Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Arezzo

maks.  4   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
65m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Bazen

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pećnica

Uređaji i pribori

Bicikli
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

1 druga spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 30 km

30 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


24 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

J De Lang

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Harry Bergman

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Tim Kearns

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

Monique Voorvelt - Koekelkoren

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

B. Schutyser

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

D.F Jaspers-Sieraad

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Il Borgo, idilično mjesto skriveno uz glavnu cestu, maleni raj na dnu Cortone, izgrađen kao mala tvrđava, mir, tih i iznad svega lijep. Lijep bazen s pristojnim brojem ležaljki i drugih ležaljki, velikim suncobranima. Postoje 5 apartmana s pogledom na bazen s natkrivenom terasom, neki od njih s grahom. 1 mala bungalov za 2 osobe koji stoji samostalno usred vrta, te još 2 apartmana sa strane. Veličina apartmana je raspoređena po cijelom imanju. Pranje rublja je zajedničko, ali vrlo uredno i besplatno. Svaki apartman ima vanjsku terasu. Moguće je koristiti roštilj. Vrt ima razne svježe začine, 1 veliko stablo smokava i još 1 stablo s plodovima. Apartmani su autentično talijanski uređeni. To je vrlo lijepo, naš apartman bio je prostran i može se koristiti s gornjim katom za više osoba. Gornji kat zatvoren je vratima. Mi smo imali donji kat. Veliki dnevni boravak s kaminom, kaučem na razvlačenje i 2 odvojena stolca. Kuhinja je savršena, ima sve što vam treba. Kupaonica s tušem i bidetom, umivaonikom i sušilom za kosu. Izgledala je čisto i svježe, uključen je paket kuhinjskih i kupaonskih ručnika, stalak za sušenje rublja kod kuće. Zamjena posteljine može se obaviti usred odmora (14-dnevni odmor), spavaća soba je prostrana s malim stolićem i stolicom, velikim starinskim ormarom koji se također nalazi u dnevnom boravku. Krevet je bio vrlo udoban, donijeli smo vlastiti jastuk. Na raspolaganju su tobogan, 2 ljuljačke i mreža za ljuljanje. Obitelj je vrlo susretljiva i izuzetno ljubazna, daju vam savjete gdje možete jesti ukusno. Često dolaze popričati. WiFi je odličan. Ovo je jednostavno ponijeti sa sobom:
- zatvorene posudice, tako da možete nešto sačuvati
- jastuci za vani, stolice su od čelika, ali su prilično udobne. Imali smo sjajnih 2 tjedna ovdje, jer smo bili kasno u sezoni često smo imali bazen samo za nas, ili s još jednim parom. Na 2,5 km putem krivudavim putem dolazite do Cortone, supermarketi su u blizini. Četvrtkom je veliki sajam, koji je moguće stići pješice iz agroturizma za 5 minuta. Skrenete desno, prođete pješačkim tunelom ispod (vlak) i dođete do sajma, ovdje možete pronaći pekaru i kafiće za kavu. Uzgred, gotovo da uopće ne čujete vlak. Sigurno se vraćamo ovdje jednom.

Marijke Van den Aardweg

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Smještaj je blizu željezničke stanice. Pazite da prilikom naručivanja taksija spomenete Il Borgo. Pješice 10 minuta. Prilikom dolaska, nitko tko govori engleski nije bio prisutan, loše informacije. Smještaj ima lijep vrt, apartman izgleda lijepo izvana, ali unutra je vrlo skroman, siromašan komfor sjedenja i kuhinjska oprema. Dobar pećnica i štednjak. Javni prijevoz vrlo pristupačan. Cortona i ostale znamenitosti apsolutno vrijedne posjeta. Camucia sam po sebi nije turističko mjesto, ugodna lokalna tržnica u četvrtak. Nije baš mirno, lajanje pasa, prometnica, vlak. Dostupna su 4 sportska bicikla, ali su dva para koristila sve 4 dana zaredom.

I.M. Van den Arend

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vrlo gostoljubivi i prijateljski vlasnici. Posebno bih preporučio apartman B za obitelji s malom djecom. Sve je na jednoj razini, odmah ispred kuće travnjak s nekoliko stabala (dovoljno hladovine) i na sigurnoj udaljenosti od bazena. Stvarno preporučam! Ingrid.

Rianne Schakel Tanis

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kakav predivan krajolik i dobra polazna točka za posjet raznim gradovima u okolici. Vlasnik je vrlo prijateljski raspoložen čovjek, a tijekom toskanskog večere upoznali smo cijelu obitelj. To je bila zaista sjajna večer. Cortona vrijedi posjetiti i uživati u hrani. Bili smo ovdje na odmoru sa svojom tinejdžerkom kćerkom i i ona je uživala. Bazen je vrlo ugodan. Supermarketi su udaljeni 3 minute vožnje. Sigurno ćemo se vratiti. Hvala Emanuele na sjajnom tjednu!

Annemarie Bruijnzeels

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

teškoća u pronalaženju lokacije. Jasnije naznačiti da je ime smještaja "Il Borgo" i da ime apartmana ima drugo ime. Gostoljubiv doček s bocom vina s imanja. Jednostavan ali prostran i čist apartman, odličan smještaj, i puno kulture i prirode u okolici. Stanica je udaljena <1 km gdje možete uzeti vlak za Firencu i/ili Rim. Cortona je udaljena <5 km s dobrim restoranima u selu.

J.C.J. Westera

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Malo sam morao tražiti adresu jer Tom Tom nije prepoznao adresu. Smještaj je bio dobar, jedino je pećnica bila pokvarena. Bazen mi je bio prava stvar s vrućim vremenom. Dobra dobrodošlica, blizu željezničke stanice i prekrasnog grada Cortone. Ugodno smo se proveli u lijepom smještaju.

Mieke Vries

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bilo je tiho u ovom kompleksu, krajem sezone. Posjetili smo mnogo izleta vlakom ili shuttle busom do Cortone. lijepi muzej tamo. Dolazite do željezničke stanice unutra za 5 minuta. Putovanja vlakom lako se pronalaze na trenit.it, mobilnoj aplikaciji. Wifi je dobro funkcionirao zahvaljujući dodatnom naporu domaćina. Kuhinjsko posuđe bilo je oskudno, inače dobra kuća. Simpatični vlasnik i njegova obitelj, u pozadini ali dostupni.

R.J. van der Hoeven

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Boravak je dobro održavan i čist. Vlasnik je prijateljski nastrojen. Bazen je također čist. Smješten je u podnožju Cortone i blizu jezera Trasimeno. Idealno mjesto za istraživanje okoline. Supermarket je udaljen 5 minuta.

I.M. Van den Arend

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vrlo gostoljubivi i prijateljski vlasnici. Posebno bih preporučila apartman B za vrlo male djece. Sve je prizemno, izravno iz kuće ima travnjak s drvećem (dovoljno hlada) i na sigurnoj udaljenosti od bazena.
Stvarno preporučljivo!
Ingrid

Arvid Siegmann

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Idealno polazište za istraživanje Toskane autom. Stanica u Camuciji također nudi povoljne veze za opuštene vlakove do Firence kao dnevni izlet! Uživali smo u miru i doživjeli sunčanu rujansku temperaturu od 30 stupnjeva.

R.J. van der Hoeven

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Smještaj je dobro održavan i čist. Vlasnik je ljubazan.

Bazen je također čist. Nalazi se u podnožju Cortone i u blizini jezera Trasimeno. Idealno mjesto za istraživanje okolice.

Supermarket je udaljen samo 5 minuta.

Mieke Vries

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bilo je tiho u tom kompleksu, kasno u sezoni. Napravili smo mnoge izlete vlakom ili shuttle busom do Cortone. Lijepi muzej tamo. Kroz unutrašnjost stižete do željezničke stanice za 5 minuta. Vlakovi su lako dostupni na web stranici trenit.it, aplikacija na mobitelu. Wifi je dobro funkcionirao zahvaljujući dodatnom naporu domaćina. Kuhinjski pribor je bio oskudan, ali kuća je bila dobra. Ljubazni vlasnik i njegova obitelj, dostupni, ali na rubu.

J.C.J. Westera

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Morateći pronaći adresu jer je Tom Tom nije prepoznao. Smeštaj je bio dobar, samo pećnica nije radila. Bazem sam smatrao stvarno olakšanjem s obzirom na vruće vreme. Dobra dobrodošlica, blizu stanice i predivnog grada Cortone. Lepo smo se provodili na predivnom mestu za odmor.

Ad Boogers

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Imali smo gotovo svaki dan lijep izlet. U prekrasnim mjestima i gradovima ima puno posebno vrijednih stvari za vidjeti u crkvama i muzejima. Izleti su sami po sebi već vrijedni zbog prirode i pogleda. I ne zaboravimo, uživali smo u predivnim večerama i talijanskoj atmosferi. Također, četvrtak na tržnici u Camuciji je također vrlo atmosferičan.

Marijke Van den Aardweg

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Smještaj je blizu željezničke stanice. Pazite kada naručujete taksi da spomenete ill Borgo. Hodajući 10 minuta. Prilikom dolaska nema nikoga tko govori engleski jezik, loše informacije. Smještaj ima lijepu baštu, apartman izgleda lijepo izvana, ali unutra je vrlo oskudan, siromašan komfor sjedenja i oprema kuhinje. Odlična pećnica i štednjak. Javni prijevoz vrlo pristupačan. Cortona i drugi znamenitosti su apsolutno vrijedni posjeta. Samo Camucia nije turističko, zanimljiva lokalna tržnica u četvrtak. Nije baš tiho, lavež pasa, cesta, vlak.

Dostupna su 4 sportska bicikla, ali su dvije obitelji koristile sve 4 4 dana zaredom.

D.F Jaspers-Sieraad

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Il Borgo, idilično mjesto skriveno uz glavnu cestu, mali raj smješten u podnožju Cortone, izgrađen kao mala tvrđava, miran, sretan i prekrasan. Lijep bazen s dovoljno ležaljki i drugih ležaljki, velikim suncobranima. Postoji 5 apartmana s pogledom na bazen s natkrivenim prostorom obraslim drvećem, neki s povrćem. Jedan mali bungalov za 2 osobe, izoliran u sredini vrta, te još 2 apartmana sa strane. Veličina apartmana je raspoređena po cijelom terenu. Veš mašina se dijeli s drugima, vrlo uredna i besplatna. Svaki apartman ima prostor za sjedenje vani. Moguće je koristiti roštilj. Vrt ima različite svježe začine, 1 veliko smokvinovo stablo i još 1 stablo s voćem. Apartmani su autentično talijanski uređeni. To je vrlo lijepo, naš apartman bio je prostran i s mogućnošću korištenja gornjeg kata za više osoba. Gornji kat je zatvoren vratima. Mi smo imali donji kat. Veliki dnevni boravak s kaminom, kaučem na razvlačenje i 2 odvojene stolice. Kuhinja je odlična, ima sve što vam treba. Kupaonica s tušem, bidetom, umivaonikom i sušilom za kosu. Izgledala je čista i svježa, paket kuhinjskih i ručnika za kupanje uključen, sušilo za rublje uz kuću. Promjena posteljine je moguća sredinom odmora (14 dana), spavaća soba je prostrana s malim stolićem i stolicom, velikim antiknim ormarom koji se nalazi i u dnevnom boravku. Krevet je bio odličan, ali smo donijeli vlastite jastuke. Prisutan je tobogan, 2 ljuljačke i viseća mreža. Obitelj je vrlo korisna i prijateljska, daju vam savjete gdje se dobro može jesti. I često dolaze popričati. Wifi je odličan. To je lako ponijeti sa sobom,

- zatvorene posude za čuvanje hrane

- jastuci za vanjske stolice, stolice su od čelika, i inače su udobne. Imali smo ovdje sjajnih 2 tjedna, jer smo bili kasno u sezoni često imali bazen samo za sebe, ili s još jednim parom. Na 2,5 km vožnjom krivudavom cestom dolazite u Cortonu, supermarketi su blizu. Četvrtkom je velika tržnica koja se može pješice doći iz agroturizma. 5 minuta. Idete desno, prolazite kroz pješački tunel ispod (željeznice) i dolazite na tržnicu, ovdje se također nalaze pekara i kafići za kruh. Usput, vlak se gotovo ne čuje. Sigurno ćemo se jednom vratiti ovdje.

Pieter Nicolai

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ovaj predivan dom je dragulj u Toskani, koji je uređen do najmanjeg detalja. Vlasnici se brinu za vrlo srdačan doček i vrlo brzo vam pomažu ako imate pitanja. Iz ovog mjesta možete lako posjetiti različite gradove (Siena, Assisi, ...), čak je i Rim moguć za jednodnevni izlet.

Rianne Schakel Tanis

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Što prekrasan okoliš i dobra baza za sve gradove u okolici.

Vlasnik je vrlo prijateljski čovjek i tijekom toskanskog večera čak smo upoznali cijelu obitelj.

To je bilo stvarno fantastično večer.

Cortona je vrijedna posjeta i ima odličnu hranu.

Bili smo na odmoru ovdje sa svojom tinejdžericom i i ona se zabavila.

Bazen je super ugodan.

Supermarketi su udaljeni samo 3 minute vožnje.

Vratit ćemo se sigurno.

Hvala Emanuelu za fantastičan tjedan!

Annemarie Bruijnzeels

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Teškoća s pronalaskom lokacije.

Potrebno je jasnije navesti da se smještaj zove "Il Borgo" i da ime apartmana ima drugo ime.

Gostoljubiv doček uz bocu vina iz imanja.

Jednostavan, ali prostran i čist apartman.

Odličan smještaj i mnogo kulture i prirode u okolici.

Stanica udaljena manje od 1 km gdje možete voziti vlak za Firencu i / ili Rim.

Cortona manje od 5 km udaljen.

Dobre restorane u selu.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 314619

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/314619.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Arezzo» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 24 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat