Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Pilias

Peloponez, Mesenija

maks.  6   Gosta/Gostiju
95m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
95m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

25 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

25 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online



Opis

Za samo 7,50 eura po osobi i noćenju (kada je popunjeno), također tijekom Božića i Nove godine, Villa Pilias idealna je kuća za odmor za proljetni boravak u mediteranskoj klimi. Skupe troškove grijanja u Njemačkoj i loše vrijeme zamijenite proljetnim odmorom na moru. Villa Pilias je dovršena 2012. godine i ima podno grijanje u slučaju da zahladi. Grije se na jeftina maslinova drva preko kamina (ima vodene džepove) u dnevnom boravku, ili na struju u podrumu. Osim toga, u spavaćim sobama postoji normalan sustav klimatizacije, koji također može poslužiti za jeftino grijanje.

Samostojeća Villa Pilias za jednu osobu opremljena je 42-inčnim Full HD TV panelom s HD satelitskim prijemom, još jedan manji Full HD TV nalazi se u jednoj spavaćoj sobi, Blu-Ray playerom i prijemnikom Docking station za I-pad, I- telefon i sl. ili USB stick i visokokvalitetni Bluetooth zvučnik. Mobilni WiFi router sa SIM karticom nudi neograničen pristup internetu. Tu su i sklopive ležaljke za sunčanje na 50 četvornih metara terase, tenda za zaštitu od sunca te veliki stol sa šest stolica za van i čak 8 stolica za blagovaonicu unutra. Jer uz 3 spavaće sobe s bračnim krevetom, kauč u obliku slova L u dnevnom boravku/kuhinji je puni kauč na razvlačenje. Svi prozori su opremljeni komarnicima. Dvije pune kupaonice, jedna s duplim tušem i umivaonikom. Osim toga, perilica rublja i suđa, pećnica, staklokeramička ploča, mikrovalna pećnica, hladnjak sa zamrzivačem. Kuhinja je gotovo kompletno opremljena posuđem, priborom za jelo i kuhanjem.

Ujutro vas u glavnoj spavaćoj sobi može, ali i ne mora probuditi kukurikanje pijetla ili grčko sunce, ako su dvostruka stakla i debeli aluminijski kapci zatvoreni. Ispred Ville Pilias mogu se parkirati dva automobila, a slavina za vodu pored ulaznih vrata idealna je za brušenje stopala.

Oni više prekriveni pijeskom mogu uživati u vanjskom tušu – naravno toplom vodom – na prirodnom kamenom zidu između rascvjetanih Bourgonvillea. Rascvjetani grmovi oleandra pružaju privatnost s ulice.

Toplu vodu obično stvara grčko sunce pomoću snažnog solarnog sustava. Tu je i električni bojler.
Broj licence ili registracije: 00002178458

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.8 km

0.8 km

Skijaška uspinjača 80 km

80 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Restoran 0.25 km

0.25 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Zračna luka 60 km Kalamata KLX

60 km

Izlaz s autoceste 60 km Kalamata

60 km


Mjesto i položaj smještaja

Ako tražite onaj Ballermann osjećaj, diskoteke, barove ili plesne palače, došli ste na krivo mjesto. Budući da je Villa Pilias vrlo tiha u prirodi okružena maslinicima na periferiji grčkog mini-sela (40 stanovnika) Kamaria. Riječ je o samostojećoj samostojećoj kući, udaljenoj 30-ak metara od susjedne kuće, u kojoj stalno živi miran par umirovljenika iz Njemačke

Neasfaltiranom cestom (oko 250 metara) i asfaltnom cestom udaljeno je samo 2,5 km do 3 km duge plaže snova Kamaria Beach (sitni i grubi pijesak) te do mesnice i supermarketa. Autom se vozite skoro do plaže, gdje je nudizam uobičajen u sredini (oko 300 metara od parkinga). Do plaže Kamaria možete stići pješice za nešto manje od 15 minuta (oko 800 metara).

Postoje taverne, koje su otvorene i zimi, u Finikoundi (4 km), Methoni (10 km), kao i Pylos i Koroni (svaka 20 km). Villa Pilias nalazi se u središtu EU Natura 2000 zone, gdje vrijede očuvanje prirode i stroge smjernice gradnje. Hotelski blokovi i neboderi ovdje su tabu. Cijela obala između Gialove i Koronija, koja iznosi oko 50 km, pripada Natura 2000.

S terase vile Pilias imate pogled s razglednice na planine, more i čemprese, Bourgonvilleas, oleandre, stabla maslina, limuna, naranči i mandarina na imanju. Glavni grad je Methoni s brojnim tavernama i ogromnim venecijanskim dvorcem te grobnicama u stijenama na izlazu prema Pylosu. Pylos (20 km udaljen) također je sjedište uprave šire općine Pylos-Nestoros, kojoj pripada Kamaria. U radijusu od 15 km od Kamarije nalazi se 5 europskih nepoznatih plaža iz snova koje pozivaju na planinarenje zimi. Kružna plaža Vodikillia, svrstana među 10 najljepših na svijetu prema New York Timesu, udaljena je samo 35 km. Plaža Lampes, oko 5 km od Kamarije, ima vrlo plitku pješčanu plažu, idealnu za djecu. Kristalno bistro more često se u kolovozu zagrije i do 30 stupnjeva, a čak i sredinom studenog ima više od 20 stupnjeva. Jednodnevni izleti u: Olimpiju, Mikenu, Epidaurus, Mani, Mistru, Nafplio ili poludnevnu Nestorovu palaču, samostan Koroni i Kalamatu, glavni grad Mesenije sa svojom impresivnom poljoprivrednom tržnicom i mnogim crkvama i muzejima. U jesen, zimu i proljeće postoje besplatne vođene šetnje kroz prekrasan mediteranski krajolik u regiji Finikounda/Koroni svake subote. Želite li planinariti sami, u Villi Pilias pronaći ćete planinarski vodič sa 17 izvrsno opisanih ruta. Ali i brojni muzeji u Pylosu, Chori i Kalamati idealni su za zimu. Tada možete sudjelovati iu berbi maslina i gledati kako se ovdje proizvode najbolja maslinova ulja na svijetu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 150 €
Akontacija: 10 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

U cijenu je uključeno 10 kw/h struje po danu, dovoljno za normalno održavanje kuće. Svaki dodatni kw/h naplaćuje se 0,40 eura zbog klime ili grijanja

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.

ostale informacije:

Condor i Germanwings lete iz Düsseldorfa i drugih gradova u Kalamatu od proljeća do jeseni, a potrebno je oko 75 minuta vožnje automobilom do Ville Pilias kako biste uživali u jesenskim i zimskim praznicima s pogledom na plažu i more. Do Kamarije se također može doći letom za Atenu i dobrih 3,5 sata vožnje automobilom ili autobusom. Vlastitim automobilom vozite do Venecije ili Ancone, trajektom do Patrasa i oko 250 km duž zapadne obale do Ville Pilias.

Najniža cijena od 42 eura po noćenju je za 6 osoba u proljeće i zimi.

Obavezno završno čišćenje 60 eura i pranje rublja 20 eura te polog od 150 eura koji se plaća na licu mjesta.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 11.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.8 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2014

HaGüKa iz/od Seelze

5,0
5 5 5 4.8 5
Prikaži njemački

Čisto opuštanje!!

Kao što je opisano, Villa Pillias nalazi se na padini u blizini sela Kamaria. Automobil je ovdje obavezan (staze do vile su uglavnom neasfaltirane). Opremljenost kuće i lokacija odgovara 100% opisu! Mogli smo se prekrasno opustiti tijekom našeg 14-dnevnog odmora tamo. Ne čuje se ništa osim cvrčanja cvrčaka. Možemo samo preporučiti vilu!!

Preporučeno za: Odmor na plaži

Okolica smještaja: In ca. 5 Autominuten ist die Hauptstraße zu erreichen. Zur Auswahl stehen nach links,5 Autominuten, der Ort Finikounda mit Badestrand (Sand/Kies) und einer kl.Ladenstraße mit Geschäften und Restaurants. Unser Lieblingstrand war aber Lambes Beach: auf der Hauptstraße nach rechts, ca.8 Autominuten. Ein ca. 1 Kilometer langer Sandstrand mit flachabfallenden herrlichen Wasser. Die Sonnenliegen und Sonnenschirme sind dort, wie überall in der Region, kostenfrei, man zahlt lediglich für bestellte Getränke. Leckers und günstiges Essen gibt es dort im Restaurant Destina, direkt am Strand. Auch Methoni hat uns gut gefallen: Mit der alten Burganlage im Rücken ist das Schwimmen im Meer nochmals ein besonderes Erlebnis. Einen Ausflug wert ist auf jeden Fall der Ort Pylos!Ca. 15 Autominuten von Kamaria entfernt. Malerische gelegen, mit kl. Geschäften und jede Menge Tavernen direkt am Hafen.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Schwimmen, schwimmen und schwimmen. Surfen und schnorcheln gehen natürlich auch.

Mogućnosti za kupovinu: Direkt an der Hauptstraße, in der Nähe der Abfahrt Kamaria gibt es einen kl. Supermarkt mit Bäckerei. Einen Minimarket findet man auch in Finikounda. In Kalamta gibt es auch Lidl.


kontakt

gospodin H. Heepenstrick

gospodin H. Heepenstrick

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 54326

Posljednje ažuriranje: 11.04.2024

Oglas je online od: 11 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/54326.htm


«Villa Pilias» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina