Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienvilla Casa Almendros

Nerja, Costa del Sol, Andaluzija, Španjolska

maks.  6   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
100m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Fantastična, idilična lokacija u zelenom turističkom naselju u Nerji na Costa del Solu. San Juan de Capistrano je terasasto poput tipičnog andaluzijskog sela smještenog na brdima iznad slikovitog središta Nerje. Izgrađen je na stijenama parka prirode. Svugdje iz kompleksa imate fantastičan panoramski pogled na more.



Važna napomena:

Naši objekti za odmor kao i kompleks San Juan de Capistrano nisu na autocesti! Tako izgleda samo u mnogim kartografskim programima jer Autobahn prolazi duboko u tunelu iza sebe - duboko u planini. Kartografski programi to često prikazuju kao normalnu autocestu umjesto tunela.



• Vaša kuća za odmor 'Paraiso de Capistrano':



Moderna, terasasta kuća za odmor nalazi se u vrtnom kompleksu San Juan de Capistrano u Nerji nedaleko od prekrasne plaže Burriana (cca. 1800 m udaljenosti, javni shuttle autobus do plaže za cca. 90 m polaska).



Ovdje ćete pronaći 2 razine na jednom posjedu. Gore stilski kat za 4 osobe (neovisno o prizemlju što se tiče opskrbe) i dolje vrlo moderan studio apartman - svijetao i opremljen svime, a po želji i neovisan odozgo.



Opet, kao gore, klima uređaj, bračni krevet i vlastita kupaonica. S potpuno opremljenom kuhinjom ispod (perilica za suđe, pećnica, staklokeramička ploča za kuhanje, mikrovalna itd.). Hladnjak je u susjednoj pomoćnoj prostoriji s vratima - za noćni odmor. Ovdje ćete također pronaći veliki ormar.

Ako želite sa sobom povesti nekoliko prijatelja ili baku i djeda, ovo je idealno. Ili biste se mogli počastiti malo više prostora i neovisnosti kao par. Obje su razine potpuno neovisne jedna o drugoj u smislu kuhinje i kupaonice itd., ali živite jeftino i blizu zajedno na jednom posjedu.



Razina na 1. katu nudi veliku, sunčanu terasu okrenutu prema jugu s pogledom na more, prozore od poda do stropa, 2 spavaće sobe, svaka s ormarom, 2 TV-a sa svim njemačkim kanalima, Netflix, besplatni internet s ravnim ekranom/WLAN u apartmanu 2 klima uređaja, sef i kvalitetna moderna i potpuno opremljena kuhinja. Na donjoj terasi nalazi se električni roštilj.



Kao što je već spomenuto, studio ispod (cca. 38 m²) u prizemlju može biti potpuno samostalan ako je potrebno i nudi sličnu opremu. Klima uređaj, perilica suđa, WiFi, besplatni Netflix, Spotify itd. Međutim, iznajmljuje se samo cijela kuća, a ne samo jedna od dvije etaže.



Ovaj slikoviti, zelenilom i cvijećem bogat kompleks ima jedan od najljepših bazena u regiji s velikim kupalištem, stjenovitim otokom/slapovima, velikim sunčalištima, odvojenim bazenom za bebe, itd. Ne možete čuti prekrasno, more- poput oaze bazena, ali udaljen je samo oko 80 m, kao i mali supermarket na licu mjesta (otvoren od Uskrsa do kraja listopada).



Paraiso de Capistrano - Hibiscos 2 jednako je pogodan za one koje zanima kultura kao i za odmor na plaži i obiteljski odmor (također s bebama) na suncu. Ljubitelji sporta također će pronaći brojne ponude u Nerji.

Stariji i oni koji traže udobnost bit će oduševljeni lakim pristupom sa samo 10 katova stepenica iz gornjeg apartmana i naravno iz prizemlja. Na poseban zahtjev postoji čak i pristup bez stepenica kroz stražnju spavaću sobu (kompleks je izgrađen na terasama. Stan je (gotovo) dizajniran da bude prilagođen osobama s invaliditetom, sve je lako dostupno, vrata su izuzetno široka, itd.



Ispod terase od 16 m² južno orijentirane nalazi se još jedna terasa ispred razine studija (patio) od 15 m² - s vrtnim tušem (topla voda) i vrtnim crijevom, što je velika prednost, pogotovo nakon posjeta plaža. Ovdje ćete pronaći kratke stepenice koje spajaju dno i vrh. Postoji još jedan stražnji ulaz u prizemlju na vrhu. Kuća je izgrađena u terasama, s bezstupnjevnim prolazom oko vanjske strane između dvije etaže. Ovaj je objekt stoga prikladan i za fleksibilne korisnike invalidskih kolica koji ne inzistiraju na potpunoj usklađenosti sa standardima.



Gornja terasa je osmišljena tako da vas nitko izvana ne vidi, tako da nudizam i toples nisu problem.



Ukupno 2 terase su dostupne za nekretninu za odmor, jedna okrenuta prema jugu, druga je terasa okrenuta prema jugu ispred studija u prizemlju.



Mediteranska sadnica u ovom kutu kompleksa s borovima, čempresima, kaučukovcima itd. Lokacija iznad drvoreda palmi.



2 ležaljke iznad, 2 sklopive dolje u ormaru na terasi. Namještaj na terasi za 6 osoba, polunatkrivena terasa iznad (dobro za pušače jer su svi naši objekti kuće za odmor za nepušače. Kuća je udaljena 3 minute vožnje od centra Nerje i njezinog starog grada.
Broj licence ili registracije: RTA: A/MA/01355

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.8 km

1.8 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 50 km Malaga

50 km

Kolodvor 45 km Malaga

45 km

Izlaz s autoceste 3 km Nerja

3 km


Mjesto i položaj smještaja

San Juan de Capistrano jedan je od najljepših kompleksa ui oko Nerje.



Smješten na vrhu svih sadržaja, pronaći ćete najspektakularniji pogled na područje na široko Sredozemno more. Unatoč fantastičnom panoramskom pogledu zbog položaja u prvim brdima iza središta Nerje, samo je oko 3 minute vožnje automobilom do plaže i oko 5 minuta do živahnog centra i starog grada.



U središtu Nerje pronaći ćete (osim barova i restorana u odmaralištu San Juan de Capistrano) druge brojne dobre restorane i barove, mnoge lijepe male trgovine kroz koje možete prošetati, uličice sa neobičnim tapa barovima i puno stvari za vidjeti i učiniti na odmoru tako želi. Nerja je dragulj među odmaralištima na obali Costa del Sol.



Smješteno na granici s Costa Tropical i blagoslovljeno najboljom klimom u Europi, mjesto je zadržalo svoju originalnost unatoč dobroj infrastrukturi.

Prekrasan povijesni stari grad s pješačkim zonama, poznati Balcon de Europa i 5 prekrasnih plaža čine Nerju idealnom destinacijom za odmor.

Sportska ponuda u Nerji vrlo je raznolika. Od vodenih sportova do 3 fitness centra do jahanja i teniskih terena.



4 velika supermarketa nude veliki izbor svih potrebnih namirnica u svim cjenovnim razinama. Tu su i dva vrlo velika, moderna i jeftina supermarketa.



Među prekrasnim plažama Nerje ističe se dugačka plaža Burriana do koje se od našeg objekta stiže za oko 3 minute vožnje automobilom. Ovdje možete besplatno ležati sa svojim ručnikom ili unajmiti ležaljku i suncobran za vrlo malo novca. Dostupni su tuševi na plaži, toaleti, barovi i restorani, kao i brojne trgovine.

10 minuta izvan Nerje prema istoku (rezervat prirode) pronaći ćete brojne prirodne plaže u prekrasnim stjenovitim uvalama. Ovdje se ispunjavaju svakakve 'želje za plažu'.



Kompleks San Juan de Capistrano nije na autocesti! Ovo ide duboko dolje u tunelu. Odmaralište je čak idilično smješteno neposredno iznad parka prirode. Samo kamenje, borovi i plavetnilo



Molimo vas da se informirate na našoj vlastitoj web stranici s brojnim foto emisijama i savjetima, također o području. Tamo ćete pronaći sve što je prikazano i fotografirano vrlo detaljno.



Fantastično okruženje, gdje možete započeti pješačenje neposredno iznad objekta u prirodni rezervat.

Za 15-tak minuta stižete do najljepšeg sela u Andaluziji – Frigiliana.



Nerja je jedno od najljepših obalnih i kupališnih mjesta na Costa del Solu. Zadržao je svoj izvorni šarm i ipak je stigao 2018.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

Troškovi električne energije, koje također treba platiti, trenutno iznose 0,45 eura - na temelju potrošnje i vlastitog stanja brojila.

Cijene se odnose na popunjenost smještaja za 2 osobe. Jedna, 3., 4., 5. i 6. osoba plaćaju paušalnu cijenu od 35 EUR tjedno. Međutim, kalkulator cijene uvijek uključuje te troškove ako je broj osoba točno unesen!



Imamo vlastitu web stranicu: viel-meer-urlaub(punkt)com

Impresum:

A. Irang

-Iznajmljivanje vlastitih kuća za odmor-

San Juan de Capistrano 2-111

29780 Nerja

Kontakt: 0049 (0)30 555777670

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Vaš smještaj je u potpunosti renoviran i nanovo namješten. Rezultat je moderna, elegantna kuća za odmor s dvije jedinice koje su gotovo luksuzno opremljene.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa A. Irrang

gospođa A. Irrang

Vaši stanodavci koji govore njemački žive na Costa del Sol od 2006. i imaju stomatološku ordinaciju u Nerji. Svoje (isključivo vlastite) kuće za odmor u Nerji i Sayalongi iznajmljuju od 2001. godine.


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 35709

Posljednje ažuriranje: 01.05.2023

Oglas je online od: 14 godina

URL: https://www.resido.hr/35709.htm

Gospođa A. Irrang

San Juan de Capistrano 2-111

29780 Nerja

+49 7736 2950855

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina