Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Altabianca

Supetar

maks.  11   Gosta/Gostiju
225m²  stambena površina
5 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 11  Gosta/Gostiju
225m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 24.04 do 21.06.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
15% Popust 24.04 do 21.06.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Luksuzno i suvremeno arhitektonsko rješenje Ville Altabianca, s otvorenim bijelim zidovima oko bazena dajući posebnu arhitektonsku obilježje ovoj nevjerojatnoj nekretnini koja se prostire na 225 m2 stambenog prostora, smještena je samo 10 minuta hoda od centra Supetra i luke, smještena na 481 m2 ograđeno zemljište, na pješačkoj udaljenosti do plaže i restorana.
Vila može primiti 11 osoba u 5 spavaćih soba, 5 kupaonica, dnevni boravak na krovu, finska sauna, grijani privatni bazen od 34 m² s hidromasažom, vanjski projektor (vaše privatno kino na otvorenom) i vrlo prostrani dnevni boravak s potpuno opremljenim prostorom. dugi prozori koji fluidno povezuju unutrašnjost s područjem bazena.
Interijer je vrlo dobro organiziran i osmišljen dajući dublju dimenziju s pola etaže za organizaciju spavaće sobe, potpuno je klimatiziran, s besplatnim WiFi-jem, PS5 i opremljen je surround sustavom unutar i na bazenu područje. Dodatno, u potkrovlju se nalazi soba za kućni ured sa svim potrebnim sadržajima (2 monitora, 2 uredska stola sa stolicama, 2 tipkovnice, čajna kuhinja, klima-uređaj..) tako da ste spremni ako želite raditi ili ako vaši mlađi članovi obitelji žele provesti neko vrijeme igrajući. Sve što je modernim gostima potrebno za savršen odmor.


Vrlo moderna i vizualno intrigantna Villa Altabianca sama nudi sljedeću organizaciju:

*Van je okružen lijepim arhitektonski dizajniranim bijelim zidovima zajedno sa stablima maslina i agruma, što vam daje dovoljno privatnosti, sunca i stvarno lijepog osjećaja dok uživate na otvorenom. Vanjski nudi grijani privatni bazen površine 34 m2 (8,4mx 4,1m) s hidromasažom; projektor sa sustavom surround zvuka (vaš privatni kino prostor); 6 ležaljki i 4 lijene torbe; vanjski prostor za blagovanje za 12 osoba; i vanjski tuš. Iza blagovaonice se nalazi i roštilj (ugljen). Unutarnji prostor je fluidno povezan s vanjskim, nakon što otvorite staklena vrata od poda do stropa.

*Prizemlje (razina bazena) nudi potpuno klimatiziran i vrlo prostran dnevni boravak i blagovaonicu sa staklenim vratima od poda do stropa prema bazenu. Tu je prostran i elegantan dnevni boravak od 25 m2 s udobnom sofom, TV-om ravnog ekrana, surround sustavom, besplatnim WiFi; blagovaonica za 12 osoba, potpuno opremljena kuhinja 25m2 sa svim sadržajima kao što su Nespresso Delonghi aparat za kavu, mikrovalna pećnica, toster, kuhalo za vodu, perilica posuđa i ostalo. Zaseban wc 1,8m2. Iza dnevnog boravka, na otvorenom, nekoliko stepenica niže, približavate se sobi s finskom saunom (4 osobe) i tušem (10,3 m2). Praonica s perilicom i sušilicom rublja je do nje.

* Otvoreni krovni krov nudi ograđeni dnevni boravak okruglog oblika koji se prostire na 23,2 m2 za opuštanje s pogledom na susjedstvo. Na ovoj etaži se nalazi kućni ured (u potkrovlju) potpuno opremljen uredskim materijalom, čajna kuhinja, 2 stola s uredskim stolicama, 2 monitora, 2 tipkovnice, klima uređaj i besplatni WiFi.

* Drugi kat nudi glavnu spavaću sobu br.1 (26,5m2) s bračnim krevetom 180cm x 200cm i samostojećom kadom, vlastitu kupaonicu s tušem (5,2m2), garderobni ormar, klima uređaj , TV i terasa od 4,8m2 (sjeverna).

* Gornji nivo 1. kata (mezanin) nudi dvije identične spavaće sobe, spavaću sobu br. 2 i spavaću sobu br. 3 (zapad). Svaka spavaća soba ima 18m2 i svaka ima bračni krevet 160cm x 200cm, vlastitu kupaonicu s tušem (5m2), A/C, TV, udobno sjedalo uz prozor (4,2m x 0,5m) i okružje -ozvučenje povezano s vanjskim kinom koje možete gledati direktno iz svake od ove dvije spavaće sobe (pogled iz svake spavaće sobe je na bazen i na projekciji)

* 1. kat nudi spavaću sobu br. 4 (15,4m2) s bračnim krevetom 160cm x 200cm, klima uređajem, TV-om, vlastitom kupaonicom s tušem (3,4m2) i terasom od 12m2 na sjevernoj strani. Spavaća soba br.5 sa 3 kreveta za jednu osobu, 2 x 80cm x 200cm i jedan 120cm x 200cm, klima, TV, južno orijentirana (veličina 9,4m2).

Interijer je vrlo svijetao i ispunjen prirodnim svjetlom, a organizacija prostorija je vrlo lijepo urađena dajući svima dovoljno privatnosti. Sobe su dizajnirane do savršenstva, a luksuzni namještaj i dizajn interijera stvaraju mirno okruženje u kojem se možete mirno opustiti.


Ispred nekretnine na privatnoj parceli, osiguran je privatni parking za više od 4 automobila, sa video nadzorom.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna
Spavaća soba 3
jednokrevetna
Spavaća soba 4
jednokrevetna

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 42 km SPU Split

42 km

Kolodvor 28 km Split

28 km

Izlaz s autoceste 35 km Dugopolje

35 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa Altabianca nalazi se u malom primorskom mjestu Supetar na otoku Braču, popularnoj destinaciji za ljetni odmor u Hrvatskoj. Prilaskom luci (iz Splita) oduševit će vas tipične dalmatinske kamene kuće i impozantna župna crkva u pozadini. No, ne samo da je stari grad nevjerojatan, nego su i plaže u Supetru prekrasne, ima puno mjesta za posjetiti dok uživate u netaknutom okolišu i mediteranskom duhu, savršenom mjestu za nezaboravan odmor. Osim toga, postoji širok raspon aktivnosti i mnoge nevjerojatne mogućnosti za jednodnevne izlete u okolici.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 600 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Do šljunčane plaže (50m) i pješčane plaže (1km), gdje je more na ovom području kristalno čisto i toplo, možete prošetati kratkom 5 minuta hoda. Najbliži minimarket, restorani i plaža udaljeni su samo 50-100m od vile, a možete i kratkom vožnjom od 1km do nekoliko supermarketa da nabavite opskrbu.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka A. Feriehome

tvrtka A. Feriehome

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pažljivo odabranih vila s bazenima, nudimo osobni i prijateljski pristup gdje nastojimo pronaći ono što savršeno odgovara vašem odmoru u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što bi modernom gostu trebalo bez obzira želi li naš gost aktivan, seoski, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi. vrste odmora, ovo područje odgovara svima. Vršimo osobnu provjeru svake nekretnine i svega što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja predstavljenog na ovim stranicama, najbolja cijena je zajamčena. Veselim se razgovoru s vama :)


ostale informacije

Broj objekta: 379452

Posljednje ažuriranje: 24.04.2024

Oglas je online od: 2 godine, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/379452.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
15% Popust 24.04 do 21.06.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina