Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Montemor-o-Novo

maks.  4   Gosta/Gostiju
45m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
45m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: Nº 5/06

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player

Usluge

Osobe za čuvanje djece

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 8 km

8 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


19 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Doede Visser

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kris Reynaert

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

V.L Véronique

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

M.C MACHADO

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

P.C.A. van Meel

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

T Kramer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Naša obitelj s djecom u dobi od 13 i 15 godina provela je ovdje dva divna tjedna. Bilo je još nizozemskih obitelji s malo starijom djecom. Tjedni roštilj kod (velikog) bazena omogućio je da se svi međusobno upoznaju. Vlasnici su vrlo ugodni ljudi. Možete svakodnevno naručiti peciva. Sela u okolici nisu previše zanimljiva. Évora je lijep grad.

W.B. Kastelein

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kućica je dio prekrasno obnovljene farme u kojoj je uređeno šest smještajnih jedinica u lijepom prikladnom stilu. Uživali smo u pogledu, bazenu i šetnjama u okolici među hrastovima, govedima i stadima ovaca. Vlasnici su vrlo pristupačni i gostoljubivi. Osim toga, za nas je bila idealna baza za kulturno-povijesno i krajoliko bogatstvo u okolici te posjete plažama i Lisabonu. Mi, otac, majka, 16-godišnja kći i 13-godišnji sin, jako smo uživali ovdje! Svakome bismo preporučili.

Wouter Dingjan

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Sa naša dva djeteta od 4 i 6 godina proveli smo dva tjedna u casa da Figeira na imanju Joke i njenog muža. Od glavne ceste dolazite preko neujednačenog puta do oaze sa prelijepim bazenom, čistom kućicom i mirnom okolinom sa bikovima, korkovima, kornjačama i dragim i predanim ljudima. Gotovo svaki dan posjećivali smo gradove u okolici kako bismo se što prije mogli ponovno zaroniti u bazen. Djeca i mi uživali smo u jabukama i ostalim proizvodima iz vrta, trampolinu, zajedničkom roštilju i pričama o životu na portugalskoj farmi. Obavezno posjetite aukciju stoke u ponedjeljak u Montomoru, šetajte stazama koje su markirane od farme, posjetite Évoru, crne osatke u okolici i za one upućene kineske trgovine u blizini.

P.F. Frederiks

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Na ovom poljoprivrednom gospodarstvu nizozemskog starijeg para dobit ćete udoban smještaj gdje je mirno i ugodno boraviti. Tu je veliki, lijep i čist bazen. Ako ste zainteresirani, bit će vam obilazak imanja i naučit ćete nešto o poljoprivrednim aspektima Portugala. Okolina je također zanimljiva s lijepim gradićima, Lisabon nije tako daleko i vrlo je impresivan. Krajolik je također poseban. Vi ste na potpuno drugačijem mjestu nego u Nizozemskoj. Osim toga, vrijeme je bilo fantastično, što uvijek pomaže.

W.B. Kastelein

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kućica je bila dio lijepo obnovljene seoske kuće u kojoj je šest smještaja za odmor namješteno u lijepom, primjerenom stilu.
Stvarno smo uživali u pogledu, bazenu i šetnjama u području između hrastova plutnjaka, stada goveda i ovaca. Vlasnici su vrlo pristupačni i gostoljubivi.
Štoviše, to nam je bila idealna baza za istraživanje kulturno-povijesnih i slikovitih bogatstava u tom području te za posjete plaži i Lisabonu.
Nama, ocu, majci, kćeri od 16 i sinu od 13, bilo je lijepo ovdje! Možemo ga preporučiti svima

P.F. Frederiks

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Na ovoj farmi u vlasništvu nizozemskog starijeg para dobivate udobnu kuću za odmor u kojoj je mirno i dobro mjesto za boravak. Ima veliki, lijep i čist bazen. Ako ste zainteresirani, pokazat ćemo vam imanje i malo ćete upoznati poljoprivredne aspekte Portugala. Područje je također zanimljivo s lijepim gradovima, a Lisabon također nije tako daleko i vrlo je impresivan.
Pejzaž je također poseban. Nalazite se na potpuno drugom mjestu od Nizozemske. I vrijeme je bilo fantastično što uvijek pomaže.

Christiaan Vandenberghe

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

Odsjeli smo ovdje sredinom ožujka 2012., što je vrlo rano u prazničnoj sezoni. Vjerojatno zbog toga smatramo da je sveukupno održavanje vrlo loše. Međutim, vlasnici JEST očistili prekrasan bazen posebno za nas dvoje. Mirno okruženje prepuno je lokalnih divljih životinja (i bikova i stoke, budući da se radi o radnoj farmi).

Wouter Dingjan

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ostali smo s naše dvoje djece u dobi od 4 i 6 godina dva tjedna u casa da Figeira na Herdade of Joke i njezinim mužem. S glavne ceste dolazite neravnom neravnom stazom u oazu s prekrasnim bazenom, čistom kućom i tihim okruženjem bikova, drveća pluta, kornjača i ljupkih strastvenih ljudi. Svaki dan posjećivao grad u okolici kako bi se opet mogao na brzinu brčkati u bazenu. Djeca i mi smo uživali u jabukama i drugim proizvodima iz vrta, trampolinu, zajedničkom roštilju i pričama o životu u Portugalu na farmi. Obavezno idite na aukciju stoke u ponedjeljak u Montomoru, prošećite označenim stazama od farme, posjetite Evoru, melagnite u tom području i za insajdere, kineske trgovine u tom području.

Petra Spellen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

dekor je starinski pa su kreveti vrlo stari, a madraci isti. Stara zavjesa za tuširanje koja nije dobro zaštićena, wifi na 1 mjestu, a ne u vašem stanu! miris mačje mokraće u prostirkama na podu spavaće sobe ukratko, nažalost puno toga nije u redu, a okoliš i kuća su fantastični. Isplati se uložiti u dobar inventar kako bi gostima pružili prekrasan boravak, ja kažem da to učinite! spašava mnoge neprospavane noći.

CHRISTOPHE GUILLEMIN

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Kućica je vrlo poljoprivredna, unatoč kvaru na automobilu ipak smo imali vrlo dobar boravak zahvaljujući ljubaznosti i dostupnosti vlasnika.\r\nPreporučena adresa za ljude koji žele provesti dobar odmor u tišini uz bazen.

T Kramer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Naša obitelj s djecom od 13 i 15 godina ovdje je provela dva prekrasna tjedna. Bilo je više nizozemskih obitelji sa starijom djecom. Tjedni roštilj na (velikom) bazenu omogućio je da se svi upoznaju. Vlasnici su jako ugodni ljudi. Svaki dan možete dobiti sendviče. Sela u okolici nisu baš uzbudljiva. Evora je prekrasan grad.

Veerle De Block

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vrlo mirna lokacija s prekrasnim vrtom u kojem možete brati limun s drveća. Gigantski prekrasan bazen. Super ljubazni vlasnici, čak možete ići na kupanje vrlo kasno i našoj se djeci ovo svidjelo!

Maikel Dijkstal

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Imao sam vrlo lijep dolazak s puno pažnje. Naša kućica pod smokvom bila je lijepa, čista, prostrana kupaonica, lijepe prostrane spavaće sobe i lijepo sjedenje vani. Prekrasno mirno područje između svih životinja, bez (zvuka) automobila, prekrasna brda, povrće iz vrta, lijep bazen, pizze pečene u kamenoj pećnici, vodene kornjače hranjene, jako lijepo vidjeti kako farma radi, prekrasan pogled iznad akumulacije. Ukratko, imali smo prekrasna 2 tjedna!

D.P. Kielbaey

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prekrasno mirno okruženje u slikovitom krajoliku. Uredan smještaj i ljubazni vlasnici. Idealno mjesto za opuštanje i uživanje u portugalskom krajoliku, hrani i ljubaznim ljudima.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 318533

Posljednje ažuriranje: 04.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/318533.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Montemor-o-Novo» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 19 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina