Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Mühlenperle

Nenndorf

maks.  8   Gosta/Gostiju
110m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
110m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

18 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

18 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online



Opis

Dobro jutro! - Želite odmor uz Sjeverno more?



Naša samostojeća, prijateljska kuća za odmor 'Mühlenperle', namještena u frizijskom seoskom stilu, savršeno je mjesto za to. Bilo da ste par, kao obitelj s djecom, s bakom i djedom, s prijateljima ili sa psom, s ljubavlju uređena kuća za odmor čeka vas.



Opustite se od svakodnevnog stresa! Uživajte u miru bez gradske vreve. Očekuje vas ugodan odmor u netaknutoj prirodi uz bogatu ponudu za mlade i stare. Opustite se nekoliko dana, duboko udahnite i uživajte u zdravom zraku Sjevernog mora.



Naš 'mlinski biser' s ljubavlju je namješten u stilu frizijskog seoskog stila i nudi vam svu udobnost potrebnu za uspješan i opuštajući odmor na dvije etaže!



Sve sobe su namještene s velikom pažnjom za detalje. Veliki, otvoreni i osvijetljeni dnevni boravak/blagovaonica poziva vas da provedete večeri u društvu. Opremljen udobnim kaučom za 2 i 3 sjedala, TV stolicom s podnožjem, 50" ravnim ekranom, DVD playerom i hi-fi stereo sustavom, ništa vam neće nedostajati. Osim udobnih dekica za hladnije dane ili ugodne večeri, pronaći ćete i mali izbor DVD-a za naše male i velike goste, kao i knjige i društvene igre.



Svijetla i prijateljska blagovaonica nudi prostor za 8 osoba plus malo dijete za velikim drvenim stolom. Za najmlađe je naravno dostupna visoka stolica.



Naša otvorena, frizijska seoska kuhinja opremljena je svakom udobnošću koju samodostatno srce može poželjeti. Osim perilice posuđa, hladnjaka sa zamrzivačem, štednjaka sa staklokeramičkom pločom i upravljanjem na dodir, pećnice na topli zrak i gornjeg/donjeg grijanja, mikrovalne pećnice, aparata za kavu i aparat za kavu, tostera, kuhala za vodu i jaja, pekača za vafle i tostera za sendviče, imate sav važan pribor za kuhanje kao i dovoljno čaša i posuđa - ovo čini kuhanje zabavnim!



Tu je popločana dnevna kupaonica s tušem i puno prostora u prizemlju i na prvom katu. Kupaonica u prizemlju također ima kadu i odvojeni wc.



Dvije udobne spavaće sobe s bračnim krevetima (1,80 x 2,00 m) osiguravaju ugodan san i slatke snove. U jednoj od spavaćih soba nalazi se i dječji krevetić za naše najmlađe goste, druga ima odvojeni 37" flat screen TV i nudi idealno utočište ako se ne možete dogovoriti oko TV programa.



Naša dječja spavaća soba također je na gornjem katu i opremljena je s dva kreveta za jednu osobu (0,80 x 2,00 m), odvojenim prostorom za igru s igračkama, knjigama, CD playerom i CD-ima. Svaki od dva kreveta za jednu osobu može se izvući u bračni krevet s veličinom kreveta 1,60 x 2,00 m i tako ponuditi prostor za 4 djece.



U našoj kući nudimo i bebi/dječiji set. To uključuje: krevetić, kadu za bebe, dječiji stolac, dječje posuđe, noćno svjetlo, reduktor za WC školjku, mali stolčić za noge i blender za pripremu dječje hrane.



Naš potpuno ograđeni vrt s velikim travnjakom i južno/zapadnom terasom, kao i vrtnim namještajem, ležaljkama i kamenim roštiljem obećava ugodne sate na otvorenom.



Vaš pas će se sigurno osjećati kao kod kuće u našoj kući. Naš odvojeni kutak za pse nudi udobno mjesto s velikom košarom za pse i zdjelicom za hranjenje i piće.



U prizemlju se nalazi i pomoćna prostorija s perilicom rublja, daskom za glačanje i glačalom, stalkom za sušenje rublja i dosta skladišnog prostora za vaše kupovine.



Jesmo li pobudili vaš interes? Zatim pogledajte je li željeno razdoblje još uvijek slobodno. Odmor u Mühlenperleu znači duboko udahnuti, osjećati se dobro, opustiti se, napuniti baterije, pustiti dušu da lebdi i jednostavno uživati u zajedničkom vremenu!



Imate li pitanja? Onda me molim kontaktirajte.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 14 km

14 km

Jezero 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 0.2 km

0.2 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor 'Mühlenperle' nalazi se u malom, tipičnom istočnofrizijskom selu Nenndorf. Daleko od masovnog turizma, mirno je, ali još uvijek blizu lječilišta Sjevernog mora Dornumersiel, Neßmersiel, Bensersiel i Norddeich te u središtu gradova Aurich, Norden, Esens i Wittmund. U blizini su i dva jezera za besplatno kupanje s velikim rekreacijskim i sportskim sadržajima za djecu i odrasle svih uzrasta te dodatnom plažom za pse.



Želite li posjetiti neki otok? Trajektno pristanište za otok Baltrum u Neßmersielu, za otoke Juist i Norderney u Norddeichu ili za otok Langeoog na Bensersielu nije daleko od naše kuće za odmor i može se doći za nekoliko minuta vožnje automobilom.



Biste li radije bez automobila na odmoru? Nema problema, naša kuća za odmor nalazi se izravno na biciklističkoj i pješačkoj stazi Holtriem, odakle možete ići na duge šetnje i biciklističke ture. U neposrednoj blizini nalaze se i dva dječja igrališta te tradicionalni Nenndorfer mlin koji je značajno pridonio nazivu naše kuće.



Za svakodnevne stvari u životu brzo ćete pronaći razne supermarkete, pekare, slastičarnicu, kafiće, restorane, apoteku, drogeriju, razne liječnike, benzinsku postaju i banke.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

Depozit: 25% od cijene najma prilikom rezervacije

Konačna uplata: 4 tjedna prije dolaska

Dan dolaska: svakodnevno - najranije vrijeme dolaska: 15:00 h

Polazak: najkasnije do 10:00 sati

Za rezervacije tijekom Božića i Nove godine naplaćujemo depozit.

Uvjeti poništenja:

  • Die regulären Stornierungsbedingungen sind im Mietvertrag nachzulesen bzw. gerne auch vorab beim Vermieter zu erfragen. COVID-19 Regelung: Sollte Ihr Urlaub in einen Zeitraum fallen, für den ein touristisches Reiseverbot & eine entsprechende Verordnung gesetzlich ausgesprochen wurde, so kann Ihr Urlaub kostenfrei storniert werden.

ostale informacije:

Naša kuća za odmor je kuća za nepušače!

Dodatne informacije također možete pronaći na našoj početnoj stranici.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.8 Oprema
5.0 Cijena/učin
4.8 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

svibanj 2021

Claus V. iz/od Chemnitz

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor s obitelji

Vrlo lijepa kuća za odmor, dobro namještena, ništa ne nedostaje! Ima puno prostora pogodnog za odmor s cijelom obitelji.
Rado bismo se vratili.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

svibanj 2021

Andrea S. iz/od Vellmar

4,8
4.5 5 4.5 5 5
Prikaži njemački

odmor s prijateljima

Proveli smo tjedan dana s prijateljima u vikendici Mühlenperle. Vrlo lijepa kuća, dobro namještena, sve što vam je potrebno za ugodan odmor. Istražili smo područje biciklom i bilo je fantastično. Dobro dizajnirana mapa s informacijama gospođe Hügelberger bila je sjajna, jer smo odmah znali čemu služi. izletišta u blizini. Sjajni savjeti za planiranje odmora. U svakom slučaju, opet ćemo posjetiti Mühlenperle.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj


kontakt

gospođa D. Bohnenberger

gospođa D. Bohnenberger

ostale informacije

Broj objekta: 334912

Posljednje ažuriranje: 14.09.2023

Oglas je online od: 2 godine, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/334912.htm


«Kuća za odmor Mühlenperle» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina