Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Matea s bazenom, za 10 osoba

Lokva Rogoznica

maks.  10   Gosta/Gostiju
300m²  stambena površina
4 spavaće sobe (+1)
5  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
300m²
4 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 26.04 do 17.05.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
15% Popust 26.04 do 17.05.2024

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Otkrijte vrhunsko iskustvo odmora u Villi Matea, kući za odmor s pogledom na more smještenoj iznad obalne ceste na obroncima slikovitog sela Lokva Rogoznica, samo nekoliko minuta vožnje od grada Omiša (8 km) ili poznatog grada Splita (40 minuta). S prekrasnim pogledom na more i nizom vrhunskih sadržaja, ova zadivljujuća vila savršeno je utočište za do 10 gostiju željnih nezaboravnog odmora. Villa Matea nudi 300 četvornih metara stilskog stambenog prostora, koji se sastoji od 4 udobne spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, teretane, finske saune, zabavne zone s biljarom i stolnim nogometom, a sve je organizirano na 3 etaže, smješteno na privatnoj parceli od 700 m2 iznad obale. cesta. Interijer Ville Matea u potpunosti je klimatiziran, što osigurava ugodan boravak u toplim ljetnim mjesecima. Izađite na prostranu terasu za sunčanje gdje možete uživati u suncu i uživati u očaravajućem pogledu na plavetnilo vode ispod, uživajući u privatnom bazenu od 26 m² i hidromasažnoj kadi. Nekretnina također ima privatnu garažu i dovoljno parkirnog mjesta za vašu udobnost. Neposredno iznad Ville Matea nalazi se Villa Mia, u vlasništvu istog vlasnika koja se nudi odvojeno.



Smješten samo nekoliko minuta vožnje od plaže Artina (2km), najljepše plaže na ovom području, 8km od malog mediteranskog grada Omiša i rijeke Cetine s brojnim aktivnostima (rafting, zip-line, vožnja kanuom...) i brojnim restoranima, također ste udaljeni 40 minuta vožnje od grada Splita s nevjerojatnom poviješću. Samo 800m od vile nalazi se lokalna konoba Berekin u kojoj možete naručiti tradicionalna jela ili probati domaće craft pivo u tipičnom dalmatinskom ugođaju. Sve to čini Villu Mia savršenom bazom za obiteljski ili prijateljski odmor. Zbog položaja nekretnine, vila je organizirana na tri različite razine, a sve su povezane unutarnjim stepenicama.



Evo što se nudi isključivo za vašu upotrebu:

- VANJSKI (prostor s bazenom): Iskoristite veličanstveno hrvatsko vrijeme u vanjskim prostorima vile, zajedno s pjenušavim privatnim bazenom veličine 6m x 4m, 10 ležaljki, hidromasažnom kadom, dva vanjska prostora za blagovanje i BBQ-grill za objedovanje na otvorenom, sve s direktnim pristupom kuhinji i dnevnom boravku.



- PRIZEMLJE (razina bazena) gdje imate klimatiziranu, dobro opremljenu kuhinju s perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu i aparatom za kavu (filter i Lavazza kapsula), dok dnevni boravak ima TV, prostrani dnevni boravak s kaučem, kamin, TV, PS4 za vaše mlade. Tu je i odvojeni WC. Staklena stijena u dnevnoj sobi nudi impresivan pogled na more i izravan pristup vanjskoj blagovaonici i bazenu. Tu je i spavaća soba NO1 s bračnim krevetom 160x200 cm s pogledom na more i staklenim vratima prema bazenu, klima uređajem, TV-om i vlastitom kupaonicom s tušem.



- DONJI PRIZEMLJE:

Ostanite aktivni tijekom svog boravka uz pristup dvorani za fitness u vili s klupom, sobnim biciklom, orbitrekom, višenamjenskom opremom za vježbanje u teretani, boksačkom vrećom za boks i nekim utezima. Ili se opustite i pomladite u privatnoj finskoj sauni koja pruža vrhunsko iskustvo opuštanja. Uz nju je Fun zona s biljarom (biljarski stol), stolnim nogometom i pikadom. Obiteljska kupaonica s tušem. Tu je i perilica rublja, sušilica rublja, glačalo i pribor za glačanje za vašu udobnost. Za obitelji s malom djecom dostupni su i dječji krevetić i dječja stolica.



- PRVI kat nudi tri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, također ćete pronaći ugodnu terasu, savršenu za uživanje u jutarnjoj kavi ili večernjem koktelu dok gledate zalazak sunca na horizontu :

Spavaća soba NO2 s king size krevetom 180cm x 200cm, panoramskim pogledom na more, TV-om, klima uređajem, vlastitom kupaonicom s kadom i terasom s dnevnim kutkom koji koriste spavaće sobe NO3 i NO4.

Spavaća soba NO3 s king size krevetom 180cm x 200cm, panoramski pogled na more, TV, klima uređaj, vlastita kupaonica s tušem i terasa s dnevnim kutkom.

Spavaća soba NO4 sa bračnim krevetom 160cm x 200cm, panoramski pogled na more, TV, klima uređaj, vlastita kupaonica sa kadom, terasa sa dnevnim kutkom.

Vila je pogodna za dugoročni najam te je nepušačko i niskoalergensko okruženje. Sa svojom odličnom lokacijom, Villa Matea savršena je kuća za odmor za nezaboravan bijeg iz Hrvatske. Rezervirajte svoj boravak već danas i doživite čari ove prekrasne destinacije.

Na privatnom posjedu osigurana su 4 parkirna mjesta (jedno u garaži) te je preporučljiv automobil.

NAPOMENA: Jedan kućni ljubimac je gratis, a za svakog dodatnog ljubimca nadoplata je 100 € tjedno (plaća se u gotovini pri dolasku).

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 2
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 3
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 4
Bračni krevet (180x200 cm)
dnevna soba
kauč (140x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 0.4 km

0.4 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 53 km SPU SPLIT

53 km

Kolodvor 40 km SPLIT

40 km

Izlaz s autoceste 37 km ZAGVOZD

37 km


Mjesto i položaj smještaja

Dođite i uživajte u svemu što nudi ovaj netaknuti kraj Lokve Rogoznice. Mali, mediteranski gradić Omiš nalazi se u blizini, svega 8km. U Omišu također možete uživati u prekrasnim pješčanim i šljunčanim plažama i nekim drugim zabavama. Možete posjetiti poznati grad Split koji ima mnogo toga za ponuditi, stari dio i Dioklecijanovu palaču pod zaštitom UNESCO-a. Do tamo vam treba otprilike 40 minuta i isplati se. Također možete posjetiti Makarsku ili Bašku Vodu, obje vrlo poznate ljetne destinacije na moru. Postoji mogućnost izleta brodom na otok Brač koji može organizirati vlasnik. Također se možete okušati u raftingu na rijeci Cetini (ne previše gruboj) ili prekrasnom zip-lineu preko kanjona rijeke Cetine, ili možete prošetati starim dijelom mjesta Lokva Rogoznica u planini i uživati u prekrasnom pogledu na cijelo vrijeme u hodu. Cijelo područje nudi puno mogućnosti da svoj odmor učinite zanimljivijim


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
nogomet
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Važne napomene:

Rezervacije osoba mlađih od 25 godina ne mogu se prihvatiti u trenutku rezervacije kako bi se izbjegle skupine mladih. Zadržavamo pravo odbijanja takve rezervacije. Zabranjene su sve zabave i događanja te prekomjerna buka koja remeti mir u susjedstvu, bez obzira na broj ljudi. Broj osoba koje borave u ovom objektu ne smije premašiti broj spavaćih mjesta navedenih u opisu objekta. Sve posjetitelje potrebno je prijaviti domaćinu! Ako vaše ponašanje uzrokuje opasnost, uzrokuje štetu na imovini ili ima dugotrajan utjecaj na uživanje drugih, zadržavamo pravo otkazati vaš odmor.



U cijenu najma uključene su sljedeće usluge:

- Ručnici za kupanje i bazen su na raspolaganju, posteljina je na raspolaganju

-Kuhinja i pribor za roštilj

-Režije – voda, plin, struja, grijanje, klima

-Bežični internet

-Osigurano parkirno mjesto (garaža ili na privatnom posjedu kako je navedeno u oglasu)

- Održavanje vrtova i bazena

-Završno čišćenje

- Boravišna pristojba, boravišna pristojba

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

* Dodatne usluge koje preporučuje naša agencija Feriehome (nisu uključene):



- Dostavu hrane možete naručiti iz udobnosti svoje sofe i ona će biti dostavljena u vilu u dogovoreno vrijeme;



- Uživajte u iskustvu objedovanja s privatnim kuharom u vili koji može pripremiti bilo što, od romantične večere do večere prilagođene obitelji.



- U vili se možete izmasirati s našom profesionalnom maserkom koja će pokazati svoje terapeutske vještine;



- Osjetite Jadran i iskustvo jedrenja s jedrilicom (+ skiper);



- Krenite na izlet brodom da istražite srednjodalmatinsku obalu i otoke... Za daljnje informacije stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka M. FerieHome

tvrtka M. FerieHome

FerieHome je mala agencija specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pomno odabranih vila s bazenom, te nudi vrlo individualan pristup gdje nastojimo pronaći ono što savršeno odgovara vašem odmoru u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što je potrebno modernom gostu bez obzira želi li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi tip odmora, ovo područje odgovara svima. Osobno provjeravamo svaku nekretninu i sve ono što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik prezentiranog smještaja, najbolja cijena je zajamčena.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 454734

Posljednje ažuriranje: 01.04.2024

Oglas je online od: 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/454734.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
15% Popust 26.04 do 17.05.2024

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina