Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Ponte de Lima

maks.  6   Gosta/Gostiju
250m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
250m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: 67410/AL

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

balkon
Garaža
Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 2.5 km

2.5 km

Zračna luka 63 km Vigo (Spain)

63 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


32 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.6 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Monnier Dominique Goncalves Eric Goncalves Laureen Goncalves Nina

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži francuski

Cuillandre Alain

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži francuski

MARK DE LAENDER

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Anne-Marie Riel-Cornet

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

M Gooijer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ewald Hutink

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

P.H Pantegnies

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži francuski

Bazen, prostor za igru, zona za roštilj, vrt, voće, udobnost općenito i blizina male automehaničarske radionice (buka tijekom radnih sati, nečujna u kući ali čujna kod bazena).

Jean-Luc Daumerie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepo i dobro smješteno, na pješačkoj udaljenosti od Ponte de Lime. Bazen je čist i ugodan s puno privatnosti. Sve je osigurano za prekrasan poslijepodne ili večer uz bazen i roštiljanje na suncu ili u sjeni, među cvijećem i narančama. Namještaj je tipično staro portugalski, vrlo lijep ali s malim i tvrdim krevetima. (samo jedan krevet je malo mekši) Kuhinja je uredu i čista. Dnevna soba je dolje na stubama, veliki ugodni, prilično tamni prostor. Miriše na ustajalo iako stalno koristite osvježivač zraka. Stereo ne radi, Internet da. TV nije korištena. Bili smo tamo izvan ljeta i spavali s prozorima (s puno pukotina) zatvorenim. Tijekom ljeta vjerojatno ćete imati problema s bukom susjeda, lajanjem pasa, (vrlo ljubaznog) kafića preko puta i prateće radionice za popravak automobila. Nije preporučljivo za one s osjetljivim ušima ili za ljude koji žele pravi mir. Ako volite lijepu regiju i sela, puno putujete i želite uživati u bazenu i dobrom pivu navečer, onda je savršeno. Neiskorišćena odjeća završila je u pranju, jer je sve mirisalo ustajalo. Vlasnici koji stanuju malo dalje su vrlo prijateljski i boca lokalnog vina dočekala nas je. Sigurno ćemo se vratiti u tu regiju, ali ćemo odabrati kućicu malo dalje od radionice i s manje ustajalim dnevnim boravkom.

L.j. Kaufman

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bilo je malo traženja, ali tada smo pronašli nešto u jednoj sasvim običnoj portugalskoj ulici, iza ogromnih metalnih vrata proveli smo tjedan dana uživajući u odmoru. U ogromnom, ograđenom vrtu s maslinama i limunom naš pas mogao je slobodno šetati. Casa da Castanheta je odlična kuća za odmor s velikim bazenom, i naravno odličnim wifi-jem. To je za naše 13 i 17-godišnje kćeri apsolutno neophodno za ostati u kontaktu s ostatkom svijeta. Proveli smo nekoliko (večernjih) šetnji do Ponte de Lime sa slikovitim centrom na četvrt sata hoda. Ali i veći izleti do Viana do Castelo, Brage i Porta bili su vrlo izvedivi. Lijepo mjesto! Savjet: ponesite čepove za uši, jer noću psi u okolici često glasno laju. Fam. Kaufman iz Goude.

Kevin Verfaille

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Mi smo iznajmili kuću s 6 osoba krajem svibnja 2013. stvarno nismo imali što prigovoriti. Srdačno smo dočekani, dobili smo obilazak kuće i savjete za boravak (gdje ići, događaji, hrana). Također, kad su se pojavili problemi, odmah su nam pomogli. Jedan od WC-a nije funkcionirao pa su došli u roku od 10 minuta nakon prijave i istog dana su popravili problem (nešto je bilo slomljeno unutar). Tako da je kuća i vlasnici bili sve savršeno. Jedini nedostatak s kojim smo se suočili je bio susjedov pas. Ponekad bi noću dosta lajao i zavijao. Nismo se vratili umorni, ali malo smeta.

Neposredna okolica kuće i Ponte de Lima (unutar radijusa nekoliko kilometara) opskrbljena je svim potrebnim trgovinama. Više supermarketa (velikih/malih), više pekarnica, ljekarna, benzinska postaja, itd. Možete savršeno provesti cijeli odmor na licu mjesta.

Također smo posjetili klasična mjesta Porto, Prirodni park, Braga, Viana do Castelo, Ponte de Lima. Naravno, posjetili smo portovine na drugoj strani grada i prošetali Porto mjestom. Porto se, po našem mišljenju, poboljšao u okruženju/izgledu u posljednjih desetak godina, gdje smo imali dojam da je prije bilo malo prljavije. Prodavači na ulici se relativno lako mogu odbiti i u našem su slučaju sigurno nisu bili napadni. Tako da je grad zbilja lijep.

Prirodni park: Ovdje smo prošetali malom stazom od 3,5 km za koju se preporučuju pristojne cipele (dakle nipošto japankama). Najbolje je potražiti neke informacije unaprijed i uzeti kartu. Pratili smo oznake, ali na nekim mjestima (posebno gdje su drveta nestala zbog ranijih požara) oznake su teško pronaći (na kamenju i slično). Srećom smo ponijeli GPS uređaj jer bi inače naša šetnja potrajala predugo. Braga/ Viana de Castello/ Ponte de Lima. To su druga sela/znamenitosti koje smo posjetili, definitivno preporučujemo. Ako je moguće, pokušajte sudjelovati u lokalnim festivalima, svugdje je zabava i, ako je primjereno, nošnja tematska! Nadalje, Portugal je vrlo jeftin što se tiče hrane u usporedbi s nama. Nismo nigdje dobili lošu ili premalu hranu. U supermarketima/pekarnicama smo prvi put pomislili da su pogrešno naplatili. Isto tako, posjećivanje restorana na nekim mjestima može biti po cijenama braserije, ali s velikim porcijama... Na kraju, korisno je, ali nije nužno, govoriti malo portugalski. Mi tečno govorimo engleski i na većim mjestima možete se s time savršeno snaći. Međutim, na manjim mjestima je malo teže. Ne da smo očekivali da tamo govore engleski, ali ako pokušavamo nešto objasniti pokretima (npr. pokazati što želimo), lako će se izvlačiti tvrdeći da vas ne razumiju, i to prije nego što su se uopće potrudili, to je bilo pomalo razočaravajuće. Mi smo relativno mladi, često smo bili u grupi, pa možda će prema ljudima srednje dobi biti malo ljubazniji. Španjolski vam također neće puno pomoći (nisu baš oduševljeni Španjolcima), mada smo ponekad imali sreće kada su primijetili da nam je španjolski samo osnovni i da zapravo nismo iz Španjolske.

B.d Baudoux

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži francuski

u miru, vlasnici izuzetno gostoljubivi i pažljivi prema ljudima, isto vrijedi i za čistoću, čišćenje bazena 2 puta tjedno, besprijekorno posteljina, mijenjana svaki tjedan. Proveli smo vrlo vrlo lijepe praznike.

Gerrit Jan Bakker

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Predivna kuća smještena u predgrađu Ponte de Lime. Opremljena svim udobnostima. Na ulici s cijelim životom sela. Smještena na velikom privatnom posjedu s bazenom okruženim vinovom lozom. Izuzetno ljubazni vlasnici i vrlo susretljivi. Centar Ponte de Lima je u blizini, približno 15 minuta hoda. Simpatičan grad. Supermarketi u blizini. Preporučujemo. Mi kao obitelj od 5 osoba vrlo smo uživali. Također, i vrijeme je bilo lijepo.

L. Van Tooren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

prekrasan boravak u ovoj prekrasnoj prostranoj portugalskoj vili sa svim sadržajima. Udaljena je šetnjom od centra lijepog gradića, trgovina i pekara za svježi kruh su blizu. Prostrani vrt sa puno privatnosti, fantastična kućica pored bazena! Prijateljski upravitelj i njegova supruga dolaze dva puta tjedno radi čišćenja i održavanja bazena. Imali smo sreće s vremenom, svaki dan sunčano i vrlo toplo (srpanj 2013.). Porto i Braga su udaljeni 60/30 minuta vožnje, more je udaljeno 20 km (pola sata). Jedini nedostatak je što u blizini ima puno pasa koji su noću lajali. Naša dva psa su bila uznemirena prvih noći, ali kasnije je to samo narušavalo naše noći.

Lex Bogaers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je zaista vrhunski dom! Vrlo ljubazan domaćin i domaćica. Ona zna malo engleski, pa je to korisno! Također postoji sva udobnost. Bazen je lijepo uređen i zaista ukusan. Roštiljanje u bazenu nakon igre stolnog tenisa. I navečer igrate biljar u igraonici gdje možete igrati igre, gledati televiziju i DVD-ove. Okolina je vrlo lijepa, puno lijepih mjesta i prirode na dostupnoj udaljenosti, pola sata od obale... Apsolutno preporučujemo!!!

Buchinger

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Predivna stara kuća s velikim, vrlo održavanim vrtom. Bazen je ogroman, idealan za plivanje. Sve što vam treba je dostupno, uključujući i teretanu. Proveli smo ovdje sjajan odmor, posebno zahvaljujući vlasniku. Pomogao nam je u svemu (npr. plaćanje kazne za parking) i uvijek je bio dostupan i odmah bi došao kad god bismo imali pitanje ili molbu. Sigurno ćemo se opet vratiti ovdje, apsolutno preporučljivo.

Sandra Isabel Rodrigues da Silva

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

Kuća je čista, kao i bazen i vrt. Puno igara i distrakcija. Teretana je lijepa. Bilo bi lijepo imati više svjetla oko bazena i vrta noću. Također, bilo bi lijepo imati malu hladnjak u području roštilja. Sveukupno, ugodno smo se boravili i vrlo je ugodno.

Buchinger

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Prekrasna, stara kuća s velikim, vrlo održavanim vrtom. Bazena je ogroman, idealan za plivanje. Sve je što vam treba dostupno, uključujući i teretanu. Proveli smo ovdje predivan odmor, između ostalog i zbog vlasnika. On nam je pomogao sa svime (npr. platiti kaznu za parkiranje) i uvijek je dostupan i odmah na raspolaganju kad smo imali pitanje ili molbu.

Definitivno ćemo se opet vratiti ovdje, apsolutno ga preporučujem.

Gerrit Jan Bakker

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Sjajna kuća smještena u predgrađu Ponte de Lima. Opremljen svakom udobnošću. U ulici sa svim životom sela.
Smješten na velikom privatnom posjedu s bazenom okruženom vinovom lozom.
Vrlo ljubazni vlasnici i vrlo korisni. Središte Ponte de Lima je unutar pješačke udaljenosti, otprilike 15 minuta. Lijep grad. Supermarketi u blizini.
Preporučeno. Mi kao obitelj od 5 ljudi smo se odlično zabavili. Vrijeme je također bilo dobro.

Ewald Hutink

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Kakva lijepa kuća! Cijela parcela je vrlo prostrana i sastoji se od 2 zgrade, velike terase, velikog bazena i vrta. Na Google Maps (satelit) odnosi se i na kuću na ulici i na dugačku zgradu iza bazena. U glavnoj zgradi su dnevni boravak, spavaće sobe, itd. Sobe su (vrlo) prostrane, udobne i ukusno namještene. Izvrsni kreveti, također i za visoke ljude. Sva oprema dostupna: besplatni WiFi, TV/DVD, perilica suđa i rublja. Druga zgrada je kućica uz bazen, uključujući natkrivenu terasu s fiksnim roštiljem, čajnu kuhinju, vrtni namještaj, dodatnu kupaonicu i nadstrešnicu za automobil. Vlasnici su jako ljubazni i uslužni, govore engleski. Također smo primijetili da su Portugalci na sjeveru Portugala općenito izrazito prijateljski raspoloženi.

Kuća se nalazi u lijepoj samostojećoj stambenoj četvrti na sjevernoj strani rijeke. Pekara, brojni kafići i restorani, mali supermarket unutar 5 minuta hoda. Sam prekrasni stari grad Ponte de Lima nalazi se s druge strane rijeke. Oko 15 minuta hoda starim mostom. Ima mnogo restorana, trgovina, supermarketa itd. Divan grad za šetnju.

Područje je vrlo zeleno i brdovito/planinsko. Pogodno za šetnju, vožnju biciklom ili turu. To je savršeno MTB okruženje, ali ponesite vlastiti bicikl. Jedini MTB najam je na rijeci kod iznajmljivača čamaca, a svi bicikli su klimavi do te mjere da su opasni. U krugu od 100 km nalazi se nekoliko (nacionalnih) parkova koji oduzimaju dah. I Porto naravno!

Sve u svemu, daleko, ali toplo preporučujem!

Lex Bogaers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno vrhunska kuća! Vrlo lijep domaćin i domaćica. Ona govori nešto engleskog pa je to zgodno! Nadalje, tu je svaki komfor. Bazen je lijepo uređen i stvarno lijep. Roštilj u kućici uz bazen nakon partije stolnog tenisa. A navečer igra bilijara u podrumu s igrama gdje možete igrati igrice, gledati TV i DVD. Područje je vrlo lijepo, puno lijepih mjesta i prirode na prohodnoj udaljenosti, pola sata od obale ... Apsolutno potrebno!

Siegfried Vanderbeke

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa i dobro održavana kuća u prekrasnom okruženju. Kuća je kvalitetno namještena, idealna za obitelj sa starijom djecom i mlađim odraslim osobama. Vrlo ljubazni i uslužni vlasnici. Savršena baza za istraživanje regije. Mnogo ugodnih i vrlo lijepih gradova u okolici. Guimaraes i Porto su toplo preporučljivi. Ali ne smijete propustiti Bragu i Bom Jesus, ušće Minho i Peneda-Gerês. Samo susjedov pas može izazvati buku noću!

Jean-pierre Godde

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Nakon vrlo tople dobrodošlice vlasnika i njihovog sina, uživali smo u njihovom prostranom portugalskom domu. Naš pas koji je bio s nama također je bio lijepo primljen. Kuća je vrlo prostrana i ima mogućnosti za igru, unutra i vani. Kuća se nalazi u mirnom selu sa supermarketom i fantastičnom pekarom na kraju ulice.

L. Van Tooren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

prekrasan boravak u ovoj prekrasnoj prostranoj portugalskoj vili sa svim detaljima. na pješačkoj udaljenosti od centra prelijepog grada, trgovine i pekare za svježi kruh u blizini. Prostrani vrt s puno privatnosti, fantastična kuća uz bazen! Ljubazni voditelj i njegova supruga koji doduše dolaze dva puta tjedno na čišćenje i održavanje bazena.Imali smo sreće s vremenom, sunce svaki dan i jako toplo (srpanj 2013). Porto i Braga su udaljeni 60/30 minuta vožnje, more je udaljeno 20 km (pola sata).Jedina mana je što u okolici ima puno pasa koji su noći provodili lajući. Naša dva psa prve su noći bila nemirna. Nakon toga samo nam je smetalo noći.

Kevin Verfaille

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Iznajmili smo kuću sa 6 ljudi krajem svibnja 2013. i stvarno se nije imalo što kritizirati. Ljubazno smo primljeni, obišli smo kuću i dali nekoliko savjeta za naš boravak (kamo ići, događaji, hrana). Čak i ako je došlo do problema, odmah smo dobili pomoć. Primjerice, jedan od WC-a više nije radio i nepunih 10 minuta nakon dojave zazvonilo je na vratima i problem je isti dan riješen (nešto se iznutra pokvarilo). Dakle, što se tiče kuće i vlasnika, sve je u najboljem redu. Jedina mana s kojom smo imali problema je susjedov pas. Nekih noći usudi se nastaviti sa svojim lajanjem i zavijanjem. Nije da smo se vratili umorni, ali malo smeta.U neposrednoj blizini kuće i ponte de lima (radijus od nekoliko kilometara), ima sve potrebne trgovine. Nekoliko supermarketa (velikih / malih), nekoliko pekara, ljekarna, benzinska postaja, itd ... Tako da možete savršeno završiti cijeli odmor na licu mjesta. Posjetili smo i klasične trgovine Porto, Park prirode, Braga, Viana de Castello, Ponte de Lima sebe. Porto je naravno posjetio neke porto kuće na drugom kraju grada i prošetao samim portom. Po našem mišljenju, Porto se već popravio u pogledu okoliša/izgleda vani prije 10-ak godina, gdje smo imali dojam da je tada bio malo prljaviji grad. Prodavače na ulici relativno je lako prevariti i u našem slučaju sigurno nisu bili napadni. Dakle, lijep grad... Park prirode Ovdje smo prošetali kratkom šetnjom od 3,5 km i preporučamo pristojne cipele (dakle, bez japanki). Najbolje je zatražiti neke informacije i kartu (ili je ponijeti sa sobom unaprijed). Pratili smo markaciju, ali na nekim mjestima (pogotovo tamo gdje drveća nema zbog nekadašnjih šumskih požara) markacije je teško pronaći (na kamenju i sl.). Sva sreća da smo ponijeli GPS, inače bi naša šetnja završila previše. I ako je moguće pokušajte iskusiti lokalne zabave, zabavu posvuda i, štoviše (ako je prikladno) s kostimima na temu!Nadalje, Portugal je vrlo jeftin u pogledu hrane, u usporedbi s nama. Zapravo nikada nigdje nismo dobili lošu ili premalo hrane. U supermarketima/pekarama smo prvi put pomislili da je račun krivo naplaćen. Posjet restoranima također je moguć ponegdje po taverni, a opet s velikim porcijama ... Konačno, korisno je, ali ne i nužno, govoriti malo portugalski. Govorimo tečno engleski i u većim mjestima to možete savršeno izvući. Ali u manjim dijelovima nešto manje. Nije da smo tamo očekivali engleski, ali ako mi tada želimo objasniti stvari gestama (npr. pokazati što želite), oni se usude lako riješiti toga dajući do znanja da vas ne razumiju. I prije nego što su se potrudili, ovo je bilo malo razočaravajuće. Mi smo još uvijek relativno mladi, često smo bili u grupama, pa će možda biti malo prijateljskiji prema ljudima srednjih godina. Neće vas spasiti ni španjolski (nisu oni baš ljubitelji Španjolaca), iako smo ponekad imali sreće kad su shvatili da je naš španjolski zapravo osnova i da ne dolazimo iz same Španjolske.

P.H Pantegnies

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži francuski

Bazen, igraonica, prostor za roštilj, vrt, voće, udobnost općenito

blizina male limarije (buka tijekom radnog vremena, nečujna u kući ali čuje se s bazena)

Paul Derx

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Tijekom feirie de navas velika buka do kasno u noć. Ako volite tulumariti do kasno u noć, nema problema, ali spavanje ide malo teže. Inače fantastična kuća za odmor u prekrasnom području s puno kulture. Domaćini su vrlo ljubazni i uslužni.

Patrick Buvé

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Uživali smo u boravku u ovoj kući za odmor tijekom prvog tjedna rujna: prekrasna kuća s prekrasnim privatnim bazenom, trgovine u blizini, centar Ponte de Lima na pješačkoj udaljenosti. Jako lijepo što smo mogli uživati i u voću iz vrta. Posjet Portu (uz degustaciju) nikako ne smijete propustiti. Isplati se i vožnja Nacionalnim parkom Peneda Geres.

B.d Baudoux

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži francuski

tihi, izuzetni vlasnici u svakom pogledu sa osjećajem za gostoprimstvo i slušanje ljudi, isto vrijedi i za čistoću, čišćenje bazena dva puta tjedno, besprijekorna posteljina, obnavljanje svaki tjedan
imali smo odličan odmor

Jan van Zwolle

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Odlična kuća, nepovoljan bar i garaža preko puta, ponekad buka. Kuća s mnogo sadržaja i velikim vrtom, moguća je šetnja do ugodnog grada, dobra infrastruktura, možete vrlo brzo ići bilo gdje, planine, more, rijeka itd.

Rodriguez

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži španjolski

Vlasnici su izvrsni ljudi, kojima je stalo da li je sve ispravno ili da nešto nedostaje, kuća sa svim pogodnostima za uživanje u odmoru, i potpuno privatan prostor, istina je jako dobra za preporučiti svima koji se ne odluče na voljet ćeš ovu kuću

L.j. Kaufman

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Trebalo je malo tražiti, ali onda smo imali nešto iu sasvim običnoj portugalskoj ulici, iza golemih metalnih vrata tjedan dana smo slavili prekrasan praznik. Naš pas mogao je raditi svoje u ogromnom, zatvorenom vrtu sa stablima maslina i limuna. Casa da Castanheta je sjajna kuća za odmor s prostranim bazenom, a da ne spominjemo odličan WiFi. Potonje je apsolutno neophodno za naše kćeri od 13 i 17 godina kako bi ostale u kontaktu s ostatkom svijeta.

Napravili smo nekoliko (večernjih) šetnji do Ponte de Lima s vrlo slikovitim centrom udaljenim petnaestak minuta hoda. Ali i veća putovanja u Viana do Castelo, Bragu i Porto bila su vrlo izvediva. Lijepo mjesto!

Savjet sa čepićima za uši, jer noću se psi u susjedstvu redovito daju čuti.

Obitelj Kaufmann iz Goude

Jean-Luc Daumerie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepo i dobro smješteno, unutar pješačke udaljenosti od Ponte de Lima.

Bazen je čist i hladan s puno privatnosti. Sve je osigurano za prekrasno poslijepodne ili večer na bazenu i roštilju na suncu ili u hladu, među cvijećem i stablima naranči.

Namještaj je tipičan stari portugalski, vrlo lijep, ali s malim i tvrdim krevetima. (samo je jedan krevet malo mekši)

Kuhinja uredna i čista. Dnevna soba je niz stepenice, veliki ugodan, prilično mračan prostor. Još uvijek miriše na pljesniv unatoč odvlaživaču. Stereo ne radi, internet radi. TV nije korišten.

Bili smo tamo vani ljeti i spavali sa zatvorenim prozorima (s mnogo pukotina). Tijekom ljeta može vam smetati buka susjeda, lavež pasa, (vrlo prijateljski) kafić preko puta i pripadajuća garažna radionica-limarija. Ne preporučuje se onima koji imaju osjetljive uši ili žele pravi mir. Ako volite prekrasnu regiju i sela, obilazite puno i želite uživati u bazenu i dobroj pinti navečer, onda je savršeno. Neiskorištena odjeća je ipak završila u praonici jer je sve smrdjelo po pljesni. Vlasnici koji žive malo dalje su vrlo ljubazni i dočekali su nas s bocom domaćeg vina. Sigurno ćemo se vratiti u taj kraj, ali bit će to kuća malo dalje od garažne radionice i s manje pljesnivim dnevnim boravkom.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 318518

Posljednje ažuriranje: 03.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/318518.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Ponte de Lima» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 32 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina