Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

NEW! Seaview Villa Marila

Ruskame

maks.  6   Gosta/Gostiju
170m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
170m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 27.04 do 01.05.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
15% Popust 27.04 do 01.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Panoramski pogled na more i otok, privatni bazen, stolni tenis, prostrana i potpuno klimatizirana vila s besplatnim WiFi-jem

Vila Marila ima ukupno 170 m2 na zemljištu od 450 m2. Nudi 3 spavaće sobe, sve s vlastitim kupaonicama, dnevni boravak, blagovaonicu i potpuno opremljenu kuhinju, zasebni WC, natkrivenu vanjsku blagovaonicu s roštiljem i bazen sa sunčalištem. To je trokatna vila povezana unutarnjim stubištem. Ima 3 parkirna mjesta osigurana na privatnoj parceli na ulazu (na razini prvog kata). Vila je novoizgrađena, vrlo elegantna i udobna za 8 osoba. Dobro je opremljen sa svim modernim potrebama gostiju za vrlo ugodan i opuštajući boravak,

Vila Marila nalazi se u Ruskamenu (Lokva Rogoznica), malom turističkom mjestu koje se nalazi točno na pola puta između gradova Splita (30 km) i Makarske (29 km). Najbliži grad je Omiš (6,5 km). Kristalno čisto Jadransko more i prekrasne šljunčane plaže (1 km) u Ruskamenu jamče vam najbolji odmor na Jadranu. Zbog dobrog popodnevnog ljetnog vjetra Ruskamen je također popularno odredište za jedrenje na dasci koje možete isprobati na plaži Ivašnjak ili plaži Ruskamen. Najbliži mini market, restoran, roštilj na plaži i bar udaljeni su samo 1 km, ali automobil se preporučuje jer se nalazite malo uz brdo (1 km uz obalnu cestu), pa su to pogledi i zalasci sunca s ove nekretnine nezaboravni su.

* Vila Marila na otvorenom nudi: privatni bazen 5m x 4,5m s hidromasažom, prostrano sunčalište s 8 ležaljki, 2 suncobrana, dnevni boravak, natkriveni vanjski blagovaonica s roštiljem, vanjski tuš i stolni tenis. Panoramski pogled na more i otok oduzet će vam dah, osobito zalasci sunca u kojima možete uživati s sunčališta ili s balkona svake spavaće sobe.

* U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak s TV-om ravnog ekrana, klima uređajem, WiFi, vratima od poda do stropa prema bazenu, blagovaonicom s izravnim pristupom vanjskoj blagovaonici. Potpuno opremljena kuhinja sa svim sadržajima koji su modernom gostu potrebni za vrlo ugodan boravak (hladnjak s dvostrukim vratima, mikrovalna pećnica, toster, aparat za filtriranje kave, kuhalo za vodu ...). Tu je i zasebni toalet, a u hodniku je rublje s perilicom rublja.

* Prvi kat nudi dvije spavaće sobe, a ovo je razina parkirališta, glavni ulaz u vilu. Spavaća soba No1 s bračnim krevetom 180 cm x 200 cm, kaučem na razvlačenje za 1 osobu, vlastitom kupaonicom s tušem, TV-om, klima uređajem, balkonom s pogledom na more. Spavaća soba No2 s bračnim krevetom 180 cm x 200 cm (može se pretvoriti u dva odvojena kreveta), kupaonica s tušem, TV, klima uređaj, balkon s pogledom na more.

* Drugi kat nudi glavnu spavaću sobu No3 s bračnim krevetom 180 cm x 200 cm, kauč koji se može pretvoriti u kauč na razvlačenje za dvoje, 160 cm x 200 cm, TV ravnog ekrana, klima uređaj i dva balkona s panoramskim pogledom pogled na obalu, more i otoke.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 48 km SPU Split

48 km

Kolodvor 32 km Split

32 km

Izlaz s autoceste 25 km Sestanovac

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Zahvaljujući blizini gradova Omiša (6 km) i Makarske (29 km), posjetitelji mogu, između ostalog, istražiti bogatu kulturnu i povijesnu baštinu okolnog kraja, uživati u raftingu na rijeci Cetini (6 km), zip- linija iznad rijeke Cetine, slobodno penjanje u Omišu, ronjenje, jet-skijanje ili jedrenje na dasci. Također možete otići trajektom ili pojedinačno izletiti brodom do otoka Brača, Hvara ili Visa. Za one koji traže noćni život i zabavu, nekoliko noćnih klubova i barova na Makarskoj i Omiškoj rivijeri jamči nezaboravan odmor. U blizini Makarske nalazi se i park prirode Biokovo sa svojom poznatom atrakcijom Biokovo. To je vidikovac izrađen od stakla u obliku potkove na rubu litice po kojem možete hodati! Zaista je nevjerojatno i kao što možete zamisliti, pogled na srednjodalmatinske otoke oduzima dah. Također možete na jednodnevni izlet do Slapova Krke (1,5 sata vožnje) u blizini Šibenika (izlaz Skradin), vrlo lijepo mjesto za posjetiti s obitelji ili prijateljima. Jednodnevni izlet u Omiš i posjet tvrđavama Mirabella i Fortica


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Lov
Vožnja kanua
paragliding
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

* Dodatne usluge (nisu uključene) preporučuje naša agencija Feriehome:
- Možete naručiti dostavu namirnica iz udobnosti svoje sofe, isporučenu u vili u dogovoreno vrijeme;
-Uživajte u kulinarskom iskustvu s privatnim kuharom u vili koji može pripremiti sve, od romantične večere do večere prikladne za obitelj;
- Možete dobiti masažu u vili s našom profesionalnom maserkom koja može pokazati njihove terapijske vještine;
- Osjetite Jadran i iskustvo plovidbe jedrilicom (+skiper);
- Krenite u obilazak brodom kako biste istražili srednjodalmatinsku obalu i otoke ... za više informacija, stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći

Veselimo se vašem upitu :)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIEHOME Obrt za turizam
gospođa N. FerieHome

gospođa N. FerieHome

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluga najma pomno odabranih vila s bazenom, nudimo osobni i prijateljski pristup gdje želimo pronaći savršeno mjesto za vaše hrvatske praznike. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija i nudi sve što bi modernom gostu bilo potrebno, bez obzira želi li naš gost aktivnu, ruralnu, avanturističku, obiteljsku, povijesnu, medicinsku ili drugu vrste odmora, ovo područje pristaje svima. Osobno provjeravamo svaku nekretninu i sve što svaka vila nudi, stoga je kao glavni predstavnik smještaja predstavljenog na ovim stranicama zajamčena najbolja cijena. Veselim se razgovoru s vama :)


Dalji smještaji od gospođa N. FerieHome

Pokazati sve smještaje od gospođa N. FerieHome

ostale informacije

Broj objekta: 361783

Posljednje ažuriranje: 12.04.2024

Oglas je online od: 2 godine, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/361783.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
15% Popust 27.04 do 01.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina