Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak -Saulxures sur Moselotte-

maks.  10   Gosta/Gostiju
250m²  stambena površina
4 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
250m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 10

2 dvokrevetna soba
2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.5 km

0.5 km

Skijaška uspinjača 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Skijanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


18 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lem de boer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Rik De Boer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Mieke Huysmans

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ignacio Perez

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Marc Meertens

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

LUC MOUREAU

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

Wiegertje Postma

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Proveli smo nevjerojatne dvije sedmice u ovoj kući sa grupicom odraslih i jednim malim djetetom. Farma i loft su oboje prostrani, omogućujući svakome dovoljno svojeg prostora, ali i mogućnost zajedničkih aktivnosti poput jela za velikim stolovima unutra ili vani. Smještaj je bio čist i vrlo dobro opremljen (posebno u kuhinji – ali bilo je, primjerice, i sapuna u kupaonici, dječja stolica i krevetić, te Wi-Fi je dobro radio). Položaj kuće je fenomenalan: pogled je prekrasan, a žuboreća rijeka pored vrta je jedinstvena i vrlo ugodna. Kuća se nalazi na kratkoj vožnji do većih sela s npr. raznolikim izborom supermarketa, ali je smještena u mirnom selu gdje povremeno laje simpatičan pas, djeca se igraju, a ljubazni susjed dođe prošetati i popričati. Bili smo tamo ljeti, i iako je okolica prije svega skijaško područje, avanturistički smo šetali i vozili bicikl u okolici. Nikada nismo vidjeli toliko različitih nijansi zelene boje kao u planinama, šumama i rijekama oko ove kuće. Stvarno preporučujemo, rado bismo se ponovno vratili.

J.M Atsma

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kada smo vidjeli našu kuću na tjedan dana, odmah smo se zaljubili, tako autentična i prekrasna lokacija uz Moselotte na južnoj strani kuće. Kuća je lijepo prostrana, neusporediva s kućom za pet osoba u Nizozemskoj.... Sve je tu, od miksera do aparata za žar na stolu u kuhinji. Namještaj u dnevnom boravku bio je pomalo zastarjel, ali sve je bilo u redu. Sobe su prostrane. Jedini nedostatak koji mogu spomenuti je da ste morali proći kroz roditeljsku spavaću sobu do tuša (koji je bio odličan!) odnosno WC-a. Moji roditelji su bili na gornjem katu i kada bi unutrašnjim putem išli u naš dio, morali bi proći kroz našu kupaonicu, pa smo zaključavali vrata između sebe kada smo se tuširali ujutro. Kuća ima perilicu rublja, koju sam koristila i sušilicu. No, ipak, pogled na kuću, njena autentičnost te lokacija i okolica su najveće prednosti. Sigurno ćemo se još jednom vratiti, bilo je to posebno iskustvo! Preporučio bih svima koji žele posjetiti Francusku, vidjeti šume i "planine", ali ne žele daleko putovati.

Veerle De Smet

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Nisu veliki luksuzi dolje i dobro pogledajte raspored soba, kupaonice i WC-a jer to sigurno nije očigledno. Gornji dio ima moderniji interijer. Uživali smo u vrtu, pogledu i izravnoj blizini rijeke. Vlasnici su vrlo prijateljski i daju puno objašnjenja unaprijed. Također je lijepo što su bili društvene igre, kao i igra Kubb i lopte za petanke.

clio roets

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Glatka komunikacija s vlasnicima. Idealna lokacija, mirna, ali ipak blizu sela s potrebnim trgovinama. Rijeka odmah pored kuće je ogromna prednost! Bilo je vrh za djecu. Kuća sama po sebi opremljena je sa svime.

Martin Gerrits

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bili smo u Saulxuresu sa 7 ljudi. Mogućnosti planinarenja izravno iz kuće. Okolina nije preplavljena turistima. Ali za sportsko hodanje i odmor, ovaj smještaj je vrlo pogodan. Smještaj ima peć na drva i potpuno je opremljen. Nije moderno, ali primjereno s obzirom na cijenu / kvalitetu. Oko kuće ima mogućnosti za sjedenje na suncu iu hladu.

J.F. Aukes-Jager

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Upravo sam se vratio nakon što sam proveo tjedan dana u Saulxuresu. Prijateljski doček domara. Velika kuća na vrlo mirnoj lokaciji uz rijeku. Vrlo kompletna kuća za odmor s vrlo bogatim namještajem. Sve je radilo dobro, čak je i wifi dobar. Ugodna kuhinja sa štednjakom na drva. Bili smo ovdje sa 6 odraslih, 3 djece i psom. Bilo je i igračaka za djecu. Nažalost, pas je hitno morao ići veterinaru, a kontaktirana vlasnica nam je dogovorila termin za nedjelju navečer iz Belgije, na čemu još jednom zahvaljujemo! Lijepo okruženje, brzo se hoda u šumu. Mnogo mogućnosti za skijanje u okolici. Preporučeno!!!

J.M Atsma

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kad smo tjedan dana vidjeli 'našu' kuću, odmah smo se zaljubili, tako autentična i prekrasna lokacija na Moselotteu s južne strane kuće. Kuća je predivno prostrana, ne može se usporediti s kućom za 5 osoba u NL .... Sve je tu, od miksera do gurmanskog seta u kuhinji.

Namještaj u dnevnoj sobi je bio malo zastario, ali sve je bilo u redu. Spavaće sobe su prostrane. Jedina mana koju mogu spomenuti je da morate ići pod tuš kroz glavnu spavaću sobu (prekrasna!). WC morao. Moji roditelji su bili u stanu na katu i ako su ulazili u naš dio, morali su proći i kroz našu kupaonicu, tako da kad smo se ujutro tuširali, spojna vrata su bila zaključana. Nadalje, kuća ima perilicu rublja koju sam dobro iskoristio, a također i sušilicu.

Ali iznad svega, izgled kuće, autentičnost te lokacija i okolina najveći su plus, svakako ćemo se vratiti, bio je to poseban tjedan! Topla preporuka svima koji žele ići u Francusku, žele vidjeti šume i 'planine', ali ne žele putovati predaleko.

clio roets

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Nesmetana komunikacija s vlasnicima.

Idealna lokacija, mirna, a nedaleko od centra mjesta sa potrebnim trgovinama.

Rijeka tik do kuće je ogromna dodana vrijednost! Bilo je super za djecu.

Sama kuća je opremljena svime.

Wiegertje Postma

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva sjajna tjedna u ovoj kući s grupom odraslih i malim djetetom. I farma i potkrovlje su prostrani, tako da svatko ima dovoljno prostora za sebe, ali i priliku da mnogo toga radite zajedno, poput jela za velikim stolovima unutra ili vani.



Smještaj je bio čist i vrlo dobro opremljen (osobito u kuhinji - ali bilo je i sapuna za ruke u kupaonici, stolice za hranjenje i dječjeg krevetića, a wifi je dobro radio). Položaj kuće je fenomenalan: pogled je prekrasan, a rijeka koja žubori pored vrta je jedinstvena i vrlo atmosferična. Kuća je udaljena nekoliko minuta vožnje od većih sela s, na primjer, širokim izborom supermarketa, ali se nalazi u mirnom zaseoku gdje povremeno zalaje prijateljski pas, djeca se igraju i prijateljski susjed jednom prošeta da popriča.



Bili smo tamo ljeti, a iako je to područje uglavnom skijaško područje, imamo vrlo avanturističko hodanje i vožnju biciklom u tom području. Nikada nismo vidjeli toliko različitih nijansi zelene oko sebe nego u planinama, šumama i rijekama koje okružuju ovu kuću. Topla preporuka, rado bismo se ponovno vratili.

Veerle De Smet

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Nije veliki luksuz dole i dobro pogledajte raspored soba i kupaonica+wc jer se sigurno ne vidi. Na katu moderniji interijer. Uživali smo u vrtu i pogledu te neposrednoj blizini rijeke. Domaćini vrlo ljubazni i daju puno objašnjenja unaprijed. Također je lijepo što su postojale društvene igre kao i kubb igra i petanque lopte.

Arnold Kuunders

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Velika kuća, vrlo lijepa i mirna lokacija. Pas može slobodno šetati. Zastario u prizemlju, ali prilično ugodan s peći na drva u kuhinji. Gore je puno suvremenije. Malo je bučno, ali nama to nije problem.

petra kooi

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

U drugom tjednu božićnih praznika pao je debeli snijeg. Išli smo na skijanje u Ventron, ali u blizini ima nekoliko skijaških stanica. Lijepo smo šetali po snijegu u okolici i uživali u toplini kuće loživši peći na drva. Kuća je pogodna za 8 osoba. Novo potkrovlje je dobro. Dolje je pomalo mračno i pljesnivo i otvoreno za obnovu.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 310539

Posljednje ažuriranje: 07.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/310539.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak -Saulxures sur Moselotte-» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 18 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat