Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Leuven

maks.  7   Gosta/Gostiju
148m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
148m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 2 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Garaža
Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 7

2 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Restoran 0.55 km

0.55 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


227 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.6 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Francois Milis

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži španjolski

Eric Schaerlaecken

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća na dobroj lokaciji. Sve što vam treba je dostupno. Ipak, nekoliko sitnih nedostataka: - Smještena uz tvrtku, s jutarnjom bukom od odlaznih dostavnih vozila - Nema protuprovalnih rešetki na prozorima, što znači da ako želite prozračiti prostoriju, morate primiti i komarce.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vlasnica kuće nas je jako lijepo dočekala i sve nam objasnila. Kuća je opremljena svim pogodnostima, zaista luksuzna. Samo bih volio da imamo kauč u dnevnoj sobi. Imamo dva mala kauča i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, nije loše misljenje. Inače, smješteni ste usred centra i sve je lako dostupno pješice. Odlično smo se zabavili. Sigurno ćemo se vratiti još jednom. Ono što sam volio bilo je da smo prilikom dolaska imali iznenađenje, zaista super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučam.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnica kuće nas je lijepo dočekala i sve nam objasnila. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku ima kauč. Postoje dva mala kauča i stolice. Ali to je samo moje mišljenje. U centru smo i sve je lako dostupno pješice. Odlično smo se zabavili. Sigurno ćemo se vratiti ponovno. Ono što je bilo lijepo je da smo po dolasku imali iznenađenje, baš slatko i uživali smo. Stvarno preporuka.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnica kuće nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam objasnila. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Samo bih volio da u dnevnoj sobi ima kauč. Imamo dva kauča i stolice. To je samo moje mišljenje, nije loše misliti. Inače, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobro smo se proveli. Sigurno ćemo se vratiti još jednom. Ono što mi je bilo tako slatko bilo je što smo po dolasku imali iznenađenje, bilo je stvarno super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kućici. Vlasnica nas je jako lijepo dočekala i sve nam objasnila. Kuća je opremljena svim mogućim pogodnostima, stvarno luksuzna. Samo bih bila sretnija da u dnevnom boravku imamo kauč. Imamo dva mala kauča i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, nisam mislila ništa loše. Inače, kućica je vrlo blizu centra i sve možete pješice doći do tamo. Dobro smo se zabavili. I definitivno ćemo se vratiti još jednom. Ono što sam smatrala vrlo lijepim bilo je što nas je dočekalo iznenađenje prilikom dolaska, zaista divno i uživali smo u tome. Stvarno preporučam.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vlasnica nas je vrlo lijepo dočekala i sve nam objasnila. Kuća je opremljena svim pogodnostima, zaista luksuzna. Samo bih volio da u dnevnoj sobi postoji kauč. Postoje dva kauča i stolice. Ali moje mišljenje nije loše namijenjeno. I inače se nalazite usred centra i sve je dostupno pješice. Dobro smo se zabavili. I definitivno ćemo se vratiti još jednom. Ono što sam volio je što smo imali iznenađenje po dolasku, zaista super slatko i uživali smo u tome. Definitivno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnik kuće nas je vrlo lijepo dočekao i sve nam objasnio. Kuća je opremljena svim udobnostima, stvarno luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku ima kauč. Ima dva kauča i stolice. Ali to je samo moje mišljenje i nije loše mislilo. Inače, smještaj je u centru i sve je lako dostupno pješice. Odlično smo se zabavili i sigurno ćemo se vratiti. Ono što smo smatrali slatkim bilo je to što smo prilikom dolaska imali iznenađenje, stvarno divno i uživali smo u tome. Definitivno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnici su nas ljubazno dočekali i sve objasnili. Kuća je opremljena svim udobnostima, stvarno luksuzno. Samo bih volio da u dnevnom boravku postoji kauč. Imamo dvije klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje. U središtu grada je sve lako dostupno pješice. Dobro smo se zabavili i sigurno ćemo se vratiti. Spomenuti bih posebno lijepim što smo prilikom dolaska imali iznenađenje, stvarno divno gesta i uživali smo u tome. Zaista preporučujemo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnik nam je bio vrlo ljubazan i objasnio sve. Kuća je opremljena svim udobnostima, zaista luksuzna. Samo bih volio da je u dnevnom boravku kauč. Imamo dva stolca i klupe, ali to je samo moje mišljenje, nije loše misliti. Inače, smješteni ste usred centra i sve je lako dostupno pješice. Uživali smo i definitivno ćemo se vratiti. Ono što mi je bilo preslatko bilo je što smo po dolasku imali iznenađenje, baš lijepo, uživali smo u tome. Definitivno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vrlo ljubazno primljeni od vlasnika kuće koji nam je sve objasnio. Kuća je opremljena svim udobnostima, stvarno luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku ima kauč. Imamo samo dvije klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje, ne mislim ništa loše. Inače, smještaj je usred centra i sve je lako dostupno pješice. Odlično smo se zabavili. Sigurno se vraćamo opet. Ono što sam smatrala posebno ljubaznim bilo je iznenađenje koje nas je dočekalo po dolasku, stvarno super ljubazno i uživali smo u tome. Zaista preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kućici. Vrlo nas je lijepo dočekala vlasnica kuće i sve nam objasnila. Kuća ima sve pogodnosti, stvarno luksuzna. Samo bih volio da u dnevnoj sobi bude kauč. Ima dva kauča i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, nije loše mislim. Inače, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Uživali smo i svakako ćemo se vratiti. Ono što sam smatrao tako lijepim bilo je što smo po dolasku imali iznenađenje, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan vikend u kući. Vlasnici su nas srdačno dočekali i sve nam objasnili. Kuća je vrlo luksuzno opremljena. Samo bih voljela da u dnevnoj sobi postoji kauč. Imamo dva kauča i stolice. Ali to je moje mišljenje, nije loše namjere. Inače, kuća je u središtu grada i sve je lako dostupno pješice. Odlično smo se zabavili i sigurno ćemo se vratiti. Ono što smo smatrali tako milim bilo je iznenađenje koje smo imali po dolasku, stvarno divno i uživali smo u tome. Definitivno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnica nas je jako lijepo dočekala i sve nam objasnila. Kuća je potpuno opremljena, zaista luksuzna. Samo bih volio da u dnevnoj sobi ima sofa. Imamo dva kauča i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Inače, kuća je u centru grada i sve je lako dostupno pješice. Odlično smo se proveli i definitivno ćemo se vratiti. Posebno mi se svidjelo što smo dobili iznenađenje po dolasku, zaista divno i uživali smo u tome. Definitivno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnik kuće nas je jako lijepo dočekao i sve nam objasnio. Kuća je opremljena sa svim pogodnostima, stvarno luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku imamo veći kauč. Trenutno postoje samo dva mala kauča i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, nije ništa loše. Udaljeni ste od centra, ali sve je lako dostupno pješice. Odlično smo se proveli i sigurno ćemo se vratiti. Ono što nam se posebno svidjelo je bilo iznenađenje koje smo zatekli pri dolasku, stvarno ljubazno i uživali smo u tome. Stvarno preporučam.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kući. Vlasnik kuće nas je srdačno dočekao i sve objasnio. Kuća je opremljena svim pogodnostima, zaista luksuzna. Samo bih volio da u dnevnoj sobi postoji kauč. Postoje dva kauča i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, ne mislim ništa loše. Inače, smještaj je u centru i sve je lako dostupno pješice. Dobro smo se zabavljali. Sigurno ćemo se vratiti još jednom. Što mi je bilo tako slatko bilo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, zaista super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnih nekoliko dana u kućici. Vlasnica nas je srdačno dočekala i sve objasnila. Kuća je opremljena svim pogodnostima, zaista luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnoj sobi. Tamo su samo dva kauča i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, nisam mislio ništa loše. Inače, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Odlično smo se proveli. Sigurno ćemo se vratiti još jednom. Ono što sam smatrao tako slatkim bilo je što smo po dolasku imali iznenađenje, zaista super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan odmora u kući. Vrlo ljubazno primljeni od vlasnice kuće, sve nam je objašnjeno. Kuća je opremljena svim pogodnostima, stvarno luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku ima kauč. Imamo samo dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije loše namjereno. Inače, kuća je u središtu grada i sve je lako dostupno pješice. Odlično smo se zabavljali. Sigurno ćemo se vratiti još jednom. Ono što sam smatrao vrlo slatkim bilo je iznenađenje koje smo dobili po dolasku, zaista divno i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnica nas je srdačno dočekala i sve nam objasnila. Kuća je opremljena svim udobnostima, stvarno luksuzna. Samo bih bila sretnija da u dnevnoj sobi ima kauč. Postoje dva kauča i stolice, ali to je samo moje mišljenje, nije loše zamišljeno. Inače, nalazite se usred centra, sve je lako dostupno pješice. Proveli smo se odlično i sigurno ćemo se vratiti. Što sam voljela bilo je da smo na dolasku imali iznenađenje, bilo je zaista slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kućici. Vlasnica nas je jako lijepo dočekala i sve nam objasnila. Kuća je opremljena sa svim udobnostima, stvarno luksuz. Samo bih voljela da u dnevnoj sobi ima kauč. Postoje dva klupe i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, ne mislim ništa loše. Inače, smješteni ste u centru grada i sve je lako dostupno pješice. Proveli smo se odlično. Sigurno ćemo se vratiti još jednom. Ono što sam smatrala slatkim bilo je da smo po dolasku imali iznenađenje, stvarno divno i uživali smo u tome. Stvarno preporuka.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kućici. Vlasnica kuće nas je srdačno dočekala i sve nam objasnila. Kuća je opremljena svim pogodnostima, stvarno luksuzna. Samo bih volio da u dnevnoj sobi ima kauč. Imamo dva klupe i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, ne mislim ništa loše. Inače, nalazite se usred centra i sve je pješice dostupno. Odlično smo se zabavili. I definitivno ćemo se vratiti još jednom. Ono što sam smatrala lijepim bilo je što smo na dolasku imali iznenađenje, stvarno super lijepo i uživali smo u tome. Zaista preporučam.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan vikendicu. Vlasnica nas je jako lijepo primila i sve objasnila. Kuća je opremljena svim udobnostima, stvarno luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku postoji kauč. Tu su dva mala kauča i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, nije loše mislim. I inače se nalazite u centru i sve je lako dostupno pješice. Dobra smo se zabavili. I definitivno ćemo se vratiti još jednom. Ono što mi je bilo tako slatko je da smo imali iznenađenje na dolasku, stvarno je preslatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kućici. Dobro smo primljeni od strane vlasnika kuće koji nam je sve objasnio. Kuća je opremljena svim udobnostima, prava luksuz. Samo bih voljela da u dnevnom boravku postoji kauč. Ima dvije klupe i stolice, ali ovo je samo moje mišljenje, nema lošu namjeru. Inače, nalazište se usred centra i sve je dostupno pješice. Družili smo se i sigurno ćemo se još jednom vratiti. Ono što sam oduševljena je bilo iznenađenje koje smo dobili po dolasku, stvarno je bilo preslatko i uživali smo u tome. Definitivno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnica nas je ljubazno dočekala i sve objasnila. Kuća je potpuno opremljena, zaista luksuzna. Jedino bih voljela da ima kauč u dnevnom boravku. Imamo dva kauča i stolice, ali to je samo moje mišljenje, ne mislim ništa loše. Inače, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Zabavili smo se i sigurno ćemo se vratiti. Ono što mi se svidjelo je da smo na dolasku imali iznenađenje, zaista predivno i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Mi smo imali fantastičan vikend u kućici. Bili smo vrlo ljubazno dočekani od strane vlasnice koja nam je sve objasnila. Kuća je opremljena svim udobnostima, zaista je luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku bude kauč. Postoje samo dvije klupe i stolice. Ali ovo je samo moje mišljenje, nije loše namjerno. Osim toga, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobro smo se zabavili. I definitivno ćemo se vratiti. Ono što mi se svidjelo je da smo po dolasku imali iznenađenje, stvarno je bilo super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan dugi vikend u kućici. Vlasnica nas je jako lijepo primila i sve nam objasnila. Kuća je opremljena svim udobnostima, stvarno luksuz. Samo bih voljela da ima kauč u dnevnom boravku. Postoje dva stolića i stolice, ali to je samo moje mišljenje bez ikakve namjere da bude negativno. Također, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Sjajno smo se zabavili i sigurno ćemo se vratiti. Ono što sam jako cijenila je iznenađenje koje smo imali po dolasku, bilo je stvarno slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastično srednjovječno vrijeme u kući. Vrlo smo lijepo primljeni od strane vlasnika kuće, koji su nam sve objasnili. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku ima garnitura za sjedenje. Postoje dvije klupe i stolice. Ali misljenje mi nije pogrešno shvaćeno. I inače se nalazite usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobra smo se zabavili i definitivno ćemo se vratiti. Ono što mi je bilo tako slatko je bilo to što smo imali iznenađenje pri dolasku, stvarno slatko, i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kućici. Bili smo vrlo srdačno dočekani od strane vlasnice kuće koja nam je sve objasnila. Kuća je opremljena svim udobnostima, stvarno luksuzna. Samo bih voljela da u dnevnom boravku postoji kauč. Imamo dva klupčića i stolice. Ali moje mišljenje nije loše namjere. I inače ste u središtu centra i sve je dostupno pješke. Imali smo se dobro. I sigurno ćemo se ponovno vratiti. Ono što sam pronašla ljupkim je to da smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan tjedan u kućici. Vlasnica nas je jako lijepo dočekala i sve nam objasnila. Kuća je opremljena svim pogodnostima, zaista luksuzna. Samo bih volio da ima sofa u dnevnom boravku. Imamo dva kauča i stolice, ali ovo je samo moje mišljenje, nije loše namjerno. Inače, nalazište se usred centra i sve je lako dostupno. Dobro smo se zabavljali i sigurno ćemo se vratiti. Ono što sam našao tako lijepim je da smo imali iznenađenje po dolasku, bilo je zaista super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastični tjedan u kući. Vlasnica nas je lijepo dočekala i sve objasnila. Kuća je potpuno opremljena, zaista luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnom boravku. Postoje dvije klupe i stolice, ali moje mišljenje nije loše misljeno. Svejedno, smještaj je u samom centru i sve je lako dostupno pješice. Doista smo uživali i sigurno ćemo se vratiti. Ono što mi se svidjelo je da smo po dolasku imali iznenađenje, zaista divno i uživali smo u njemu. Stvarno preporučujemo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan kratki odmor u kućici. Vrlo nas je ljubazno dočekala vlasnica kuće objasnivši nam sve. Kuća je opremljena svim potrepštinama, stvarno luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku postoji sofa. Postoje dvije klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje, ne mislim ništa loše. Osim toga, nalazite se u centru i sve je lako dostupno pješice. Dobar smo provod imali i sigurno ćemo se još jednom vratiti. Ono što sam kao jako slatko primijetio je da smo na dolasku imali iznenađenje, stvarno super ljubazno i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kući. Vlasnica nas je ljubazno dočekala i sve nam objasnila. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnom boravku. Ima dva mala stolića i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Inače, smještaj je vrlo centralan, sve može se pješice doći. Dobra nam je bilo. Sigurno ćemo se vratiti. Ono što mi je bilo jako lijepo je da smo dobili iznenađenje kad smo stigli. Stvarno predivno, uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kući. Domaćini su nas lijepo primili i sve objasnili. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnom boravku. Imamo dvije klupe i stolice, ali nije loše misljenje. I inače, nalaziš se usred centra i sve je lako dostupno. Dobro smo se zabavili i definitivno se želimo vratiti. Ono što mi je bilo tako slatko je bilo iznenađenje koje smo dobili pri dolasku, stvarno divno i uživali smo. Stvarno je preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Jako smo lijepo dočekani od strane vlasnika kuće koji nam je sve objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnoj sobi. Tu su samo dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije loše mislilo. I inače se nalaziš usred centra i sve je dostupno. Odlično smo se zabavili. I definitivno ćemo se vratiti. Ono što mi se svidjelo bilo je što smo imali iznenađenje na dolasku, stvarno divno i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičnu sredinu sedmicu u kući. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve objasnila. Kuća je opremljena svim pogodnostima, zaista luksuzna. Samo bih bila sretna kada bi u dnevnom boravku bila sova. Postoje dvije klupe i stolice. Ali to je samo mišljenje, nije pogrešno shvaćeno. I inače se nalazite usred centra i sve je dostupno pješice. Dovoljno smo se zabavili i definitivno ćemo se vratiti. Ono što sam pronašla ljubaznim bilo je da smo na dolasku imali iznenađenje, zaista ljubazno i uživali smo u tome. Stvarno preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Bili smo vrlo ljubazno primljeni od strane vlasnika kuće koji nam je sve objasnio. Kuća je opremljena svim potrepštinama i zaista je luksuzna. Samo mi je nedostajala garnitura za sjedenje u dnevnom boravku. Imaju samo dvosjede i stolice. Ali ovo je samo moje mišljenje, ne mislim ništa loše. Inače, nalazi se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobro smo se zabavili i sigurno ćemo se vratiti ponovno. Ono što sam volio je bilo to što smo imali iznenađenje pri dolasku, stvarno je bilo super i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kući. Vlasnici su nas ljubazno dočekali i objasnili sve. Kuća je opremljena sa svim luksuzom. Samo bih volio da u dnevnom boravku bude kauč. Ima samo dvije klupe i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, nije negativno mislim. Inače, nalazi se u samom centru i sve je lako dostupno pješice. Odlično smo se zabavili i sigurno ćemo se vratiti. Ono što mi je bilo posebno lijepo je što smo imali iznenađenje prilikom dolaska, zaista je bilo slatko i uživali smo. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kući. Vlasnica nas je srdačno dočekala i sve nam objasnila. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Samo bih volio da u dnevnoj sobi postoji kauč. Imamo dva sjedala i stolice, ali to je samo moje mišljenje, nije loše misljenje. Inače, nalazimo se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Zabavili smo se i sigurno ćemo se vratiti. Ono što mi je bilo slatko je što smo po dolasku imali iznenađenje, stvarno slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnica kuće nas je jako lijepo dočekala i sve objasnila. Kuća je opremljena svim udobnostima, pravi luksuz. Samo bih volio da u dnevnom boravku ima kauč. Postoje dva klupčeta i stolice. Ali, to je samo moje mišljenje, nije namjerno pogrešno. I inače se nalazite usred centra i sve je dostupno pješice. Sjajno smo se zabavili i sigurno ćemo se vratiti. Ono što mi je bilo jako slatko je što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno preslatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kućici. Vrlo smo slatko dočekani od strane vlasnika, sve nam je objašnjeno. Kuća ima sve potrebne pogodnosti, zaista je luksuzna. Bilo bi mi drago da u dnevnom boravku imamo trosjed, ali to je samo moje mišljenje. I inače, smještaj je u središtu grada i sve je lako dostupno pješice. Dobro smo se zabavili i definitivno ćemo se vratiti. Ono što mi se svidjelo je da smo imali iznenađenje kada smo stigli, zaista slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kući. Dobro smo primljeni od strane vlasnice koja nam je sve objasnila. Kuća je opremljena sa svime što vam treba, stvarno luksuzno. Samo bih volio da ima sofu u dnevnom boravku. Ima dvije klupe i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, nije loše misljeno. Inače, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Zabavili smo se. I definitivno ćemo se vratiti. Ono što mi je bilo tako slatko je da smo imali iznenađenje prilikom dolaska, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnica kuće nas je vrlo lijepo dočekala i sve objasnila. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Samo bih volio da u dnevnoj sobi ima kauč. Imamo dva klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Inače, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobra zabava. I definitivno ćemo se vratiti. Ono što mi se svidjelo je da smo dobili iznenađenje prilikom dolaska, stvarno slatko, i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan produženi vikend u kućici. Vlasnik kuće nas je ljubazno dočekao i sve nam objasnio. Kuća je potpuno opremljena, zaista luksuzna. Samo bih volio da ima sofu u dnevnom boravku. Ima dvije male klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Inače, smještaj je vrlo blizu centra i sve je lako dostupno pješice. Uživali smo i sigurno ćemo se vratiti opet. Ono što nam se jako svidjelo je što smo imali iznenađenje po dolasku, zaista slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam objasnila. Kuća je potpuno opremljena, pravi luksuz. Samo bih volio da u dnevnoj sobi ima kauč. Postoje dva dvosjeda i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Inače, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobro smo se zabavljali i sigurno ćemo se vratiti. Ono što sam jako volio je iznenađenje koje smo imali pri dolasku, stvarno predivno i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastično vikend kuću. Ljubazno smo primljeni od strane vlasnika kuće koji nam je sve objasnio. Kuća je opremljena svim pogodnostima, stvarno luksuzna. Samo bih bila sretna da u dnevnom boravku ima kauč. Iako ima dve klupe i stolice, to je samo moje mišljenje. Uz to, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Proveli smo se sjajno i sigurno se vraćamo opet. Ono što mi se svidjelo je to što smo na dolasku imali iznenađenje, stvarno divno, i uživali smo u tome. Stvarno preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan vikend u kući. Srdačno smo dočekani od strane vlasnika kuće koji su nam detaljno sve objasnili. Kuća je opremljena svim potrepštinama, zaista luksuzna. Samo bih voleo da ima kauč u dnevnoj sobi. Ima dva kaučića i stolice. Ali to je samo moje mišljenje i ne mislim loše. Inače se nalazi u centru i sve je dostupno dostupno. Proveli smo se sjajno. Sigurno ćemo se vratiti ponovo. Ono što mi se posebno svidelo je da smo pri dolasku imali iznenađenje, zaista divno i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan tjedan u kućici. Vlasnica nas je ljubazno dočekala i sve nam objasnila. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku ima garnitura za sjedenje. Ima dvije klupe i stolice, ali ovo je samo moje mišljenje. Osim toga, nalazište se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Uživali smo i definitivno ćemo se vratiti. Ono što sam također volio je to da smo po dolasku imali iznenađenje, stvarno je super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan vikend u kući. Vlasnici su nas ljubazno dočekali i sve nam objasnili. Kuća je opremljena svim udobnostima, zaista luksuzno. Jedino bih volio da u dnevnom boravku postoji kauč. Imamo samo dvije klupe i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, nije loše namjere. Osim toga, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Zabavili smo se i definitivno ćemo se vratiti. Ono što mi se svidjelo je da smo po dolasku imali iznenađenje, stvarno iznimno slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučam.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastično vikendicu. Vlasnica nas je jako lijepo dočekala i sve objasnila. Kuća je opremljena svim pogodnostima, stvarno luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnom boravku. Ima dvije klupe i stolice, ali mislim da to nije pogrešno shvaćeno. Uostalom, nalazite se usred centra i sve je dostupno pješice. Odlično smo se zabavljali i definitivno ćemo se vratiti. Ono što je bilo tako lijepo je da smo imali iznenađenje na dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnica nas je jako lijepo dočekala i sve nam objasnila. Kuća je opremljena svim pogodnostima, stvarno luksuzna. Samo bih volio da u dnevnoj sobi ima kauč. Ima dva sjedala i stolice, ali to nije loše misljenje. I inače se nalazi u središtu grada i sve je dostupno pješice. Uživali smo i definitivno ćemo se vratiti. Ono što mi se svidjelo je da smo po dolasku imali iznenađenje koje smo stvarno uživali. Definitivno preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan vikend u kući. Vlasnici su nas vrlo ljubazno dočekali, objasnili nam sve. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Samo bih volio da ima sofu u dnevnoj sobi. Ima doduše dvije klupe i stolice. Ali to je samo moje mišljenje. Inače se nalazite u središtu grada i sve je lako dostupno pješice. Dobro smo se zabavili. I definitivno ćemo se vratiti još jednom. Ono što mi se svidjelo je da smo na dolasku imali iznenađenje, stvarno je bilo super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan vikend u kući. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam objasnila. Kuća je opremljena svim pogodnostima, zaista luksuzna. Jedino bih voljela kada bi u dnevnom boravku bio trosjed. Ima dvije klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje, nije namjerno loše. Također, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobra zabava, definitivno ćemo se vratiti. Ono što mi je bilo tako slatko je da smo prilikom dolaska imali iznenađenje, stvarno divno i uživali smo. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kući. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve objasnila. Kuća je opremljena svim pogodnostima, stvarno luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku ima kauč. Postoji dva mala kauča i stolice, ali to je samo moje mišljenje. U ostalom smještaj je u središtu grada i sve je lako dostupno pješice. Dobra zabava, sigurno će se vratiti. Tako slatko je to što smo dobili iznenađenje kada smo stigli, stvarno slatko i uživali smo. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kućici. Vlasnikica kuće nas je srdačno dočekala i sve nam objasnila. Kuća je opremljena svim pogodnostima, stvarno luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnom boravku. Ima dva mala kauča i stolice. Ali ovo je samo moje mišljenje, nema lošu namjeru. Što se ostalih stvari tiče, nalazite se u centru i sve je lako dostupno. Dobra smo se zabavili. I sigurno ćemo se još jednom vratiti. Ono što mi je bilo tako ljupko je da smo prilikom dolaska imali iznenađenje, stvarno lijepo, i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kućici. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam objasnila. Kuća je potpuno opremljena i stvarno luksuzna. Samo bih voljela da u dnevnom boravku imamo kauč. Postoje samo dvije male klupe i stolice. Ali to nije loša namjera. Također, nalazite se usred centra i sve je šetnjom dostupno. Dobro smo se zabavljali i sigurno ćemo se vratiti. Ono što mi se svidjelo je da smo prilikom dolaska imali iznenađenje, stvarno je slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnih mid-week u kućici. Dobro smo primljeni od strane vlasnice kuće, sve je još objašnjeno. Kuća je potpuno opremljena, pravi luksuz. Samo bih voljela da ima kauč u dnevnoj sobi. Imamo dva klupčića i stolice, ali to je samo moje mišljenje, nije loše misljeno. U ostalom, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Uživali smo i sigurno ćemo se vratiti opet. Ono što mi se jako svidjelo je da smo po dolasku imali iznenađenje, stvarno jako ljubazno i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnica nas je toplo dočekala i objasnila nam je sve. Kuća je potpuno opremljena i stvarno luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnom boravku. Imamo dva stolca i dvije klupe, ali to je samo moje mišljenje. Osim toga, smještaj je vrlo centralan i sve je lako dostupno pješice. Uživali smo i definitivno se želimo vratiti. Ono što je tako slatko bilo je da smo prilikom dolaska imali iznenađenje, bilo je zaista divno i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikendaški odmor u kućici. Vrlo srdačno su nas primili vlasnici, sve nam je objašnjeno. Kuća je potpuno opremljena, zaista luksuzna. Jedino bih volio da u dnevnom boravku ima garnitura za sjedenje. Ima dvije klupe i stolice, ali to je samo moj stav. Inače, smještaj je u centru i sve je lako dostupno. Odlično smo se zabavljali. Zasigurno ćemo se vratiti još jednom. Ono što smo također voljeli je iznenađenje koje smo dobili prilikom dolaska, zaista je bilo prelijepo i uživali smo u tome. Stvarno preporučujemo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kući. Vlasnica nas je jako lijepo dočekala i sve nam objasnila. Kuća je opremljena svim udobnostima, stvarno luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnom boravku. Postoje dva kauča i stolice. Ali to nije pogrešno mišljenje. Inače, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Zabavili smo se i definitivno ćemo se vratiti. Ono što sam pronašao tako lijepo je da smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kući. Vlasnici su nas jako lijepo dočekali i sve nam objasnili. Kuća je opremljena svim udobnostima, stvarno je luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnom boravku. Ima dva klupčića i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Inače, nalazi se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Sjajno smo se zabavljali i sigurno ćemo se vratiti. Ono što me toliko razveselilo je iznenađenje koje smo dobili pri dolasku, stvarno je slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

U kući smo imali fantastičan vikend. Vlasnica je bila jako ljubazna i objasnila nam sve. Kuća je opremljena svim udobnostima, stvarno luksuzna. Samo bih bila sretna da imamo kauč u dnevnoj sobi. Postoje dva kauča i stolice. Ali ovo je samo moje mišljenje, nije loše namjere. Inače, smješteni smo u centru i sve je dostupno pješice. Dobro smo se zabavili i definitivno ćemo se vratiti. Ono što mi se svidjelo je da smo imali iznenađenje pri dolasku, stvarno slatko, uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnici su nas jako lijepo dočekali i objasnili sve. Kuća je opremljena svim udobnostima, stvarno luksuzna. Samo bih voljela da ima kauč u dnevnom boravku. Postoje dva dvosjeda i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, nije loše misljenje. Inače, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Zabavili smo se i sigurno ćemo se opet vratiti. Ono što mi je bilo tako lijepo je da smo imali iznenađenje kad smo stigli, stvarno slatko i uživali smo u tome. Definitivno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan odmor u kućici. Vlasnica kuće nas je vrlo ljubazno dočekala i objasnila nam sve. Kuća je opremljena svim pogodnostima, stvarno je luksuzna. Samo bih volio da u dnevnoj sobi bude kauč. Postoje dva sjedala i stolice, ali to je samo moje mišljenje, nije loše misljeno. Osim toga, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobra smo se zabavili i definitivno se vratimo ponovno. Ono što mi se svidjelo je da smo pri dolasku imali iznenađenje, stvarno slatko, i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan tjedan u kućici. Vlasnica nas je jako lijepo dočekala i sve objasnila. Kuća je opremljena svim udobnostima, stvarno luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku postoji kauč. Ima dva stolca i klupe, ali nije mi namjera bila pogrešna. Inače, smještaj je u samom centru i sve je lako dostupno pješice. Dobar provod smo imali. Sigurno ćemo se još jednom vratiti. Ono što sam tako slatko našao je da smo na dolasku imali iznenađenje, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vrlo smo srdačno dočekani od strane vlasnika koji nam je sve objasnio. Kuća je opremljena svim potrebama, zaista luksuzna. Samo bih volio da u dnevnoj sobi postoji kauč. Ima dvije klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Inače, nalazimo se u centru, sve je lako dostupno. Odlično smo se zabavili i definitivno ćemo se vratiti. Ono što smo smatrali slatkom gestom je da smo prilikom dolaska imali iznenađenje, zaista smo uživali u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan vikend u kućici. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objasnila. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku bude kauč. Tamo su samo dvosjedi i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, nije ništa loše mislio. I inače se nalazite usred centra i sve je dostupno pješice. Dobro smo se zabavili. I definitivno ćemo se još jednom vratiti. Ono što sam smatrao slatkom gestom je to što smo imali iznenađenje prilikom dolaska, stvarno smo uživali u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnica kuće nas je lijepo dočekala i sve nam objasnila. Kuća je opremljena svim udobnostima, stvarno luksuzna. Samo bih volio da postoji kauč u dnevnom boravku. Postoje dva stolčića i stolice, ali ovo je samo moje mišljenje, nije loše misliti. Osim toga, nalazite se usred centra i sve je relativno blizu pješice. Dobar smo se zabavili. Sigurno se vraćamo još jednom. Ono što sam jako cijenio je da smo prilikom dolaska imali iznenađenje, stvarno je bilo jako lijepo i uživali smo u tome. Definitivno preporučujemo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kućici. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve objasnila. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnom boravku. Postoje dva klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Osim toga, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Zabavili smo se i sigurno ćemo se vratiti. Ono što mi je bilo tako lijepo je što smo imali iznenađenje na dolasku, stvarno jako slatko i uživali smo u tome. Definitivno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kući. Vlasnica kuće nas je ljubazno dočekala i sve objasnila. Kuća je opremljena svim udobnostima, zaista luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku ima sofa. Ima dvije klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje, nema loših namjera. Uostalom, nalazi se usred centra i sve je dostupno pješice. Odlično smo se zabavili i definitivno ćemo se vratiti. Ono što je bilo slatko je da smo imali iznenađenje po dolasku, zaista divno i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imamo fantastičan tjedan u kućici. Vlasnik nas je jako lijepo primio i sve objasnio. Kuća je opremljena svim potrebama, stvarno luksuzna. Samo bih voljela da u dnevnom boravku ima kauča. Imamo dva kauča i stolice. Ali to je samo moje mišljenje. Inače, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobra nam je bilo. I sigurno ćemo se vratiti. Ono što sam tako voljela je da smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno divno i uživali smo u tome. Stvarno preporučam.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kućici. Vlasnica nas je lijepo dočekala i sve nam objasnila. Kuća je potpuno opremljena, pravi luksuz. Samo bih volio da u dnevnom boravku ima kauč. Postoje dva klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Inače, nalaziš se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Uživali smo i definitivno ćemo se vratiti ponovno. Ono što mi je bilo tako slatko je što smo dobili iznenađenje po dolasku, stvarno slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastično produženi vikend u kućici. Srdačno smo dočekani od vlasnice kuće koja nam je sve objasnila. Kuća je opremljena svim udobnostima, zaista je luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku postoji kauč. Imamo dva klupčića i stolice, ali to je samo moje mišljenje, nije loše misleći na to. Sve ostalo je super jer se nalazite usred centra i sve je dostupno pješice. Dobar smo se zabavili i sigurno ćemo se vratiti još jednom. Ono što je bilo tako slatko je to da smo imali iznenađenje na dolasku, zaista je bilo super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imamo fantastičan vikend u kući. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i objasnila nam je sve. Kuća je potpuno opremljena, zaista luksuzna. Samo bih se volio da u dnevnom boravku ima garnitura za sjedenje. Postoje dvije klupe i stolice. Ali ovo nije nijedno loše mišljenje. I inače, smještaj je vrlo centralan i sve je lako dostupno pješice. Uživali smo i svakako ćemo se ponovno vratiti. Ono što mi je bilo posebno drago jeste da smo na dolasku imali iznenađenje, zaista lijepo, i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kućici. Vlasnik nas je vrlo ljubazno primio i sve objasnio. Kuća je opremljena svim udobnostima, zaista luksuzna. Jedino bih volio da ima kauč u dnevnoj sobi. Ima dva sjedala i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Inače je sve jako blizu, u centru, sve je dostupno pješice. Uživali smo. Sigurno ćemo se vratiti. Ono što mi se svidjelo bilo je da smo imali iznenađenje pri dolasku, zaista preslatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučam.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Bili smo vrlo srdačno dočekani od strane vlasnika kuće koji nam je sve objasnio. Kuća je opremljena svim udobnostima, zaista luksuzna. Samo bih volio da u dnevnoj sobi ima sofa. Ima dvosjed i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, nije loše namjere. Inače, nalazite se u centru i sve je lako dostupno pješice. Dobra smo se zabavili. I definitivno ćemo se vratiti opet. Ono što mi je bilo tako slatko je da smo iznenađenje imali pri dolasku, stvarno slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučam.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kućici. Vlasnica kuće nas je vrlo lijepo dočekala i sve nam je objasnila. Kuća je vrlo udobna i luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnom boravku. Postoje dva sjedala i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Uglavnom, smještaj je vrlo centralan i sve je lako dostupno pješice. Proveli smo se odlično i definitivno ćemo se opet vratiti. Ono što mi je posebno bilo drago je da smo dobili iznenađenje po dolasku, bilo je zaista slatko i uživali smo u tome. Definitivno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastično dugovikend u kućici. Vlasnici su nas srdačno primili i objasnili sve. Kuća je opremljena svim pogodnostima, stvarno luksuzna. Samo bih volio da u dnevnoj sobi postoji garnitura za sjedenje. Tu su samo dvije klupe i stolice. Ali mislim da moje mišljenje nije loše misljenje. I u svakom slučaju, nalaziš se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Družili smo se jako lijepo. I sigurno ćemo se opet vratiti. Ono što mi se svidjelo bilo je da smo imali iznenađenje pri dolasku, stvarno super draga gesta i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastično vrijeme u kućici. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam objasnila. Kuća ima sve pogodnosti, stvarno je luksuzna. Samo bih volio da u dnevnoj sobi postoji garnitura za sjedenje. Ima dvije klupe i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, nipošto ne mislim ništa loše. U središtu je grada i sve je dostupno pješice. Odlično smo se zabavili i definitivno se vraćamo. Ono što mi se jako svidjelo je što smo imali iznenađenje pri dolasku, stvarno je jako slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan tjedan u kući. Vlasnici su nas vrlo srdačno dočekali i sve nam objasnili. Kuća je opremljena svim pogodnostima, stvarno luksuzna. Samo bih voljela da u dnevnom boravku bude kauč. Imamo samo dvije klupe i stolice. Ali to nije loše misli mišljenje. Osim toga, nalazite se usred centra i sve je pješice dostupno. Dobra smo se zabavili. I definitivno ćemo se ponovno vratiti. Ono što sam smatrala slatkim bilo je iznenađenje koje smo dobili po dolasku, zaista preslatko i uživamo u tome. Stvarno preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan tjedan u kućici. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam objasnila. Kuća je opremljena svim pogodnostima, zaista luksuzna. Samo bih volio da u dnevnoj sobi ima kauč. Ima dva stolca i klupe, ali to je samo moje mišljenje, nije loše misljeno. Inače, nalazi se usred centra i sve je dostupno pješice. Zabavili smo se i sigurno ćemo se vratiti još jednom. Ono što mi se svidjelo je što smo imali iznenađenje na dolasku, zaista jako slatko, i uživali smo. Stvarno preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan dugi vikend u kućici. Vlasnica kuće nas je jako lijepo dočekala i sve nam je objasnila. Kuća je opremljena sa svim potrebnim stvarima, zaista je luksuzna. Samo bih voljela da ima kauč u dnevnom boravku. Imamo samo dvije male klupe i stolice, ali ne mislim negativno. U svakom slučaju, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Odlično smo se zabavili i sigurno ćemo se vratiti još jednom. Ono što mi je bilo jako slatko je to što smo imali iznenađenje na dolasku, stvarno je bilo super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kući. Vrlo smo ljubazno primljeni od strane vlasnika kuće, sve nam je objašnjeno. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnom boravku. Ima dvije klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje, ne mislim to loše. A osim toga, nalazite se usred centra i sve je dostupno pješice. Dobra smo se zabavili i sigurno ćemo se vratiti. Ono što smo pronašli slatko je da smo po dolasku imali iznenađenje, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kući. Dobro smo primljeni od strane vlasnika kuće koji nam je sve objasnio. Kuća je opremljena svim pogodnostima, stvarno luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali to je samo moje mišljenje. Inače, nalazište se u središtu grada i sve je udaljeno samo nekoliko minuta hoda. Uživali smo i sigurno ćemo se vratiti ponovno. Također, bio je divno što smo po dolasku imali iznenađenje, stvarno predivno i uživali smo u tome. Stvarno preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnica nam je bila veoma ljubazna i sve nam je objasnila. Kuća je opremljena svim mogućim udobnostima, stvarno luksuzna. Jedino bih voleo da ima garnitur na trosed u dnevnoj sobi. Imamo dve klupe i stolice, ali ne mislim loše. I u ostalom, nalazite se u centru i sve je lako dostupno pješice. Dosta smo se zabavili i definitivno ćemo se vratiti. Ono što mi je najslađe bilo je da smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vlasnica kuće nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam objasnila. Kuća je opremljena svim pogodnostima, stvarno luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku postoji kauč. Postoje dva klupe i stolice. Ali to nije pogrešno mišljenje. I inače se nalaziš usred centra i sve je dostupno pješice. Dobra smo se zabavili. I definitivno ćemo se vratiti još jednom. Ono što sam volio je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastično sredinu nedelju u kući. Vlasnica nas je veoma lijepo dočekala i sve objasnila. Kuća je potpuno opremljena, zaista luksuzna. Samo bih voljela da ima kauč u dnevnoj sobi. Tu su samo dvije male klupe i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, ništa loše nije namjerno. Inače, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobra smo se zabavili. I definitivno ćemo se vratiti. Ono što sam voljela je što smo pri dolasku imali iznenađenje, zaista divno i uživali smo u tome. Zaista preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan vikend u kući. Vlasnica nas je jako lijepo primila i sve nam objasnila. Kuća je potpuno opremljena, zaista luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku postoji kauč. Postoje dvije klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje, nije da je loše. U svakom slučaju, smještaj je u samom centru i sve je lako dostupno pješice. Odlično smo se zabavljali i definitivno ćemo se vratiti. Ono što mi se posebno svidjelo je iznenađenje koje smo dobili pri dolasku, stvarno je bilo jako slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kući. Vlasnica nas je srdačno dočekala i sve nam objasnila. Kuća je opremljena svim pogodnostima, baš luksuzna. Samo bih volio da ima sofa u dnevnom boravku. Ima dva kauča i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, nije loše mislim. I inače se nalazite u centru i sve je dostupno pješice. Dobro smo se zabavili. Sigurno ćemo se vratiti još jednom. Ono što sam tako slatko našao bilo je da smo imali iznenađenje kod dolaska, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikendicu. Ljubazno smo dočekani od vlasnika kuće i sve nam je objašnjeno. Kuća je potpuno opremljena, zaista luksuzna. Samo bih voleo da u dnevnoj sobi ima sofa. Trenutno postoje dve klupe i stolice. Ali, samo je mišljenje, nije loše misljeno. I inače, nalaziš se usred centra i sve je dostupno pešice. Uživali smo i sigurno se vraćamo ponovno. Ono što sam takođe volio je da smo imali iznenađenje pri dolasku, zaista je divno i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan tjedan u kućici. Vlasnica kuće nas je jako lijepo dočekala i objasnila nam sve. Kuća ima sve što vam treba, stvarno luksuzno. Samo bih volio da u dnevnom boravku ima kauč. Ima dvije klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje, ne mislim ništa loše. I inače, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobro smo se zabavili i sigurno ćemo se vratiti. Ono što mi se svidjelo je to što smo na dolasku imali iznenađenje, stvarno je slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kućici. Vlasnica nas je lijepo dočekala i sve nam je objasnila. Kuća je opremljena svim pogodnostima, stvarno luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnom boravku. Ima dvije klupe i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, nije loše mislim. I osim toga, nalazi se usred centra i sve je dostupno pješice. Uživali smo. I sigurno ćemo se vratiti. Ono što mi je bilo tako slatko je da smo kod dolaska imali iznenađenje, stvarno preslatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kućici. Vlasnica nas je jako lijepo dočekala i objasnila nam sve. Kuća je potpuno opremljena, zaista luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnoj sobi. Postoje dva mala kauča i stolice, ali to je samo moje mišljenje,nije loše. Inače, smještaj je u samom centru i sve je lako dostupno. Odlično smo se zabavili i sigurno ćemo se vratiti još jednom. Ono što je bilo posebno lijepo je da smo dobili iznenađenje prilikom dolaska, doista divno i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan tjedan u kući. Vlasnica kuće nas je vrlo ljubazno dočekala i sve objasnila. Kuća je opremljena svim pogodnostima, stvarno luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnoj sobi. Imamo dva dvosjeda i stolice. Ali ovo je samo moje mišljenje, nije loše misleći. Inače, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobra smo se zabavili i sigurno ćemo se vratiti. Ono što mi je bilo tako slatko je to što smo imali iznenađenje na dolasku, stvarno super slatko, uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan tjedan u kućici. Vlasnica nas je vrlo lijepo dočekala i sve objasnila. Kuća je opremljena svim pogodnostima, stvarno luksuzna. Samo bih volio da ima garnituru u dnevnom boravku. Ima dvije klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje, nije loše namjerno. Osim toga, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobra smo se zabavljali. Sigurno ćemo se vratiti opet. Ono što mi je bilo tako slatko je to da smo na dolasku imali iznenađenje, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kućici. Vlasnik nas je vrlo ljubazno primio i sve nam objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da ima sofe u dnevnom boravku. Postoje dvije klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Inače, nalazi se u centru i sve je lako dostupno pješice. Dobar provod nam je bio zagarantovan. Sigurno ćemo se vratiti. Ono što sam volio je da smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno preslatko, uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnica nas je srdačno dočekala i sve nam je objasnila. Kuća je opremljena svim udobnostima, stvarno je luksuzna. Jedino što bih želio je da ima kauč u dnevnom boravku. Ima dvije klupe i stolice. Ali ovo je mišljenje iz ljubaznosti, ne mislim ništa loše. I inače je divno jer se nalazi u središtu grada i sve je dostupno pješice. Dobra smo se zabavili i definitivno ćemo se vratiti. Također smo bili iznenađeni da smo na dolasku imali poklon, stvarno je bilo slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučam.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kućici. Vlasnica nas je srdačno dočekala i objasnila nam sve. Kuća je opremljena sa svim potrepštinama, zaista luksuzna. Jedino bih voljela da u dnevnom boravku postoji kauč. Iako postoje dva mala kauča i stolice. Ali to je samo moje mišljenje i nije loše misljeno. Osim toga, kuća se nalazi u centru i sve je dostupno pješice. Zabavili smo se i definitivno ćemo se opet vratiti. Ono što mi je bilo tako slatko je što smo prilikom dolaska imali iznenađenje, zaista sjajno i uživali smo. Definitivno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kućici. Vlasnik kuće nas je jako lijepo dočekao i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Samo bi mi bilo drago da u dnevnom boravku postoji kauč. Postoje samo dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije loše misleće. I osim toga, nalazite se usred centra i sve je dostupno pješice. Dobra smo zabava imali. I definitivno ćemo se vratiti. Ono što sam tako slatko volio je da smo na dolasku imali iznenađenje, zaista super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučam.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastično srednje tjedno u kućici. Vlasnici kuće su nas vrlo ljubazno dočekali i sve nam objasnili. Kuća je potpuno opremljena, pravi luksuz. Samo bih volio da ima kauč u dnevnoj sobi. Imamo dva kauča i stolice, ali to je moje mišljenje. Inače, nalazite se usred centra i sve je dostupno pješice. Dobra smo se zabavljali i svakako ćemo se vratiti ponovno. Ono što mi se svidjelo je da smo na dolasku imali iznenađenje, stvarno je bilo jako slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kući. Vrlo srdačno su nas dočekali vlasnici, objasnili su nam sve. Kuća je opremljena svim pogodnostima, stvarno luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnom boravku. Postoje dva klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje, nije loše mislim. Osim toga, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Uživali smo i definitivno ćemo se vratiti. Ono što mi je bilo tako slatko je da smo imali iznenađenje pri dolasku, stvarno smo uživali. Definitivno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastično kratki odmor u kućici. Vlasnica kuće nas je ljubazno dočekala i sve objasnila. Kuća je opremljena svim pogodnostima, stvarno luksuzna. Samo bih volio da je u dnevnom boravku bio kauč. Imamo dva klupa i stolice. Ali to je samo moje mišljenje i nije loše misljenje. I osim toga, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Mi smo se zabavljali. I definitivno ćemo se vratiti još jednom. Ono što mi je bilo tako slatko je da smo dobili iznenađenje na dolasku, stvarno divno i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastično vikendicu tijekom radnog tjedna. Vlasnica nas je vrlo lijepo dočekala i objasnila nam sve. Kuća je opremljena svime što vam treba, doista luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku postoji kauč. Iako postoje dva sjedala i stolice. Ali to je moje mišljenje, nije loše misliti. I inače se nalazite u centru i sve je lako dostupno pješice. Zabavili smo se. I sigurno ćemo se vratiti opet. Ono što sam volio je da smo imali iznenađenje kada smo stigli, doista super lijepo i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u toj kući. Vlasnica kuće nas je srdačno dočekala i sve nam objasnila. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku bude kauč. Imamo dva kauča i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Inače, smještaj je u centru i sve je lako dostupno pješice. Dobra zabava. Zasigurno ćemo se vratiti. Ono što mi se najviše svidjelo je da smo prilikom dolaska imali iznenađenje, stvarno slatko, i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kućici. Vlasnica kuće nas je lijepo primila i sve nam objasnila. Kuća je potpuno opremljena, zaista luksuzna. Samo bi mi bilo drago kada bi u dnevnom boravku bila garnitura za sjedenje. Tamo su samo dvije klupe i stolice. Ali to je samo moje mišljenje koje nije loše namjere. Inače, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobro smo se zabavili i definitivno ćemo se vratiti. Ono što mi je posebno slatko bilo je iznenađenje koje nas je čekalo kad smo stigli, zaista divno i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnica je bila veoma ljubazna i sve nam je objasnila. Kuća je opremljena sa svim udobnostima, pravi luksuz. Samo bih voleo da ima garnituru za sedenje u dnevnoj sobi. Ima dve klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Inače, nalazi se usred centra i sve je lako dostupno peške. Odlično smo se zabavljali i sigurno ćemo se još jednom vratiti. Ono što smo najviše voleli je što smo na dolasku imali iznenađenje, zaista divno i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kućici. Vlasnica nas je veoma ljubazno dočekala i sve nam objasnila. Kuća je vrlo luksuzna i opremljena svim potrepštinama. Samo bih želeo da ima garnituru u dnevnoj sobi. Postoje dve klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje, nije loše misljenje. Takođe, smešteni ste u samom centru i sve je lako dostupno pešice. Proveli smo se jako lepo. Sigurno ćemo se vratiti ponovo. Ono što sam zaista voleo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno je bio divan gest i jako smo uživali. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kućici. Vlasnica nas je jako lijepo dočekala i sve nam objasnila. Kuća je opremljena sa svim udobnostima, zaista luksuzna. Samo bih voljela da u dnevnom boravku ima kauč. Imamo dva mala stolića i stolice, ali moje mišljenje nije loše namjere. Inače, smještaj je u samom centru i sve je lako dostupno pješice. Uživali smo se i definitivno ćemo se vratiti. Ono što mi je bilo tako slatko je da smo imali iznenađenje po dolasku, zaista super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnik kuće nas je srdačno dočekao i objasnio nam sve. Kuća je opremljena svim udobnostima, zaista luksuzna. Samo bih volio da je u dnevnoj sobi bila garnitura za sjedenje. Postoje samo dvije klupe i stolice. Ali, to je samo moje mišljenje, nije pogrešno shvaćeno. I inače, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobro smo se zabavili i sigurno ćemo se vratiti još jednom. Ono što mi je bilo tako slatko je to što smo imali iznenađenje po dolasku, zaista super ljubazno i uživali smo u tome. Definitivno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kućici. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve objasnila. Kuća je vrlo udobna i luksuzna. Samo bih bio sretan da ima sofa u dnevnom boravku. Imamo dvije klupe i stolice, ali to nije loše mislio. Inače, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobro smo se zabavili i sigurno ćemo se opet vratiti. Ono što smo voljeli je da smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan tjedan u kućici. Vlasnica nas je jako lijepo dočekala i objasnila sve. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnom boravku. Ima dvije klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Inače, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobro smo se zabavljali i definitivno ćemo se vratiti. Ono što sam tako volio je da smo na dolasku imali iznenađenje, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnici su nas ljubazno dočekali i sve objasnili. Kuća je opremljena sa svim pogodnostima, pravi luksuz. Samo bih volio da u dnevnom boravku postoji garnitura za sjedenje. Postoje dvije klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Inače, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobar smo se zabavili i svakako ćemo se ponovno vratiti. Ono što mi se svidjelo je da smo imali iznenađenje na dolasku, stvarno slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kući. Vrlo smo ljubazno primljeni od strane vlasnika kuće i sve nam je objašnjeno. Kuća je opremljena svim pogodnostima, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da ima sofa u dnevnom boravku. Ima dvije klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje, nije pogrešno shvaćeno. Inače, smještaj se nalazi u središtu grada, pa je sve dostupno pješice. Dobro smo se zabavili i sigurno ćemo se vratiti. Ono što sam smatrao slatkom je to što smo na dolasku imali iznenađenje, stvarno je bilo jako slatko i uživali smo u tome. Stvarno je preporuka.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan dana u kući. Vlasnica nas je jako lijepo dočekala i sve nam objasnila. Kuća je opremljena svim potrepštinama, pravi luksuz. Samo bih volio da ima garnituru u dnevnom boravku. Tu su dva kauča i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Inače, nalazi se usred centra i sve je lako dostupno. Zabavili smo se i definitivno ćemo se vratiti. Ono što mi je bilo lijepo je da smo na dolasku imali iznenađenje, bilo je jako slatko i uživali smo u tome. Stvarno vam preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnica nas je ljubazno dočekala i sve nam objasnila. Kuća je opremljena svim udobnostima, vrlo luksuzna. Samo bih voljela da ima kauč u dnevnoj sobi. Ima dva kluba i stolice, ali to je samo moje mišljenje, nije loše mislilo. Osim toga, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Družili smo se i definitivno ćemo se vratiti. Ono što sam voljela je to da smo dobili iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo. Definitivno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kućici. Vrlo ljubazno nas je dočekala vlasnica i sve nam objasnila. Kuća je opremljena svim udobnostima, stvarno luksuzna. Samo bih volio da ima garnituru u dnevnom boravku. Imamo samo dvije klupe i stolice. Ali mislim da moje mišljenje nije pogrešno. Inače, nalaziš se usred centra i sve je dostupno pješice. Dobra smo se zabavili. I definitivno ćemo se vratiti još jednom. Ono što mi je bilo tako lijepo je što smo imali iznenađenje kad smo stigli, stvarno preslatko, uživali smo u tome. Definitivno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kućici. Domaćica nas je jako lijepo dočekala i sve nam objasnila. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Samo bih voljela da ima kauč u dnevnom boravku. Ima dva kauča i stolice, ali moje mišljenje nije loše misljeno. Inače, nalazi se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Zabavili smo se i sigurno ćemo se vratiti još jednom. Ono što mi je bilo tako slatko je da smo na dolasku imali iznenađenje, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zbilja preporučam.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastični tjedan u kućici. Vlasnik kuće nas je lijepo dočekao i sve nam objasnio. Kuća je opremljena svim pogodnostima, zaista luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku postoji kauč. Tamo ima samo dvije klupe i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, nije loše misljenje. Osim toga, nalaziš se usred centra i sve je lako dostupno. Družili smo se i definitivno ćemo se vratiti. Ono što sam volio je da smo prilikom dolaska imali iznenađenje, bilo je stvarno slatko i uživali smo u tome. Stvarno bih preporučio.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kućici. Vlasnica je bila vrlo ljubazna i objasnila nam je sve. Kuća je potpuno opremljena, pravi luksuz. Samo bih volio da ima kauč u dnevnom boravku. Ima dve klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Inače, nalazi se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Uživali smo i sigurno ćemo se vratiti. Ono što mi se posebno dopalo je da smo na dolasku imali iznenađenje, stvarno divno, i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnica je bila vrlo ljubazna i objasnila nam sve. Kuća je opremljena svim pogodnostima, zaista luksuzna. Samo bih volio da imamo kauč u dnevnoj sobi. Imamo dva kauča i stolice, ali to je samo moje mišljenje, nije loše mislilo. Inače, kuća se nalazi u centru i sve je dostupno pješke. Zabavili smo se i sigurno ćemo se vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je da smo po dolasku imali iznenađenje, stvarno slatko, i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu u kućici. Vlasnica kuće nas je vrlo ljubazno dočekala i sve objasnila. Kuća je potpuno opremljena, zaista luksuzna. Samo bih voleo da u dnevnoj sobi postoji garnitura za sedenje. Postoje dve klupe i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, nije loše misljeno. A inače, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno. Dobar provod smo imali i sigurno ćemo se vratiti ponovno. Ono što sam smatrao tako ljupkim je što smo imali iznenađenje pri dolasku, zaista divno i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnica nas je srdačno dočekala i sve nam objasnila. Kuća je opremljena svim pogodnostima, pravi luksuz. Samo bih voljela da ima trosjed u dnevnom boravku. Ima dvije klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje. U svakom slučaju, smještaj je u centru i sve je lako dostupno pješice. Dobra zabava, definitivno ćemo se vratiti. Ono što mi se svidjelo je da smo po dolasku imali iznenađenje, stvarno slatko, uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan vikend u kućici. Vlasnica nas je jako lijepo dočekala i sve nam objasnila. Kuća je opremljena svim pogodnostima, doista luksuzna. Samo bih voljela da u dnevnom boravku ima garnitura za sjedenje. Postoje dvije klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje, ništa loše. Inače je kuća smještena u centru i sve je vrlo lako dostupno. Zabavili smo se i sigurno ćemo se vratiti opet. Ono što mi se najviše svidjelo je što smo imali iznenađenje po dolasku, zaista super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vrlo prijateljski smo dočekani od strane vlasnika koji nam je sve objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Samo bih volio da imamo sofu u dnevnom boravku. Imamo dvije klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Uglavnom, nalazite se usred centra i sve je dostupno pješice. Dobra zabava. Sigurno se vraćamo. Također, bilo je lijepo iznenađenje kad smo stigli, zaista smo uživali. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kućici. Bili smo jako ljubazno dočekani od strane vlasnika kuće, sve nam je objašnjeno. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnom boravku. Ima dvije klupe i stolice. Ali ovo je samo moje mišljenje, nije loše namjerno. I inače, nalazite se usred centra i sve je dostupno pješice. Dobro smo se zabavljali. I definitivno ćemo se vratiti. Ono što mi je bilo tako slatko je da smo po dolasku imali iznenađenje, stvarno jako lijepo i uživali smo u tome. Definitivno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kući. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve objasnila. Kuća je opremljena svim udobnostima, pravi luksuz. Samo bismo voljeli da ima kauč u dnevnoj sobi. Tamo su samo dvije klupe i stolice. Ali ovo je samo moje mišljenje, nema loše namjere. I inače se nalazi se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobar smo provod imali. I definitivno ćemo se vratiti. Ono što sam također voljela je da smo na dolasku imali iznenađenje, stvarno je bilo super slatko i uživali smo u tome. Stvarno bih preporučila.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnik kuće nas je vrlo lijepo dočekao i sve nam objasnio. Kuća je opskrbljena svim potrebama, stvarno luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnoj sobi. Imaju dva naslonjača i stolice, ali moje mišljenje nije pogrešno. Osim toga, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobro smo se zabavili i definitivno ćemo se vratiti. Ono što mi je bilo tako slatko je to da smo imali iznenađenje na dolasku, stvarno je bilo super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Mi smo imali fantastičan tjedan u kući. Vlasnica kuće nas je jako lijepo dočekala i sve nam objasnila. Kuća je potpuno opremljena i stvarno luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnoj sobi. Postoje dvije klupe i stolice. Ali to nije pogrešno shvaćeno. I inače, nalaziš se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobra smo se zabavljali. I definitivno planiramo se vratiti. Ono što mi je bilo tako lijepo je što smo imali iznenađenje kad smo stigli, stvarno je bilo super lijepo i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kućici. Vlasnica je bila vrlo ljubazna i objasnila je sve. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnom boravku. Postoje dva kauča i stolice. Ali mislim da to nije krivo. Osim toga, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno. Dobra smo se zabavljali. I definitivno ćemo se vratiti. Ono što je bilo tako slatko je bilo da smo imali iznenađenje pri dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kućici. Vrlo smo ljubazno primljeni od strane vlasnika kuće koji nam je sve objasnio. Kuća je opremljena svim pogodnostima, stvarno luksuzna. Samo bih volio da u dnevnoj sobi ima kauč. Postoje dva klupa i stolice, ali to je samo moje mišljenje, bez ikakve loše namjere. U sredini ste centra i sve je lako dostupno pješice. Dobar provod smo imali i zasigurno ćemo se vratiti. Ono što sam volio je to što smo dobili iznenađenje bij dolasku, stvarno jako slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan vikend u kući. Srdačno smo dočekani od strane vlasnika kuće koji nam je sve objasnio. Kuća je opremljena svim pogodnostima, zaista luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnoj sobi. Postoje dva klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje, nisam mislio ništa loše. U svakom slučaju, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobro smo se zabavili i sigurno ćemo se vratiti ponovno. Ono što sam smatrao slatkim je da smo kod dolaska imali iznenađenje, stvarno jako slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kućici. Vlasnica nas je jako lijepo dočekala i sve nam objasnila. Kuća je opremljena svim udobnostima, stvarno luksuzna. Samo bih voljela da ima kauč u dnevnom boravku. Ima dva stolića i stolice, ali to je samo moje mišljenje, nisam to mislila loše. Inače, nalazi se usred centra i sve je dostupno pješice. Dobro smo se zabavili i definitivno se vraćamo. Ono što sam tako ljubazno našla jest da smo imali iznenađenje na dolasku, stvarno preslatko, i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastično produženi vikend u kućici. Vrlo ljubazno nas je dočekala vlasnica kuće i sve nam objasnila. Kuća je vrlo opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da ima sofa u dnevnom boravku. Tamo su samo dvije klupe i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, ne mislim ništa loše. Osim toga, nalazi se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Odlično smo se zabavljali. Sigurno ćemo se vratiti još jednom. Ono što mi je bilo slatko je da smo dočekani s iznenađenjem, bilo je baš lijepo i uživali smo u tome. Stvarno preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kućici. Vlasnica nas je jako lijepo primila i sve objasnila. Kuća je potpuno opremljena, doista luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku postoji trosjed. Postoje dva stolića i stolice, ali ovo je moje mišljenje, nije pogrešno shvatiti. Inače, nalazite se usred centra i sve je dostupno pješice. Družili smo se i svakako ćemo se vratiti još jednom. Ono što mi je bilo tako slatko bilo je što smo imali iznenađenje po dolasku, doista divno i uživali smo u tome. Stvarno preporučam.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Bili smo vrlo lijepo primljeni od strane vlasnika i sve nam je objašnjeno. Kuća je opremljena svim udobnostima, stvarno luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku postoji garnitura za sjedenje. Postoje dva kauča i stolice, ali to je moje mišljenje, ne mislim ništa loše. Inače, nalazite se usred centra i sve je dostupno pješice. Dobili smo sjajno iznenađenje kad smo stigli, bilo je jako lijepo i uživali smo u tome. Definitivno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastično polusatnu sedmicu u kući. Vlasnici su nas veoma ljubazno dočekali i sve nam objasnili. Kuća je opremljena svim pogodnostima, stvarno luksuzna. Samo bih se radovala tome da u dnevnoj sobi postoji garnitura za sjedenje. Tu su dva mala kauča i stolica. Ali moje mišljenje nije loše misleće. I inače, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Družili smo se i definitivno ćemo se vratiti još jednom. Ono što mi je bilo slatko je to što smo imali iznenađenje po dolasku, zaista veoma ljubazno i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vrlo smo ljubazno dočekani od strane vlasnice kuće koja nam je sve objasnila. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku ima kauč. Ima dva klupčeta i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, nije loše misljeno. Osim toga, nalazi se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobar provod smo imali. I sigurno ćemo se vratiti opet. Ono što smo ljubazno primili bio je iznenađenje pri dolasku, zaista super ljubazno i uživali smo u njemu. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastično vikend u kući. Vlasnica kuće nas je jako lijepo dočekala i sve nam objasnila. Kuća je opremljena svim pogodnostima, stvarno je luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku postoji kauč. Postoje samo dvije klupe i stolice. Ali ovo je samo moje mišljenje, nije loše namjerno. A inače, nalazite se usred centra i sve je dostupno pješice. Družili smo se dobro. I definitivno ćemo se vratiti. Ono što sam volio je to što smo iznenađenje dobili na dolasku, stvarno je preslatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Dobili smo vrlo srdačan doček od vlasnika kuće i sve nam je objašnjeno. Kuća je opremljena svim pogodnostima, stvarno je luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku ima sofe. Ima dvije klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Osim toga, nalazite se usred centra i sve je pristupačno pješice. Dobra nam je bilo. Sigurno ćemo se vratiti još jednom. Ono što sam pronašao slatko je da smo prilikom dolaska imali iznenađenje, stvarno divno i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan tjedan u kući. Vlasnici su nas jako lijepo dočekali i sve nam objasnili. Kuća je opremljena svim udobnostima, zaista luksuzna. Samo bih voljela da u dnevnom boravku postoji kauč. Ima dvije klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Inače, kuća se nalazi u samom centru i sve je lako dostupno pješice. Uživali smo i sigurno ćemo se vratiti. Ono što mi se posebno svidjelo je da smo po dolasku imali iznenađenje, stvarno jako lijepo i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kućici. Lijepo smo dočekani od vlasnika kuće koji nam je sve objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino mi nedostaje kauč u dnevnom boravku. Postoje dvije klupe i stolice, ali ovo je samo moje mišljenje. Inače, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobar provod smo imali i sigurno ćemo se vratiti. Što sam tako slatko našao je da smo imali iznenađenje na dolasku, stvarno slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imamo fantastičan tjedan u kući. Vlasnica nas je ljubazno dočekala i sve objasnila. Kuća je opremljena sa svim sadržajima, pravi luksuz. Samo bih voljela da u dnevnom boravku ima kauč. Imamo dvije klupe i stolice, ali ovo je samo moje mišljenje, nije loše namjere. Osim toga, nalazite se usred centra i sve je dostupno pješice. Uživali smo i sigurno ćemo se vratiti. Ono što je bilo tako slatko je iznenađenje koje smo dobili pri dolasku, baš je bilo divno i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan tjedan u kući. Vlasnica kuće nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam objasnila. Kuća je opremljena svim udobnostima, zaista luksuzna. Samo bih voljela da ima kauč u dnevnoj sobi. Imamo dva klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje, nije loše namjere. I mjesto je super, sve je dostupno pješice jer je u središtu grada. Dobra smo se zabavljali i sigurno ćemo se još jednom vratiti. Ono što mi je bilo slatko je da smo imali iznenađenje po dolasku, zaista divno i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imamo fantastičan tjedan u kući. Vlasnica kuće nas je jako lijepo dočekala i objasnila nam sve. Kuća je opremljena sa svim pogodnostima, stvarno je luksuzna. Samo bih volio da je u dnevnom boravku bio kauč. Postoje dva kauča i stolice, ali ovo nije loše misljeno. Osim toga, nalazite se u centru i sve je lako dostupno pješice. Dobro smo se zabavili i sigurno ćemo se vratiti. Ono što mi se posebno svidjelo je što smo na dolasku imali iznenađenje, stvarno je bilo super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kućici. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam objasnila. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da ima kauč u dnevnom boravku. Ima dva klupe i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, nije loše misljenje. I inače se nalazite u središtu i sve je lako dostupno pješice. Dobro smo se zabavili. I definitivno ćemo se vratiti. Ono što sam smatrala slatkim je da smo na dolasku imali iznenađenje, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Marco Elderbroek

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Lijepa moderna kuća s lijepim sadržajima u mirnom okruženju. Vlasnica je dobro dostupna u slučaju pitanja i organizirano je blizu pomoći. Možda bi ideja bila da se stave zavjese u kuhinju i neka prostirka na podu kako bi se smanjila buka koja ide prema gore. Imali smo lijep boravak.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnici su nas ljubazno dočekali i sve nam objasnili. Kuća je opremljena svim udobnostima, zaista je luksuzna. Samo bih volio da se u dnevnom boravku nalazi trosjed. Ima dvije klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Inače, smještaj je u središtu grada i sve je lako dostupno pješice. Imali smo se lijepo i definitivno ćemo se ponovno vratiti. Ono što mi je posebno bilo lijepo je da smo po dolasku imali iznenađenje, zaista je bilo divno i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kućici. Vlasnica nas je jako lijepo dočekala i objasnila nam je sve. Kuća je potpuno opremljena, zaista luksuzna. Samo bi mi bilo drago da tu bude kauč u dnevnom boravku. Ima dva mala klupčića i stolice. Ali to nije pogrešno mišljenje. I inače, nalazi se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobar nam je bio provod. I sigurno ćemo se vratiti ponovno. Ono što mi je bilo tako lijepo je da smo imali iznenađenje kad smo stigli, stvarno super ljubazno i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan vikend u kući. Vlasnica je bila vrlo ljubazna i sve nam je objasnila. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnoj sobi. Postoje dvije klupe i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, nije loše misljeno. Osim toga, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobra smo se zabavili i sigurno ćemo se još vratiti. Ono što mi se svidjelo je da smo po dolasku imali iznenađenje, stvarno slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnik je bio vrlo ljubazan i sve nam je objasnio. Kuća ima sve pogodnosti, zaista je luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnom boravku. Imamo dva kauča i stolice, ali to je samo moje mišljenje, nije da mislim loše. Također, kuća se nalazi usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobra smo se zabavljali i zasigurno se ponovno vraćamo. Ono što mi se svidjelo je što smo na dolasku imali iznenađenje, bilo je tako slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kućici. Srdačno smo dočekani od strane vlasnika koji su nam sve objasnili. Kuća je opremljena svime što vam treba, stvarno je luksuzna. Samo bih voljela da ima kauč u dnevnom boravku. Imamo dva stolca i klupe, ali to je samo moje mišljenje. Inače se nalazite u središtu grada, pa vam je sve dostupno pješice. Imali smo se zabavili i sigurno ćemo se vratiti. Bilo je tako slatko da smo prilikom dolaska dobili iznenađenje, zaista smo uživali. Preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kućici. Dobili smo vrlo srdačan doček od vlasnika koji nam je sve objasnio. Kuća je opremljena svim udobnostima i vrlo luksuzna. Jedino bi mi bilo draže da u dnevnoj sobi postoji kauč. Postoje samo dvije klupe i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, nema loše namjere. U svakom slučaju, kuća se nalazi u središtu grada i sve što vam je potrebno, možete lako pješice stići. Odlično smo se zabavljali i sigurno ćemo se ponovno vratiti. Što mi se jako svidjelo je to što smo po dolasku imali iznenađenje, bilo je stvarno super slatko i uživali smo. Stvarno vrijedi posjetiti.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan sredinu sedmicu u kućici. Vlasnik kuće nas je lijepo primio i sve nam objasnio. Kuća je opremljena sa svim udobnostima, zaista luksuzna. Samo bi bilo lijepo imati sofu u dnevnoj sobi. Postoje dvije klupe i stolice, ali ovo je samo moj mišljenje. Inače, nalazi se u središtu grada i sve je dostupno pješice. Zabavili smo se i sigurno ćemo se ponovo vratiti. Ono što je bilo tako lijepo je da smo imali iznenađenje pri dolasku, stvarno slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan midweek u kućici. Vlasnica kuće nas je dočekala s ljubavlju i sve objasnila. Kuća je opremljena svime što vam treba, stvarno luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnoj sobi. Iako postoje dvije klupe i stolice. Ali to je samo moje mišljenje, nije pogrešno mišljenje. Inače ste u središtu grada i sve se može pješice. Dobra zabava. I sigurno ćemo se vratiti. Što sam tako slatko pronašao je da nas je dočekao iznenađenje kad smo stigli, stvarno slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kući. Vlasnica kuće nas je lijepo dočekala i sve nam objasnila. Kuća je vrlo luksuzno opremljena sa svim pogodnostima. Samo bi bilo lijepo da je u dnevnoj sobi bio kauč. Tu su dva kauča i stolice. Ali to je samo moje mišljenje. Inače, nalazi se usred grada i sve je lako dostupno pješice. Dobro smo se zabavili i sigurno ćemo se vratiti. Ono što sam također voljela je da smo po dolasku imali iznenađenje, što nam je bilo super slatko i uživali smo u tome. Toplo preporučujemo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kućici. Lijepo smo dočekani od strane vlasnice kuće koja nam je sve objasnila. Kuća je opremljena svim pogodnostima, stvarno preluksuzna. Samo bih voljela da u dnevnoj sobi postoji kauč. Postoje dva stolca i klupe, ali to je samo moje mišljenje, ne mislim ništa loše. U središtu grada je i sve je vrlo blizu. Imali smo se dobro i sigurno ćemo se vratiti. Što sam tako slatko smatrao je da smo na dolasku imali iznenađenje, stvarno je super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučujemo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u kućici. Dobro smo primljeni od strane vlasnice, koja nam je sve objasnila. Kuća je potpuno opremljena sa svim luksuzima. Samo bih voljela da postoji kauč u dnevnoj sobi. Imaju dvije stolice i klupe, ali to je samo moje mišljenje. Inače, nalazi se u samom centru i sve je lako dostupno pješice. Lijepo smo se zabavljali i sigurno ćemo se vratiti. Bilo je tako slatko da smo po dolasku imali iznenađenje, stvarno je super i uživali smo u tome. Stvarno preporučujemo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kućici. Vlasnik kuće nas je vrlo ljubazno dočekao i sve nam objasnio. Kuća je vrlo luksuzna i opremljena svim potrebnim stvarima. Jedino bi mi bilo drago da postoji sofa u dnevnoj sobi. Iako su dostupne dvije klupe i stolice, to je samo moje mišljenje. Inače, kuća se nalazi u središtu grada i sve je lako dostupno pješice. Zabavili smo se i sigurno se vratimo ponovno. Ono što smo također voljeli je iznenađenje koje je bilo pripremljeno za nas kada smo stigli. Preporučujemo ovaj smještaj.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend u kućici. Srdačno smo primljeni od strane vlasnice kuće koja nam je sve objasnila. Kuća je opremljena svim udobnostima i luksuzna je. Samo bi mi bilo draže da postoji kauč u dnevnom boravku. Postoje dvije klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Inače se nalazite u centru i sve je dostupno pješice. Imali smo dobar provod i definitivno ćemo se vratiti. Svidjelo mi se što smo po dolasku imali iznenađenje, što je bilo jako lijepo. Definitivno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastična sredjada u kućici. Vrlo ljubazno nas je dočekala vlasnica kuće i sve nam objasnila. Kuća je opremljena sa svim pogodnostima, stvarno luksuzna. Samo bi bilo prijatno kad bi u dnevnoj sobi bila sofra. Postoje dvije klupe i stolice. Ali to je samo moje mišljenje. Inače, smješteni ste usred centra i sve je praktički dostupno pješice. Proveli smo se divno i sigurno ćemo se vratiti. Što sam smatrala divnim bilo je da smo na dolasku imali iznenađenje, stvarno divno i uživali smo. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastični kratki odmor u kućici. Vlasnica nas je lijepo dočekala i objasnila nam sve. Kuća je opremljena svime što trebate i stvarno je luksuzna. Samo bismo voljeli imati kauč u dnevnom boravku. Imamo dvije klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Osim toga, nalazite se usred centra i sve je u kratkoj pješačkoj udaljenosti. Uživali smo i definitivno se želimo vratiti. Ono što mi je bilo tako lijepo bilo je da smo na dolasku imali iznenađenje. Stvarno je slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujemo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan dugi vikend u kućici. Dobro su nas primili vlasnici kuće i sve nam objasnili. Kuća je opremljena sa svim potrepštinama, stvarno luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku postoji kauč. Postoje dvije klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Inače, nalazite se usred centra i sve je dostupno pješice. Dobro smo se zabavili i sigurno ćemo se vratiti. Ono što sam tako slatko pronašao je iznenađenje koje su nam priredili prilikom dolaska, bilo je stvarno slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem ovo mjesto.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan srednji tjedan u kućici. Vlasnica kuće nas je srdačno dočekala i sve nam objasnila. Kuća je opremljena svim udobnostima, stvarno luksuzna. Samo bih voljela da imamo sofu u dnevnom boravku. Postoji par klupa i stolica, ali moje mišljenje nije pogrešno shvaćeno. Inače, nalazite se usred centra i sve je na pješačkoj udaljenosti. Uživali smo i sigurno se vraćamo. Ono što mi se najviše svidjelo bilo je iznenađenje koje smo dobili pri dolasku, bilo je zaista slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan midweek u kućici. Ljubazno nas je dočekala vlasnica kuće i sve objasnila. Kuća je vrlo moderno opremljena i luksuzna. Samo bi mi se svidjelo da u dnevnom boravku bude kauč. Iako postoje dvije klupe i stolice. To je samo moje mišljenje. Osobito je dobro što se nalazi usred centra, pa je sve lako dostupno pješice. Odlično smo se zabavljali i sigurno ćemo se vratiti. Lijepo smo se iznenadili pri dolasku, stvarno je bilo vrlo slatko i ugodno. Preporučujemo!

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan srednjetjedni boravak u kućici. Vlasnica kuće nas je vrlo lijepo dočekala i sve nam objasnila. Kuća je opremljena svim pogodnostima, stvarno luksuzna. Samo bi mi bilo ugodno ako bi u dnevnom boravku bila kauč. Tamo su dva klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Uostalom, nalazite se usred centra i sve je dostupno pješice. Dobro smo se zabavljali. I sigurno ćemo se vratiti opet. Što sam tako voljela bilo je to što smo imali iznenađenje kad smo stigli, stvarno super slatko i u tome smo uživali. Stvarno preporučujemo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastično sredozemlje u kući. Vlasnik kuće nas je jako lijepo dočekao i sve objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Samo bi mi bilo drago da u dnevnom boravku postoji kauč. Postoje dva kauča i stolice. Ali moje mišljenje nije loše namjerno. I za ostalo, nalazite se usred centra i sve je lako dostupno pješice. Dobro smo se zabavljali. I sigurno ćemo se vratiti još jednom. Ono što sam smatrao tako slatko je da smo imali iznenađenje kada smo stigli, stvarno sjajno i uživali smo u tome. Stvarno preporučam.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo smo slatko dočekani od strane vlasnice i sve nam je objašnjeno. Kuća je opremljena svim sadržajima, stvarno luksuzna. Samo bih volio da u dnevnom boravku bude kauč. Postoje dva klupa i stolice. Ali ovo je samo moje mišljenje, nije pogrešno shvaćeno. Inače se nalazite usred centra i sve je pješice dostupno. Dobra zabava nam je osigurana. I definitivno ćemo se vratiti. Ono što mi je tako slatko bilo bilo je to što smo na dolasku imali iznenađenje, stvarno je bilo super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastični tjedan u kućici. Srdačno su nas dočekali vlasnici i sve nam objasnili. Kuća je potpuno opremljena i zaista luksuzna. Samo bi bilo lijepo da u dnevnom boravku postoji kauč. Postoje dva stolca i stolice. To je samo moje mišljenje. Inače, nalazite se usred centra i sve je pješice dostupno. Imali smo se dobro i sigurno se vratimo. Također sam cijenio iznenađenje koje smo dobili pri dolasku, stvarno smo uživali. Stvarno preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan dugi vikend u kućici. Vrlo smo ljubazno primljeni od strane vlasnika kuće koji nam je sve objasnio. Kuća je opremljena svim pogodnostima, stvarno je luksuzna. Samo bih voljela da ima kauč u dnevnom boravku. Postoje dvije klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje. U centru ste i sve je lako dostupno pješice. Zabavili smo se i definitivno ćemo se vratiti. Ono što smo voljeli je bilo da smo na dolasku imali iznenađenje, baš slatko. Stvarno je preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan srednji tjedan u kućici. Vlasnica nam je bila predivna i objasnila nam sve što trebamo znati. Kuća je opremljena svim pogodnostima, stvarno je luksuzna. Samo bih voljela da u dnevnoj sobi imamo kauč. Imamo dvije klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Inače, smješteni smo usred centra i sve je dostupno pješice. Dobro smo se zabavili i definitivno ćemo se vratiti. Ono što sam tako slatko pronašla bila je iznenađenje koje smo dobili po dolasku, stvarno je bilo divno i uživali smo u tome. Stvarno preporučujem.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan dugi vikend u kućici. Vlasnici su bili jako ljubazni i objasnili su nam sve. Kuća ima sve što vam treba, stvarno je luksuzna. Samo bih volio da ima kauč u dnevnoj sobi. Iako postoje dvije klupe i stolice. Ali to je samo moje mišljenje. A inače se nalazite usred centra i sve je lako pješice dostupno. Dobra zabava i definitivno ćemo se vratiti. Ono što smo pronašli slatko je bilo da smo po dolasku imali iznenađenje, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Stvarno preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu polovicu tjedna u kućici. Vlasnica kuće nas je jako lijepo dočekala, sve nam objasnila. Kuća je opremljena svim udobnostima, zaista luksuzna. Samo bih voljela da u dnevnom boravku bude kauč. Ima dvije klupe i stolice, ali to je samo moje mišljenje. Inače, nalazite se usred centra i sve je dostupno pješice. Imali smo se zabavu i sigurno ćemo se vratiti. Ono što sam tako slatko pronašla je da smo po dolasku imali iznenađenje, bilo je stvarno slatko i uživali smo. Stvarno preporučujemo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio kad bi u dnevnoj sobi bio kauč. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio kad bi u dnevnoj sobi bio kauč. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio kad bi u dnevnoj sobi bio kauč. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio kad bi u dnevnoj sobi bio kauč. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio kad bi u dnevnoj sobi bio kauč. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio kad bi u dnevnoj sobi bio kauč. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio kad bi u dnevnoj sobi bio kauč. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio kad bi u dnevnoj sobi bio kauč. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Petra Bral

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Lijep poklon pri dolasku (cava i svježe voće i osobni znak dobrodošlice), vrlo čista i uredna kuća sa svime što je potrebno tijekom boravka. Garaža je zanimljiva i kao spremište za bicikle, baš kao i lijep, uredan vrt za uživanje za lijepog vremena. Idealna baza za istraživanje Hagelanda biciklom ili pješice. Ugodne vožnje do Aarschota i Diesta te Averbodea svakako ne smijete propustiti za raznoliku šetnju prirodom. Ukratko, topla preporuka!

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Sharda Jogie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičnu sredinu tjedna u kućici. Vrlo ljubazno nas je primio vlasnik kuće i sve nam je objasnio. Kuća je potpuno opremljena, stvarno luksuzna. Jedino bih volio da je kauč u dnevnoj sobi. Ima dvije klupe i stolice. Ali moje mišljenje nije pogrešno. A za ostalo ste u samom centru i sve se može stići pješice. Uživali smo. I sigurno će se ponovno vratiti. Ono što mi se jako svidjelo je to što smo imali iznenađenje po dolasku, stvarno super slatko i uživali smo u tome. Zaista preporučljivo.

Eric Schaerlaecken

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća na dobroj lokaciji. Sve što trebate je dostupno.

Nekoliko manjih nedostataka:

- Nalazi se pored tvrtke, s malo buke kombija u odlasku ujutro

- Dolje nema prozora protiv komaraca, tako da ako želite provjetravati morate uzeti i komarce.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 348197

Posljednje ažuriranje: 04.05.2024

Oglas je online od: 2 godine, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/348197.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Leuven» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 227 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina