Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Calvinet

maks.  6   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
90m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Teniski teren
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 4 km

4 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


32 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

M.A. Darmana

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vromans

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

kristel de smedt

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Karen Dijkmans

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Luuk Dondorp

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Henk de Groot

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

J.F. Smeets

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

L.M. Langedijk

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

G. Brink

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

T. Schuurmans

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

P. den Hertog

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

W. Maliepaard

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bert Valk

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća za odmor je odlična, okolina je prekrasna. Jedini nedostatak je što u neposrednoj blizini nema dobrog mjesta za kupanje. Naznačeni otvoreni bazeni su mali i stoga pretrpani, a većina je otvorena samo u srpnju i kolovozu, dok je sada već vrlo vruće u lipnju. Najbliže jezero u kojem se može plivati udaljeno je sat vremena vožnje. Ipak, odlično mjesto.

A. Vunderink-Kemp

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Naš boravak u Senezerguesu započeo je s teškim početkom. Vlasnici (2 brata) ne žive pored kuće i morate unaprijed dogovoriti vrijeme za preuzimanje ključa. To je bilo vrlo teško. Gospoda govore samo francuski i ne odgovaraju na tekstualne poruke. Naš francuski je bio nedovoljan za smisleni telefonski razgovor, što je rezultiralo time da smo se morali obratiti Belvillinom hitnom linijom kako bismo dogovorili vrijeme za preuzimanje ključa. Služba Belville u tom trenutku bila je jako korisna! Jednom kada su svi bili prisutni, preuzimanje je prošlo dobro. To je lijepa karakternog stara francuska kuća. Prostrana i udobna. Nažalost, kupaonica nije bila vrlo čista. Kuća ima lijep vrt i lijep pogled, a priroda u okolici je također vrlo lijepa. Bilo je izuzetno toplo kada smo bili tamo, što je rezultiralo time da smo tražili aktivnosti na vodi (kajak i plivanje). U prethodnim recenzijama navedeno je kao nedostatak što je kuća izravno uz cestu. Što se nas tiče, to uopće nije prepreka. Gotovo da nema prometa. Sve u svemu, proveli smo u Senezerguesu vrlo dobar (iako jako topao) tjedan!

Auke-Jan Perton

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prilikom dolaska morali smo pričekati pola sata jer je vlasnik živio dalje. Nakon dolaska sve je bilo objašnjeno u miru i dobili smo 2 lijepe dobrodošlice. Položaj kuće nas je razočarao jer se na fotkama Belville nije vidjelo da uz kuću prolazi cesta. Kuća je bila u redu i tipično francuski uređena. Primijetili smo da je navečer između stropa i poda trčalo nekoliko kukaca, iako nismo vidjeli ništa. Vlasnici će to riješiti! Okolica je predivna i uživali smo u njoj. Međutim, po našem mišljenju, ova kuća nije vrijedna ocjene 8,4.

A. Bink

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio pomalo kaotičan jer nismo imali pravi broj telefona. Sa pomoću vlasnika restorana 100 metara dalje, sve je brzo rješeno kako smo željeli. Okolina je prekrasna!! Kuća je odlična i opremljena svim potrebnim udobnostima.

Hans Verheul

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kućica se nalazi u divnom mirnom okruženju i izgleda sjajno. Iako svako jutro u 7 sati crkveno zvono veselo najavljuje novi dan, nakon dva dana se već navikneš na to i to ne umanjuje ugodnost okoline. Restoran u blizini očito radi samo po narudžbi, a drugi restorani u udaljenijim mjestima su bili zatvoreni upravo u trenucima kada smo ih htjeli posjetiti. Kuhinjska oprema je vrlo osnovna. Po našem mišljenju, perilica posuđa bi mogla biti zamijenjena tosterom i tavicama. Unatoč kritikama, to je odlično mjesto za istraživanje juga Auvernja i doline Lota. Predivna okolina, prekrasna sela i gradovi... područje u koje svakako treba ponovno otići. Vlasnik govori samo francuski (s lokalnim naglaskom), ali uz malo gestikulacije i mimike to je sasvim prihvatljivo.

K. Smink

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Zbog vrlo lošeg vremena morali smo provesti prvi tjedan puno unutra. Sa visokim i relativno malim prozorima imali ste malo pogleda, ali i malo dnevne svjetlosti. Te se nedjelje posebno primjećuje loš položaj sjedenja u sobi-kuhinji. Stol za objed izgleda dobro, ali je nemoguće s nogama s njim sjediti. To smo također istaknuli vlasniku. Tijekom dana čitanje na kauču nije bila opcija, jer čak i uz umjetno svjetlo nije bilo moguće čitati. Nadalje, vani je bio samo jedan lijepi stol za vrt, koji zbog težine nije se mogao premjestiti i također neugodno je sjedeti na vrlo jednostavnim vrtne stolice. Najupečatljivije je bila javna cesta, koja se nalazila samo 5 metara udaljena od ulaznih vrata kuće za odmor. Na ovaj način nije bilo nikakve privatnosti, samo ste sjedili tamo i gledali prolazni promet. To je uključivalo veliki poljoprivredni promet s velikim strojevima (gnojno cisternom itd.), velika vozila i redovito osobna vozila. Također predbacujemo Topic Travelu što nam ta informacija nije dostavljena unaprijed. Štoviše, smatramo da smo zavarani. Po našem mišljenju to je zbog toga što o kućama za odmor više nema podataka poput ocjena o položaju i privatnosti. Čak je i fotografija kuće za odmor u vašem katalogu snimljena na način da se ne može primijetiti da se uz kuću nalazi javna cesta. Već 10 godina idemo u kuću za odmor u Francuskoj putem Topic Travela i nismo se nikad prije osjećali prevareno. S obzirom na ovakav tijek događaja, nemamo namjeru više unajmljivati kuće za odmor s Topic Travelom.

J.A. Zon

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

To je mirna i potpuno opremljena kuća za odmor s ljubaznim vlasnikom. Sve radi, udobni kreveti (1,90), prostrani vrt i čistoća. Nalazi se uz cestu! i na 100 metara nalazi se "restoran" gdje se može jesti domaća hrana. U selu nema sadržaja (dvorac nije otvoren za posjetitelje). Pekara je udaljena otprilike 15 minuta vožnje, a do hipermarketa treba pola sata. Zoološki vrt u blizini je zapravo park s jelenima. Jezera, dvorci i slično udaljeni su otprilike pola sata vožnje. Dobre šetnje su moguće u Le Lioranu.

Luuk Dondorp

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prije nego što je počeo naš odmor, već smo iskusili odličnu uslugu Topic Travela u odgovaranju na naša pitanja. Iznenadili smo se kada smo u informacijskom paketu dobili besplatnu kartu cesta u okolici. Izvrsna usluga. Domaćin je bio izvrstan i vrlo prijateljski raspoložen. Sve je objašnjeno i pokazano. Čak je i završetak odmora bio izvrstan, jer smo dobili povrat depozita dan ranije jer smo željeli rano otići. Informacije i fotografije na web stranici o kući bile su točno onakve kakve jesu. Sénezergues je malo i vrlo mirno mjesto u prekrasnom zelenom krajoliku. Dosta smo se prošetali, ponekad po strmim šumskim stazama i često divnim pogledima. Uživali smo u velikom vrtu s pogledom na brežuljke. Trava je bila pokošena, a vrt i terasa besprijekorno uređeni. Bilo je puno sunca i puno hlada, pa smo mogli sjediti bilo gdje. Dosta smo koristili ležaljke koje su bile dostupne! Istina je da pored kuće i vrta prolazi cesta, ali tijekom dana rijetko prođe najviše četiri automobila i poneki pješak. Mir i puno privatnosti! Dobro je znati da ujutro rano (u 7 sati) zvone crkvena zvona, ali to nas uopće nije smetalo. Potpuno je to pristajalo. Kada smo htjeli nešto više poduzeti ili otići u malo veće gradove po namirnice, morali smo putovati neko vrijeme (pola sata) automobilom. U blizini, kako u Cassaniouzeu tako i u Calvinetu, ima pekara i mini supermarket udaljenih oko 5 km. Kuća je bila čista i uredna, prostrana i dobro opremljena kuhinja. Lijepa kupaonica! Sobe su bile prostrane, a kreveti s dobrom madracima. Ukratko, imali smo sjedmicu u vrlo lijepoj kući za odmor. Stvarno je preporuka za one koji traže mir i privatnost u prekrasnom zelenom i brežuljkastom okruženju! Malo negativnih točaka Još uvijek su sitnice kao što je nedostatak kuhinjskog pribora, posuđa i tave. Nije baš prilagođeno šestoj osobi za koju je kuća bila namijenjena, a bili smo samo pet... Na terasi su bile četiri stolice za vrt, pa smo morali svaki put iznijeti stolicu iz kuhinje. Na jedini pravi kišni dan koji smo imali, zaista primjećujete da je unutrašnjost dnevne sobe vrlo tamna i sumorna. Rasvjeta nije dovoljna, pa je čitanje teško. Jedna ili dvije uspravne lampe dobro bi došle. Prirodno jezero u Cassaniouzeu već neko vrijeme (godinama?) je zatvoreno za kupanje, tako da za plivanje morate ići dalje.

Bert Valk

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća za odmor je izvrsna, okolina je prekrasna. Jedini minus je što u neposrednoj blizini nema dobrog mjesta za kupanje. Označeni otvoreni bazeni su mali i, stoga, pretrpani, a većina je otvorena samo u srpnju i kolovozu, dok je već u lipnju jako vruće. Najbliže jezero u kojem se može plivati udaljeno je sat vožnje. Ipak, izvrsno mjesto.

J. de Heer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća nije bila previše teška za pronaći, ali sve je bilo zaključano i vlasnik nije živio pored vrata. Nakon što smo vlasnika obavijestili da smo stigli telefonom (komunikacija samo na francuskom), vlasnik je došao nakon otprilike 45 minuta da otvori kuću. Ponovno se pokazalo jako teško što vlasnik ne govori nijednu riječ engleskog, a naša kći loše govori francuski. S puno gestikulacija sve je ipak postalo malo jasnije i naš odmor je mogao početi. Smatrali smo da je kuća vrlo oskudno namještena. Malo stolica, malo posuđa i pribora za jelo. Ali kasnije se ispostavilo i u okolici da to nije najbogatija područja. Kuća se nalazila u vrlo malom selu, a i u okolici su uglavnom vrlo mala sela zbog čega se morate zaputiti kako bi se došli do nekih zabava. Također, primijetili smo da je mladih vrlo malo u regiji i da većina stanovništva čine stariji parovi. Usprkos tome, uspjeli smo napraviti divne izlete, možda ući u Lot, četvrtkom posjetiti tjednu tržnicu u Meersu i posjetiti prekrasni stari grad Concues.

A. Vunderink-Kemp

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Naš boravak u Senezergu započeo je teškim početkom. Vlasnici (2 brata) ne žive pored kuće i morate unaprijed dogovoriti vrijeme za predaju ključeva. To je bilo vrlo teško. Gospoda govore samo francuski i ne odgovaraju na tekstualne poruke. Naš francuski je bio nedovoljan za smislen telefonski razgovor, što je rezultiralo time da smo morali pozvati hitnu liniju Belvile kako bismo dogovorili vrijeme predaje ključeva. Ta usluga Belvilea bila je vrlo korisna! Jednom kada smo se svi okupili, predaja ključeva je prošla u redu. To je lijepa, karakteristična stara francuska kuća. Prostrana i udobna. Nažalost, kupaonica nije bila jako čista. Kuća ima lijepu baštu i lijep pogled, a priroda u okolici je također vrlo lijepa. Bilo je izuzetno vruće dok smo bili tamo, što je rezultiralo time da smo uglavnom tražili aktivnosti na vodi (kajak i plivanje). U ranijim recenzijama je kao nedostatak navedeno da kuća leži odmah uz cestu. Što se nas tiče, to uopće nije smetnja. Malo vozila prolazi.

Sve u svemu, proveli smo lijep (iako vrlo vrući) tjedan u Senezergu!

Auke-Jan Perton

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Po dolasku smo morali pričekati pola sata jer je vlasnik živio dalje. Nakon dolaska je mirno objašnjeno kako sve funkcionira i dobili smo 2 simpatične dobrodošlice.

Lokacija kuće je bila razočaravajuća jer čak ni s fotografijama Belville nije vidljivo da pored kuće prolazi cesta. Kuća sama po sebi je bila u redu i tipično francuski uređena. Primijetili smo da su se navečer između stropa i poda kretali neki kukci. Nismo zapravo ništa vidjeli. Vlasnici će to riješiti!

Predivna okolina u kojoj smo uživali.

U našim očima ova kuća nije vrijedna ocjene 8.4.

A. Bink

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio malo kaotičan budući da nismo imali ispravan broj telefona.

Uz pomoć vlasnika restorana koji je udaljen 100 metara, sve je brzo bilo riješeno onako kako smo željeli.

Okolina je prekrasna!!

Kuća je odlična i opremljena svim udobnostima.

Freek Heerema

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi u malom selu, koje je vrlo mirno. Uživajte u mnogo prirode i tišini. Ujutro budite se uz zvuk crkvenog zvona, ali brzo se na to naviknete. Postoji mnogo malih mjesta u okolici koja vrijedi posjetiti. Kuća je dobro opremljena, a vlasnik je vrlo prijateljski nastrojen i pomaže.

Hans Verheul

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kućica se nalazi u predivnom mirnom području i izgleda fantastično. Iako zvona crkve svako jutro u 7 sati oduševljeno najavljuju novi dan, naviknete se na to već nakon dva dana i to ne umanjuje opuštajuću atmosferu okoline.

Obližnji restoran očito radi samo na zahtjev, a ostali restorani u daljim mjestima nisu bili otvoreni u trenucima kada smo ih željeli posjetiti.

Kuhinjska oprema je vrlo osnovna. Po našem mišljenju, umjesto perilice posuđa, mogli bismo dobiti toster i tavu za pečenje.

Unatoč kritičnim primjedbama, to je sjajno mjesto za istraživanje južnog dijela Auvergne i doline Lot. Predivna okolina, prekrasna sela i gradići... područje u koje se svakako treba vratiti.

Vlasnik govori samo francuski (s lokalnim naglaskom), ali s malo gestikulacije i mimike je sve izvedivo.

K. Smink

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Zbog izuzetno lošeg vremena morali smo provesti veći dio prvog tjedna unutra. Sa visokim i relativno malim prozorima bilo je malo pogleda, ali i malo dnevnog svjetla. Tijekom tog tjedna primjećuje se posebno loše postavljeno sjedalo u sobi-kuhinja. Stol za blagovanje izgleda dobro, ali nije moguće sjediti s nogama ispod njega. To smo također spomenuli vlasniku. Tijekom dana čitanje na kauču nije bila opcija, jer čak i pod umjetnim svjetlom nije bilo moguće čitati. Također, bio je samo jedan lijepi vrtni stol koje zbog svoje težine nije bilo moguće premjestiti i bio je neudoban s iznimno jednostavnim vrtne stolice. Najiznenađujuće je bilo da se javni put nalazio samo 5 metara udaljen od glavnog ulaza u kuću. Kao rezultat toga, nije postojala nikakva privatnost, jednostavno ste bili izloženi prolaznom prometu. To je uključivalo česte poljoprivredne strojeve (cisterne za gnoj i druge), kamione i redovite osobne automobile.

Krivo smo ljuti na Topic Travel što nam nisu dali ove informacije unaprijed. Čak mislimo da smo prevareni. Mislimo da se to dogodilo zato što informacije o kućama za odmor više ne daju ocjene npr. lokacija i privatnost. Čak i fotografija kuće za odmor u vašem letku je snimljena na način da se ne može vidjeti javni put koji je, nota bene, tik uz kuću.

Već 10 godina idemo u kuću za odmor u Francuskoj preko Topic Travel-a i nikada se nismo osjećali tako prevareno.

S obzirom na ovaj tijek događaja, nemamo namjeru više iznajmljivati kuću za odmor putem Topic Travel-a.

Ineke Kamminga

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Svaki dan otkrili smo nešto drugačije u okolici, uživali u živopisnim srednjovjekovnim selima, vulkanskim krajolicima i prekrasnim putevima uz rijeku Lot. Također smo doživjeli sve vremenske uvjete. Prilikom dolaska naišli smo na snijeg, a tri dana kasnije bilo je 30 stupnjeva!

T. Vanslembrouck

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Veoma mirna kuća sa svim potrebnim udobnostima i prostranim vrtom. Veoma prijateljski i korisni vlasnik. Mogućnost obroka kod prijateljske dame (također susjeda). Pogodno za djecu. Prekrasna mogućnost za hodanje.

F.A. Stokkers

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Mirno, tiho, lijep pogled, ljubazni vlasnici (2 brata), renovirana kuća u kojoj je posebno osnovna kuhinja. Gornji kat, pored kupaonice, ima 2 spavaće sobe s 3 x 2 bračna kreveta, 1 x jedan krevet i krevet za djecu. Jastuci za vrtni namještaj nisu dostupni. U kolovozu se pojavljuje puno muha. Osnovne pogodnosti u blizini (4 km). Aurillac je udaljen 40 minuta. Navedeno jezero za kupanje je odvojeno od kampa, vlastiti nadzornik od 2 sata. 1 tjedan boravka je bilo dovoljno za nas.

J.A. Zon

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

To je mirna i potpuno opremljena kuća za odmor s prijateljskim vlasnikom. Sve radi, udobni kreveti (1,90), prostrana bašta i čistoća.
Nalazi se uz put! i na 100 metara ima "restoran" gdje se može jesti kućna hrana. U selu nema sadržaja (dvorac nije dostupan). Pečenjara je udaljena oko 15 minuta vožnje, a do hipermarketa je pola sata. Zoološki vrt u blizini je park s jelenskim parkom. Jezera, dvorci itd. su udaljeni pola sata vožnje. Dobar teren za pješačenje u Le Lioranu.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 308195

Posljednje ažuriranje: 04.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/308195.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Calvinet» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 32 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina