Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Calvinet

maks.  6   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
100m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Napa

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 48 km

48 km

Jezero 20 km

20 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


18 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Joost Deckers

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

a Sterkenburg

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

P.H. Lansink

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

HM Pluijmaeckers

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

To je zaista lijepa kuća/vrt u prekrasnom okruženju. Međutim, s ergonomskog stajališta kuća ima nekoliko problema. Na donjem katu postoje visoki pragovi (viši od onih na stubištu) na prolazima prema WC-u i spavaćoj sobi na donjem katu. To predstavlja veliki rizik od pada (pogotovo ako ste stariji s povećanim smanjenjem pokretljivosti). Ovaj aspekt zasigurno vrijedi i za kupaonicu. Nema zasebnog tuša. Morate se tuširati stojeći u kadi (vrlo visoki ulaz). Postoji veliki rizik od klizanja, jer nema ručki za držanje na zidu. Na kraju, problemi s dolaskom. Planirali smo stići oko 16:00 sati. Zbog mnogo radova na cesti (gužve) i nesreće, izgubili smo puno vremena. Također smo planirali obaviti nekoliko kupovina neposredno prije dolaska (dugo vikendom uoči Duhova). Belvilla je tvrdila da bi i kasniji dolazak (u ovom slučaju iz opravdanih razloga!) bio rješen uz suglasnost s iznajmljivačem. Međutim, tijekom telefonskog razgovora s iznajmljivačicom, to se nije dogodilo (bili smo oko 18:00 sati - uobičajeno posljednje vrijeme dolaska je 18:00 sati - u Aurillacu, pola sata vožnje od apartmana). Moj zahtjev za dolaskom u 19:30 sati (kako bismo obavili potrebne kupovine) bez razumijevanja situacije je odbijen. Morali smo odmah krenuti, kako bismo došli do apartmana do 18:30 sati. Riječi gospođe: to je navedeno u ugovoru s Belvillom i ugovor je ugovor. Malo razočaranje nakon 14 sati putovanja.

S. van Neste

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

vrlo lijepa i njegovana kuća za odmor, prijateljska vlasnica, u vrlo zelenom i mirnom okruženju. Idealno za ljubitelje prirode i tražitelje mira. Kuća je doslovno uz rub šume i idealna je za početak šetnji. Calvinet je manje pogodan za kulturne izlete, najljepša mjesta su u visini Aurillaca ili u odjelu Lot, što zahtijeva nešto dalja putovanja automobilom. Nije uvijek idealno s malom djecom.

Rik Callens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Jedna vrlo šarmantna kuća, lijepa okolina. Nalazi se pored druge odmorišne kuće, ali imate potpunu slobodu i privatnost. Vrlo dobrodošlica od vlasnice. Čisto po dolasku. Slike koje možete vidjeti su stvarne slike. Sve je kako možete vidjeti. Šarmantno selo s prijateljskim stanovnicima. Možete napraviti prekrasne šetnje. Preporučujemo.

S. van Neste

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa i njegovana kuća za odmor, prijateljski nastrojena vlasnica, u vrlo zelenom i mirnom okruženju. Idealno za ljubitelje prirode i tražitelje mira. Kuća je doslovno smještena uz rub šume i idealna je za početak pješačenja.

Calvinet nije najbolje smješten za izlete u kulturu, najljepša mjesta nalaze se u visini Aurillaca ili u odjelu Lot-a, što zahtijeva nešto dalje vožnje automobilom. Ne uvijek idealno za manju djecu.

Rik Callens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Jedna vrlo šarmantna kuća, lijepa okolina. Nalazi se uz drugu kuću za odmor, ali imate potpunu slobodu i privatnost.
Vrlo dobar doček od vlasnika.
Čisto po dolasku.
Slike koje možete vidjeti su stvarne slike. Sve je kao što možete vidjeti.
Šarmantan grad s prijateljskim stanovnicima.
Možete napraviti prekrasne šetnje.
Preporučljivo.

P.H. Lansink

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Srpanj 2008.
Kuća je bila prekrasno smještena u ruralnom području. Namještaj izgleda autentično, ali je opremljen svim udobnostima. Nadstrešnica uz krušnu peć bila je udobno uređena. Stvarno mjesto za opuštanje.

HM Pluijmaeckers

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Radi se o zaista lijepoj kući/vrtu u predivnom okruženju. Međutim, kuća ima neke nedostatke s ergonomske strane. Na donjoj etaži (put do toaleta odnosno donje spavaće sobe) nalaze se visoki pragovi (viši od one na stepenice). Postoji velika opasnost od pada (posebno ako ste stariji s time povezanom smanjenom pokretljivošću). Ova tema posebno vrijedi za kupaonicu. Nema zasebnog tuša. Morate se tuširati stojeci u kadi (sa vrlo visokim ulazom). Postoji velika opasnost od poskliznuća. Nema ruČki na zidu za držanje. Na kraju: lošiji prijem. Planirali smo stići oko 16 sati. Mnogo vremena je izgubljeno zbog mnogih radova na cestama (prometnih gužvi) i ceste nesreće. Također smo planirali obaviti neke kupovine odmah prije dolaska (dugi vikend u proljeće). Belvilla navodi da se kasniji dolazak (u ovom sluČaju, zbog sile!) može riješiti u suradnji s iznajmljivačem. Međutim, telefonskim razgovorom s iznajmljivačicom to nije bilo moguće (stigli smo oko 18 sati - uobičajeno je krajnje vrijeme dolaska - u Aurillac, pola sata vožnje od apartmana). Na moj zahtjev da stignemo u 19:30 (da obavimo potrebne nabavke), bez razumijevanja za situaciju, odbijen je. Morali smo odmah nastaviti vožnju da bismo stigli u apartmane u 18:30. Riječi gospođe: to piše u ugovoru s Belvillom i ugovor je ugovor. Lijep udarac nakon 14 sati putovanja.

Henriëtte Kassies

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća u Calvinetu je bila izvrsna: bila je vrlo čista, prostrana i mirna; osim toga, bila je opremljena svim pogodnostima, od perilice posuđa do vrtnih stolica. Ukratko: jako lijepa kuća za ljude koji vole Auvergne!

J Engelen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prima smještaj. Uredno i potpuno. Ponekad se struja isključuje, ali brzo se rješava. Prijateljski doček i vrlo mirna okolina. Mir i tišina izvan sezone. Predivna okolina. 3/4 sata vožnje do grada sa različitim trgovinama. Blizu samo mali supermarket.

HM Pluijmaeckers

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Radi se o zaista lijepoj kući/vrtu u prekrasnom okruženju. Međutim, kuća ima nekoliko problema iz ergonomskog ugla. Na donjoj etaži (prolaz do WC-a odnosno donje spavaće sobe) postoje visoke pragove (više od stepenice). To stvara veliki rizik od pada (posebno ako ste stariji s povećanim rizikom od padova). Ovaj aspekt posebno vrijedi za kupaonicu. U njoj nema odvojene tuš kabine. Morate se tuširati stojeći u kadi (vrlo visok ulaz). To predstavlja veliki rizik od klizanja. Nema rukohvata na zidu za držanje. Naposljetku: lošiji prijem. Planirali smo stići oko 16 sati. Mnogo vremena smo izgubili zbog mnogih radova na cestama (prometnih gužvi) i nesreće na putu. Također smo planirali napraviti neke kupovine neposredno prije dolaska (dugi vikend). Belvilla kaže da se kasniji dolazak (u ovom slučaju iz nužde!) rješava u dogovoru s iznajmljivačem. Međutim, tijekom telefonskog razgovora s iznajmljivačem se to nije pokazalo tako (stigli smo oko 18 sati - uobičajeno posljednje vrijeme dolaska - u Aurillac, pola sata vožnje od gitesa). Moj zahtjev da stignemo u 19:30 sati (kako bismo mogli obaviti nužne kupovine) odbijen je bez razumijevanja za situaciju. Morali smo odmah nastaviti vožnju kako bismo stigli u gites oko 18:30 sati. Riječi gospođe: "To je ugovor s Belvillom i ugovor je ugovor..." To je bila neugodna situacija nakon 14 sati putovanja.

P.H. Lansink

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

srpnja 2008
Kuća je bila lijepo smještena u ruralnom području. Dekor djeluje autentično, ali potpuno opremljen. Zaklon kod krušne peći bio je udobno namješten. Stvarno mjesto za opuštanje.

S. van Neste

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

vrlo lijepa i njegovana kuća za odmor, ljubazni vlasnik, u vrlo zelenom i mirnom okruženju. Idealno za ljubitelje prirode i željne mira. Kuća je doslovno smještena na rubu šume, te je idealna za početak šetnje.

Calvinet je lošije smješten za kulturne izlete, najljepša mjesta nalaze se u blizini Aurillaca ili u departmanu Lot, što zahtijeva malo dalje putovanje automobilom. Nije uvijek idealno s manjom djecom.

Rik Callens

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vrlo šarmantna kuća, prekrasno okruženje. Nalazi se pored još jedne kuće za odmor, ali imate potpunu slobodu i privatnost.
Vrlo dobar prijem od strane vlasnika.
Čisto po dolasku.
Fotografije koje možete vidjeti su stvarne fotografije. Sve je kako vidite.
Šarmantno selo s ljubaznim stanovnicima.
Možete napraviti lijepe šetnje.
Preporučeno.

J Engelen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Odličan smještaj. Uredno i kompletno. Povremeno nestane struje, ali se brzo riješi. Prijateljska dobrodošlica i vrlo mirno područje. Mir i prostor izvan sezone. Lijepo okruženje. 3/4 sata vožnje do grada s nekoliko trgovina. U blizini samo mali supermarket.

Henriëtte Kassies

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuća u Calvinetu bila je izvrsna: bila je vrlo čista, prostrana i tiha; štoviše, bila je potpuno opremljena, od perilice posuđa do vrtnih stolaca. Ukratko: vrlo lijepa kuća za ljude koji vole Auvergne!


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 308194

Posljednje ažuriranje: 05.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/308194.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Calvinet» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 18 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina