Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Dune house**** pogled na more, bazen

ukoriti

maks.  4   Gosta/Gostiju
72m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
72m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 04.05 do 26.05.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

174 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
15% Popust 04.05 do 26.05.2024

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

174 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online



Opis

Slikovite, bijele vile Dünenhaus Südstrand sa svojim idiličnim balkonima s pogledom na more i s ljubavlju uređenom modernom arhitekturom u spa stilu nude primamljiv dom za najljepše dane u godini.

Naši gosti mogu besplatno koristiti Ahoi adventure bazen u Sellinu 3 sata dnevno.

Fantastična, mirna lokacija na rubu mondenog ljetovališta Göhren na Baltičkom moru obećava opušten i miran odmor. Neposredno iza kuća nalazi se blagi brežuljkasti krajolik, tipičan za poluotok Mönchgut, prekriven bujnim zelenim pašnjacima za ovce. Neposredno iza njega otvara se duboko plavo prostranstvo Baltičkog mora. U ovom jedinstvenom pogledu možete uživati izravno s vlastitog balkona.

3 minute hoda do centra grada i južne plaže te 6 minuta hoda do fantastične, mirne lokacije na rubu mondenog ljetovališta Göhren na Baltičkom moru obećava opušten i miran odmor. Neposredno iza kuća nalazi se blagi brežuljkasti krajolik, tipičan za poluotok Mönchgut, prekriven bujnim zelenim pašnjacima za ovce. Neposredno iza njega otvara se duboko plavo prostranstvo Baltičkog mora. Također možete uživati u ovom jedinstvenom pogledu iz apartmana izravno s vlastitog balkona. Privlačan 3,5 sobni stan u Dünenhaus Südstrand, kojemu je Njemačka turistička udruga dodijelila 4 zvjezdice, moderan je i moderan te nudi prijateljski dom za najbolje doba godine. Imajte na umu da pušenje nije dopušteno u apartmanima u Dünenhaus Südstrand. Prostran, cca 70 m² 3-sobni apartman može udobno smjestiti do 4 osobe i malo dijete. Dva balkona, jedan okrenut prema istoku (idealan za doručak), a drugi prema jugu, obećavaju opuštajuće sate odmora s fantastičnim pogledom. S veličanstvenog balkona okrenutog prema jugu možete gledati na bujni zeleni brežuljkasti krajolik do duboko plavog Baltičkog mora. Odvojena kuhinja je potpuno opremljena sa staklokeramičkom pločom za kuhanje s 4 ploče, perilicom posuđa, hladnjakom sa zamrzivačem, pećnicom i mikrovalnom pećnicom. Naravno, tu je i aparat za kavu, kuhalo za vodu i toster kao i mnoštvo pribora za jelo i posuđa. Apartman nudi komfornu tuš kabinu, WC je odvojen. Velikodušno raspoređeni dnevni boravci uz udoban kauč u kutu s kabelskom TV i DVD playerom kao i mali stereo sustav, dvije odvojene spavaće sobe s bračnim krevetima i manjim spremištem čine ekskluzivnu udobnost s 4 zvjezdice savršenom.

3,5-sobni apartman, opremljen s 2 balkona i namješten prema visokim standardima, nudi puno prostora za 4 osobe. Dünenhaus također nudi razne pogodnosti, poput malog dječjeg igrališta, privatnog parkirnog mjesta za svaki stan, spremišta za bicikle koje se može zaključati, W L A N, perilice i sušilice rublja na žetone i još mnogo toga. Ekskluzivna kuća na slikovitoj lokaciji za odmor iz snova!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.3 km

0.3 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 200 km Rostock

200 km

Kolodvor 1 km Göhren

1 km

Izlaz s autoceste 30 km Stralsund

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Dva balkona, jedan okrenut prema istoku (idealan za doručak), a drugi prema jugu, obećavaju opuštajuće sate odmora s fantastičnim pogledom. S veličanstvenog balkona okrenutog prema jugu možete gledati na bujni zeleni brežuljkasti krajolik do duboko plavog Baltičkog mora. Kad opisuje okolicu baltičkog ljetovališta Göhren, čak i autor teksta ove web stranice pada u oduševljenje. Slikovito ljetovalište na Baltičkom moru nalazi se na prekrasnom poluotoku Mönchgut, na rtu koji strši daleko u more, Göhrener Höft.

Sofisticirani štih ljetovališta Göhren na Baltičkom moru, smještenog na galeriji neposredno uz obalu, nudi idealno okruženje za vaš odmor iz snova. Dvije zlatne i vrlo čiste pješčane plaže, svaka duga oko 6 kilometara, brojni kafići, restorani i trgovine, ukrašena arhitektura lječilišta s ljubavlju obnovljena i novoizgrađene vile u slikovitom selu čine ljetovalište Göhren na Baltičkom moru jednim od najpopularnijih mjesta za odmor na sunčani otok Rügen.

Potpuno umiren grad idealno je polazište za vaš odmor na plaži, kao i za vaše izlete i planinarenja. Raznovrsni krajolik Mönchguta otvara se odmah ispred ulaznih vrata, nudeći savršenu pozadinu za opsežne istraživačke ture.

Ugrađen u rezervat biosfere jugoistočnog Rügena, Mönchgut mnogi smatraju najljepšim dijelom sunčanog otoka. Ogromni krajolik, uokviren dubokim plavim Baltičkim morem, ispresijecan je mirnim vodama Bodden i ukrašen malim planinskim lancima kao što su planine Zicker i bizarnim rtovima kao što je Reddevitzer Höft. Male lučice u Seedorfu i Gageru privlače pomorskim štihom te brojnim jedrilicama i ribarskim brodovima. Ovdje je uvijek dostupna svježe ulovljena riba iz Baltičkog mora.

Sjeverno od Mönchguta nalazi se Granitz sa svojom rustikalnom šumom, bizarnim liticama i bajkovitim lovačkim domom s velikim vidikovcem.

Iz odmarališta Göhren na Baltičkom moru, ostale znamenitosti Rügena kao što su litice od krede, rt Arkona, odmarališta Sellin i Binz na Baltičkom moru i otok Hiddensee najbolje je istražiti brodom. Odgovarajući izletnički parobrodi redovito pristaju u Göhrener Seebrücke.

Na pristaništu je i prekrasan lječilišni park baltičkog odmarališta s vodenim objektima, Kneippovim bazenom i "KurSEL" gdje se redovito održavaju koncerti u ljetnim mjesecima. Jantarno šetalište, koje se proteže duž sjeverne plaže Göhren preko Baabea do baltičkog ljetovališta Sellin, također počinje u vrtovima lječilišta.

Krajnja postaja Rasender Roland, povijesne uskotračne željeznice Rügen na parni pogon, također se nalazi u blizini jantarne promenade. S njim možete otkriti mnoge znamenitosti u ležernoj vožnji i uživati u dahu prošlih dana. Na ruti između Göhrena, Sellina, Binz Putbusa i Lauterbacha možete doživjeti romantiku male željeznice i uživati u prekrasnom krajoliku na cca 27 km dugoj ruti.

Kako biste sami otkrili svu ljepotu ovog komadića zemlje, višetjedni odmor ima smisla. Rado ćemo vam dati opsežne savjete za one najljepše


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 25 %

dodatne informacije o cijeni najma:

Pristup internetu putem W L A N

Boravišna pristojba se plaća na licu mjesta

Završno čišćenje 75 €

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • Stornierungsfristen: bis 30Tage vor Anreise zahlt der Mieter 25 % der Gesamtsumme bzw. die Anzahlung wird einbehalten ab bis zum 7. Tag zahlt der Mieter 90 % der Gesamtrechnungssumme, danach den vollen Rechnungsbetrag. Um unnötige Verluste zu vermeiden, empfehlen wir Ihnen, eine Reise - Rücktrittskosten - Versicherung abzuschließen.

ostale informacije:

WiFi uključen

Naši gosti mogu besplatno koristiti Ahoi adventure bazen u Sellinu 3 sata dnevno.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


16 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

prosinac 2022

Sabine H. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan odmor u Göhrenu

Bili smo za doček Nove godine 2022/23 u Göhrenu. Stan je zaista dobro smješten. U nekoliko minuta se može doći do sjeverne i južne plaže. Ništa nije bilo za prigovoriti. Sve je bilo vrlo čisto, uređenje je lijepo i odabrano s ljubavlju prema detaljima. Bilo je dovoljno posuđa, kuhinjskih pribora i svega ostalog što je potrebno za opuštajući odmor. Dva balkona s pogledom na more sve upotpunjuju.
Rado ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Odmor na plaži

kolovoz 2021

K B. iz/od Kempten

5,0
5 5 5 5 5

Super Lage alles top

Die Wohnung hat uns sehr gut gefallen, ruhige Lage mit schönem Ausblick , die Ausstattung alles top und die Nutzung des Schwimmbades war für unsere Kinder die Krönung. Wir kommen gerne wieder!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

listopad 2020

Ronny R. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Dünenhaus

Alles super!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

studeni 2019

Miri iz/od Erfurt

5,0
5 5 5 5

Neu renovierte Wohnung mit viel Geschmack

Sehr schöne Wohnung, Strand und auch Restaurants und Einkaufsmöglichkeiten alles per Fuß innerhalb von 5 Minuten erreichbar
Eine neue Küche mit einem neuen renovierten Bad haben uns hier erwartet. Wir haben uns hier sehr wohl gefühlt

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

listopad 2019

Theodor iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

Sehr gute fewo

Die Wohnung hat uns sehr gut gefallen sie liegt ruhig die Küche ist modern und mit allem Komfort das Schwimmbad das Sahnehäubchen

Preporučeno za: Odmor na plaži

ožujak 2019

Chris S. iz/od Lehr

5,0
5 5 5 5

Wir kommen wieder

Wir haben uns sehr wohlgefühlt und die Ruhe genossen, wir können die Wohnung nur weiterempfehlen

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2018

Christoph iz/od 28359 Bremen

5,0
5 5 5 5

Zum Relaxen

Wir haben uns in dieser Wohnung gleich wie zu Hause gefühlt. Das Wetter hat auch mitgespielt und wir haben ein paar tolle Tage hier in Chören verliebt

kolovoz 2018

Michael iz/od 58739

4,8
4 5 5 5

gerne wieder

Wir haben uns in der Wohnung sehr wohl gefühlt. Ruhig und trotzdem zentral gelegen. Entfernung zum Strand war auch mit Kind optimal.
Alles in allem empfehlenswert. Kommen gerne wieder!!!!

srpanj 2018

M B. iz/od Kempten

5,0
5 5 5 5

alles perfetk Wohnung, Wetter, Ostsee...

Wir haben uns hier sehr wohl gefühlt. Eine ruhig gelegene Wohnung mit allem was man braucht, ein Begrüßungssekt stand zum Empfang bereit...
Die Wohnung war top gereinigt und stilvoll eingerichtet, wir können Sie nur weiterempfehlen!

Preporučeno za: Odmor na plaži

srpanj 2018

F N. iz/od salzburg

5,0
5 5 5 5

Sehr schöne Wohnung

Hier haben wir uns wie zuhause gefühlt alles top

ožujak 2018

W B. iz/od Bremen

5,0
5 5 5 5

Sehr schöne Wohnung

Wir haben uns in dieser Wohnung sehr wohl gefühlt der Komfort war top das Schwimmbad hat uns sehr gefallen alles in allem eine runde Sache

Preporučeno za: Obitelji s djecom

studeni 2016

Lisa W. iz/od 98704 Wolfsburg

5,0
5 5 5 5

ruhige lage nah zum strand und Innenstadt

Sehr schöne unterkunft. Sehr gut ausgestattet.haben uns sehr wohl gefühlt.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

kolovoz 2016

Tom iz/od Kelkheim

5,0
5 5 5 5

Immer wieder schön

Wir kommen schon seit Jahren in diese schöne Wohnung mit allem Komfort und können sie nur allen weiterempfehlen.
Die Ruhe und das schöne Schwimmbad machen den Urlaub einzigartig

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Odmor za samce, Odmor na plaži

studeni 2012

Seg iz/od Bremerhaven

4,6
4.9 4.6 4.4 4.5 4.5

Schöne Wohnung mit schönem Schwimmbad

Hat uns super gefallen, haben auch das Schwimmbad reichlich genutzt, owohl wir Anfang November noch richtig Glück mit dem Wetter hatten und von der Sonne beim Strandspaziergang verwöhnen ließen.

Preporučeno za: Odmor na plaži

Okolica smještaja: Top Lage

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Toller Atrãnde

Mogućnosti za kupovinu: Edeka 200 m

prosinac 2010

Kn iz/od Kelkkheim

4,8
5 4.7 4.6 5 4.6

Tolles 4 Sterne Haus ruhig idyllisch gelegen

Alles super wir kommen wieder Schwimmbad und Sauna sind groß und die hatten wir fast immer für uns alleine

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Odmor na plaži

Okolica smještaja: Sehr ruhig und idyllisch gelegen

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Strand undNatur dielet vor der Tür

Mogućnosti za kupovinu: Alles in 300m Reichweite

svibanj 2009

klara iz/od Bremen

4,6
4.7 4.4 4.5 4.7 4.9

tolle Lage mit exklusivem 4 Sterne Ambiente

Der Urlaub in dieser Wohnung hat mir sehr gut gefallen und ich werde wiederkommen.
Auch das mit 26 Grad warme Schwimmbad hatte ich meistens für mich alleine zur Verfügung.
Alles in allem war das ein toller Urlaub

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor na plaži

Okolica smještaja: Ruhige Lage direkt am herrlichen Naturschutzgebiet, wenige Gehminuten zum Strand und zu den Geschäften

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Tolle Wanderungen am Strand und auch über die Hügellandschaft des Biosphärenreservates. Ebenso schöne Radtouren möglich.

Mogućnosti za kupovinu: In weigen Gehminuten alle nötigen Geschäfte verhanden.


kontakt

gospođa M. Schwarz-Schaefer

gospođa M. Schwarz-Schaefer

Zaljubili smo se u otok Rügen prije više od 20 godina!


Dalji smještaji od gospođa M. Schwarz-Schaefer


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 32471

Posljednje ažuriranje: 13.04.2024

Oglas je online od: 14 godina, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/32471.htm


«Dune house**** pogled na more, bazen» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 16 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
15% Popust 04.05 do 26.05.2024

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina