Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor SeeWaldMeer Pinnower See

Oblast jezera Mecklenburg blizu Schwerina, Pinnower See

maks.  4   Gosta/Gostiju
64m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
64m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

25 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

25 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online



Opis

Duboka jezera, guste šume i pjenušavo more! Kuća za odmor SeeWaldMeer na Pinnower Seeu na vratima Schwerina kombinira sve to. Slobodan pogled otvara se na bistro jezero. U zraku se osjeća miris crnogorice. Dan na moru ili u obližnjim toplicama - beskrajne mogućnosti nečinjenja.



Jezero na vidiku! S vodom i šumom ispred vas, kuća za odmor na strmim obalama jezera Pinnow ne može biti na boljem mjestu. Slobodan pogled otvara se na bistro jezero i dva otoka Flakenwerder i Fischerwerder. Fantastični zalasci sunca mogu se promatrati u prvom redu s vlastitim pristupom jezeru i molu za kupanje.



stići. Disati. Budite kod kuće. Kuća za odmor SeeWaldMeer na jezeru Pinnow utočište je za ljubitelje prirode, individualiste i aktivne turiste. S ukupnom površinom od 64 kvadratna metra i 2 sobe, rustikalna šumska kuća predstavlja udobnost i sigurnost. Idealan je za 2 do 4 osobe željne mira i tišine (do 3 odrasle osobe iznad 25 godina, ili 2 odrasle osobe i 2 djece) koji vole udobnost i udobnost.



Interijer šarmantne drvene kuće iz 1950-ih prirodan je i praktičan. Objekt se sastoji od visokokvalitetnog namještaja. Prozori od poda do stropa u dnevnoj zoni otvaraju pogled prema van i postavljaju scenu za jezero. Deke, knjige i dodaci povećavaju faktor ugode. Kuća za odmor ima sklopivi blagovaonski stol za 4 osobe, brzi bežični internet, TV ravnog ekrana sa satelitskom vezom i glazbeni sustav. Dnevni boravak s integriranom kuhinjom, podnim grijanjem i kaminom mjesto je za isključivanje, opuštanje i uživanje u zajedništvu. Kauč na rasklapanje (Š/D 150x200cm) nudi prostor za dvije osobe. Navečer, promatranje svjetlucavih zvijezda sa sofe ispred pucketajuće otvorene vatre - to je čista udobnost. Usput, zimi je mir idealan za to. Kamin odiše ugodnom toplinom i osigurava domaću atmosferu tijekom cijele godine. Cijela kuća može se lako zagrijati električnim grijačima. Hodnik vodi u kupaonicu s wc-om, tuš kabinom, podnim grijanjem i sušilicom za ručnike. Drveno stubište vodi na gornji kat. Spavaća soba s ekstra velikim krevetom (Š/D 240x200cm, 3 madraca) idealna je za dvije do tri osobe željne mira i tišine uz osjećaj dalekovidnosti koja spaja nebo i jezero.



Velika sunčana terasa s prostorom za sjedenje poziva vas na izlazak vani od jutra do večeri. Idealno mjesto za ljubitelje sunca i vrtova koji cijene privatnost i žele svoj odmor provesti slobodno i tiho. Kuća za odmor SeeWaldMeer u 19065 Pinnowu ugrađena je u jezersko imanje od 2400 četvornih metara za samostalnu upotrebu i svoje je mjesto pronašla na sunčanoj padini. Do kuće za odmor dolazi se širokim stubištem bez ograda. Objekt nudi dovoljno utočišta tako da možete sami odlučiti koliko prostora ili blizine želite osjećati.

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
kamin kamin
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 50 km

50 km

Jezero 0.01 km

0.01 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 135 km Hamburg Airport, HAM

135 km

Kolodvor 14 km Schwerin Hbf

14 km

Izlaz s autoceste 3 km A14, Abfahrt Schwerin Ost

3 km


Mjesto i položaj smještaja

Sa svojim idiličnim središtem grada i ranogotičkom crkvom od opeke, mirni gradić Pinnow osvojio je zlatnu medalju 2016. kao najljepše selo na nacionalnom natjecanju. Puno toga je moguće u neposrednoj blizini: vođena tura SUP daskom ili početni tečaj na jezeru Pinnow, tura kanuom po Warnowu, istraživanje jednog od najboljih golf terena u Njemačkoj, wellness dan u toplicama, jahanje kroz sjenovitu šume, pronađite duha dvorca Schwerin i stavite stopala na finu pješčanu plažu Baltičkog mora na dan uz more.



U Schloss Basthorstu (15 minuta) možete ne samo uživati u kolačima i bifeu s kolačima, već i posjetiti veliko spa područje s bazenom i svijetom sauna kao dnevni gost. Gut Vorbeck (18 minuta) je raj za ljubitelje konja s jahanjem za djecu, preponskim jahanjem i cross-country jahanjem. Ovo je također idealno polazište za vožnju kanuom po Warnowu. Iznajmljivanje kanua i prijedlozi za izlete čekaju početnike i napredne. Višestruko nagrađivani golf teren WINSTONgolf (18 min) nalazi se usred 200 hektara zadivljujuće lijepog krajolika spremnog za partiju golfa. Veličanstveni dvorac Schwerin (15 min) nalazi se na otoku u jezeru Schwerin. "Petermännchen" je spreman za nestašluke u glavnom gradu države. Poseban šarm ima barokna palača Ludwigslust (25 minuta), koju nazivaju i Versaillesom sjevera. Na jednodnevnom izletu do hanzeatskog grada Wismara (25 minuta) otkrit ćete luku i povijesni stari grad, koji je UNESCO-va svjetska baština. Na otoku Poel (30 minuta) imate pod nogama kristalno čisto more i finu pješčanu plažu Baltičkog mora. Riblji restorani mame prženim bakalarom i poljokom.



Ciljevi udaljeni oko 15 minuta:



Vođeni obilasci SUP daskom i početni tečajevi na jezeru Pinnow

Pinnow
teniski teren
Uzletište za jedrilice Pinnow

Dvorac Schwerin

Fischer u Schwerin-Mueß (svježa riba za roštilj)

Eis-Manufaktur Schwerin-Mueß

Šuma za penjanje u Schwerinu i zoološki vrt

Dvorac Basthorst (kafić i wellness oaza)

Konjušnica Gut Vorbeck (kafić, jahanje i obilazak kanuom)

WINSTONgolf
golf teren


Ciljevi udaljeni oko 30 minuta:



Barokna palača Ludwigslust (kavana i muzej)

Residenzschloss Wiligrad (kafić i izmjenjive umjetničke izložbe)

Hanzeatski grad Wismar (luka i stari grad, UNESCO-va svjetska baština)

Ostseebad Insel Poel (pješčana plaža i riblji restorani)

Wismar Bay (kiting, windsurfing i pješčana plaža)



Udaljenosti:



Do centra mjesta (Pinnow): 2km

Do supermarketa (Edeka Pinnow): 2km

Do Autobahna (A14, Schwerin East): 3 km

Do željezničke stanice (Schwerin Hbf): 14km

Do plaže (otok Poel): 50km

Do zračne luke (Hamburg Airport, HAM): 135 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 18:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00
Kaucija: 250 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 5 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

U okvirnu cijenu najma uključeno je noćenje, završno čišćenje i odvoz smeća (2 vreće za smeće i 1 žuta vreća). Potrošnja električne energije (0,60 €/kWh) i potrošnja vode (0,015 €/litra) utvrđuju se i fakturiraju na kraju razdoblja najma. Kuća za odmor SeeWaldMeer crpi 100% električne energije iz obnovljivih izvora energije (emisija CO2 0g/kWh). Čamac na vesla s prslucima za spašavanje može se unajmiti za 12 €/noć. Osim toga, dostupne su 2 daske za stojeće veslanje za ukupno 10 €/noć. Dva kajaka, uključujući vesla i vodootporne bačve, mogu se unajmiti zajedno za 10 €/noć. Sigurnosni polog za osigurani namještaj i opremu iznosi 250 €. Posteljinu, posteljinu i ručnike najmoprimac donosi i nisu uključeni u cijenu najma. Ima dovoljno parkinga na posjedu. Kuća za odmor na jezeru Pinnow je kuća za nepušače za 2-4 osobe (do 3 odrasle osobe starije od 25 godina ili 2 odrasle osobe i 2 djece).

Uvjeti poništenja:

  • Die Buchung kann vor Unterzeichnung des Mietvertrages durch den Mieter/ die Mieterin kostenfrei storniert werden. Der Mietvertrag wird an die in der Buchungsanfrage hinterlegte E-Mail Adresse versandt. Erst nachdem der Mieter/ die Mieterin den Mietvertrag unterzeichnet hat gelten die folgenden Stornierungsbedingungen: Rücktritt bis zum 45. Tag vor Beginn der Mietzeit: 50% des Mietpreises; Rücktritt bis zum 30. Tag vor Beginn der Mietzeit: 70% des Mietpreises; danach und bei Nichtanreise: 100% des Mietpreises.

ostale informacije:

Broj spavaćih soba: 1, dnevni boravak/blagovaona s kaučem na razvlačenje: 1, kupaonica: 1, hodnik: 1, terasa: 1, ukupna površina cca 64 m², zemljište: 2400 m² jezero na korištenje, privatno kupalište, veslanje najam čamca (travanj-prosinac), najam daske za veslanje, najam kajaka, prodaja drva za ogrjev, zidni sanduk


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 22.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

4,8 od 5
5.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

travanj 2022

Vasilina K. iz/od Hamburg

4,8
5 4 5 5 5
Prikaži njemački

raj

Lokacija, posjed, osama i fantastičan pogled, zajedno s udobno namještenom kućom i izravnim pristupom jezeru s mogućnostima vodenih sportova, čine ovu kuću za odmor apsolutnim draguljem. Za našu obitelj (s odraslom djecom) savršeno. Bili smo drugi put i sigurno ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

V. Ferienhaus SeeWaldMeer

V. Ferienhaus SeeWaldMeer

Kuća za odmor SeeWaldMeer u 19065 Pinnowu mjesto je za privremeno napuštene, berače gljiva i bobičastog voća, promatrače vjeverica, otkrivače djetlića, ljubitelje divljeg cvijeća, pronalazače leptira, brojače šišmiša, slušatelje sova ušara ili ljude koji jednostavno uživaju u prirodi.


Dalji smještaji od V. Ferienhaus SeeWaldMeer


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor u gradu

Broj objekta: 368964

Posljednje ažuriranje: 22.04.2024

Oglas je online od: 2 godine, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/368964.htm


«Kuća za odmor SeeWaldMeer Pinnower See» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina