Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Vikendica Laura - Radslav

Cerna v Posumavi

maks.  4   Gosta/Gostiju
63m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
63m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 2 godine online



Opis

Mogu li vam pokazati našu lijepu kućicu? - oaza odmora i opuštanja, ~ 150 m od akumulacije Lipno i Vltava.

Ovaj dragulj je fantastično smješten na periferiji Radslava, lijepo smještenog naselja na jednoj od najljepših pješčanih plaža na jezeru.



U samoj kući živite na 63 m², koji je podijeljen na prostrani ulazni dio, veliki, svijetao i vrlo primamljiv dnevni boravak, WC, kupaonicu s tušem i na gornjem katu dvije sunčane spavaće sobe u potkrovlju.

Terasa koja se nadovezuje na dnevni boravak nudi dodatnih 18 m² prostora, ulazni prostor zajedno s garderobom također nudi dovoljno prostora za pohranu prtljage.



Nakon što smo kupili kuću 2019., ugodan dnevni boravak potpuno je renoviran i opremljen u jesen/proljeće 2020./21. Ova prostorija uključuje praktičnu kuhinju s plinskim štednjakom s 4 ploče s pećnicom, perilicom posuđa, hladnjakom, aparatom za filter kavu, kuhalom za vodu i svim korisnim posuđem, veliki stol, 2 tkaninom presvučene klupe i 4 moderna, udobna stolca, kutak za čitanje s elegantnom foteljom i podnom lampom, udobnom, domaćem i prostranom garniturom za dnevnu sobu, stolićem i satelitskom televizijom. Peć na drva smještena u sredini prostorije, sa dimnjakom obloženim kamenom, apsolutno privlači pažnju i uz tramvajske grede doprinosi vrlo posebnom ugođaju u ovoj prostoriji.

Mala, svijetla i prijateljska kupaonica s tušem i vanjskim prozorom, kao i lijepi WC upotpunjuju sobe u prizemlju. Na gornjoj etaži nalaze se 2 sunčane, svijetle potkrovne spavaće sobe, opremljene s 1 bračnim krevetom, 2 kreveta za jednu osobu, koji se također mogu spojiti u bračni krevet, raznim rasvjetama i komodama.



Prozori sa strane jezera, od kojih je većina opremljena mrežama protiv insekata, pružaju vam prekrasan pogled na veliko područje jezera i okolnog prirodnog okoliša. Taj se pogled i na terasi čini gotovo neograničenim, a slobodu i bezbrižnost možete osjetiti i tamo vrlo blizu.



U stražnjem dijelu imanja nalazi se otvoreno ognjište s klinovima za sjedenje koje poziva na rustikalno pečenje kobasica, kruha na štapiću, marshmallowa itd. Ispod oraha nalazi se platforma s drvenom vrtnom garniturom sa suncobranom i kvalitetnim roštiljem za kotlić. Na raspolaganju su i 4-dijelna grupa za sjedenje od mozaika i 2 udobne i lako prenosive ležaljke. Postavite ih na osamljeno, sunčano ili sjenovito mjesto, kako želite.

Daska za veslanje u stojećem položaju isključivo Vama na raspolaganju obogaćuje inventar i skraćuje vrijeme na vodi te iznimno povećava faktor zabave.



A kako dasku za veslanje u stojećem položaju ne bismo morali nositi sve do jezera, ona je spremljena u pretinac koji se zaključava i koji pripada nama, a nalazi se direktno na pješčanoj plaži. Odatle je samo nekoliko koraka do vode. Imati takozvanu "kuću za čamce" na raspolaganju je apsolutna rijetkost!!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
jednokrevetna (80x200 cm)
jednokrevetna (80x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.3 km

0.3 km

Jezero 0.15 km

0.15 km

Skijaška uspinjača 12 km

12 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Autobus 4 km

4 km

Zračna luka 90 km Linz Hörsching

90 km

Kolodvor 7 km Cerna v Posumavi

7 km


Mjesto i položaj smještaja

Vikendica se nalazi u slijepoj ulici na krajnjem desnom rubu u brdskom naselju Radslav, naselju vikendica koje pripada mjestu Cerna v Posumavi. Nalazi se na povišenom položaju, cca 150 m od brane Lipno s prekrasnim pogledom na veliku vodenu površinu.



Prekrasna pješčana plaža udaljena je ne više od 400 m od kuće, do nje se može doći pješice još kraće, a apsolutno je pogodna i za najmlađe jer je obala ravna.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00
Kaucija: 150 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 7 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags mitteleuropäische Zeit stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 7 Tage vor dem Check-in vorgenommen werden, erfolgt keine Rückerstattung.

ostale informacije:

Do obližnje obale, koja ne može biti prirodnija, može se doći za oko 150 m. Prekrasna pješčana plaža, gotovo jedinstvena na ovim prostorima, udaljena je oko 400 m. Do njega se može doći pješice, nogostupima naselja, na još kraćoj udaljenosti.



Najbliži restorani udaljeni su samo 100 m, ostali 1 km, 1,5 km i 4 km u mjestu Cerna v Posumavi. Naravno tu je i trgovina mješovitom robom.



U Cerni u Posumavi tijekom ljetnih mjeseci postoji i sajmište, kino na otvorenom, zoološki vrt za male životinje, teren za mini golf i visoko uže. Tu se mogu iznajmiti i bicikli, a ribiči se mogu opskrbiti i raznim priborom.



Mogućnost bavljenja vodenim sportovima (daska za veslanje, kanu, jedrenje, surfanje) dostupna je na udaljenosti od 3 km.



Potpuno zadovoljstvo naših gostiju i dalje nam je najveća briga, a najam radimo s velikom predanošću i srdačnošću. Stoga ćemo iu nadolazećoj sezoni 2023. uvijek učiniti sve da našim gostima omogućimo bezbrižan, opuštajući, ugodan i bezstresan odmor – koliko god izazovno vrijeme bilo!



Ukoliko željenu dužinu boravka ne možete rezervirati, molimo da nas kontaktirate kako bismo izvijestili Vaše individualne želje i pronašli zajedničko rješenje. Hvala!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 18.04.2024


6 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.8 Oprema
4.5 Cijena/učin
5.0 Servis
4.8 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2023

Ingrid C. iz/od Oestrich-Winkel

4,8
5 4 5 5 5
Prikaži njemački

Preporučljivo

Opis domaćina odgovara smještaju. Jedino je put do plaže izgledao malo dalje nego što je navedeno, a za visoke ljude kupaonica je vrlo mala. Sve drugo je super, pa smo se s tim dobro nosili. Vlasnica je vrlo prijateljska i angažirana.
Hvala još jednom!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2023

Tino S. iz/od Kirchberg

4,8
5 4 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo dobro

Tamo smo proveli tjedan odmora. Lijepa kuća s velikom parcelom i predivnim pogledom na jezero. Ako tražite mir i opuštanje, ovdje ste na pravom mjestu. Ovdje smo se zaista osjećali ugodno. Također, hvala i iznimno ljubaznim domaćinima. Preporučujemo kuću Laura.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa L. Öllinger:

Liebe Gäste aus dem Jahr 2023,

auf diesem Wege möchten wir uns bei Ihnen nochmals ganz herzlich für Ihren Aufenthalt in unserem Ferienhaus und für das uns somit entgegengebrachte Vertrauen bedanken.

Danke zu sagen gilt es auch für das stets ordentliche und saubere Verlassen des Hauses und den überaus sorgsamen Umgang mit dem Inventar und den Ihnen zur Verfügung gestellten Gegenständen. Ein großes Dankeschön hierfür!

Für die wiederum ausgesprochen netten und herzlichen Kontakte und Gespräche sind wir besonders dankbar. Diese Momente erleben zu dürfen, erfüllen uns mit Freude und bereichern unser Leben ungemein.

Auf all unsere weiteren Gäste freuen wir uns schon heute und wir sichern auch Ihnen bereits jetzt unsere größtmöglichen Bemühungen und Bestrebungen zu, um Ihnen ebenso einen unbeschwerten, entspannten und erholsamen Aufenthalt zu ermöglichen.

Danke und alles Gute an Sie da draussen!

Laura & family

rujan 2022

Christina D. iz/od Hamburg

4,6
4 4 5 5 5
Prikaži njemački

Idilična ljetna kuća na mirnoj lokaciji s pogledom na jezero i prostranom parcelom

Lijepa kuća za ljetne mjesece. Potpuno opremljena kuhinja i dovoljno posuđa za dobro korištenje perilice posuđa. Krpe za posuđe i kuhinjske krpe, kao i sredstvo za pranje posuđa na licu mjesta. Super terasa i nekoliko sjedećih mjesta u vrtu, uključujući roštilj. Kamin za hladne večeri. Jedino bi sanitarne prostorije mogle biti veće. Umivaonik nizak i mali. Druga spavaća soba otvorena i kao prolaz na 1. katu. Parkirno mjesto uz kuću. Pješačka udaljenost do pješčane plaže, uz korištenje spremišta za čamac i SUP daske.
Jezero nudi mnoge mogućnosti: plivanje, surfanje, jedrenje, ribolov, vožnja čamcem, veličanstveno! Trgovina u neposrednoj blizini više nije dostupna. Sljedeća zadruga u Cerni, koja također ima dobar restoran.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2022

Julia K. iz/od Radebeul

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Odlična kuća za odmor u prekrasnoj prirodi

Kao obitelj s dvoje djece, boravili smo u kući na odmoru. To je sjajna kuća s velikim vrtom i prekrasnom terasom.
Bujna zelena priroda i pogled na jezero su nas inspirirali.
Mnogo je lijepih, sjenovitih i mirnih kupališta. Jezero je prirodno, ne sasvim bistro, ali nije ni previše turističko.
Hvala lijepoj domaćici.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

srpanj 2022

R. K. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vikendica Radslav

Odličan boravak, super ljubazni domaćini. Vrlo blizu jezera s odličnom plažom, lagano se spušta, izvrsno pogodna za izlet s malom djecom, uključujući i čamac. Izvrsno za biciklističke ture, nakon istraživanja područja otišli smo pješačiti automobilom. Izuzetno se preporuča izlet kanuom po Vltavi. Kulturno, Krumov (Unescova baština) je vrhunac ovog područja. Totalno preporučljivo.
Vikendica je dobro opremljena sa svime što je potrebno za vaš boravak. Sveprisutni pogled iz salona je prekrasan.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

siječanj 1970

Björn M. iz/od Sulzbach-Rosenberg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep i čist smještaj s prekrasnim pogledom na Lipno

Posebno je lijepo što se pogled pruža kako s terase tako i s prozora u blagovaonici ili kuhinji.

Oprema ne ostavlja ništa nepoželjnim.

Sve potrebno kuhinjsko posuđe (kuhalo za vodu, aparat za kavu, pećnica za pizzu, toster, lonci, tave, pribor za jelo, posuđe itd.) je dostupno.

Kamin pruža ugodnu toplinu u hladnim večerima.

U vrtu se nalazi roštilj za kotlić (uklj. starter za dimnjak) i kamin (drva su dostupna).

Do plaže je potrebno oko 10 minuta hoda.

Ovo stvarno nije prenapučeno i možete čak i malo pecati sa strane.

Čak nam je bilo dopušteno koristiti postojeću dasku za veslanje tijekom našeg boravka.

Domaćini su stvarno jako ljubazni i brinu o dobrobiti svojih gostiju.

Rado će vam dati i savjete za ribolov. ;-)

Od srca možemo preporučiti ovaj smještaj i sigurno ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Skijaški odmor, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa L. Öllinger

gospođa L. Öllinger

Bok! Ja sam Laura, Austrijanka i vlasnica zajedno sa svojim mužem. Ja i moj suprug uvijek rado dolazimo do našeg "drugog doma" kako bismo dočekali i oprostili se od mojih gostiju te se pobrinuli za imanje. Zadovoljstvo kupaca i jamčenje dosljedno visokog standarda kvalitete moj je glavni prioritet. Osobni kontakt s mojim gostima vrlo mi je važan i veliko obogaćenje. Uvijek sam vam na usluzi i rado ću vam staviti na raspolaganje naš udoban smještaj kako biste mogli provesti miran, opušten i bezbrižan odmor u ovim šarmantnim kutcima jezera. Radujem se tome što ću te upoznati!


Dalji smještaji od gospođa L. Öllinger


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 374756

Posljednje ažuriranje: 20.04.2024

Oglas je online od: 2 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/374756.htm


«Vikendica Laura - Radslav» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 6 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina