Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Opustite se za najam plaže oaze

Donja Saska - kopno Sjevernog mora - toplice Sjevernog mora Cuxhaven - Duhnen

maks.  4   Gosta/Gostiju
45m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
45m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 26.04 do 28.04.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

10 puta dodano listi želja

Već više od 1 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
15% Popust 26.04 do 28.04.2024

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

10 puta dodano listi želja

Već više od 1 godina online



Opis

Naš udobni "Relax-Ferienwohnung Strandoase" potpuno renoviran u ljeto 2022. s natkrivenom lođom, terasom i vrtom nalazi se na prekrasnoj i mirnoj lokaciji, vrlo blizu centra Duhnena (s brojnim trgovinama i restoranima) i kilometar dugog Sjevernog mora plaža i Waddensko more, kombinirajući izuzetno mirnu lokaciju na samom rubu prirode sa središnjim položajem do centra grada i plaže! Iza kuće možete krenuti izravno u prostranu prirodu obalnog krajolika s brojnim planinarskim i pješačkim stazama - ili lako doći do centra grada i pješčane plaže Sjevernog mora nakon nekoliko minuta hoda! Privatna ležaljka za plažu već je uključena za naše goste tamo od početka svibnja do kraja rujna (usput, možete koristiti našu dvosjednu ležaljku za plažu tijekom svog boravka 24 sata dnevno bez vremenskog ograničenja, npr. romantični piknik uz zalazak sunca )!



Ako želite, također možete rezervirati ulaz u raj za kupanje i saune "Ahoi-Thalassobad" (između ostalog s bazenom s valovima s morskom vodom, termalnim bazenima, whirlpoolima i protočnim kanalom kao i vrhunskim saunama s vrtom sa saunama i pogledom na more ) ili za pojedinačne dane ili za cijeli boravak po razumnoj cijeni.



Budući da smo u proteklih gotovo 20 godina kupili i opremili nekoliko apartmana za odmor (i željeli bismo i sami koristiti naš novi apartman za odmor nekoliko tjedana godišnje), ugradili smo svoje veliko iskustvo u radove na renoviranju i prenamjeni, kao iu dizajn opreme i stoga smo se svjesno odlučili za kvalitetan, ali istovremeno i udoban namještaj u maritimno-mediteranskom stilu koji nudi sve moguće dodatke i treba vas pozivati da se osjećate dobro i opustite.



Možete se veseliti potpuno novoj kupaonici s grijanom držačem za ručnike, kupaonskim radiom s pristupom internetu i zidnim zvučnicima, perilicom rublja, sušilom za kosu i komfornim tušem s tuš kadom u razini poda, tušem s tropskom kišom, ručnim tušem i praktičnim podešavanjem temperature, visokokvalitetna i potpuno opremljena kuhinja Nobilia u stilu elegantne seoske kuće koja, između ostalog, Perilica posuđa, 4-zonsko indukcijsko kuhalo, pećnica, mikrovalna pećnica, podloga za kavu i također klasični aparat za kavu, udoban dnevni boravak/blagovaonica s udobnom kutnom garniturom (koja je ujedno i kauč na razvlačenje za dvije osobe), udoban i višestruko podesiv naslonjač s stolac za noge, stropni ventilator, električne grilje, blagovaonski stol za četiri osobe, internetski digitalni stereo sustav s DAB prijemom, DVD i Blu-Ray player i visokokvalitetni 4K Ultra HD televizor tvrtke Philips s 139 cm dijagonala ekrana, satelitska veza, Ambilight pozadinsko osvjetljenje i Internet TV te ugrađeni zvučnici za kino Bowers & Wilkins. Budući da je spavaća soba na kraju hodnika, ugodna je tišina, tako da kasnoranioci i ranoranioci jedni drugima ne smetaju. Spavaća soba, koja je skladno uređena u maritimnom stilu, opremljena je npr. s udobnim bračnim krevetom marke "Hasena" i lampama za čitanje kao i još jednim TV-om s internetom i satelitskom vezom. Neprozirna, električno pokretana roleta, podesivi letvičasti okviri i udobni madraci s unutarnjim oprugama također osiguravaju visoku razinu udobnosti spavanja.



Iz dnevnog boravka/blagovaonice možete doći do vrhunca našeg apartmana kroz prostrana klizna dvorišna vrata: natkrivena lođa s izravnim pristupom vašoj osobnoj terasi i prostrani, njegovani i vrlo tihi vrt zasađen travnjakom, živicom i grmlje. Vaša potpuno natkrivena i od vjetra zaštićena lođa opremljena je aluminijskim stolom, četiri visokokvalitetne, višestruko podesive i vrlo udobne stolice za opuštanje s jastucima, vanjskom svjetiljkom i nekoliko utičnica, tako da možete jesti, čitati, raditi ili se jednostavno odmarati ovdje i uživajte u prekrasnom pogledu pogled na okolne livade i polja, budući da lođa okrenuta prema sunčanoj jugozapadnoj strani, terasa i susjedni vrt graniče izravno s lijepim prirodnim krajolikom Duhner, koji se neprimjetno stapa u obalnu vrištinu Cuxhaven. Za vanjske prostore (npr. terasu ili vrt) također možete koristiti višestruko podesive stolice za opuštanje i naše vrtne ležaljke sa zaštitom od sunca. Gostima su na raspolaganju i veliki suncobran te kolica za roštilj s električnim roštiljem i pokrivačem.



Dostupni su i u. a. sef za ključeve, "pravi" internet paušal putem W-LAN-a, Amazon Echo zvučnik s Alexom, telefon s fiksnim paušalom, poseban koncept rasvjete, privatno parkirno mjesto i kutiju za dva bicikla koja se može zaključati.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba
dupli krevet
dnevna soba
kauč

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.4 km

0.4 km

Jezero 0.4 km

0.4 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.25 km

0.25 km

Centar grada/mjesta 0.35 km

0.35 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 90 km Bremen

90 km

Kolodvor 3 km Cuxhaven Innenstadt

3 km

Izlaz s autoceste 12 km Cuxhaven-Altenwalde

12 km


Mjesto i položaj smještaja

Još jedna posebnost našeg apartmana za odmor je poseban koncept rasvjete, koji u. a. svjetiljke maritimnog dizajna, osvijetljeno oblačno nebo, razne zidne svjetiljke i svjetiljke za čitanje kao i cca šest metara duga svjetleća traka na stropu dnevnog boravka za harmoničnu neizravnu rasvjetu, koja se stoga jednostavno može prilagoditi vlastitim željama pomoću prekidača ili daljinskog upravljača kontrolu (na ovaj način, uz Na primjer, također možete postaviti intenzitet i boje svjetla prema svjetlini. Također je lako odabrati predložene svjetlosne scene kao što su "Zalazak sunca u savani" ili "Polarna svjetla u sutonu" ).



Budući da smo svjesni koliko je stabilan i brz internet važan u današnje vrijeme, opremili smo naš apartman za odmor "pravom" širokopojasnom internetskom vezom, koja ima brzinu od cca 50 MBit/s i nema ograničenja količine podataka niti ograničenja uređaja, kao što je inače slučaj u mnogim apartmanima za odmor, tako da ga naši gosti mogu koristiti besplatno i kao i obično putem W-LAN-a. Osim toga, našim gostima je na raspolaganju telefon za dolazne pozive i pozive prema njemačkim fiksnim linijama bez naknade.



DODATNI DETALJI O OPREMI:

Uz već opisane sobe i namještaj, naš potpuno prizemni apartman Strandoase također ima vlastita ulazna vrata (tako da ne morate koristiti stubište), privatni poštanski sandučić (npr. za novine koje ste poslali) , sef za ključeve, ulazni dio s hodnikom i malim hodnikom, garderoba, klupa s pretincima za cipele, višenamjenski ormarić i ogledalo u punoj veličini, razne detaljne fotografije gradova i krajolika iz zraka iz zraka, spremište na zaključavanje dostupan s vaše lođe, veliki ormar u dnevnoj sobi i dva echo zvučnika s Alexom (koja se naravno može isključiti po želji) -Glasovna kontrola i pristup preko 90 milijuna pjesama i raznim digitalnim radio postajama. Tu su i DVD-ovi o raznim temama, razne knjige i društvene igre, kao i nekoliko interaktivnih DVD igara za druželjubivu večer (igre).



Naši gosti također imaju vlastito, označeno parkirno mjesto neposredno uz kuću. Također ste dobrodošli da ponesete vlastite bicikle (ili ručna kolica, tricikl, kolica za plažu, stunt kite, itd.) i spremite ih u našu kutiju za bicikle koja se može zaključati, potpuno otpornu na vremenske uvjete na parkiralištu.



Tu je i lijepo uređeno dječje igralište odmah do susjedne kuće s toboganom, pješčanikom, ljuljačkom i elementom za penjanje, kao i vrtnom klupom za udoban piknik.



************************************************

Lječilišni grad na Sjevernom moru Cuxhaven/Duhnen - koji je zbog svog privilegiranog položaja od milja poznat i kao "skladište na Sjevernom moru" - ima mnogo toga za ponuditi: ovdje vas očekuje kilometarska pješčana plaža, gotovo beskrajni krajolik Wadden (Wattwandwandern!), prekrasna plaža i šetalište u toplicama za šetnju i ogromna mreža pješačkih, pješačkih i biciklističkih staza. Odmaralište Cuxhaven na Sjevernom moru sastoji se od raznih četvrti i obalnih odmarališta, od kojih je vaše odmaralište Duhnen apsolutno srce ovog dugog lanca kupališta. U Duhnenu ćete pronaći vrlo dobru infrastrukturu, povijesnu jezgru grada, izvrsne restorane i široku ponudu sportskih i zabavnih aktivnosti za mlade i stare.Duhnen je također na najprometnijoj brodskoj ruti na svijetu! Više od 60.000 brodova godišnje prođe pored "Kugelbake" - "vrata u svijet". Ovdje se stvarno možete zasititi velikih kruzera, trajekata i ostalih 'lopanata'. Razne aktivnosti za slobodno vrijeme i pustolovni muzeji (npr. Klimahaus) također se nalaze u Cuxhavenu i okolici.



VAŠE ODMORNIŠTE DUHNEN:

U Duhnenu možete provesti opuštajući odmor na plaži ili wellness odmor, aktivan sportski odmor ili društveni obiteljski odmor. Za svačiji ukus ima ponešto. Zbog atraktivnog i središnjeg položaja vašeg apartmana za odmor, za samo nekoliko minuta hoda nalazite se u centru Duhnera - apsolutnom središtu lječilišta Sjevernog mora. Ovdje ćete pronaći sve što srce turista poželi: razne barove, kafiće, slastičarne i restorane (od domaćeg, tipično sjevernonjemačkog, međunarodnog do luksuzne vrhunske gastronomije s dvije Michelinove zvjezdice) kao i brojne trgovine, butike, galerije i ovdje vas čekaju suvenirnice da ih sami otkrijete. Luka i brodarstvo imaju dugu tradiciju u Cuxhaven/Duhnenu i daju mjestu tipičnu karizmu. Pomiješan s često luksuznim secesijskim zgradama, Duhnen je visokokvalitetno i nevjerojatno raznoliko ljetovalište tik uz more!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
stolni tenis
nogomet
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

10-15% popusta van sezone za boravak od minimalno 14 dana. ****



Gore navedene cijene su za 2 osobe, za svaku dodatnu osobu plus 9,50 EUR po danu; Djeca do 4 godine besplatno. ****



Pas/kućni ljubimci na upit 2,50 EUR po noći. ****



Gotovo svi popratni troškovi (poput vode, struje, grijanja) već su uključeni! ****



Gore navedene cijene ne uključuju čišćenje, posteljinu i ručnike.

Alternativno, po želji se možete odlučiti za naš sveobuhvatni paket za bezbrižnost: ovo uključuje posteljinu za dvije osobe po dolasku, čišćenje na kraju vašeg boravka, "pravi" širokopojasni pristup internetu bez ograničenja podataka i uređaja uključujući W-LAN, telefon fiksni paušal i namjensko, označeno parkirno mjesto.



Povlaštena cijena našeg sveobuhvatnog bezbrižnog paketa prilikom rezervacije:

u razdoblju od 04.03.2022. do 04.11.2022., u razdoblju od 23.12.2022. do 06.01.2023., u razdoblju od 04.03.2023. do 04.11.2023. i u razdoblju od 23.12.2023. do 13.01.2024. jednom samo 69 ,00 EUR.



Za kraće boravke naplaćuje se jednokratna doplata od 10,00 EUR.



TOP: Povoljna ponuda za naš sveobuhvatni paket bez brige u ostalim godišnjim dobima:

U ostalim sezonama naš sveobuhvatni paket bez brige košta samo 54,00 EUR (bez obzira na duljinu boravka). ****



Na zahtjev možete rezervirati i udobno pospremljene krevete (pokrivači i jastuci) i komplete ručnika. Cijena za to je jednokratna naknada od 15,00 EUR po osobi. ****



Putni krevetić i visoka stolica uključeni (na zahtjev). ****



Ako želite, možete rezervirati naš "PAKET RAJ ZA KUPANJE", naš "PAKET RAJ ZA SAUNU I KUPANJE" ili naš "PAKET RAJ ZA SAUNU, KUPANJE I FITNESS" za 7 dana i dobiti besplatan ulaz u obližnje Ahoi-Erlebnis-, Terme i bazen s valovima s nagrađivanom zonom premium sauna s 5 zvjezdica (uključujući panoramski pogled na more) i velikim prostorom za fitness koji uključuje korištenje različitih tečajeva (uključujući tečajeve aqua fit, aqua leđa i aqua pilates). Podzemno parkirno mjesto u Ahoi-Badu uključeno je u sva tri paketa. Cijene naših wellness paketa su po osobi i za boravak od 7 noćenja. Za djecu i mlade vrijede povoljniji uvjeti koje ćemo rado individualno odrediti na upit! ****



Atraktivne pogodnosti za redovite goste (pogledajte našu web stranicu). ****

Uvjeti poništenja:

  • Unsere Stornierungsbedingungen teilen wir Ihnen gerne auf Nachfrage oder im Rahmen der Zusendung Ihrer Buchungsunterlagen mit.

ostale informacije:

WELLNESS PAKETI (KUPKA, SAUNA I FITNESS RAJ) ZA NAŠE GOSTE:

Zbog naše suradnje s Ahoi termalnim, avanturističkim i bazenom s valovima, koji se nalazi izravno u vašem turističkom mjestu Cuxhaven-Duhnen i stoga samo nekoliko minuta hoda od vašeg apartmana za odmor, sada možemo ponuditi našim gostima sljedeće (svako uključuje podzemno parkirno mjesto):



-> Naš "PAKET KUPALIŠKI RAJ": Ulazak u veliki kupališni svijet s npr. Surf bazen s aktivnostima na valovima i "pravom", slanom morskom vodom iz Sjevernog mora, whirlpoolom, vanjskim bazenom s ležaljkama i protočnim kanalom, termalnim bazenom s vodopadom, dječjim rajem, ogromnim toboganom i velikim ležaljkama s pogledom na Sjeverno more. -> Prilikom rezervacije naši gosti dobivaju 6 x 2-satni besplatni ulaz u svijet kupališta Ahoi-Bad uz nadoplatu od samo 3,00 EUR po osobi i noćenju. -> Ukupna cijena ovog paketa za 2 osobe iznosi 42,00 EUR za 6x 2 sata gratis ulaska u kupališni svijet, koju možete individualno rasporediti prema svim suputnicima i danima odmora koji Vama najviše odgovaraju. Usput: Uz nadoplatu od samo cca 1,00 EUR po pola sata i po osobi, po potrebi možete ostati duže na bazenu, pri čemu maksimalna doplata za cjelodnevni boravak na bazenu iznosi cca 4,50 EUR po osobi.



-> Naš "PAKET SAUNA I KUPANJE PARADISE": Osim gore opisanog "paketa Bathing Paradise", ovaj paket također uključuje ulaz u nagrađivanu zonu premium sauna s 5 zvjezdica u Ahoi-Badu, koja uključuje Kelo - zemljana sauna u potopljenoj brvnari, tradicionalna finska infuziona sauna, tuli sauna s otvorenim kaminom, panoramska sauna sa spektakularnim pogledom na Waddensko more, Russu sauna s mirisnim posudama od ruža i rozenkvarcom, manje vruća biciklistička kupka s umirujućim svjetlosnim efektima i glazbom za opuštanje, parna kupelj, topli whirlpool, ugodan kutak s kaminom, bazen s hladnom vodom, avanturistički tuševi s grmljavinom i raznim svjetlosnim efektima, sauna vrt s krajolikom jezerca, mostovi i pješački mostići, prostrano sunce terase s panoramskim pogledom na more i raznim prostorima za opuštanje. -> Naši gosti prilikom rezervacije ovog paketa dobivaju 6x gratis ulazak u cijeli svijet sauna i kupališta uz nadoplatu od samo 6,50 EUR po osobi i noćenju - uz ovaj paket i za cijeli dan! -> Ukupna cijena ovog aranžmana za 2 osobe iznosi 91,00 EUR za 6 dnevnih ulazaka u svijet kupanja i sauna (dakle, na raspolaganju vam je ukupno 6 dnevnih ulazaka koje možete individualno rasporediti na sve suputnike i odmor danima koji vam najviše odgovaraju. Primjer: Prilikom rezervacije ovog paketa, na primjer, možete koristiti saunu i kupalište Ahoi-Bad cijeli dan u ponedjeljak, srijedu i petak s dvije osobe, naravno bez dodatnih troškova, moguća je i raspodjela na pojedinačne tjedne godišnjeg odmora).



-> Naš "7-DNEVNI PAKET SAUNA, KUPANJE I FITNESS PARADISE": Osim prethodno opisanih ulazaka u cijeli svijet kupanja i sauna Ahoi-Bada, ovaj paket uključuje i korištenje velike fitness zone u Thalasso centru Ahoi , koji između ostalog trening na suvremenoj, ergonomskoj opremi te na spravama za snagu i kardio te širok izbor tečajeva poput treninga leđa, gimnastike, intervalnih kardio tečajeva snage, pilatesa, joge i aqua tečajeva kao što su aqua fitness, aqua back i aqua pilates. Posebnost ovog paketa je da dobivate kompletnu tjednu kartu, s kojom možete koristiti cijeli kupališni, saunski i fitness svijet Ahoi-Bada od jutra do mraka bez ikakvih dodatnih troškova! ! -> Prilikom rezervacije ovog paketa naši gosti dobivaju besplatan ulaz u cijeli svijet sauna, kupališta i fitnessa Duhner Ahoi-Bad uz nadoplatu od samo 7,50 EUR po osobi i noćenju - uz ovaj paket čak i cijeli dan svaki dan vašeg odmora tjedan !!! -> Ukupna cijena ovog paketa je 52,50 EUR za jednu osobu (ili 105,00 EUR za dvije osobe, po želji), što vam daje besplatan ulaz u sva tri dijela (sauna, bazen, fitness) Ahoi-Bada u cijelosti. tjedan ima.



Navedene cijene naših wellness paketa vrijede za boravak od 7 noćenja. Za djecu i mlade vrijede povoljniji uvjeti koje ćemo Vam na upit rado odrediti individualno. Ako ste zainteresirani za jedan od naših paketa, kontaktirajte nas prilikom rezervacije (napomena: sauna, hidromasažna kada, parna kupelj, soba za fitness i bazen koji su navedeni ovdje nalaze se isključivo u Ahoi-Badu, a ne na vašem odmoru resort i stoga su uključeni samo uz zasebnu rezervaciju jednog od naših wellness paketa).


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


15 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

travanj 2024

S. G. iz/od Ludwigshafen am Rhein

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo zadovoljan.

Vrlo čist apartman s svim pogodnostima i sve je vrlo dobro promišljeno (predaja ključeva je super). Lokacija je vrlo dobra, sve je dostupno pješice. Osjećate se ugodno od prvog trenutka. Vrlo detaljan opis apartmana na internetu na web stranici. Također, briga je bila vrlo dobra.
Rado ćemo se vratiti i preporučiti apartman.
Restorani koje smo posjetili bili su svi uglavnom dobri do vrlo dobri. Za svaki ukus ima nešto. Hvala obitelji Christ ponovno na vrlo detaljnom informativnom paketu.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa K. Christ:

Liebes Ehepaar Görl,

haben Sie vielen Dank für Ihre Rückmeldung und Ihre nette Bewertung.

Es freut uns sehr, dass Sie einen schönen Aufenthalt in unserer Ferienwohnung "Strandoase" in Duhnen hatten.

Sehr gerne würden wir Sie zu einem späteren Zeitpunkt erneut als unsere Gäste begrüßen.

Herzliche Grüße an den Rhein,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

prosinac 2023

Leon K. iz/od Hamm

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan zimski odmor

Mi, moj suprug i naš pas imali smo predivan odmor u oazi na plaži. U apartmanu nam ništa nije nedostajalo, od samog početka smo se osjećali ugodno:
Lokacija (centralna ali ne sasvim usred svega), opremljenost (koncept osvjetljenja i zvuka, sve što vam je potrebno), super WiFi signal, izuzetno ljubazno osoblje, puno korisnih informacija već unaprijed i ljubavno složeno u jednoj mapi. U to je uloženo mnogo planiranja, rada i ljubavi!
Vrijeme je bilo malo olujno, ali to se naravno očekuje zimi, ipak vrijedno iskustvo. Drugog dana dobili smo upit od obitelji Christ jesmo li u redu, to se naziva potpunom brigom. Svakako ćemo se vratiti, vjerojatno u ljeto. Sada iskreno zahvaljujemo obitelji Christ. Srdačan pozdrav Leon, Elke i Kinky

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa K. Christ:

Liebe Familie Köchling,

herzlichen Dank für Ihr nettes Feedback und Ihre tolle Bewertung, worüber wir uns sehr gefreut haben.

Sie hatten sich für Ihren Urlaub dieses Mal unbewusst ja die stürmischste Woche des Jahres "ausgesucht", was dann mit viel Wind und hohen Nordseewellen natürlich ein ganz besonderes Erlebnis war und daher sicherlich am besten in einem der Strandcafés oder -restaurants bei einer heißen Tasse Kaffee oder Tee beobachtet werden kann.

Sehr gerne kontaktieren wir Sie kurzfristig zu Ihrer Anfrage im kommenden Sommer, was dann schon wettertechnisch ein ganz anderer Urlaub werden wird - dann zum Beispiel bei einem gemtülichen Frühstück oder einem abendlichen Snack zum Sonnenuntergang in Ihrem eigenen Strandkorb am Nordseestrand oder bei einer Wattwanderung in Richtung Fahrrinne oder auch zur Insel Neuwerk!

Wir senden ganz herzliche Grüße zurück nach Hamm und wünschen Ihnen alles Liebe,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

studeni 2023

Gabi T. iz/od Ahlen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrhunski!

Sve je bilo super. Apartman je bio vrlo čist, vrlo dobro opremljen i lokacija s psom je jedinstvena. Jedino nam se nije svidjelo to što je tjedan nažalost prebrzo prošao. ;-) U svakom slučaju ćemo se vratiti i sigurno ćemo opet rezervirati kod vas iduće godine.
Preporuka: Napravili smo mali izlet do Sahlenburga i tamo smo otišli jesti u Kliff. Svidjelo nam se. Pogled je također bio super.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa K. Christ:

Liebes Ehepaar T.,

haben Sie vielen Dank für Ihre netten Worte und Ihre hervorragende Bewertung, die uns sehr gefreut hat.

Es freut uns zudem sehr, dass Sie eine solch erholsame Urlaubswoche in unserer Ferienwohnung und in Cuxhaven verbracht haben und im nächsten Jahr wieder unsere Gäste sein möchten.

Herzliche Grüße und bis zum nächsten Jahr,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

listopad 2023

Elisabeth S. iz/od Velbert

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

kakav lijep stan

Kakav odličan i super opremljen apartman. Super uređen, udobni bračni kreveti s podesivim podnicama i dobrom madracima. Wellness u kupaonici s opuštajućom glazbom, wellness svjetlom i tušem s kišom. Općenito, ovaj apartman je opremljen svim tehničkim rafinmanima. Veliki televizor s Ambilight-om, onda svjetla s Philips Hue opremom. Udobna sofa i vrlo lijepa ugradbena kuhinja sa svim potrebnim stvarima.
Osjećamo se vrlo ugodno ovdje i zahvaljujemo Frau Christ na savršenoj brizi. Izvrstan servis.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa K. Christ:

Liebes Ehepaar Schmidt,

vielen lieben Dank für Ihre hervorragende Bewertung und auch für Ihre ausführliche und sehr nette Beschreibung, worüber wir uns sehr gefreut haben!

Falls es Sie wieder einmal in Richtung Nordsee zieht, würden wir uns ebenfalls sehr freuen, Sie erneut als Urlaubsgäste in unserer Ferienwohnung Strandoase begrüßen zu dürfen.

Herzliche Grüße nach Velbert und alles Gute,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

kolovoz 2023

B. F. iz/od Bad Salzungen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrhunski opremljen

Apartman je vrhunski opremljen i namješten......lokacija je božanski mirna, a ipak je potrebno samo nekoliko minuta hoda do centra grada i plaže.
Rado ga preporučujemo i planiramo doći sljedeće godine. Uskoro ću se javiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa K. Christ:

Liebe Familie B.,

es freut uns, dass Sie eine schöne Zeit in unserer Ferienwohnung "Strandoase" in Duhnen verbracht und sich so wohl gefühlt haben. Vielen lieben Dank für Ihre nette Rückmeldung dazu.

Wir würden uns sehr freuen, wenn wir Sie auch im kommenden Jahr wieder als unsere Gäste begrüßen dürfen.

Herzliche Grüße,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

srpanj 2023

Melanie U. iz/od Oelde

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Savršeni apartman za odmor

Oprema ovog stana je zaista više nego sjajna, nismo ničega nedostajali, govorili me siejerni kuhar me potpuno iznenadio!
Nastavite ovako, to vam garantira mnogo više zadovoljnih gostiju! Ovdje nema ništa za prigovoriti, sve je savršeno. U svakom slučaju ćemo preporučiti apartman.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa K. Christ:

Lieber Urlaubsgast,

auch auf diesem Wege nochmals vielen Dank für Ihren Aufenthalt in unserer Ferienwohnung Strandoase in Duhnen sowie Ihre netten Worte, über die wir uns sehr gefreut haben.

Falls Sie wieder einmal einen Urlaub am Nordseestrand verbringen möchten, würden wir uns freuen, erneut Ihre Gastgeber sein zu dürfen.

Herzliche Grüße,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

srpanj 2023

Brunsi iz/od Blomberg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

FeWo vrh. Nema nedostataka.

Tiha lokacija, ali sve je brzo dostupno. Održavani kompleks, vrlo prostrani apartman. Za nas je sve bilo super, savjeti o restoranima i okolici su odlični. Sve je savršeno funkcioniralo, prilikom dolaska smo pronašli ključ u sefu, stan je bio besprijekoran. Ako se ponovno odlučimo za odmor u Cuxhvaven-u, uvijek ćemo se obratiti vama. Također, preporučit ćemo vas u krugu prijatelja i poznanika.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa K. Christ:

Lieber Urlaubsgast,

danke für Ihre hervorragende Bewertung und Ihren Urlaub in unserer "Strandoase".

Falls Sie wieder einmal "Sehnsucht" nach der Nordsee haben, würden wir uns sehr freuen, erneut Ihre Gastgeber sein zu dürfen.

Herzliche Grüße,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

lipanj 2023

Doris K. iz/od Steinfurt

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ništa za primjetiti

Super uređenje stana nam se posebno svidjelo, također nam je lokacija bila savršena. Također smo rado koristili vlastitu plažnu košaru. Također pozitivno: dobro opisana mapa s mnogo korisnih savjeta i informacija.
Onda još i osobni poziv...nema bolje. Hvala puno na tome... Prvi put smo bili u Cuxhaven Duhnen i rado ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa K. Christ:

Liebes Ehepaar Klostermann,

herzlichen Dank für Ihre netten Worte und Ihre tolle Bewertung, worüber wir uns sehr gefreut haben, und auch für die stets besonders angenehme Kommunikation.

Melden Sie sich sehr gerne wieder bei uns, wenn Sie erneut einen Urlaub an der Nordsee in Cuxhaven verbringen möchten.

Herzliche Grüße und alles Gute,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

svibanj 2023

J. K. iz/od Werl

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor u udobnosti

Draga obitelj Christ. Ovaj stan je savršen: dolazak - pogledajte stan - osjećajte se DOBRO. Sve je bilo vrlo dobro od A do Z. Ni jedna želja nije ostala otvorena. Već smo živjeli u mnogim apartmanima, ali ovaj se može preporučiti s vrlo dobrim osjećajem. Proveli smo vrlo lijepo tjedan dana za naš 25. godišnjicu u vašem stanu. Lily se također osjećala dobro.
S poštovanjem, obitelj Karcher.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa K. Christ:

Liebe Familie Karcher,

vielen lieben Dank für Ihre hervorragende Bewertung und Ihr großes Lob zur Ausstattung unserer Ferienwohnung, worüber wir uns sehr gefreut haben.

Wenn Sie wieder einmal einen Urlaub an der Nordsee verbringen möchten, würden wir uns sehr freuen, erneut Ihre Gastgeber sein zu dürfen.

Herzliche Grüße und nachträglich die besten Glückwünsche zu Ihrer Silberhochzeit,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

travanj 2023

C. und F. E. iz/od Gramzow

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sve savršeno!

Bio je to prekrasan tjedan u vašem sjajnom stanu i mirnom Duhnenu.
Posebno nam se svidio
- prvoklasna i vrhunska opremljenost apartmana
- mogućnost da imate psa sa sobom
- prostor terase s vanjskim prostorom
- put blatnom ravnicom od Duhnena do Neuwerka
- duge šetnje
- Duhnenov njuh
- pažljivo prikupljanje svih važnih informacija za goste.
Od prvog telefonskog razgovora s gospođom Christ do polaska, sve je bilo savršeno! Čistoća i stanje apartmana besprijekorno, jedinstven brifing unaprijed. Svakako ćemo vas preporučiti i bez oklijevanja ponovno rezervirati odmor kod vas.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa K. Christ:

Liebes Ehepaar Eichberg,

herzlichen Dank für Ihr wunderbares Feedback und Ihre lieben Worte.

Wir haben uns sehr über Ihre Bewertung gefreut und wären froh, Sie zukünftig wieder einmal als Gäste in unserer "Strandoase" in Duhnen begrüßen zu dürfen.

Herzliche Grüße,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

travanj 2023

André G. iz/od Bestwig

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo zadovoljan: ništa nije bilo poželjno

Posebno nam se svidjelo: sjajna podrška prije i tijekom našeg odmora, sjajan apartman na mirnoj, ali središnjoj lokaciji, kao i mnoge mogućnosti izleta i dobri savjeti za restorane. Apsolutni vrhunac bila je vožnja watt-om za našu kćer s Doris Henn.
Planiramo ponovno rezervirati apartman u jesen 2024.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa K. Christ:

Liebe Familie Graner,

haben Sie vielen Dank für Ihre tolle Bewertung.

Es freut uns sehr, dass Sie in unserer Ferienwohnung Strandoase in Duhnen eine schöne Urlaubswoche verbracht haben und auch Ihre Tochter mit dem Pferdeausflug ins Watt ein solch schönes Urlaubshighlight hatte.

Sehr gerne können Sie für Ihre neue Urlaubsbuchung wieder auf uns zukommen.

Herzliche Grüße,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

studeni 2022

Anette Z. iz/od Malsfeld

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ništa nije nedostajalo

Jednostavno nam se sve svidjelo, vrlo udobno namješteno, samo da se osjećamo dobro. Trenutačno se ne mogu sjetiti ničega što bi se moglo poboljšati. Apartman je bio čist i inače je sve savršeno funkcioniralo. U svakom slučaju, preporučamo apartman drugima i možda ponovno isprobate neki od vaših drugih apartmana.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa K. Christ:

Liebes Ehepaar Zilch,

danke für Ihre hervorragende Bewertung und Ihre lobenden Worte, über die wir uns sehr gefreut haben.

Wenn Sie einmal erneut einen Urlaub an der Nordsee - oder alternativ an der Ostsee bzw. im Allgäu - planen, würden wir uns sehr freuen, dann wieder Ihre Gastgeber sein zu dürfen.

Herzliche Grüße nach Malsfeld,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

listopad 2022

Lars S. iz/od Ratingen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ukusno i mirno

Posebno nam se svidio ukusan namještaj, tehnička oprema i, iznad svega, tišina. Nema se što kritizirati.
Nije nam trebala usluga za goste na licu mjesta. Našli smo telefonsku podršku vrlo srdačnom. Stan je također bio vrlo čist. Predaja ključeva sa sefom u poštanskom sandučiću prekrasno je jednostavna. Sigurno će vas preporučiti!
I vratit ćemo se! :-)

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa K. Christ:

Lieber Herr Schwab,

schön, dass Sie in unserer Ferienwohnung in Duhnen einen schönen und erholsamen Urlaub verbracht haben.

Herzlichen Dank auch für Ihre netten Worte, über die wir uns sehr gefreut haben.

Sehr gerne begrüßen wir Sie zukünftig erneut als unsere Urlaubsgäste in unserer Ferienwohnung "Strandoase".

Herzliche Grüße,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

listopad 2022

Christa H. iz/od Einbeck

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrh!

Apartman je odličan, sve što vam treba je tu. Nikada nismo pronašli nešto slično. Posuđe ide zajedno, ništa se ne traži zajedno. Lokacija je izvrsna, mirna i još uvijek blizu centra Duhnena. Krevet i kauč vrlo udobni. Sve je dostupno i za van. Također je bilo super za psa, hodalice se mogu brzo doći. Dekor je vrlo ukusan i potpuno praktičan. Dovoljno prostora za pohranu, čak vrlo dovoljno. Kuhinjska oprema san. Voljela bih da imam ovakvu kuhinju kod kuće. Ne znam što drugo reći. Stan je jednostavno super. Svakako bismo ih preporučili i vjerojatno ponovno rezervirali.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa K. Christ:

Liebes Ehepaar Hase,

herzlichen Dank für Ihre nette Rückmeldung und Ihre hervorragende Bewertung, worüber wir uns sehr gefreut haben!

Wir wünschen Ihnen einen guten Start zurück im Alltag und würden uns sehr freuen, Sie zukünftig erneut als unsere Urlaubsgäste begrüßen zu dürfen.

Herzliche Grüße,
Ihre Gastgeberfamilie Christ

rujan 2022

Thomas B. iz/od Schwerte

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijep odmor u Cuxhavenu

Hvala vam na sjajnom tjednu u vašem prekrasnom stanu. Odmah smo se osjećali vrlo ugodno. Apartman je vrlo udobno namješten i bogato opremljen, a također je bio blistavo čist. Dobili smo sjajne informacije o tome što probati. Čak i telefonski poziv da vidim je li sve u redu: odlična usluga. Imali smo odličan odmor i sigurno ćemo se opet vratiti. Srdačan pozdrav, obitelj Bleigel

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa K. Christ:

Liebes Ehepaar Bleigel,

es freut uns, dass es Ihnen in unserer Ferienwohnung Strandoase so gut gefallen hat und Sie eine schöne Urlaubswoche an der Nordsee verbracht haben.

Ihr Lob für unsere Gästebetreuung vor Ort geben wir ebenfalls gerne weiter.

Wenn Sie wieder einmal einen Urlaub an der Nordsee planen, würden wir uns sehr freuen, erneut Ihre Gastgeber sein zu dürfen.

Herzliche Grüße und auch Ihnen nochmals vielen Dank für die stets sehr nette Kommunikation,
Ihre Gastgeberfamilie Christ


kontakt

Tvrtka Ferienwohnungen Christ
gospođa K. Christ

gospođa K. Christ

Dragi gosti! Nismo samo vlasnici ukupno četiri apartmana za odmor, već smo i sami gosti, što se može vidjeti na našoj 'fotografiji iznajmljivača', koja je nastala tijekom našeg odmora u Danskoj. Stoga smo u našim apartmanima pokušali poboljšati mnoge stvari koje smo primijetili negativno tijekom ljetovanja. Iskreno se nadamo da smo uspjeli i da ćete kod nas provesti opuštajući odmor. Srdačan pozdrav Vaša obitelj domaćin Kriste


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 422170

Posljednje ažuriranje: 19.04.2024

Oglas je online od: 1 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/422170.htm

Gospođa Karin Christ

Harburger Straße 36

21680 Stade

0049(0) 414161649


«Opustite se za najam plaže oaze» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 15 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
15% Popust 26.04 do 28.04.2024

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina