Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Casarza Ligure

maks.  4   Gosta/Gostiju
25m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
25m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Roštilj
Dječje igralište
Stolni tenis

Kupaonica

gostinski toalet 1


Uređaji i pribori

WLAN bežična lokalna mreža

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

1 druga spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 7 km

7 km

Centar grada/mjesta 10 km

10 km

Zračna luka 60 km

60 km

Izlaz s autoceste 10 km

10 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Jahački sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


8 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.6 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

D Sap

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Prošlog tjedna uživali smo na planini Walter (vlasnik) u apartmanu (pogledajte fotografije na web stranici) na Sorgenti del Gromollo. Trenuci mira, tišine i uživanja, ali i doživljaj sam po sebi. Lijep doček od vlasnika u subotu poslijepodne s finim dočekom večerom navečer. Walter nam je objasnio korištenje različitih sadržaja (zajednička kuhinja, razdvajanje smeća, poštivanje prirode, mogućnost pijenja vode na vrhu planine i različite planinarske rute). Nažalost, napustio je planinu u utorak poslijepodne i ostali smo sami na planini ostatak tjedna (s drugim parom i obitelji koji su bili smješteni u bungalovima). Ideja da je vlasnik u blizini ipak je korisna ako se nešto dogodi ili ako nešto trebate (praktično ili imate pitanja itd.). Bazena nismo koristili jer je voda izgledala pomalo zelenkasto. Neasfaltirani put prema gore zahtijeva solidan automobil (preporuka da ponesete neke namirnice kad stignete gore) i nazovete vlasnika ako želite, primjerice, ponovno se uspeti gore neki drugi dan. To nije suvišno ako ne želite sresti suprotnog vozača (pješaci, biciklisti, konji ili drugi automobil). Ako tražite mjesto za opuštanje, ovo je mjesto! Nema Wi-Fija, televizije, već mir, prekrasna priroda, lijepe pješačke rute (preporučujemo da ponesete dobre planinarske cipele). Gromollo je mjesto s prekrasnim pogledom i divnom okolinom!

Joanna Vlieg

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite uživati u dva svijeta, ovo je pravo mjesto. S jedne strane, bila je blagotvorna tišina na predivnom mjestu agriturizma daleko od civilizacije. S druge strane, impresivna Ligurska obala s mjestima poput Cinqe Terre i Portofina na dohvat ruke. Osobe koje žele rezervirati ovaj agriturizam trebaju biti svjesne da im je potreban dobar automobil kako bi stigli agriturizmu preko neravnog puta. Kućice koje pripadaju agriturizmu se toplo preporučuju. No, oprema glede pribora za jelo i posuđa je prilično oskudna. Unatoč ovim zapažanjima, imali smo fantastičan i za djecu avanturistički odmor.

Mathieu

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži francuski

Prekrasno mjesto za uživanje u šetnjama i/ili izletima na plažu susjednog grada - izvan sezone. To je istovremeno izolirano u prirodi i vrlo mirno, s morem u daljini s terase i dovoljno blizu grada i plaže (oko 30 minuta). Pristup je rezerviran za osobe koje posjeduju vozilo visoko postavljeno jer je potrebno voziti se stazom, vrlo dobro održavanom i potpuno prohodnom za one koji su navikli na šumske staze i planine. Ostalo je čisto i ugodno. Walter je dostupan, susretljiv i kompetentan domaćin. Mogli smo uživati u cvijeću i šumi tijekom ovog proljetnog boravka. Možda malo naporno za vrlo male, ali vrlo dobro za naše (3 i 6 godina) i savršeno za starije, čak i ako vole pustolovine u prirodi.

Linda Moelands

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Potpuno smo usporili tijekom ovog vikenda. Divna tišina, nitko oko nas osim iznimno ljubaznog vlasnika kuće.

Mathieu

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži francuski

Divno mjesto za uživanje u planinarenju i/ili izletima na plažu obližnjeg grada - izvan sezone -. To je istovremeno izolirano u prirodi i vrlo mirno, s morem na vidiku s terase i dovoljno blizu grada i plaže (oko 30 minuta). Pristup je rezerviran za osobe s vozilima dovoljno visokim jer je potrebno voziti po pristupnoj cesti, vrlo dobro održavanoj i vrlo prohodnoj za one koji su navikli na šumske staze i planine. Što se tiče ostatka, čisto i ugodno. Walter je dostupan, uslužan i kompetentan domaćin. Mogli smo uživati u cvijeću i šumi tijekom ovog proljetnog boravka. Možda malo izazovno za malu djecu, ali jako dobro za naše (3 i 6) i savršeno za starije ako vole avanture u prirodi.

albert Fransen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

nije prikladna za sve automobile i vozače, dočekao nas je ljubazni vlasnik, predivan pogled i okolina, sobe su uređene s puno atmosfere i čiste, jako smo uživali u našem odmoru

D Sap

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Prošlog tjedna smo uživali na brdu Waltera (vlasnik) u apartmanu (pogledajte slike na web stranici) na Sorgenti del Gromollo. Trenuci mira, tišine i uživanja, ali i doživljaj sam po sebi.

Lijep doček od vlasnika u subotu popodne s ukusnom večerom dobrodošlice navečer. Walter nam je objasnio korištenje različitih objekata (dijeljena kuhinja, razdvajanje smeća, poštivanje prirode, pijenje vode na vrhu brda i različite planinarske staze). Šteta što je u utorak popodne napustio brdo i tijekom ostalog tjedna smo ostali sami na brdu (zajedno s drugim parom i obitelji koji su boravili u bungalovima). Ideja da je vlasnik blizu je ugodna kad se nešto dogodi ili kad nešto trebate (praktično ili pitanja i sl.).

Bazen nismo koristili jer je voda izgledala nekako zelenkasto.

Neprohodan put prema gore zahtijeva robustan automobil (savjet: ponesite neke namirnice s vama kada dolazite) i nazovite vlasnika kad želite opet ići gore, na drugi dan na primjer. Ovo nije suvišan luksuz ako ne želite sresti suprotnog vozača (pješaci, biciklisti, konji ili drugi automobili).

Ako tražite mjesto za odmor, ovo je pravo mjesto! Nema WiFi-ja, televizije, već samo mir, prekrasna priroda, lijepe planinarske staze (savjet: ponesite dobre planinarske cipele).

Gromollo je mjesto s prekrasnim pogledom i predivnim okruženjem!

Joanna Vlieg

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite uživati u dva svijeta, ovo je pravo mjesto. S jedne strane, imate blagodati mira na impresivnoj i prekrasnoj lokaciji agriturizma, daleko od naseljenog svijeta. S druge strane, impresivne Ligurije obale s mjestima poput Cinqe Terre i Portofina na dohvat ruke.

Osobe koje žele rezervirati ovaj agriturizam trebaju biti svjesne da im je potreban dobar automobil kako bi došli do agriturizma putem makadamske ceste. Kućice koje pripadaju agriturizmu se toplo preporučuju. Međutim, oprema u vezi pribora za jelo i posuđa je vrlo oskudna. Unatoč ovim napomenama, proveli smo fantastičan i avanturistički odmor za djecu.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 453121

Posljednje ažuriranje: 15.05.2024

Oglas je online od: 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/453121.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Casarza Ligure» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 8 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat