Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kula/dvorac Odmarališta i klubovi Serrieres-en-Chautagne

maks.  6   Gosta/Gostiju
115m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
115m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Bazen
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

dizalo

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


29 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Marcel van Polanen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Stephan Webel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Tyson

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

Hjs Bax

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bert Deruyck

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Burgart Nancy

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži francuski

Prekrasna i impozantna kuća, lijepo renovirana. Blizu jezera i lokalnih trgovina. Međutim, nedostaje pažnja detaljima (paučina, plijesan u donjem dijelu tuša, komadići kruha zaglavljeni u žlijebovima stola od drveta u dnevnoj sobi, usisavač potpuno začepljen korom od prašine unutra) i održavanju opreme (televizor izvan funkcije tijekom 3 dana, bazen ispražnjen pri našem dolasku i ponovo napunjen tokom dva dana, pa je bilo neupotrebljivo jer je bio hladan...).

christa stip

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepi prostrani stan, ali Luna nema vanjsku sjedalicu. Nedostaje vam to. Stan je također prilično tamno, jer su (pucajući) prozori mali. Gredice i laminat na podu se protežu do susjednog stana. Škripe jako kada prelazite preko njih. Čini se kao da susjedi hodaju po vašem hodniku. Ne čuje se druga buka (glazba ili glasovi). Lokacija je prilično dobra, ali zbog vožnje oko planina, često su duge vožnje. Dakle, bilo je razočaranje za nas. Tijekom našeg tjedna oblaci su ostali visjeti nad našom planinom. Stoga smo imali kišovit tjedan, iako je na drugoj strani planine bilo sunčano.

Bart Vansteenkiste

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijep apartman, malo mračan (dvorac) sa svim luksuzom koji možete zamisliti. Nedostajala nam je jedna stvar, a to je stalak za sušenje ručnika... Ima lijep bazen, lijep vrt i vrlo dobro smješten blizu Annecya i jezera Bourget. Jedan tjedan koji je prošao prebrzo. Obitelj Vansteenkiste Belgija

JAGM Van der Knaap

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kolovoz 2009., obitelj s 3 tinejdžera. U apartmanu La Luna na drugom katu. Veliki njegovan stan. Nedostatak: malo dnevnog svjetla i nema balkona, pa nema kontakta s vanjskim prostorom. Bilo je premalo stolica na terasi da biste mogli sjesti vani. U 2 od 3 spavaće sobe nema ormara za odjeću. Također nema polica ili bilo što drugo za spremanje odjeće. Mali bazen, ali dovoljno velik za osvježenje. Dovoljno ležaljki. Položaj dvorca povoljan je za sve vrste aktivnosti. Na četvrt sata vožnje je prekrasno veliko jezero na kojem možete plivati, voziti se, kanu, pedalirati, sunčati se na travnatim površinama. "Plaža" se sastojala od velikih šljunkova: vrlo čista, ali malo teže hodati. Plažni dio postupno se spušta. Iz gradića možete prošetati planinu: jedno putovanje od 1,5 sati i jedno od 4 sata. Nije za malu djecu. Možete voziti bicikl u blizini i uz rijeku Rhone. Postoji dugačka staza za bicikle uz jezero. Za nas je bilo samo šteta što je 2009. bilo zatvoreno s Chanazove strane. Bilo je samo nejasno gdje možete unajmiti bicikle. Nakon dugog traženja to se moglo učiniti u turističkom uredu u Ruffieuxu: brdski bicikli, ne prikladni za malu djecu. Za avanturiste: tamo možete i paraglajdingom. Nismo to radili, ali vidjeli smo dovoljno paraglajdera s planine.

KOEN HEYRMAN

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bilo je ugodno upoznati dvorac... puno privatnosti unatoč zajedničkom vrtu/bazenima. Žao mi je što bazen nije bio zagrijan, ali za djecu je bilo dovoljno toplo. Dvorac je vrlo mirno smješten s dovoljno mogućnosti za izlete, šetnje ili samo opuštanje u jednom od ležaljki ili stolica u vrtu. Kamp s jezerom za plivanje udaljen je manje od 1 km gdje su i djeca provela vrlo zabavna poslijepodneva.

JAGM Van der Knaap

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kolovoz 2009., obitelj s troje pubertetske djece. U apartmanu La Luna na drugom katu. Prostran i njegovan apartman. Nedostatak: malo dnevne svjetlosti i bez terase, stoga nema kontakta s vanjskim svijetom. Bilo je premalo stolova na terasi za sjedenje vani. U 2 od 3 spavaće sobe nema ormara ni polica za spremanje odjeće. Mala bazen, ali dovoljno velika za osvježenje. Dovoljno ležaljki na raspolaganju. Položaj dvorca je povoljan u odnosu na razne aktivnosti. Na petnaest minuta vožnje udaljen je veliko prekrasno jezero u kojem možete plivati, voziti se brodom, kajakom, pedalirati, sunčati se na travi, "plaža" se sastoji od velikih šljunčanih kamenja: vrlo čista, ali hodanje je malo teže. Dio za plivanje dublji je. Iz grada možete prošetati planinom: jedan sat i pola i četiri sata. Nije pogodno za malu djecu. Možete biciklirati u blizini i uz rijeku Rhone. Postoji dugačka biciklistička staza uz jezero. Nažalost, za nas je jedino šteta što je 2009. bila zatvorena s Chanaza. Nije bilo jasno gdje se mogu iznajmiti bicikli. Nakon dužeg traženja, moglo se iznajmiti u turističkom uredu u Ruffieuxu: brdski bicikli, nisu prikladni za malu djecu. Za avanturiste, mogli ste i paradatirom. Nismo to radili, ali vidjeli smo dovoljno letelica s planine.

Bart Vansteenkiste

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijep apartman, malo tamniji (dvorac) s luksuzom o kojem možete samo sanjati. Nedostajala nam je samo jedna stvar, a to je stalak za sušenje ručnika...
Također lijep bazen, lijep vrt i vrlo dobro smješten blizu Annecyja i jezera Bourget.

Tjedan koji je brzo prošao.
Obitelj Vansteenkiste Belgija

A.I. Cambier

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

U srpnju 2011. godine smo se mogli osjećati kao pravi vlasnici dvorca u Chateau Lapeyrouse u Serrieres-en-Chautagneu. Uživali smo u boravku i preporučujemo ga onima koji traže mir planina i žele koristiti boravak kao polaznu točku za izlete. U lijepom vremenu, također uživajte u bazenu. Vrlo smo zadovoljni. Obitelj Cambier.

Dick De Jong

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ovaj tjedan odmora je jako zasjenjen velikim cestovnim radovima na ulici gdje se kuća nalazi. Mnogo prašine i buke. Kuća često loše dostupna zbog radova. Zbog toga su vrt i dvorište, unatoč lijepom vremenu, bili neupotrebljivi tijekom dana. Po mom mišljenju, kuća zapravo ne bi smjela biti unajmljena tijekom ta dva tjedna, koliko su trajali radovi.

christa stip

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijep prostran apartman, ali Luna nema vanjsko sjedalo. Nedostaje ti to. Kuća je također prilično tamna jer su (pucni) prozori mali. Gredice i laminat protežu se do susjednog apartmana. Krckaju jako kada na njih gazite. Čini se kao da susjedi hodaju po hodniku. Ne čuje se drugi zvuk (glazba ili glasovi). Sve je bilo prilično blizu, ali morate voziti oko planina, pa često dug put. Dakle, razočaranje za nas. Naš je tjedan bio oblačan na našoj planini. Tako smo imali kišni tjedan, dok je s druge strane planine bilo sunčano.

Karen Green

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

Bilo je ugodno izdanje. Lijepi dvorac. Lijepi bazen. Vrlo prijateljski zastupnik. Stan je prostran ali taman. Klima uređaj vrlo bučan. TV nije radio. Trošak čišćenja visok, cijena iznajmljivanja platna je smiješno visoka - ovi dodaci trebaju biti uključeni u početnu cijenu. Lijepa zona. U redu, ali ne bih ponovno ići.

Emile Crassee

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepo dvorac! Potpuno obnovljen od strane nekoliko Nizozemaca, lijep doček od strane Céline koja nam je vrlo ljubazno pomogla. Dvorac je podijeljen (koliko znam) u apartmane, La Luna gdje smo mi bili je potpuno obnovljena sa malom kuhinjom, mobilnim klima uređajima i raznim prozorima s mrežicama protiv komaraca, sve vrlo njegovano. Također, dvorac ima prekrasni vrt i unutarnje dvorište. Dolje je podrum s, između ostalog, stolom za stolni tenis koji pruža osvježenje tijekom ljeta. Također ima i lijep bazen za osvježavanje. Iskreno preporučujemo ovo, kako obiteljima tako i parovima koji žele miran boravak.

Burgart Nancy

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži francuski

Prekrasno i impozantno prebivalište, lijepa obnova. Blizu jezera i lokalnih trgovina.

Međutim, nedostaje pažnje prema detaljima (paukove mreže, plijesan na donjem dijelu tuša, mrvica kruha zaglavljena u žljebovima drvenog stola u dnevnom boravku, usisavač potpuno začepljen korom prašine iznutra) i održavanje opreme (televizija izvan funkcije 3 dana, bazen ispražnjen pri dolasku i bio napunjen 2 dana nakon toga neupotrebljiv jer je bio hladan...).

JAGM Van der Knaap

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kolovoz 2009., obitelj s 3 djece u adolescentskoj dobi.
U apartmanu La Luna na 2. katu.
Veliki dobro održavan stan. Nedostatak: malo dnevnog svjetla i nema balkona, pa nema kontakta s vanjskim prostorom. Nije bilo dovoljno stolica za sjedenje vani.
U 2 od 3 spavaće sobe nema ormara. Također nema polica ili bilo čega za odlaganje vaše odjeće.
Mali bazen, ali dovoljno velik da se osvježite. Dostupno dovoljno ležaljki.
Položaj dvorca je povoljan u odnosu na sve vrste djelatnosti.
Prekrasno veliko jezero udaljeno je petnaestak minuta vožnje gdje možete plivati, jedriti, voziti kanu, pedaline, sunčati se na travnjaku. "Plaža" se sastojala od velikog šljunka: vrlo čista, ali pomalo teška za hodanje. Područje za kupanje ima blagi nagib.
Iz grada pješačenje na planinu: 1 od 1,5 sata i 1 od 4 sata. Nije za malu djecu.
Možete voziti bicikl u okolici i duž Rhone. Uz jezero postoji duga biciklistička staza. Nama je samo šteta što je zatvoren 2009. sa strane Chanaza. Samo nije bilo jasno gdje se mogu iznajmiti bicikli. Nakon duge potrage, to je bilo moguće u turističkom uredu u Ruffieuxu: brdski bicikli, nisu prikladni za malu djecu.
Za avanturiste: mogli biste i letjeti zmajem. Nismo, ali vidjeli smo dosta kako leti s planine.

A.I. Cambier

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

U srpnju 2011. mogli smo se ponašati kao pravi dvorski gospodari i dame u Chateau Lapeyrouse u Serrieres-en-Chautagne. Uživali smo u boravku i preporučujemo ga onima koji traže mir u planinama i žele koristiti rezidenciju kao bazu za izlete. Za lijepog vremena možete uživati iu bazenu. Jako smo zadovoljni. Obitelj Cambier

KOEN HEYRMAN

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bio je to ugodan uvod u dvorac ... puno privatnosti unatoč zajedničkom vrtu / bazenu. Šteta što bazen nije bio grijan, ali je ipak bilo dovoljno toplo za djecu. Dvorac se nalazi na vrlo tihoj lokaciji gdje imate mnogo izbora za izlete, šetnju ili se samo opustite u ležaljkama ili stolicama u vrtu. Na manje od 1 km nalazi se kamp s bazenom za kupanje gdje su djeca također provela vrlo lijepa popodneva.

Karen Green

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

Bio je to ugodan odmor. Lijep dvorac. Lijep bazen. Vrlo ljubazan domar. Stan je bio prostran, ali mračan. Klima uređaj vrlo bučan. TV nije radio. Troškovi čišćenja visoki troškovi najma posteljine smiješno visoki - ovi vijci trebali bi biti uključeni u izvornu cijenu. Lijep kraj. Ok, ali ne bih opet išao.

Bart Vansteenkiste

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lijep stan, pomalo mračan (dvorac) sa svim luksuzom koji možete zamisliti. Nedostajala nam je jedna stvar, odnosno stalak za sušenje ručnika ...
Nadalje, lijep bazen, prekrasan vrt i vrlo dobro smješten u blizini Annecyja i jezera Lac van Bourget.

Tjedan koji je prebrzo prošao.
Obitelj Vansteenkiste Belgija

Dick De Jong

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ovaj blagdanski tjedan bio je u snažnoj sjeni velikih radova na cesti u ulici u kojoj se nalazi kuća. Puno prašine i buke. Kuća je često teško dostupna zbog posla. Kao rezultat toga, unatoč lijepom vremenu, vrt i dvorište su bili neupotrebljivi tijekom dana. Po mom mišljenju, kuća nije trebala biti iznajmljena za ta dva tjedna koliko je trajao prekid.

christa stip

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lijep prostran stan, ali Luna nema sjedenje na otvorenom. Nedostaje ti to. Kuća je također prilično mračna, jer su (snimki) prozori mali. Podne grede i laminat vode tu do susjednog stana. Jako škripe kad hodaš po njima. Tada vam se čini kao da susjedi hodaju po vašem hodniku. Nećete čuti nikakav zvuk (glazbu ili glasove). Nadalje, posvuda je bilo relativno blizu, ali zato što se morate voziti po planinama, često su to duga putovanja. Dakle, nazadovanje za nas. Naš tjedan vanjski se zadržao na našoj planini. Tako smo imali tjedan dana kiše, dok je s druge strane planine bilo sunčano.

Emile Crassee

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vrlo lijep dvorac! Potpuno su ga obnovili brojni Nizozemci, lijep prijem kod Céline koja nam je puno pomogla. Chateau je (mislim) podijeljen na apartmane, La Luna u kojoj smo bili je potpuno renovirana s čajnom kuhinjom, mobilnim klima uređajima, raznim zaslonima na prozorima, sve je bilo vrlo dobro zbrinuto. Nadalje, dvorac ima prekrasan vrt i dvorište. U prizemlju je konoba sa stolom za stolni tenis koji nudi hlađenje tijekom ljeta. Tu je i lijep bazen za hlađenje. To možemo od srca preporučiti, kako za obitelji tako i za parove koji žele ostati na miru.

Lynne Vervaeke

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Stan je ljepši od očekivanog - slike ga ne prikazuju. Prostrano, udobno, dobri kreveti, lijep tuš. Lokacija je prekrasna, pogled vrlo lijep. Jedina mana: stan nema terasu, pa jesti vani baš i nije opcija.

Burgart Nancy

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Veličanstvena i impozantna rezidencija, prekrasna renovacija. Blizina jezera i lokalnih trgovina.

Međutim, nedostatak pozornosti na detalje (paučina, plijesan u podnožju tuša, mrvice kruha zaglavljene u utorima drvenog stola u dnevnoj sobi, usisavač potpuno začepljen korom prašine iznutra) i održavanje opreme (TV izvan narudžba za 3 dana, bazen ispražnjen po našem dolasku i zatvoren na dva dana, odjednom neupotrebljiv jer je bilo hladno, itd.)

Lynne Vervaeke

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Stan je ljepši od očekivanog - slike ga ne prikazuju. Prostrano, udobno, dobri kreveti, lijep tuš. Lokacija je prekrasna, pogled vrlo lijep. Jedina mana: stan nema terasu, pa jesti vani baš i nije opcija.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 309577

Posljednje ažuriranje: 02.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/309577.htm


«Kula/dvorac Odmarališta i klubovi Serrieres-en-Chautagne» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 29 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina