Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Montemor-o-Novo

maks.  4   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
50m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: N5/06

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player

Usluge

Osobe za čuvanje djece

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

1 druga spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 8 km

8 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


54 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Margreet Bloemen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

P.E. Kingma

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

dirk mellaerts

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Hans-Heiken Pfau

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Martine Mertens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

John De Leeuw

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

dominique TRICHET

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži francuski

Franck GUILBAULT

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži francuski

Ana Ribeiro

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

tgh Guerreiro henne

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži francuski

A.B. Hoffmans

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Nakon što smo vođeni do adrese, nekoliko kilometara kroz seoski put, ispostavilo se da je posebna okolnost bila što smo bili sami u velikoj farmi, daleko od civilizacije po našim standardima. Nakon što smo se snašli, "upravitelj" je otišao, ali je svakodnevno dolazio pitati jeste li zadovoljni. Primjetno je bilo da su svi prostori, čak i prazni apartmani, bili pristupačni, što je impliciralo povjerenje i stvaralo neformalnu atmosferu. To je doprinijelo tome da smo se brzo osjećali opušteno. Mogli smo tražiti i pronaći što nam je trebalo, čak i svježe naranče. Mogu zamisliti da, ako ima više stanara, možete lako uspostaviti kontakt ako to želite. Što se tiče okoline: Osobno smo se privikli na seoski put koji nas je sve manje smetao, ali su drugi putevi u okolici dobri. Ima puno toga za vidjeti i raditi. Lissabon i Évora su lako dostupni (pored prekrasnih gradova), a pruža se prilika za duge šetnje. Sve u svemu, to je nešto za što bih rado ponovno otišao jer se s tjednom ne može pokriti sve što se nudi u toj okolini.

martje Wissink

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Proveli smo divno vrijeme na Giblaceireu!! Atmosfera je bila opuštena, vlasnik vrlo prijateljski i susretljiv. Kuća je bila dobro održavana, uređena sa svim potrebnim pogodnostima. Ujutro smo uživali na verandi tijekom doručka uz prekrasan pogled. Tijekom dana smo mogli uživati u prekrasnom bazenu s pogledom na hrastove kako plivamo i istraživati raznoliko okruženje s mnoštvom lijepih gradova, dvoraca i kulture. U večernjim satima smo se opuštali u našoj visećoj mreži s pogledom na zalazak sunca nakon svega ovoga! Ukratko, preporučujemo svima koji žele uživati u odmoru i osjećati se dobrodošlo na ovom prekrasnom imanju!

Gerien De Visser

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Divno smo se opustili na ovom prekrasnom mjestu usred ničega i uživali u predivnoj okolini. Također smo obavili nekoliko jednodnevnih putovanja u Évoru i Lisabon. Oba su lako dostupna iz apartmana i svakako vrijedna posjete! Također je zabavno napraviti vožnju oko grobnica, menhira, itd., gdje ima puno toga za vidjeti u okolini. Imali smo lijep kontakt s farmerom i farmericom. Apartman je prekrasno renoviran u portugalskom stilu: u cijelom apartmanu možete pronaći tipične portugalske pločice. Također je prilično opremljen s perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom, TV-om, DVD playerom, aparatom za kavu, citrusom, roštiljem, itd. Smo smokve i kruške mogli smo ubrati oko kuće. U bazenu je bilo lijepo osvježenje s pogledom na akumulacijsko jezero i brda sa ovcama.

A.W. Mordiva-Stolk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasno mjesto za uživanje u prirodi, miru i prekrasnom bazenu. Sa bazena imate slobodan pogled na brežuljke Alenjenta. Apartmani su stilski uređeni i vrlo potpuno opremljeni. Put do apartmana nas je razočarao: približno 20 minuta vožnje preko kamenja i rupa, ali kada jednom stignete na svoje odredište, taj put ubrzo zaboravite!

Vanhee Daniel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Nekoliko faktora čini ovu kuću za odmor posebnom. Fantastična lokacija usred brda, moderno uređenje bez narušavanja portugalskog stila i srdačan doček vlasnice. Već smo nekoliko puta bili na odmoru u Portugalu, ali ovo je bio jedan od vrhunaca. U okolici ima toliko lijepih stvari za vidjeti da se možda ponovno vratimo.

Leone Schieving

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepo mjesto za opuštanje. Plus je bio veliki bazen i fantastična lokacija. Apartman nije bio stvarno opremljen za 4 osobe. Osim 2 kreveta, postojao je uski kauč na razvlačenje koji se nalazio u kuhinji. Velika terasa je mnogo to nadoknadila.

Sharon Gesthuizen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Moja kćerka (6) i ja imali smo prekrasan odmor. Proveli smo tjedan dana u našem apartmanu koji je u osnovi pogodan za 4 osobe, ali bolje za dvoje. Te smo sedmice nemali susjede u apartmanu pored nas, što je činilo večeri i noći dodatno tišima. Svakog smo se večera divili tisućama zvijezda, a ujutro se budili uz sunce. Tijekom dana uživali smo u plivanju u bazenu - koji je puno ljepši nego što se vidi na fotografijama. Bili smo okruženi smokvama s ukusnim plodovima. Jedina stvar na koju treba paziti je vrućina. Za nas, s prosječnih 37 stupnjeva, bilo je previše vruće za poduzimati puno aktivnosti - osim što smo tražili osvježenje uz vodu. Ali bilo je i kolovoz. Sharon Gesthuizen, Den Haag.

ALISON KEARIN

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

Bili smo od 8. do 22. rujna 2007. Dobrodošlicu su nam priredili Johanna & Dick (vlasnici) od prvog trenutka - ljubazno su nas čekali zbog našeg kasnog dolaska (22:30) i nakon što su nam pokazali smještaj, ponudili su nam osvježavajuće pivo da se opustimo nakon putovanja. Bilo nam je stvarno potrebno jer je vožnja u zemlji koju nismo poznavali, na suprotnoj strani ceste, u potpunoj mrkloj tami bila prilično stresna! Obožavali smo kuću i farmu u cjelini te su nas uključili u izlet na tržnicu. Pridružili smo im se s nekim od njihovih prijatelja na nekoliko roštilja, pri čemu smo svatko nešto donijeli (jednom prilikom ribu koju je Paul ulovio u njihovom jezeru) i stvarno smo se osjećali kao dio obitelji. Uživali smo u razgovorima i objašnjenjima o stvarima na farmi. Imali smo slobodan pristup cijeloj farmi, a mjesto s bazenom bilo je divno mjesto za odmor. Sve je bilo vrlo čisto, a smještaj je bio očaravajući s više toga nego što vam treba. Pogledi s terase ujutro gledajući izlazak sunca, s prekrasnim charolais kravama u poljima nasuprot, iskustvo je koje se ne smije propustiti. Mogla bih još dugo hvaliti naš boravak, pa ću samo reći .... ako želite mir, tišinu, prekrasnu okolinu, odličan smještaj i fantastične domaćine - ovo je mjesto na koje trebate doći. Hvala Johanna i Dicku, vašoj sestri & vašim prijateljima koje smo upoznali (ne zaboravljajući vašeg preslatkog psa, čije ime još uvijek ne znamo izgovoriti), to je bilo iskustvo koje nikada nećemo zaboraviti. Alison & Paul Kearin (Bristol, Engleska)

J.F JOLY

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži francuski

Usluge prikazane na stranici BEVILLA ne odgovaraju stvarnosti... - Unutrašnjost kuće namještaj je u lošem stanju i kauč je vrlo istrošen, posuđe je ljepljivo s ostacima hrane, debela prašina na vrhu kamina, klima uređaja i kuhinjskih ormarića pomiješana s otrovnim granulama za miševe, prisutnim u velikim količinama na podnicama kreveta. Podovi su ljepljivi, zavjese za tuš su pljesnive itd... - Vanjski pogled u neposrednoj blizini s farmom svinja koja neprestano emitira jako neugodan miris gnoja, u vrlo lošem stanju i uzrokuje značajnu buku.

A.W. Mordiva-Stolk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Jedno prekrasno mjesto za uživanje u prirodi, miru i predivnom bazenu. Iz bazena se pruža slobodan pogled na brda Alenteja.
Apartmani su stilski uređeni i vrlo potpuno opremljeni.
Put do apartmana nas je razočarao: otprilike 20 minuta vožnje po kamenju i rupama, ali kad jednom stignete na odredište, taj put brzo padne u zaborav!

E Kulkens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

idealna kuća za opuštajući odmor. Malo udaljena, ali na petnaest minuta vožnje od Montemora, tako da je to dobro za nabavku i za kratki bijeg. I okolina je vrijedna posjeta.

martje Wissink

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Imali smo divno vrijeme na Giblaceirei!! Atmosfera je bila opuštena, vlasnik je bio vrlo ljubazan i susretljiv. Kuća je bila dobro održavana, namještaj je bio opremljen svim pogodnostima. Ujutro smo uživali na verandi tijekom doručka s predivnim pogledom. Tijekom dana smo mogli uživati u prekrasnom bazenu s pogledom na hrastove lužnjake i istraživati raznovrsnu okolicu s mnogim lijepim gradovima, dvorcima i kulturom. Uvečer smo uživali u našoj visećoj mreži s pogledom na zalazak sunca, s ovakvim svime!

Ukratko, preporučujem ovo svakome tko želi uživati u odmoru i osjećati se dobrodošlim na ovom prekrasnom imanju!

Gerien De Visser

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Op ovom predivnom mjestu uspjeli smo se dobro opustiti usred nigdje, i uživali smo u prekrasnom okruženju. Također smo obišli Evoru i Lisabon nekoliko dana. Oba su lako dostupna iz apartmana i svakako vrijedna posjeta! Također je zanimljiva vožnja oko grobnih humaka, menhira, itd., kojih ima mnogo u okolici.

Imali smo lijep kontakt s farmerom i farmericom. Apartman je lijepo renoviran u portugalskom stilu: tipični portugalski pločice su bile cijelim apartmanom. Također je potpuno opremljen sa perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom, televizorom, DVD playerom, aparatima za kavu, sokovnikom, roštiljem itd. Smokve i kruške smo mogli brati oko kuće. A u bazenu je bilo divno osvježiti se uz pogled na branu i brežuljke sa ovcama.

A.S. Klein

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Jedna sjajna kuća s vrlo gostoljubivim dočekom od strane Joke (vlasnice) i prekrasnim pogledom i bazenom. Također ima jezero u kojem možete uživati u plivanju. Ono što je učinilo dodatno zabavnim bio je roštilj koji je organiziran druge večeri. Svi su donijeli vlastitu hranu i stavili je na roštilj. Na taj smo način bolje upoznali ostale goste, što je bilo ugodno za nas i našu djecu za kontakt tijekom ostatka tjedna. Casa Do Olival je mala ali lijepa. Imali smo najveću terasu i najljepši pogled od svih kućica. Za svakoga tko voli mir i gostoljubivost, ovo je pravi izbor. Također je dobar temelj za posjet Lisabonu i drugim lijepim gradovima.

sara Heppe

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasno mjesto usred prirode, ali opet s raznim supermarketima udaljenim 10 minuta vožnje i samim Lisabonom udaljenim oko sat vremena vožnje. Ali s tom prekrasnom bazenom, s isto takvim pogledom, zapravo ti ne treba više ništa. Vlasnici stvarno čine sve da vam bude ugodno. Obično uvijek rezerviramo kuću s 2 spavaće sobe. Ovdje nisam dobro pogledala i rezervirali smo samo 1 sobu. Tada smo dobili dodatnu sobu u drugoj kućici koja je bila prazna. Također smo mogli ići u jeep i saznati zanimljive stvari o tvrtki i zemljištu, ali samo ako želite. Ukratko, odmor onakav kakav bi trebao biti: bezbrižan.

Marco Vermoen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Net smo se vratili i proveli smo 2 tjedna u Casa de Olivalu. Vrlo potpuno uređena, lijepa kućica u portugalskom stilu. S vrlo prostrane terase, na kojoj su se naša djeca maksimalno zabavljala, prekrasan pogled na valovito poljoprivredno gospodarstvo. Naša djeca, od 7 i 5 godina, su se lijepo zabavljala u prirodnom okruženju i uživala u velikom bazenu koji je tako lijepo smješten. Vlasnica Joke nam je redovito donosila ukusno svježe povrće i voće iz svog vrta, a smjeli smo ubrati i limune s drveća s kojima smo pravili ukusni limunadu. Stoga smo se nakon 2 tjedna rastali s suzama u očima. Joke, još jednom ti hvala na gostoprimstvu! Djevojčice žele ponovno posjetiti Jokeland!

Leone Schieving

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Jedno lijepo mjesto za opuštanje. Bonus je bio veliki bazen i fantastična lokacija. Apartman nije bio pravi za 4 osobe. Pored 2 kreveta, tu je bio i uski kauč na razvlačenje koji se nalazio u kuhinji. Velika terasa je popravila puno toga.

Eelco Hupe

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Casa do Olival je apartman koji je pogodan za 2 gosta. Mi smo bili sa četiri osobe i koristili smo kauč i krevet na razvlačenje. Budući da smo gotovo uvijek bili vani, to nije bio problem. Kupaonica, spavaća soba i dnevni boravak bili su uredni i čisti. Kuhinja je bila manje čista. Postoji lijep i prostran bazen koji je čist, atmosfera je dobra, pogled je predivan, vlasnici su srdačni i gostoljubivi.

Pablo Rivera de la Cruz

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži španjolski

Proveli smo nekoliko divnih dana u ovom smještaju. Također je idealno za kućne ljubimce. Idealno za ljude koji vole prirodu, jer se nalazi uz nekoliko planinarskih staza. Ako možeš, nemoj zaboraviti bicikl, jer su krajolik i staze savršeni za vožnju biciklom.

J.F JOLY

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži francuski

Ponude prikazane na BEVILLA web stranici se ne podudaraju sa stvarnošću...

- Unutrašnjost kuće je namještaj u lošem stanju i prljav. Kauč je jako istrošen, posuđe je ljepljivo s ostatcima hrane, deblji sloj prašine nalazi se na vrhu kamina, klima uređaja i kuhinjskog namještaja, pomiješan s otrovnim granulama za miševe, koji su prisutni u velikim količinama na podlozi kreveta. Podovi su ljepljivi, tuš zavjesa je pljesniva itd...

- Vanjski pogled je neposredna blizina svinjca koji neprestano ima jako neugodne mirise od gnoja, u lošem je stanju i stvara značajnu buku.

N.J. Mallon

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Imamo (obitelj s dvoje djece, 10 i 12 godina) imali smo predivan tjedan u ovoj kućici. Dobrodošlica, uredno i ugodno boravište, roštilj i pizza pećnica su slobodno dostupni, a bazen je stvarno velik.

Sharon Gesthuizen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Moja kći (6) i ja smo imali predivan godišnji odmor. Proveli smo tjedan dana u našem apartmanu koji je u osnovi prikladan za 4 osobe, ali bolje za dvoje. Toga tjedna nismo imali susjede u apartmanu pored nas, što je činilo večeri i noći dodatno tišim. Svake večeri tisuće zvijezda i buđenje uz sunce ujutro. Danju smo uživali u plivanju u bazenu - koji je mnogo ljepši nego što fotografija sugerira. Blizu našeg kućice nalazio se smokvin drvo s ukusnim plodovima. Jedino na što treba obratiti pažnju je vrućina. Bilo nam je prevruće da puno radimo, s prosječnih 37 stupnjeva, osim što smo tražili osvježenje u vodi. Ali to je bio kolovoz.
Sharon Gesthuizen, Den Haag

ALISON KEARIN

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

Bili smo smješteni od 8. do 22. rujna 2007. Dobrodošli smo bili i osjećali smo se kao kod kuće odmah od prvog trenutka - ljubazno su nas čekali zbog našeg kasnog dolaska (10:30 navečer) i nakon što su nam pokazali naš smještaj, ponudili su nam osvježavajuće pivo kako bismo se opustili nakon puta. Bilo je vrlo potrebno jer je vožnja u zemlji koju nismo poznavali, na suprotnoj strani puta, u potpunom mraku bilo prilično stresno! Voljeli smo kuću i farmu u cjelini i uključili su nas u izlet na koji su išli na tržnicu. Pridružili smo im se i neki od njihovih prijatelja na nekoliko roštilja, sa svima koji su donijeli nešto (jednom prilikom ribu koju je Paul uhvatio u jezeru) i osjećali smo se kao dio obitelji. Uživali smo u razgovorima i objašnjenjima stvari na farmi. Imali smo slobodan pristup cijeloj farmi, a područje bazena bilo je dobrodošlo odmorište. Sve je bilo tako čisto, a smještaj je bio očaravajući s više nego što vam treba. Pogledi s terase ujutro dok gledamo izlazak sunca, s prekrasnim simentalcem na poljima preko puta, bilo je iskustvo koje se ne smije propustiti. Mogao bih zauvijek govoriti o našem boravku pa ću samo reći.... ako želite mir, tišinu, prekrasno okruženje, odličan smještaj i fantastične domaćine - ovo je mjesto za doći. Hvala Johanni i Dicku, vašoj sestri i prijateljima koje smo upoznali (ne zaboravljajući vašeg preslatkog psa, čije ime još uvijek ne možemo izgovoriti), to je iskustvo koje nikada nećemo zaboraviti.

Alison & Paul Kearin (Bristol, Engleska)

Vanhee Daniel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Nekoliko čimbenika čini ovu kuću nevjerojatnom. Fantastična lokacija usred brda, moderna oprema bez narušavanja portugalskog stila i srdačan doček vlasnice. već smo nekoliko puta bili na odmoru u Portugalu, ali ovo je jedno od najboljih. U okolici ima toliko lijepih stvari koje se mogu vidjeti da ćemo možda još jednom doći natrag.

A.B. Hoffmans

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Nakon što smo bili vođeni do adrese, nekoliko kilometara putem kroz selo, ispostavilo se da je posebna okolnost bila što smo bili jedini u velikoj farmi, daleko od civilizacije. Nakon što su nam pokazali oko sebe, nadglednik je otišao, iako je svakodnevno dolazio provjeriti je li sve u redu. Primijetili smo da je pristupačnost svih prostorija, čak i praznih apartmana, implicirala povjerenje i stvarala neformalnu atmosferu. To nam je omogućilo da se brzo osjećamo ugodno. Mogli smo tražiti i pronaći što nam je bilo potrebno, uključujući svježe naranče. Mogu zamisliti da ako ima više stanara, lako možete uspostaviti kontakt ako to želite.
Što se tiče okoline:
Osim neugodnog puta, koji smo vremenom manje smetali, putevi u okolici su dobri. Ima mnogo vidjeti i raditi. Lisabon i Évora su lako dostupni (uz još mnogo lijepih gradova), a ima i mnogo prilika za duge šetnje. Sve u svemu, ovo je nešto što bismo mogli ponovno posjetiti jer se sa samo jednim tjednom ne može puno obići u tom području.

Albertus Klaassen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Apartman uopće nije zadovoljio naša očekivanja. Na fotografijama izgleda dobro, sve je definitivno prisutno, ali sve je i staro. Jastuci za vrtnu stolicu su potrošeni, stare i slomljene ležaljke na terasi kod kuće, tvrde madrace i nered oko bazena uspjeli su nas ne zadovoljiti. Fotografije, prema našem mišljenju, ne daju realan prikaz.

Jan-Albert Van Laar

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prvi objekt nalazi se u mirnom okruženju. Na prilično udaljenom mjestu, domaćica ima nekoliko apartmana i kućica uz njihovu kuću/ farmu. Tu se nalazi lijep bazen s prekrasnim pogledom. Domaćica i njen suprug su vrlo ljubazni i susretljivi. Pružaju savjete o regiji, između ostalog. Zanimljivo je napraviti turu s domaćinom u njegovom džipu po njihovim mnogim hektarima zemljišta.

A.B. Hoffmans

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Nakon otprativanja do adrese, nekoliko kilometara seoskim putem, pokazalo se da je posebna okolnost to što smo bili sami na velikoj farmi, za nas daleko od civilizacije. Nakon što mu je pokazan put, otišao je 'nadzornik' koji je inače svakodnevno dolazio pitati je li sve u redu. Zapanjujuće je da je pristupačnost svih prostora, uključujući i prazne stanove, odisala implicitnim povjerenjem i neformalnom atmosferom. Zbog toga smo se vrlo brzo osjećali opušteno. Uspjeli smo pretražiti i pronaći ono što nam je trebalo, uključujući svježe naranče. Mogu zamisliti da, ako postoji nekoliko stanara, možete lako uspostaviti kontakt ako želite.
Što se tiče okoliša:
Osim neravne ceste, koju smo postupno doživljavali kao manju smetnju, ceste u okolici su dobre. Ima se što vidjeti i raditi. Lisabon i Évora su lako dostupni (osim toga, ima još ljepših gradova), a postoji svaka prilika za duge šetnje.
Sve u svemu nešto čemu se treba vratiti jer s tjedan dana ne stižeš daleko na tom području.

Vanhee Daniel

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Brojni faktori čine ovu kuću za odmor nečim jedinstvenim. Fantastična lokacija, usred brda, moderan dekor bez kompromisa u portugalskom stilu i topla dobrodošlica vlasnika. Bili smo nekoliko puta na odmoru u Portugalu, ali ovo je bio jedan od vrhunaca.
Toliko je ljepote za vidjeti na tom području da bismo se mogli ponovno vratiti.

A.W. Mordiva-Stolk

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prekrasno mjesto za uživanje u prirodi, tišini i prekrasnom bazenu. Iz bazena imate neometan pogled na brda Aljenenta.
Apartmani su stilski i potpuno opremljeni.
Razočarala nas je cesta do apartmana: +/- 20 minuta gaženja po kamenju i rupama, ali kada ste na svom mjestu, ta se cesta brzo zaboravi!

ALISON KEARIN

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži engleski

Ostali smo od 8. do 22. rujna 2007. Johanna & Dick (vlasnici) su nas od prvog trenutka dočekali i učinili da se osjećamo kao kod kuće - ljubazno su nas čekali zbog našeg kasnog dolaska (22.30) i pokazali su nam našu smještaj, ponudio nas je osvježavajućim pivom kako bismo se opustili nakon putovanja. Jako potrebno jer je vožnja u zemlji koju nismo poznavali, na suprotnoj strani ceste, po mrklom mraku bila prilično stresna! Svidjeli su nam se kuća i farma u cjelini i uključili su nas u izlet na tržnicu. Pridružili smo se njima i nekim njihovim prijateljima na nekoliko roštilja, a svi smo pružili nešto (jednom prilikom je bila riba koju je Paul ulovio u njihovom jezeru) i osjećali smo se dijelom obitelji. Uživali smo u našim razgovorima i objašnjavanjima stvari na farmi. Imali smo slobodan pristup cijeloj farmi, a bazen je bio dobrodošlo mjesto za odmor. Sve je bilo tako čisto, a smještaj je bio divan s više od svega što vam može trebati. Pogled s terase u jutarnjim satima gledajući izlazak sunca, s prekrasnim charolais kravama u poljima nasuprot bio je doživljaj koji se ne smije propustiti. Mogao bih zauvijek hvaliti naš boravak pa ću samo reći.... ako želite mir, tišinu, prekrasno okruženje, odličan smještaj i fantastične domaćine - ovo je mjesto na koje morate doći. Hvala Johanni i Dicku, tvojoj sestri i tvojim prijateljima koje smo upoznali (ne zaboravljamo tvog preslatkog psa čije ime još uvijek ne možemo reći), bilo je to iskustvo koje nikada nećemo zaboraviti.

Alison & Paul Kearin (Bristol, Engleska)

Sharon Gesthuizen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Moja kći (6) i ja provele smo prekrasan odmor. Ostali smo tjedan dana u našem apartmanu koji je u osnovi prikladan za 4 osobe, ali bolji za dvoje. Taj tjedan nismo imali susjeda u stanu do nas, što je večeri i noći činilo dodatno tihima. Tisuće zvijezda svake noći i buđenje sa suncem ujutro. Uživajte u kupanju u bazenu tijekom dana - što je puno ljepše nego što bi vas fotografija navela na povjerovati. Stablo smokve uz našu kuću s ukusnim plodovima. Jedina stvar koju treba imati na umu je vrućina. Nama je, s prosjekom od 37 stupnjeva, bilo prevruće da bismo mogli puno raditi - osim rashladiti se uz vodu. Ali tada je bio kolovoz.
Sharon Gesthuizen, Haag

E Kulkens

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

odlična kuća za odmor bez stresa. Malo udaljeno, ali 15 minuta od Montemora, tako da je super za kupovinu i bijeg od svega. Okoliš je također vrijedan toga.

Gerien De Visser

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Došli smo se odmoriti na ovo prekrasno mjesto usred ničega i uživati u prekrasnom okruženju. Također sam napravio nekoliko jednodnevnih izleta u Evoru i Lisabon. I jedno i drugo jednostavno za napraviti iz stana i definitivno se isplati! Također je lijep obilazak dolmena, menhira itd., kojih ima mnogo u okolici.

Imali smo lijep kontakt s farmerom i farmerovom ženom. Stan je prekrasno renoviran u portugalskom stilu: tipične portugalske pločice nalaze se po cijelom stanu. Također prilično potpuno opremljen s perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom, TV-om, DVD playerom, aparatom za kavu, sokovnikom, roštiljem, itd. Mogli smo brati smokve i kruške po kući. A u bazenu se bilo divno rashladiti uz pogled na akumulaciju i brda s ovcama.

martje Wissink

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Divno smo se proveli u Giblaceirei!! Atmosfera je bila opuštena, vlasnik je bio vrlo ljubazan i uslužan. Kuća je bila dobro njegovana, unutrašnjost potpuno opremljena. Ujutro smo uživali u prekrasnom pogledu na verandi za vrijeme doručka. Tijekom dana mogli smo plivati u prekrasnom bazenu s pogledom na hrastove plutnjake i razgledavali smo raznoliko okruženje s brojnim prekrasnim gradovima, dvorcima i kulturom. Navečer smo uživali u svemu tome u našoj ležaljci s pogledom na okruženje sunce.!

Ukratko, nezaobilazan za svakoga tko želi uživati u lijepom odmoru i osjećati se dobrodošlo na ovom prekrasnom imanju!

sara Heppe

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prekrasno mjesto usred prirode, ali s raznim supermarketima unutar 10 minuta vožnje i samim Lisabonom dobrih sat vremena vožnje. Ali s tim prekrasnim bazenom, s istim pogledom, više vam zapravo i ne treba. Vlasnici zaista čine sve da se osjećate ugodno. Obično uvijek rezerviramo kolibu s 2 spavaće sobe. Ovdje nisam dobro gledao i imali smo samo 1. Odmah smo dobili dodatnu sobu u drugoj kući koja je još uvijek bila prazna. Također smo se smjeli pridružiti u džipu i rekli su nam za tvrtku i zemlje, ali samo ako to sami želite. Ukratko, odmor kakav i treba biti: bezbrižan.

A.S. Klein

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Sjajna kuća s vrlo gostoljubivom dobrodošlicom Jokea (vlasnika) i prekrasnim pogledom i bazenom. Štoviše, tu je i jezero u kojem se možete kupati. Dodatnu zabavu učinio je roštilj koji je organiziran drugu večer. Svatko je donio svoju hranu i stavio je na roštilj. Na taj smo način bolje upoznali ostale goste i to je bilo ugodno i nama i našoj djeci za kontakt u ostatku tjedna. Casa Do Olival je mala, ali lijepa. Imali smo najveću terasu i najbolji pogled od svih kuća. Toplo preporučujemo svima koji vole mir i gostoprimstvo. Štoviše, također je odlična baza za Lisabon i druge lijepe gradove.

Leone Schieving

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Lijepo mjesto za opuštanje. Plus je veliki bazen i fantastična lokacija. Apartman baš i nije bio opremljen za 4 osobe. Osim 2 kreveta, tu je bio i uski kauč na razvlačenje, koji je bio u kuhinji. Velika terasa je to nadoknadila.

Marco Vermoen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Upravo smo se vratili i proveli 2 tjedna u casa de olival. Vrlo dobro opremljena lijepa kuća u portugalskom stilu. S vrlo prostrane terase na kojoj su naša djeca maksimalno uživala pruža se prekrasan pogled na valovitu farmu. Naša djeca od 7 i 5 godina su se dobro zabavljala u prirodnom okruženju i uživala u velikom bazenu koji je tako lijep. Vlasnica Joke redovito nam je donosila ukusno svježe voće i povrće iz vlastitog vrta, a dopušteno nam je brati limun sa stabala kako bismo napravili ukusnu limunadu. Oprostili smo se sa suzama u očima nakon 2 tjedna. Joke još jednom hvala na gostoprimstvu! Djevojke bi se opet rado vratile u Jokeland!

Pablo Rivera de la Cruz

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži španjolski

Proveli smo nekoliko prekrasnih dana u ovom smještaju. Također je idealno ići s kućnim ljubimcem. Idealno za ljude koji vole prirodu, jer se nalazi u neposrednoj blizini nekoliko planinarskih staza. Ako ste u mogućnosti, ne zaboravite bicikl!!, jer su okolica i staze idealni za vožnju biciklom.

N.J. Mallon

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Mi (obitelj s dvoje djece od 10 i 12 godina) proveli smo prekrasan tjedan u ovoj kućici. Gostoljubiva recepcija, kuća čista i ugodan boravak, roštilj i peć za pizzu mogu se slobodno koristiti, a bazen je stvarno velik.

J.F JOLY

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži francuski

Usluge koje se pojavljuju na stranicama BEVILLA ne odgovaraju stvarnosti...

- Unutrašnjost namještaja u kućici u lošem stanju i prljava, jako izlizana sofa, ljepljivo posuđe s ostacima hrane, gusta prašina na vrhu kamina, klima uređaj i kuhinjski namještaj pomiješan s otrovnim granulama za miševe, prisutnih u velikim količinama na podnici kreveta. Ljepljivi podovi, pljesniva zavjesa za tuš itd...

- Vanjski izgled u neposrednoj blizini svinjca koji konstantno odaje jake mirise stajskog gnoja, u stanju je raspadanja i uzrokuje značajno bučno zagađenje.

Eelco Hupe

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Casa do Olival je apartman koji može primiti 2 osobe. Bilo nas je 4 i koristili smo kauč i krevet na rasklapanje. Budući da ste gotovo samo vani, to nije bio problem. Kupaonica, spavaća soba i dnevni boravak bili su uredni i čisti. Kuhinja je bila manje čista. Ima lijep prostran i čist bazen, atmosfera je dobra, pogled prekrasan, vlasnici topli i gostoljubivi.

Jan-Albert Van Laar

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Izvrsna lokacija u mirnom dijelu. Na relativno udaljenoj lokaciji, domaćica ima nekoliko apartmana/kuća u blizini svoje kuće/imanja. Ovdje je lijep bazen s prekrasnim pogledom. Domaćica i njezin muž vrlo ljubazni i uslužni. Uključujući savjete o regiji. Lijepo je krenuti u obilazak s domaćinom u njegovom džipu preko njihovih brojnih hektara teritorija.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 318532

Posljednje ažuriranje: 05.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/318532.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Montemor-o-Novo» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 54 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina