Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Pouzols Minervois

maks.  5   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
70m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Detektor dima
Namještaj za terasu
DVD-player
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 jednokrevetna soba
2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 7 km

7 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


14 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Arjen Mostert

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Zimmermann Ermina

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

Christian van Brenk

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Luc Peeters

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Hette Krikke

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lokacija kuće bila je centralna u regiji. Kuća je bila malo zastarjela i trebala je obnovu. Interijer je bio malo neredovit. Ispod natkrivenog dijela također su bili šišmiši, što se moglo vidjeti po izmetu. Bazena je bila dobra. Kontakti putem osobe za kontakt za kuću bili su dobri, brzi i točni.

Harald Becker

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Mala kuća, ali vrlo ugodna. Velika terasa s prekrasnim neometanim pogledom na šumu. Dio terase je natkriven, odličan za doručak ili večeru na otvorenom (praktički smo se boravili vani, čak i kada je kiša padala). Do bazena ispod kuće dolazi se uskim prirodnom kamenom stepenicom. Područje bazena i sam bazen vrlo su lijepo uređeni i održavani, ležaljke i suncobran su dostupni. I uz to apsolutni mir i praktički neproziran. Trgovine i restorani udaljeni su nekoliko kilometara, ali postoji vinarija na samo tri minute vožnje (tako da ovisi o prioritetima). Briga Belville je vrlo dobra i posvećena, imali smo kvar na perilici posuđa, sljedeći dan je instalirana potpuno nova. Kuću bismo preporučili maksimalno sa 4 osobe.

Natascha Helincks

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijepa okolina, kuća se nalazi u stambenoj četvrti pored velike ceste, ali ne čujete buku i vrlo je mirno. Dobro je smještena i lako se može obaviti izlete. Kuća je pomalo zastarjela i bilo je nekoliko sitnih kvarova koje sam prijavila. Na primjer, držač tuša bio je slomljen pa ga niste mogli objesiti, dva ležaljke pokraj bazena bile su slomljene, na terasi gore zelene plastične stolice nisu bile u dobrom stanju. Svi suncobrani koji su bile postavljene bili su slomljeni. Mislim da je pomalo loše što dobra suncobran i grijanje bazena nisu uključeni u cijenu najma ... smatram da je cijena najma za ovu kuću dovoljno visoka da bi prvo i prije svega trebala biti potpuno ispravna i da bi ove stvari trebale automatski biti uključene. Imali smo tamo ogroman problem s malim komarcima, čak ni sredstvo protiv komaraca nije pomagalo.

Anouschka Jansen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio vrlo dobar, okolina dobra. Smještaj smo smatrali pristojnim - malo prostora za odjeću, treća soba s krevetima na kat zapravo nije soba već prostor za odlaganje s pripadajućim mirisom (neprijatno). Vrt je pristojne veličine, ali zbog uređenja nije stvarno koristan za vanjske igre poput badmintona. Kuća je mirno smještena, s lijepim pogledom na šumu i dobar bazen.

Marc Douma

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Probavši ugodni dom na prekrasnoj šumi, mirnom i privatnom mjestu. Kuća nije vrlo prostrana, ali je ugodno uređena i opremljena sa svim pogodnostima. Lijep bazen! Čisti se jednom tjedno. Slažem se s prethodnom recenzijom koja kaže da mala soba s krevetima izaziva blagi miris vlažnosti, kao i hodnik. Ali to nije slučaj u ostatku kuće. U okolini ima puno toga za vidjeti. Mjesta poput Carcassonnea, Minerve i naravno Narbonnea ne smijete propustiti. U blizini ima dovoljno supermarketa i restorana. Sve u svemu, imali smo predivan odmor!!

Natascha Helincks

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijepo okruženje, kućica se nalazi u stambenoj četvrti koja je pokraj glavne ceste, ali ne smeta vam buka i vrlo je mirno. Dobro je smješteno, a iz njega je lako organizirati izlete. Kuća je malo zastarjela i bilo je nekoliko malih kvarova koje sam prijavio, poput držača za tuš koji je bio slomljen pa ga niste mogli objesiti, dva ležaljke oko bazena su bile slomljene, na terasi iznad plastične stolice bile su u lošem stanju. Svi kišobrani koji su bili tamo su bili slomljeni. Iskreno, malo mi je neugodno što dobra suncobran i grijanje bazena nisu uključeni u cijenu najma... mislim da cijena najma za ovu kuću već treba biti dovoljno visoka da prvo u potpunosti bude u redu i da ove stvari standardno budu uključene. Također smo imali velike probleme s malim komarcima... stvarno ne mogu ništa ni s repelentom za komarce.

Bettina Maurer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

Kuća se nalazi predivno mirno u predgrađu malog sela, idealno mjesto za opuštanje i polazište za izlete u okolici. Dobro je opremljena tako da se možete osjećati ugodno. Međutim, nije vrlo velika, pogodna za 4 osobe.

Hette Krikke

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lokacija kuće bila je centralno smještena u regiji. Sama kuća je bila malo zastarjela i trebala bi obnovu. Interijer je bio malo neredan. Ispod natkrivenog dijela kuće bile su i šišmiši, što je bilo vidljivo po izmetu. Bazen je bio dobar.

Kontakti s osobom za kuću bili su dobri, brzi i ispravni.

Ingrid Röth

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Osjećali smo se jako dobro u ovoj maloj kući. Njegov položaj među mnogo drveća je vrlo opuštajući. Kuhinjska oprema je u redu. Lijep je veliki hladnjak/zamrzivač. S obzirom na završno čišćenje od 150€, šteta je što su svi prostori bili puni paučine na stropovima i uglovima soba. Inače, bilo je prikladno čisto.

Harald Becker

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Mala kuća, ali vrlo udobna. Velika terasa s prekrasnim neometanim pogledom na šumu. Dio terase je prekriven, izvrsno za doručak ili večeru na otvorenom (mi smo praktički uvijek bili vani, čak i kad je kišilo).

Do bazena ispod kuće dolazi se uskim kamenim stepenicama. Područje bazena i sam bazen su lijepo uređeni i održavani, postoje ležaljke i suncobrani. I uz to potpuni mir i praktički nevidljivo.

Namirnice i restorani su udaljeni nekoliko kilometara vožnje, ali vinarija je samo tri minute udaljena (ovisi o težištu).

Briga od strane Belville je vrlo dobra i trudna, imali smo kvar na perilici posuđa, sljedećeg dana je instalirana potpuno nova.

Kuću bi preporučili maksimalno za 4 osobe.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 307551

Posljednje ažuriranje: 02.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/307551.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Pouzols Minervois» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 14 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina