Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Roquebrun

maks.  8   Gosta/Gostiju
180m²  stambena površina
4 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
180m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

4 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

4 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Teniski teren
Terasa
Stolni tenis
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 3


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Napa

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Detektor dima
Suncobran
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

4 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.05 km

0.05 km

Jezero 0.05 km

0.05 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.4 km

0.4 km

Zračna luka 45 km Beziers

45 km

Kolodvor 30 km TGV, Béziers

30 km

Izlaz s autoceste 27 km Béziers

27 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Jahački sport
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


14 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Ingrid Hoogeveen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Beroff Igor

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži francuski

Jessica Coppens

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Lotte Kindermans

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Sa žaljenjem smo napustili "Villa au bord de l'Orb". Kuća ima sve što možete poželjeti: prostrane, uredne sobe, udobni kreveti, više nego dovoljno kuhinjskih pomagala, 3 hladnjaka, 2 male zamrzivače, fantastičan bazen, predivan pogled i pristup rijeci... Pekara je udaljena šetnjom, svaki dan svježe pecivo na stolu upotpunilo je naš odmor. Ako moram spomenuti jedan nedostatak: nekoliko stvari je bilo oštećeno: kišobrani su bili malo oštećeni, rolete nisu radile kako treba, ali to apsolutno nije utjecalo na naš odmor. Fantastična kuća! Kuća možda nije pogodna za malu djecu jer terasa oko bazena (dio od drva) nije ograđena. Manja djeca lako mogu pasti s terase.

Jantine Van Leeuwen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi na vrlo uskoj ulici, paralelnoj s glavnom cestom. Kada uđete na tu ulicu odmah iz "centra" sela, brzo ćete začeti sumnjati jeste li na pravom putu. Međutim, iz glavne ceste odmah pored vinarije nalazi se ulica koja vodi ravno do ograde kuće. Automobil možete parkirati na zemljištu, ali nemojte se previše oslanjati na sjenu tamo. Kuća je prekrasno smještena: uz rijeku s puno kajakaša na povratku u iznajmljivača u selu, ne neposredno uz glavnu cestu, pa nema puno buke. Kuća je potpuno opremljena, vrlo prostrana i čista (ako ne obraćate pažnju na paučinu tu i tamo). Dostupni su ventilatori koje su radili prekovremeno. Ponekad nam je nedostajao klima uređaj, ali donje kata ostala je dovoljno hladna za spavanje. Kuhinja je potpuno opremljena, ima dovoljno posuđa i pribora. Wi-Fi je pristojno radio sa signalom u cijeloj kući, ali nažalost gotovo da nije bilo signala na terasi pored blagavaonice. Bazen i vrt su bili uredno održavani za vrijeme našeg boravka. Vlasnik je bio vrlo koristan i brzo odgovarao na pitanja putem WhatsApp-a. U selu se nalazi pekara (naručite uvijek za idući dan, pa ne morate rano ustajati za svoj omiljeni kruh) i mali supermarket za osnovne potrebe (obratite pažnju na radno vrijeme). Jeli smo ukusno kod "Petit Nice" (pogled na rijeku) i kod "Saint Hubert" (izašli ste na ulicu i već ste tamo). Tri tjedna smo uživali u kući i okolici!

dominic rasking

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Bočica vina bila je spremna za dolazak, uvijek lijepo! Kuća je lijepo i mirno smještena, kroz vrata možete doći do rijeke u dvorištu gdje vidite kako kajaci prolaze. Kuća je velika i dobro opremljena. Osijim bazenom (puno lišća) sve je bilo uredno, bazen smo sami očistili i tokom tjedna je došao čuvar bazena. U selu ima nekoliko kafića, restorana i malog supermarketa. Ima i jezero u kojem možete plivati. Na pola sata vožnje nalazi se veliki trgovački centar, a na 45 minuta vožnje od mora. Vrt je potpuno ograđen, što je vrlo korisno za naše 2 psa. Jedini savjet: nekoliko više informacija o tome što vidjeti i raditi u blizini bio bi koristan. Zasigurno preporučljivo!

Jantine Van Leeuwen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi na vrlo uskoj ulici, paralelnoj s glavnom cestom. Kada uđete u tu ulicu odmah iz "centra" sela, odmah ćete se zapitati jesu li na dobrom putu. S druge strane glavne ceste, odmah pored vinarije, nalazi se ulica koja vodi direktno do vrata kuće. Automobil možete parkirati na posjedu, ali ne očekujte previše hlada tamo.

Kuća je predivno smještena: uz rijeku s mnogo kajakaša koji se vraćaju iz najma u selu, dakle nema puno buke izravno s glavne ceste. Objekt je opremljen svim potrebnim stvarima, vrlo prostran i čist (ako ne obraćate pažnju na poneku paukovu mrežu ovdje i tamo). Prisutni ventilatori rade prekovremeno. Ponekad smo ipak osjećali nedostatak klima uređaja, ali prizemlje je ostalo dovoljno hladno za spavanje. Kuhinja je opremljena svim potrebnim stvarima, a posuđa i pribora ima dovoljno. WiFi je pristojno radio sa signalom po cijeloj kući, ali nažalost gotovo uopće ne na terasi pored blagovaonice.

Bazen i vrt su bili uredno održavani tijekom našeg boravka.

Vlasnik je bio vrlo susretljiv i brzo odgovarao na pitanja putem WhatsApp-a.

U selu se nalazi pekara (naručite uvijek za sljedeći dan, tako da vam nije potrebno rano ustajanje za omiljeni kruh) i mali supermarket za osnovne potrepštine (obratite pažnju na radno vrijeme). Uživali smo u izvrsnoj hrani u "Petit Nice" (pogled na rijeku) i u "Saint Hubert" (izađite na ulicu i tamo ste).

Tijekom tri tjedna uživali smo u kući i okolici!

Lotte Kindermans

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Napuštamo "Villu au bord de l'Orb" sa žaljenjem. Kuća ima sve što možete poželeti: prostrane i čiste sobe, udobne krevete, više nego dovoljno kuhinjskog pribora, 3 frižidera, 2 male zamrzivače, fantastičan bazen, predivan pogled i pristup rijeci...

Pekara je udaljenosti za šetnju, svaki dan svježi kruh na stolu je učinio naš odmor potpunim.

Ako moram spomenuti jednu manu: neki objekti su bili oštećeni: kišobrani su bili malo oštećeni, rolo zavjesa nije radila kako treba, ali to nije imalo nikakav utjecaj na naš odmor. Fantastična kuća!

Kuća možda nije pogodna za manju djecu, jer terasa oko bazena (dio od drva) nije ograđena. Manja djeca lako mogu pasti odatle.

dominic rasking

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Bočica vina je bila spremna pri dolasku, uvijek lijepo! Kuća je lijepo i mirno smještena, kroz vrata se dolazi do rijeke u dvorištu gdje možete vidjeti kajake kako prolaze. Kuća je velika i dobro opremljena. Osim bazena (punog puno lišća), sve je bilo uredno, a sami smo očistili bazen. Tijekom tjedna se održavao servis bazena. U selu ima nekoliko kafića, restorana i malog supermarketa. Postoji i jezero gdje se možete kupati. U udaljenosti od pola sata vožnje nalazi se veliki trgovački centar, a na 45 minuta od mora. Vrt je bio u potpunosti ograđen, što je bilo vrlo praktično s naših 2 pasa. Jedini savjet: bilo bi korisno imati više informacija o tome što se vidi i radi u blizini. Definitivno preporučeno!

Jantine Van Leeuwen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi na vrlo uskom uličici paralelnoj s glavnom cestom. Kad se krene tim putem iz "centra" sela, brzo se počinjete pitati je li to pravi put. Međutim, odmah do vinarske zadruge s glavne ceste nalazi se uličica koja dovodi do vrata kuće. Automobil se može parkirati na terenu, ali ne očekujte previše hlada tamo.

Kuća je lijepo smještena - uz rijeku s popriličnim brojem kanuista na povratku za najam u selu, a ne na glavnoj cesti, stoga nema puno buke. Kuća je opremljena svim udobnostima, vrlo prostrana i čista (osim ako ne primijetite mreže pauka ovdje ili tamo). Ventilatori su radili prekovremeno. Ponekad smo poželjeli klima uređaj, ali niži kat je ostao dovoljno hladan da bismo mogli spavati. Kuhinja je opremljena svim udobnostima i ima dovoljno posuđa i pribora za jelo. WiFi je prilično dobro funkcionirao s dometom u cijeloj kući, ali nažalost gotovo da nema signala na terasi pored blagovaonice.

Bazen i vrt su se uredno održavali tijekom našeg boravka.

Vlasnik je bio vrlo koristan i brzo odgovorio na pitanja na WhatsAppu.

U selu se nalazi pekarnica (naručite svaki dan za sljedeći dan kako se ne biste previše rano morali ustati zbog omiljenog kruha) i mala trgovina za osnovne potrebe (ali provjerite radno vrijeme). Izvrsno smo jeli i u "Petit Nice" (pogled na rijeku) i u "Saint Hubert" (izađite na ulicu i tamo ste).

Tri smo tjedna uživali u kući i okolici!

Lotte Kindermans

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Napustili smo s žaljenjem "Villa au bord de l'Orb". Kuća ima sve što biste mogli poželjeti: prostrane i uredne sobe, udobne krevete, više nego dovoljno kuhinjskog pribora, 3 hladnjaka, 2 male zamrzivača, fantastičan bazen, predivan pogled i pristup rijeci...

Pekara je na pješačkoj udaljenosti, svježi kruh svaki dan stavio je točku na naš odmor.

Ako moram navesti jedinu manu, neke su stvari bile slomljene: kišobrani su bili oštećeni, rolete nisu ispravno radile, ali to nije imalo nikakvog utjecaja na naš odmor. Fantastična kuća!

Kuća možda nije prikladna za manju djecu jer terasa oko bazena (drveni dio) nije ograđena. Manja djeca lako mogu pasti.

dominic rasking

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Boca vina bila je spremna po dolasku, uvijek lijepo! Kuća je lijepa i tiha, kroz kapiju se moglo izaći na rijeku u dvorištu gdje se vide kajaci kako prolaze. Kuća je velika i dobro opremljena. Osim bazena (puno lišća) sve je bilo u redu, sami smo čistili bazen, a preko tjedna je dolazio i serviser. U mjestu se nalazi nekoliko kafića, restorana i mali supermarket. Tu je i jezero u kojem se možete kupati. Pola sata vožnje vas vodi do velikog shopping centra i 45 minuta do mora. Vrt je bio potpuno zatvoren što je bilo vrlo zgodno s naša 2 psa. Jedini savjet: bilo bi korisno malo više informacija o tome što vidjeti i raditi u okolici. Svakako preporuka!

Jantine Van Leeuwen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi u vrlo uskoj ulici, paralelnoj s glavnom cestom. Kad na tu cestu uđete direktno iz "centra" sela, ubrzo posumnjate jeste li na pravom mjestu. S glavne ceste, međutim, postoji uličica tik uz vinarsku zadrugu koja vodi ravno do vrata kuće. Na imanju možete parkirati automobil, ali ne računajte na previše hlada.



Kuća je lijepo smještena: na rijeci s dosta kanuista na povratku do mjesta za iznajmljivanje u selu, nije izravno na glavnoj cesti tako da je malo buke. Kuća je potpuno opremljena, vrlo prostrana i čista (ako vam ne smeta koja paukova mreža tu i tamo). Postojeći navijači su radili prekovremeno. Povremeno nam je nedostajao klima uređaj, ali prizemlje je ostajalo dovoljno hladno za spavanje. Kuhinja je potpuno opremljena i ima dosta posuđa i pribora za jelo. Wi-Fi je radio relativno dobro s pokrivenošću u cijeloj kući, ali nažalost jedva na terasi pokraj blagovaonice.

Bazen i vrt bili su uredno održavani tijekom našeg boravka.

Vlasnik je bio od velike pomoći i brzo je odgovarao na pitanja putem Whatsappa.



U selu se nalazi pekara (naručite za sljedeći dan, da ne morate prerano ustajati iz kreveta po omiljeni kruh) i mali supermarket za prve osnovne potrebe (obratite pozornost na radno vrijeme). Imali smo ukusan obrok i u "Petit Nice" (pogled na rijeku) i u "Saint Hubert" (idite ulicom i tamo ste).



Uživali smo u kući i okolici tri tjedna!

Lotte Kindermans

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Sa žaljenjem smo napustili "Villa au bord de l'Orb". Kuća ima sve što možete poželjeti: prostrane, uredne sobe, dobre krevete, više nego dovoljno posuđa, 3 hladnjaka, 2 mala zamrzivača, fantastičan bazen, prekrasan pogled i pristup rijeci...



Pekara je na pješačkoj udaljenosti, svježi kruh na stolu svaki dan učinili su naš odmor potpunim.



Ako se moram sjetiti 1 mane: niz stvari je bilo pokvareno: suncobrani su bili nešto oštećeni, roleta nije radila kako bi trebala, ali to nije imalo nikakvog utjecaja na naš odmor. Fantastična nekretnina!



Kuća možda nije prikladna za manju djecu, jer terasa oko bazena (komad u drvu) nije ograđena. Manja djeca ovdje mogu lako smršaviti.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 307505

Posljednje ažuriranje: 05.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/307505.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Roquebrun» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 14 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina