Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Vikendica Laura - Frymburk

Južna Češka, jezero Lipno, Frymburk

maks.  5   Gosta/Gostiju
93m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
93m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 2 godine online



Opis

Kuća za odmor izgrađena je 2006. godine i nalazi se na rubu malog, mirnog naselja za odmor, na izuzetno atraktivnoj, idiličnoj lokaciji u blizini prirode i jezera, izvan prekrasnog mjesta Frymburk.



Živite na 93 m² stambenog prostora. Kuća je bezvremenski moderna, namještena u apsolutno zapadnjačkom stilu i zrači vrlo posebnim karakterom dobrog osjećaja i puno topline kroz ljubavne akcente.

U prizemlju se nalazi velika, svijetla prostorija na jezersku stranu s vrlo dobro opremljenom kuhinjom, lijepog dizajna, kao i dnevnim boravkom koji osim satelitske TV ima novu, udobnu i opremljena je prostrana garnitura za sjedenje (također ima funkciju spavanja i zatim je prekrivena nadstrešnicom).

Kuhinja sadrži staklokeramičku ploču (četiri ploče za kuhanje), pećnicu, perilicu posuđa, prostrani hladnjak, kuhalo za vodu, aparat za filter kavu, toster i uz svo posuđe, lonce i tave, mnogo korisnog pribora za kuhanje.

Ova soba također ima peć na drva jednostavnu za korištenje koja pruža ugodnu toplinu tijekom hladnijih dana.

Prijateljski opremljena kupaonica s udobnom tuš kabinom, mala sauna, odvojeni WC i malo predsoblje upotpunjuju sobe u prizemlju.



Svijetle stepenice vode u tavansku prostoriju na katu u kojoj se nalaze dvije odvojene spavaće sobe (2 kreveta za jednu osobu koji se po potrebi mogu koristiti i kao bračni krevet, 1x krevet na razvlačenje), obje sobe redom gledaju na jezero, još jedna kupaonica - s kutnom kadom, odvojenim wc-om i malim, udobnim 'katom' su smješteni. Ležaj se može koristiti i kao kutak za igru i kao dodatna spavaća soba za dvoje male djece ili jednu odraslu osobu (kauč na razvlačenje).



U 2018. godini dodana je drvena terasa od 22 m² s ogradom na jezerskoj strani s koje se pruža prekrasan pogled na jezero i s kojom mu se sada možete malo približiti. Na ovom prostoru postavljena je vrtna garnitura (četiri fotelje, 1x klupa 2-sjed, stol & suncobran) i mozaik sjedeća grupa koja se sastoji od dvije fotelje s jastucima i stola. Preostali prostor također omogućuje postavljanje dodatnih ležaljki koje su vam također stavljene na raspolaganje.



Nadalje, u vanjskom dijelu nalazi se drvena garnitura za sjedenje koja se sastoji od dvije klupe s jastucima, stola i suncobrana. U stražnjem dijelu kuće nalazi se otvoreni kamin sa roštiljem. Rustikalna debla služe kao sjedenje. I istražiti jezero iz vode, ili proširiti slobodno vrijeme & zabavna ponuda, kući pripada čamac na vesla i kajak koji je lako voziti i za djecu. Sigurno i pravilno rukovanje čamcem u potpunosti je vaša odgovornost. Napominjemo i da je zabranjeno paljenje otvorene vatre na obali jezera.



Mi, vlasnici, osobno vas pozdravljamo pri dolasku i definitivno ne bismo željeli da se ne pozdravimo s vama osobno kada odlazite. Kompletno čišćenje, njega vanjskog prostora, radovi na održavanju, uvođenje poboljšanja itd. u našim je rukama i uvijek se trude jamčiti vam dosljedno visok standard kvalitete.



Molimo vas da prostor ostavite pometen, odložite smeće i čisto posuđe. U slučaju velike zaprljanosti, zadržavamo pravo odbitka dodatnih troškova čišćenja prilikom povrata pologa.

Sva posteljina i kuhinjske krpe su vam na raspolaganju.

Međutim, imajte na umu da ručnici za ruke i kupaonicu nisu uključeni.

Ako je potrebno, putni krevetić i visoka stolica također su dostupni za besplatno korištenje (ali to naznačite prilikom rezervacije). Izvan ljetne sezone (srpanj, kolovoz) trajanje i dan dolaska mogu se dogovoriti vrlo individualno i fleksibilno. Tijekom glavne sezone molimo da dolazite subotom na minimalno 14 dana.

Nema zimskog rada!

Pušenje i kućni ljubimci nisu dopušteni.



Obližnje obalno područje sastoji se od pijeska ili kamenja u dijelovima i cijelo je ravno. Do priključka na izvrsno uređenu biciklističku stazu dolazi se nakon otprilike kilometar i pol. Mali kiosk, otvoren u ljetnoj sezoni, udaljen je oko 200 m, najbliži restoran 300 m, a ostale trgovine udaljene su oko 5 km.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
kauč (140x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
sauna sauna
kamin kamin
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.07 km

0.07 km

Jezero 0.07 km

0.07 km

Skijaška uspinjača 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.4 km

0.4 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Autobus 5 km

5 km

Zračna luka 77 km Linz Hörsching

77 km

Kolodvor 29 km Krumau

29 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća je na rubu posebno lijepog, malog naselja za vikendice/odmor i nalazi se u mirnom dijelu bez prometa. To je jedna od posljednjih kuća u slijepoj ulici i oko 70 m od obale jezera. Živite okruženi prekrasnom prirodom. Ispred kuće je jezero nadohvat ruke, a iza kuće je njegovana šuma koja poziva na šetnju, gradnju mandala i sakupljanje bobičastog voća i gljiva kao i svih vrsta ukrasnih stvari. Ovdje vjeverice željno jure od stabla do stabla, a da, imanjem šetaju čak i jeleni. Leptiri, ptice i razne male životinje poput guštera nisu rijetki gosti.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00
Kaucija: 150 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Polovica iznosa rezervacije bit će vraćena ako otkažete rezervaciju do 12 sati po srednjoeuropskom vremenu najmanje 7 dana prije zakazanog dolaska.

Za otkazivanja manje od 7 dana prije planiranog dolaska neće biti vraćen novac.

Uvjeti poništenja:

  • Sie erhalten die Hälfte des Buchungsbetrages zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 7 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mitteleuropäische Zeit stornieren. Bei Stornierungen, weniger als 7 Tage vor dem Check-in, erfolgt keine Rückerstattung.

ostale informacije:

Potpuno zadovoljstvo naših gostiju i dalje nam je najveća briga, a najam radimo s velikom predanošću i srdačnošću. Stoga ćemo iu nadolazećoj sezoni 2023. uvijek učiniti sve da našim gostima omogućimo bezbrižan, opuštajući, ugodan i bezstresan odmor – koliko god izazovno vrijeme bilo!



Ukoliko željenu dužinu boravka ne možete rezervirati, molimo da nas kontaktirate kako bismo izvijestili Vaše individualne želje i pronašli zajedničko rješenje. Hvala!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 21.03.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2023

Sebastian T. iz/od Laatzen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

prekrasna, moderna kuća za odmor u mirnom naselju kuća za odmor

Divna, moderna i vrlo čista kuća za odmor s pogledom na jezero. Veliko zemljište s drvenom terasom, ognjištem, roštiljom i prostorom za piknik. Do jezera se čini da su samo 2 minute. Vrlo srdačan doček od vlasnika koji su uvijek bili dostupni za pitanja i probleme.
Djeca (13 i 8) su se posebno razveselila malom čamcu za veslanje i SUP-u koji su pripadali kući. Višenamjenski stol za igru i ugodna toplina peći spasili su nas od mnogih kišnih dana.

Osjećali smo se vrlo ugodno u kući i dvorištu i možemo preporučiti smještaj bez ograničenja!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača gospođa L. Öllinger:

Liebe Gäste aus dem Jahr 2023,

auf diesem Wege möchten wir uns bei Ihnen nochmals ganz herzlich für Ihren Aufenthalt in unserem Ferienhaus und für das uns somit entgegengebrachte Vertrauen bedanken.

Danke zu sagen gilt es auch für das stets ordentliche und saubere Verlassen des Hauses und den überaus sorgsamen Umgang mit dem Inventar und den Ihnen zur Verfügung gestellten Gegenständen. Ein großes Dankeschön hierfür!

Für die wiederum ausgesprochen netten und herzlichen Kontakte und Gespräche sind wir besonders dankbar. Diese Momente erleben zu dürfen, erfüllen uns mit Freude und bereichern unser Leben ungemein.

Auf all unsere weiteren Gäste freuen wir uns schon heute und wir sichern auch Ihnen bereits jetzt unsere größtmöglichen Bemühungen und Bestrebungen zu, um Ihnen ebenso einen unbeschwerten, entspannten und erholsamen Aufenthalt zu ermöglichen.

Danke und alles Gute an Sie da draussen!

Laura & family

svibanj 2023

Jan R. iz/od Zeitz

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća za odmor Milna/Frymburk

Divna jako čista kuća za odmor izravno na jezeru (oko 70m). Osjećali smo se vrlo ugodno, od prvog kontakta do odlaska sve je super funkcioniralo. Stvarno vrlo, vrlo ljubazni vlasnici koji uvijek imaju otvoreno uho za svaku potrebu (savjeti o izletima itd.). Kuća je stvarno ista kao što je opisano u oglasu, s prekrasnom terasom s pogledom na jezero i malom vatrom u dvorištu. Namještaj je moderan i mi nismo ničeg nedostajali. Ako su postojala pitanja, Laura je uvijek bila dostupna i spremna pomoći... za to poseban ?prema gore. Mogao bih još beskrajno pisati, samo kažem... otiđite sami tamo i uživajte u pravom miru. Ova kuća je stvarno preporučljiva ????

Preporučeno za: Aventura & doživljaj

rujan 2022

Hubertus B. iz/od Scharnstein

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća za odmor iz snova

Ovdje smo mogli provesti prekrasno vrijeme. Apsolutna atmosfera dobrog raspoloženja, dostupno je sve što možete poželjeti. I jako, jako dragi domaćini.
Ne postoji bolji način za odlazak na odmor.
I iako smo već šesti put ovdje napravili kratku pauzu, uvijek se ima što otkriti.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Romantični odmor


kontakt

gospođa L. Öllinger

gospođa L. Öllinger

Bok! Ja sam Laura, Austrijanka i vlasnica zajedno sa svojim mužem. Za domjenak, ispraćaj mojih gostiju i sveobuhvatnu brigu o objektima uvijek se rado uputim u naš "drugi dom". Zadovoljstvo kupaca i jamčenje dosljedno visokog standarda kvalitete moj je glavni prioritet. Osobni kontakt s mojim gostima vrlo mi je važan i veliko obogaćenje. Uvijek sam vam na usluzi i rado ću vam staviti na raspolaganje naš udoban smještaj kako biste mogli provesti miran, opušten i bezbrižan odmor u ovim šarmantnim kutcima jezera. Radujem se tome što ću te upoznati!


Dalji smještaji od gospođa L. Öllinger


ostale informacije

Broj objekta: 368566

Posljednje ažuriranje: 11.03.2024

Oglas je online od: 2 godine, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/368566.htm


«Vikendica Laura - Frymburk» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina