Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Rapallo

maks.  4   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
120m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: 010046-LT-2118

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Restoran 4 km

4 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


12 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Markus Thomas

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Divno iskustvo! Već smo jednom proveli tjedan ovdje i sada smo bili vrlo sretni što smo se opet vratili. Kuća je izložena iznad Rapalla i lokacija je jedinstvena! Posebno nas je impresioniralo veliko, vrlo njegovano imanje! Maslinovi stabla, ruže, bilje i gušteri posvuda! Stefano se brine o vrlo prijateljskom i nekomplikovanom dočeku. Kuća je vrlo dobro opremljena, posebno nam je bio zadovoljstvo roštilj iza kuće! Kuća ima 3 različite terase, svaka ima svoje prednosti! Sve u svemu, stvarno lijepo vrijeme, možemo vrlo preporučiti kuću!

Clemens Binder

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Doživjeli smo kuću kao dragulj koji se ugodno ističe od drugih smještaja usmjerenih na Ikea stil. Ljubazna oprema u "Landgrafenlandsitzstil" stilu, divna priroda s velikim raznolikosti životinja i biljaka usred velikog maslinika kao posljednja kuća prema brdu s pješačkim pristupom mreži označenih staza za šetnju omogućila nam je vrlo opuštajuće korona praznike. Jutarnja kava s pogledom na more i Portofino ispod loze terase ostaje duboko urezana u sjećanju. Carstvo iza prolazne sobe (spavaća soba, radni kutak, krovna terasa, zimski vrt i terasa zimskog vrta) može se doći i vanjskim stepenicama, bez prolaska kroz prolaznu spavaću sobu. Vlasnik Stefano bio je uvijek dostupan i vrlo koristan, kontakt s predstavnicom na licu mjesta vrlo ugodan i preko Google prevoditelja također bez prepreka. Naš savjet: Umjesto plaže, unajmite brodicu!

Gilch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća s prekrasnim panoramskim pogledom! Idealno za dvoje ili troje. Vrlo prijateljski vlasnik koji se brine o svim posebnim zahtjevima (više drva za odličan otvoreni kamin, itd.) i već je imao kavu, vino i maslinovo ulje spremno. Savršeno za opuštanje usred prirode. Malo previše kaktusa koji prežive i zimu u kući. Kameni put do kuće svaki je dan ugodniji - i postoji dizalo za teret. Svjetiljka je potrebna noću. Boravak u Casa Panoramicu apsolutno se preporučuje.

Benjamin Wietheger

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Prilikom dolaska postojala je jezična barijera s vlasnicom nekretnine. Nije se usudila govoriti engleski. Inače vrlo ljubazna. Informacija o broju stepenica (206 komada) do kuće trebala bi biti navedena. Također bi trebalo biti informirano o divljim životinjama (divlje svinje), posebno stršljenima (alergičari)! Smještaj nije pogodan za pse. Vrlo loše ograđen, ako želite prošetati psa, morate svaki put ići gore i dolje po cijelim stepenicama i ne smijete pustiti psa slobodno trčati po imanju. Rešetkasti prozori i zatim samo tanka staklena ulazna vrata ne pridonose osjećaju sigurnosti prema velikim divljim životinjama.

K. Dietz

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Privatnost na privatnoj planini. Prijateljski i vrlo korisni prilikom dolaska. Uputstva su bila jasna, kontakt je bio dobar. Privatno parking mjesto. Izuzetna privatnost, tiho, prelijepo mjesto za boravak.

Maria Dijkhuis-Broekema

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio malo nejasan. Vlasnik nije bio tamo, ali je poslao ženu koja je govorila samo talijanski. Ali spasili smo se. Pogled s imanja je neprocjenjiv. Fantastična lokacija u privatnom masliniku. 2 mane: od auta morate hodati 200 koraka do kuće i morate se tuširati u kadi i sami je držati. Prelijepo lijepo!

Edgar Haverkamp

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Trud oko koraka se itekako isplati! Nakon što se popnete uz više od 200 stepenica ulazite u oazu mira. Vaša prtljaga se može prevesti žičarom prilikom dolaska i odlaska. Imate prekrasan pogled na područje sa zaljevom Portofino u daljini. Vrt je bujan i ima nekoliko terasa za sjedenje i opuštanje. Kuća ima dobar standard, sve što trebate je tu. Kuća nema luksuzni standard, ali je namještaj pristojan i dostatan, većina sadržaja je promišljena i objekti su u dobrom stanju. Međutim, ako se ne želite kupati, morate držati glavu tuša da biste se tuširali, nema šipke za tuširanje. Cesta od Rapalla do kuće je nešto uska, ali dobro asfaltirana. Budite oprezni s donjom stranom automobila na parkiralištu kod kuće, prilaz s ceste do parkirališta je malo strmiji, ali ako budete ulazili polako i pažljivo, bit će vam dobro. Vlasnik je ljubazan i uslužan. Prekrasna kuća za odmor na prekrasnoj lokaciji za one koji vole mir i prirodu.

Clemens Binder

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuću smo doživjeli kao dragulj koji se ugodno izdvaja od ostalih smještaja orijentiranih na Ikeu. Lijepi namještaj u "landgrofovskom seoskom stilu", prekrasna priroda s velikom raznolikošću životinja i biljaka usred velikog nasada olivije kao posljednje kuće na planini s pješačkim pristupom mreži označenih pješačkih staza omogućili su da imamo vrlo opuštajuće Corona praznike. Jutarnja kava s pogledom na more i Portofino pod vinovom lozom na terasi dugo će se pamtiti.

Područje iza spojne sobe (spavaća soba, radna soba, krovna terasa, staklenik i staklena terasa) također se može doći vanjskim stubištem bez prolaska kroz spojenu spavaću sobu. Stanodavac Stefano uvijek je bio dostupan i od velike pomoći, kontakt s predstavnikom na licu mjesta bio je vrlo ugodan i bez prepreka putem Google prevoditelja. Naš savjet: unajmite motorni čamac umjesto plaže!

Dave Bakker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Možda je kuća najljepša stvar koju smo ikada rezervirali. Međutim, pristupačnost je vrlo loša. Morate se voziti nekoliko kilometara uskom zavojitom cestom s nekoliko prolaza. Zatim morate prevladati stubište od 100 metara. Za ljetnih vrućina to je prilično težak zadatak. U ostalom, spomenuta klima je samo unutarnja jedinica premalog kapaciteta, internet je loš i kuća nije baš čista. Već 2 tjedna patim od mogućih stjenica. Izbrojan broj ugriza 400. Ne, nikad više. Žao mi je, nije drugačije.

Markus Thomas

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Predivno iskustvo!

Ovdje smo već proveli tjedan dana i sada smo jako sretni što smo ponovno ovdje. Kuća je izložena iznad Rapalla i lokacija je jedinstvena! Posebno nas se dojmilo veliko, vrlo dobro održavano imanje! Masline, ruže, bilje i gušteri posvuda! Stefano osigurava vrlo prijateljsku i nekompliciranu dobrodošlicu. Kuća je vrlo dobro opremljena, posebno nam je zadovoljstvo bio roštilj iza kuće! Kuća ima 3 različite terase, svaka sa svojim prednostima!

Sve u svemu jako lijepo vrijeme, toplo možemo preporučiti kuću!

Gilch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Sjajna kuća sa jedinstvenom panoramom! Idealno za dvoje ili troje. Vrlo ljubazan domaćin koji se pobrinuo za sve posebne zahtjeve (više drva za izvrstan otvoreni kamin, itd.) i već je imao pripremljenu kavu, vino i maslinovo ulje. Savršen za opuštanje okružen prirodom. Malo previše kaktusa, koji također prezimljuju u kući. Kameni put do kuće je svakim danom sve ugodniji - a tu je i teretni lift. Svjetiljka je neophodna noću. Toplo se preporučuje boravak u Casa Panoramica.

Benjamin Wietheger

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Po dolasku postojala je jezična barijera od strane gazdarice. Nisam se usudio govoriti engleski. Inače jako lijepo.

Informacije o brojnim stepenicama (206 komada) do kuće trebaju biti u informacijama. Treba se informirati i o divljim životinjama (divljim svinjama) a posebno o stršljenovima (alergičarima)!

Smještaj nije prikladan za pse. Vrlo loše ograđeno, ako želite prošetati psa morate svaki put ići gore-dolje uz sve stepenice i ne možete pustiti psa da trči po imanju bez uzice.



Prozori s rešetkama i samo tanka staklena ulazna vrata ne pružaju dobar osjećaj sigurnosti od velikih divljih životinja.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 313504

Posljednje ažuriranje: 03.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/313504.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Rapallo» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 12 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina