Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

NEW Stone villa Judita, heated pool

Zadvarje

maks.  4   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+2)
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
70m²
2 spavaće sobe (+2)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 19.04 do 12.05.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 19.04 do 12.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa Judita tradicionalna je dvokatnica iz 17. stoljeća koja je u potpunosti obnovljena i nudi sve moderne sadržaje koji su potrebni gostima za vrlo ugodan boravak. Uz besplatni WiFi, Netflix, TV ravnog ekrana, klima uređaj i sve uređaje u kuhinji. Hotel je smješten u selu Zadvarje, zaleđu Makarske rivijere s prekrasnim šljunčanim plažama u blizini, s prirodnom hladovinom borova i toliko gastronomskih mogućnosti.

* Vanjski prostor Ville Judita nudi privatni bazen veličine 8 x 4 m, koji se grije i nudi hidromasažu. Vanjski blagovaonski prostor za 6 osoba s tradicionalnim roštiljem, hladnjakom i 4 ležaljke i suncobranom. Okruženo kamenjem s panoramskim pogledom na planinu Biokovo i krajolik Zadvarja, od kojeg zastaje dah, ovo je savršeno polazište za vaš predah od stresnog posla i vjerujte nam da hoćete!
Na privatnom posjedu nalazi se parking za dva automobila (razina ispod bazena)

* Dnevni dio visok je samo nekoliko koraka i nudi dnevni boravak s klima uređajem, TV ravnog ekrana, besplatni WiFi, Netflix, udoban kauč koji se može pretvoriti u dva kreveta veličine 90 x 200 cm, potpuno opremljenu kuhinju s perilicom posuđa , toster, čajnik, aparat za kavu Nespresso, blagovaonicu za 6 osoba i sve što je potrebno za ugodan boravak. Postoji zaseban WC i perilica rublja.

* Prostor za spavanje nalazi se na donjem katu spiralnim stubištem iz dnevnog boravka. Spavaća soba br. 1 ima bračni krevet (160 x 200 cm), TV, stropni ventilator i vlastitu kupaonicu s tušem. Spavaća soba br. 2 ima bračni krevet 160 cm x 200 cm, TV, stropni ventilator i vlastitu kupaonicu s tušem. Vrlo debeli kameni zidovi ljeti vas hlade na prirodan i zdrav način.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 13 km

13 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Zračna luka 71 km SPU Split

71 km

Kolodvor 52 km Split

52 km

Izlaz s autoceste 5 km Šestanovac

5 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća je na selu i nudi potpunu privatnost i mirno okruženje. Otvoreni pogled na krajolik zaleđa Makarske i planine Biokovo sa svakog kutka imanja jednostavno dopunjuje ovu prekrasnu kamenu vilu zvukom ptica i cvrčaka. Udaljen je samo 5 km od izlaza s autoceste Šestanovac (Split - Dubrovnik) i 2 km od trgovina, restorana, pekara, mesnica i kafića u selu Zadvarje. Svakako posjetite sto godina star sajam s lokalnim proizvodima koji se svakog utorka održava u Zadvarju (2 km od vile). Najveći gradovi u Makarskoj i Omišu udaljeni su oko 30 minuta od smještaja. Udaljeni ste 15 minuta od plaža Brela (13 km) i pola sata od Makarske rivijere, koje su poznate po dobrom noćnom životu i ogromnoj gastronomskoj ponudi. Na obližnjoj rijeci Cetini i njezinim vodopadima možete uživati u adrenalinskim sportovima kao što su rafting i kajak. Ako više volite planinska područja, odmah iznad Makarske nalazi se park prirode Biokovo, pa ovo može biti vaš dnevni obilazak jer su pogledi s ove planine nevjerojatni, možete vidjeti puno otoka, a cijena je prekrasna pa svaki posjet Biokovu nudi jedinstveno iskustvo i udaljeni ste samo 1 km od ulaza na zapadnoj strani. Karakteriziraju ga geomorfološki fenomeni, a novu atrakciju možete posjetiti s istočne strane Biokova, Skywalk Biokovo, staklenu stazu u obliku potkove koja strmi preko strme padine i otvara se prema obali za prekrasne poglede. Također možete posjetiti Crveno i Plavo jezero u Imotskom (30 minuta), prirodni fenomen, Vrtačka jezera.
Najbliža zračna luka je SPU, Zračna luka Split. Dolazak vam treba 1 sat. Poznati grad Split udaljen je 49 km i vrijedi ga posjetiti jer ima veliku povijest i najveći je i najljepši grad u Dalmaciji.

Rezervirajte svoj odmor u kamenoj vili Judita, radujemo se vašem dolasku.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 40 %
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Villa Judita savršena je za romantičan bijeg, obiteljsko druženje ili druženje s prijateljima. Ako više volite opuštajući ili aktivan odmor, boravak u ovoj prekrasnoj kamenoj vili s prekrasnim i netaknutim tradicionalnim susjedstvom izvrstan je izbor.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIEHOME Obrt za turizam
tvrtka N. FerieHome

tvrtka N. FerieHome

FerieHome je mala agencija specijalizirana za najam pažljivo odabranih vila s bazenima. Nudimo vam osobni i prijateljski pristup kako biste pronašli savršen smještaj za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše se vile nalaze u Srednjoj Dalmaciji, najpopularnijoj i najljepšoj hrvatskoj regiji, i nude sve što je potrebno našim gostima, bez obzira traži li naš gost aktivan, seoski, avanturistički, povijesni ili bilo koji drugi tip odmora, Srednja Dalmacija je Sjajno. Kao glavni predstavnik smještaja, osobno provjeravamo što svaka vila nudi, tako da je zajamčena najbolja cijena najma! Drago mi je što se čujem :)


Dalji smještaji od tvrtka N. FerieHome

Pokazati sve smještaje od tvrtka N. FerieHome

ostale informacije

Broj objekta: 333596

Posljednje ažuriranje: 10.04.2024

Oglas je online od: 2 godine, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/333596.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 19.04 do 12.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina