Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kula/dvorac Odmarališta i klubovi Serrieres-en-Chautagne

maks.  6   Gosta/Gostiju
110m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
110m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Bazen
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


28 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Catrienus Jong

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Stephane Aelberts

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

G.J. Van de Put

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Frank De Bekker

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

p mos

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

v.J van Zeeland

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

karolien bijnens

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Roderick Evans

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

Predivna lokacija, predivno vrijeme, prostrani smještaj, obližnji restorani, supermarket, nekoliko kratkih jutarnjih trčanja (ne ravno!), divne vožnje do obližnjih lokacija, predivno mjesto za opuštanje tjedan dana. Hvala vam.

Ayhan Gunsaya

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

Proveli smo tjedan dana početkom kolovoza ovdje. Smještaj je bio bolji nego što je opisano na web stranici. Apartman je bio zadivljujući. Upravitelj objekta bio je vrlo koristan i pažljiv. Koristili smo dvorac kao bazu i obavili izlete u Ženevu, Annecy i obližnja jezera. Neke stvari mogle bi biti bolje - dječja soba bila je tamna i ponekad prezagušena. Klima uređaj bi mogao poboljšati situaciju. Bazen je također malo mali za broj obitelji (10) koje koriste objekt. Uživali smo i preporučili bismo ga svakome.

Johan Myny

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo tjedan dana u "Salonu du jardin" u ovoj repliki (izgrađenoj 1904.) starog turinskog dvorca. Kao nedostatak, osobito smo primijetili svjetlo. U dnevnim boravcima visoki stropovi ukrašeni su sa dva svjetiljka. Polovica žarulja nije radila, zbog čega je bilo prilično tamno navečer. Zamjena žarulje uistinu nije jednostavan zadatak jer je visoko postavljena! Savjet: postavite dva elegantna stara lusterska lustera i riješit ćete nekoliko problema odjednom: ta rasvjeta odgovara cjelini, donja rasvjeta pruža više svjetla, a zamjena žarulja postaje jednostavnija. S druge strane, vani je bilo previše svjetla: svjetla dvorca bila su uključena do jedan sat iza ponoći. Prostor s kaučem na razvlačenje nije se mogao potpuno zamračiti (samo su postojala zatamljena stakla na donjim prozorima), što je bilo smetajuće. No želimo se ipak pozitivno završiti: zaista smo uživali u dvorcu! Kakav osjećaj voziti se ovdje prvi put (ali i kasnije) ulaznom cestom i vidjeti kako dvorac izranja između stabala prekrasnog parka. Bilo je predivno upiti veličanstvenost te sobe za salon, čuti parket pod nogama kako škripi i otvarati stare prozore i vrata. Kako je bilo lijepo uživati u unutarnjem dvorištu, vrtu i vodenim površinama okolo. Preporučujemo li ovaj dvorac za odmor? Beskrajno!

Thomas Berning

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

prostran apartman u povijesnom ambijentu! Stilski uređen, vrlo njegovan objekt, Vrlo mirno, lijepi bazen, prekrasan krajolik za miran odmor uz jezero i planinarenje. Dobra briga o gostima, uvijek dostupni. Spavaće sobe su malo tamne i male, ali to se nadoknađuje ambijentom u velikoj blagovaonici i cijelom dvorcu!

R.A.W. Van Lierop

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Dobrodošli smo vrlo srdačno na ovom prekrasnom mjestu od strane domaćina i dobili smo kratku turneju po našim sobama. Također smo dobili poklon-paket, s bocom vina i kavom unutra, vrlo lijepo i ljubazno. Okolina je predivna, a boravak vrlo ugodan.

Ajé Boschhuizen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Dvorac se nalazi na sjajnom mjestu, lijepo zaštićen od strane planinskog padine. Ima prekrasan bazen, gdje je ugodno boraviti. Pogotovo kod temperatura iznad 30 stupnjeva kao što smo imali u srpnju. Apartman (Salon du Jardin) prostran je, ali namještaj je prilično zastario. Doslovno svaki sjedeći namještaj je provaljen, a stol za jelo smo morali popraviti po dolasku. Postoje samo tri plamenika za kuhanje, što je vrlo malo za šest osoba. Također nedostaje odjeljak za zamrzavanje u hladnjaku i nema pećnice. To je prilično improviziranje u kuhinji, ili bolje rečeno: kampiranje. Sve u svemu, nije raskoš koji biste očekivali prilikom rezervacije. Ipak, imali smo odličan odmor, posebno zahvaljujući voditeljici (koja je zamijenila upravitelja) koja nam je uvijek bila na raspolaganju. I s ekstremnim temperaturama, bilo je posebno hladno u kući!

Hugo Berlinger

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Vrlo dobar doček, dobro održan dvorac, praktičan i čist apartman, lijep dnevni boravak i super simpatični domaćin. Proveli smo sjajan boravak sa naše dvoje djece (1 godina). Hvala puno!

Johan Myny

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo tjedan dana u "Salon du jardin" u ovoj repliki (izgrađenoj 1904. godine) stare Torinske palače.
Najveći nedostatak koji smo primijetili bilo je svjetlo. U dnevnim sobama visokog stropa nalaze se dva osvjetljenja. Polovica žarulja nije radila, što je rezultiralo tamnoćom u večernjim satima. Zamjena svjetiljki ovdje nije jednostavan zadatak: previsoko! Savjet: ovdje objesite dva impozantna stara dugačka lustera i postići ćete nekoliko ciljeva: osvjetljenje će se uklopiti u cjelinu, niži dio svjetla će pružiti više svjetlosti i zamjena žarulja bit će lakša. S druge strane, na vanjskom području je bilo previše svjetla: vanjska rasvjeta palače je gorela do jedan sat poslije ponoći. Dnevna soba sa kaučem na razvlačenje nije mogla biti potpuno zamračena (samo šalvare za donje prozore), što je bilo smetajuće.
Ali rado završavamo s pozitivnim notama: uistinu smo uživali u palači! Kakav divan osjećaj bilo je prvi (ali i svaki sljedeći) put voziti se ulaznom stazom i vidjeti kako palača izranja između drveća prekrasnog parka. Koliko je bilo lijepo upiti veličanstvenost te dvorane, čuti kako parket puca pod nogama i koristiti stare prozore i vrata. Koliko je lijepo uživati ​​u unutarnjem dvorištu, vrtu i okolnim vodenim površinama.
Preporučujemo li ovu palaču kao mjesto za odmor? Svakako!

Willem Wiegersma

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prekrasan stan u dvorcu sličnom dvorcu gospodina van Bommela. Bombastičan s puno baroknih elemenata. Lokacija je također izvrsna baza za Lac du Bourget, Col La Grande Colombier, Annecy i Massif des Basseur. Možete planinariti, voziti bicikl, planinariti se, posjetiti dvorce i upoznati kulturu u gradovima. Dvorac ima lijep vrt i pomalo hladan, ali lijep bazen. Ukratko, ovdje su prisutni svi sastojci za prekrasan odmor. U neposrednoj blizini možete nabaviti i ukusna vina.

Ajé Boschhuizen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Dvorac je na izvrsnom mjestu, lijepo zaklonjen od planine. Ima prekrasan bazen, gdje se možete opustiti. Pogotovo na temperaturama iznad 30 stupnjeva kakve smo imali u srpnju. Stan (Salon du Jardin) je prostran, ali dekor je potpuno zastario. Svaki komad namještaja je popustio i morali smo popraviti stol za blagovanje po dolasku. Postoje samo tri plamenika za kuhanje, što je vrlo malo za šest osoba. Nadalje, u hladnjaku nema zamrzivača, a nema ni pećnice. To je prilično improvizacija u kuhinji, odnosno kampiranju. Sve u svemu, to nije privlačnost koju očekujete prilikom rezervacije. Ipak, imali smo sjajan odmor, ne samo zbog domara (koji je zamijenio upravitelja) koji nam je uvijek pomagao savjetima i pomoći. A uz ekstremne temperature, u kući je bilo i vrlo svježe!

G.E Gai෾rt

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Smještaj nam se jako svidio. Jedina mana: vlaga u kupaonici (plijesan u tušu)\r\nAli Frank je bio jako ljubazan, prostor je jako lijep\r\nOsjećali smo se vrlo ugodno

Eugene De Boer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ovaj dvorac je stvarno prekrasan! Prostrani apartmani, veliki vrt, lijep bazen za toplo vrijeme. Djeca su uživala te su cijeli dan plivala i igrala se s drugom djecom. Čak i uz lošije vrijeme, u okolici ima puno posla (muzeji i trgovine u Chambéryju, Ženevi, Annecyju, Aix les Bainsu).

Nicoletta Foret

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo lijep stan, moderan i star u isto vrijeme, funkcionalan i prostran (veranda je uzvišena!!). Vrt je vrlo ugodan, prostran i s prekrasnim pogledom. Negativne točke čišćenja nisu baš temeljite (komadi kruha ispod mikrovalne pećnice, komadi pizze ispod dječje stolice) i s obzirom na cijenu koju morate platiti (75 eura....) bili smo šokirani! Mravi su posvuda.... usisavamo svaki dan kako ne bismo ostavili mrvice na tlu.. Budući da je dvorac okružen drvećem i planinom, u stanu nema puno svjetla i topline pa smo većinu vremena provodili u vrtu .

Ayhan Gunsaya

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

Ovdje smo proveli tjedan dana početkom kolovoza. Smještaj je bio bolji od opisa na web stranici. Stan je oduzimao dah. Stalni upravitelj lokacije bio je vrlo koristan i pažljiv. Koristili smo dvorac kao bazu i išli na dnevne izlete u Ženevu, Annecy i obližnja jezera.



Nekoliko je stvari moglo biti bolje dječja spavaća soba bila je mračna i ponekad je postajalo jako vruće. Klima uređaj bi mogao poboljšati situaciju. Bazen je također malen za broj obitelji (10) koje koriste mjesto.



Uživali smo u našem vremenu i preporučili bismo ga svima.

David WAFLARD

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Željeli smo živjeti životom dvorca i cilj je u potpunosti postignut. Živa površina omogućuje da se ne osjećate jedno na drugome. Salon du Jardin pruža pristup fontani koja je ljuljala naše doručke, kakva radost! Domar se trudi da se osjećate dobro, nasmijan je bez obzira na silne radove na održavanju. Kozmopolitski svemir (nizozemski, engleski, njemački, francuski). Za djecu aktivnosti na licu mjesta, bazen, stolni tenis, stolni nogomet, kratke šetnje od dvorca. Preporučujemo plažu Châtillon zbog njenih sadržaja (pedalina, skijanje na vodi, kupanje pod nadzorom i lijepi restorani po dobroj vrijednosti za novac)

j.g.m. Langenhuizen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prekrasna priroda, prekrasan položaj, gostoljubiv prijem i boravak u dvorcu. Vrijedi se ponovno vratiti. Kao zaljubljenici u motore, uživali smo u prekrasnim rutama, prirodi i lijepim selima.

JM Halma-Edelman

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Zamislite sebe kao gospodara dvorca! Prekrasni apartmani u šarmantnom dvorcu osiguravaju opuštajući odmor. Djeca su uživala u tajnim prolazima i bazenu. Sve u svemu bezbrižan odmor.

R.A.W. Van Lierop

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Dobili smo vrlo prijateljsku dobrodošlicu na ovoj prekrasnoj lokaciji od strane domaćina i kratko smo razgledali naše sobe.

Kao i paket dobrodošlice, s bocom vina i kavom u njemu, vrlo lijepo i lijepo. Okolina je prekrasna, a boravak vrlo ugodan.

Paulien Boone

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prekrasan dvorac na izvrsnom području s puno aktivnosti. Salon du jardin je (kao što ime sugerira) u blizini velikog vrta u prizemlju. Stan je prostran i klasičan te je dobro njegovan. Zahvaljujući raznim prostorima za sjedenje, moguće je jesti vani i igrati se u vrtu. Zahvaljujući ogradi, bazen je pogodan za boravak s malom djecom, iako im je voda jako hladna. Područje je prekrasno, posebno s Lac du Bourget i planinama, brojnim biciklističkim stazama i lijepim odredištima kao što je Chanaz.

Thomas Berning

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

prostran apartman za odmor u povijesnom ambijentu!

Moderno dizajnirana, vrlo dobro održavana kuća, vrlo tiha, prekrasan bazen, odličan krajolik za miran odmor uz jezero i planinarenje.

Dobra briga za goste, uvijek pristupačni.

Spavaonice su pomalo mračne i male, ali to je nadoknađeno ambijentom u glavnoj blagovaonici iu cijelom dvorcu!

Roderick Evans

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

Prekrasna lokacija, prekrasno vrijeme, prostrani smještaj, obližnji restorani, supermarket, nekoliko kratkih ranojutarnjih trčanja (ne ravno!), lijepe vožnje do obližnjih lokacija, prekrasno mjesto za opuštanje tjedan dana. Hvala vam.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 309574

Posljednje ažuriranje: 06.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/309574.htm


«Kula/dvorac Odmarališta i klubovi Serrieres-en-Chautagne» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 28 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina