Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Südstrand**** Bazen i sauna

Ruegen Sellin

maks.  3   Gosta/Gostiju
52m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 3  Gosta/Gostiju
52m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
14% 23.04 do 28.04.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

108 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
14% Popust 23.04 do 28.04.2024

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

108 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online



Opis

Slikovita bijela vila za odmor Südstrand u Hövtstrasse 2 u Göhrenu sa svojim idiličnim balkonima i terasama s pogledom na more i dražesnim ukrasima u modernoj arhitekturi kupališnog stila nudi primamljiv dom za najljepše dane u godini.

Naši gosti mogu besplatno koristiti Ahoi adventure bazen u Sellinu 3 sata dnevno.

Fantastična, mirna lokacija na rubu mondenog ljetovališta Göhren na Baltičkom moru obećava opušten i miran odmor. Neposredno iza kuća nalazi se blagi brežuljkasti krajolik, tipičan za poluotok Mönchgut, prekriven bujnim zelenim pašnjacima za ovce. Neposredno iza njega otvara se duboko plavo prostranstvo Baltičkog mora. U ovom jedinstvenom pogledu možete uživati izravno s vlastitog balkona ili terase. U podrumu vile možete koristiti unutarnju saunu sa sobom za opuštanje (uz nadoplatu). Kuća za odmor Südstrand također nudi razne pogodnosti, poput sobe za stolni tenis, malog dječjeg igrališta, privatnog parkirnog mjesta za svaki apartman, spremišta za bicikle, perilice i sušilice rublja na kovanice i još mnogo toga. Ekskluzivna kuća na slikovitoj lokaciji za odmor iz snova! Mirna lokacija.

3 minute hoda do centra mjesta i južne plaže te 5 minuta hoda do sjeverne plaže

Sunce, more, čista priroda i puno vremena... Odmaralište Göhren na Baltičkom moru savršeno je za odmor na Rügenu. Naš apartman s 4 zvjezdice za 3 osobe ima opremljenu kuhinju s perilicom posuđa, staklokeramičkom pločom za kuhanje, pećnicom, mikrovalnom pećnicom, odvojenu blagovaonicu, dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za dvije osobe, kabelsku TV, stereo sustav s CD playerom, DVD playerom, luksuznim namještajem od masivne bukve i joha, odvojena spavaća soba s bračnim krevetom, tuš/wc, 2 terase ili balkona s pogledom na more. Napravite nezaboravne izlete u rezervat biosfere Mönchsgut biciklom!

Apartman za nepušače je bez kućnih ljubimaca. Stanu pripada parkirno mjesto i natkriveni parking za bicikle

Besplatni WiFi

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.3 km

0.3 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 150 km Rostock

150 km

Kolodvor 1 km Göhren

1 km

Izlaz s autoceste 45 km Stralsund

45 km


Mjesto i položaj smještaja

Natkriveni balkon okrenut prema istoku (idealan za doručak) i prostrana terasa okrenuta prema jugu obećavaju opuštajuće sate odmora s fantastičnim pogledom. S terase možete gledati preko bujnog zelenog brdovitog krajolika do duboko plavog Baltičkog mora.

Kad opisuje okolicu baltičkog ljetovališta Göhren, čak i autor teksta ove web stranice pada u oduševljenje. Slikovito ljetovalište na Baltičkom moru nalazi se na prekrasnom poluotoku Mönchgut, na rtu koji strši daleko u more, Göhrener Höft. Sofisticirani štih ljetovališta Göhren na Baltičkom moru, smještenog na galeriji neposredno uz obalu, nudi idealno okruženje za vaš odmor iz snova. Dvije zlatne i vrlo čiste pješčane plaže, svaka duga oko 6 kilometara, brojni kafići, restorani i trgovine, ukrašena arhitektura lječilišta s ljubavlju obnovljena i novoizgrađene vile u slikovitom selu čine ljetovalište Göhren na Baltičkom moru jednim od najpopularnijih mjesta za odmor na sunčani otok Rügen. Potpuno umiren grad idealno je polazište za vaš odmor na plaži, kao i za vaše izlete i planinarenja. Raznoliki krajolik Mönchguta otvara se odmah ispred ulaznih vrata, nudeći savršenu pozadinu za opsežne istraživačke ture. Ugrađen u rezervat biosfere jugoistočnog Rügena, Mönchgut mnogi smatraju najljepšim dijelom sunčanog otoka. Ogromni krajolik, uokviren dubokim plavim Baltičkim morem, ispresijecan je mirnim vodama Bodden i ukrašen malim planinskim lancima kao što su planine Zicker i bizarnim rtovima kao što je Reddevitzer Höft. Male lučice u Seedorfu i Gageru privlače pomorskim štihom te brojnim jedrilicama i ribarskim brodovima. Ovdje je uvijek dostupna svježe ulovljena riba iz Baltičkog mora. Sjeverno od Mönchguta nalazi se Granitz sa svojom rustikalnom šumom, bizarnim liticama i bajkovitim lovačkim domom s velikim vidikovcem. Iz odmarališta Göhren na Baltičkom moru, ostale znamenitosti Rügena kao što su litice od krede, rt Arkona, odmarališta Sellin i Binz na Baltičkom moru i otok Hiddensee najbolje je istražiti brodom. Odgovarajući izletnički parobrodi redovito pristaju u Göhrener Seebrücke. Na pristaništu je i prekrasan lječilišni park baltičkog odmarališta s vodenim objektima, Kneippovim bazenom i "KurSEL" gdje se redovito održavaju koncerti u ljetnim mjesecima. Jantarno šetalište, koje se proteže duž sjeverne plaže Göhren preko Baabea do baltičkog ljetovališta Sellin, također počinje u vrtovima lječilišta. Krajnja postaja Rasender Roland, povijesne uskotračne željeznice Rügen na parni pogon, također se nalazi u blizini jantarne promenade. S njim možete otkriti mnoge znamenitosti u ležernoj vožnji i uživati u dahu prošlih dana. Na ruti između Göhrena, Sellina, Binz Putbusa i Lauterbacha možete doživjeti romantiku male željeznice i uživati u prekrasnom krajoliku na cca 27 km dugoj ruti. Kako biste sami otkrili svu ljepotu ovog komadića zemlje, višetjedni odmor ima smisla. Rado ćemo vam dati opsežne savjete za one najljepše


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 25 %

dodatne informacije o cijeni najma:

Zabranjeno pušenje, bez kućnih ljubimaca

Soba za stolni tenis



Boravišna pristojba se plaća na licu mjesta

Pristup internetu W L A N

Završno čišćenje 55 €

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • Stornierungsfristen: bis 30Tage vor Anreise zahlt der Mieter 25 % der Gesamtsumme bzw. die Anzahlung wird einbehalten ab bis zum 7. Tag zahlt der Mieter 90 % der Gesamtrechnungssumme, danach den vollen Rechnungsbetrag. Um unnötige Verluste zu vermeiden, empfehlen wir Ihnen, eine Reise - Rücktrittskosten - Versicherung abzuschließen.

ostale informacije:

Naši gosti mogu besplatno koristiti Ahoi adventure bazen u Sellinu 3 sata dnevno.

besplatni WiFi

Želimo vam dobar odmor


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 23.04.2024


13 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2021

Ann-Christin S. iz/od Markt Rettenbach

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Wohnung

Die Wohnung war wirklich schön, ruhige Gegend, trotz dass wir sehr kurzfristig gebucht hatten waren die Vermieter sehr freundlich und haben sich im Handumdrehen um alles gekümmert. Die Wohnung war sauber, es war alles wie beschrieben. Der Strand war einen Katzensprung entfernt. Vielen Dank!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Odmor na plaži, Romantični odmor

veljača 2019

Christoph iz/od Flachauwinkl

5,0
5 5 5 5

Alles top

Sehr schöne ruhig gelegene Wohnung.
Das Erlebnisbad war für unsere Kinder das größte

Preporučeno za: Obitelji s djecom

prosinac 2018

Beate W. iz/od 09669 Frankenberg

5,0
5 5 5 5

Super Schön...

Tolle Ausstattung, Strandnah, Stadtnah...wir haben uns mit unserer Tochter(15Jahre) sehr wohl gefühlt.Wir waren im dazugehörenden Pool baden.Ladengeschäfte sind zu Fuss erreichbar,sowie der Süd Strand. Wir wollen bald wieder kommen.Dankeschön.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2018

M S. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

Top Lage

Diese Wohnung mit ihren zwei Terrassen hat uns sehr gut gefallen wir haben die Zeit hier sehr genossen die Einrichtung war top und das Schwimmbad war das Sahnehäubchen

kolovoz 2018

Klara S. iz/od Bremen

5,0
5 5 5 5

Top

Wir haben uns sehr wohlgefühlt und den Komfort und
Abends auf dem Balkon oder am Grill die Idylle sehr genossen.

ožujak 2018

Klaus iz/od Achensee

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Sve savršeno

U ovom apartmanu možete uživati u svom odmoru. Udobnost je bila velika. Zaista smo uživali u bazenu. Lokacija je vrlo mirna, a ipak je potrebno samo nekoliko minuta da dođete do plaže i restorana. Opremljenost apartmana je vrlo visoka, ništa ne nedostaje, možemo samo preporučiti ovaj apartman.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Odmor na plaži

ožujak 2017

Christoph G. iz/od Flachau

5,0
5 5 5 5

Alles top

Sehr schönen Wohnung mit perfekter Ausstattung
Wir haben noch nie so eine schöne Wohnung gebucht, von vielen Dank an die Vermieter

ožujak 2017

Waltrud B. iz/od Aslar

5,0
5 5 5 5

Großer Komfort zum Wohlfühlen

Sehr gut eingerichte Wohnung mit allem was das Hezr begehrt, hier kann man den Urlaub genießen....

veljača 2017

Klaus N. iz/od Landau

5,0
5 5 5 5

Wohlgefühlt

Wir haben uns hier in dieser Wohnung sehr wohl gefühlt es war eine tolle Winterlandschaft zu bewundern wir haben lange Spaziergänge gemacht Goehren ist eine Reise wert
super ist auch das Schwimmbad in dem wir meist alleine waren

kolovoz 2016

Nicole D. iz/od Bremen

5,0
5 5 5 5

Tolle Wohnung

Wir haben Entspannung und Ruhe auf Rügen gesucht. Diese schöne Ferienwohnung hat neben dem tollen Wetter sehr zum Wohlfühlen und zur Erholung beigetragen. Wir kamen nach unseren Ausflügen jeden Tag sehr gern hierher zurück. Es hat uns an nichts gefehlt und wir hatten ausreichend Platz. Die Ausstattung der Wohnung ist hervorragend. Wir haben nichts vermisst und mit Sicherheit nur halb so viel benötigt, wie vorhanden war. Es gibt sogar Bügeleisen und Bügelbrett. Auch die Matratzen waren gut!
Das Haus ist sehr ruhig gelegen, aber nicht abgelegen. Zum Zentrum von Göhren 3 Minuten

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

siječanj 2015

Dörte S. iz/od Klagenfurt

5,0
5 5 5 5

toller Winterurlaub

Wir haben den Urlaub in dieser schönen Wohnung sehr genossen.
Die Betten sind perfekt und bequem, der Bäcker belieferte uns mit frischen Brötchen. Wir konnten viele Ausflüge mit dem Fahrrad unternehmen und die tolle Landschaft genießen.
Gute Einkehrmöglichkeiten gibt es ja auch ringsum, an den frischen Fisch würden wir uns gerne gewöhnen. In der Wohnung hat es an nichts gefehlt und die Sauna war groß und gerräumig

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor za samce, Romantični odmor

listopad 2014

X iz/od Bremen

4,9
4.9 5 5 4.8 4.8

Tolle Wohnung wir kommen wieder

Wir haben uns Ehr wohl gefühlt, es hat an nichts gemangelt und das Schwimmbad war klasse!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

kolovoz 2014

Ruth H. iz/od Stuttgart

5,0
5 5 5 5

Idyllisch gelegene Wohnung

Wir haben mit unserer Familie den Urlaub in diese sehr schönen Wohnung verbracht und uns hier sehr wohl gefühlt.Die Ruhe und die Aissicht haben wir sehr genossen!

Preporučeno za: Obitelji s djecom


kontakt

obitelj T. Schaefer

obitelj T. Schaefer

Zaljubili smo se u otok Rügen prije mnogo godina!


Dalji smještaji od obitelj T. Schaefer


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 32506

Posljednje ažuriranje: 13.04.2024

Oglas je online od: 14 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/32506.htm


«Südstrand**** Bazen i sauna» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 13 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
14% Popust 23.04 do 28.04.2024

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina