Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Vecoux

maks.  5   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
100m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 5 km

5 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


39 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Ine Wolters

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

krist de backer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Floris Timmermans

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Barrilliot

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži francuski

Ronny Schelstraete

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

B.M Borst

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Victor Christianen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Wouter Vanhove

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Klaartje Visser

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Pravi ugođaj u lijepo uređenoj autentičnoj kući. Imali smo prvi kat s lijepim vlastitim ulazom. Sve je prisutno, kuhinja ugodna i potpuna. Vlasnici su izuzetno ljubazni i gostoljubivi. Bazen je bio ugodan, ali malo hladan, ipak lijep dodatak. Mnogo lijepih pješačkih staza odmah od kuće. Lijepa priroda i ugodno tiho!

Marieke Bunt

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio sjajan! Prekrasna velika seoska kuća s predivnim vrtom oko nje. Srdačno su nas dočekali Maryvonne i Robert. Apartman je bio prekrasan i vrlo čist. Uživali smo u bazenu, šetnjama iz kuće, posjetima Epinalu i vrhunac je bio "La montagne de Lama". Bila je to fantastična tjedan, mjesto na koje ćemo se vratiti.

Marcel Bosman

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio izrazito srdačan! Naš domaćin Robert dočekao nas je sa svježe pečenim kruhom i domaćom marmeladom! Pokazao nam je smještaj i ispričao nam priču o kući. Vlasnik vrlo dobro govori njemački (uz francuski)!! Smještaj se nalazi na prvom katu seoske kuće. To znači da morate malo penjati stepenicama. Kuhinja je potpuno opremljena! Kreveti u spavaćim sobama su odlični! Kuća je opremljena svim udobnostima, iako još uvijek odiše atmosferom francuske seoske kuće iz 1910. godine. Pri 37 stupnjeva kuća je bila ugodno hladna zbog debelih zidova! Bazen i privatni dio vrta su odlični! Imate svoju svlačionicu kod bazena. Voda je čista, a bazen dobro i uredno održavan. Vlasnici tu povremeno također borave (ne dugo). U svom dijelu vrta imate privatnost i prostor s blagovaonicom, stolicama i roštiljem. Automobil možete parkirati u hladovini. Ne možemo reći da je okolina vrlo živa. Međutim, na manje od pet km udaljenosti imate selo bogato sadržajima i zabavom! To je fantastična kuća za odmor ako dolazite u Vogeze da biste uživali u plivanju i ne smeta vam uzeti auto za izlet. Dajemo veliki plus!

Dick Roza

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijep doček od izuzetno dragih vlasnika, s svježe pečenim kruhom i džemom. Smještaj je međupod u velikoj staroj seoskoj kući. Vrlo lijep apartman s prekrasnim sobama i ugodno hladno, čak i za velike vrućine na našem odmoru. Selo se nalazi u mirnom okruženju pogodnom za šetnje. Do visokih planinskih prijevoja i većih gradova treba daleko voziti.

Jeannette van der Vegt

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijepa vila u vrlo mirnom okruženju. Za bicikliste ili pješake lijepa polazna točka. Za djecu, posebno tinejdžere, ima nešto manje toga za raditi. Bazen je vrlo lijep. Bilo je vrlo toplo, 40 stupnjeva, u prvim danima dok smo bili tamo, ali kuća je ostala dobro hladna unutra unatoč tome što nema klima uređaj. Također, kuhinja je opremljena svim potrepštinama. Vlasnici žive dolje i vrlo su prijateljski i gostoljubivi. Donesli su domaći kruh i džem prilikom dolaska i trude se da vas upute.

SGHJ Van Kuijk - Op Den Camp

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

To je lijepa i prostrana, idilična seoska kuća smještena na malom imanju usred sela. Imate pristup prvom katu. Sve sobe su prostrane i elegantno uređene. Kreveti su vrlo udobni, na prozorima su rolete. Bili smo tamo početkom kolovoza i nismo imali problema s komarcima, ali smo imali puno muha. Imate svoj dio vrta i vlastite ležaljke pored bazena. Robert i Maryvonne pružaju fantastično gostoprimstvo s domaćim slatkim delicijama. Odmah smo se osjećali ugodno i kao kod kuće. Lokacija zrači toliko mira i sereniteta da smo se zaista osjećali kao "Bog u Francuskoj". Iz sela vode brojne pješačke staze. Obično bismo automobilom išli do parkirališta u blizini kako bismo mogli napraviti šetnje od 1,5-2,5 sata. Supermarket je udaljen 10 minuta vožnje, ali ima mini trgovinu na 200 metara, gdje također imaju svježi kruh (otvorena samo ujutro). Područje u koje se svakako treba vratiti. I sigurno se ponovno vratiti u ovu kuću. Mi smo zaljubljeni &lt3

Anke Thuy

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Topli i mirni okoliš sa svim mogućim sadržajima možete očekivati ako rezervirate boravak kod Roberta i Maryvonne. Kuća je opremljena do najsitnijih detalja kako bi boravak bio bezbrižan. Imali smo i jednogodišnje dijete s nama, za koje su naši domaćini odmah pripremili stol za presvlačenje i slično. To je dobra baza za biciklizam/brdski biciklizam, planinarenje, plivanje u jezerima i rijekama te kulturne izlete u Epinal primjerice. S malo sreće čak možete vidjeti jelena dok uživate u bazenu. Definitivno preporučujemo!

Nico Reinhoud

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Jedna vrlo ugodna i karakteristična kuća, gdje se osjećate kao da ste se vratili u prošla vremena. Vrlo prijateljski i gostoljubiv vlasnik, sve je vrlo uredno i čisto, prekrasan bazen. Vecoux nudi malo toga, a Remiremont je blizu, simpatičan gradić s restoranima, trgovinama i supermarketom. Apsolutno preporučujemo izlet u šareni Colmar, gdje možete uživati u vožnji kroz prekrasnu okolinu.

Jan Balkestein

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasna, impozantna kuća na lijepoj, mirnoj lokaciji. Vlasnici su vrlo prijateljski i susretljivi. Imate prvi kat na raspolaganju gdje je sve što vam je potrebno. Po dolasku smo bili iznenađeni domaćim kruhom i domaćom marmeladom. Lijep bazen uz kuću. Na kraju tjedna morao sam platiti 80 eura za troškove čišćenja. Nije problem, ali možda je dobro to navesti i na web stranici. Sada je to došlo kao iznenađenje. Osim toga, pored kuće prolaze pješačke staze, a trgovine (pekara, supermarket, restoran) udaljene su 10 minuta vožnje. Vrhunska lokacija!

Stijn van Hest

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Veliki stan opremljen svim pogodnostima. Prijateljski vlasnici koji žive u prizemlju. Gornji kat nastanjuje sestra vlasnika. Bazen je predivan. Okolina je prekrasna. U selu postoji trgovina u kojoj se može kupiti kruh, a 5 minuta vožnje automobilom nalazi se ogromni supermarket. Ukratko, izvrsna baza za odmor u Vogezima.

Jan Balkestein

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasna, dostojanstvena kuća na lijepoj, mirnoj lokaciji. Vlasnici su vrlo ljubazni i susretljivi. Na raspolaganju vam je prvi kat gdje je sve prisutno. Prilikom dolaska bili smo iznenađeni domaćim kruhom i domaćim džemom. Ima i lijepi bazen.

Na kraju tjedna sam ipak morao platiti 80 eura za čišćenje. To nije problem, ali možda bi bilo dobro to istaknuti i na stranici. Sada je to došlo kao iznenađenje.

Pored kuće postoje pješačke staze i trgovine (pekara, supermarket, restoran) udaljene su 10 minuta vožnje.

Vrhunska lokacija!

Karel De Duytsche

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kao obitelj od 5 ljudi imali smo predivan odmor, prekrasno mjesto s poviješću, lijep smještaj s dovoljno prostora, sve je bilo prisutno. Lijep doček izuzetno ljubaznih ljudi koji su bili spremni pomoći u slučaju pitanja ili problema. Bazenu je bilo naročito ugodno za opuštanje nakon lijepih šetnji po šumi.

Ronny Schelstraete

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Accueil des propriétaires très sympathique, avec pain et confiture artisanal de la maison. Tout un étage seulement pour notre famille, l'appartement était besprijekoran, une cuisine avec tout confort, bien équipé, beaucoup de place dans l'appartement, lounge, TV,…. Salle de bain et toilette très prepre.

La villa semblait un peu vieux mais a l'intérieur tout était parfait, dans un style antique adorable, parket, des tapis,.. Jolie et grand jardin.

La piscine rien à remarquer, très propre, grand, assez de meubles de jardin, chaises etc.

A Vécoux ne rien à voir mais la possibilité de faire des beaux et longues promenades dans les bois.

Rémiremont (5 min. avec la voiture) est très charme, Mulhouse vaut la peine ! Intermarché ((Cora) à deux minutes avec la voiture, petit magasin d'alimentation et pain à 500 mètres de l'appartement.

Peut-être une petite remarque, les nuits étaient froides, un peu de chauffage, le soir et le matin, dans la salle de bain et le salon serait agréable.

Anita Jansen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća, lijepi detalji, ukusno i udobno namještena. Divno ostati tjedan dana. Dobro je prošao i s trogodišnjim mališanom (lijepo trčkara dugim hodnikom). Kuhinja potpuno opremljena. Pažljiv prijem.

Diana Nicklas-Schulz

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Proveli smo vrlo lijep tjedan u Vecouxu. Faze opuštanja i odmora na bazenu, koji smo praktički imali sami, izmjenjivali smo s izletima u Nancy, Epinal, Vittel i Vosges. Postoji veliko jezero (Lac Gerardmer) udaljeno oko 30 km, gdje možete voziti pedaline i električne čamce i, naravno, plivati ako je temperatura dobra. Domaćini su jako ljubazni. Živite na cijelom katu u staroj vili, koja ima puno originalnog namještaja koji kući daje karakter - vrlo poseban osjećaj življenja koji vas poziva da sjedite u dnevnoj sobi ili u vrtu uz čašu dobrog crnog vina . Našoj kćeri najbolji je bio veliki bazen...

Wil Van Loon

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ostali smo u Les Ratieresu tjedan dana i stvarno smo uživali. Stariji par dočekao nas je s domaćim kruhom i pekmezom. Za našu 5-mjesečnu bebu pripremljen je krevet i kupka i to je bilo jako ugodno. Smještaj zauzima gotovo cijeli prvi kat i ima dosta prostora. Opremljenost za kuhanje i pranje je izvrsna i jako je lijepo što su sredstva za pranje posuđa, tablete za pranje posuđa, deterdžent, filteri za kavu, začini i slično dostupni, tako da ne morate sve to kupovati. Osim toga, domaćin je bio ljubazan da utakmice Svjetskog prvenstva u nogometu gledamo u svom dnevnom boravku jer ih nije bilo na francuskim kanalima.

Frits Adriaanse

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ogroman prostran stan na 1. katu, prekrasan mozaik u kuhinji koji je bio kompletniji od naše kuhinje kod kuće. Nema mnogo TV kanala. Privatni dio vrta, nažalost samo 1 ležaljka. Prostran bazen koji počinje prilično duboko, otprilike 1,40m. Uz bazen nema ležaljki niti travnjaka za ležanje. Ispred kuće je travnjak s nogometnim golovima. Stol za stolni tenis. Utvrdili smo da su vlasnici (par koji živi u prizemlju) vrlo gostoljubivi. Na dolasku smo dobili domaći kruh i staklenku džema iz vlastitog vrta. Gospođa je dobila dozvolu za ribolov za našeg sina. Pored ove kuće prolaze mnoge planinarske staze. WiFi u velikom dijelu apartmana. Sami smo čistili kuću, što je izvedivo i uštedjeli smo 60 eura. Lijepa atmosfera, vrlo opušteno, lijepo okruženje.

Jeannette van der Vegt

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasna vila u vrlo mirnom području. Lijepa baza za bicikliste ili šetače. Za djecu, posebno tinejdžere, ima nešto manje posla. Bazen je jako lijep.

Bilo je jako vruće, 40 stupnjeva, prvih dana kada smo bili tamo, ali kuća je iznutra ostala hladna unatoč činjenici da nema klimu. Nadalje, kuhinja je potpuno opremljena.

Vlasnici žive u prizemlju i vrlo su ljubazni i gostoljubivi. Na dolasku su donijeli domaći kruh i pekmez i daju sve od sebe da vas upute.

Nico Reinhoud

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo atraktivna i karakteristična kuća, u kojoj se možete zamisliti u neka davna vremena. Vrlo ljubazan i gostoljubiv vlasnik, sve je vrlo uredno i čisto, lijep bazen. Vecoux je malo za raditi, Remiremont je blizu, lijep grad, ima restorana, trgovina i supermarketa. Apsolutno nezaobilazan je izlet u šareni Colmar, gdje možete u potpunosti uživati u vožnji automobilom kroz prekrasnu usputnu okolicu.

Jeannine Acampo

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Bili smo na odmoru sa starijom djecom, koja su uživala u kupanju svaki dan. Oni koji su željeli mogli su iz smještaja krenuti na planinarske staze. Intenzivno se koristi i stol za stolni tenis. Ukratko, vrijedi ponoviti)

Barrilliot

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži francuski

prostran apartman, jako miran, jako dobro opremljen.Vrlo topla dobrodošlica vlasnika uz domaći džem i kruh.

Geografski položaj je vrlo povoljan za posjet regiji.

Anke Thuy

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Možete očekivati toplo i mirno okruženje sa svim mogućim pogodnostima kada rezervirate boravak u Robert and Maryvonne. Kuća je opremljena svim mogućim detaljima za bezbrižan boravak. Sa nama je bio i 1-godišnjak za kojeg su domaćin i domaćica odmah osigurali stol za prematanje i slično.

To je dobra baza za biciklizam/brdski biciklizam, planinarenje, kupanje u jezerima i rijekama i neka kulturna putovanja u Epinal, na primjer.

Uz malo sreće možete uočiti i jelena dok uživate u bazenu.



Toplo se preporučuje!

Lieke Tani

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Stvarno uronite u francusku atmosferu. Recepcija je bila vrlo ljubazna s domaćim kruhom i domaćim džemom. Super dragi vlasnici koji rade sve za vas. Predivno čisto i svježe sve. Bazen je super. Lijepo s kabinama za presvlačenje i puno ležaljki. Okruženje nije puno za doživjeti. Sve što trebate za ovaj boravak je lijepo vrijeme. Onda je divno ostati. Naša su djeca uživala u bazenu, stolnom tenisu i badmintonu/nogometu u prednjem dvorištu. Jedina mana su bili kauč i fotelje koje nisu bile tako udobne. Kreveti su također malo tvrdi. Također svakako preporučljivo.

Dick Roza

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijepa dobrodošlica vrlo ljubaznih vlasnika, sa svježe pečenim kruhom i džemom. Smještaj je na polukatu u velikoj staroj seoskoj kući. Vrlo lijep apartman s prekrasnim sobama i lijepim i hladnim, čak i po velikoj vrućini na našem odmoru. Naselje se nalazi u mirnom (pješačkom) okruženju.

Do prestonica i većih mjesta morate se puno voziti.

Marcel Bosman

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio izuzetno srdačan! Domaćin Robert nam je bio pri ruci s domaćim kruhom i domaćim džemom! Pokazao nam je smještaj i ispričao o nastanku kuće. Vlasnik govori vrlo dobro njemački (osim francuskog)!! Smještaj se nalazi na prvom katu seoske kuće. To znači da se morate popeti uz neke stepenice. Kuhinja je opremljena svime! Kreveti u spavaćim sobama su u redu! Kuća je potpuno opremljena, iako još uvijek odiše atmosferom francuske ladanjske kuće iz 1910. godine. Na 37 stupnjeva, kuća je bila fantastično hladna zbog debelih zidova!

Bazen i privatni vrt su izvrsni! Na bazenu imate vlastitu kabinu za presvlačenje. Voda je čista, a kupka dobro i uredno održavana. Povremeno ga koriste i vlasnici (ne zadugo). U vlastitom vrtu imate privatnost i prostor sa stolom za blagovanje, stolicama i roštiljem. Auto možete parkirati u hladu. Ne možemo reći da je bliža okolina užurbana.

No, manje od pet km udaljeno je selo puno sadržaja i zabave!

To je fantastična kuća za odmor ako dolazite uživati u Vosgesima i kupati se, a ne smeta vam uzeti automobil na izlet. Dižemo veliki palac gore!

SGHJ Van Kuijk - Op Den Camp

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

To je lijepa i prostrana, idilična seoska kuća smještena na malom imanju usred sela.



Imate pristup prvom katu. Sve sobe su prostrane i stilski namještene. Kreveti su jako dobri, prozori imaju kapke. Bili smo tamo početkom kolovoza i nismo imali problema s komarcima, ali s puno muha.

Imate svoj komadić vrta i svoje ležaljke uz bazen.



Robert i Maryvonne pružaju fantastičnu dobrodošlicu s domaćim delicijama. S njima smo se odmah osjećali ugodno i kao kod kuće.



Lokacija zrači tolikim mirom i spokojem da smo se stvarno osjećali kao "Bog u Francuskoj".



Iz sela vodi nekoliko planinarskih staza. Obično smo autom odlazili na obližnja parkirališta kako bismo mogli i šetati 1,5-2,5 sata.

Supermarket je udaljen 10 minuta vožnje, ali postoji mini trgovina na 200m, gdje također imaju svježi kruh (otvoren samo ujutro).

Područje u koje se svakako treba vratiti. A onda definitivno natrag u ovu kuću. Zaljubljeni smo &lt3

Willeke Van der weij

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća, prijateljski doček s ukusnim domaćim kruhom od strane vlasnika. Lijepo okruženje. Možete otići ravno u brda na brzu šetnju, tešku vožnju mtb-om ili na cesti s trkaćim biciklom, karte i informacije o području dostupne su u izobilju.

Marieke Bunt

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio odličan! Prekrasna veličanstvena seoska kuća s prekrasnim vrtom oko nje. Srdačno su nas dočekali Maryvonne i Robert. Stan je bio prekrasan i vrlo čist. Uživali smo u bazenu, šetnjama od kuće, posjetima Epinalu, a vrhunac je bio "La montagne de Lama". Bio je to fantastičan tjedan, mjesto za povratak,

Klaartje Visser

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Zaista atraktivna i lijepo autohtono uređena kuća. Imali smo prvi kat s prekrasnim privatnim ulazom. Sve je tu, kuhinja uredna i kompletna.

Vlasnici super ljubazni i gostoljubivi. Bazen je bio lijep, ali malo hladniji, ali još uvijek lijep dodatak.

Mnoga prekrasna planinarska područja mogu se prošetati izravno iz kuće. Prekrasna priroda i lijepo i tiho!

Stijn van Hest

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Veliki stan koji je potpuno opremljen. Ljubazni vlasnici koji žive u prizemlju. Gornji kat zauzima sestra vlasnika.

Bazen je predivan. Okruženje prekrasno. U selu postoji trgovina u kojoj se može kupiti kruh, a veliki supermarket udaljen je 5 minuta vožnje automobilom.

Ukratko, izvrsna baza za odmor u Vosgesima.

M.A. Prinsen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

To je vrlo lijepa i lijepa stara kuća s poviješću. Imate puno prostora, a kuhinja je potpuno opremljena. Vrlo je mirno, a opet dovoljno blizu glavne ceste za izlete. Domaćin i domaćica su vrlo ljubazni ljudi koji su nas srdačno dočekali s domaćim kruhom i domaćim pekmezom. Topla preporuka za ljude koji traže mir u posebnom okruženju.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 310520

Posljednje ažuriranje: 07.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/310520.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Vecoux» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 39 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat