Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Antequera

maks.  4   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
80m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 2 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: CR/MA/00435

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Terasa

Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 17 km

17 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


26 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Hjs Bax

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Alfons Colman

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

JH van Brakel

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Carmelo Lentini

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

ingeborg van der veer

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Tessmer

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Proveli smo 2 vrlo lijepe tjedne odmora u rujnu/listopadu 2010. godine u Andaluziji. Kuća za odmor na brdu, izolirana od drugih, imala je velik udio u tome. Tamo smo se odmarali nakon naših izleta u Granadu, Cordobu ili Rondu ili koristili lijepih ljetnih dana uz bazen. Također, planinarenje u prirodnom parku El Torcal bilo je lako dostupno iz kuće za odmor. Ponekad smo bili obavijeni maglom ujutro. Ali onda bi se zavjesa razmakla i opet bismo imali prekrasan pogled. Ako bi nas vjetar napao, bila je tu terasa okružena sa tri strane, super.

B Davidse

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Bili smo u El Hortelanu krajem travnja, početkom svibnja dva tjedna. Zbog visoke nadmorske visine bilo je prilično hladno u to doba godine. Oko 10 stupnjeva hladnije nego na obali Malage. Fantastičan pogled i mogućnost da se od jutra do večeri sjedi u vrtu na suncu. Veliki prostor oko kuće i divno tiho nakon što se vratite iz današnjeg obilaska. Vlasnici govore samo španjolski, ali to nismo smatrali problemom. Izuzetno su prijateljski i gostoljubivi. Kuća je ukusno i udobno uređena. Za nas nema negativnih strana. Preporučujemo ako volite mir i prostor, a opet želite biti središnji u Andaluziji.

P.H. Polak

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Prekrasna lokacija s prekrasnim pogledom. Vrlo mirno. Budući da je kuća visoko, temperatura je odlična. Kuća je uređena s puno pažnje za detalje, uključujući lijepo sjedalo vani. Bazen je lijep, ali nije previše topao. Lijepo vanjsko mjesto za jelo i roštiljanje. Mala zamjerka: bračni krevet je vrlo tvrd.

Bert Crombez

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Brz i srdačan doček, bez ikakvih problema. Sve dobro opremljeno. Predivna okolina i idealna polazna točka za velike gradove! Teško je pronaći zamjerku! I plivanje ili mogućnost odmora ako želite ostati na licu mjesta. 2 restorana u blizini!

James Hayes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Prekrasna lokacija, zadivljujući pogled. Kuća je bila dobro namještena i udobna, osim jednog ili dva aparata (aparat za kavu/perilica za rublje). Uživali smo u tišini. Djeca su uživala u slobodi trčanja okolo, a bazen se dobro koristio iako je bilo studeno. Pristup kući je preko strme makadamske staze za posljednji kilometar, samo vozači naviknuti na serpentine trebali bi se prijaviti!!! Lokalno selo, La Hoya, udaljeno 1 km niže, mirno je, treba ići do Antequere za kupovinu itd. Mnogo venti u okolici, svaka je bolja od prethodne. Djeca su voljela lokalni park vukova, "Los Lobos", 8 km i utočište za magarce, 40 km. Antequera je šarmantni grad s pravim, prijateljskim ljudima. Lokacija je dobra za posjete plaži (1 sat) ili izlete u Rhondu ili Granadu. Sveukupno, oduševljeni smo!!!

P.I.N. Permeke

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Fantastično smještena kuća, pruža nevjerojatnu privatnost i prekrasan pogled. Kuća je vrlo njegovana i pruža svu potrebnu udobnost. Stvarno preporučljivo. Philippe i Christine Brasschaat - Belgija

P.T. Punt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Kuća je lijepo smještena, visoko iznad La Joye. Neposredna okolica je prekrasna i bogata prirodom s prekrasnim pogledima. Adresa za ključ nalazi se u kafiću-restoranu u La Joyi koji je bio zatvoren u dogovoreno vrijeme. No, nositeljica ključa, koja govori samo španjolski, brzo se pojavila i mi smo je slijedili do kuće. Kuća s bazenom i velikom travnjakom uređena je s puno pažnje za detalje. TV nema satelitski prijemnik, kao što piše u opisu, već običnu antenu s samo španjolskim TV i radijskim postajama. WiFi signal je često slab, ali je dovoljan. Kuhinja je dobro opremljena, s pećnicom, keramičkim pločama za kuhanje, mikrovalnom pećnicom i prostranim hladnjakom s zamrzivačem. U La Joyi postoji dobro skriven dućan, bez daljnjih oznaka, smješten u obiteljskoj kući i dva pekara koji su obično zatvoreni. Za kupovinu smo išli u gigantski Carrefour u mjestu Antequera, udaljenom 17 km. Možete jesti i 400 m dalje u hotelu Puente del Sol. Na papiru jelovnik izgleda dobro s finim jelima, ali u praksi ta sofisticiranost malo zaostaje. Proveli smo 11 predivnih dana u Andaluziji, kuća je preporučena za one koji traže mir.

Céline Pessers

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Ovo je prekrasno mjesto za svakoga tko voli mir i privatnost. Kuća je prekrasno smještena; pogled seže čak do mora kod Malage (oko stotinu km udaljenog). Kuća ima sve pogodnosti s lijepim spavaćim sobama i prostranom kuhinjom. Unutarnje osvjetljenje je nažalost prilično jako, što čini atmosferu manje ugodnom kad provodite večeri unutra (što je često slučaj u travnju, budući da se navečer na ovim visinama prilično ohladi). Sve u svemu, preporučujemo!

P.I.N. Permeke

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Fantastično smještena kuća, nudi nevjerojatnu količinu privatnosti i prekrasan pogled. Kuća je izuzetno dobro održavana i nudi sav potreban komfor.
Zaista preporučljivo.

Phillipe i Christine
Brasschaat - Belgija

James Hayes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Prekrasna lokacija, pogled koji oduzima dah. Kuća je bila dobro namještena i udobna, s iznimkom od jednog ili dva tipa uređaja (aparat za kavu/perilica rublja). Uživao u tišini. Djeci se svidjela sloboda trčanja, a bazen je bio dobro korišten iako je bio studeni.
Pristup do kuće je strmom zemljanom stazom zadnjih km, samo vozači koji su navikli na oštre zavoje trebaju se prijaviti!!!
Lokalno selo, La Hoya, 1 km točno ispod, je pospano, treba ići u Antequeru po namirnice itd. Puno Ventea u okolici, svaki bolji od ostalih. Djeci se svidio lokalni park vukova, "Los Lobos", 8 km i rezervat za magarce, 40 km.
Antequera je šarmantan grad s pravim, prijateljskim ljudima.
Lokacija je dobra za posjet plaži (1 sat) ili jednodnevne izlete u Rondu ili Granadu.
Sveukupno nam se svidjelo!!!

P.H. Polak

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Prekrasna lokacija s prekrasnim pogledom. Vrlo tiho. Budući da je kuća visoka, temperatura je u redu. Kuća je namještena s velikom pažnjom za detalje, uključujući lijep vanjski prostor za sjedenje.
Bazen je lijep, ali nije previše topao.
Prekrasna vanjska lokacija za jelo i roštilj.
Mali minus: bračni krevet je vrlo tvrd.

Tessmer

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Proveli smo 2 vrlo lijepa tjedna odmora u rujnu/listopadu 2010. u Andaluziji. Veliku ulogu u tome odigrala je kuća za odmor na planini na osami. Tu smo se opuštali nakon izleta u Granadu, Cordobu ili Rondu ili koristili lijepe ljetne dane na bazenu. Planinarenje u parku prirode El Torcal također je bilo lako dostupno iz kuće za odmor.
S vremena na vrijeme ujutro smo bili obavijeni maglom. Ali onda se zastor otvorio i opet smo imali prekrasan pogled. Ako nam je vjetar htio smetati, bila je terasa okružena s tri strane, super.

Rolf Fritze

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Lokacija ove kuće je iz snova, ali zbog nadmorske visine na kojoj se nalazi, večeri vani još uvijek znaju biti vrlo hladne i vjetrovite, čak i krajem svibnja. Stoga ne zaboravite ponijeti toplu odjeću. Ali imate prekrasan pogled na dolinu i krajolik južne Andaluzije. Kuća je izvan utabanih staza i apsolutno je tiha, ali zbog svog središnjeg položaja u trokutu između Seville, Granade i Malage, nudi izvrsnu polaznu točku za izlete, npr. u 3 spomenuta grada, kao i u Rondu , Cordoba, Marbella, itd. Kuća je namještena udobno i u španjolskom stilu, tako da uvijek znate gdje se nalazite.

Céline Pessers

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Ovo je prekrasno mjesto za sve koji vole mir i privatnost. Kuća je lijepa; pogled seže čak do mora u Malagi (udaljenoj stotinjak km). Kuća je kompletno opremljena sa lijepim spavaćim sobama i prostranom kuhinjom. Nažalost, unutrašnja rasvjeta je prilično jaka, što čini atmosferu malo manje ugodnom ako večeri provodite u zatvorenom (što je čest slučaj u travnju, jer noću na ovoj visini prilično zahladi).

Sve u svemu, topla preporuka!

Gerbert Trommel

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Lijepa komforna kuća s jedinstvenim pogledom. Zbog višeg položaja uvijek ima vjetra, što je lijepo s obzirom na temperaturu u Andaluziji. Uvijek postoji mogućnost sjedenja na suncu ili izvan njega. Kuća dobro opremljena i dobri kreveti. Uvijek vozite 15 km do Antequere po namirnice. Vlasnici vrlo ljubazni, ali govore samo španjolski. Osim toga, idealno je smješteno kao polazište za izlete. Svi veći gradovi Andaluzije mogu se stići za 1,5 - 2 sata.

Thea Bronk

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Fantastično mjesto za potpuno opuštanje. Bili smo s 2 djece od 10-13 i oni su se također dobro zabavili. Bilo je jako vruće, ali zbog visoke lokacije uvijek je bilo povjetarca i puno hlada i lijepog bazena, koji nije bazen sa slanom vodom, već samo s klorom. Vlasnici vrlo ljubazni, doista ne govore engleski, ali nema problema, imaju sina koji malo govori engleski. Prije preuzimanja v.d. ključ je dogovoren u restoranu Hortelano u La Joyi (gdje također možete jesti ukusno i vrlo pristupačno), a odatle se vlasnik odvezao za nas (otprilike 5 minuta) U selu 2 pekare i mala trgovina. Nastavite do Antequere do supermarketa. Lobopark (vukovi) na 15 minuta vožnje je vrlo lijep, preporučuje se šetnja El Torcalom. Sierra Nevada s Pico Veleta na 1,5 vožnje. Vlasnici su došli nakon 1 tjedna ponovno promijeniti posteljinu i očistiti bazen. Došli su i s košaricom povrća iz vlastitog vrta, bocom vina, bocom maslinovog ulja kao dobrodošlicu. Sigurno ćemo se opet vratiti.

Ineke Hollander

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

To je prekrasna kuća u kojoj ćete pronaći mir i prostor. Uz TomTom, preuzimanje ključa nije bilo problem, centar La Joya i skoro staneš ispred restorana. Bazen je dobrodošlo olakšanje u vrućim danima. Morate imati auto inače nećete nigdje stići. U samom selu nema puno posla. Vlasnici su vrlo ljubazni i uslužni, iako ih nismo vidjeli niti razgovarali s njima nakon zamjene svjetala

Bert Crombez

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Ugodan doček, bez brige.

Sve dobro opskrbljeno. Prekrasno okruženje i idealna baza za velike gradove!

Teško je bilo što primijetiti!

I zabava za plivanje ili odmaranje ako želite ostati na mjestu. 2 restorana iza ugla!

B Davidse

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u El Hortelanu krajem travnja, početkom svibnja. Zbog visokog položaja bilo je dosta hladno u ovo doba godine. Oko 10 stupnjeva hladnije nego na obali u Malagi.
Fantastičan pogled i od jutra do večeri mogućnost sjedenja u vrtu na suncu. Puno prostora oko kuće i prekrasna tišina nakon dana na putu. Vlasnici govore samo španjolski, ali mi to nismo doživljavali kao problem. Izuzetno su ljubazni i gostoljubivi. Kuća je ukusno i udobno namještena. Nema negativnosti za nas. Topla preporuka ako volite mir i prostor, a ipak želite biti u središtu Andaluzije.

P.T. Punt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Kuća je lijepo smještena, visoko iznad La Joye. Neposredna okolica je lijepa i bogata prirodom sa prekrasnim pogledom. Ključna adresa u jednom kafiću-restoranu u La Joyi zatvorena je u dogovoreno vrijeme. Međutim, vlasnik ključa, koji govori samo španjolski, brzo je stigao na mjesto i slijedili smo je do kuće. Kuća s bazenom i velikim travnjakom atraktivno je namještena s pažnjom za detalje.

Televizor nema satelitski prijemnik, kako je navedeno u opisu, već običnu antenu sa samo španjolskim TV i radio kanalima. WiFi signal je često slab, ali dovoljan. Kuhinja je u redu, s pećnicom, staklokeramičkim pločama za kuhanje, mikrovalnom i velikim hladnjakom sa zamrzivačem.

U La Joyi postoji dobro skrivena trgovina, bez dodatnih oznaka, smještena u kući i dvije pekare koje su obično zatvorene. Po namirnice smo otišli u gigantski Carrefour u 17 km udaljenoj Antequeri. Mogućnosti objedovanja uključuju 400 m udaljeni hotel Puente del Sol. Na papiru jelovnik izgleda dobro s profinjenim jelima, no u praksi je profinjenost bila pomalo razočaravajuća.

Imali smo 11 prekrasnih dana u Andaluziji, kuća je obavezna za one koji traže mir.

Bert Blaauw

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Nakon dosta potrage za ključnom adresom, na adresu za odmor odveli su nas ljubazna gospođa i njen sin. Utvrđeno je da su GPS koordinate od velike važnosti za samostalno pronalaženje. Sin je malo govorio engleski, tako da komunikacija nije bila problem. Pogled na lokaciju premašio je naša očekivanja. Posvuda okolo pogled na planine i sela. Pri visokim temperaturama lijepo je što je na ovoj visini malo manje vruće. Osim toga, prekrasan bazen donio je i rashlađenje. Kuća je bila čista, potpuno opremljena i kreveti su bili u redu. Selo La Joya je oko 5 minuta vožnje automobilom, Antequera 20 minuta. Nakon tjedan dana kuća je očišćena i od vlasnika smo dobili svježa jaja, trešnje i maslinovo ulje. Sve u svemu lijepa kuća na lijepoj lokaciji s vrlo ljubaznim vlasnicima. Topla preporuka i svakako vrijedno ponavljanja. Bert Blaauw


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 372040

Posljednje ažuriranje: 29.04.2024

Oglas je online od: 2 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/372040.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Antequera» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 26 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina