Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Cesenatico

maks.  6   Gosta/Gostiju
30m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
30m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: 040008-CP-0001

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Teniski teren

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 0.01 km

0.01 km

Centar grada/mjesta 1.5 km

1.5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 10% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: the full rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


7 evaluacije

Ukupna ocjena

3,7 od 5
3.7 Oprema
3.7 Cijena/učin
3.7 Servis
3.7 Položaj
3.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Adrien Gonze

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži francuski

Ronald Hufnagel

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Ferry Aalbregt

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Tipični talijanski kamp. Malo ili uopće nizozemaca. Po dolasku nekoliko problema koji su se mogli riješiti uz malo truda. Klima uređaj i hladnjak su oboje bili pokvareni i to s 36 stupnjeva nije bilo suvišno. Ali su popravljeni dan nakon dolaska. Mnogo komaraca, unatoč tome što je svaki tjedan prskano insekticidom. Animacija za djecu nije bila dovoljno dobra. Stalno ista stvar zbog koje je čak petogodišnje dijete znalo točno koliko je sati samo po glazbi. Glazba se čuje tri puta dnevno na 140 dB uvijek ista buka, nema bijega. Hrana u restoranu na kampu je bila promjenjive kvalitete ali uvijek sa lošom uslugom. Namirnice su bile normalno cijenjene ali bez bicikla ili automobila nije bilo moguće. Plaža nije baš blizu i zahtijeva dužu šetnju od 10 minuta tamo i nazad s prometnicom između. Mališani ovdje svakako ne mogu ići sami bez pratnje. Ležaljke na plaži koštaju 10 € po ležaljci dnevno, ali uz malo pregovaranja možete dobiti za 5 € dnevno. Bazeni su preveliki za kamp, vrlo gužva i vrlo prljavi. Filteri za vodu su nestali pa djeca lako mogu ostati zaglavljeni, čak i odrasla ruka lako nestane. Više puta sam to prijavio i nakon 21 dana nije bilo promjene. Često se moglo naći hrpa kose i druga prljavština u vodi. Ležaljka košta 4 € po danu, inače morate sjediti na podu. Bar bazena je apsurdno skup i ništa od onoga što je navedeno na karti nije bilo dostupno. Izleti u okolici su bili zanimljivi ali ne vrijedni spomena. Mi smo pokušali napraviti najbolje od situacije unatoč tome što je bilo prilično razočaravajuće. Definitivno ne bih preporučio ovu lokaciju drugim Nizozemcima. Posebno uzimajući u obzir omjer cijene i kvalitete.

Melanie Aversteeg

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Na dolasku sam se malo začudio kampiranju i njegovoj veličini. Recepcija je bila puna. Ali prijava je prošla prilično brzo. Veliki kamp s uglavnom stalnim mjestima koja su uglavnom zauzeli Talijani. Naša kućica još nije bila čista, ali smo dobili bon za večeru kao kompenzaciju. Stacionarni kamp bio je super čist. Bili smo potpuno straga na kampu. Kao takvi, bili smo odmah na plaži (5 minuta hoda). Bazeni također su bili u blizini. Spasioci su bili prilično strogi. Djeca mlađa od 12 godina ne smiju doći u bazen bez pratnje. Lopte i napuhani jastuci također nisu dobrodošli. Bazen nije bio jako pun, samo prema kraju popodneva. Imajte na umu da se za ležaljku mora platiti. Djeca od 7-8 godina dobro su se zabavila. Animacija je bila uglavnom usmjerena na talijanske goste, što mi je bilo žao. Inače smo imali vrlo lijep odmor. Nismo puno poduzeli, ali postoji puno mogućnosti za to.

Melanie Aversteeg

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Prilikom dolaska sam se malo uplašio kampa i njegove veličine. Recepcija je bila gužva. Ali prijava je prošla prilično brzo. Veliki kamp s uglavnom stalnim mjestima koja uglavnom zauzimaju Talijani. Naša kućica još nije bila čista, ali smo dobili bon za večeru kao nadoknadu. Stacaravan je bio super čist. Bili smo smješteni na stražnjem dijelu kampa. Zbog toga smo bili brzo na plaži (5 minuta hoda). Bazen je također u blizini. Lifeguardi su prilično strogi. Djeca mlađa od 12 godina ne smiju dolaziti u bazen bez pratnje. Lopte i naduvaće madrace nisu dobrodošli. Bazen nije jako pun, samo kasno poslijepodne. Obratite pažnju, ležaljke se plaćaju. Djeca od 7-8 godina su se dobro zabavila. Animacija je uglavnom usmjerena na talijanske goste. To mi je bilo malo žao. Inače, imali smo jako lijep odmor. Nismo puno poduzimali, ali postoji mogućnost za to.

Wouter Vastenhout

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Priznajem, moderan stambeni prikolicom s dovoljnim prostorom - bili smo nas troje. Lijepa veranda. Nedostajao nam je čajnik - aparat za kavu je bio prisutan. Dobra kreveta i dobar tuš - iako je voda ponekad bila hladnija. Lijepi gradovi u okolici poput Bologne i Ravenne. Krajolik u neposrednoj okolici nije najljepši u Italiji, ali prekrasne Apenini su lako dostupni. Također smo mogli slobodno koristiti ležaljke i suncobrane na plaži. Možda je to drugačije u glavnoj sezoni. Mnogo Talijana boravi na kampiranju koji imaju svoje stalno mjesto što samo pojačava osjećaj odmora. Ukratko, odličan odmor na više nego odličnom kampu.

Ferry Aalbregt

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Tipično talijanski kamp. Malo ili nimalo Nizozemaca. Pri dolasku nekoliko problema koji su se mogli riješiti samo uz mnogo truda. Klima uređaj i hladnjak su bili oboje pokvareni, a s temperaturom od 36 stupnjeva to nije bio suvišan luksuz. Ali oba su popravljena dan nakon dolaska. Puno puno komaraca, unatoč tome što se svaki tjedan prskalo otrovom.

Animacija loša za djecu. Neprestano isto, tako da čak i petogodišnjak znao kako je vrijeme samo po glazbenoj melodiji. Glazba tri puta dnevno na jačini 140, uvijek ista buka, ne možeš pobjeći od toga. Hrana u restoranu na kampu varira po kvaliteti, ali usluga je uvijek loša. Nabavke su po normalnim cijenama, ali ne možeš to obaviti bez bicikla ili automobila.

Plaža, kao što je opisano, nije baš blizu i zahtijeva čvrsti dvadesetominutni hod tamo i natrag, s prometnom cestom između. Manja djeca nikako ne bi smjela ići samostalno tamo bez pratnje. Ležaljke na plaži koštaju 10 eura po ležaljci dnevno, ali se može dogovoriti za 5 eura dnevno.

Bazen je premalen za kamp, prepun i vrlo prljav. Filteri za vodu nestali su tako da se djeca lako mogu zaglaviti, čak i cijela odrasla ruka lako nestaje unutra. Više puta smo to prijavili spasiocima, ali nakon 21 dana nije bilo nikakvih promjena. Često ima složenih kovrča kose i drugih prljavština u vodi.

Ležaljka košta 4 eura dnevno, ili inače moraš sjediti na tlu.

Bar na bazenu preskup i ništa od onoga što je navedeno na jelovniku nije bilo dostupno.

Izleti u okolici su zanimljivi, ali ništa posebno.

Mi smo napravili najbolje od toga, iako je bilo prilično razočaravajuće. Definitivno ne bih preporučio ovo mjesto drugim Nizozemcima. Pogotovo s obzirom na omjer cijene i kvalitete.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 314221

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/314221.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Cesenatico» je dobio ocjenu gosta 3.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat