Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Wellness apartman šum mora

Duhnen

maks.  4   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
3 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
80m²
3 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Naš luksuzni apartman s 4 zvjezdice s brojnim all inclusive uslugama nalazi se na prekrasnoj i mirnoj lokaciji, u neposrednoj blizini centra Duhnena i kilometarske, fine pješčane plaže. Iza kuće možete krenuti u ekstenzivnu prirodu obalnog krajolika! Zbog 'suptropskog' bazena u kući, naš apartman vrijedi posjetiti u bilo koje doba godine. Finska sauna, parna kupelj, dječje igralište i stolni tenis također su dostupni izravno u vašem turističkom naselju. Kako biste se na odmoru mogli dobro opustiti i ništa vam ne bi nedostajalo, potpuno smo obnovili i modernizirali naš apartman 2021. godine na vrlo visok standard. Možete se radovati kaminu na etanol, stolici za shiatsu masažu, perilici posuđa, besplatnom DSL internetu (W-LAN), najsuvremenijem TV-u i stereo sustavu. Osim toga, vlastita ležaljka direktno na plaži Duhner North Sea, korištenje dva bicikla, posjet poznatom zoološkom vrtu uz more, obilazak luke s brodom odmarališta kroz razne luke Cuxhaven, dodatnih cca 2 -satni izlet brodom do obala tuljana u Cuxhavenu i ulaznica za eksperimentalnu i doživljajnu izložbu Phenomenta već je uključena u cijenu!



WELLNESS U VAŠEM APARTMANU ZA ODMOR: Iznad svega, želimo da naši gosti uživaju u “luxury & Opuštanje od svakodnevice". S vlastitom "wellness oazom" sa shiatsu masažnom stolicom te vlastitim bazenom i dvije saune (finska sauna i "obiteljska parna kupelj"), naš "Wellness apartman za odmor šum mora" vrijedi posjetiti tijekom cijele godine . Dopustite da vas temeljito izgnječi vaša vlastita shiatsu masažna fotelja. Teško ćete moći razlikovati masažu od masaže "pravog masera". Postoje različiti dijelovi cijelog tijela, djelomični dijelovi tijela, leđa, vrat, ramena, bedra, ruke, listovi i amp; masaža stopala.



BAZEN I SAUNA U KUĆI: Vlastiti, "suptropski" bazen s ugodnom temperaturom vode od cca 28 stupnjeva srce je kompleksa i na raspolaganju je gostima isključivo i potpuno besplatno. Impresivne je veličine od cca 70 četvornih metara, a nedavno je potpuno redizajniran kako biste se mogli radovati visokokvalitetnom ambijentu. Osim toga, naši gosti imaju priliku koristiti dvije "saune i zone za opuštanje" uz minimalnu naknadu. Ovdje vas čekaju dvije različite saune (uključujući sobu za opuštanje, ormariće koji se zaključavaju, prostor za presvlačenje i tuš). Ovo je klasična finska sauna (s vodopadnim tuševima), gdje možete uživati u sauni, npr. B. može se oplemeniti aromatičnim napitcima i prostorom saune s prostranom parnom kupelji.



NAŠE POSEBNE DODATNE USLUGE: Zadovoljstvo nam je što našim gostima možemo ponuditi senzacionalne dodatne usluge! Od tada su razne usluge za naše goste potpuno besplatne! kao npr B. Besplatan ulaz u poznati Zoološki vrt am Meer u Bremerhavenu, uključujući sudjelovanje u sesijama hranjenja polarnih medvjeda i treninzima tuljana, koji se obično održavaju nekoliko puta dnevno; Besplatan ulaz na interaktivni ''experimental & izložba doživljaja "Fenomen"; približno 50-minutna povratna vožnja tradicionalnim brodovima MS Otter ili MS Störtebeker kroz razne luke Cuxhavena, uključujući objašnjenja uživo od iskusnih "morskih pasa", kao i približno 2-satna vožnja brodom do obala tuljana uz obalu Cuxhaven; privatna, besplatna ležaljka za plažu direktno na plaži Duhner North Sea (koja vam je na raspolaganju dan i noć za besplatno korištenje); dva bicikla i još mnogo toga. Inače, sve navedene sadržaje možete koristiti koliko god često i koliko god želite – tijekom cijelog boravka! Ova ponuda nije dostupna ni u jednom drugom smještaju za odmor i vrlo je posebna usluga za naše goste!



NAŠ SAVJET: Uživajte u nekoliko opuštajućih sati na plaži čak iu hladnoj sezoni, udahnite zdrav morski zrak, odvojite se od svakodnevnog stresa i regenerirajte svoje tijelo & Udahnite duh u bazenu u kući ili se prepustite našoj vrlo učinkovitoj shiatsu masažnoj stolici. Razmazite se uz romantičnu vatru uz ukusnu šalicu kave ili čaja, okupajte se u finskoj sauni i napunite baterije šetnicom ili šetnjom plažom Sjevernog mora! Zaista se dobro provedite ovdje!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.4 km

0.4 km

Jezero 0.4 km

0.4 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.25 km

0.25 km

Centar grada/mjesta 0.35 km

0.35 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 90 km Bremen

90 km

Kolodvor 3 km Cuxhaven HbF

3 km

Izlaz s autoceste 12 km Cuxhaven-Altenw.

12 km


Mjesto i položaj smještaja

PLAŽA I REKREACIJA:

U Duhnenu vas plaža čeka dokle vam pogled seže - praktički na kućnom pragu. Kilometrima fine pješčane plaže, Wadden Sea i Sjevernog mora može se doći brzo i jednostavno iz našeg apartmana pješice za oko 5-7 minuta. Jednostavno prođete sporednom ulicom i već ste tamo: usred centra Duhner i brojnih ulaza na plažu. Na pješčanoj plaži Duhner djeca i odrasli pronaći će prekrasnu zabavu kupanja u čistom i blagom moru. Prskanje, plivanje, izgradnja dvoraca od pijeska, ronjenje, igranje, surfanje, jedrenje, satima hodanje ili samo opuštanje u pijesku ili ležanje u vlastitoj ležaljci za plažu (kod nas je već uključeno!) - izbor je vaš. Tu je i posebna i posebno kreirana plaža za animaciju, pa čak i vlastiti "stadion uz more", gdje se nalaze razni tereni za sportove na plaži, a od svibnja do rujna odvija se redoviti program animacije i događanja.



WATT I MORE:

Osim fantastične plaže Duhner na Sjevernom moru, Wadden Sea je naravno vrhunac regije. Za vrijeme oseke imate jedinstvenu priliku hodati po morskom dnu i doći do zanimljivih otkrića. Posebno se isplati prošetati do Prielena, gdje se možete opuštajuće okupati u često toploj vodi. Inače, šetnja blatnim ravninama izuzetno je zdrava i stimulira cijeli organizam. Također vam toplo preporučujemo da sudjelujete u jednoj od brojnih tura po blatnoj ravnici. Oni se kreću od vođenih obilazaka za ljubitelje prirode i obiteljskih obilazaka do "lova na jantar u blatnim ravninama". Osim toga, tijekom cijele godine na različite datume održavaju se vođeni izleti s Neptunovim krštenjem itd. Gotovo cijele godine također imate priliku istraživati Waddensko more u konjskoj zaprezi i zaprežnim kolima te se uputiti na putovanje morskim dnom do otoka Neuwerk.



LUKA I NJUH - TIPIČNI SJEVERNONJEMAČKI:

Cuxhaven se često naziva 'vratima u široki svijet'. Uostalom, ovdje se nalazi nekoliko važnih luka, poput morske luke, američke luke te kuterske i ribarske luke. Turiste uvijek fasciniraju ogromni kontejnerski brodovi i teretnjaci. Posebno je impresivna šetnja do luke kutera, gdje vas čeka impresivan prizor kada brojni škampi i dubokomorski kuteri leže jedan pored drugog u bazenu luke. Ovdje također imate priliku kupiti svježe ulovljene rakove, ribu i ostale plodove mora izravno iz kutera! Cuxhaven ima i vez za luksuzne linijske brodove, s kojih su razni emigrantski brodovi odlazili u "Novi svijet". Danas, osim velikih kontejnerskih brodova, možete se diviti i Engleskom trajektu, a prije svega ogromnim kruzerima poput Queen Mary II. Neki od ovih "divovskih brodova" su na putu za Hamburg, drugi pristaju izravno u Cuxhavenu i kreću odavde u široki svijet.



KULTURA, ZABAVA I ZNAMENITOSTI U REGIONU:

U Duhnenu se uvijek nešto događa. Razne sportske ponude kao što su. B. surfanje, golf, jahanje, skijanje na vodi, boćanje itd. osiguravaju sadržajno bogat aktivan odmor. Kad je loše vrijeme, organiziraju se brojna kulturna događanja koja će spriječiti dosadu. Tijekom cijele godine u Cuxhavenu se održavaju mnoga događanja, od koncerata s baračkim zborovima i morskim barakama do spektakularnih predstava, kazališnih i koncertnih nastupa mnogih poznatih umjetnika. Ljeti se održavaju čak do 3 spa koncerta svaki dan. Ostali vrhunci događanja su Wattfest, svjetski poznati Duhner Wattrennen, ljetna večer uz more, festival vinogradara, srednjovjekovni spektakl u Cuxhavenu itd. Utvrda Kugelbarke, muzej olupina, Aeronauticum, dvorac Ritzebüttel, Bederkesa dvorac, učilište i brodogradilište, brod muzej, Natureum, zoološki vrt izravno u lječilišnom parku kao i izleti u Heligoland (duty-free shopping), Bremerhaven i hanzeatske gradove Bremen, Stade i Hamburg. Info: Iz Cuxhavena postoje vrlo dobre željezničke veze s gradovima Bremerhaven, Bremen, Stade i Hamburg. Osim toga, iz Cuxhavena se nude razni izleti autobusom, uključujući do spomenutih gradova kao i do Altes Landa, do otoka Sylt i do Heideparka.



OSTALE INFORMACIJE I DOLAZAK:

Popularna izletnička odredišta su dvorac Ritzebüttel, zoološki vrt Cuxhaven u okrugu Döse, vrištine, močvare i šumski krajolici u smjeru okruga Sahlenburg, Niederelbe Natureum, izleti u Heligoland (kupovina bez carine!), Bremerhaven (uključujući klimu kuća, emigracijski centar i zoološki vrt uz more, Fenomen, razni trgovački centri) kao i hanzeatski gradovi Bremen, Stade i Hamburg.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 %

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijene su za 4 osobe, plus 10 EUR po danu za svaku sljedeću osobu; Djeca do 3 godine besplatno. **** Gotovo svi popratni troškovi (kao što su voda, struja, grijanje, masažna fotelja, ležaljka za plažu, bežični internet i neograničeno korištenje bazena) već su uključeni! **** Cijene ne uključuju završno čišćenje. Alternativno, možete se odlučiti za naš sveobuhvatni paket za bezbrižnost: To uključuje pospremanje kreveta po vašem dolasku i svježe ručnike za 2 osobe. (opcija: dodatna osoba plus jednokratna naknada od 10 EUR), očišćen apartman i vlastito, označeno parkirno mjesto! Posebna cijena prilikom rezervacije: od 7 noćenja samo 89,00 EUR!



NOVO: Na zahtjev, ogrtači se mogu iznajmiti prilikom rezervacije po povoljnoj cijeni (4,00 EUR/osoba)! **** Drago nam je što našim gostima možemo ponuditi senzacionalne dodatne usluge potpuno besplatno! Kao što je besplatan ulaz u poznati Zoološki vrt am Meer u Bremerhavenu uključujući sudjelovanje u hranjenju polarnih medvjeda i treningu tuljana, koji se obično održavaju nekoliko puta dnevno; Besplatan ulaz na interaktivnu eksperimentalnu i pustolovnu izložbu Phenomenta, 50- do 60-minutno povratno putovanje tradicionalnim brodom MS Otter kroz razne luke Cuxhavena i dodatno 2-satno putovanje do obala tuljana; privatna, besplatna ležaljka za plažu; dva bicikla i još mnogo toga. Inače, sve navedene sadržaje možete koristiti koliko god često i koliko god želite – tijekom cijelog boravka! Ova ponuda nije dostupna ni u jednom drugom smještaju za odmor i vrlo je posebna usluga za naše goste!

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

VAŠE ODMORNIŠTE DUHNEN:

U Duhnenu možete provesti opuštajući odmor na plaži ili wellness odmor, aktivan sportski odmor ili društveni obiteljski odmor. Za svaki ukus ponešto. Zbog atraktivnog i središnjeg položaja vašeg apartmana za odmor, za samo nekoliko minuta hoda nalazite se u centru Duhnera - apsolutnom središtu lječilišta Sjevernog mora. Ovdje ćete naći sve što srce turista poželi: ovdje vas čekaju razni barovi, kafići, slastičarne i restorani (od domaćih, tipično sjevernonjemačkih, međunarodnih do luksuzne vrhunske gastronomije s dvije Michelinove zvjezdice), kao i brojne trgovine, robne kuće, butici, galerije i suvenirnice koje ćete sami otkriti. Luka i brodarstvo imaju dugu tradiciju u Cuxhaven/Duhnenu i daju mjestu tipičnu karizmu. Pomiješan s često luksuznim secesijskim zgradama, Duhnen je visokokvalitetno i nevjerojatno raznoliko ljetovalište, koje je ipak uspjelo zadržati štih "starih dobrih vremena".



ZDRAV I OPORAVLJEN:

Klima na obali Sjevernog mora u i oko Duhnena izuzetno je zdrava. Zdrav, slan morski zrak osobito je dobar za osobe s problemima s disanjem i kožom, no klima je često i iznimno ljekovita i blagotvorna za bolove i napetost u leđima. Boravak na plaži ili u muljevitim ravninama stoga je jednak velikom inhalatoriju, gdje brojne ljekovite tvari morske klime djeluju na sve organe tijela. To potiče vaš oporavak i istovremeno jača vaš imunološki sustav. Primijetit ćete kako zdrava klima iz dana u dan osjetno povećava vaše osobno blagostanje!! Usput, vrijeme u Duhnenu je gotovo uvijek drugačije (često bolje) od globalnog vremenskog izvješća na televiziji. Plima i oseka, vjetar i klima te, iznad svega, utjecaj Golfske struje, koja donosi toplinu oceanskog mora u područje Sjevernog mora kod Cuxhavena, često uzrokuju brze promjene vremena i ostavljaju malo vremena za dugotrajnu kišu.



AHOY AVANTURA I BAZEN S VALOVIMA:

Naši gosti zapravo ne moraju brinuti o zabavi u kupanju: uostalom, naš veliki bazen u kući dostupan vam je besplatno. Ali ako želite plivati u morskoj vodi (a Sjeverno more je prehladno za vas), onda biste trebali posjetiti Duhner Ahoi avanturistički bazen. Ovdje možete uživati u morskoj vodi zagrijanoj na 28 do 32 stupnja u bilo koje doba godine i svakih 20 minuta kliziti u valove visine do 80 cm. Tu je i impresivan sauna prostor s ukupno 7 različitih sauna, sauna vrt i panoramska sauna s jedinstvenim pogledom na more. Ostale značajke u Ahoi-Badu su vanjski bazen s protočnim kanalom, whirlpooli, termalne kupke s ležaljkama s mjehurićima i vodopadom, dječji raj, golemi tobogan itd. Osim toga, tu je i fitness centar te Thalasso & Wellness centar u Ahoi-Badu, gdje se između ostalog nude razne masaže i kozmetički tretmani.



INFORMACIJE ZA GOLFERE:

Golf teren s 18 rupa u Cuxhavenu jedno je od najatraktivnijih mjesta u Njemačkoj! Golf teren od 62 hektara izgrađen je u tipičnom sjevernonjemačkom krajoliku i može se igrati gotovo cijele godine. Početnici imaju priliku rezervirati različite golf terene ili poboljšati svoju igru uz individualne treninge i savjete profesionalnih golf trenera.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Ferienwohnung Höhne & Nebgen GbR
gospodin F. Nebgen

gospodin F. Nebgen

Mi, vaši domaćini, dvije smo mlade obitelji iz Hamburga. Volimo putovanja i more. Posebno nam je zadovoljstvo biti Vaši domaćini. Vaše obitelji domaćini Höhne & Nebgen!


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 364502

Posljednje ažuriranje: 31.01.2024

Oglas je online od: 2 godine, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/364502.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina