Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienhaus SeeResidenz

Schwerin Mecklenburg Zapadno Pomorje Mecklenburško jezero Baltičko more

maks.  2   Gosta/Gostiju
55m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
55m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

121 puta dodano listi želja

Već više od 12 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

121 puta dodano listi želja

Već više od 12 godina online


Opis

Čisto opuštanje



Ako se samo želite isključiti, bez automobila, bez stresa, bez buke, bez užurbanosti i bez kompromisa, onda ste pronašli ono što tražite. Ovdje se možete opustiti na ekskluzivnoj lokaciji u zaštićenom krajoliku zapadno od jezera Mecklenburg na idiličnoj privatnoj plaži i uživati u svom zasluženom odmoru uz velikodušnu pomoć prirode.



Vaša kuća za odmor za 2 osobe (odmor za 4 osobe na upit) okružena je zelenilom i, unatoč svojoj udaljenosti, udaljena je samo 15 minuta vožnje automobilom od glavnog grada Schwerina. Na jezerskom imanju, koje se prostire na oko 1500 četvornih metara, nalazi se još samo jedna kuća. Gazdarica živi na licu mjesta i stoga vam je uvijek na raspolaganju. Kuća za odmor svježe je renovirana i namještena prije nekoliko godina s puno ljubavi i kreativnosti. Kuća za odmor svoj poseban "šarm" duguje pretežno privatnoj namjeni.



Priroda je također očaravajuća posvuda. Regija je raj za bicikliste, ljubitelje konja, ribolovce, planinare i ljubitelje vodenih sportova. A ljubitelji kulture voljet će gradove poput Schwerina i Wismara. Čak su i Baltičko more i otoci Baltičkog mora sa svojim snježnobijelim pješčanim plažama udaljeni samo nekoliko koraka.





Odmor:

Oni koji vole malo mirnije mogu koristiti mol i paviljon za roštiljanje ili započeti dan obilnim doručkom. Tada možete provesti večer udobno ispred kamina ili se zabaviti uz jedan od brojnih filmova. Ako tražite spa i wellness, možete se maziti u dvorcu Basthorst, udaljenom samo nekoliko kilometara.



Aktivni odmor:

Ili krenite na vlastitu turu kanuom izravno iz kuće i doživite avanturističko putovanje od jezera do jezera. Sportskim turistima nudi se niz aktivnosti za slobodno vrijeme kao što su plivanje, jedrenje, surfanje, skijanje na vodi, wake boarding, ronjenje, skijanje & snowboarding, rolanje, tenis, stolni tenis, badminton ili odbojka.



Odmor sa svojim psom:

Nijedan vlasnik psa ne želi provesti najljepše doba godine bez psa. Kao vlasnik znat ćete da psi trebaju puno vježbe. Vaš četveronožni prijatelj može lutati na velikom, ograđenom imanju i uživati u boravku kod nas jednako kao i vi. Vaš pas se također može slobodno kretati u popločanoj vikendici s podnim grijanjem. Fino pješčano kupalište ne samo da vas poziva na lov na štapove, već također pruža željeno osvježenje u hladnoj vodi kada su temperature visoke. Okolna priroda vas poziva da istražite i obilježite svoj teritorij šumom i livadom. Došli ste na pravo mjesto za opuštajući odmor sa svojim psom.



Ribolovni odmor:

Ljubitelji ribolova dolaze na svoje. U okolnim jezerima osobito je velik broj štuka, šarana, linjaka, klenova, smuđa, smuđa, kalifornijske pastrve, jegulje i raznih vrsta bijele ribe. S vlastitim kanadskim brodom možete doći do Pinnower Seea, koje je posebno bogato ribom i jedno je od najčišćih i najvećih okolnih jezera. Osobito s dva otoka u jezeru možete loviti prvoklasnu ribu. Dnevne i tjedne karte (uključujući noćni ribolov) mogu se kupiti u prodavaonici pribora udaljenoj samo pet minuta.



Odmor uz kamin:

Bilo zimi ili u svježim ljetnim noćima: Nema ništa ugodnije od opuštanja nakon dana ispunjenog događajima uz čašu crnog vina ispred pucketajućeg kamina. Tako možete uživati u romantičnim i mirnim večerima u dvoje uz klasične društvene igre ili dobru knjigu. Ne samo da vam osiguravamo drva za ogrjev, već ćemo vam rado objasniti i sve savjete i trikove kako biste zajedno mogli udobno sjediti uz grijuću vatru. Ako ste iole romantični, o odmoru u kući za odmor s kaminom nećete morati dugo razmišljati.



Golfski odmor:

Za one koji svoj izazov više nalaze u golfu, WINSTONgolf u susjednom selu nudi tri prvoklasna golf igrališta.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (180x200 cm)
dnevna soba
kauč (140x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.02 km

0.02 km

Jezero 0.02 km

0.02 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 120 km Hamburg

120 km

Kolodvor 13 km Schwerin HBF

13 km

Izlaz s autoceste 5 km A14 Schwerin-Ost

5 km


Mjesto i položaj smještaja

Vaš smještaj nalazi se u malom selu s prekrasnim jezerima i šumama, u neposrednoj blizini glavnog grada Schwerina, a opet u srcu krajolika jezera Mecklenburg (područje zaštite krajolika, park prirode). Na ovom jezeru postoje samo 4 kuće. Odmor i opuštanje na ovoj idiličnoj šumsko-jezerskoj lokaciji s prekrasnim pogledom na jezero su zajamčeni. Nešto veće Pinnower See je bez premca u pogledu kvalitete vode (područje zahvatanja pitke vode) i prekrasno je uklopljeno sa svojim otocima u šumovitu dolinu. Brojne su mogućnosti kupanja za najrazličitije zahtjeve, od širokih, ravnih plaža za djecu do nudista i skrovitih uvala za kupanje na jednom od otoka.



Zbog blizine „Grada sedam jezera“, Schwerina sa svojim bajkovitim dvorcem, tu su i brojne kulturne aktivnosti. Do Baltičkog mora možete stići za samo 35 minuta, a odatle je nekoliko koraka do otoka Poel na obali Wismara. Također ćemo rado dati savjete za izlete i ture. Detaljne informacije i karte također su vam dostupne na licu mjesta. U selu:

pješačke i biciklističke staze; Pinnower See s 249,5 hektara i svoja dva otoka (povezana Mühlengrabenom preko nekoliko jezera); Kupalište s dječjim igralištem, zelenim travnjacima i 100 m pješčane plaže (5 min hoda); Svježe ulovljena riba od ribara na jezeru Pinnow



U okolici:

Edeka u Pinnowu (5 minuta autom); Baker u Leezenu (8 minuta autom); WINSTONgolf u Gnevenu (7. najveći golf teren u Njemačkoj, 8 minuta autom); uzletište za jedrilice (5 minuta autom); Dvorac Basthorst sa toplicama (10 minuta autom), Schwerin dvorac (18 minuta autom); Farma konja Vorbeck (8 minuta autom); Canoe Camp Vorbeck (8 minuta autom); Arheološki muzej u Muessu (8 minuta autom); Prirodna staza i sekvoje u Kritzowu (10 minuta autom); Snježni zabavni park u Wittenburgu / A24 (35 minuta autom); Staza za skijanje na vodi Zachun (30 minuta autom); Siebenseensportpark Belasso s velikim wellnessom (20 minuta autom); McFIT - teretana (15 minuta vožnje); Baltičko more Wismar (35 minuta autom)


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Između ožujka i studenog iznajmljivanje je samo tjedno. Nedjelja je dan dolaska i odlaska.



Vaš ljubimac je dobrodošao.



Cijene su uvijek sveobuhvatne uključujući vodu, struju, drva za ogrjev, korištenje čamca, najam bicikla, parkirno mjesto za automobil, dječji krevetić i dječju stolicu. Samo se električna energija obračunava prema potrošnji i na temelju strujomjera u kući za odmor sa 70ct / kWh na odlasku. Molimo ponesite posteljinu (2x 135 x 200) i ručnike.



Posteljina, ručnici i ručnici nisu uključeni.



Tjedni popust odobrava se ako se susjedni apartman za 2 osobe iznajmljuje za dodatne 2 osobe. Molimo pitajte za akcijske cijene. Nikada ne iznajmljujemo oba apartmana u isto vrijeme kako bismo razdvojili goste na odmoru. Dakle, vaš nesmetan odmor je zajamčen.



Podaci o uvjetima iznajmljivanja na našim stranicama predstavljaju samo sezonski pregled cijena, a ne konkretnu ponudu najma.Na upit ćemo Vam rado poslati ponudu s ukupnom cijenom rezervacije za traženi period. Jednostavno ispunite naš kontakt obrazac.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 90 dana prije dana dolaska.
  • Eine Reiserücktrittversicherung können wir Ihnen leider nicht anbieten. Diese sollten Sie selber abschließen, falls Sie lieber mit einem sicheren Gefühl bei Stornierung, verspätetem Reiseantritt oder Reiseabbruch unterwegs sein möchten. Wir können Ihnen nur versprechen, dass wir im Falle einer Stornierung immer nach besten Möglichkeiten versuchen eine Ersatzbuchung zu finden. Ist dies der Fall, schreiben wir Ihnen Ihre Anzahlung für eine spätere Buchung bei uns gut. Finden wir keine Ersatzbuchung, fallen normalerweise die vom Gesetzgeber für private Vermietung genannten Stornogebühren in Höhe von 90% des Gesamtbuchungspreises an. Da wir diese Regelung für überzogen halten, staffeln sich unsere Stornogebühren wie folgt: - bis 49 Tage vor Mietbeginn: Höhe der Anzahlung - bis 35 Tage vor Mietbeginn: 40 % des Mietpreises - bis 21 Tage vor Mietbeginn: 70 % des Mietpreises - bis 1 Tag vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises Aus unserer Erfahrung können wir Ihnen sagen, dass wir bis vier Wochen vor Anreise mit sehr hoher Wahrscheinlichkeit eine Ersatzbuchung in den Monaten Juni - September finden.

ostale informacije:

Jednostavno nam pošaljite upit (besplatno i bez obveze) ili saznajte više na našoj početnoj stranici:


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 20.04.2024


13 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

studeni 2022

G. W. iz/od Zellingen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Uspješan obiteljski odmor

Proveli smo prekrasnih nekoliko dana u vašoj maloj kućici na jezeru. Bio je to raj za našeg sina (12). Znao je veslati i pecati. Svidio se i našem četveronožcu. A mi veliki dvonožni prijatelji uživali smo u miru i krajoliku, čitali na molu i pili malo vina. Hvala vam na toplom gostoprimstvu punom ljubavi. Ništa nam nije nedostajalo.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

ožujak 2022

Sebastian H. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5 5

Frühling am Mühlensee kann kaum schöner sein!

Top Lage, super saubere Unterkunft und absolut nette und freundliche Vermieter! Hier kann man in Ruhe Angeln und dabei einfach nur die Natur beobachten. Besonders der Sonnenaufgang über dem See hat es uns angetan. Einfach nur großartig... hier lauert Wiederholungsgefahr!

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

kolovoz 2020

Sara S. iz/od Gommern

5,0
5 5 5 5 5

Tolles Ferienhaus für Wasserliebhaber mit Entspannungsgarantie

Wir haben jetzt schon den zweiten Urlaub in diesem Ferienhaus verbracht. Wir kommen hauptsächlich wegen der Ruhe hier her. Aber auch das Angeln macht Spaß, wenn man nur die Tür aufmachen muss. Für uns als Wasserliebhaber einfach die perfekte Kombination. Nächstes Jahr dann Nummer 3, sofern Inge was für uns frei hat.

Preporučeno za: Starije osobe, Kultura & obilasci, Romantični odmor

travanj 2020

Stefan H. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5 5

Ideales Ferienhaus für Hund und Herrchen

Für unseren Frühlingsurlaub vergeben wir 10 von 5 Sternen. Die Gastgeberin ist sehr freundlich. Schlüsselübergabe ist unkompliziert. Unterkunft top, sehr gepflegt und sehr gut ausgestattet. Umgebung unglaublich ruhig und Natur pur. Toller Auslauf für die Hunde. Wir kommen gerne wieder und können Hundebesitzern dieses Urlaubsdomizil nur wärmstens empfehlen. Herzlichen Glückwunsch zu diesem Juwel!

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Romantični odmor

listopad 2019

Maik B. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Ruhiger Urlaub in traumhaft gelegenem Ferienhaus

Wir hatten eine tolle Woche und es hat uns an nichts gefehlt. Unserer Husky Dame hat es mindestens genauso gut gefallen. Sie hatte dort viel auslauf und war bei jeder Gelegenheit im Wasser. Das Ferienhaus hat eine traumhafte Lage... genaus das Richtige zum entspannen und abschalten. Wir denken noch oft das Haus am See zurück!

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

prosinac 2018

J. P. iz/od Pirna

5,0
5 5 5 5 5

Silvester mit Hund ohne Böller und Raketen

Super Geheimtipp um Silvester ohne nervige Böllerei zu verbringen. Unsere beiden Hunde haben es uns gedankt.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

lipanj 2018

Ralf-Michael K. iz/od 09120 Chemnitz

5,0
5 5 5 5

Hammer Urlaub

Wir haben selten so eine freundliche Gastgeberin kennengelernt. Das Ferienhaus ist super eingerichtet. Es ist alles super sauber. Der Garten, der kleine Sandstrand und der Steg lassen keine Wünsche offen. Unser Hund hat sich hier auch sehr wohl gefühlt. Wir kommen auf jeden Fall wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

travanj 2016

Tom K. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

toller Urlaub am See

Das Haus ist liebevoll und gemütlich ausgestattet und liegt sehr ruhig mit direktem Seezugang und einem angrenzenden Wald, welcher für Wanderungen ideal ist. Ausflugsziele wie Schwerin, Wismar und die Ostsee sind schnell mit dem Auto zu erreichen. Im Nachbarort gibt es einen super Golfclub der mit seinem Restaurant auch für Nichtgolfer einen Besuch Wert ist.
Der Kontakt mit der Vermieterin war sehr freundlich und angenehm unkompliziert.
Wir kommen nächstes Jahr Sommer wieder und freuen uns schon sehr auf Fahrradtouren zu den schönen Badeseen in der Umgebung.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

studeni 2015

Marco K. iz/od Buxtehude

5,0
5 5 5 5

Tolles Ferienhaus!

Super Kontakt per Mail. Ein wunderbares Haus, traumhafte Lage, die Ausstattung lässt nichts vermissen. Man merkt, dass das Ferienhaus von der Besitzerfamilie selber oft genutzt wird. Außerhalb der Saison im November, bei bestem Wetter, zu einem sehr günstigen Preis. 100% Weiterempfehlung.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor za samce, Odmor na plaži

listopad 2015

Bernd T. iz/od Detmold

5,0
5 5 5 5

Ferienhaus am See

Ein schönes Ferienhaus, sehr gepflegt und ordentlich, absolut ruhige Lage.

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

srpanj 2015

Benjamin K. iz/od Essen

5,0
5 5 5 5

Ruhige Lage mit herrlicher Aussicht

Das Ferienhaus in dem wir unseren diesjährigen Urlaub verbracht haben ist eine ideale Unterkunft für 2 Personen. Wir hatten einen wunderschönen Aufenthalt in diesem Haus am See und es fehlte wirklich an nichts! Alles ist in sehr gutem Zustand, freundlich eingerichtet, liebevoll dekoriert und sauber. Das Grundstück ist groß und komplett eingezäunt, ideal für unsere beiden Chihuahua Damen. Der Außenbereich ist hervorragend ausgestattet, wobei wir wohl am häufigsten die Liegen am Strand genutzt haben. Auch das WLAN hat überall gut funktioniert, auch wenn es nicht besonders schnell zu sein scheint.

Die Besitzerin ist eine Seele von Mensch, so etwas Liebes und freundliches an Person findet man nicht überall. Wir haben uns sofort wohl gefühlt und kommen bestimmt wieder. Vielen herzlichen Dank nochmal für den tollen Aufenthalt und die wundervolle Gastfreundschaft! Wir vergeben 7 von 5 Sternen :)

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

srpanj 2015

Silke B. iz/od München

5,0
5 5 5 5

Herrlich gelegenes Ferienhaus mit Seeblick

Es ist ein traumhafter Ort, fast ein kleines Stückchen Paradies auf Erden. Es ist dort super ruhig, man hat einen hübschen Garten, und vom Steg genießt man eine wunderbare Aussicht auf den See. Das Ferienhaus war bei unserer Ankunft außerordentlich sauber und wir haben alles vorgefunden, was man für einen schönen Urlaub braucht. Unser Hund Bruno hat sich ebenfalls pudelwohl gefühlt und wir hatten ab und an unsere Mühe, ihn aus dem Wasser zu bekommen. Ganz besonders gefreut hat sich mein Mann über die umfangreiche Technik im Ferienhaus. Vor allem der kostenlose Internetzugang war ein großes Plus, da er geschäftlich doch recht häufig an seinem Notebook saß. Danke an die liebe Vermieterin für die freundliche Abwicklung, alles lief perfekt! Wir kommen bestimmt wieder... und dann vielleicht mit unserem Enkelkind.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2015

Sibylle W. iz/od Konstanz

5,0
5 5 5 5

Wetter gut, Unterkunft top, Umgebung traumhaft!

Für eine Woche haben wir uns dieses Jahr eine Auszeit gegönnt und lange überlegt wo wir hinfahren. Unsere Wahl fiel auf das Ferienhaus Seeresidenz im kleinen Örtchen Pinnow. Wir haben unsere Entscheidung nicht bereut und einen sehr erholsamen Urlaub im Grünen verlebt. Das Haus ist wirklich schön eingerichtet und war bei unserer Ankunft pikobello sauber. Besonders toll ist, dass der Garten voll eingezäunt ist, denn so konnte unser Hund auch frei herum laufen. Im Garten gab es alles, was man sich im Sommer draußen wünscht (Grill, Tischtennisplatte, Federball, Feuerschale usw.). Das zugehörige Boot ist auch eine tolle Sache, wir haben es gerne genutzt. Ein Urlaub, der es Wert war ein paar Minuten in diese Rezension zu stecken. Vielen Dank!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa I. H.

gospođa I. H.

Poštovani stanari, ukoliko sami ne koristimo kuću za odmor, vikendicu direktno na jezeru iznajmljujemo zainteresiranim gostima koji prvenstveno traže mir i opuštanje.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 48726

Posljednje ažuriranje: 21.02.2024

Oglas je online od: 12 godina

URL: https://www.resido.hr/48726.htm


«Ferienhaus SeeResidenz» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 13 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina