Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Hibiscos 2: Meerblick + Pool

Odmaralište San Juan de Capistrano, Nerja, Costa del Sol - regija Burriana - plaža

maks.  5   Gosta/Gostiju
62m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
62m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

• Vaš prekrasan apartman za odmor 'Pino de Capistrano' ne nalazi se na autocesti, ona prolazi 60 m duboko u tunelu.



Moderan dvosoban stan nalazi se u turističkom naselju Urb. San Juan de Capistrano (u Nerji), nedaleko od prekrasne plaže Burriana cca 1600 m, polazak autobusa do plaže cca 90 m). Ili 3 minute autom, centar Nerje + stari grad je 5 minuta autom.



Elegantan smještaj za odmor s 2 spavaće sobe za do 5 osoba opremljen je s 2 klima uređaja, dvokrevetnom spavaćom sobom i spavaćom sobom s 2 kreveta za jednu osobu te dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje i velikom američkom kuhinjom i kupaonicom s velikim staklenim tušem.



Velika ugradbena kuhinja opremljena je perilicom posuđa, perilicom rublja, pećnicom, staklokeramičkom pločom za kuhanje, mikrovalnom pećnicom, tosterom, kuhalom za vodu i 2 hladnjaka (jedan s odjeljkom za zamrzavanje).



Usput, također možete iznajmiti odvojeni studio Pinito u prizemlju - jedan kat niže s pristupom s donje staze kompleksa - zajedno s ovim apartmanom za odmor 'Pino de Capistrano', ako želite. Tada također možete koristiti - inače naravno zatvorena - spojna vrata u području terase - za izravan put jednih do drugih.



Ako želite sa sobom povesti nekoliko prijatelja ili baku i djeda, ovo je idealno. Ili biste si htjeli priuštiti više prostora i neovisnosti za dvoje ili putovati s do 7 osoba....



Oba nivoa su potpuno neovisna jedna o drugoj u smislu kuhinje i kupaonice itd. Ali onda živite jeftino u neposrednoj blizini i gotovo zajedno.

Ako to ne koristite, oba apartmana su potpuno odvojena i normalno smještena, kao što znate u ovim terasastim kompleksima na padini u San Juan de Capistrano...



Gornji apartman Pino de Capistrano nudi veliku sunčanu terasu okrenutu prema jugu s pogledom na more, prozore od poda do stropa u dnevnom boravku na terasu, 2 spavaće sobe, svaka s ormarom, 3 TV-a sa svim njemačkim programima, Netflix ( već plaćeno od nas) u dnevnom boravku i besplatan neograničeni internet s ravnim /BEŽIČNIM PRISTUPOM INTERNETU.

Tu su i 2 klime, sef te grilje i komarnici u dnevnoj i obje spavaće sobe.



U svakoj spavaćoj i dnevnoj sobi nalaze se zidne grijalice koje štede energiju. Naravno, po potrebi oba klima uređaja mogu i grijati - stvar je ukusa koji će više voljeti van sezone...



Studio Pinito ispod (cca. 38 m²) u prizemlju je, kao što je već spomenuto, potpuno samostalan i nudi sličnu opremu. Klima uređaj, perilica suđa, WiFi, Netflix besplatno, Spotify, itd. Međutim, iznajmljuje se samo cijela kuća, niti jedna od dvije etaže zasebno. Samo nas pitajte, imamo vlastitu web stranicu i ako ste zainteresirani, možete je pogledati tamo u slučaju da ste zainteresirani. Iznajmljuje se sve zajedno, postoji posebna cijena i onda se ova kuća za odmor zove 'Paraiso de Capistrano', savršena za pronaći na našoj web stranici s mnogo fotografija i 360° fotografija svih soba i terasa itd.: puno - more - odmor. com



...



Slikovito, zeleno i cvjetno odmaralište San Juan de Capistrano u Nerji ima jedno od najljepših bazena u regiji s velikim kupalištem nalik na lagunu, stjenovitim otokom/vodopadima, velikim sunčalištem, odvojenim bazenom za bebe itd. Ova prekrasna bazenska oaza nalik jezeru ne može se čuti iz apartmana, nalazi se samo 90 m na optimalnoj pješačkoj udaljenosti.

Isto tako, mali supermarket u kompleksu (otvoren oko Uskrsa do kraja listopada). Više (velikih) supermarketa kao što su Mercadona i Carrefour u 2 minute vožnje automobilom. Nerja također ima Lidl.



'Pino de Capistrano' - Hibiscos 2a jednako je pogodan za one koje zanima kultura kao i za odmor na plaži i obiteljski odmor (također s bebama) na suncu. Ljubitelji sporta također će pronaći brojne ponude u Nerji.

Starijim osobama i onima koji traže udobnost svidjet će se jednostavan pristup bez ikakvih stepenica u ovom gornjem apartmanu. Stan je (gotovo) prilagođen osobama s invaliditetom, sve je lako dostupno, vrata su ekstra široka itd.



Inače, vaša terasa okrenuta prema jugu s pogledom na more dizajnirana je tako da vas nitko izvana ne vidi, pa nudizam i toples na ležaljkama nisu problem.



Molimo saznajte više na našoj stranici iznajmljivača puno - more - odmor . com (prikladno i za pametne telefone i tablete) - tamo ćete pronaći naše druge stranice, također s kalendarima dostupnosti i još mnogo fotografija.



Važna napomena:

Naši objekti za odmor kao i kompleks San Juan de Capistrano nisu na autocesti! Tako izgleda samo u mnogim kartografskim programima jer Autobahn prolazi duboko u tunelu iza sebe - duboko u planini. Kartografski programi to često prikazuju kao normalnu autocestu umjesto tunela.
Broj licence ili registracije: RTA: A/MA/01355

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)
dnevna soba
kauč (140x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.8 km

1.8 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 65 km Malaga

65 km

Izlaz s autoceste 3 km Nerja-Maro

3 km


Mjesto i položaj smještaja

San Juan de Capistrano jedan je od najljepših kompleksa ui oko Nerje.

Kao najbolje odmaralište od svih odmarališta, pronaći ćete najspektakularniji pogled na prostrano Sredozemno more. Svaka šetnja okolicom je čisto opuštanje.



Unatoč fantastičnom panoramskom pogledu zbog lokacije u prvim brdima iza središta Nerje, samo je oko 3 minute vožnje automobilom do plaže i oko 5 minuta do centra (koji ionako nije mjesto gdje stvarno želite živjeti). U središtu Nerje pronaći ćete (osim barova i restorana u odmaralištu San Juan de Capistrano) druge brojne dobre restorane i barove, mnoge lijepe male trgovine kroz koje možete prošetati, uličice sa neobičnim tapa barovima i puno stvari za vidjeti i učiniti na odmoru tako želi. Nerja je dragulj među odmaralištima na obali Costa del Sol. Nudi 5 plaža i šarmantan stari grad s brojnim tapas barovima.



Smješteno na granici s Costa Tropical i blagoslovljeno najboljom klimom u Europi, mjesto je zadržalo velik dio svoje originalnosti unatoč dobroj infrastrukturi.

Prekrasan povijesni stari grad s pješačkim zonama, poznatim Balcon de Europa i plažama čine Nerju idealnom destinacijom za odmor.

Sportska ponuda u Nerji vrlo je raznolika. Od vodenih sportova do 3 fitness centra do jahanja i terena za tenis i padel.



4 velika supermarketa nude veliki izbor svih potrebnih namirnica u svim cjenovnim razinama. Tu su i dva vrlo velika, moderna i jeftina supermarketa.



Među plažama Nerje ističe se dugačka plaža Burriana do koje se od našeg objekta stiže za oko 3 minute vožnje automobilom. Ovdje možete besplatno ležati s ručnikom ili iznajmiti ležaljke i suncobrane. Dostupni su tuševi na plaži, toaleti, barovi i restorani, kao i brojne trgovine.

10 minuta izvan Nerje prema istoku (rezervat prirode) pronaći ćete brojne prirodne plaže u prekrasnim stjenovitim uvalama. Ovdje se tako ispunjavaju svakakve 'plažne želje'.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

Dodatni troškovi (uključujući male dodatne paušale za 3. i 4. osobu) već su uključeni u kalkulator cijene.

Jedini ostali troškovi: Troškovi električne energije koji se plaćaju prema potrošnji trenutno iznose 0,45 EUR - prema vlastitom očitanju. Ili imate dodatnih zahtjeva...



Molimo također saznajte više na našoj web stranici iznajmljivača, viel-meer-urlaub(punkt)com - također za dodatne pojedinosti o apartmanu za odmor i cijenama te mnogo fotografija. Tamo ćete pronaći sve informacije, savjete (također o području, letovima i iznajmljenim automobilima itd.), cijene, izložbe fotografija, 360° panoramske fotografije pogleda, smještaj unutar itd.



IMPRESUM vlasnika ove kuće za odmor:

(Informacije prema § 5 TMG)

A. Irrgang

-Iznajmljivanje vlastitih kuća za odmor-

San Juan de Capistrano 2 - 111

Kontakt: 0049 (0)7736 2950855

email: info(at)viel-meer-urlaub(dot)com

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa A. Irrgang

gospođa A. Irrgang

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 49505

Posljednje ažuriranje: 17.12.2023

Oglas je online od: 11 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/49505.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina