Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Luksuzna Villa Ani

Hrvatska-Srednja Dalmacija-Otok Brač- Postira-Dol

maks.  4   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
4 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
200m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 15.05 do 28.05.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 15.05 do 28.05.2024

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Kamena vila Ani u Etno-eko selu Dol udaljena je samo 3km od plaže i mjesta Postira
Villa Ani je novoizgrađeno luksuzno kameno imanje u tradicionalnom dalmatinskom stilu koje nudi sve što modernom gostu treba za savršen i opuštajući odmor. Villa Ani je visokokvalitetno namješten, vrlo udoban i moderan interijer od 480 m2 organiziran na 2 etaže, smješten na 520 m2 ograđene parcele s panoramskim pogledom na dolinu Dol i more. Može primiti do 8 osoba. Potpuno je klimatiziran, s besplatnim WiFi-jem, a nudi privatni i grijani bazen od 30 m² sa sustavom bez klora, ljetnu kuhinju s blagovaonicom i roštiljem, potpuno opremljenu kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak, 4 king size spavaće sobe, 3 kupaonice, mali vrt sa sezonskim povrćem za vaše korištenje i stolni tenis zajedno s igračkama za vaše najmlađe.
To je savršena nekretnina za opuštajući obiteljski odmor, gdje možete uživati ​​u rustikalnoj arhitekturi i očaravajućoj atmosferi Ville Ani i samog naselja Dol.
Ovdje je detaljan opis onoga što se nudi isključivo za vas:
* OUTDOOR nudi privatni i grijani bazen 8,2m x 3,6m sa sustavom bez klora i s beskonačnim rubom i pogledom na more; sunčalište s 4 ležaljke; kutak za odmor; ljetna kuhinja sa štednjakom, hladnjakom za vino i tradicionalnim roštiljem; vanjska natkrivena blagovaonica za 8 osoba; vanjski tuš uz bazen; vanjski teniski stol (postavljen u garaži); sezonski vrt za vaše korištenje.
* PRIZEMLJE nudi vrlo udoban i klimatiziran dnevni boravak s potpuno opremljenom kuhinjom (mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, toster, aparat za kavu u zrnu, hladnjak s ledomatom...), stol za blagovanje za 8 osoba s direktnim izlazom prema bazenu i prema ljetnoj kuhinji; dnevni boravak s udobnim kaučem, TV-om ravnog ekrana, WiFi i kaminom. Spavaća soba br.1 (13,2qsm) sa king size krevetom 180cm x 200cm, klima uređajem, pogledom na dolinu Dol i more. Obiteljska kupaonica s tušem do spavaće sobe. Tu je i praonica rublja u prizemlju, perilica rublja, sušilica i stanica za glačanje na paru. Unutarnje stepenice vode do garaže gdje također imate stolni tenis.
* PRVI kat nudi spavaću sobu br.2 (15m²) s bračnim krevetom 180vm x 200cm, klima uređajem, TV-om, vlastitom kupaonicom s tušem. Spavaća soba br.3 (12,3m²) s bračnim krevetom 180cm x200cm, klima uređajem i TV-om. Spavaća soba br.4 (13,2m²) s bračnim krevetom 180cm x 200cm, klima uređajem, TV-om i balkonom s garniturom za sjedenje. Na katu se nalazi i obiteljska kupaonica sa samostojećom kadom, umivaonikom i wc školjkom. Svaka spavaća soba ima pogled na Dolsku dolinu i more.
Vlasnici će biti tu po vašem dolasku i dati vam sve potrebne informacije o tome što se ovdje može raditi, gdje jesti, koje su aktivnosti u blizini, gdje su najbliže atrakcije i druge korisne informacije.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.15 km

0.15 km

Centar grada/mjesta 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 52 km SPU Split

52 km

Kolodvor 28 km Split

28 km

Izlaz s autoceste 48 km Dugopolje

48 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa Ani nalazi se na otoku Braču u malom Etno-eko selu Dol, samo 3 km od Postira, prekrasnog lučkog mjesta na otoku Braču u Hrvatskoj koje je jedno od najpopularnijih mjesta za odmor na poznatom otoku za odmor. Ovo nekadašnje ribarsko mjesto očarava šarmantnom starogradskom jezgrom, romantičnom lukom i brojnim prekrasnim plažama s kristalno čistim morem. Možete uživati ​​u vrlo jedinstvenoj i opuštenoj atmosferi, posebno ako ste u potrazi za mirom i tradicijom, te cijenite posebne vibracije i jedinstvenu atmosferu u ovom idiličnom selu. Dol je mjesto koje će vas istinski vratiti u prošlost. To je tipično dalmatinsko selo, smješteno u dubokoj dolini dugoj 2 km daleko od obale, koje svakog posjetitelja zaljubljuje u njegove šarmantne kućice, gostoljubive domaćine i netaknutu prirodu koja ga okružuje. Kušajte vrhunske specijalitete te domaće maslinovo ulje i vino.
Nalazite se 12 km od trajektne luke u Supetru s trajektnom linijom za Split koju trenutno prometuje Jadrolinija. U sezoni vozi 14 vožnji dnevno, a izvan sezone 7 do 9 vožnji dnevno, a vrijeme vožnje je 45 minuta. Najbliži restoran i bar udaljeni su samo 150m od objekta, minimarket je udaljen svega 300m, a najbliža plaža je 3km u mjestu Postira.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

*Boravišna pristojba uključena u cijenu usluge.

*Na zahtjev gost će na dan odlaska dobiti završni račun od vlasnika apartmana na ukupan iznos.

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

* O susjedstvu: Iako je otok Brač najveći otok u Dalmaciji, dovoljno je malen da ga možete u potpunosti istražiti u dva dana. Na vođenom poludnevnom obilasku otoka možete posjetiti popularne glavne atrakcije Pučišća, Klesarsku školu, selo Škrip te Brački zavičajni muzej i Muzej maslinovog ulja. Također ćete imati vremena za fotografiranje na 778 m visokom vrhu Vidove gore, a zatim do popularne plaže Zlatni rog (Bol).
Lako je rezervirati i otići na jednodnevni izlet na susjedni otok Hvar. Posjetite katamaranom ili rezervirajte izlet brodom. Doživite ga na kozmopolitskom jet set otoku Hvaru istražujući povijesne znamenitosti i večerajući u jednom od brojnih restorana. Na Braču možete isprobati pješačke staze i usput uživati ​​u veličanstvenim pogledima. Najpopularnije pješačke staze su od Bola (Zlatni rog) do Vidove Gore, Murvice do Zmajeve špilje i Nerežišća do pustinje Blaca. Brač je savršeno odredište za brdski biciklizam, au blizini postoji nekoliko tvrtki za iznajmljivanje. Mnoge biciklističke rute vode do Vidove gore (778 m), ali ako više volite nešto manje izazovno, u blizini postoje lakše biciklističke rute. Možete se okušati u vožnji kajakom na moru, ronjenju, kiteboardingu i jedrenju na dasci kako biste imali priliku uživati ​​u kristalno čistim vodama Jadranskog mora.
Do obale drugog najvećeg grada Hrvatske, Splita, potrebno vam je oko 45 minuta vožnje trajektom. To je mjesto svjetske baštine UNESCO-a, povijesni kompleks Splita s Dioklecijanovom palačom i vrlo ga je vrijedno posjetiti.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka M. Perasović

tvrtka M. Perasović

FerieHome je mala agencija specijalizirana za najam pažljivo odabranih vila s bazenima. Nudimo Vam osoban i prijateljski pristup pronalaženju savršenog smještaja za Vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile smještene su u srednjoj Dalmaciji, najpopularnijoj i najljepšoj hrvatskoj regiji, i nude sve što našim gostima treba, bez obzira traži li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, povijesni ili bilo koji drugi tip odmora, Srednja Dalmacija je super. Kao glavni zastupnik smještaja, osobno provjeravamo što svaka vila nudi, tako da je najbolja cijena najma zajamčena! Drago mi je što te čujem :)


Dalji smještaji od tvrtka M. Perasović

Pokazati sve smještaje od tvrtka M. Perasović

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 412298

Posljednje ažuriranje: 27.02.2024

Oglas je online od: 1 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/412298.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 15.05 do 28.05.2024

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina