponovno iznenadila nečim ukusnim: svježim jajima, domaćom džemom od borovnica, džemom od smokava, kolačima i čak smo dobili ukusne mesne okruglice pri odlasku.

- Također smo mogli oprati rublje kod nje!

- Upozorila nas je na jednu lijepu tržnicu u blizini ...

- U kući su bile sve moguće potrepštine.

- Vrt je zaista rajski, tako lijepo i prekrasno održavan.

- Ukratko ... predivno!

- Lijepo smo vozili bicikle i šetali u mirnom okruženju.

Gertjan Kool

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Imali smo sreću da ovaj predivan, lijepi kućica bude još uvijek slobodna. Vlasnici Frans i Peggy stvarno su se pobrinuli za nebrigu tijekom cijelog tjedna s raznim malim stvarima. Svježe jaje, staklenka džema, domaći kolač. U kućici je zaista sve prisutno, super čisto s predivnim bazenom i mogućnošću korištenja bara. Definitivno preporučujem!!!! Srdačan pozdrav, Gertjan Dorien Jan Karin

Jurgen Nuis

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Super uživajte u prekrasnom okruženju, izuzetno ljubazni i gostoljublivi vlasnici! Odmah se osjećate kao kod kuće. Kuća je potpuno opremljena. Smještena u prekrasnom vrtu s privatnim bazenom! Stvarno preporučujem!

Vink

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Kakvo predivno mjesto za opuštanje. Uživajte u prekrasnom cvjetnom vrtu i bazenu. Peggy i Frans su dragi vlasnici (s velikim srcem) i vrlo gostoljubivi! Definitivno preporučujem ovo mjesto (izuzetno je mirno), također imaju korisne savjete za okolicu. Proveli smo divan tjedan s ljubaznim i ukusnim poklonima!! Kućica je lijepo hladna i vrlo čista. Rado ćemo se vratiti ;-)

Vc Lootens

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Oaza mira i prostora s predivnim bazenom! Vlasnici su vrlo ljubazni i brinu se o gostima. Uživali smo od početka do kraja našeg boravka i preporučili bi ga svima koji žele opuštajući odmor.

Također, kućica je bila vrlo čista! I ništa nam nije nedostajalo.

Johan Boef

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Bilo je FANTASTIČNO! Uživali smo sa naša dva djeteta (2 i 3,5 godine) u kući, vrtu i bazenu! Peggy i Frans su izuzetno gostoljubivi. Dostupni su za pitanja, aktivno dijele savjete za izlete, iznenađuju vas vlastitim jajima i juhom, ali to rade diskretno.

Razlog zašto smo rezervirali smještaj bilo je ograđeno dvorište i bazen. S malom djecom to je manje briga. I stvarno je tako!

Uživali smo boraveći na prekrasnom vrtu gdje ima mnogo toga za istražiti, kuća ima dobre sadržaje, bazen je divan, a okolica je prekrasna što je učinilo da imamo opuštajući odmor.

F Jacobs

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Peggy i Frans izvrstan su domaćinski par. Čine sve da se dobro zabavite i da vam ništa ne nedostaje. Kuća i njen namještaj su kompletni i udobni, okruženi prekrasnim vrtom. Kuća se nalazi u mirnom dijelu malo izvan naselja. U široj okolici postoji mnoštvo mogućnosti za šetnju, vožnju biciklom, obilazak grada, tržnice, itd...

Peggy i Frans rado će vam pomoći i informirati vas o aktivnostima u okolici.

Jako smo uzbuđeni zbog našeg tjedna u Roussinesu.

H.M. Wolter

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Vrlo prijateljski doček Peggy i Fransa. Također tijekom tjedna, Peggy je povremeno dolazila s malim darovima poput svježeg kruha ili šljiva iz vrta. Vrlo gostoljubivi, ali nimalo nametljivi. Poštivanje privatnosti. Bilo nam je jako lijepo u vikendici. Bilo je prekrasno mirno, područje je prekrasno za šetnju ili vožnju biciklom. Vrijedi ponoviti!!!!

Martin de Zwart

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Uživali smo u našem tjednu u ovoj kućici. Domaćin i domaćica su vrlo gostoljubivi i uvijek su tu za vas. Kućica je lijepo namještena i potpuno opremljena. Kreveti spavaju prekrasno, a čak i po toplom vremenu u sobama ostaje lijepo i hladno.

Vrt je također veliki plus. Dobro održavan i opremljen sa nekoliko terasa.



Apsolutno potrebno po našem mišljenju! Opet bismo otišli ovdje na tjedan dana.

Freek Verouden

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Kakva topla dobrodošlica! Frans i Peggy iznimno su ljubazni i uslužni ljudi. Nijedno pitanje nije previše. Gostima se ugađa i samoinicijativno bez nametljivosti.



Romantična kuća ispunjava sva očekivanja, a također je hladno mjesto ljeti na visokim temperaturama. Vanjski tuš / WC također je dobro njegovan.



Područje je idealno za šetače, bicikliste i ljubitelje prirode. Gradovi u okolici su lako dostupni.

MARC RAEYMAEKERS

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Primljen vrlo toplo. Novi bazen bio je veliko iznenađenje. U smještaju se mislilo na sve. Nismo izostali.

Peggy, domaćica, donijela je svježa jaja i juhu. Budući da je čula da volimo posjećivati buvljake, dala je popis. Ponijeli smo svoje električne bicikle. Idealno okruženje za biciklizam. Tako mirno.

Nicolle de Jong

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Topla dobrodošlica od strane gostoljubivih vlasnika. Također sam tijekom tjedna imao lijep kontakt s njima. Oni dobro poznaju područje i mogu vam dati sve vrste savjeta za aktivnosti.

Kuća je lijepo uređena s pažnjom na detalje. Krevet je u redu. Oko kuće je nekoliko mjesta gdje možete sjediti u hladu ili na suncu. Nalazi se na vrlo mirnoj lokaciji na rubu zaseoka. Stvarno mjesto gdje se možete opustiti.

Od kuće iu okolici možete napraviti lijepe kraće i duže šetnje.

Rudie Van Eck

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Kako lijepa kuća! Svakako ćemo se opet vratiti ovdje!

Ukusno i udobno namješteno, sve uredno i čisto.

Na vrtnom stolu redovito nas je kao iznenađenje čekala košara svježih jaja i povrća iz vlastitog vrta.

Bazen je bio prava poslastica za nas i naše troje djece (5, 12, 14 godina), a udoban bar je bio pun gumenjaka koje smo mogli koristiti u bazenu.

Također nekoliko ugodnih prostorija za sjedenje u prekrasnom vrtu i oko bazena.

U kućici je bila mapa puna objašnjenja i puna savjeta za zabavne izlete i znamenitosti u prekrasnom okruženju.

Davy Pattyn

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Po dolasku su nas srdačno dočekali Peggy i Frans uz piće i ugodno druženje. Kućica je bila udobno namještena, a novi i dobro održavani bazen nalazio se u lijepom njegovanom vrtu s puno privatnosti. Imali smo sve što nam je trebalo. Prekrasna regija je brdovita i iznad svega vrlo mirna.

Henk Robberecht

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Provedite prekrasan tjedan u Charenteu! Peggy i Frans su ugodni, diskretni vlasnici, vrlo gostoljubivi i uvijek im se možete obratiti s dodatnim pitanjima. Kuća za odmor je potpuno opremljena, sve je tu. U kući ste razmaženi da u miru i hladu uživate uz knjigu ili nešto drugo. Još uvijek novi bazen (2018.) lijepo je uređen i opremljen potrebnim ležaljkama za sunčanje s jastucima, suncobranima itd. WiFi za goste također dobro radi s razumnom propusnošću (npr. preuzimanje novina, Skype s obitelji).

Bert Van Acker

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Super doček pri dolasku. Kućica je vrlo ugodna i lijepo uređena. Vrlo tiha atmosfera oko kuće i super bazen s barom. Jako smo uživali u našem boravku. Domaćini su vrhunski i cijeli tjedan smo bili razmaženi s malim darovima. Preporučeno!

Kristof Vandekerckhove

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Od trenutka dolaska odmor je službeno bio činjenica, zahvaljujući toploj dobrodošlici vlasnika (Peggy i Frans) uz hladno piće u baru pored bazena. I maženje se nastavilo tijekom cijelog odmora, uz redovite pažnje našeg domaćina i domaćice: svježa jaja, povrće iz povrtnjaka, sladoled, domaći kolači ... Sama kuća je bila kompaktna, ali udobna i vrlo dobro njegovana. U kući detaljna mapa s potrebnim uputama i mnoštvom informacija o svim aktivnostima u širem području, uključujući razne pješačke karte, biciklističke rute itd. Brojne šetnje u okolici čak su i osobno opisane (ručno crtanom kartom !) od strane vlasnika! Lijepo vrijeme, prekrasno okruženje (toplo preporučljivo za one koji traže mir i prirodu!), smještaj i pažnja vlasnika bili su sastojci vrhunskog odmora u malom autentičnom Montizonu!

Rudie Van Eck

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Budući da nam se jako svidjelo u srpnju 2019., došli smo i ove godine s naše troje djece (6, 13 i 15 godina). I ove godine oaza mira i uživanja u prekrasnom bazenu, svim finim sadržajima i fantastičnoj atmosferi kojom odiše ova ugodna kuća.

Marjolein Geelen

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Super gostoljubiv prijem u prekrasnom atmosferskom vrtu. Tako je lijepo boraviti ovdje da nismo uspjeli vidjeti puno toga u okolici. Prekrasne šetnice u neposrednoj blizini i dalje za gospodu od lijepog bazena s vlastitim barom, vrtom s vanjskom kuhinjom i roštiljem te sjenovitom terasom u kući. Ovdje je oaza mira, uživanje u koroni. Peggy i Frans vrlo su gostoljubivi i osiguravaju da ovdje provedete bezbrižan odmor. Toplo preporučujem ovu adresu!

Ron Wijngaard

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Po dolasku će vas srdačno dočekati vlasnici Peggy i Frans. Kuća i prekrasna okućnica s bazenom su top. Pregledno uređen i održavan sa zadovoljstvom i ljubavlju. Sve što trebate je dostupno. Navečer možete uživati u tišini, zvijezdama i zvukovima životinja (sova, cvrčaka, itd.)

Proveli smo opuštajući odmor s našom djecom (12, 12 i 14) u ovom prekrasnom dijelu Francuske. Ukusna iznenađenja iz vlastitog vrta i piletina ;-) na vrtnom stolu ujutro bili su šlag na torti. #razmaženo

Pamela Lonbois

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno su nas dočekali Peggy i Frans.

Nakon obilaska ponuđeno nam je piće na prekrasnom bazenu.

Kućica je jako dobro održavana i stvarno je sve tu. Pospremljeni kreveti su također plus.

Tijekom ovog tjedna razmazili smo se svježim jajima, ukusnom tortom za kćerin rođendan, sladoledom za djecu,...

Ako tražite mir i tišinu, ovo je idealna kuća i idealna regija.

Caroline De Volder

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Ova kuća je jednostavno TOP! Dostupno je sve što vam padne na pamet. Vrt je pravi raj, sa čvrstim suncobranima za hladovinu i 2 udobne terase. Na prekrasnom bazenu imate super ugodan privatni kutak s ležaljkama. Sve je također besprijekorno. Frans i Peggy vrlo su diskretni, a istovremeno čine sve kako bi razmazili svoje goste i osigurali im ugodan odmor. Za nas je ova vikendica 10/10. Željeli bismo se opet vratiti. Danny i Caroline

Pascal Schreurs

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Ova lijepa, karakteristična, dobro održavana kuća za odmor nalazi se u predivno mirnom području. Sa puno šuma, livada i rezervoara vode.

Ovo područje je užitak za šetače i bicikliste (ali brdovito).

Ovo je savršena adresa za odmor za tjedan dana potpunog odmora i opuštanja.

Kuća, vrt i bazen su dobro održavani i čisti. Vlasnici su vrlo gostoljubivi i uslužni. I po dolasku kreveti su napravljeni (divno). Kupatilo i kuhinjsko rublje dostupno je u dovoljnoj mjeri. Imali smo vrlo lijep blagdanski tjedan.

1 minus: aktivnosti su udaljene najmanje 15-20 minuta, kao što su restoran, trgovina, pekara i aktivnosti na otvorenom.

P. Verheij

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Za opuštajući, miran odmor, ovo je pravo mjesto! Prekrasno mjesto za opuštanje. Lijepa kuća (koja je ostala iznenađujuće hladna tijekom vrlo vrućih dana) s prekrasnim krevetima, lijepim bazenom i vrlo ljubaznim domaćinom i domaćicom. Ukratko: mi (obitelj s 2 kćeri tinejdžerice) imali smo jako dobar odmor!

Valerie Norman

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodna vikendica s finim namještajem!! Lijep vrt s barom i lijepim bazenom koji dijelite s vrlo gostoljubivim vlasnicima Peggy i Fransom. Hvala na lijepom boravku i ukusnom pekmezu i kolaču Peggy i Frans. Nadam se da ću te vidjeti

Tom Stevens

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Lijepa i vrlo prijateljska dobrodošlica. Domaćica i gospodin su uvijek bili spremni pomoći i pružiti informacije.

Razmazili smo se povrćem i kolačima.

Vrt i bazen održavani su svakodnevno.. vrlo mirno susjedstvo.

Sve što je potrebno nalazilo se u kućici.

Nanda Lofvers

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Peggy i Frans stvarno su super gostoljubivi.

Nakon obilaska njihove prekrasne kuće i vrta, ponuđeno nam je hladno piće u njihovom lijepom bazenu s jedinstvenim barom :-) djeca su također vrlo zadovoljna svim gumenjacima za bazen. Lijepa sjedala uz bazen.

Kuća je mala, ali lijepa i potpuno opremljena. Kreveti spavaju prekrasno. Uživali u velikom vrtu danju i navečer i vidjeli najljepše vedro zvjezdano nebo. Ukusna domaća juha od bundeve i tikvica i domaći Peggy džem. Jaja od kokoši i rajčice iz vlastitog vrta. Bio je to mali raj gdje smo se mogli opustiti u miru. Osim grada i nekoliko puta do supermarketa, uglavnom smo se hladili, šetali. Topla preporuka ako stvarno želite natočiti gorivo i pročitati knjigu. Nismo mogli ni zamisliti što smo propustili tijekom našeg boravka, pa su Peggy i Frans dobili veliku desetku od nas :-)


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 307318

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/307318.htm


«koliba Odmor za igrače golfa Roussines» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 151 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina