Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

koliba Odmor za igrače golfa Sestri Levante

maks.  4   Gosta/Gostiju
25m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
25m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Stolni tenis

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Ceran ploča za kuhanje
Napa

Uređaji i pribori

WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 7 km

7 km

Centar grada/mjesta 10 km

10 km

Zračna luka 60 km

60 km

Izlaz s autoceste 10 km

10 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Jahački sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


19 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

a zuijderduijn

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Neuber

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Anke Smalbrugge

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

K FEKKES

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Huib ten Hacken

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo divan tjedan u Gromolinu. Simpatična kućica s prekrasnom verandom, gdje smo proveli puno vremena. Visoko drveće čini prirodni suncobran i noću se ugodno rashladi, pa je vruće vrijeme bilo podnošljivo. Na dan dolaska, vlasnik Walter i njegova supruga pripremili su nam ukusni obrok, definitivno vrijedi. Kuhinjski pribor je malo oskudan. Primjerice, nema aparat za kavu. Ako je moguće, možete posuditi nešto od Waltera, koji odlično govori engleski. Iako smo znali za visoku lokaciju i djelomično neasfaltirani put do Gromolina, u praksi je to bilo izazovno. Osim što je prilično zastrašujuće, i dosta vremena oduzima. Srećom, naviknete se nakon nekoliko vožnji i prekrasan pogled puno nadoknađuje.

Peter Vollenberg

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio odlično organiziran, motorni kolica već su bila spremna za prenošenje našeg prtljaga. Nakon telefonskog razgovora s vlasnikom, rečeno nam je da možemo sjesti na balkon i uživati u pogledu. Rečeno nam je da će biti tamo za pola sata i zaista su došli. Vrlo ljubazan domaćin.

Stefan Vanderlinden

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

MORAŠ PROČITATI... Prvi dan kad sam stigao, domaćin je zabrinuto pogledao moj automobil. Imam prilično novi automobil i dovoljno je snažan, pa nisam razumio njegov zabrinut pogled. S obzirom da se radilo o neasfaltiranoj cesti, to mi se činilo kao da neće biti problema (pogledajte samo reklamne fotografije na web stranici). Rekao je da kad upali sve pokazivače smjera, ja moram staviti auto u prvu brzinu i pritisnuti gas (čudno!). Nakon 100 metara došlo je do toga. Morao sam voziti u prvoj brzini oko 3 do 4 kilometra preko kamenja, koje je lomilo protiv donje strane ceste i ponekad ogrebalo grančice i trnje po mom automobilu dok sam se penjao. Bio je miris umornog automobila. Nakon dugog razgovora s Belvillom (nisam ih uspio uvjeriti u činjenice) odlučili su nam nadoknaditi trošak prijevoza od 30€ tamo i natrag dnevno. Ostatak odmora bio je ODLIČAN!!! Za nekoga tko ima terensko vozilo, ovo je pravo otkriće. Domaćin Paolo i njegova supruga Katarina bili su divni. Pogled, dobrodošlica, briga i usluga puno su toga nadomjestili. Savjet za Belvillu: Navedite da se preporučuje terensko vozilo. Čak je i domaćin nekoliko puta istaknuo da je to najveći uzrok malog broja gostiju. Čak sam dva puta svjedočio dolasku gostiju koji su odustali nakon kratke vožnje prema gore ili su se vratili. S obzirom na činjenicu da sam morao uložiti puno truda kako bih prenio svoju priču kao vjerodostojnu i stekao dojam da je to moja greška (trebalo je voziti po neasfaltiranoj cesti, ali ju trebalo smatrati neprikladnom za normalni automobil), dajem Belvilli nedovoljan. Ne postaješ tek tako Belvilla!

A. Coulon

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Za one koji vole prirodu i malo avanture, ovo je odlična lokacija. Bungalov je osnovan, ali nam nije trebalo više. Kao što je već spomenuto, put do tamo je prilično avanturističan, ali itekako vrijedan! Vrlo ljubazno nas je dočekao Walter. On je otišao na put sljedeći dan, pa smo ostali potpuno sami u dolini. Prilično uzbudljivo! Noću možete čuti lisice i divlje svinje. Ako malo istražujete, pronaći ćete osvježavajuću rijeku s slapovima i bazenima punim ribica i vodenih guštera, čak smo vidjeli zmiju. Bilo je super za našeg 6-godišnjeg sina. Preporučujem to samo obiteljima s djecom starijom od 5 godina. Bungalovi (njih su 2) smješteni su na padini, a imanje je prilično veliko, ali nema pravog vrta za sjedenje. Walter se pobrinuo da možemo kontaktirati Paula i njegovu ženu, koji obrađuju zemlju u dolini, ako nam nešto zatreba. Bili su izuzetno ljubazni i susretljivi! No, prisutni su samo ujutro na svom polju. Kada siđete s puta, nakon 15 minuta dolazite do Sestri Levante, vratite se u civilizaciju. To je pravo talijansko ljetovalište sa svime što je potrebno. Odatle možete lako voziti vlakom do Genove ili Cinque Terre. Stvarno smo uživali!

Jc Poot

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prekrasno mjesto usred prirode s prekrasnim pogledom. Vrlo prijateljski vlasnik! Neasfaltirani pristupni put prema gore definitivno nije pogodan za svaki automobil. Put je postajao sve teže prohodan zbog kiše.

D.C.A. Klatten

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kada smo rezervirali ove praznike, zapravo nismo točno znali gdje ćemo završiti. Opis na stranici Natuurhuisje/Belvilla bio je dovoljno privlačan da bismo rezervirali kuću, ali kad smo stigli na odredište, kako lokacija tako i šarmantna kuća nadmašili su naša očekivanja! Vozite se neasfaltiranom cestom oko 5 km kroz prekrasnu šumu prema kući Waltera Bianchija, vlasnika Sorgenti del Gromolo. Cesta je većim dijelom neasfaltirana i na nekim mjestima prilično strma. Važno je znati da vam treba stvarno odgovarajući automobil za vožnju ovom ruta! U osnovi možete voziti cestom u bilo kojem automobilu, ali trebate si uzeti vremena. Mi smo to više doživjeli kao izazov nego kao prepreku. Po dolasku, Walter će vas čekati na mjestu susreta pri dnu brda, kako bi provjerio možete li se popeti automobilom. Ako je potrebno, možete dio prtljage prebaciti u njegov auto. Za one koji imaju oko za to, to je prekrasan put kroz divlju prirodu. Glavna kuća je prekrasno smještena uz brdo i oko 100 metara dalje u šumi nalaze se dva mala kućica blizu jedna drugoj. Ovdje se također možete odlično boraviti s dva prijateljska obitelji. Kućica je mala i osnovno uređena, ali namještaj je sasvim u redu. Ima dvije spavaće sobe, dobar tuš s lijepom toplom vodom, dobro uređen. Stol u dnevnom boravku stavili smo na malu verandu. U kasno popodne ovdje možete uživati na suncu i često smo ovdje jeli. Kuhinjski blok je u redu, ima dva plamenika na kojima možete pripremiti obrok za 5 osoba. Nedostajala nam je samo velika zdjela za salatu, ali inače su osnovne stvari dostupne. Pogled s verande je fantastičan. Smješteni ste usred šume, a u daljini možete vidjeti plavi zaljev Sestri Levante. Životinje hodaju oko vaše kućice noću, što ponekad dobro čujete! Naravno, postoje paukovi i (neopasne) škorpioni. Ako volite prirodu i mir, to je sjajno mjesto! Možete uživati u prekrasnim šetnjama do Roccagrande ili jezera koje se nalazi malo dalje. Možete čak naići na divlje konje. Ljeti su ponekad grupe ljudi kod glavne kuće Waltera Bianchija. U kućicama ovdje ne čujete ništa od toga. Mi smo imali sreću da smo bili s odličnom skupinom mladih s kojima smo provodili neke večeri uz veliku vatru, glazbu i pjesmu, ali također možete biti potpuno u miru. Na velikoj terasi (ili unutra) Walter po želji poslužuje ukusnu talijansku hranu. Definitivno preporučujemo za dan dolaska, ali i u drugim trenucima zaista je ukusno! Gospođa Bianchi nam je pripremila vrlo bogat (u našem slučaju i vegetarijanski) obrok. Ne može biti autentičnije talijansko. Ono što smo ovdje voljeli je da možete piti iz obližnje rijeke Gromolo i manjih potoka. Na nižem mjestu kod glavne kuće postavili smo bazen u kojem smo uživali u plivanju. Tamo su udobne ležaljke. Divno je plivati u vodi koja dolazi iz planina! Mjesto je zapravo pogodno za svakoga. Mališani mogu graditi kolibe, penjati se po drveću u šumi i igrati se u potoku. Ali i naša tinejdžerka je ovdje uživala. Što je također lijepo za promjenu, je izlet u Sestri Levante. To smo često radili. Još jednom, bitan je kvalitetan automobil! U šarenom primorskom mjestu Sestri Levante možete obaviti sve potrebne kupovine, a ima ogroman izbor restorana, sladoledarnica i trgovina. Lijepo je prošetati gradom ili ležati na plaži, ili se okupati u moru. Posebno nam se svidjelo područje Baia del Silencio. Kad je malo oblačno, ovdje je zaista mirno! Kad sunce sija, duž obale je gužva. Apsolutno preporučam posjet Cinque Terreu! Posjetili smo nekoliko mjesta kako brodom tako i vlakom. Vlak je vrlo zabavan i jeftiniji i brži, ali vožnja brodom je zaista nezaboravno iskustvo. Uživali smo u predivnom odmoru ovdje!

D.C.A. Klatten

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kada smo rezervirali ovaj odmor, zapravo nismo imali pojma gdje ćemo točno završiti. Opis na stranici Natuurhuisje/Belvilla bio je dovoljno atraktivan da rezerviramo kuću, ali kada smo stigli na odredište, i lokacija i šarmantna kuća nadmašili su naša očekivanja! Neasfaltiranom cestom cca 5 km. vozite se kroz prekrasnu šumu uz cestu do kuće Waltera Bianchija, vlasnika Sorgenti del Gromolo. Cesta je većim dijelom neasfaltirana, a na nekim mjestima prilično strma. Važno je znati da vam za ovu vožnju zaista treba odgovarajući automobil! U principu, cestom se možete voziti bilo kojim osobnim automobilom, ali uzmite si vremena. Više smo to vidjeli kao izazov nego kao prepreku. Po dolasku, Walter će vas dočekati na mjestu sastanka u podnožju planine da vidi možete li ići gore svojim automobilom. Po želji možete dio svog tereta prebaciti u njegov automobil. Za one koji imaju oko za to, to je prekrasna vožnja kroz divlju prirodu. Glavna kuća je lijepo smještena uz planinu, a oko 100 metara dalje u šumi nalaze se dvije male kuće blizu jedna druge. Tako da također možete ostati ovdje s dvije prijateljske obitelji. Kućica je mala i jednostavna, ali dekor je sasvim u redu. Ima dvije spavaće sobe, dobar tuš s lijepom toplom vodom, dobro namješten. Stol smo postavili u dnevnoj sobi na maloj verandi. Na kraju poslijepodneva možete sjediti ovdje na suncu, a mi smo tamo često jeli. Kuhinjski blok je u redu, ima dva plamenika, na kojima možete lako pripremiti obrok za 5 osoba. Nedostajala nam je samo velika (salata) zdjela, ali inače ono osnovno je prisutno. Pogled s trijema je fantastičan. Nalazite se usred šume, au daljini se vidi plava uvala Sestri Levante. Životinje vam noću hodaju po kući, što se ponekad čuje! Naravno tu su i pauci i (bezopasni) škorpioni. Ako volite prirodu i tišinu, to je odlično mjesto! Postoje prekrasne šetnje za napraviti, do Roccagrandea ili jezera malo dalje. Možda ćete čak sresti i divlje konje. U glavnoj kući Waltera Bianchija ponekad se okupljaju grupe tijekom ljeta. Ništa o ovome nećete čuti u kućicama. Imali smo sreću da je bila velika grupa mladih ljudi, s kojima smo proveli nekoliko večeri uz veliku logorsku vatru uz glazbu i pjesmu, ali možete se i potpuno držati po strani.

Na velikoj terasi (ili unutra) Walter po želji poslužuje ukusan talijanski obrok. Definitivno preporučljivo na dan dolaska, ali i stvarno ukusno u drugo vrijeme! Gospođa Bianchi nam je pripremila i vrlo obilan (u našem slučaju i vegetarijanski) obrok. Ne možete dobiti čistiji talijanski. Ono što nam se svidjelo ovdje je da možete piti iz obližnje rijeke Gromolo i manjih potoka. Zajedno smo postavili bazen na donjem mjestu blizu glavne kuće, gdje smo se brčkali. Tamo ima lijepih ležaljki. Tako je lijepo plivati u čistoj vodi za kupanje koju grije sunce koje dolazi ravno s planina!

Mjesto je zapravo pogodno za sve. Mala djeca ovdje mogu graditi kolibe, penjati se po drveću u šumi i igrati se u rijeci. Ali našoj se kćeri tinejdžerici također svidjelo ovdje. Ono što je naravno jako lijepo za promjenu je izlet u Sestri Levante. Radili smo to redovito. Još jednom je prikladan automobil zaista vrlo važan! U živopisnom primorskom gradiću Sestri Levante možete obaviti sve što je potrebno za kupovinu, a postoji i veliki izbor restorana, slastičarnica i trgovina. Vrlo je lijepo prošetati gradom ili se malo izležavati na plaži ili se rashladiti u moru. Nama je Baia del Silencio posebno lijepo mjesto. Ako je malo oblačno, ovdje je stvarno tiho! Kad sunce sja, posvuda uz obalu je prometno.

Posjet Cinque Terre svakako je neizostavan! Posjetili smo brojna mjesta i brodom i vlakom. Vlak je super zabavan i mnogo jeftiniji i brži, ali brod je nezaboravno iskustvo.

Ovdje smo uživali u prekrasnom odmoru!

Linda Moelands

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Pješačka tura po mraku bila je odličan uspjeh! Ponesite svjetiljke! Kada je padala kiša igrali smo se zabavne igre u glavnoj zgradi uz čašu vina koju nam je ponudio vlasnik kuće.

Jc Poot

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Sjajno mjesto usred prirode s prekrasnim pogledom.

Vrlo ljubazan vlasnik!!

Neasfaltirani pristupni put do vrha svakako nije pogodan za svaki automobil.

Cesta je zbog kiše postajala sve neprohodnija.

Huib ten Hacken

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo prekrasan tjedan u Gromolinu. Slatka kuća sa sjajnim trijemom, gdje smo proveli puno vremena. Visoko drveće čini prirodni suncobran, a noću se lijepo rashladilo, tako da je toplo vrijeme bilo dobro.

Na dan dolaska vlasnik Walter i njegova supruga pripremili su nam ukusan obrok koji se itekako isplatio. Kuhinjski inventar je donekle ograničen. Na primjer, nema aparata za kavu. Ako je moguće, možete posuditi od Waltera, koji izvrsno govori engleski.

Iako smo znali za visok položaj i djelomično neasfaltiranu cestu do Gromolina, u praksi je bilo razočaravajuće. Osim što je prilično zastrašujuće, potrebno je i puno vremena za putovanje. Srećom, nakon nekoliko puta se navikneš i prekrasan pogled dosta kompenzira.

Bart Steenbergen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Cesta do njega nije pristupačna za svakoga, 25 minuta po cesti s kamenjem u 1. brzini strmo uz rub planine, ali onda također dolazite na odlično mjesto s vrlo entuzijastičnim vlasnikom. Usred divne prirode. Preporuča se rezervirati večeru po dolasku. Ne očekujte WIFI i luksuz nego zvuk životinja oko vas. Iznad planine možete vidjeti prekrasno more u kojem možete plivati za oko sat vremena.

Peter Vollenberg

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

dolazak je bio dobro organiziran, motorna kolica su bila spremna za podizanje naše prtljage. nakon telefonskog razgovora s vlasnikom, obaviješteni smo da možemo sjesti na balkon i uživati u pogledu. bili bi na licu mjesta u roku od pola sata i bili su. ljubazan domaćin.

jacqueline versluijs

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

kućica je vrlo udaljena i izgleda kao kućica na drvetu (i to pozitivno mislim) redovito smo viđali vjeverice navečer kroz drveće točno oko naše kuće. Kućica je vrlo osnovna, ali sama po sebi dobra u smislu cijene koju biste očekivali samo malo više (stolica vani koja je dobra, na primjer). Okolina je vrlo lijepa, ali hodanje i mtbén mogu ići gore ili dolje prvih 6 km, posebno na čvrstoj makadamskoj cesti koja je vrlo strma i gruba. Nakon toga hodanje postaje samo zabavno zbog pogleda koji se pružaju do tada je uglavnom isto iu šumi. put do njega je jako loš. jako smo na otvorenom i volimo se voziti s pogonom na 4 kotača, ali sada smo imali naš renault megane sa sobom. I to nije uspjeh, dižeš se i spuštaš, ali povremeno dobro udariš o pod cestu i zbog lošeg rezidbe dobro zabiješ boju u ogrebotine. Dakle ili stari bakkie ili nezanimljivo da voziš neku štetu. sestri levante je lijepo na plaži, Genova je također bila prekrasna. tamošnji akvarij je impresivno lijep.

Stefan Vanderlinden

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

MORATE PROČITATI..

Stigao je prvi dan, domaćin je zabrinuto pogledao moj auto. Imam prilično nov auto i dovoljno snažan, pa nisam razumio njegov zabrinuti pogled. S obzirom da se radilo o neasfaltiranoj cesti, to se nije činilo problemom (samo pogledajte reklamne fotografije na web stranici). Naznačio je da, ako uključi svoja 4 žmigavca, trebam ubaciti auto u prvu brzinu i ubrzati (čudno!). Nakon 100 metara bilo je vrijeme. +/- 3 do 4 kilometra morao sam voziti u prvoj brzini preko kamenja, pucketajući po donjoj strani ceste, a ponekad i s grebanjem, a trnje / čičak mi je dovezao auto. Auto mi je već zaudarao na umor. Nakon dugih konzultacija s Belvillom (nisu baš uvjereni u činjenice) platili su nam trošak od 30 € tamo i natrag po danu. Ostatak odmora je bio SUPER!!! Toplo se preporučuje za nekoga tko ima terensko vozilo. Domaćin Paolo i njegova supruga Catharina bili su divni. Pogled, prijem, njega i usluga su to nadoknadili. Savjeti za Belvillu Naznačite da se preporučuje terensko vozilo. Domaćin je to čak nekoliko puta naveo kao glavni uzrok malog broja kupaca. Čak smo 2x mogli iskusiti dolazeće posjetitelje koji su odustali ili se vratili nakon kratke vožnje. Zbog činjenice da sam morao uložiti mnogo truda da svoju priču prenesem kao vjerodostojnu i stekao sam dojam da je to moja greška (morao je biti neasfaltiran, ali nije bio pogodan za normalan auto), dajem Belvilli nezadovoljavajuću. Ne postajete samo Belvilla!

A. Coulon

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ovo je vrhunska lokacija za one koji vole prirodu i malo avanture.

Bungalov je jednostavan, ali nije nam trebalo više. Kao što je već spomenuto, put do njega je prilično avanturistički, ali više nego vrijedan!

Walter nas je vrlo ljubazno primio. Sutradan je krenuo na put, ostavljajući nas same u dolini. Prilično uzbudljivo! Noću se čuju lisice i divlje svinje.

Ako malo potražite, naći ćete rashladnu rijeku sa slapovima i kotlinama punim punoglavaca i daždevnjaka, čak smo vidjeli i zmiju. Super za našeg 6-godišnjeg sina.

Ne bih ga preporučio obiteljima s djecom mlađom od 5 godina.

Bungalovi (ima ih 2) su na padini i imanje je prilično veliko, ali nema baš vrta za sjedenje.

Walter se pobrinuo da možemo razgovarati s Paulom i njegovom ženom, koji obrađuju komad zemlje u dolini, ako nam nešto zatreba.

Bili su super ljubazni i korisni! Na svom terenu prisutni samo ujutro.

Kada se spustite cestom vratit ćete se u civilizaciju nakon 15 minuta sestri levante. Pravo talijansko primorsko odmaralište sa svim detaljima.

Odatle možete jednostavno uzeti vlak za posjet Genovi ili Cinque Terri.

Jako nam se svidjelo!


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 313507

Posljednje ažuriranje: 29.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/313507.htm


«koliba Odmor za igrače golfa Sestri Levante» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 19 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina