Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Ponte de Lima

maks.  4   Gosta/Gostiju
66m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
66m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: 67413/AL

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

balkon
Bazen

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Indukcijski štednjak

Uređaji i pribori

Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 2.5 km

2.5 km

Zračna luka 63 km Vigo (Spain)

63 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


15 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.7 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.7 Servis
4.7 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Hu Wieczorek

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Roumy

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži francuski

Vincent Koops

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Harald Harmjanz

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Hartmut Bauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Opustite let do Zračne luke Porto (Francisco Sa Carneiro). Najam automobila oko jedan sat do Ponte de Lime. Vrlo ljubazni domaćini su nas pokupili da nas provedu do Casa. Casa da Memoria je šarmantna, potpuno obnovljena povijesna zgrada. Izvrsno okruženje uključuje perilicu posuđa, perilicu rublja i klima uređaj. Vrlo lijep bazen u dvorištu. Mirna i opuštena lokacija. Oko 10 minuta hoda do prekrasnog centra Ponte de Lime s trgovinama, restoranima i šetalištem uz rijeku. Vrlo dobra lokacija za putovanje u Porto, Barcelos, Guimarães i druge povijesne gradove. Oko 30 minuta vožnje autom do Atlantskog oceana. Odlično mjesto za vodene sportove. Toplo preporučujemo Casa da Memoria!

Maria Van Roy

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Kuća "Casa De Memoria" izgleda malo izvana, ali je dovoljno prostrana za 4 osobe. Također je lijepo uređena sa svim pogodnostima. To je mirno susjedstvo, što mi znamo cijeniti. Ipak, budite oprezni, jer nas je prvi dan naš GPS vodio uskim putem, dok ako skrenete na sljedeću ulicu sa glavne ceste, nema problema s prolaskom vozilom. Vlasnici, Maria i Carlos su iznimno ljubazni ljudi, i dočekali su nas s finom bocom Vino Verde i Pasteis del Nata (portugalski kolačići, pravi prstići). Ovdje smo 10 dana, u sredini našeg boravka su čistili, mijenjali posteljinu i ručnike. Izvrsna usluga dakle. To je lijepa regija s mnogo mogućnosti za izlete. Porto je samo 1 sat vožnje, a autoceste su odlične. Bazen je mali, ali predivan za plivanje. Ipak nije pogodan za male djece i/ili odrasle koji ne znaju plivati, jer je dubok svugdje. Jedini nedostatak je što ovdje ne možete uživati u prekrasnom pogledu, ali to nas nije smetalo. Uživali smo u našem odmoru.

Debbie Vanclooster

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Po dolasku srdačno su nas dočekali Carlos i Maria! Bili su uvijek dostupni ako nam je bilo što potrebno. Kuća je uredna i dobro održavana. Ima perilicu posuđa, perilicu rublja, klima uređaj... Bazen je predivan! Lokacija kućice je idealna. Ponte de Lima je udaljen 15 minuta hoda. Braga, Viana do Castelo, Porto, Caminha (plaža) sve je moguće autom.

N Hogenbirk

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Carlos i Maria već su nas čekali s poznatim "Nata" kolačima i bocom Vinho Verde. Kakvi su to ljubazni domaćini! U ovoj kući ništa vam ne nedostaje. Sve je besprijekorno njegovano i jako čisto. Divno su te 2 kupaonice. Dvorište s bazenom i vanjskim tušem je divno kada je tako toplo. Kuća se nalazi u mirnom okruženju, oko 15-20 minuta hoda od Ponte da Lime. Vrlo lijep gradić s bogatom poviješću, restoranima i ukusnom sladoledarnicom. Također ćete ovdje pronaći nekoliko velikih supermarketa. U okolici su gradovi Porto, Braga, Guimarães i Vigo (Španjolska). Do plaže možete doći za otprilike 30 minuta vožnje. Casa da Memoria svakako preporučujemo za posjet sjeveru Portugala.

Bettina Mühlbach

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

100 bodova od 100 bodova za predivnu Casa da Memoria. To je impresivno renovirana kuća, sačuvano je mnogo stvari od prije i dodano je mnogo modernih stvari. Jednostavno morate biti impresionirani. Zahvaljujemo Jorgeu što nam je ustupio svoju kuću. Jorge je sjajan domaćin, dolazak i odlazak savršeno su funkcionirali. Uvijek je dostupan i vrlo ljubazan. Njegovi savjeti za planinarenje, obilazak znamenitosti, istraživanje plaža su odlični!!! Ponte de Lima je vrijedan posjet malen grad. Ima sve što vam treba, odlične restorane, prekrasne staze za šetnju, rijeku Limu, čistu rijeku u kojoj čak možete plivati. Sve to je dostupno pješice. Naš tjedan u Jorgovoj kući bio je predivan, Sjeverni Portugal vrijedi posjetiti. Hvala vam, Bettina i Karsten.

Hartmut Bauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Opustitovan let do zračne luke Porto (Francisco Sa Carneiro). Automobilom za najam je otprilike jedan sat do Ponte de Lime. Vrlo ljubazni vlasnici su nas pokupili i vodili do kuće. Casa da Memoria je šarmantna, potpuno renovirana povijesna zgrada. Izvrsno okruženje, uključujući perilicu posuđa, perilicu rublja i klima uređaj. Vrlo lijepi bazen u dvorištu. Mirna i tiha lokacija. Približno 10 minuta hoda do predivnog centra Ponte de Lime sa trgovinama, restoranima i šetnicom uz more. Vrlo dobra lokacija za putovanje u Porto, Barcelos, Guimarães i druge povijesne gradove. Približno 30 minuta vožnje autom do Atlantskog oceana. Odlično mjesto za vodene sportove.

Toplo preporučujemo Casa da Memoria!

Bettina Mühlbach

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

100 bodova od ukupno 100 bodova za predivnu kuću Casa da Memoria. To je impresivno renovirana kuća, sačuvano je mnogo starih elemenata, dodano mnogo modernih. Jednostavno morate biti impresionirani. Zahvaljujemo Jorgeu što nam je ustupio svoju kuću.

Jorge je sjajan domaćin, dolazak i odlazak su besprekorno funkcionisali. Uvek je dostupan i jednostavno super ljubazan. Njegovi saveti za planinarenje, razgledanje i istraživanje plaža su vrhunski!

Ponte de Lima je vredan posete mali grad. Ima sve, dobre restorane, lepe planinske staze, Lima je čista reka u kojoj čak možete i da se kupate. Sve to se može pešice stići.

Naša nedelja u Jorgeovoj kući bila je predivna, Sjeverna Portugalija vredi 1- 101 putovanja.

Hvala puno, Bettina i Karsten

Debbie Vanclooster

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Carlos i Maria su nas po dolasku vrlo dobro primili! Uvijek su bili dostupni ako je trebalo. Kuća je uredna i održavana. Ima perilicu suđa, perilicu rublja, klimu..

Bazen je blažen! Lokacija vikendice je idealna. Ponte de Lima udaljen je 15 minuta hoda. Braga, Viano de Castelo, Porto, Caminha (plaža) sve se može učiniti automobilom.

N Hogenbirk

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Carlos i Maria već su nas čekali s poznatom "Natom" i bocom Vinha Verdea. Kakvi ljubazni vlasnici! U ovoj kući vam ništa ne nedostaje. Sve je sređeno do zadnjeg detalja i sve je tako čisto. Prekrasne te 2 kupaonice. Dvorište s bazenom i vanjskim tušem je prekrasno kada je tako toplo. Kuća se nalazi u mirnom području, oko 15-20 minuta hoda od Ponte da Lima. Vrlo lijep grad s puno povijesti, restoranima i ukusnom slastičarnom. Ovdje ćete pronaći i brojne velike supermarkete. U blizini gradova Porto, Braga, Guimaraes i Vigo (Španjolska) Do plaže se možete voziti za oko 30 minuta.

Casa da Memoria svakako možemo preporučiti za posjet sjeveru Portugala.

Decruynaere Manuel

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo ljubazno su nas dočekali Carlos i Maria koji su nam omogućili obilazak prekrasne 'casa da memoria'. Autentična vikendica koja je s velikim stilom preuređena u vrlo praktičnu kuću za odmor. Vrlo tiha lokacija, a opet unutar pješačke udaljenosti od živahnog Ponte de Lima. Ima puno toga za doživjeti u blizini. Šetnja obalom, vožnja kajakom po Limi, gradski izleti u Bragu ili Porto... Idealna baza za otkrivanje sjevernog Portugala! Zaista smo uživali u kući i okolici! Preporučuje se!!

Maria Van Roy

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Kuća "Casa De Memoria" izvana izgleda mala ... ali je zaista dovoljno prostrana za 4 osobe.

Lijepo uređen i sa svakom udobnošću. To je mirno susjedstvo, što cijenimo.

Budite oprezni, jer nas je prvi dan GPS poslao kroz ulicu koja je bila puno preuska, a ako skrenete u ulicu dalje od glavne ceste, nećete imati problema proći s autom.

Vlasnici, Maria i Carlos su super dragi ljudi, a dočekali su nas s lijepom bocom v

Vino Verde i Pasteis del Nata (portugalsko pecivo, za polizati palčeve i prste).

Ovdje smo 10 dana, na pola odmora, obavljeno je čišćenje, promijenjena posteljina i promijenjeni ručnici. Tako izvrsna usluga.

To je prekrasna regija, s puno mogućnosti za izlete.

Porto je udaljen samo 1 sat, a autoceste su u redu.

Bazen je mali, ali odličan za plivanje. Nije prikladno za malu djecu i/ili odrasle koji ne znaju plivati, jer je svugdje jednako duboko.

Jedina mana je što ovdje ne možete uživati u prekrasnom pogledu, ali to nas nije poremetilo.

Uživali smo u odmoru.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 318524

Posljednje ažuriranje: 29.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/318524.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Ponte de Lima» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 15 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina