Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Lavercantiere

maks.  6   Gosta/Gostiju
155m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
155m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 3


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Indukcijski štednjak
Napa

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 8 km

8 km

Mogućnost kupovine 15 km

15 km

Centar grada/mjesta 8 km

8 km

Zračna luka 80 km Brive la Gaillarde

80 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


21 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Erica Rietvelt

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Christian CARLIER

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Bart Hernou

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuća s mnogo mogućnosti. 3 sobe i kupaonice, lijepi bazen, nova kuhinja, lijepi interijer i vrlo mirna lokacija. Nažalost, smještaj nije dobro održavan. Jedan pokvaren tuš, cijev curi na umivaoniku, začepljeni oluci zbog kojih voda provaljuje kroz vrata kad pada kiša, ali posebno nije dobro očišćen. Kad smo stigli, svi smo našli prašinu, paučinu i kupaonice nisu bile čiste. Zbog toga je naše iskustvo odmora jako patilo.

Kristof Geens

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proživjeli smo prekrasan tjedan u i oko Maison Mayrac. U ovom vremenu koronavirusa gotovo da nismo napuštali naš vrh brda. To i nije bilo potrebno: mogli smo uživati u svim lijepim mjestima u i oko kućica od ranih jutarnjih do kasnih večernjih sati. Posebno u (grijanom) vrhunskom bazenu. Evert nas je savršeno dočekao: dao je dovoljno objašnjenja o važnim stvarima, ali je također ostavio dovoljno prostora da sami istražimo. Okolina oko Mayraca je predivna i s mnogim kartama i brošurama znali smo što raditi. Kućice su odlično opremljene i čiste. Miš iz prošle recenzije samo je jednom došao prijateljski proviriti. Tako to ide u sred prirode. Sigurno ćemo se jednog dana vratiti. Hvala!

Nusinovici Marc

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Proveli smo sjajan tjedan u Lavercantièreu. Dvije stare kuće renovirane u punom šarma s vrlo dobro opremljenom kuhinjom, prekrasnim bazenom, fantastičnim panoramskim pogledom! Idealno smješten za istraživanje regije.

Lars Duynslager

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Pogled fantastičan, bazen sjajan, lijepa mjesta za sjedenje vani, i u hladu, vani sve je u redu! Unutra dosta lošije... miševi, stonoge u krevetima, paukovi u svakom kutku, zidovi prekriveni paučinom, u svakom kutu ili prozorskoj dasci mrtve muhe, da ne spominjemo što je sve bilo ispod kauča i ormara. Ipak, vrlo lijepa kuhinja s vrlo solidnim uređajima. Na dolasku se ispostavilo da nema tople vode. Obavijestili smo domara na licu mjesta, a nekoliko sati kasnije već je bio tu vodoinstalater, sjajno, brzo riješeno. Nažalost, sljedeći dan ponovno nije bilo tople vode... Ponovno obavijestili domara, ponovno pozvali vodoinstalatera, nakon 1x tuširanja opet nije bilo tople vode. S bebom od 8 mjeseci nije idealno provesti 4 dana bez tople vode. Na kraju smo otišli kući dan ranije, šteta. S pravilnim čišćenjem nakon svakog boravka i stalnim rješenjem za vodu, ovo je zaista vrhunska kuća, šteta što je sada tako zanemaruju.

Alfred Allfree

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

Koliko je tiho ovdje. Ovo je najdublja ruralna Francuska, iako trgovine za namirnice su samo 20 minuta udaljene, a tržnica u nedjelju u Cazalsu je obavezna. Bazen je odličan i dovoljno velik. Naša jedina kritika je činjenica da je kuća za spavanje odvojena od kuće za život, ali to je izvedivo. Ovo mjesto je idealno za one koji vole mir i tišinu.

G.J. Vink

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kakav predivan mjesto za provesti odmor! Prekrasna lokacija usred prirode, bez izravnih susjeda, predivan pogled, lijepa staza za šetnju odmah do vrata i idealna lokacija za posjet gradovima poput Sarlata, Rocamadoura, Cahorsa, Dommea, St. Cirq Lapopiea. Zabava za mlade i stare na okolici ima napretek, kako u Lotu tako i u Dordogneu. Kuća je idealno podijeljena između stambenog / životnog dijela i spavaćeg dijela, što omogućava ugodan san u spavaćoj kući koja ostaje hladna tijekom dana. Bazen pruža potrebno osvježenje tijekom dana, a također postoje dovoljno mjesta u hladu za sjedenje/ležanje. Dobro raspoređeno (atmosfersko) osvjetljenje oko kuće omogućava da kasno navečer uživate na otvorenom, plivate ili igrate 'jeu de boules'. Više puta smo bili na odmoru u Dordogneu, ali Lavercantière ispunjava sve što vam je potrebno za divan odmor. Definitivno preporučujemo!!

Christian Carlier

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Predivno mjesto Mayrac, s dvije lijepe male kućice koje su udaljene od buke i prometa, u potpunoj tišini, na kraju puta se nalazi ovo prekrasno mjesto, kuće Lavercantière, s predivnim privatnim bazenom, srdačno su nas dočekali, odmah smo se osjećali kao kod kuće nakon dugog putovanja koje nas je odvelo na nevjerojatan boravak. Vrlo lijepo mjesto za jelo s kompletnom opremom, moderno, čisto, ništa za reći, to je bilo jedno od najboljih mjesta koje smo imali! Lijepo vrijeme je svakako bilo prisutno, ali mjesto je u središtu svih mogućih i nevjerojatnih posjeta koje možete obaviti u Lotu i Dordogneu, vlasnik osigurava mnogo informacija o svemu što možete posjetiti tijekom svog boravka. Oduševili smo se svojim boravkom i spremni smo se vratiti! Puno pogodnosti, niste smetani od strane drugih, nema prometa, bazen s predivnim pogledom na dolinu. Divno je doručkovati pored bazena. Divno je imati kuću za dan i noć, to je jednostavno sreća, idealno mjesto za odmor. Idite tamo s očima zatvorenima, bit ćete oduševljeni, navečer se sve osvijetli daljinskim upravljačem: bazen i ostali sadržaji! Pažljivo uređenje soba, moderna opremljena kuhinja, uređena u tipičnoj kamenoj kući, to je predivno ostvarenje i pomaže vam u potpunom bijegu. Još jednom hvala što ste nam omogućili da doživimo ove čarobne trenutke! Radujem se razmjeni. Christian

Lars Duynslager

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Pogled fantastičan, bazen sjajan, lijepa mjesta za sjedenje izvan, također u hladu, vanjski je ukratko vrhunski!

Unutra je puno manje ... miševa, stonoga u krevetima, paukova u svakom kutku, zidovi su oblijepljeni paučinama, u svakom kutu ili prozorskoj klupi mrtve mušice, da ne spominjem što je sve bilo ispod kauča i ormara.

Ima vrlo lijepu kuhinju s vrlo kvalitetnim aparatom.

Kad smo stigli, nije bilo tople vode. Obavijestio sam domaćina na licu mjesta i nekoliko sati kasnije došao je vodoinstalater, sjajno i brzo riješeno. Nažalost, sljedeći dan opet nije bilo tople vode ... Ponovno sam obavijestio domaćina, ponovno došao vodoinstalater, nakon jednog tuširanja ponovno nije bilo tople vode.

S djetetom od 8 mjeseci nije idealno biti 4 dana bez tople vode. Na kraju smo otišli kući dan ranije, šteta.

S pravim čišćenjem nakon svakog boravka i trajnim rješenjem za vodu, ovo je stvarno vrhunska kuća, šteta što je sada tako zapuštena.

Guy Stevens

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vanjsko okruženje, bazen, terasa i kuhinja bili su vrlo ugodni. Šteta što je idiličan osjećaj odmora bio narušen neugodnim uvjetima. Čistoća soba, kupaonica i dnevnog boravka ostavljala je mnogo toga za poželjeti. Plijesan u kupaonicama (tuševima), psaće dlake na tepihu u dnevnom boravku, paučina i drugi kukci posvuda, spavaće sobe u prizemlju bile su vrlo vlažne i smrdjele su na ustajalost. U spavaćim sobama u prizemlju je bilo malo prostora za odjeću. Košare koje su bile u ormaru smrdjele su toliko da smo ostavili odjeću u svojim koferima. Za vrijeme jakih kiša, voda ulazi u spavaću sobu. Wifi ne radi u kući. Više se nećemo vratiti ovdje.

Kristof Geens

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo nevjerojatni tjedan u i oko Maison Mayrac. U ovim korona vremenima jedva smo se maknuli s vrha brda. To nije ni bilo potrebno: mogli smo uživati u svim lijepim mjestima u i oko kućica od jutra do večeri. I posebno u (grijanom) bazenu na krovu. Evert nas je savršeno dočekao: dao nam je dovoljno objašnjenja o najvažnijim stvarima, ali i ostavio dovoljno za nas da sami istražujemo.

Područje oko Mayraca je prelijepo i uz mnoge karte i brošure smo znali što raditi.

Kućice su vrlo dobro opremljene i besprijekorne. Miš iz prethodne recenzije se samo jednom prijateljski pojavio. Tako to ide usred prirode.

Sigurno ćemo se jednog dana opet vratiti. Hvala!

Nusinovici Marc

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Proveli smo divan tjedan u Lavercantièreu.

Dvije prekrasne renovirane stare kuće s puno šarma, izvrsno opremljenom kuhinjom, predivnim bazenom, fantastičnim panoramskim pogledom!

Izvrsna lokacija za istraživanje regije.

Bart Hernou

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuća s puno mogućnosti. 3 sobe i kupaonice, lijep bazen, nova kuhinja, lijepo uređen interijer i vrlo mirna lokacija. Nažalost, boravak nije dobro održavan. 1 pokvaren tuš, curi slavina na umivaoniku, začepljene oluke zbog kojih kiša ulazi kroz ulazna vrata, ali prije svega loše čišćeno. Po našem dolasku svugdje smo našli prašinu, paučinu i kupaonice nisu bile čiste. To je ozbiljno narušilo naš doživljaj odmora.

G.J. Vink

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kakvo prekrasno mjesto za odmor! Prekrasna lokacija usred prirode, bez izravnih susjeda, prekrasan pogled, prekrasna pješačka staza u neposrednoj blizini i idealna za posjet gradovima kao što su Sarlat, Rocamadour, Cahors, Domme, St. Cirq Lapopie. Mnoštvo zabave za mlade i stare u okolici, kako u Lotu tako iu Dordogneu. Podjela na dnevni/dnevni boravak i spavaću sobu je idealna i osigurava da možete dobro spavati noću u spavaćoj kući koja ostaje hladna tijekom dana. Bazen također pruža potrebno hlađenje tijekom dana, a ima i dosta sjenovitih područja za sjedenje/ležanje. Dobro osmišljena (atmosferska) rasvjeta oko kuće znači da možete sjediti vani do kasno u noć, plivati ili igrati jeu de boules. Bili smo na odmoru u Dordogne nekoliko puta, ali po našem mišljenju Lavercantière ispunjava sve što vam je potrebno za vrlo lijep odmor. Preporuka......definitivno!!!!

Lars Duynslager

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Fantastičan pogled, odličan bazen, lijepa mjesta za sjedenje vani, također u hladu, vani je super!

Unutra puno manje... miševi, stonoge u krevetima, pauci u svakom kutku, zidovi prekriveni paučinom, mrtvi komarci u svakom kutu ili prozorskoj dasci, a da ne govorimo o onome što je bilo ispod sofe i ormara.

Vrlo lijepa kuhinja sa vrlo solidnim uređajima.



Po dolasku nije bilo tople vode. Obavijestio conciergea na licu mjesta i nekoliko sati kasnije tamo je već bio vodoinstalater, super i brzo riješen. Nažalost, sljedeći dan opet nije bilo tople vode... Obavijestili smo vratara, vodoinstalater je došao, nakon 1x tuširanja opet bez tople vode.

Za bebu od 8 mjeseci nije idealno biti bez tople vode 4 dana. Na kraju smo otišli od kuće dan ranije, šteta.



Uz pravilno čišćenje nakon svakog boravka i trajno rješenje za vodu, ovo je stvarno vrhunska kuća, šteta što je sada toliko zanemaruju.

Christian Carlier

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži francuski

Uzvišeno mjesto Mayrac, štoviše s dvije prekrasne male kuće vrlo lijepo udaljene od buke, prometa, potpuno mirno, na kraju staze je ovo super veličanstveno mjesto, kuće Lavercantiere, sa svojim veličanstvenim privatnim bazenom, topla dobrodošlica bila je rezervirana za nas, osjećali smo se izravno kao kod kuće nakon ovog dugog putovanja koje nas je dovelo do izvanrednog boravka. Vrlo lijep restoran gdje sve ima, super opremljen, moderan, čist, nema se što reći, bio je to par excellence jedan od najboljih smještaja koje smo imali! Lijepo vrijeme je svakako bilo na dnevnom redu, ali mjesto je u središtu svih mogućih i nezamislivih posjeta koje možete napraviti u Lotu iu Dordogneu, vlasnik daje puno informacija o svemu što se može posjetiti tijekom vašeg ostani ostani Svidjelo nam se naš boravak i spremni smo se vratiti! Pun pogodnosti, da ne smeta nikome, cirkulacijom bazena u pozadini uzvišena pozadina doline. Super je doručkovati pored bazena. Super je i dan i noć imati kuću, to je jednostavno sreća, idealno mjesto za napuniti baterije. Idite tamo zatvorenih očiju, očarat ćete se, navečer sve svijetli daljinskim upravljačem: bazen i ostali sadržaji! Uredan dekor spavaćih soba, moderno opremljene kuhinje opremljene u tipičnoj kamenoj kući, uzvišen je, vrlo dobro izveden i pomaže vam u potpunom bijegu. Hvala vam još jednom što ste nam omogućili da doživimo ove čarobne trenutke! Veselimo se zajedničkoj raspravi. kršćanski

Kristof Geens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Proveli smo prekrasan tjedan ui oko Maison Mayraca. U ovo koronsko vrijeme jedva smo sišli s vrha brda. To nije bilo potrebno: mogli smo uživati u svim lijepim mjestima u i oko kuća od ranog jutra do kasno u noć. A posebno (grijani) vrhunski bazen. Evert nas je savršeno primio: dovoljno objašnjenja o najvažnijem, ali ostavio je i dovoljno da otkrijete sami.

Područje oko Mayraca je prekrasno i s mnogo karata i brošura znali smo što nam je činiti.

Vikendice su dobro opremljene i besprijekorne. Miš iz prethodne recenzije samo je jednom prijateljski zacvrčao. Tako to ide, usred prirode.

Sigurno ćemo se jednom vratiti. Hvala vam!

Guy Stevens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vanjski ambijent, bazen, terasa i kuhinja bili su vrlo ugodni. Šteta je što je idilični osjećaj odmora narušen nehigijenskim uvjetima. Čistoća soba, kupaonica, dnevnog boravka ostavila je mnogo za poželjeti. Gljivice u kupaonicama (tuš), pseće dlake na prostirci u dnevnoj sobi, paučina i drugi insekti posvuda, spavaće sobe u prizemlju bile su vrlo vlažne i jako su smrdjele po pljesni. U spavaćim sobama u prizemlju jedva da je bilo prostora za odlaganje vaše odjeće. Košare koje su bile u ormaru toliko su smrdjele da smo odjeću ostavili u koferima. Tijekom jake kiše, voda teče u spavaću sobu. WiFi ne radi u kući. Nećemo se vraćati ovamo.

Bart Hernou

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća sa mnogo mogućnosti. 3 sobe i kupaonice, lijep bazen, nova kuhinja, lijep interijer i vrlo mirna lokacija. Nažalost, rezidencija nije dobro održavana. 1 neispravan tuš, curi slavina na umivaoniku, začepljeni oluci tako da voda ulazi kroz ulazna vrata kad pada kiša, ali prije svega nisu dobro očišćeni. Po našem dolasku pronašli smo prašinu, paučinu posvuda, a kupaonice nisu bile čiste. To je ozbiljno narušilo naše iskustvo odmora.

Nusinovici Marc

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži francuski

Imali smo sjajan tjedan u Lavercantiereu

Dvije renovirane stare kuće pune šarma s vrlo dobro opremljenom kuhinjom, prekrasnim bazenom, fantastičnim panoramskim pogledom!

Idealno smješten za otkrivanje regije


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 309122

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/309122.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Lavercantiere» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 21 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat