Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Karinyon Mesenija Peloponez

Mesenija, Peloponez, Grčka

maks.  18   Gosta/Gostiju
250m²  stambena površina
5 spavaće sobe
6  Kupaonica
maks. 18  Gosta/Gostiju
250m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

99 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

99 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online



Opis

Prostrana i potpuno opremljena vila za odmor s privatnim bazenom smještena na dva hektara zemlje s maslinama i travnjacima. Ova s ljubavlju obnovljena tradicionalna kamena kuća nalazi se u povijesnom selu Mistraki, mirnom, slikovitom i netaknutom području u regiji Messinia na jugozapadu Peloponeza, Grčka. Vila ima zavidan položaj na brežuljku s prekrasnim neprekinutim pogledom na more i impozantne planine Taygetos. Povoljno je smješten između popularnih obalnih sela Koroni, Finikounda i Vounaria. Blizina pješčanih plaža, povijesnih i kulturnih znamenitosti te prvenstvenog golf terena s 18 rupa.



Ruralna oaza daleko od masovnog turizma nudi privatnost bez izolacije. Idealno za grupe prijatelja i obitelji te neovisne turiste koji žele otkriti autentičnu Grčku. Vila je udaljena jedan sat od zračne luke Kalamata i tri sata od zračne luke u Ateni ili trajektne luke Patras. Potreban je najam automobila.



Glavna kuća može primiti 14 osoba. Za manje ili veće grupe, tu je i susjedni apartman za 1 do 4 osobe. To pruža fleksibilnost za samce i parove koji trebaju manje soba i nudi dodatni prostor za spavanje za veće grupe. Maksimalan kapacitet kuće i apartmana je 18 osoba.



Napomena: Ako iznajmite glavnu kuću za isključivo korištenje, apartman će biti zatvoren. Neće se iznajmljivati drugim gostima.



Vlasnik govori grčki i engleski.

EOT grčka turistička dozvola - MHTE 1249K92000395001
Broj licence ili registracije: EOT Tourist Licenz: MHTE 1249K92000395001

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 4 km

4 km

Autobus 8 km

8 km

Zračna luka 45 km Kalamata

45 km

Kolodvor 40 km Messini

40 km

Izlaz s autoceste 45 km E55

45 km


Mjesto i položaj smještaja

Mesenija ima beskrajne pješčane obale, plodne doline i impozantne planine za planinare, bicikliste i ljubitelje prirode. Područje bogato poviješću, kulturom i drevnim mitovima. Možete doživjeti mnoge aktivnosti: kupanje, sunčanje, ribolov, ronjenje, jedrenje, promatranje kornjača, branje maslina, divljeg cvijeća, jahanje i promatranje ptica.



Mirno, ruralno selo Mystraki ima lijepo popločano seosko zelenilo, izvorsku vodu, stabla citrusa i privatnu crkvu. Mistraki je grčki ministar kulture klasificirao kao tradicionalni zaselak od povijesnog značaja. Nekoliko preostalih kuća sagrađeno je u 19. stoljeću, neposredno nakon Grčke revolucije i izgrađeno od lokalnog kamena.



Tehnološki razvoj malo je utjecao na slikovito selo Mistraki. Poljoprivreda je od iznimne važnosti, posebice uzgoj maslina za proizvodnju svjetski poznatog maslinovog ulja. Nema trgovina, barova ili drugih turističkih smetnji; samo klepetanje cvrčaka i povremeno rijanje magarca.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 325 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 8 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

NAPOMENA: Grupni popust za najam vile i apartmana, pitajte!

Cijena apartmana (1 do 4 osobe) i cijene pojedinačnih soba (B i B) u određeno doba godine.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Glavna kuća sastoji se od predsoblja/prostora za čitanje, velike otvorene kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka sa sjedećim mjestima za 18 osoba. Ima 4 spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, prostor za spavanje na polukatu, toalet za goste i vanjsku kupaonicu - maksimalna popunjenost 14 osoba.



Apartman u depandansi za 1 do 4 osobe ima spavaću sobu, kupaonicu, kuhinju i dnevni boravak.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 31.03.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.7 Servis
4.6 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2021

Nicole N. iz/od Oberhausen

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Jednostavno wow!!!

Apsolutna kuća iz snova s puno prostora (bilo nas je 10 ljudi) i prekrasnim pogledom. Cijelo područje i sama kuća su u vrlo dobrom stanju i sve je lijepo namješteno. Karin, vlasnica, pravi je dragulj - otvorena, vrlo uslužna, uvijek tu kad nešto trebamo ili želimo znati i samo topla. Odmah smo se osjećali dobrodošli i dobili smo veliku podršku s raznim problemima koje sami sigurno ne bismo tako dobro savladali. Kuća nudi puno prostora za velike grupe i opremljena je svime što vam je potrebno. Vrlo pogodno za ljubitelje prirode i one koji traže mir. Auto vam svakako treba, ali onda relativno brzo možete doći do prekrasnih plaža i mnogih mjesta (npr. Petalidi, Methini, Koroni, Kalamata, Pylos...). Ako tražite žurbu i noćni život, došli ste na krivo mjesto, kuća nudi mir, privatnost, opuštanje i puno prirode. Ako želite ovo, došli ste na pravo mjesto. Svakako za preporuku.

Odgovor iznajmljivača gospođa K. Villa:

Danke für deine netten Worte. Ich bin so froh, dass Sie Ihren Aufenthalt trotz des extrem heißen Wetters, der Waldbrände und der Straßensperrungen genossen haben! Ihr wart eine tolle Gruppe und ich habe es genossen, euch alle kennenzulernen. Ich hoffe, Sie besuchen uns irgendwann wieder, Sie wären sehr willkommen.
Mit freundlichen Grüßen
Karen

lipanj 2017

Lis iz/od München

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Sjajno

Svih 5 odraslih i sva djeca (9-11 godina) osjećali su se kao kod kuće u vili nakon samo nekoliko sati. Prekrasne sobe s odvojenim kupaonicama brzo su raspoređene, hladnjak se napunio svime što nam je trebalo za prvi glad i sljedeća 2 dana doručka. Beskrajan prostor, sjedala u kući, na balkonima, u malim nišama, uz prekrasan bazen (10 m dugačak, prekrasan za ležerna kupanja), vanjski tuš, stol za stolni tenis i uvijek iznova prekrasna panorama. Ne znam gdje da tu stanem..... Sve je bilo vrlo dobro održavano, kuhinja opremljena svime, perilica rublja (stvari za plažu su se redovito prale) Ništa nam nije nedostajalo. Selo je više naselje sa 10 kuća od kojih je 5 naseljeno. Tamo stvarno živite vrlo povučeno, nema prometa, a do sljedećeg sela sa supermarketom je nekih 15 minuta. Na putu. Trebali biste sami računati oko 30 minuta do mora i plaža, izgubili smo se nekoliko puta u početku, ali ubrzo to više nije bio problem. Apsolutno preporučljive su plaže u Finikoundi, Kompi Beach, te prema Petalidiju plaže. U Chraniju treba obratiti pozornost na Caribean Beach, koja je vrlo romantična, posebno u večernjim satima, s beach barom i odgovarajućom atmosferom. Jednostavno, ali jako lijepo. Domaćica Dimitri je super ljubazna i dolazi redovito čistiti bazen i vidjeti je li u redu. Vlasnik je taverne u Kalamakiju i mislimo da je njegova supruga Christina najbolja kuharica. Jednostavna, izvorno grčka domaća kuhinja, koja se po potrebi može dostaviti i na vaš dom. Koroni, Methoni, Pylos, Finikounda svakako su mjesta za posjetiti, a jednodnevni izlet u Messene također je bio doživljaj. U Pylosu su ljubitelji ronjenja svoj novac zaradili na otoku Sphakteria, a preporučuje se i lokalni ronilački centar. Hvala vam na ovom prekrasnom smještaju, sretni idemo kući

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa K. Villa:

Ich bin so froh, dass Sie einen guten Urlaub hatten und dass Sie Ihren Aufenthalt in der Villa Karinyon genossen haben. Es macht mich sehr glücklich, deine netten Worte zu hören. Das Haus war eine "Arbeit der Liebe". Es dauerte über sechs Jahre, um mit dem lokalen Stein sympathisch wiederherzustellen und Verbesserungen für das moderne Leben hinzuzufügen.

Es war ein Vergnügen, Sie und Ihre Familie zu treffen und wir schätzen sehr viel Ihre gute Pflege des Hauses. Sie waren perfekte Gäste und sind jederzeit wieder willkommen.

kolovoz 2016

Tamara K. iz/od Varsovie - Pologne

4,3
5 5 3 4

Magnifique maison, tres confortable, dans un adorable village.

Nous avons passe une semaine formidable dans cette maison perdue parmi les oliveraies. Une vue a couper le soufle, des chambres joliment decorees tres confortables et tres propres. Il faut savoir que le village est isole et lorsque nous y etions, seule la maison d'a cote etait habitee. C'est un tres joli village de maisons en pierres. La personne qui nous a acceuilli n'est pas la proprietaire et n'etait pas tres bavarde mais si nous revenons dans cette region de Grece, nous reviendrons certainement dans cette maison de vacances.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa K. Villa:

Dear Tamara
Thank you for your positive feedback, I'm very happy you and your family enjoyed your stay at the villa. Apologies, I was not there to welcome you personally. If you do visit the area again, you are always welcome and I look forward to meeting you.
Best wishes
Karin

lipanj 2016

Sabina L. iz/od UK

5,0
5 5 5 5

Peace and quiet with fantastic views - perfect for relaxation!

My family, 6 adults and 6 kids stayed at Villa Karinyon in June. WOW!! What an amazing place. The house has fantastic views all around and we liked all of the bedrooms having ensuites. The pool is huge, a proper size for swimming and the shallow paddling area for young children is a nice touch. We rented the house and apartment to give our 2 teenagers their own space. Mistraki is olde worlde with only a few very old stone houses, it’s how we remember Greece when backpacking and Olive picking in 1985! It’s a quiet place to relax but near enough to the action and things to do if you get bored of sunbathing. Located between seaside places Finikounda and Koroni, both about 10k distance. My sons cycled to Finikounda for the waves and windsurfing, we preferred to watch them and enjoy fresh fish and local wine. We also visited nearby Peroulia beach which is sandy and was great for our smaller grandchildren. We even managed to fit a bit of culture and history in when we visited Methoni castle and Pylos. The service by Dimitri and Helen
who look after the house and pool was excellent, they were helpful and friendly and kept everywhere very clean and tidy. We liked it so much we plan to go again next year.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2015

Yven E. iz/od Wiesbaden

4,5
4 4 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća sa fenomenalnim pogledom

S većom grupom (3 obitelji s djecom) proveli smo odmor ovdje vrlo opušteno. Kuća je dovoljno prostrana da se svatko ima gdje povući ako zatreba. Do plaže u Koroniju ima oko 20 minuta vožnje autom, a lokacija na Peloponezu trenutno je potpuno neproblematična za turiste. Ljudi su vrlo ljubazni, supermarketi i trgovine su puni, benzina ima dovoljno, a bankomati rade.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

srpanj 2015

Angela D. iz/od 2361 Laxenburg, Austria

4,8
5 5 5 4
Prikaži njemački

Tamo se osjećate jako dobro!

Vrlo mirna lokacija, veliki bazen, stolni tenis, dobro promišljena oprema u kući (npr. komarnici na svim prozorima), natkrivena terasa s velikim stolom za blagovanje, ....
pogodno i za grupe! Ali automobil je apsolutno neophodan.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

lipanj 2015

Kenneth B. iz/od Paris

5,0
5 5 5 5

Paradise in Greece - perfect for relaxation

Quiet location but only short distance by car to beautiful sandy beaches, traditional tavernas and places of interest

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka Villa Karinyon
gospođa K. Villa

gospođa K. Villa

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 34687

Posljednje ažuriranje: 15.12.2023

Oglas je online od: 14 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/34687.htm


«Villa Karinyon Mesenija Peloponez» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina