Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Arezzo

maks.  6   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
90m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Bazen

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Pećnica

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 30 km

30 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


21 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Sander Mollemans

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

E Meinen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

P Krük

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

R. Jorissen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasna lokacija, s lijepim bazenom u dobro održanom vrtu. Dovoljno ležaljki i veliki stolovi s stolicama ispred i iza kućice. Tržnica četvrtkom nalazi se manje od 10 minuta hoda od smještaja. Također, željeznički kolodvor za posjet Firenci ili Rimu je u blizini. Smještaj je okružen poljima s suncokretima, vinovom lozom i maslinicima. Tijekom sezone vlasnik organizira jednom tjedno večeru po cijeni od 15 eura po osobi. Također je idealna lokacija za posjet Umbriji i Laciju.

Petra De Weerd - Nelissen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep apartman, prijateljski vlasnici. Prekrasno okruženje za izlete. Malo je šteta zbog željezničke pruge, posebno puno teretnih vlakova u večernjim satima... Nije toliko smetnja, ali ipak. Sve u svemu lijepo mjesto za provesti odmor!!

M Geerts

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bilo je malo nejasno gdje se trebamo prijaviti. Vlasnik jednostavno šeće okolo, obratio nam se i mogli smo otići do našeg apartmana. To dovoljno govori o atmosferi, vrlo je opušteno i možete se lijepo opustiti. Postoje roštilji koje možete koristiti, viseća mreža u kojoj se možete odmarati. Bazen je prekrasan i miran, ima dovoljno stolica i dovoljno prostora. Pogled na grad Cortonu je prekrasan. Željeznička stanica Camucia udaljena je pet minuta hoda. U blizini ima nekoliko supermarketa. Smještaj je ugodan, lijepo hladan i prostran. Dvije kupaonice, tuš je dobar. Kreveti su udobni. Kuhinja je dovoljno dobra za kuhanje, ali mala je i nema previše dobrih noževa itd. Svaka jedinica ima vlastito dvorište, ispod čempresa je šljunak, što je bilo šteta. Ostala dvorišta imaju mahovinu. S druge strane apartmana možete sjesti, to je bio lijepo. Imali smo super odmor, iako naša djeca nisu imala prijatelje. To je stvar sreće jer nema mnogo drugih gostiju. Ali viseća mreža, travnjak i bazen pružaju dovoljno zabave. U okolici su Perugia, Montepulciano i Cortona definitivno vrijedni posjeta!

Paula Schunselaar

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep smještaj na lijepom imanju s lijepim bazenom. Izvrsni kreveti!!! Vrlo mala kuhinja s malim hladnjakom. I tuš nije bio baš sjajan. Vlasnik je organizirao ugodan zajednički obrok jedne večeri za sve kuće (8). Idealna lokacija za biciklizam, ali i u samo sat i pol vožnje vlakom do Rima!

R. Jorissen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prošle godine smo također bili ovdje na odmoru i bilo nam je odlično. Tri druge obitelji (iz Nizozemske, Belgije i Engleske) koje su također bile ovdje prošle godine odlučile su se vratiti ove godine. Mislim da to dovoljno govori. Na raspolaganju su ograničen broj (8) kućica. Smještaj se nalazi izvan Camucia. Možete pješice doći tamo za 10 minuta kroz tunel ispod pruge do Camucia. Kućice su prostrane. Ne očekujte luksuzni resort, ali je uređenje dobro. Svaka kućica ima svoj vrtni set s bazenske strane, često i dodatni vrtni set s prednje strane. Kod bazena ima dovoljno ležaljki, a vrt oko bazena pruža dovoljno prostora za ležanje na suncu ili u hladu. Predivna lokacija s lijepim vrtom s bazenom. Iz naše spavaće sobe kroz otvoren prozor navečer imali smo prekrasan pogled na osvijetljeno mjesto Cortona. Kućica se nalazi u Camuciji, odakle možete automobilom za 10 minuta doći do Cortone. Ako volite šetnje, za 40 minuta možete doći do vrha. Camucia ima željeznički kolodvor odakle možete ići u sve veće gradove Italije. Idealno za posjet Firenci ili Rimu. Automobilom ste za 45 minuta u Sieni ili Asisiju. Za 30 minuta ste u Perugiji i mnogim drugim simpatičnim mjestima. Jezero Trasimeno udaljeno je 15 minuta. Mjesto ima dva supermarketa. Četvrtkom se održava tjedno tržište. To nije turističko tržište na kojem se prodaje samo kič.

Hessel de Groff

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

kućica je u tipičnom toskanskom stilu i ima definitivno šarm. Kuhinja je osnovno opremljena (nema aparata za kavu!) ali je dovoljna. Pazite na komarce navečer. Ne ulaze unutra, ali na terasi će vas pojesti! Vlasnik dolazi svaki dan i možete mu sve pitati. On odmah rješava sve. Bazen je super i svaka kuća ima svoje mjesto u vrtu. Od susjeda ste odvojeni biljkama. Okolina je super. Cortona je prekrasna i lako se možete vlakom za 2 sata i 30 minuta odvesti u Rim. Sam Il Borgo je pun maslina i malog vinograda. Vlasnikov Chianti također se toplo preporučuje. U selu (na 1 km) je supermarket koji zaista ima sve. I u Cortoni i u Camuchiji ima dovoljno restorana.

Hans Prinsen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Borgo di Cortona nas je iznenađujuće razočarao u pogledu smještaja. Što se tiče plaćanja, cijena je visoka. Namještaj je oskudan, a privatnosti ima malo. Imali smo agroturističke boravke u Toskani koji su bili jeftiniji, ali su pružili više luksuza i privatnosti. Jedina prednost je što se ovaj smještaj nalazi blizu prekrasnog Cortone (ali ne baš blizu, samo dostupan autom) i relativno blizu drugih lijepih gradova u Toskani i Umbriji. Za nas sigurno nije smještaj u kojem bismo se vratili.

Hessel de Groff

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kućica je u tipičnom toskanskom stilu i ima sigurno šarm. Kuhinja je osnovno opremljena (bez kave aparata !), ali dovoljna je.
Pazite na komarce navečer. Ne ulaze unutra, ali na terasi će vas izjesti!
Vlasnik dolazi svaki dan i možete mu sve pitati. On odmah rješava.
Bazen je super i svaka kućica ima mjesto u vrtu. Od susjeda ste odvojeni nekim biljkama.

Okolina je super. Cortona je predivna i možete jednostavno vlakom za 2 sata i 30 minuta do Rima.
Il Borgo je sam prepun maslinovih stabala i male vinove loze. Također se jako preporučuje vino Chianti od vlasnika)

U selu ima supermarket (1 km) koji stvarno ima sve. Svoje restorane imaju i u Cortoni i u Camuchiji.

R. Jorissen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasna lokacija s lijepim bazenom u dobro održanom vrtu. Dovoljno ležaljki i veliki stol s stolicama i s prednje i stražnje strane kućice. Tržnica u četvrtak udaljena je manje od 10 minuta hoda od smještaja. Također, željeznički kolodvor za posjet Firenci ili Rimu je u blizini. Smještaj je okružen poljima s suncokretima, vinovom lozom i maslinicima. Tijekom visoke sezone vlasnik organizira jednom tjedno večeru za 15 € po osobi. Idealna lokacija za posjet Umbriji i Laciju.

Paula Schunselaar

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ugodan smještaj na lijepom posjedu s lijepim bazenom. Izvrsni kreveti!!! Međutim, kuhinja je vrlo mala s malim hladnjakom. I tuš nije bio stvarno sjajan.

Vlasnik je organizirao ugodan zajednički obrok jedne večeri za sve kuće (8).

Idealna lokacija za biciklizam, ali i samo sat i pol vožnje vlakom do Rima!

R. Jorissen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prošle godine smo također bili ovdje na odmoru i bilo nam je izvrsno. Tri obitelji (iz Nizozemske, Belgije i Engleske) koje su također bile ovdje prošle godine odlučile su se vratiti i ove godine. Mislim da to dovoljno govori. Postoji ograničen broj (8) kućica. Smještaj se nalazi izvan Camucije. Možete doći pješice u roku od 10 minuta kroz tunel ispod pruge do Camucije. Kućice su prostrane. Nemojte očekivati luksuzni kompleks, ali uređenje je dobro. Svaka kućica ima vlastiti set vrtnog namještaja s bazenske strane, često i dodatni set vrtnog namještaja s prednje strane. U blizini bazena ima dovoljno ležaljki, a vrt oko bazena nudi dovoljno prostora za sunčanje ili sjedenje u hladu.

Predivna lokacija s prekrasnim vrtom i bazenom. Iz naše spavaće sobe smo kroz otvoreni prozor imali prekrasan pogled na osvijetljenu Cortonu. Kućica se nalazi u Camuciji, odakle se automobilom možete u roku od 10 minuta stići do Cortone. Ako volite šetnje, možete stići gore za 40 minuta. Camucia ima željezničku postaju s koje možete doći do svih velikih gradova u Italiji. Idealno za posjetu Firenci ili Rimu. Automobilom možete stići do Sienne ili Assisija za 45 minuta. U roku od 30 minuta stižete do Perugije i mnogih drugih lijepih mjesta. Jezero Trasimeno udaljeno je 15 minuta vožnje. Mjesto ima dva supermarketa. Četvrtkom se održava tjedna tržnica. To nije turistička tržnica na kojoj se prodaje samo kič.

M Geerts

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bilo je malo nejasno gdje se trebamo javiti. Vlasnik samo šetao, obratio nam se i mogli smo otići u naš apartman. To dovoljno govori o atmosferi, vrlo je ugodno i možete se opustiti. Tu su roštilji koje možete koristiti, viseća mreža u kojoj možete ležati. Bazen je divan i miran, ima dovoljno stolica i dovoljno prostora. Pogled na grad Cortonu je lijep. Željeznička stanica Camucia udaljena je pet minuta hoda. U blizini ima više supermarketa. Stan je ugodan, lijepo hladan i prostran. Dva kupatila, tuš je dobar. Kreveti su udobni. Kuhinja je dovoljno dobra za kuhanje, ali mala je i nema puno dobrih noževa, itd. Svi imaju vlastite vrtove, ali kod ciprese je šljunak, što je malo žalosno. Ostali vrtovi imaju mahovinu. Na drugoj strani apartmana također možete sjediti, to je lijepo mjesto. Imali smo sjajan odmor, unatoč tome što naša djeca nisu imala prijatelje. To je stvar sreće jer nema puno drugih gostiju. Ali ljuljačka, travnjak i bazen pružaju dovoljno zabave. U okolici su Perugia, Montepulciano i Cortona sigurno vrijedni posjeta!

b torrenga

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepo uređeni kompleks. Nalazi se blizu Cortone u ravnoj dolini. Imajte na umu, Camucia je udaljen šetnom stazom, ali to je nezanimljivo mjesto, Cortona sama je prekrasna, ali nalazi se na vrhu prilično strme planine i to je vrlo naporni uspon! Postoje ljepša područja u Toskani, ali izvrsno su pogodna za jednodnevne izlete u Sieni, Perugiju, Mortoneu, Assisiju itd. Kućica je jednostavna ali čista i prostrana po veoma povoljnoj cijeni. Imajte na umu i dodatne troškove energije, posteljine, čišćenja i turističke pristojbe. Lijep bazen. Idealno za obitelj s malom djecom. Ljubazan i susretljiv vlasnik.

Herbert Schachtschabel

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Nismo imali dojam da smo očekivani, morali smo se posavjetovati o tome koja je smještajna jedinica rezervirana za nas. Kad je to bilo poznato, ispostavilo se da su još uvijek čistila u apartmanu. Kuhinja i sanitarije su zastarjeli i prilično čisti, očekuje se da za 75 eura obavezno čišćenje kuće ima čišći stan. Okolina je izuzetno lijepa, pogled na Cortonu i bazen je bio odličan. Vlasnik vrlo slabo govori engleski, ali možete nazvati njegovog sina u Rimu koji tečno govori engleski jezik i on će zatim prenijeti vaše pitanje svom ocu.

Willem van Karsen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bili smo vrlo zadovoljni smještajem. Čista i uredna kućica sa svim sadržajima kao što su bazen, perilica rublja, wifi itd. Okolina je prekrasna s lijepim pogledom na Cortonu. Vlasnik je vrlo prijateljski i ljubazan. Dakle, imali smo lijep boravak i svakako ćemo se rado vratiti.

Petra De Weerd - Nelissen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepi apartman, prijateljski vlasnici. Prekrasno okruženje za dnevne izlete. Malo šteta zbog željeznice, posebno mnogo teretnih vlakova u večernjim satima... Nema smetnji zbog toga, ali ipak.

Sve u svemu, lijepo mjesto za odmor!!

Sander Mollemans

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Odličan smještaj za obitelj s djecom. Prostran i dobro opremljen apartman te idealna lokacija za istraživanje okolice. Vlasnik dobro govori engleski jezik i spreman je pomoći u svemu.

Martin Raven

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Uživanje je uz bazen Il Borgo. Uvijek postoji trenutak tijekom dana kada cijeli bazen imate samo za svoju obitelj. Teže je bilo naći dobro mjesto za kupanje na jezeru Trasimeno. Supermarket je udaljen 5 minuta vožnje. Pekarnica i mesnica su nadomak. Agroturizam je dobro održavan. Administrator se slabo razumije. Naša kućica bila je prostrana, a rolete su držale sunce u vanjskom prostoru imali smo ugodnu, natkrivenu terasu, ali ne previše privatnosti.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 314620

Posljednje ažuriranje: 04.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/314620.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Arezzo» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 21 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina